Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 20:56   #571
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dziś będę nim malować paznokcię to jutro pokażę na standzie była cena 9,90 a na kasie nabiło mi 7,89
dziekuję ale chyba wcześniej się skusze i pójdę po niego... a może testowałaś na jednym paznokciu chodzi mi o krycie, ile warstw potrzeba do pełnego krycia
jeśli nie testowałaś to trudno, poczekam wtedy na zdjęcie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:03   #572
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ja mam w dowodzie 167, ale w sumie to bedzie kolo 69/70. Jestem nizsza od mojego TŻ o 20 cm xD
między nami jest różnica 25 cm

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:13   #573
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej wstawilam fotke do albumu ale jakos mi sie koncowki wygiely
Bardzo ładne
Stary 2012-03-01, 21:14   #574
lacrimachristi
Zakorzenienie

mala czarna dziekuje tez mysle ze kawitacyjny bedzie odpowiedni bo nie mam problemow z cera
Stary 2012-03-01, 21:14   #575
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Piekne I jakie dlugie

Ja od mojego tez o 20 cm

Tez za to migdalowy lubie Ale na 40% nie zdecydowalabym sie - nie pieklo Cie?
Co do szkoly to ja juz mysle nad nastepnym kierunkiem jesli oczywiscie bede miala prace. Z jednej strony chcialabym dokonczyc studia i miec mgr ale z drugiej raczej nie bede pracowac w tym zawodzie wiec wole ta kase wydac na cos innego..Teraz jeszcze bede robila kursy z masazu
to jest dosyc slabe stezenie, tak na poczatek zeby zobaczyc jak cera reaguje na kwasy. Nie pieklo wcale, jedynie delikatnie mrowilo nie mialam sie czego bac bo lekarz mi robil, wiec moglam jej zaufac nastepnym razem bede miala na pewno wieksze stezenia. Zreszta tak jak mowie, po takim zabiegu zadnych efektow nie moge oczekiwac jak powiedziala derma, wiec chyba stezenie nie bylo duze.

Cytat:
mala czarna

a czy ktoras z Was miała peeling korundowy?
pytalam jaka jest roznica miedzy korundowym a diamentowym to podobno korundowy znacznie czesciej uczula i chyba tyle. Niby diamentowy jest lepszy. A kawitacje tez mialam, ale zadnych efektow po nim nie zauwazylam, ale ja mam spore problemy z buzia, wiec jak nie masz za duzo klopotow z cera to mozesz sprobowac
Stary 2012-03-01, 21:16   #576
lacrimachristi
Zakorzenienie

party_girl dzieki

problemow z cera nie mam wiec mysle ze kawitacyjny sie sprawdzi
Stary 2012-03-01, 21:21   #577
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ja jeszcze jeden dzien dam rade wstac, ale dzien po dniu - no way
a teraz zmienili znow plan i w poniedzialek na 8 - dramat xD
Zobaczymy jak ewentualnie pojdziesz w przyszlosci do pracy

Cytat:

mam pytanko gdzie mozna spotkac kosmetyki Bingo ( pomijam internet)
Ja widuje w Tesco i w Auchan. W tesco glownie do wlosow - maski i szampony. W Auchan do ciala i twarzy - zele do mycia, plyny do kapieli i rozne smarowidla do ciala w tym np blotka do owijania sie folia itd

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Bardzo ciężkie, napatrzyłam się dzisiaj
Wspołczuje, bardzo ciezka jest praca z uposledzonymi dziecmi, trzeba miec duzo cierpliwosci

Cytat:
Oto moje zakupki wolę nie myśleć ile wydałam wpuścić mnie do sklepu
Oj tam oj tam, fajne ale nie az takie duze

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
byłam dziś w lumpie i upolowałam fajną spódniczkę plisowaną, granatową z Atmosphere. Jest z takiego sztywniejszego materiału przed kolano
Musi byc fajna Prosze pokaz kiedys

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Odwiedzilam dzis helfy, chcialam kupic heenare, ale niestety bedzie dopiero za miesiac dostepna to wzielam sese, bo ostatnio jak chcialam sese to nie byla dostepna, a heenara byla widocznie tak musialo byc dzis tonowanie wlosow i pierwsze uzycie sesy bedzie

niecale 48kg, tak mi sie waha miedzy 47 a 48.

ja od malego krecilam na hh, wiec tak za dziecka sobie to wyrobilam, ale jak cwiczylam to mialam 59-60cm w talii. teraz mam 63, wiec juz nie jest taka idealna, ale nie potrzebuje chudszej, wystarczajaco wisza na mnie wszystkie bluzki w tych miejscach dziekuje za mile slowa
O widzisz, a ja dzis zamowilam na allegro nowa heenare (stara sie powoli denkuje ), sese - nigdy nie mialam plus do tego mydlo sesa do mycia wlosow i 2 saszetki z mieszanka hinduska do przyciemnienia wlosow kolor ciemny braz - juz zmieszane w odp proporcjach amla, henna itd

A co do wymiarow to masz super, daze do takich

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
po peelingu migdalkiem 40% jestem nawet zadowolona, leciutko jestem wygladzona ale blizny sa bez zmian, zreszta po 1 zabiegu nie ma efektow jeszcze.. ale juz zaczynam sie luszczyc. Fajnie bo nie musze nosic filtrow, mozna go robic caly rok. Derma przestrzegla ze moge miec wysyp ale po 3 razie powinno sie juz uregulowac.

Ja tez jestem po pedagogice, ale nie wiaze nadziei z wykonywaniem zawodu... nie kreci mnie to. Dlatego chcialabym sie jeszcze w innym kierunku wyksztalcic, choc TZ mowi ze i tak jak bede miala dobra prace to po znajomosci i zadna szkola mi juz nie jest potrzebna... nie chce zebym znow znikala na weekendy i w ogole. W sumie racja, ciezko z praca w tej chwili, wiec w sumie wyksztalcenie mi jej absolutnie niegwarantuje, z drugiej str znowu otwiera kilka drzwi... sama nie wiem. Nie wiem tez co chcialabym skonczyc, kusi mnie farmaceutyka ale u mnie chemia na poziomie -1 doslownie i raczej nie dam rady;//
Fajnie ze jestes zadowolona z zabiegu
Ale ja i tak bym nosila filtry na Twoim miejscu Ale ja jestem maniak filtrowy wiec wiesz

I nie podoba mi sie takie podejscie jak ma Twoj TZ - ze bez znajomosci nie ma dobrej pracy. Guzik prawda, jak ktos jest dobry w tym co robi to znajdzie. Mam wielu znajomych ktorzy maja prace dzieki sobie a nie znajomosciom, dzieki takiemu mysleniu to sie faktycznie w Polsce daleko nie zajdzie.

A ja, jak Loluska pomierzylam sie dzis.
Od wczoraj cwicze 30 day shred i chce zobaczyc za miesiac jakie beda efekty. Teraz jestem u Rodzicow ale jak wroce to dodam orbitreka 40 min plus hula (w sobote jade z TZ na zakupy sporotowe, musze kupic hula z wypustkami, hantelki i dobry sportowy stanik) oraz rozciaganie lydek - nie chce ich rozbudowac.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:22   #578
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
mala czarna dziekuje tez mysle ze kawitacyjny bedzie odpowiedni bo nie mam problemow z cera
piękne włosy, zazdroszczę długości

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:22   #579
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
heej

ja mam tylko 154, ale to taki zelek wiec 3warstwy sa potrzebne.
jumpy to tanie lakiery, duzo osob mialo ta mietke, jednym sie podoba bardzo i dla koloru nie przeszkadza im gorsze krycie np. zapewne wiosna zrobi sie o nim glosniej

dzieeelna
no i jaka mila niespodzianka

te choroby sa...ciezkie dla mnie.
podobalo mi sie ujecie tego problemu w filmie 'wciaz ja kocham', pokazuje wlasnie jak czesto ludzie nie zdaja sobie sprawy z tego jacy sa, tylko od razu uwazaja ich za 'nienormalnych'

mi sie 53podobal
macalam w SP bo jest po 29,99zl.

Loluska teeez zaczelam cwiczyc, ale ja walcz o brzuch, taki umiesniony
mam juz plaski, bo schudlam i jakos mi sie to utrzymuje, przez te wszystkie stresy moje, wiec teraz tylko brzuszek i ujedrnic tylek i bedzie pieknie

bardzo prawdopodobne, ze kosmetyk sie uczula.

tez wlasnie kupilam wczoraj Neril Garniera, bo Alpecinu ani Jantara nie moglam dorwac, a szukam od pon. Nie chcialam zamiawiac z all, bo to jednak drozej wyjdzie, a Neril upolowalam za 23zl
tylko dlaczego on tak smierdzi, nawet amla sie chowa przy tym

dorwalam tez wczoraj biovaxa do wlosow ciemnych 500ml
i własnie 53 wzięłam

Cytat:
Soph mi juz dawno doszło

widziałam na innym watku , ze dziewczyny tez sie denerwowały na opozniona dostawe

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

mam pytanko gdzie mozna spotkac kosmetyki Bingo ( pomijam internet)
u mnie są w drogerii jasmin

Cytat:
świetne

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
też wracam do hula hopu, bardzo przyjemne ćwiczenie
ja bym chętnie pokręciła ale nie umiem

Cytat:
ale piękna długość

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:26   #580
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziekuję ale chyba wcześniej się skusze i pójdę po niego... a może testowałaś na jednym paznokciu chodzi mi o krycie, ile warstw potrzeba do pełnego krycia
jeśli nie testowałaś to trudno, poczekam wtedy na zdjęcie
Przy 3 warstwach końcówka delikatnie mi prześwituje dopiero 4 pokryły idealnie słabizna ale kolor boski bateria mi padła więc zdjęcia dopiero jutro
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
świetne

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2012-03-01 o 21:27
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:32   #581
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzisiejsze:
demakijaz,
krem na buzkę,
acnefan punktowo,
malowanie paznokci,
jantar,
olej na długość,
balsam do ciala,
krem do rąk xrazy,
krem na pupę, krem do biustu

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Przy 3 warstwach końcówka delikatnie mi prześwituje dopiero 4 pokryły idealnie słabizna ale kolor boski bateria mi padła więc zdjęcia dopiero jutro

dziękuję bardzo w takim razie zrezygnuję z zakupu
ale chętnie obejrzę zdjęcia jutro

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:38   #582
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Zobaczymy jak ewentualnie pojdziesz w przyszlosci do pracy

Ja widuje w Tesco i w Auchan. W tesco glownie do wlosow - maski i szampony. W Auchan do ciala i twarzy - zele do mycia, plyny do kapieli i rozne smarowidla do ciala w tym np blotka do owijania sie folia itd

Wspołczuje, bardzo ciezka jest praca z uposledzonymi dziecmi, trzeba miec duzo cierpliwosci

Oj tam oj tam, fajne ale nie az takie duze

Musi byc fajna Prosze pokaz kiedys

O widzisz, a ja dzis zamowilam na allegro nowa heenare (stara sie powoli denkuje ), sese - nigdy nie mialam plus do tego mydlo sesa do mycia wlosow i 2 saszetki z mieszanka hinduska do przyciemnienia wlosow kolor ciemny braz - juz zmieszane w odp proporcjach amla, henna itd

A co do wymiarow to masz super, daze do takich

Fajnie ze jestes zadowolona z zabiegu
Ale ja i tak bym nosila filtry na Twoim miejscu Ale ja jestem maniak filtrowy wiec wiesz

I nie podoba mi sie takie podejscie jak ma Twoj TZ - ze bez znajomosci nie ma dobrej pracy. Guzik prawda, jak ktos jest dobry w tym co robi to znajdzie. Mam wielu znajomych ktorzy maja prace dzieki sobie a nie znajomosciom, dzieki takiemu mysleniu to sie faktycznie w Polsce daleko nie zajdzie.

A ja, jak Loluska pomierzylam sie dzis.
Od wczoraj cwicze 30 day shred i chce zobaczyc za miesiac jakie beda efekty. Teraz jestem u Rodzicow ale jak wroce to dodam orbitreka 40 min plus hula (w sobote jade z TZ na zakupy sporotowe, musze kupic hula z wypustkami, hantelki i dobry sportowy stanik) oraz rozciaganie lydek - nie chce ich rozbudowac.
no tak, tylko ze on ma o wiele gorsze wyksztalcenie ode mnie, a prace ma nie dosc ze pewna to jeszcze calkiem dobrze platna...a ja z wyksztalceniem i co? nic, dalej na poziomie butikow w centrach handlowych. Fakt ze po prostu nie odnalazlam sie w zawodzie, ale wyksztalcenie mam, a niestety nic tym nie zyskałam póki co. Teraz fachowcy z zawodowym wykształceniem są o wiele bardziej rozchwytywani niż magistrowie z pedagogiki chociazby. Wiec cos jest w tym co mowi...
Co innego jak ktos wie co konkretnie chce robic w zyciu i dazy do tego, ale takie osoby jak ja ktore najpierw chca probowac roznych kierunkow a potem sie okaze czy beda chcialy pracowac w zawodzie lub czy bedzie dla nich miejsce na rynku pracy to juz nie koniecznie maja zagwarantowana przyszlosc zawodowa... wiec ja go naprawde rozumiem, wolalabym znalezc ciekawa prace i gdy juz bede wiedziala ze to cos dla mnie to wybiore sie w tym kierunku na studia, ale tak kolorowo to niestety nie ma.
TZ widzi ze te 3 lata mojej wekkendowej nieobecnosci praktycznie nic mi nie daly w sferze zawodowej, dlatego niechetnie reaguje na moje kolejne propozycje eduacji. Ale wiem ze jesli znajde cos interesujacego to na pewno bede sie uczyla (chyba ze zaskoczy mnie macierzynstwo).

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2012-03-01 o 21:42
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:50   #583
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Piękne, świetny kształt

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:51   #584
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

lacrimachristi super wloski

Wy o tch zawodach. A ja nawet nie wiem co chce robic :P
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:53   #585
loluska
Zakorzenienie

lacrimachristi
ale zdrowiutkie włosy a jaka długość

Maala_Czaarna

jakie kursy masażu chcesz porobić?

Talullah
ok, wstawię

caate
pamiętam że Twoją waga wcześniej wahała się w granicach 52 więc sporo schudłaś. I jak się czujesz w takiej wadze? Świetne masz wymiary 63 w talii

ciało:
pół godziny hh na początek
8 min ABS
balsamowanie
masaż syrenką

buzia:
henna brwi
regulacja brwi
umycie żelem z nivea
krem żel pod oczy
krem nawilżający

włosy:
maseczka jajeczna d/s - zdenkowałam
maska joanny len i rumianek b
/s

Dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7da53d690015d44c4d5e7c8b.jpg (25,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7eb9d4dc001445004d515dcb.jpg (25,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8ee7ce15000dd2f24d6faf25.jpg (37,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21b7197f001167ce4d58ec74.jpg (23,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9655f9c40025c5ba4dbe88ab.jpg (33,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 495126f9001dde084d58ec2a.jpg (19,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f4340b4d002229604d4c0fa4.jpg (28,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15102829001690054e15c99b.jpg (20,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e047e5fc000cc2894f48d029.jpg (43,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 07e9b4ec002c2b7e4e4fa585.jpg (23,3 KB, 16 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:57   #586
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
no tak, tylko ze on ma o wiele gorsze wyksztalcenie ode mnie, a prace ma nie dosc ze pewna to jeszcze calkiem dobrze platna...a ja z wyksztalceniem i co? nic, dalej na poziomie butikow w centrach handlowych. Fakt ze po prostu nie odnalazlam sie w zawodzie, ale wyksztalcenie mam, a niestety nic tym nie zyskałam póki co. Teraz fachowcy z zawodowym wykształceniem są o wiele bardziej rozchwytywani niż magistrowie z pedagogiki chociazby. Wiec cos jest w tym co mowi...
Co innego jak ktos wie co konkretnie chce robic w zyciu i dazy do tego, ale takie osoby jak ja ktore najpierw chca probowac roznych kierunkow a potem sie okaze czy beda chcialy pracowac w zawodzie lub czy bedzie dla nich miejsce na rynku pracy to juz nie koniecznie maja zagwarantowana przyszlosc zawodowa... wiec ja go naprawde rozumiem, wolalabym znalezc ciekawa prace i gdy juz bede wiedziala ze to cos dla mnie to wybiore sie w tym kierunku na studia, ale tak kolorowo to niestety nie ma.
TZ widzi ze te 3 lata mojej wekkendowej nieobecnosci praktycznie nic mi nie daly w sferze zawodowej, dlatego niechetnie reaguje na moje kolejne propozycje eduacji. Ale wiem ze jesli znajde cos interesujacego to na pewno bede sie uczyla (chyba ze zaskoczy mnie macierzynstwo).
Nie zrozumialas mnie
Ja napisalam ze mi chodzi o podejscie Twojego TZ do pracy bez znajomosci, nie o wyksztalcenie

Bo mozna byc wlasnie swietnym fachowcem z typowo zawodowym wyksztalceniem i miec swietna prace ktora samemu sobie znalazlo i na nia zapracowalo a nie po znajomosci.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:14   #587
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Nie zrozumialas mnie
Ja napisalam ze mi chodzi o podejscie Twojego TZ do pracy bez znajomosci, nie o wyksztalcenie

Bo mozna byc wlasnie swietnym fachowcem z typowo zawodowym wyksztalceniem i miec swietna prace ktora samemu sobie znalazlo i na nia zapracowalo a nie po znajomosci.
a no bo mi bardziej chodzilo o jego tok myslenia zwiazany z moja dalsza edukacja, dlatego tak to rozwinelam
juz wiem o co Ci chodzilo. A TZ tez oczywiscie nie sadzi ze kazdy kto ma dobra prace ma ja przez znajomosci, tylko odnosi sie tu bardziej do mojego przypadku indywidualnego.

ehh chcialam isc na fitness znowu jutro, ale dzis mnie tak brzuch meczy ze chyba nie odwaze sie jutro pojsc... szkoda
Stary 2012-03-01, 22:15   #588
ghana
Zakorzenienie

ale bym zapisała się na zumbe super to jest ale nie mam z kim isc...
Stary 2012-03-01, 22:18   #589
lacrimachristi
Zakorzenienie

ghana ja tez chetnie bym pozumbowala

takie tanczenie i cwiczenie
Stary 2012-03-01, 22:21   #590
ghana
Zakorzenienie

no wlasnie sobie ogladam ten filmik i maksymalnie sie na to napalilam o tu : http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4
Stary 2012-03-01, 22:25   #591
lacrimachristi
Zakorzenienie

tez ostatnio ogladalam ten filmik wiem , ze w Czestochowie sa prowadzone takie zajecia
Stary 2012-03-01, 22:29   #592
ghana
Zakorzenienie

wlasnie wiem i tym bardziej sie na to napalam
Stary 2012-03-01, 22:29   #593
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Witam

chyba znalzlam winowajce, który przesuszyl mi włosy - czerwony garnier
Eh, z szamponem zawsze mam problem...

party no niestety, ale więcej jednak na rynku pracy zalezy od nas- jak zamierzamy to czego się na studiach nauczylismy zastosować w praktyce, czy się doszkalalismy itp Jestes pewna, że nic zwiazanego z kierunkiem nie chcesz robic?

A jeśli chodzi o farmacje, to przeciez możesz zamiast studiow zrobic technika.
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:45   #594
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:

Cudowne masz te włoski, zazdroszcze ci bo ja takie bede miała za 10 lat dopiero

A ja wcziraj pomalowałam pazurki na czarno z tym topem z confetti z essence... TZ był dziś w urzedzie i idzie od połowy marca na praktyki jako informatyk - ulżuło mi bo kasa nam sie powolutku kończy :/

A ja waże 53kg a mam 154cm wzrostu a TZ ma 185 a waży 71kg i z chęcią ja bym oddała moje piersi i brzuszek, może to głupio zabrzmi ale mi one przeszkadają bo już 70D jest dla mnie za małe (

Edytowane przez IwonciA_1992
Czas edycji: 2012-03-01 o 22:52
IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:09   #595
la_chica
Raczkowanie

Smile Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Witaj, mam ogromną prośbę: czy mogłabyś podać skład tego serum, które chyba jest produkowane przez Eveline? Chciałam sobie porównać z oryginałem byłabym wdzięczna.

Pozdrawiam
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:17   #596
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Witam

chyba znalzlam winowajce, który przesuszyl mi włosy - czerwony garnier
Eh, z szamponem zawsze mam problem...

party no niestety, ale więcej jednak na rynku pracy zalezy od nas- jak zamierzamy to czego się na studiach nauczylismy zastosować w praktyce, czy się doszkalalismy itp Jestes pewna, że nic zwiazanego z kierunkiem nie chcesz robic?

A jeśli chodzi o farmacje, to przeciez możesz zamiast studiow zrobic technika.
jestem pewna ze nie chce isc w kierunku ktory skonczylam czyli socjalna z doradztwem zawodowym, ani patologia i mopsy nie sa dla mnie, ani praca jako ktos kto naucza, kieruje czy doradza innym nie jest moja mocna strona. Mysle ze lepiej bym sie czula pracujac np w papierkach w osrodku pomocy spolecznej, ale raczej na wybieranie sobie takich stanowisk nie mozna liczyc... Troche inaczej wyobrazalam sobie prace w tym kierunku.
Oczywiscie ze mysle nad technikiem, o studiach nawet nie marze bo nie mam absolutnie nawet podstawowej wiedzy wiec nie mialabym szans, ale mysle ze nawet na studium nie dalabym rady, akurat chemia to cos co przez cala edukacje zostalo mi najgorzej przekazane sposrod wszystkich przedmiotow, a to niestety na farmacji raczej podstawa. Naprawde zaluje ze mialam tak kiepskiego nauczyciela z chemii, bo widze teraz jakie przez to mam trudnosci..

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2012-03-01 o 23:19
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:18   #597
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
Witaj, mam ogromną prośbę: czy mogłabyś podać skład tego serum, które chyba jest produkowane przez Eveline? Chciałam sobie porównać z oryginałem byłabym wdzięczna.

Pozdrawiam
Jutro mogę wkleić zdjęcie ale skład jest identyczny tylko ten z biedronki ma na końcu jeszcze kilka dodatkowych składników ale co to to ja się nie znam
Stary 2012-03-02, 00:01   #598
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Jutro mogę wkleić zdjęcie ale skład jest identyczny tylko ten z biedronki ma na końcu jeszcze kilka dodatkowych składników ale co to to ja się nie znam
Aha, no to już wszystko wiem, to nie rób sobie kłopotu, dzięki w takim razie, jutro lecę do Biedro po serum

edit: prosiłabym tylko jeszcze o inf. czy to ten produkt https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...l-push-up.html czy ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...do-biustu.html
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-03-02 o 00:04
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 06:40   #599
ghana
Zakorzenienie

Jezu spałam dzisiaj chwilke - dostalam okres jade na uczelnie zostawic tylko indeks i wracam. Na 14.30 msuze byc w dobrym stanie - ide na ten pogrzeb...
Stary 2012-03-02, 09:36   #600
natimielec
Zadomowienie

A mnie grypa dopadła nic mi sie nie chce
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości