Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 2012 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 22:14   #2191
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość

Aguskaa, widze ze Ci sie ten ostatni tydzien dluzy i rozne mysli i obawy Ci po glowie chodza. NIe martw sie na zapas, to bedzie cudny moment i na pewno wyjdzie wszystko lepiej/szybciej/latwiej niz myslisz
Taaak To jak czekanie na powazna wizyte u dentysty.
Bo wiem co mnie czeka a ja bym wolala z zaskoczenia do tego momentu dojsc a tak to czekanie mnie rozwala od srodka
Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Witam wieczorkiem

ja dziś jak zwykle ciągle głodna... a wy w dodatku piszecie ciągle o przeróżnych pysznościach!!!!! i ciągle przez Was mam na coś smaka... teraz na mizerię i szpinak!
Ale mamcia przyniosła mi racuszki z jabłkami i truskawkami
Na obiad objadłam się domowymi pierogami z mięsem, potem sernik i zasiadłam przed TV ze słoikiem Nutelli i kawką... a o reszcie smakołyków jakie podjadam nie wspomnę bo szkoda czasu...

Ja ciągle sobie myślę o tym moim fenoterolu jestem już w 38t. więc nie wiem czy to dobrze, że go biorę...jak mi prze niego akcja stanie w miejscu to zastrzelę mojego lekarza !!! z 2 str dla małego chyba każdy dzień ważny nie? nie chcę być egoistką...chcę dać maluszkowi wszystko co najlepsze...na start! nie wiem co robic????
hmm mysle ze pomalu juz powinnas odstawiac tzn zmniejszac dawke, po co Ci ten fenoterol teraz? Chociaz z drugiej strony nie powinnysmy byc madrzejsze od kury jak to sie mowi Ale ja bym zaryzykowala zmniejszajac codziennie dawke.
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
wiadomo, różnie bywa, reguły nie ma na to...

we wtorek zapytam lekarki co ona o tym sadzi. W sumie do szpitala mam trochę, bo jakieś 45 km, więc kawałek i w sumie pasuje jechać od razu, żeby zdążyć...
To masz tyle km co ja
A wiesz roznie moze byc na drodze prawda?
Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Wiadomość od Cytrynki!!!

Wiktor urodził się o 19.10 siłami natury 3200 gr 56 cm

: jupi::j upi::ju pi:

Aaaaa Kolejny wątkowy Maluszek, gratulacje!!!
Brawo gratulacje!!! Nareszcie!!!klask i:
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:15   #2192
agnes99
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

a my z małżem i futrami byliśmy na wieczornym spacerku nad Wisłą, super tak sobie pooddychać świeżym powietrzem przed spaniem... gdyby tylko tak nie wiałoale mi się teraz jeść chce

Agabi, Cytrynka
gratulacje
Aguśka od początku mam przeczucie na chłopaka, ale... zobaczymy co wyjdzie z moich zabobonów
opcje imion wybrane na szczęście bezproblemowo

Edytowane przez agnes99
Czas edycji: 2012-03-02 o 22:26
agnes99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:22   #2193
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Cotton o ja głupia! zapomniałam o kocimiętce w ogrodniczym widziałam to jutro polecę i kupię. a wieczorem zakradnę się pod płot sąsiadów z naprzeciwka i posadzę im kwiatuszka wiem,wredne to jest,ale może mi wybaczą

Monia
a ja myślałam,że Ty już je robiłaś to chciałam podpytać hmmm a co do ciasta marchewkowego to często mnie ono kusi,ale jakoś nie mam odwagi go spróbować ale skoro podobne do piernika to napewno będzie mi smakować. A z tych wyspiarskich ciast to mnie najbardziej brownie podchodzi i te wszelkie ich sponge z bitą śmietaną i owocami... A jedyne czego już w życiu nie tknę to te ich ciasta z custard kremem a fuj,jak sobie przypomnę smak tego to aż ciarek dostaję....
jadlam wiele roznych marchewkowych ciast i powiem szczerze ze kazde bylo inne ale do piernika jakos mi nie jest podobne
a angielskie ciasta uwielbiam, custard tez lubie, ale jak jest polane na ciasto. nie lubie ciast z masa, wiec angielskie tym bardziej sa dla mnie dobre, a tarty wszelkiego rodzaju to juz w ogole, no i lubie je tez ze prawie zawsze podawane sa na cieplo.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

wlasnie doczytalam, CYTRYNKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:26   #2194
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
Aguśka od początku mam przeczucie na chłopaka, ale... zobaczymy co wyjdzie z moich zabobonów
opcje imion wybrane na szczęście bezproblemowo
to pewnie chlopczyk bedzie
SZYMONEK

Stary 2012-03-02, 22:28   #2195
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
Dostałam dzis rano telefon od GP. Przyszły wyniki posiewu, i niestety paciorkowiec siedzi tam dalej. Powiedziala, ze niezbedny bedzie antybiotyk podany przed porodem, wspomniala cos o 12h przed????, ale ze wszystko mi wyjasni na wizycie. Boje sie, ze to bedzie dla mnie oznaczac porod wywolywany, a tego bardzo chcialam uniknac
mi dzisiaj położna mówiła, że 4h przed porodem samym tj. godziną urodzenia dziecka, ale może mają różne wersje w zalezności od leku

Cytat:
Napisane przez qsloncu Pokaż wiadomość
Dzięki mi się micha cieszy
Pytanie czy wywoływan poród przebiega gorzej??
moja koleżanka miała wywoływany i mówiła, że spoko... szybko poszło i w ogóle, także to chyba zależy...

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
dziewczynki,pytanie za 100punktów z serii "co to może być": w podbrzuszu coś mi "puka". Tak jakbym miała tam jakąś mega wielką tętnicę. byłoby ok gdyby to było tylko takie pukanie jak serca-że tylko je słychać. Ale ja normalnie je czuję i widzę jak się brzuch w rytm podnosi!! Co to jest?? już kilka razy mi się to zdarzyło. czas trwania coś koło5 do 10 minut. wykluczam czkawkę,bo to zupełnie inaczej u nas wygląda.... serce dziecka tymbardziej to nie jest. co o tym myślicie
czkawka wg.mnie ewidentnie

Agabi i Cytrynka ogromne gratulacje!!!

Jolka fajne łóżeczko i pościel, gdzieś ją widziałam w jakimś sklepie

Edytowane przez monika_krk
Czas edycji: 2012-03-02 o 22:30 Powód: dopisanie
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:30   #2196
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
wiadomo, różnie bywa, reguły nie ma na to...

we wtorek zapytam lekarki co ona o tym sadzi. W sumie do szpitala mam trochę, bo jakieś 45 km, więc kawałek i w sumie pasuje jechać od razu, żeby zdążyć...
Moja siostra urodziła ok. 17 godzin po odejściu wód, ale najpierw odeszły jej wody a dopiero później miała skurcze.

Cytat:
Wiadomość od Cytrynki!!!

Super! Gratulacje!

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:33   #2197
tikki85
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaaaaaa kolejna DZIDZIA
CYTRYNKA GRATULACJE!!
Stary 2012-03-02, 22:33   #2198
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez monika_krk Pokaż wiadomość

Jolka fajne łóżeczko i pościel, gdzieś ją widziałam w jakimś sklepie

dziękuję
a tak one są w sklepach dokładnie z tą pościelą

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:34   #2199
ivonka7
Rozeznanie

My dzisiaj mamy senny dzień. Ewa chyba odczuwa biomet i tylko je i śpi dzisiaj, nie dziwie się jej sama też zrobiłam sobie popołudniową drzemkę. Dzisiaj przyszła zamówiona przeze mnie poduszka do karmienia-myślałam że obejdę się bez niej, ale po 2 tygodniach karmienia mojego słodkiego ciężaru-który będzie się zwiększał-mój kręgosłup wreszcie się zbuntował (mimo iż całą ciąże był grzeczny)-więc postanowiłam mu ulżyć i nie żałuje
Teraz jestem na etapie wybierania leżaczka.
Pisałyście o strzelających kupkach-u nas nie ma takich przygód i mam nadzieje że nie będzie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja ciągle sobie myślę o tym moim fenoterolu jestem już w 38t. więc nie wiem czy to dobrze, że go biorę...jak mi prze niego akcja stanie w miejscu to zastrzelę mojego lekarza !!! z 2 str dla małego chyba każdy dzień ważny nie? nie chcę być egoistką...chcę dać maluszkowi wszystko co najlepsze...na start! nie wiem co robic????
Hej Mała! No wiesz, z jednej strony powinnaś słuchać lekarza, a z drugiej myślę że delikatne zmniejszenie dawki-tak żeby nie odstawic gwałtownie jest rozsądne. Ja tak zrobiłam i prawie 2 tygodnie jeszcze czekałam na poród.

Agabi i Cytrynka ogromne brawa i gratulacje!!

Dobrej nocki i owocnych skurczy
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:35   #2200
MoniaHan
Wtajemniczenie

ojej niech dla Asiki cos sie ruszy w koncu.

Balibinka mi sie yez wydaje ze to czkawka, czasami to odczuwam czasami nawet w pachwinie (??).

a ja mam dziecko pod opieka, Tz wrocil z pracy z goraczka, i jest normalnie jak dziecko, ma szczescie ze ja dzis w dobrej formie, to on sie wygrzewa a ja mu przynosze co trzeba, powiedzialam mu ze szkoda ze on przy mnie tak nie biegal w weekend jak bylam chora. niech juz siedzi pod kocem, to ja wyjde z psem, bo przeciez nasz pies nie zrobi kupki w swoim ogrodzie, musi sie zalatwic na ''sluzbowym'' trawniku, ktorym i tak Tz sie zajmuje zreszta. wiec wezme batarejke i pojde w ta ciemnice.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:43   #2201
gosica502
Wtajemniczenie

YEEAAAH super wieści od cytrynki, w końcu się przestała męczyc
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:02   #2202
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomość od Cytrynki!!!

alez dzisiaj wysyp

Cytrynka, gratulacje
Stary 2012-03-02, 23:08   #2203
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Moja siostra urodziła ok. 17 godzin po odejściu wód, ale najpierw odeszły jej wody a dopiero później miała skurcze.
Moja podobnie - odeszły jej wody, bez skurczy. Urodziła po 11 godzinach od odejścia wód, z pomocą oksytocyny.
Stary 2012-03-02, 23:10   #2204
Furczak
Raczkowanie

Najlepsze życzenia dla urodzonych dzisiaj Maluszków i dla rodzinek oczywiście!! Niech rosną zdrowo a mamusie szybko dochodzą do siebie

Jolkaaa też się czaję na tą pościel, od początku mi się bardzo podoba i będzie nam pasować do pokoiku a jak po wypraniu?? zrobiła się miękka w miarę ?? bo w sklepie jak kiedyś patrzyłam to wydawała mi się trochę sztywna.

My dopiero jutro jedziemy po łóżeczko i wyposażenie i inne gadżety dla maluszka bo oprócz ciuszków i paczki pampersów nic prawie nie mamy.

dzisiaj tż mówił ze on od razu chce złożyć łóżeczko jak przywieziemy do domu ale się zastanawiam czy to nie za wcześnie, ze będzie się kurzyć bez sensu- mamy jeszcze 6 tygodni do terminu dużo wcześniej miałyście już uszykowane gniazdka dla maluszków ??
Furczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:10   #2205
cziqua
Zadomowienie

Cytrynka GRATULACJE !!!!

oj zaczyna się wysyp
my bliśmy na zakupach małych dzisiaj
kupiliśmy paczkę Huggisów newborn żeby miec do szpitala i na nocki husteczki nawilżane pampers sensitive 6 paczek za 31 zł ( chyba sie oplacało?) płatki kosmetyczne dla dzidzi takie większe i o polowie rzeczy zapomnieliśmy bo tż zapomnial mi powiedziec ze z moim ojcem się umówił i szwagrem i się uwijaliśmy do domu
No i popełniłam grzech bo przy mojej cukrzycy wtryniłam dwa duże kawałki pizzy na kolację cukier po godzinie 125 więc nie najgorzej

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:15   #2206
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez Furczak Pokaż wiadomość

Jolkaaa też się czaję na tą pościel, od początku mi się bardzo podoba i będzie nam pasować do pokoiku a jak po wypraniu?? zrobiła się miękka w miarę ?? bo w sklepie jak kiedyś patrzyłam to wydawała mi się trochę sztywna.

My dopiero jutro jedziemy po łóżeczko i wyposażenie i inne gadżety dla maluszka bo oprócz ciuszków i paczki pampersów nic prawie nie mamy.

dzisiaj tż mówił ze on od razu chce złożyć łóżeczko jak przywieziemy do domu ale się zastanawiam czy to nie za wcześnie, ze będzie się kurzyć bez sensu- mamy jeszcze 6 tygodni do terminu dużo wcześniej miałyście już uszykowane gniazdka dla maluszków ??
Moja nie jest sztywna, po wypraniu super z tym, że ja ją mam z allegro tak jak i łóżeczko i całą resztę - porównywałam ceny w sklepie i zaoszczędziłam sporo za to samo

U mnie łóżeczko stoi od tygodnia

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-02, 23:15   #2207
karolca
Zakorzenienie

ale mnie malutka boksuje

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:16   #2208
rybka13
Zakorzenienie

Agabi i Cytrynka GRATULACJE!
Zdrowka dla was i dla maluszkow
Czekamy na relacje i zdjecia dzidziolkow
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:23   #2209
agator74
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
pokaże Wam łóżeczko Mojego Orzeszka
na chwile obecną tak tylko jeszcze bez przewijaka bo jest na strychu
ale ważne, że już stoi
hejka mam pytanie odnosnie tego lozeczka bo nam sie takie podoba baardzo a szczegolnie tztowi ale nie mialam okazji ogladnac go na zywo tylko na all, tak wiec jak sie przentuje na zywo i czy jest w miare solidne? Masz przy nim szuflade? bylabym baaardzo wdzieczna za odpowiedz i sorki ze tak wypytuje

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:26   #2210
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepsze życzenia dla urodzonych dzisiaj Maluszków i dla rodzinek oczywiście!! Niech rosną zdrowo a mamusie szybko dochodzą do siebie

Co do łóżeczka, to moje stoi juz od prawie 3 lat hihih
Jesli chodzi o pościel, to wiekszosc z nich z poczatku jest sztywna, wraz z iloscia prań robi sie fajniejsza, podatniejsza szczegolnie jesli to 100%bawełna.
SZYMONEK

Stary 2012-03-02, 23:26   #2211
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
hejka mam pytanie odnosnie tego lozeczka bo nam sie takie podoba baardzo a szczegolnie tztowi ale nie mialam okazji ogladnac go na zywo tylko na all, tak wiec jak sie przentuje na zywo i czy jest w miare solidne? Masz przy nim szuflade? bylabym baaardzo wdzieczna za odpowiedz i sorki ze tak wypytuje
Ja wcześniej oglądałam je w sklepie i później zamówiłam na allegro - bardzo Nam się spodobało i mi i TŻtowi, kolorystyka głównie jest świetna łóżeczko jest solidne nie żaden szit
ja zamówiłam bez szuflady bo nie jest mi potrzebna, ale w każdej chwili mogę domówić sobie szuflade od sprzedającego i zamontować
na allegro są również wersje od razu z szufladą .

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-02, 23:29   #2212
Furczak
Raczkowanie

ja oglądałam tą pościel już na początku ciąży i z tego co wiem to na all jest taniej, jutro chcemy tylko jeszcze sprawdzić jedno duże centrum dziecięce- otwarte od wczoraj może będą z tej okazji jakieś promocje, a jak nie to obejrzę to co chcemy w sklepie i zamówię na all później, a mogę wiedzieć u kogo na all zamawiałaś ??
Furczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:34   #2213
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
ja oglądałam tą pościel już na początku ciąży i z tego co wiem to na all jest taniej, jutro chcemy tylko jeszcze sprawdzić jedno duże centrum dziecięce- otwarte od wczoraj może będą z tej okazji jakieś promocje, a jak nie to obejrzę to co chcemy w sklepie i zamówię na all później, a mogę wiedzieć u kogo na all zamawiałaś ??
od
wozkolandia_pl

http://moda.allegro.pl/listing/user.php?us_id=19395746

ogólnie zamówiłam u niego wszystko łóżeczko z materacem + pościel + becik + prześcieradło + kołdra i poduszka

MICHAŁEK

WYMIANA

Edytowane przez Jolkaaa
Czas edycji: 2012-03-02 o 23:36
Stary 2012-03-02, 23:39   #2214
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Fajna stronke znalazlam, nt hormonow towarzyszacych nam podczas ciazy, porodu i po porodzie
http://www.rodzicpoludzku.pl/Porod/M...ny-porodu.html

A jeszcze byla mowa o porodzie wywolywanym:
http://www.rodzicpoludzku.pl/Porod/S...-indukcja.html

I tu jest super opisany porod, fazy i co mozna odczuwac:
http://www.rodzicpoludzku.pl/Porod/P...u-1-okres.html
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2012-03-02 o 23:53
Stary 2012-03-02, 23:49   #2215
gosia261282
Gang Iren

Hej!
Ale dzis naskrobalyscie

Za mna dzis przyjemny dzien,ale jestem strasznie zmeczona.
Bylismy w Scarborough nad morzem.
Nachodzilismy sie bardzo,najgorzej ze szlismy na sama gore,(miliony schodow!) do zamku,a okazalo sie ze zamek nieczynny

Stracilismy majatek w salonach gier,tam jest tego mnostwo.Lunapark niestety tez nieczynny jeszcze(albo stety,bo bankructwo by nas czekalo)

Jutro wrzuce zdjecia z naszej wycieczki.

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość

No i super wymyslilas z tym dniem wspolnym we troje, bo pozniej rzeczywiscie trudno bedzie o czas z poczatku a teraz trzeba sie nacieszyc we trojke: My tez staramy sie dac siebie Filipowi teraz jak najwiecej chociaz na zapas sie nie da. Niestety nie mam juz sily gdzies wybywac ale samo tulenie we troje na lozku, wyglupy i widze po malym jak to bardzo go to cieszy. Pozniej bedziemy w czworke...to juz bedzie inaczej Chociaz ostatnio po wizycie bylismy razem w knajpce to widzialam po malym jak to go cieszylo, ze razem jestesmy wszyscy a mama w koncu w lozku nie lezy.
No wlasnie-nie zaluje.
Jasne,ze wszystko sie liczy.Przytulanki sa dla dziecka bardzo wazne.

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Hej Babeczki,

muszę się przyznać do czytania , ale odpisywać mi ciężko, bo najczęściej mam ręce zajęte Niną, rysujemy,budujemy z klocków itp.
No i TŻ mam w domu , więc spędzamy czas rodzinnie.
Kaja nadal grzeczna, życzę Wam też takich spokojnych dzieciaczków, na luzie mogę wszystko porobić, np. wyprać okupkana ciuszki i od razu Wam Dziewczyny polecam zakup szarego mydła do spierania tych żółtych kupek, schodzi elegancko . Kaja dużo robi kupek strzelających , często przy przewijaniu, więc mam co prać.
Super,ze Kaja grzeczna.I dzieki za informacje o mydle,na pewno sie przyda

Cytat:
Napisane przez cottonpuma Pokaż wiadomość
Hej tu Agabi, dzisiaj o 10 urodził się Gabryś. Waży 3300 i ma 52cm.jest zdrowy i śliczny. ja też w miarę dobrze się czuję.byłam cięta w zniecuzleniu ogólnym więc jeszcze ejstem skołowana ale szczęsliwa.buziaki dla wszystkich, jak będę miała lepsze możliwości, jeszcze się odezwę.

Gratulacje!!: roza:

Cytat:
Wiadomość od Cytrynki!!!

O rany!!

Gratulacje!

Ale wysyp maluszkow dzis.Owocny dzien

[QUOTE=ivonka7;32684467]My dzisiaj mamy senny dzień. Ewa chyba odczuwa biomet i tylko je i śpi dzisiaj, nie dziwie się jej sama też zrobiłam sobie popołudniową drzemkę. Dzisiaj przyszła zamówiona przeze mnie poduszka do karmienia-myślałam że obejdę się bez niej, ale po 2 tygodniach karmienia mojego słodkiego ciężaru-który będzie się zwiększał-mój kręgosłup wreszcie się zbuntował (mimo iż całą ciąże był grzeczny)-więc postanowiłam mu ulżyć i nie żałuje
Teraz jestem na etapie wybierania leżaczka.
Pisałyście o strzelających kupkach-u nas nie ma takich przygód i mam nadzieje że nie będzie

/QUOTE]

To Ewcia dala odpoczac dzisiaj.
Fajnie,ze jestes zadowolona z poduszki.Ja przy pierwszym dziecku nie mialam,a teraz mam i mysle ze sie przyda.
A nad jakim lezaczkiem sie zastanawiasz,masz juz jakies typy?
Stary 2012-03-02, 23:58   #2216
Aguśkaa83
Zakorzenienie

gosia super, ze za Wami udany dzienCzekamy w takim razie na zdjecia
SZYMONEK

Stary 2012-03-03, 00:28   #2217
88natka
Zadomowienie

Agabi, Cytrynka gratulacje

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 07:34   #2218
cziqua
Zadomowienie

Witam w słoneczni sobotni poranek

Moje dziecie sobie chyba kinderbal urządza w brzuchu z okazji skończonego 33tc tak szaleje że szok w dodatku jak mi się kichnęło małoco nie popuściłam mam taki ucisk na pęcherz i wrażenie że leciutko opuścił mi się brzuch( normalne to w tym tc? ) bo dużo lepiej pod schody mi sie wchodzi
wczoraj zrobiłam porządek z moimi # na twarzy (brwi) i mamy hennę zrobioną i wydepilowane brewki jak na dole nie daję rady to niech przynajmniej twarz jak zwierzę futerkowe nie wygląda
no i trzymam kciuki za wszystkie które mają zamiar się rozpakowac

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 07:42   #2219
aalegna
Wtajemniczenie

Gratulacje dla Cytrynki i jej dzidziusia !!!!

Tyle pisałyście przez kilka dni o tych truskawkach że pojechałam wczoraj do biedronki i zonk nie było u nas truskawek, a niezle się na nie napaliłam
Stary 2012-03-03, 08:41   #2220
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiadomość od Cytrynki!!!

Wow, ale fajnie!
GRATULUJEklask i:
W koncu, bo troszke sie nameczylas!

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości