Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII-VIII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Czas na wybór tytulu do kolejenj części. Do dzieła Mamuśki! )
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 1 2,00%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam! 6 12,00%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 1 2,00%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 1 2,00%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 10 20,00%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 0 0%
Czworaczki, pełzaczki- coraz bardziej ruchliwe te nasze dzieciaczki. 14 28,00%
Raczkujemy i wstajemy, przez co mamie smukłą sylwetkę utrzymać dajemy 1 2,00%
W końcu wiosna wyczekana- cieszy się kazdy bobas i jego mama. 16 32,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 11:20   #2491
kalinkap13
Rozeznanie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

witam,

dla dzisiejszych i wczorajszych solenizantów, bo zapomnialam!

w koncu sloneczko wyszlo, bo rano bylo pochmurnieee.ble
Fifi sie wyspi i ruszamy na spacer.

a teraz lece nadrabiac

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:22   #2492
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

kalinkap13, Cookie
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:24   #2493
brumek
Zakorzenienie

Dzień dobry ptaszynki moje

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
U nas od rana słoneczko
A u nas szaro-buro i ponuro. I pada

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
brumku, dziubku dziękuję za dobre słowo odnośnie Hanki wagi ja niby wiem, że dziecko w tym okresie życia nie przybiera już tak dużo jak na początku, aler przez to jej serduszko bym wolała, żeby jakoś jej to lepiej szło ale z drugiej strony lżej mi ją nosić
Nie ma tego złego

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Witam Cudowny płyn w postaci kaszki na MM kompletnie nie przyczynił się do dłuższego spania Mai zjadła o 19.30 a obudziła się na pierwsze jedzenie już 23.40 (pomijając dwie wcześniejsze pobudki bez szamania ). Później było 2.10, 4.15 i o 6 wstała No! to relacja ze spania zdana
Czyli to nie w pustym brzuszku tajemnica niespania tkwi?

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
dzisiaj K. pierwszy raz przespała całą noc w swoim łóżeczku - tylko dlatego, że się nie złamałam i po każdym karmieniu odkładałam ją z powrotem i nie wzięłam jej do naszej sypialni

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem
Wczoraj Wam pokazałam ten groupon który kupiliśmy do hotelu w Olsztynie. Tak się cieszyłam że wieczorem chciałam sobie z ciekwości poczytac opinie o tym hotelu.
I to co przeczytałam to jakaś masakra Nie ma praktycznie pozytywych opinie, same najgorsze, że ten hotel to nie hotel jakaś porażk, że tak ładnie wygląda tylko na zdjęciu, że 4 gwiazdki to tylko są w logo, a nie oznaczają one standardu (bo są 5 ramienne), że generalnie syf, grzyb, kiła i mogiła, mało jedzenia, niemiła obsługa itd.

Już zapłaciliśmy ale w ciągu 10 dni moge zrezygnować z kupona. I sama nie wiem co robić??
Jechac mimo tylu negatywnych opinii i ryzykować że może jednak będzie ok??
Co byście zrobiły?
Youyou, podrzuć linka do tych opinii to ocenimy

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Przed chwilą była akcja z rykiem.... noc fajnie, a teraz Adaś tak zaczął płakać że nie dało się go uspokoić, gorzej chyba niż po wybudzaniu....no i TŻ musiał cewnik wyciągać, płacz przeszedł jak ręką odjął
Coś pewnie uwierało?

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
Ciekawe, czy moja kruszyna teraz ładnie drzemie w żłobku.. muszę ją nauczyć samodzielnie zasypiać w łóżeczku.. bo w domu to ja ją usypiam, się tulimy i drzemie na naszym łóżku.. a w żłobku tak nie ma.. i pewnie dlatego nie może tam usnąć..
Nataszko, trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Wczoraj myślałam, że umrę, tak mnie brzuch bolał wieczorem. M. zadzwonił po pogotowie dostałam zastrzyk a wcześniej wzięłam 3 tabletki przeciwbólowe ) no i trochę przestało i się uparli, by mnie wziąć do szpitala, miałam mieć niby badania itp, nie bardzo mi pasowało, bo ból ustępował, ale nic, pojechałam i wyobrazcie sobie, że lekarz spojrzał na mnie i kazał mi wracać do domu, spytał tylko czy boli, odpowiedziałam, że przeszło mi prawie po lekach, ale bardzo bolało, i że mam kamienie itp. a on kazał mi iść do domu!
Matko, współczuję! Na lekarza brak słów
A myślisz że te bóle nie mają nic wspólnego z tamtymi, które miałaś po porodzie? Też Cię wtedy pogotowie zabierało...

Cytat:
A, i jeszcze ten zasrany lekarz w karcie wypisu napisał w rubryce ,,zastosowane leczenie" - zabrana z domu na siłę !!!.
No cyrk na kołkach w tym mieście, ku.rwa mać!
Kretyn

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
kinga po jednym dniu w nowym żlobku. smieje sie, ejst radosna, panie mówia że grzeczna (wiem, brumek, wiem) - czyli nie ryczy jak opętana i bawi sie z innymi. jest najmłodsza znowu, wiec panie ją noszą. reszta dzieci juz mobilna. jest wiec królewną w nocy mi czesto sie wybudzala i nie wiem czy cos jej idzie w paszczy (bo wypluwala smoczka, jesc nie chciala, a ryczała) czy to nowe miejsce w pamieci sie zapisywało z takim bólem...
E tam, grzeczna... A dzień dobry i dziękuję mówił paniom w żłobku?

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
A z tym, że Tymek po takim innym jedzeniu rzuca się na pierś, to może dlatego że on się boi że już nie dostanie? Może myśli, że chcesz mu ją zabrać na rzecz tych "paskudnych" słoiczków
No wiesz co? Ale mnie nastraszyłaś, że moje dziecko takie tramy przeżywa!

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Tż daje radę, poza Filipem i Lilką w wannie jest jeszcze milion zabawek, kubki, Lila ma swoją szczoteczkę i "myje" nią zęby których nie ma
Filip jej pokazuje jak się myje, myje też Lilce plecy, brzuszek itd i generalnie uwielbia się z nią kąpać

Z Filipa to fajny brat

Cytat:
No to identycznie mamy. Ja to w ogóle mogłabym nie jeść całe życie. Zawsze byłam strasznym niejadkiem, chowałam jedzenie żeby mama myślała, że jadłam, cuda robiłam...
Niestety zostało mi to i nie tknę np. mięsa, i wiele innych rzeczy.
To módl się, żeby się Igi pod tym względem w Ciebie nie wrodził

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
mój łobuziak kończy dziś 8 miesięcy
Ale dorosły!!!
Sto lat!!!: roza:

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Patryk też chyba czytał o tym, bo przybiera książkowo, tylko lekarka się czepia

idę na trochę, bo mnie dziecko za sukienkę ciągnie i ją zaślinia
Stary 2012-03-02, 11:25   #2494
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
Kurcze.. to jest najgorsze.. ten płacz.. mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu nie będzie płakała..

Dziękuję staram się myśleć, że jest tam pod dobrą opieką, ciocie są miłe i nauczy się przebywać z dziećmi i z innymi osobami i nie będzie taka strachliwa później.. ale i tak jest ciężko..

A jak Twoja Hania sobie radzi?

a chwila gdy ją biorę na ręce jak po nią przychodzę jest cudoowna.. to tulenie się

A policjanci nigdy nie są wyrozumiali.. przynajmniej ja na żadnego takiego nie trafiłam

Trzymam kciuki żeby było dobrze..

No i witam się z rana.. sama

Hania w żłobku.. Tż ją zawiózł.. płakała ja nie mogę sobie miejsca znaleźć w domu.. chodzę i sprzątam..

Kupiłam mojej gwiazdce opaskę i sukienki na allegro.. nawet się nie przyglądałam zbytnio.. z tej rozpaczy kliknęłam

Ciekawe, czy moja kruszyna teraz ładnie drzemie w żłobku.. muszę ją nauczyć samodzielnie zasypiać w łóżeczku.. bo w domu to ja ją usypiam, się tulimy i drzemie na naszym łóżku.. a w żłobku tak nie ma.. i pewnie dlatego nie może tam usnąć..

Wypiłam kawę i chyba idę po następną.. i płakać mi się chce..
oj dobrze będzie, Hania w końcu się przyzwyczai do żłobka i będzie dobrze

Cytat:
hej laski.
u mnie dół. Wczoraj myślałam, że umrę, tak mnie brzuch bolał wieczorem. M. zadzwonił po pogotowie dostałam zastrzyk a wcześniej wzięłam 3 tabletki przeciwbólowe ) no i trochę przestało i się uparli, by mnie wziąć do szpitala, miałam mieć niby badania itp, nie bardzo mi pasowało, bo ból ustępował, ale nic, pojechałam i wyobrazcie sobie, że lekarz spojrzał na mnie i kazał mi wracać do domu, spytał tylko czy boli, odpowiedziałam, że przeszło mi prawie po lekach, ale bardzo bolało, i że mam kamienie itp. a on kazał mi iść do domu!
No to poszłam, nie dość tego musiałam iść z buta ze szpitala pod swój blok ( pół godz, ) bo nie miałam czym wrócić w ten deszcz.
Ale się wkur.wiłam. Raz na lekarza, co to mnie potraktował jak symulatkę, dwa na pogotowie co to tak nalegało na przyjazd do szpitala ( kilka razy miałam już pogotowie w domu, dostawałam zastrzyka i mnie nie ciągneli nigdzie, tylko czekali czy ból ustapi czy nie ) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
o ludzie, ale przeżyłaś, i ta nasza służba zdrowia pożal się boże, biedactwo
a co to za dieta??Marina!, z czego chcesz się odchudzać

Cytat:
co to jest BU?

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Biochemia Urody

Szymon,

a tak w ogóle witam,
u nas noc średnio, Nati budziła się, w nocy popłakiwała i marudziła, kiedy jej te zęby wyjdą,

a teraz siedzi koło mnie i się bawi, a i gotuję jej risotto z brokułami, bardzo lubi
a wczoraj jadła zupkę pomidorową z hippa, i w składzie była sól, pieprz, mleko, smietanka, ale wszystko dobrze było, dzisiaj też idę do rossa, to kupię jakies słoiczki bo promocja na hipp na obiadki

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:26   #2495
brumek
Zakorzenienie

Teliczku - niedobra kobieto! Ja tęsknię

No i ponawiam pytanie - gdzie nam zginął Babonik
To już tyle dni
Stary 2012-03-02, 11:27   #2496
brunetka2000
Zakorzenienie

Dla Szymonka sto lat!!!!!!!!!!
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:29   #2497
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Motam się w tym wszystkim.

Czuję się zmęczona.
Powinnam odpocząć a Ja okna umyłam.
Mam ochotę na sałatkę owocową :mniam
:
Wyluzuj troszkę Spróbuj innej kolejności podawania posiłków, jak dziewczyny radzą,ale nic na siłę. Na pewno znajdziecie wyjście z tej sytuacji.
A przy ząbkowaniu to nie tylko Twoje dziecko nie chce jeść... Daj Emi czas. Ona na pewno nie pozwoli się zagłodzić
Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Wiem, wiem pamiętam, ale są dzieci, którym to jednak pomaga my nie jesteśmy w tej grupie
My tez nie. Ja mimo to daję Małemu łyżeczką kleik na wieczór (zjada ok. 50 ml - więcej nie chce), bo lubi I zawsze to coś innego niż UU.
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:31   #2498
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Czyli to nie w pustym brzuszku tajemnica niespania tkwi?
No właśnie nie przynajmniej jeden znak zapytania wyeliminowany

Cytat:

To już tyle dni
Ja też się zastanawiam, GDZIE jest babonik?!?!?!?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:

My tez nie. Ja mimo to daję Małemu łyżeczką kleik na wieczór (zjada ok. 50 ml - więcej nie chce), bo lubi I zawsze to coś innego niż UU.
No, moja panna też kaszkę będzie jadła bo b.lubi

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:31   #2499
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
w koncu sloneczko wyszlo, bo rano bylo pochmurnieee.ble

ale Wam fajnie, u nas pochmurnie, i dżdżysto , ponoc dopiero popołudniu ma u nas słoneczko zawitac,

Stary 2012-03-02, 11:37   #2500
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Krystianek ma zęba !!!!!!!!! prawdziwego nie wymyśliłam sobie . Znalazła go rehabilitantka i co mam jej kiecke kupić
my dalej bezzebni

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
Dziekuje że o nas pamiętacie, to bardzo miłe Ja jestem, żyje i bardzo brakuje mi pisania z Wami a Zuz ma się wyśmienicie, łapie się czego popadnie i staje. Tylko jeszcze jest bezzębnym dziąślakiem postaram się chociaż raz dziennie do Was zajrzeć ! Zuzia Was pozdrawia
zagladaj czesciej

Cytat:
Dziękuje w imieniu Emi : dla każdej z osobna !

Dama dała mi dzisiaj popalić, wyprawiła sobie "Mamo jest impreza marudzimy "
nie chciała jeść mleka, 3 butle poszły do zlewu ! Na noc zjadła tylko 100ml... padnięta jestem okropnie, do tego serce mnie tak kuje,że aż mi nie dobrze.Zmęczona jestem.

Co do menu damy. Ja już pojęcia nie mam, raz je raz nie je.
Szlak mnie powoli trafia ! dzisiaj w nocy miała bóle brzuszka, obstawiam kasze mannę - muszę poobserwować. I też coś muszę zmienić, bo mam nerwy już.
Żanetko mam to samo od 1,5 tyg.

mleko non stop do zlewu kasza zreszta tez
wczoraj poszla i zupka
zjadl tylko deser i chrupka
tez non stop marud i mysle zemoze glodny jak nic nie je cale dnie ale jak zrobie i dam to zaciska ustka albo wypluwa i dalej marudzi

co do pór jedzenia to juz sama nie wiem jakie sa zglupialam

zwariowac mozna

Cytat:
bry

Ah moje kochane
dzis Tż dał mi pospac do 10.30
wyspala sie za wszystkie czasy

ale wstalam z bolem kregoslupa i juz o godziny slysze tylko maruderstwo mojego dziecka
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:37   #2501
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
I zgodził się?
Na stanik tak
Na koszulę niekoniecznie ( powiedział, że mu całkiem pasują te z łatwym dostępem do piersi )
A szampan już się chłodzi w lodówce

Cytat:

BYłam wczoraj oglądać wózki
w moim bidnym mieście nie ma NUNY.
Przymierzyłam damę do LIRY i nie wiem sama już czego chcę
Ja codziennie oglądam na youtube filmik z Nuną
Bardzo mi się podoba i dla męża również
Gdybym mieszkała w Polsce napewno bym ją już miała, a tutaj jest za droga ;(

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:41   #2502
patik87
Zakorzenienie

Oliweczka no tak, dojazd do Lbn, czas...myślałam że prywatnie też do Lbn jeździsz. Jakby co służę pomocą. U mnie ostatnio sporo tych wizyt, cieszę się że udało mi się znaleźć na nfz i traktują jak człowieka.

Marina o bossssze jak oni tak mogą. Lekarz z pogotowia co innego, a lekarz w szpitalu swoje...
W głowie się nie mieści jak tak można.
Swoją drogą musisz zadbać o siebie..
Stary 2012-03-02, 11:41   #2503
agadus
Wtajemniczenie

Żaneta ja tak sie zastanawiam, dlaczego Emi nie je, i może to przez zęby?? kurcze bo juz nie wiem

Stary 2012-03-02, 11:47   #2504
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
E tam, grzeczna... A dzień dobry i dziękuję mówił paniom w żłobku?
moze chodzi o to ze jeszcze ich nie olała i nie opluła?

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
ale Wam fajnie, u nas pochmurnie, i dżdżysto , ponoc dopiero popołudniu ma u nas słoneczko zawitac,
u mnie słońce wiec idzie do was. przygotujcie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny!!!

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:51   #2505
SweetAngel1984
Zadomowienie

IGOREK WCZORAJ WIECZOREM SA USIADŁ

Idziemy dzis do piwnicy po spacerówkę
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:55   #2506
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:57   #2507
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Teliczku - niedobra kobieto! Ja tęsknię

To już tyle dni
no mogłaby się odezwać

Brumek, Agadus Brunetka, Sweet od Szymka

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2012-03-02 o 12:00
Stary 2012-03-02, 11:58   #2508
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:

klask i:

Stary 2012-03-02, 11:59   #2509
rysiki
Raczkowanie

Dzień dobry.
Czytam i czytam i nadrobić nie mogę, tyle naskrobałyście przez te kilka dni jak byłam w pracy.
Nie wiem, co cie Asi porobiło- wstała dziś o 5,50!
Ale dwa dni temu podchodzę rano do łóżeczka i co widzę? Moja Asia leży sobie na brzuszku! Czyli sama obróciła się z plecków na brzuszek ! Teraz wykorzystuje każdą sytuację do tego, żeby fiknąc na brzuch
Ale niestety maleństwo ma katar
Narazie działamy wodą morską, fridą (matko moje biedne płuca!), majerankiem.
Idę nadrabiać dalej

Edytowane przez rysiki
Czas edycji: 2012-03-02 o 12:05
rysiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 12:02   #2510
marzena_S
Zadomowienie

Dzisiaj piątek weekendu początek, a ja humor mam do dupy, o!
Tż mnie wkurzył- on już chyba tak ma, że jest aniołem, ale jak już coś wywinie to porządnie...wrrr.
W dodatku zmęczenie daje o sobie znać. Moje dziecko nie ma litości, od kilku tyg budzi się w nocy co 1,5- 2 godz, i pomimo tego, że wstaje między 7, a 9 to się nie wysypiam. Chyba dzisiaj spróbuję podać jej kaszkę przed spaniem, może zdarzy się jakiś cud? W końcu to wyjątki potwierdzają regułę..

Z tego co pamiętam to:
Emi, Zuzia, Szymek- sto lat łobuziaki!

Vaniliova, gratulacje za Krystkowy ząbek.

Gratuluję też wszystkich spadków wagi i zaplanowanych urlopów.
Youyou, z tego groupona bym zrezygnowała jeśli jest taka możliwość.

Pieleszka, Nataszka, współczuję żłobkowych zmagań- wiadomo początki najtrudniejsze. Z czasem dzieci będą coraz chętniej zostawały z ciociami i dziećmi.

Marina, Ty to masz przeboje z brzuchem. Musisz się zmobilizować i jeść zdrowsze rzeczy- wcale się nie dziwie że Twój organizm protestuje. Może zacznij jeść to co Igi?

Piwnooka, Nataszka(ale mnie zszokowałaś tą pękniętą przeponą. Jak do tego doszło?), jestem jak najbardziej za wypróbowaniem kawiarni dla mam z dziećmi. Nawet nie wiedziałam, że koło Kupca jest coś takiego.

Brida, uśmiałam się z Twoich ostatnich postów-widać że na dobre odnalazłaś się w roli matki i humor wrócił- aż miło się czyta.

Cookie, powiedz więcej co tam u Was. Jakieś zdjęcie Zuzki mogłabyś też wstawić.
Stary 2012-03-02, 12:06   #2511
rysiki
Raczkowanie

Cytat:

Stary 2012-03-02, 12:10   #2512
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rysiki Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Czytam i czytam i nadrobić nie mogę, tyle naskrobałyście przez te kilka dni jak byłam w pracy.
Nie wiem, co cie Asi porobiło- wstała dziś o 5,50!
Ale dwa dni temu podchodzę rano do łóżeczka i co widzę? Moja Asia leży sobie na brzuszku! Czyli sama obróciła się z plecków na brzuszek ! Teraz wykorzystuje każdą sytuację do tego, żeby fiknąc na brzuch
Narazie działamy wodą morską, fridą (matko moje biedne płuca!), majerankiem.
Idę nadrabiać dalej
dużo zdrówka dla Asi, a to na pocieszenie

a ja mam pytanie" czy któras z Was ma sprawdzony przepisa na zupę porową lub krem porowy? cos mi sie tak zachciało, zjadła bym

Stary 2012-03-02, 12:16   #2513
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dla Szymonka sto lat!!!!!!!!!!
Cytat:
dużo zdrówka dla Asi, a to na pocieszenie

a ja mam pytanie" czy któras z Was ma sprawdzony przepisa na zupę porową lub krem porowy? cos mi sie tak zachciało, zjadła bym
YoyYou ostatnio pisała jak robi

marzenka
sweet dla Igorka
Stary 2012-03-02, 12:23   #2514
patik87
Zakorzenienie

ale ze mnie gapA

Szymon vel Denis najlepszego chłopie
Stary 2012-03-02, 12:25   #2515
brumek
Zakorzenienie

Uprzejmie donoszę, że marchewka jakby nam weszła

Tzn. nie mówię, że z chęcią otwierał buzi i czekał na jeszcze , ale kilka łyżeczek jakoś zjadł
W międzyczasie niestety kichnął i cała masa marchewki wylądowała w postaci uroczych kropelek na mnie
Jutro założę sztormiak
Stary 2012-03-02, 12:32   #2516
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
ale ze mnie gapA

Szymon vel Denis najlepszego chłopie

Cytat:

Tzn. nie mówię, że z chęcią otwierał buzi i czekał na jeszcze , ale kilka łyżeczek jakoś zjadł
W międzyczasie niestety kichnął i cała masa marchewki wylądowała w postaci uroczych kropelek na mnie
Jutro założę sztormiak

Stary 2012-03-02, 12:35   #2517
rysiki
Raczkowanie

Cytat:
:roz a: sto lat!
Moja Asia wczoraj skończyła dopiero 5
Stary 2012-03-02, 12:37   #2518
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:

w takim razie sto latek dla Asi !!
Stary 2012-03-02, 12:44   #2519
rysiki
Raczkowanie

Cytat:

Jutro założę sztormiak

Może chciał dać mamie spróbować, nie wiedział jak i to jedyne co mu przyszło do głowy

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:

w takim razie sto latek dla Asi !!
dziękujemy
Stary 2012-03-02, 12:46   #2520
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Ja codziennie oglądam na youtube filmik z Nuną
Ale sobie przebój filmowy znalazłaś

Cytat:
moze chodzi o to ze jeszcze ich nie olała i nie opluła?
A no to rzeczywiście grzecznie z jej strony

Cytat:
Coś Ty! Barwo

Cytat:
Brawo dla wywrotówki
A katar niech sobie szybko idzie precz!

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Tż mnie wkurzył- on już chyba tak ma, że jest aniołem, ale jak już coś wywinie to porządnie...wrrr.
Powiedz czym, to i my się powkurzamy

Cytat:
Chyba dwa dni temu youyou wstawiała...
Ja nie pomogę bo porów nie znoszę

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
I dopiero teraz się chwalisz
Sto lat Asiu

Cytat:

Może chciał dać mamie spróbować, nie wiedział jak i to jedyne co mu przyszło do głowy
Taaa, mojemu swetrowi bardzo smakowało

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości