|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
[QUOTE] Mój synuś się gania z kotem po całym mieszkaniu
kot ucieka a ten za nim! I jeszcze krzyczy do niego sio sio sio! O ludzie!!!! sąsiedzi to dopiero sobie pomyślą.... że psychole! [QUOTE]hahahahahahahahahahahahaa hahahahahahahahahahah ![]() ![]() czytajac o Twoim Synku humor sie poprawił ![]() ![]() ![]() !!!
|
|
|
|
#1173 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Rozeznanie
|
jej dzień nie zajrzałam ,a wy tyle stron naczaskałyscie
melduję,ze trzymam dietkę,niestety nei ruszam sie za bardzo.Od poniedziałku zaczynam treningi z tym programem z płyt.TŻ dzwonił to mówił,ze ciężkie treningi są ,mam nadzieje,że dam rade.W poniedziałek się zważę,ciekawe czy moja dieta coś już dała
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie dziś znowu spadek na wadze chyba nie idzie mi to utrzymywanie, bo waga spada ale to dobrze zauważyłam, że w weekend nadrabiam kilogram, a przez cały tydzień go gubię i tak w kółko weekendy zawsze są u mnie grzeszne, wpada pizza albo jakiś hamburger, bo i oczywiście desperados Dziś się cała dokładnie zmierzyłam i w biuście i pod, talię, brzuch, uda, nad kolanami, łydki i kostki to tak z nudów później poszukam starych zapisków, żeby mieć porównanie ![]() Murka, Kamilon dziękuję, tym razem będę twarda i w reszcie zapuszczę tą grzywkę ![]() Monia no ja zawsze tak mam, że zapuszczam a jak mam właśnie taką długość do doopy to idę do fryzjera i obcinam i tak w kółko a później żałuję, jak sobie pomyślę, że mogłabym mieć już długą ![]() Zooska też kiedyś miałam tą odżywkę z łożysk roślinnych jeszcze nawet trochę mi jej zostało no i tak samo dobra jak ta mleczna co teraz mam, tylko ta ładniej pachnie ![]() Sandera mi tez ostatnio syfki wyskakiwały i znalazłam na necie, że cynk jest na to dobry ![]() Monia hahaha Ty to masz przeboje z tym kotem i synkiem hehe wariacje nocne
|
#1176 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Ja się w końcu chyba wyspałam! Wczoraj poszłam spać o 1 i zasnęłam jak niemowlę! ![]() Do rana spałam jak zabita!Przed 8 wstałam, wyszykowałam synka do przedszkola, dziadek przyszedł i go zabrał a ja dalej w kime i tak do 11:30 aż synuś wstał. Zjadłam śniadanko przed chwilką: 20 g otrębów pszennych 54 kcal + 30 g Just fitów 110 kcal + 30 g błonnika 103 kcal + szklanka mleka 2% 125 kcal = 392 kcal..... sporo za dużo ale z czego tu zrezygnować tego i tak jest tak mało :/ Może zrobię tak? : 10 g otrębów - 27 kcal, 15 g Just Fitów 55 kcal, 15 g błonnika 51,5 kcal + niepełna szklanka (200 ml) mleka 0,5% 70 kcal czyli wszystko razem : 203 kcal no niby idealnie ale chyba teraz za mało.... jutro spróbuję czy można się tym najeść..... jak nie bardzo to coś zwiększe aby było ok. 250 kcal. U mnie pogoda ładna świeci słoneczko i jest ciepło - na słońcu mój termometr pokazuje 23 stopnie więc słoneczko ładnie grzeje Myślałam żeby dziś wyjsć trochę na dwór ale 2 dzień okresu mam i tak jakoś nie bardzo chce mi się łazić ale pomyślę nad tym jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
tak trzymaj super!!!!---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Także jak już tam będę to się ugadamy co i jak A nie boli takie dostrzykiwanie?? ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
też tak mam i dużo innych kobiet ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Masz dni płodne i dlatego tak się dzieję ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
bo ja jak widzę co on wyprawia z tym kotem bo mam załamanie psychiczne
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam Na syfki to jakieś toniki oczyszczające, maseczki wyciągające sebum, i maści wysuszające. Ja odkąd to wszystko używam i codziennie wieczorem porządnie czyszczę twarz to syfków nie mam, ale u Ciebie to może być tak na prawdę z różnych przyczyn. Może do dermatologa idź? A potem do kosmetyczki aby oczyściła Ci porządnie buźke? ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
ale za to później jest cały tydzień aby zgubić wszystko Też tak przez dłuższy czas robiłam JA się w poniedziałek pomierzę ale tylko w tych miejscach gdzie chcę zgubić trochę tłuszczu czyli talia, pas, biodra,pośladki,uda,łydki To teraz spróbuj tylko obciąć włosy!!!! Zapuszczamy włosy i koniec!!! Ja swoich chyba nigdy nie obetnę chyba że podetnę z 3 cm tylko dla zdrowotności Ojj mam z nimi przeboje! Czasami to już mam dosyć!!
|
|
#1178 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
no i cąły czas wyglądasz bosko, amsz super figurę ![]() połowa cyklu, owszem... ale ja tak NIGDY nie miałam.. .tzn nigdy nie odczuwałam tego. miałam inne, bardziej przyziemne objawy
|
|
|
|
|
#1179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na boczki hula hop jest ponoć świetne może warto kupic i sobie w domu trochę kręcić też? Przede wszystkim wysypiaj się jeśli chcesz schudnąć!!!!! Cytat:
Co do kolacji to w necie trzeba pogrzebać i może coś ciekawego znajdziemy ja jak nie mam pomysłu to piję koktajle białkowe Nie codziennie bo też bym nimi rzygała pewnie po jakimś czasie dlatego częsciej się staram jeść coś normalnego w większości białkowego No ale na kolację równie dobrze możesz zjeść gotowaną pierś z kurczaka z warzywami Stimerie z Hortexu sa pyszne! zwłaszcza te z kurczakiem i ryżem. Mają ok.200coś kalorii i sa głownie białkowe Cytat:
W obiadach ważne jest aby nie łączyć ziemniaków z mięsem, ziemniaków z sosami. Ja jak jem ziemniaki to jedynie z jajkiem albo z jogurtem naturalnym no i w zupach. Mięso staram się jeść z warzywami. A sie uparła! ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
pytałam się lekarza czemu teraz tak mam i powiedzial ze to normalne, z czasem wszystko się zmienia. My jesteśmy coraz starsze i organizm inaczej już moze reagować na różne takie rzeczy. JA kiedyś nie miałam np. w ogóle bóli miesiączkowych a teraz mam i to nie takie słabe tak samo dni płodne :/---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- U mnie piękna pogoda dzisiaj!!! Idę z synkiem na dwór jednak trochę pochodzimy nie daleko domu może do siostry na kawkę podskoczę. Także do później ![]() Heroine widzę zaginęła gdzieś w akcji
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-02 o 13:46 |
||||
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Monia hehe no ale chociaż przez weekendy można zaspokoić wszystkie potrzeby słodyczowe i pizzowe
a później przez tydzień to gubić ![]() A co do śniadania, to ja jem 2 garstki płatków i szklanka mleka 0,5% i najadam się tym ![]() A co dowłosów, to tez już nie obetnę ( bynajmniej mam taki zamiar ) jedynie tylko końce teraz w poniedziałek muszę podciąć ![]() Eldo dziękuję wiesz co teraz to ja się cieszę, że w końcu udało mi się uzyskać wymarzoną wagę i nie wiem co bym zrobiła gdyby kg wróciły nie mam zamiaru dawać tym ludziom satysfakcji ![]() Uwaga teraz porównanie wymiarów jakie miałam rok temu a jakie mam teraz ![]() 23.02.2011 ___ 2.03.2012 waga: 53 kg ___ 47-48 kg talia: 68 cm ___ 59 cm pas: 82 cm ___ 74 cm uda: 55 cm ___ 49 cm łydka: 34,5 cm ___ 32 cm Prócz tego zmierzyłam biodra 83 cm biust 79 cm pod biustem 68 cm nad kolanem 33 cm kostka 20 cm
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2012-03-02 o 13:59 |
|
|
|
#1181 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ja jak biorę tabletki anty to nie odczuwam meisiackzi tak jak kiedyś... tzn dzień przed jest mi niedobrze+ból brzucha, ale potem już nie, no i max 3 dni i po sprawie bidulka nasza, jak Ci tka brzuszek doskwiera taka nasza kobieca natura
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Monia co do niełączenia ziemniaków z mięsem to niby nie można a ja zawsze łączyłam i mimo to udało mi się schudnąć 18 kg
a zanim trafiłam na wątek to nawet kotleta z panierki nie obierałam i jadłam także sosy więc coś w tym musi być.
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne... Czarownice i wszystkie Królewny
![]() podczytuję Was i muszę Wam to napisać: jesteście super! Grunt to poczucie humoru... a mówią, że wraz ze spadkiem kilogramów ubywa też uśmiechu na twarzy... głupole, nie ?
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Czarownico witamy
wiesz, że człowiek śmiejąc się także spala kalorie i mięśnie ładnie pracują
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
ta
? w sumie racja... jak ryknę śmiechem to opona lata w te i nazad
|
|
|
|
#1186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja dopiero mam czas by siąść na Ludzie ![]() Cytat:
jesteś wytrwała, dlatego waga spada i brawa za rowerek ![]() Cytat:
![]() Masz owulację Monia widzę, że też już Wam napisała, że mamy dni płodne wszystko zmienia się z wiekiem ![]() Cytat:
Też tak chcę ![]() Cytat:
no spałam jak zabita i wstałam o 9.15 ![]() co do Twojego śniadania: nie próbowałaś owsianki? Można naprawdę się nią najeść, a kalorii też jest niewiele jak rano nie zjem to jestem głodna
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#1187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hula hop nie próbowałam, zresztą pewnie minęły by długie miesiące zanim bym się nauczyła zobaczymy ![]() ale ja się wysypiam śpię po 7-8 godzin Cytat:
może bardziej się przyłożę Tych Stimerii jeszcze nie próbowałam ale bardziej mi to pasuje na obiad zjeść, z piersią z kurczaka ![]() Cytat:
Toć Ty jeszcze nie wiesz, że ja z tych upartych?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też kiedyś w ogóle nie miałam bóli okresowych zero jakichkolwiek objawów... teraz też nie są jakieś mega mocne, no ale czasem bywa tak, że muszę wziąć tabletkę tak samo z owulacją nigdy nie puchłam w połowie cyklu, a teraz? właśnie mam brzuch jak balon i nie mogłam dziś dopiąć spodni i brzuch mnie pobolewa... ![]() Jestem jestem ale czasu nie miałam dzisiaj cały dzień w biegu rano byłam na zakupach, potem siłownia, potem gotowanie, pranie i sprzątanie w końcu trzeba się za to wziąć, bo samo się nie zrobi Cytat:
Cytat:
Witam ja-czarownica u nas poczucie humoru jest wybitne, więc zapraszamy do grona krejzolek prawie jak szpital psychiatryczny
|
|||
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do owsianki to podaj mi sposób jak Ty ją przyrządzasz
|
|
|
|
|
#1190 | ||
|
Zakorzenienie
|
JA to mam te ruchy
dopiero się ubrałam i nałozyłam podkład na twarz! Miałam iśc się malować ale tak sobie myśle że wypiję kawkę no i wypiłam włąśnie kawkę i ............. zjadłam dwa te małe batoniki Kinderki http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...te-Kinder.html, niby prawidłowo bo to w ramach drugiego śniadania i mają dwa razem 138 kcal więc jest ok a że mam okres to mój organizm prosi o czekoladę... ale jeszcze tylko z 2 dni i się wszystko unormuje chyba..... W ogóle to zamieniłam podpaskę na tampona bo chcę wyjśc na dwór i juz mnie brzuch zaczął boleć a odkąd mam okres prawie wcale nie bolał bo nie używałam tamponów :/ Co za bezsens Pogoda jest prześliczna!!! ale pewnie zanim się wybiorę na dwór to już słonca nie będzie no nic... pojade chociaż do siostry na kawkę. Ale póki co nie chce mi się nawet wstać z fotela :/---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
No raz w tygodniu to można sobie pozwolić na jakąś tam pizze czy coś jeśli ma się już tą swoją upragnioną wagę tak jak TY Mi to sie nie należy jeszcze ale spoko poczekam wygląd najwazniejszy !!!!!!! Lato tuż tuż!!!a fast foody nie uciekną Kochana jak ja bym jadła 2 garstki płatków to bym też się na maksa najadła tyle co ja wsypuję do miseczki teraz na diecie to chyba nawet garstka nie wyjdzie..... no a to ma wszystko razem 390 kcal A będzie jeszcze mniej od poniedziałku....... No spróbuj tylko włosy obciąć nawet się nie waż!!!! No wymiary robią wrażenie super Fajnie, że sobie to zapisywałas bo ja niestety taka wspaniałomyślna nie byłam ale gdzieś w 1 częsci wątku na bank podawałam swoje wymiary ale weź to teraz tam znajdz Pamiętam tylko że ważyłam 65 kg dokładnie rok temu, 7 miałam już zgubione ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine... już zauważyłam, że do Was to i z flaszką i z paczką pampersów trzeba wbijać, bez tego ani rusz... no może bez flaszki tak, ale zapas suchych gaci potrzebny lub... pampersy
![]() w miarę możliwości będę się tu u Was pokazywać, ale nie po nocy
|
|
|
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o to że dojrzała kobieta może odczuwać inaczej wszystko niż gdy dojrzewała. Organizm zakończył etap dojrzewania i zaczął nowy - starzenia się i w raz z tym występują różne inne skutki niestety Przy tabletkach anty własnie jest o wiele łatwiej przechodzić okres który jest wtedy słaby i krótki To jest duży plus tabletek No własnie zaczął mnie coś boleć brzuch mój organizm nie lubi tamponów :/ a ja nie lubię podpasek i się dogadać nie możemy ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
U mnie akurat wraz ze spadkiem kg uśmiechu było coraz więcej Jesteśmy super , wiemy wiemy
|
|
#1193 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
starzenie się... eeee, źle brzmi, my się nie starzejemy, tylko jak wino -nabieramy głebszego aromatu ![]() ja swój okres już poustawiałam, chodzi jak w zegarku zawsze o czasie ejst no i tak rpzesunęłąm zeby mi omijał weekend kurcze, tablekti to wygoda... nie tlyko z rpzyczyn oczywistych ale i z innych- te krótsze, mniej bolesne miesiaczki
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
buuhahahahaha boże!!! trzymajcie mnie!!!
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...70960466_n.jpg
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wsypuję do garnka 3 płaskie łyżki płatków owsianych, 1 łyżkę otrąb owsianych i zalewam to połową szklanki mleka i połową szklanki wody dodatki różne ![]() Cytat:
masz tak samo jak ja też nigdy się nie mogę pospieszyć z ogarnięciem się ![]() Kinderki no niech Ci będzie jesteś usprawiedliwiona, bo masz okres Już wiem kto mi zabrał wiosnę oddawaj!!!!
|
||
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owsianki nie próbowałam właśnie..... nie chce mi się jej robić bo za długo schodzi ![]() Mnie płatki też długo trzymają tylko mogłyby mieć mniej kalorii po prostu :P ale może i to dobrze, bo sobie żołądka nie rozepcham
|
|
#1197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż takie jesteśmy pop.ier.dolone? odwiedzaj nas odwiedzaj w końcu w psychiatryku też są wizyty a chcesz zgubić jakieś kg? czy tylko dla towarzystwa? ![]() Cytat:
zresztą, co ja się wypowiadam, jak ja porównania nie mam nawet Cytat:
|
|||
|
|
|
#1198 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No twister też jest dobry ale na hh mogłabyś w domku poćwiczyć wieczorkiem Cytat:
ale mało razy spałaś tylko po 5-6 godzin? Cytat:
Wiem, że to bardziej na obiad ale na kolację też możesz śmiało czasami zjeść bo to w większości białko - tak dla urozmaicenia menu Cytat:
2 łyżeczki no ok ale nie więcej Efektu jojo nie będzie o ile po diecie nie rzucisz sie na jedzenie gwarantuję Ci to No widze własnie uparciuchu!!!! ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tęskniłam ![]() Z owsianką dużo roboty? 10 min i gotowe
|
|
|
|
|
#1200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pampersy też się przydadzą bo jak pójdziesz do kibelka i wrócisz to możesz juz mieć problem z nadrobieniem naszych postów No jak to nie w nocy???????? Czarownica i nie w nocy???? Na sabatach Cie nie będzie?? ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
ten wyraz mnie przeraża! Ale póki nie mam zmarszczek to jakoś to znoszę.... potem może być gorzej Cytat:
mój organizm nie toleruje tabletek mam tyle skutków ubocznych że masakra
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

2 dni temu- dokałdnie połowa cyklu- napuchłam strasznie, biust jak balony
jestem cała niedotykalska, bo jestem spuchnięta... waga też stoi 

melduję,ze trzymam dietkę,niestety nei ruszam sie za bardzo.Od poniedziałku zaczynam treningi z tym programem z płyt.TŻ dzwonił to mówił,ze ciężkie treningi są ,mam nadzieje,że dam rade.W poniedziałek się zważę,ciekawe czy moja dieta coś już dała
zauważyłam, że w weekend nadrabiam kilogram, a przez cały tydzień go gubię i tak w kółko
dziękuję, tym razem będę twarda i w reszcie zapuszczę tą grzywkę 

no boję się
chcę się czuć dobrze w każdej kreacji i nie ubolewać po raz enty w przymierzalni, że coś mi się wylewa czy widać boczki
rzygam już na białko i szukam urozmaicenia...
smażonego nie jem, porcje jem mniejsze... nie stosuję totalnego rygoru, bo bym sfiksowała
dietetycznych obiadów całkiem nie mam, ale jem mniej
taka nasza kobieca natura

ale bardziej mi to pasuje na obiad zjeść, z piersią z kurczaka