|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
wrzucam lutowy bilans
Kupione/otrzymane/ -avene woda termalna 300ml -avene cleanance żel oczyszczający 275 ml -głęboko oczyszczający żel d/mycia twarzy YR pure system 125ml - masło kokosowe do ciała 250 ml Synergen - balsam deo roll on Synergen - krem nawilżający do cery mieszanej 50 ml Synergen - żel punktowy na wypryski 15 ml Synergen - maseczka przeciwtrądzikowa 0,75 ml*2 Synergen - puder w kompakcie 01 Synergen - korektor przeciw wypryskom 01 Synergen Zużyte: - płyn do demakijażu Bielenda awokado 125 ml -żel do mycia twarzy BeBeauty 150 ml -krem do twarzy rozjaśniająco- redukujący przebarwienia Avon 30 ml -masło do ciała wygładzające BeBeauty Spa Azja 200ml -krem do stóp głęboko nawilżający Avon 75ml -krem do rąk nawilżający YR Arnica Essentiel 75ml -maseczka przeciwtrądzikowa Synergen 7,5ml -mleczko do demakijażu Avene 25ml -peeling BeBeauty borówkowy 200 ml -szampon stymulujący wypadanie włosów YR 200 ml Wydane: 0 zł na niebiesko - zakupy styczniowe w lutym dotarły przybyło:11 rzeczy z tym ,że żel do mycia z YR jest na spółe z Tż ubyło:10 udało mi się nie kupić nic kosmetycznego chociaż Synergen dostałam do testów więc wielkiego bólu nie było, pocieszyłam się .ale widzę przelotem , że macie bilanse godne braw tak więc Agniesia666 ![]() ganimedea ![]() aktogimka za zużycia oczywiście.
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
No przecież nie będziesz im robić przykrości.
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, klub
|
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3157 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja jutro chyba wtargnę do natury, bo będę przy okazji wycieczki do skarbówki...Cytat:
Cytat:
Ale Wam ładnie idzie odwyk |
||||||
|
|
|
#3158 | |
|
Zadomowienie
|
nie skromnie powiem, że dumna z siebie jestem
![]() Cytat:
Edytowane przez gabipati Czas edycji: 2012-03-02 o 16:16 |
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to chyba nie o to chodzi, prawda? Nie ścigamy się tu ![]() wow ale fajnie
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
![]() Z tymi maściami to trochę tak, jakby zacząć wliczać np. kapsułki skrzypu czy belissę, bo to przecież też służy urodzie
|
|
|
|
#3162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I też nie jestem w stanie tego zrozumieć ![]() Cytat:
Byle jak najdalej od kosmetyków ![]() Ładny bilans A czemu tylko 2 zakupy? Resztę zawartości Kissbox'a się pozbyłaś?Super ![]() U mnie 8, cieplutko Czekam już z niecierpliwością na wiosnę
|
|||
|
|
|
#3163 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) wolę myjkę . jaką maseczke zamawiasz?Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
też bym chciała mieć zero zakupówCytat:
mnie strasznie kusi nowe masło Isana ,jak tylko znajde to kupie chyba 2 opakowania ![]() żele apart z biedronki kuszą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Nusia7;32625499]N Jeśli potrzebne to oczywiście, ale żeby nie było multum zbędnych zachcianek Ja nie przepadam za myjkami i gąbkami - leję żel na dłoń TŻ nie może tego zrozumieć, ale już wie, że mnie nie przekona do gąbki QUOTE] ja tez nie mogę zrozumieć bo ja nie umiem sie myć ręką , no ale znowu Ty możesz nie rozumieć jak ktos może myc sie myjką lub gąbką namieszało mi z cytowaniem i nie wiem czy dobrze poodpisywałam |
||||||||||
|
|
|
#3164 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
również życzę Orlicy wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń Cytat:
dziewczyny czym nakładacie kremowe cienie bo mam dwa i nakładam palcem ale nie równo mi to wychodziCytat:
![]() Cytat:
ja Ci dupsko zleje![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() jakie warunki trzeba spełnić żeby dołączyc do klubu ![]() mój synek znów ma kolki juz nie mam sił biedny tak się męczy a już ma 4 miesiące i 4 dni a dalej problem mamy
|
|||||
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osoba zarządzająca klubem musi Cię przyjąć. |
|
|
|
|
#3166 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biedactwo Cytat:
Daj znać, czy rzeczywiście taka fajna, jak zaczniesz używać |
|||
|
|
|
#3167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
edyta29 - ja nakladam kremowe cienie palcem albo cienkim pedzelkiem do cieni.
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byle był ok. A i kupiłam na pół z mamą żel z apartu w biedro. Jeszcze dzisiaj może jakiś szampon i odżywka wpadną, bo też się pokończyły i obecnie używam mamy, po których mam tłuste strąki.
|
|
|
|
|
#3171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale tak jak piszesz, to też może być. Dlatego właśnie poczekam na opinię zywca Cytat:
![]() Cytat:
Ja dalej czekam na wypłatę |
|||
|
|
|
#3172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byliśmy kiedyś u znajomych kiedy ich syn miał kolkę - masakra jednym słowem jak dziecko się męczy a rodzice razem z nim... słyszałam później że oni stosowali jakieś kropelki i małemu przeszło Cytat:
który to dokładnie zapach? tak w temacie to muszę znaleźć w końcu swój notes z zapiskami i zrobić bilans stycznia i lutego bo coś mi się wydaje że słabo to wygląda
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skąd o tym wiadomo?Obiecuję, że dam znać, ale pewnie to trochę potrwa
|
|
|
|
|
#3174 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.Wczoraj wyciągnęłam z zapasów szampon i peeling do ciała, dziś wykończę litrowy żel pod prysznic Johnsons energy i odżywkę do włosów Diplona 600 ml więc zapasy idą w ruch .
|
||
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Biedronce, wąchałam żele Apart a że nie mogłam się zdecydować na 1 wyszłam tylk z mlekiem.
Cytat:
|
|
#3176 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
budzi się w nocy z płaczem jak mu daje jeść to purka strasznie po jedzeniu beknie kilka razy i zaśnie a za ok 1-1,5 h znów się budzi z płaczem i strasznie się kręci i tak nóżki podciąga jak zawsze podciągał kiedy chciał purknąć ale mu te purknięcia nie wychodzą więc się budzi i płacze, dopiero jak znim pochodze czasami muszę pobiegać to beknie lub purknie kilka razy i chwilke spokoju jestCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
też mnie kuszą te balsamy z biedronki dziekuję za przyjęcie do klubu ale niczym zaznajomie się z nim tzn. o co biega co gdzie i jak to troche czasu minie bo ja to troche ciemna masa w tych sprawach |
||||||
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Użyłam 2 razy oleju Amla Gold. Jakoś nie bardzo mi podchodzi
Bardzo ciężko zmyć go z włosów - wczoraj zużyłam prawie 1/2 buteleczki dziecinnego szamponu Nivea, a myjąc szamponem z SLS robi się siano i nie widać, żeby włosy były po oleju. Olej Bhringraj wygrywa z Amlą Gold. Amli nie wyrzucę, będę próbować dalej, może akurat się polubimy ![]() Kupiliśmy telewizor, zamówiliśmy okap i szafeczkę nad okap. 2 meble do salonu (kredens i szafa) są skręcone. Aaaa i nie pochwaliłam się, że kupiliśmy szafkę do łazienki Tą, którą wypatrzyłam pod koniec tamtego roku. Wtedy była w promocji za 479 zł, gdy przyszliśmy po nią w styczniu była już w wyższej cenie - ponad 600 zł Nie mogłam przeżałować. Pojechaliśmy we wtorek z myślą, że zaszalejemy, bo nic innego typu i tak nie widzieliśmy. I co?? Cena ... 499 zł Bez żadnej adnotacji że promocja czy wyprzedaż
|
#3178 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko a Bhringraj jak się u Ciebie sprawdza?
bo ja Amlę Gold uwielbiam, zmywam ją normalnym szamponem z SLS i daje to fajny efekt..Jestem zdołowana maksymalnie poniedziałkowym egzaminem. Oczywiście w stresie po prostu wchłaniam wszystko, co nadaje się do jedzenia. Koszmar jakiś.
|
|
#3179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do żelu , to rzeczywiści długo gościł w mojej łazience , kupiłam go końcem lata, chwilami odstawiam bo mnie nudził , dlatego tak długo go miałam.Choć zapach bardzo fajny, rześki, świeży, idealny na poranny prysznic i już go miałam odstawić na cieplejsze dni ale przeceż w zapasach mam świeżaki też
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku:
widzę ogromną różnicę na niekorzyśc Amli Gold. Tak jak napisałam wcześniej - zużyłam prawie pół dzieckowej Nivei (nakładałam chyba 5 czy 6 razy), podczas gdy Bhringraj zmywa się o połowę szybciej dając delikatne, miękkie, błyszczące włosy. Amlę Gold potraktowałam w końcu (już po Nivei) szamponem z SLS i mimo, że nadal czułam olejek na włosach to jednak po wysuszeniu są sianowate i sztywnawe. Amla przeważa tylko zapachem - bardzo przypadł mi do gustu ![]() http://lakierowo.blogspot.com/2011/1...-hair-oil.html Nie martw się na zapas egzaminem Może nie poszło aż tak źle?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-02 o 20:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

.

Na mnie YR póki co działa ok, ale staram się robić tam zakupy nie częsciej niż raz na kilka miesięcy.
- przypomniała mi się rozmowa z chłopakiem, leżymy na moim wąskim łóżku i oglądamy tv:

- o to pytałaś 

byliśmy kiedyś u znajomych kiedy ich syn miał kolkę - masakra jednym słowem jak dziecko się męczy a rodzice razem z nim... słyszałam później że oni stosowali jakieś kropelki i małemu przeszło
Bardzo ciężko zmyć go z włosów - wczoraj zużyłam prawie 1/2 buteleczki dziecinnego szamponu Nivea, a myjąc szamponem z SLS robi się siano i nie widać, żeby włosy były po oleju. Olej Bhringraj wygrywa z Amlą Gold. Amli nie wyrzucę, będę próbować dalej, może akurat się polubimy
Może nie poszło aż tak źle?