|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
ale chyba wcześniej się skusze i pójdę po niego... a może testowałaś na jednym paznokciu chodzi mi o krycie, ile warstw potrzeba do pełnego krycia jeśli nie testowałaś to trudno, poczekam wtedy na zdjęcie
|
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
mala czarna dziekuje
tez mysle ze kawitacyjny bedzie odpowiedni bo nie mam problemow z cera
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nastepnym razem bede miala na pewno wieksze stezenia. Zreszta tak jak mowie, po takim zabiegu zadnych efektow nie moge oczekiwac jak powiedziala derma, wiec chyba stezenie nie bylo duze.pytalam jaka jest roznica miedzy korundowym a diamentowym to podobno korundowy znacznie czesciej uczula i chyba tyle. Niby diamentowy jest lepszy. A kawitacje tez mialam, ale zadnych efektow po nim nie zauwazylam, ale ja mam spore problemy z buzia, wiec jak nie masz za duzo klopotow z cera to mozesz sprobowac
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
party_girl dzieki
![]() problemow z cera nie mam wiec mysle ze kawitacyjny sie sprawdzi
|
#577 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wspołczuje, bardzo ciezka jest praca z uposledzonymi dziecmi, trzeba miec duzo cierpliwosci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), sese - nigdy nie mialam plus do tego mydlo sesa do mycia wlosow i 2 saszetki z mieszanka hinduska do przyciemnienia wlosow kolor ciemny braz - juz zmieszane w odp proporcjach amla, henna itd ![]() A co do wymiarow to masz super, daze do takich Cytat:
![]() Ale ja i tak bym nosila filtry na Twoim miejscu ![]() I nie podoba mi sie takie podejscie jak ma Twoj TZ - ze bez znajomosci nie ma dobrej pracy. Guzik prawda, jak ktos jest dobry w tym co robi to znajdzie. Mam wielu znajomych ktorzy maja prace dzieki sobie a nie znajomosciom, dzieki takiemu mysleniu to sie faktycznie w Polsce daleko nie zajdzie. A ja, jak Loluska pomierzylam sie dzis.Od wczoraj cwicze 30 day shred i chce zobaczyc za miesiac jakie beda efekty. Teraz jestem u Rodzicow ale jak wroce to dodam orbitreka 40 min plus hula (w sobote jade z TZ na zakupy sporotowe, musze kupic hula z wypustkami, hantelki i dobry sportowy stanik) oraz rozciaganie lydek - nie chce ich rozbudowac. |
||||||
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja bym chętnie pokręciła ale nie umiem ![]() Cytat:
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-03-01 o 21:27 |
|
|
|
|
#581 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dzisiejsze:
demakijaz, krem na buzkę, acnefan punktowo, malowanie paznokci, jantar, olej na długość, balsam do ciala, krem do rąk xrazy, krem na pupę, krem do biustu ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() ale chętnie obejrzę zdjęcia jutro |
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co innego jak ktos wie co konkretnie chce robic w zyciu i dazy do tego, ale takie osoby jak ja ktore najpierw chca probowac roznych kierunkow a potem sie okaze czy beda chcialy pracowac w zawodzie lub czy bedzie dla nich miejsce na rynku pracy to juz nie koniecznie maja zagwarantowana przyszlosc zawodowa... wiec ja go naprawde rozumiem, wolalabym znalezc ciekawa prace i gdy juz bede wiedziala ze to cos dla mnie to wybiore sie w tym kierunku na studia, ale tak kolorowo to niestety nie ma. TZ widzi ze te 3 lata mojej wekkendowej nieobecnosci praktycznie nic mi nie daly w sferze zawodowej, dlatego niechetnie reaguje na moje kolejne propozycje eduacji. Ale wiem ze jesli znajde cos interesujacego to na pewno bede sie uczyla (chyba ze zaskoczy mnie macierzynstwo ).
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-03-01 o 21:42 |
|
|
|
|
#583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
lacrimachristi super wloski
![]() Wy o tch zawodach. A ja nawet nie wiem co chce robic :P |
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
lacrimachristi
ale zdrowiutkie włosy ![]() Maala_Czaarna jakie kursy masażu chcesz porobić? ![]() Talullah ok, wstawię caate pamiętam że Twoją waga wcześniej wahała się w granicach 52 więc sporo schudłaś. I jak się czujesz w takiej wadze? Świetne masz wymiary 63 w talii ciało: pół godziny hh na początek 8 min ABS balsamowanie masaż syrenką buzia: henna brwi regulacja brwi umycie żelem z nivea krem żel pod oczy krem nawilżający włosy: maseczka jajeczna d/s - zdenkowałam maska joanny len i rumianek b/s Dobranoc
|
|
#586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja napisalam ze mi chodzi o podejscie Twojego TZ do pracy bez znajomosci, nie o wyksztalcenie Bo mozna byc wlasnie swietnym fachowcem z typowo zawodowym wyksztalceniem i miec swietna prace ktora samemu sobie znalazlo i na nia zapracowalo a nie po znajomosci. |
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz wiem o co Ci chodzilo. A TZ tez oczywiscie nie sadzi ze kazdy kto ma dobra prace ma ja przez znajomosci, tylko odnosi sie tu bardziej do mojego przypadku indywidualnego. ehh chcialam isc na fitness znowu jutro, ale dzis mnie tak brzuch meczy ze chyba nie odwaze sie jutro pojsc... szkoda
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
ale bym zapisała się na zumbe
super to jest ale nie mam z kim isc...
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
ghana ja tez chetnie bym pozumbowala
takie tanczenie i cwiczenie
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie sobie ogladam ten filmik i maksymalnie sie na to napalilam o tu : http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
tez ostatnio ogladalam ten filmik
wiem , ze w Czestochowie sa prowadzone takie zajecia
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wiem i tym bardziej sie na to napalam
|
|
|
|
#593 |
|
Rozeznanie
|
Witam
chyba znalzlam winowajce, który przesuszyl mi włosy - czerwony garnier ![]() Eh, z szamponem zawsze mam problem... party no niestety, ale więcej jednak na rynku pracy zalezy od nas- jak zamierzamy to czego się na studiach nauczylismy zastosować w praktyce, czy się doszkalalismy itp Jestes pewna, że nic zwiazanego z kierunkiem nie chcesz robic? A jeśli chodzi o farmacje, to przeciez możesz zamiast studiow zrobic technika. |
|
|
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudowne masz te włoski, zazdroszcze ci bo ja takie bede miała za 10 lat dopiero ![]() A ja wcziraj pomalowałam pazurki na czarno z tym topem z confetti z essence... TZ był dziś w urzedzie i idzie od połowy marca na praktyki jako informatyk - ulżuło mi bo kasa nam sie powolutku kończy :/ A ja waże 53kg a mam 154cm wzrostu a TZ ma 185 a waży 71kg i z chęcią ja bym oddała moje piersi i brzuszek, może to głupio zabrzmi ale mi one przeszkadają bo już 70D jest dla mnie za małe (
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2012-03-01 o 22:52 |
|
|
|
|
#595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
byłabym wdzięczna. Pozdrawiam
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie ze mysle nad technikiem, o studiach nawet nie marze bo nie mam absolutnie nawet podstawowej wiedzy wiec nie mialabym szans, ale mysle ze nawet na studium nie dalabym rady, akurat chemia to cos co przez cala edukacje zostalo mi najgorzej przekazane sposrod wszystkich przedmiotow, a to niestety na farmacji raczej podstawa. Naprawde zaluje ze mialam tak kiepskiego nauczyciela z chemii, bo widze teraz jakie przez to mam trudnosci..
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-03-01 o 23:19 |
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() edit: prosiłabym tylko jeszcze o inf. czy to ten produkt https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...l-push-up.html czy ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...do-biustu.html
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-03-02 o 00:04 |
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu spałam dzisiaj chwilke - dostalam okres
jade na uczelnie zostawic tylko indeks i wracam. Na 14.30 msuze byc w dobrym stanie - ide na ten pogrzeb...
|
|
|
|
#600 |
|
Zadomowienie
|
A mnie grypa dopadła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

na standzie była cena 9,90 a na kasie nabiło mi 7,89
ale chyba wcześniej się skusze i pójdę po niego... a może testowałaś na jednym paznokciu
chodzi mi o krycie, ile warstw potrzeba do pełnego krycia