Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 22:50   #601
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32684676]to fakt, ale szczerze powiedziawszy nie wydaje mi się żeby to była prawda, raczej 13latki jeszcze nie myślą o seksie, a bynajmniej tak było kilka lat temu[/QUOTE]

Takie dziecko to nawet nie jest świadome swojej seksualności. Wykorzystał ją, taki trochę dobrowolny gwałt.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:50   #602
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
A teraz o mnie i dlaczego mnie tyle nie było: moje zdrowie to dramat i katastrofa. Jak wiecie lub nie, więc przypominam - zasłabłam jadąc autem, dojechałam do parkingu i zemdlałam (1.02.2012), a że nie była to pierwsza utrata przytomności w moim życiu i niestety najbardziej dramatyczna to jestem w trakcie badań. Tydzień temu ledwo przeżyłam gastroskopię, w najbliższym czasie neurolog, ponownie kardiolog itd.. Jest niewesoło, bo to co powiedzieli wstępnie jest jakby postawieniem na kimś krzyżyka, ale nie piszę co i jak, bo dopiero jak się potwierdzi lub nie to się Wam wyżalę. Liczę na to, że się nie potwierdzi i błagam Was o kciuki w tej sprawie. Do tego miałam na uczelni beznadziejną sytuację z poprawką i dziękuję Wam za kciuki, bo udało się zdać, znów dostałam ITS na ten semestr i teraz do końca marca muszę magisterkę napisać, a ja nie jestem w stanie się na niczym skupić i o niczym myśleć, więc będzie praca na odwal się
Bardzo mocne za zdrowko

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić, że znalazłam biżuterię Tylko może mi poradzicie, czy biżuterię swarovskiego można kupić w jakimś sklepie? Jeśli tak to gdzie?
Ja nie ma pojecia gdzie mozna kupic ale kolor

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mam nerwa...
Siostra przyszła z informacją że restauracja w której mamy mieć wesele została ZAMKNIĘTA od 1 marca.
Do tej pory restauracja miała b. dobre opinie, nigdy nie było żadnych skarg czy problemów ze sanepidem.

Nikt nie dzwonił i szczegółów nie znam.

Umowę podpisywaliśmy rok temu, zaliczka całkiem spora wpłacona.
Będę dzwonić tam jutro rano i wyjaśniać sprawę, bo idę do pracy.

Kurde, gdzie ja teraz znajdę salę na ok. 90 osób, nie mówiąc o kucharkach.

Ale nie zamartwiaj sie na zapas, jutro sie wszystko wyjasni Mocne

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:51   #603
Nattiv
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32684676]to fakt, ale szczerze powiedziawszy nie wydaje mi się żeby to była prawda, raczej 13latki jeszcze nie myślą o seksie, a bynajmniej tak było kilka lat temu[/QUOTE]
Teraz to nawet dziewczynki z podstawówek się puszczają. Wystarczy poszperać w necie i jest sporo wpisów na forach pt. "uprawiałam seks i boję się, że jestem w ciąży- chodzę do 6 klasy"...

Maruda Mam nadzieję, że to jednak jakieś fałszywe plotki i wszystko będzie ok

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:52   #604
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
no co Ty, jak Zia to nie napisy, tylko dubbing Pana młodego dubbingował pewnie sam Stuhr a rozanieloną Pmkę - Krystyna Czubówna

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:53   #605
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
chciałam Wam powiedzieć, że oglądałam dziś lokalne wiadomości w takiej niby-telewizji z naszego miasta, a tam: rodzice małej Madzi z Sosnowca zwiedzaja dolnośląskie zabytki i udzielają wywiadów

Cytat:
Dziewczyny ale mam nerwa...
Siostra przyszła z informacją że restauracja w której mamy mieć wesele została ZAMKNIĘTA od 1 marca.
Do tej pory restauracja miała b. dobre opinie, nigdy nie było żadnych skarg czy problemów ze sanepidem.

Nikt nie dzwonił i szczegółów nie znam.

Umowę podpisywaliśmy rok temu, zaliczka całkiem spora wpłacona.
Będę dzwonić tam jutro rano i wyjaśniać sprawę, bo idę do pracy.

Kurde, gdzie ja teraz znajdę salę na ok. 90 osób, nie mówiąc o kucharkach.
Cytat:
Umowę mamy. Zaliczka jest niby bezzwrotna.
Rodzice jadą tam wyjaśniać sprawę, osobiście nie dam rady.
Może o dobrze bo znając siebie bo bym nerwowo nie wytrzymała.

Jeszcze się łudzę że to tylko na jakiś czas, remont itp.
Na stronie internetowej nie ma żadnej informacji na ten temat.
kochana zaliczka może być bezzwrotna, kiedy ty rezygnujesz, a nie oni
Poza tym mam nadzieję, że sytuacja szybko się wyjaśni...
Stary 2012-03-02, 22:54   #606
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty, jak Zia to nie napisy, tylko dubbing Pana młodego dubbingował pewnie sam Stuhr a rozanieloną Pmkę - Krystyna Czubówna
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:02   #607
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:10   #608
nena1984
Zakorzenienie

tymczasem lulu :ziewa:
Tż jutro opuszcza mnie i razem z kolegami jedzie na kilka dni na deskę. Ladystar, może gdzieś tam się spotkacie na stoku
Jutro zamawiam tort i ciasta na ślub papa.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:11   #609
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dziewczyny wierzcie lub nie Bo to nie była zwykła grzeczna dziewczynka Od samego początku gimnazjum papierosy, gandzia, imprezy. Znam ją trochę i wiem, że kto jak kto, ale ona była do tego zdolna
Stary 2012-03-02, 23:11   #610
aroli
Zadomowienie

Mam pytanko odnośnie stażu, bo widzę, że część z Was dość długo jest ze swoimi narzeczonymi. Ja z moim mężem poznałam się 7 i pół roku temu (miałam rocznikowo 16 lat on 18). Razem mieszkamy od ponad 2 lat.
Moje pytanie: czy nie myślałyście sobie, że tak wcześniej zaczęłyście związek i nie mogłyście sobie "poużywać" życia itp ? Wiele dziewczyn ma po kilku chłopaków, zanim się ustatkują itp. Ja np. zawsze się cieszyłam, że jestem z moim M. od tak dawna i że tak szybko znalazłam tego jedynego

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:18   #611
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny wierzcie lub nie Bo to nie była zwykła grzeczna dziewczynka Od samego początku gimnazjum papierosy, gandzia, imprezy. Znam ją trochę i wiem, że kto jak kto, ale ona była do tego zdolna
mnie to przeraża

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Mam pytanko odnośnie stażu, bo widzę, że część z Was dość długo jest ze swoimi narzeczonymi. Ja z moim mężem poznałam się 7 i pół roku temu (miałam rocznikowo 16 lat on 18). Razem mieszkamy od ponad 2 lat.
Moje pytanie: czy nie myślałyście sobie, że tak wcześniej zaczęłyście związek i nie mogłyście sobie "poużywać" życia itp ? Wiele dziewczyn ma po kilku chłopaków, zanim się ustatkują itp. Ja np. zawsze się cieszyłam, że jestem z moim M. od tak dawna i że tak szybko znalazłam tego jedynego
ja używam życia jak chcę gdzieś iść to idę, chcociaż z nas to są tacy domatorzy ja chciałam tylko tego jednego jedynego, przerażało mnie to że kolesie w moim wieku myślą tylko o tym którą pannę może jeszcze zaliczyć
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:20   #612
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
To ja jestem nietypowa troche, bo będąc w związku z TŻ zerwałam się z łańcucha i latałam na dyskoteki z siostrami. Wyszło tak, że zerwałam z TŻ w piątek, a w środę już byłam z nim z powrotem i od tamtej pory nie mam czegoś takiego, że czuje, że młodość mi ucieka czy coś, bo wiem, co mogłam stracić
Stary 2012-03-02, 23:20   #613
aroli
Zadomowienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32685384]mnie to przeraża

ja używam życia jak chcę gdzieś iść to idę, chcociaż z nas to są tacy domatorzy ja chciałam tylko tego jednego jedynego, przerażało mnie to że kolesie w moim wieku myślą tylko o tym którą pannę może jeszcze zaliczyć[/QUOTE]

poużywać w sensie, spotykać się z facetami bez zobowiązań (nie mówię o seksie) ale ogólnie bez wyrzutów, że chłopak czeka itp.

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:21   #614
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam taka sytuację że mój TŻ jest moim pierwszym chłopakiem ale potem miałam jeszcze dwóch... rozstaliśmy się na na 11 msc więc nie na długo... ale z tamtymi moimi byłymi nigdy nie było mi tak dobrze jak przy TŻ i nie żałuję że jakoś "nie poużywałam sobie życia" czy cos... ale tylko w sensie ilości partnerów ... bo jeśli chodzi o inne rzeczy to normalnie jak każda dziewczyna w moim wieku chodzę do klubów z koleżankami na piwo itp
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-03-02 o 23:22
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 23:52   #615
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie jestem w takim 'długim" stażu. Zanim poznałam Tż, byłam w 2 związkach. Jednego poznałam majac 16 lat i byliśmy ze sobą ponad 5 lat, ale nagle coś sie wypaliło. Po miesiącu poznałam kolejnego. I ten związek wypalil mnie życiowo i po nim chciałam zemścić sie na facetach jednak to nie było w moim stylu i spotykałam sie z kilkoma chłopakami, ale na zasadzie koleżeńskiej, żadnych zbliżeń . I szczerze, przerażało mnie to, że poznając kogoś trzeba zaczynać wszystko od nowa. W kazdym razie jak poznałam Tż to wiedzialam, że to jest On. A poprzednie związki nauczyły mnie wielu rzeczy i nie popełniam tych błędów w obecnym związku. Mimo wszystko, nie czuje tamtych związków w sensie "używania sobie". Będąc z poprzednimi myślałam, że to ten jedyny, ale jak widać, życie pisze rożne scenariusze A tak poza tym, to teraz mam ochote sobie poszaleć, ale tylko z Tż

Jutro mam zamiar zrobić ciasto SHREK mam nadzieje, że z moimi zdolnościami coś z tego wyjdzie

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-03-02 o 23:54
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 00:04   #616
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

heh ja poznalam mojego TZ mając 19 lat, jak mialam 16 to poznalam chlopaka z ktorym bylam 2,5 roku, ale bylam wtedy taka gowniara, ze mi brakowalo wlasnie wtedy tego wyszalenia się i jak bylam z tamtym chloapkiem to chodzilam sama z koleznkami na dyskoteki co tydzien piątek, sobota i sie wyszalalam za wszystkie czasy (oczywiscie nie w sensie, ze chodzilam z innymi chlopakami do lozka). Tamten chlopakmi sie poprostu znudzil.. naprawde byl nudny, ze nie mialam juz z nim co robic. Na szczescie moj TZ spadł mi z nieba i wtedy tak zawrocil mi w glowie, ze o niczym innym nie myslalam, bylam i jestem tak zabojczo zakochana, nic wiecej mi nie trzeba a tamtych wczesniejszych lat wogole nie zaluje. Co przeżylam - to moje

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-03-03 o 00:05
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 00:08   #617
magdalennne
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie jestem w stanie was nadrobic
Z tego co przeczytałam to tak: Co do stereotypów odnośnie miast. Kiedyś jadąc pociągiem z Lublina do Katowic kobietka w przedziale opowiadała jak jej szwagierka pierwszy raz przyjechała do Kato to stwierdziła"To wy tu macie niebieskie niebo?". A teraz lepszy numer na moich studiach na edukacji zdrowotnej pani szanowna dr stwierdziła, że w woj. śląskim jest całkowity zakaz uprawiania czegokolwiek ( w całym!!!) i nawet marchewki nie można mieć w ogródku! Jako, że stamtąd pochodzę chciałam ją wyprowadzić z błędu, ale się powstrzymałam od dyskusji z ograniczoną kobietą.

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Aaale jestem padnięta
Aha- z teściem okazało się gorzej niż sądziłam... nie będę Was zanudzać całą długą historią, ale w skrócie mój teść uważa, że skoro ma możliwość podarowania nam gotówki na start, jest królem i władcą, który może nam mówić gdzie i kiedy mamy się wprowadzić! Wczoraj sam (!) był oglądać jakies mieszkanie w kamienicy (na osiedlu, gdzie bałabym się wyjść wieczorem do sklepu!) i zachwycony jest, zachwala, już nam mówi co i jak I co wyszło? Śmiertelna kłótnia między nim i tż... wreszcie szanowny tatuś powiedział "to nie dam ani grosza", na co tż, że ma w du**e jego i jego pieniądze. W poniedziałek jedziemy do banku pytać o warunki kredytu =] A w niedzielę oglądamy kilka mieszkań
Jakbym słuchała o moim przyszłym teściu On już chodził z metrówka i mierzył, w którym miejscu działki najlepiej nam postawić dom i szukał projektu. Też skończyło się awanturą Trzymaj się dzielnie

Jutro znowu cały dzień na uczelni. Ledwo już zipię, od 3 tygodni nie miałam dnia wolnego, ale następny weekend odpoczywam jak nic. Byle przetrwać ten tydzień, bo ze zmęczenia głowa mnie non stop boli
Dobranoc dziewczyny.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 00:16   #618
__Paulinka__
Zakorzenienie

a ja tez dodam jeszcze o tych miastowo-wsiowych stereotypach...
taki nasz miastowy "kolega" co wiecznie wszystko ma zaje.biste , kupil sobie jakieś auto, ktorym jak mowil bedzie sie wozić z bratem. Bo jak pojadą do nas na wioske to jak laski zobaczą ich w tym samochodzie to będą zdejmowały gacie przez głowe
eh szkoda gadac. Dodam, ze chlopak nawet urodziwy nie jest, a samochodu nie mial takiego, zeby nawet sie laski za nim obejrzaly... ale jak w taki sposob sie chce dowartosciować to prosze bardzo dodam tez, ze ma zonę

oki, ide spać. Moje ciacho wzywa mnie do łoża
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 00:17   #619
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

z drugiej strony .. ile On zarobi jako nauczyciel WF.. kokosow na tym nie zbije
Moja mama jako nauczyciel nauczania początkowego zaraabia ponad 3 tysiące na rękę. Na polskie realia czy ja wiem czy to mało?
Oczywiście do tego trzeba uzyskac wszystkie stopnie, ale przynajmniej ma umowę o pracę no i będzie robił to co go cieszy.

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
A teraz o mnie i dlaczego mnie tyle nie było: moje zdrowie to dramat i katastrofa. Jak wiecie lub nie, więc przypominam - zasłabłam jadąc autem, dojechałam do parkingu i zemdlałam (1.02.2012), a że nie była to pierwsza utrata przytomności w moim życiu i niestety najbardziej dramatyczna to jestem w trakcie badań. Tydzień temu ledwo przeżyłam gastroskopię, w najbliższym czasie neurolog, ponownie kardiolog itd.. Jest niewesoło, bo to co powiedzieli wstępnie jest jakby postawieniem na kimś krzyżyka, ale nie piszę co i jak, bo dopiero jak się potwierdzi lub nie to się Wam wyżalę. Liczę na to, że się nie potwierdzi i błagam Was o kciuki w tej sprawie. Do tego miałam na uczelni beznadziejną sytuację z poprawką i dziękuję Wam za kciuki, bo udało się zdać, znów dostałam ITS na ten semestr i teraz do końca marca muszę magisterkę napisać, a ja nie jestem w stanie się na niczym skupić i o niczym myśleć, więc będzie praca na odwal się

Będę już z Wami cały czas I to regularnie
Kochaana będę trzymać kciuki i modlić się za Ciebie MUSI BYĆ DOBRZE

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
p
Kochana trzymam kciuki za zdrówko

I dziękuję za kciuki, udało się... w końcu zdałam ten nieszczęsny egzamin. Na pierwszej poprawce zabrakło mi 1,7% do 60% i mi tego nie zaliczyła mimo, że na poprzednim egzaminie zaliczała jak komuś brakło 3%. No ale w końcu mam to z głowy... i mogę na spokojnie zacząć zapierdzielać w nowym sem.

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość

Aaale jestem padnięta
Aha- z teściem okazało się gorzej niż sądziłam... nie będę Was zanudzać całą długą historią, ale w skrócie mój teść uważa, że skoro ma możliwość podarowania nam gotówki na start, jest królem i władcą, który może nam mówić gdzie i kiedy mamy się wprowadzić! Wczoraj sam (!) był oglądać jakies mieszkanie w kamienicy (na osiedlu, gdzie bałabym się wyjść wieczorem do sklepu!) i zachwycony jest, zachwala, już nam mówi co i jak I co wyszło? Śmiertelna kłótnia między nim i tż... wreszcie szanowny tatuś powiedział "to nie dam ani grosza", na co tż, że ma w du**e jego i jego pieniądze. W poniedziałek jedziemy do banku pytać o warunki kredytu =] A w niedzielę oglądamy kilka mieszkań

Przepraszam, że nie cytuję i nie odpowiadam na posty, ale sił juz nie mam
Szczerze? Bierzcie ten kredyt i miejcie teścia w dupie. Jak da Wam na to mieszkanie to dopiero będziecie mieć przegwizdane, kupi sobie tym prawo do ladowania się Wam w życie i wygadywania tej kasy do konca życia- nie gódź się na to bo będziecie mieć z TŻtem tego po krawatkę niedługo...

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
ufffff....wlasnie skonczylam sprzatac kuchnie, nawet sobie nie wyobrazacie co ci dwaj w niej nawyprawiali...
fakt obiad byl przepyszny, gnocchi z pesto i z sosem paramazenowo-smietanowym...naprawde rozplywaly sie w ustach...no ale nie musze wam mowic ze te gnocchi sami lepili i maka byla doslownie wszedzie...jedynie co to na suficie jej nie znalazlam...a jaki mieli przy tym ubaw to sobie nie wyobrazacie, otwarli sobie buteleczke Shiraza i zanim skonczyli je lepic to buteleczka byla pusta
Gnocchi... UWIELBIAM!!
Jak całą kuchnie włoską

Cytat:
Myślałam, że w temacie Zia już nic mnie nie powali...

"Całościowy film ze ślubu miał swoją premierę 18 lutego w jednym z Krakowskich kin."
neverr eeendiiing stooooorrriiiii!!

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
chciałam Wam powiedzieć, że oglądałam dziś lokalne wiadomości w takiej niby-telewizji z naszego miasta, a tam: rodzice małej Madzi z Sosnowca zwiedzaja dolnośląskie zabytki i udzielają wywiadów
nie... NIMOGE!

Cytat:
Umowę mamy. Zaliczka jest niby bezzwrotna.
Rodzice jadą tam wyjaśniać sprawę, osobiście nie dam rady.
Może o dobrze bo znając siebie bo bym nerwowo nie wytrzymała.

Jeszcze się łudzę że to tylko na jakiś czas, remont itp.
Na stronie internetowej nie ma żadnej informacji na ten temat.
kurde nieciekawie.... i teraz szukaj wiatru w polu na ostatnią chwilę! masakra!
żeby się to udało załatwić

Cytat:
Ja czasem miałam takie myśli czy nie będe chciała kiedyś spróbować czegośc innego, w końcu TŻt jestt moim pierwszym partnerem, także seksualnym. Ale jestem na tyle zadowolona z tego co mam że nie w głowie mi szukanie czegoś innego.
A życie używamy sobie razem, imprezujemy co weekend i swietnie się razem bawimy, a raz na 2 tygodnie mamy tzw friday night out. My z kumpelami na clubbing a faceci w swoją stronę. I tak jest zdrowo

Wódka przetestowana Pękły 2 flaszki, wlałam w siebie i póki co żyję więc wróżę powodzenie na weselu
A teraz idę w kimono, rano na zajęcia więc musi ze mnie wyparować bo jadę autem

Dobrej nocki
Stary 2012-03-03, 00:29   #620
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

A ja bym z numerowania nie rezygnowała - przynajmniej każdy będzie wiedział mniej więcej po której stronie i czy w środku czy z boku siedzi - mniej zamieszania

Kurcze - ja też szukam butów nie chcę zbyt wysokich, ale muszą być chabrowe - no i nie mogą byc z jakiejś skóry, najlepiej z satyny... widziała któraś z was coś takiego gdzieś? bo ja skórzane owszem, ale satynowych nie...
Satynowe butki chabrowe znalazlam przez przypadek wiec od razu wrzucam

http://www.lukamo.pl/17-wieczorowe?p=23
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 00:39   #621
marylka80
Zadomowienie

Przeszukalam dzis chyba wszystkie mozliwe strony z butami...nawet sklepy w ktorych zawsze znajdowalam to czego szukalam czyli Venezia Prima Moda, Aldo i Kazar zawiodly. Tegoroczna kolekcja jest po prostu masakryczna...tzn nie ma tego czego szukam...

A tak w ogole to Menbur ma nowa kolekcje butow slubnych:

http://www.menbur.com/coleccion-albu...BNE-2-PO.html#

Jak na razie rozwazam te...Co powiecie? Oczywiscie tylko do kosciola i ewentualnie na pierwszy taniec, pozniej zaloze cos wygodniejszego...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MENBUR--496.jpg (17,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MENBURTI-ZAPATO-FRONTAL.jpg (12,6 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-03-03, 00:40   #622
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Moje pytanie: czy nie myślałyście sobie, że tak wcześniej zaczęłyście związek i nie mogłyście sobie "poużywać" życia itp ? Wiele dziewczyn ma po kilku chłopaków, zanim się ustatkują itp.
Nie.
Tż jest moim 2 facetem i jestem z nim od 16rż. Pierwszy to była taka prawdziwa, wielka pierwsza miłość, nieodwzajemniona, a "związek" o ile to tak można nazwać długo wyczekany a w efekcie bardzo krótki. Ten rok wyjęty z życiorysu (rok czekania, tydzień "związku") utwierdził mnie w przekonaniu, że nie mogłabym tak jak inne dziewczyny mieć co chwilę innego chłopaka, bo za bardzo to przeżywam i nie chciałabym tego przeżywać po kilka razy.
Jestem bardzo stała w uczuciach (niestety w tych złych też), dlatego nie żałuję, że nie miałam iluś tam chłopaków przed tż. Nie potrafiłabym co pół roku Kochać kogoś innego. A bycie z kimś dla zabawy i wyszalenia się nie jest w moim stylu raczej.

To nie jest tak, że nie zwracam w ogóle uwagi na innych facetów. Czasem jak gdzieś się spotka jakiegoś, który ma "wyjątkowo ładne oczy", to przychodzą takie myśli co by było gdybym nie była aktualnie z tż, ilu bym miała do tej pory facetów, czy w ogóle bym miała.. ale to się rzadko zdarza.
Ale i tak w takich syt. zawsze moja pierwsza myśl to jest... a kto poza M. by ze mną wytrzymał

Myślę, że jeżeli jakaś dziewczyna żałuje, że się nie wyszalała, to nie jest gotowa na ślub. I że prędzej czy później będzie żałować tak bardzo, że to się źle skończy.
Ja nie mam czego żałować, to że spotkałam tż to najlepsze co mnie w życiu spotkało (poza rodziną) i nie jest mi potrzebny bagaż doświadczeń w postaci byłych facetów, do tego aby być szczęśliwą żoną.

Ale powiedzcie mi moje drogie, czy też tak macie, że trochę boicie się, że kiedyś na swojej drodze spotkacie kogoś kto mimo, że Kochacie swojego tż/męża, zawróci wam w głowie ?
Stary 2012-03-03, 00:52   #623
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Nie.
Tż jest moim 2 facetem i jestem z nim od 16rż. Pierwszy to była taka prawdziwa, wielka pierwsza miłość, nieodwzajemniona, a "związek" o ile to tak można nazwać długo wyczekany a w efekcie bardzo krótki. Ten rok wyjęty z życiorysu (rok czekania, tydzień "związku") utwierdził mnie w przekonaniu, że nie mogłabym tak jak inne dziewczyny mieć co chwilę innego chłopaka, bo za bardzo to przeżywam i nie chciałabym tego przeżywać po kilka razy.
Jestem bardzo stała w uczuciach (niestety w tych złych też), dlatego nie żałuję, że nie miałam iluś tam chłopaków przed tż. Nie potrafiłabym co pół roku Kochać kogoś innego. A bycie z kimś dla zabawy i wyszalenia się nie jest w moim stylu raczej.

To nie jest tak, że nie zwracam w ogóle uwagi na innych facetów. Czasem jak gdzieś się spotka jakiegoś, który ma "wyjątkowo ładne oczy", to przychodzą takie myśli co by było gdybym nie była aktualnie z tż, ilu bym miała do tej pory facetów, czy w ogóle bym miała.. ale to się rzadko zdarza.
Ale i tak w takich syt. zawsze moja pierwsza myśl to jest... a kto poza M. by ze mną wytrzymał

Myślę, że jeżeli jakaś dziewczyna żałuje, że się nie wyszalała, to nie jest gotowa na ślub. I że prędzej czy później będzie żałować tak bardzo, że to się źle skończy.
Ja nie mam czego żałować, to że spotkałam tż to najlepsze co mnie w życiu spotkało (poza rodziną) i nie jest mi potrzebny bagaż doświadczeń w postaci byłych facetów, do tego aby być szczęśliwą żoną.

Ale powiedzcie mi moje drogie, czy też tak macie, że trochę boicie się, że kiedyś na swojej drodze spotkacie kogoś kto mimo, że Kochacie swojego tż/męża, zawróci wam w głowie ?
Nie, nie boje sie ani troche, bo wiem ze ten jest dla mnie stworzony, to moja polowka jablka, drugiej takiej a juz tym bardziej lepszej nie ma...i nie wyobrazam sobie zycia bez niego...

O rany, ale sie pozno zrobilo...spadam do lozeczka...z cala pewnoscia beda mi sie dzis buty snily. Przejrzalam ich chyba milion!!! Pffff...
Stary 2012-03-03, 01:05   #624
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Nie, nie boje sie ani troche, bo wiem ze ten jest dla mnie stworzony, to moja polowka jablka, drugiej takiej a juz tym bardziej lepszej nie ma...i nie wyobrazam sobie zycia bez niego...
Nie no ja też tak czuję inaczej bym nie wychodziła za mąż.
Ale różne rzeczy się dzieją na tym świecie i jakiś wewnętrzny strach jest o nagłe zaćmienie umysłu. Ale chyba po prostu niepotrzebnie się przejmuję bo udziela mi się stres przedślubny.
Stary 2012-03-03, 08:15   #625
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny!

Chyba pierwszy raz piszę pierwsza z rana

Nie wyspałam sie ale musiałam wstać bo Tż ma zawody w siatkę i obiecałam mu, że będę. Czego się dla nich nie robi

Wczoraj rano babka wysłała mi coś z allegro listem poleconym priorytetowym. Myślicie, że jest szansa, że to już będzie u mnie na poczcie i mi wydadzą?? W końcu to priorytet, ale że listonosz nie chodzi w soboty a poczta pracuje to może jakoś się uda.

Miłego dnia wam życzę

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 08:36   #626
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Przeszukalam dzis chyba wszystkie mozliwe strony z butami...nawet sklepy w ktorych zawsze znajdowalam to czego szukalam czyli Venezia Prima Moda, Aldo i Kazar zawiodly. Tegoroczna kolekcja jest po prostu masakryczna...tzn nie ma tego czego szukam...

A tak w ogole to Menbur ma nowa kolekcje butow slubnych:

http://www.menbur.com/coleccion-albu...BNE-2-PO.html#

Jak na razie rozwazam te...Co powiecie? Oczywiscie tylko do kosciola i ewentualnie na pierwszy taniec, pozniej zaloze cos wygodniejszego...
Co racja to racja, pierwsze gdzie się udaję w poszukiwaniu butów to Kazaar i Venezia. W tym roku klapa. W Venezii podobają mi się pomarańczowe buty na platformie i drewnianym klocku ale nie do ślubu a liczyłąm na jakieś nude. Ale baldowski dał radę, muszę je tylko rozbić :P

Te z Menbura śliczne!

Cytat:

Ja tak mam. Dzisiaj mogę mówić że jest cudowny wymarzony itp. Ale nie mam gwarancji że za 10 lat ja się nie zmienię, on się nie zmieni. Jednak wierzę że będziemy się kochac i być ze sobą do końca życia.

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Wczoraj rano babka wysłała mi coś z allegro listem poleconym priorytetowym. Myślicie, że jest szansa, że to już będzie u mnie na poczcie i mi wydadzą?? W końcu to priorytet, ale że listonosz nie chodzi w soboty a poczta pracuje to może jakoś się uda.

Miłego dnia wam życzę
Jeśli wysłała wczoraj to dojdzie dopiero na poniedziałek, nawet jeśliby doszło na dzisiaj to np u mnie na poczcie w soboty nie wydają paczek. Jakąś dokumentacje trzeba wypełnić a dla jednej paczki spośród setek dziennie nie będą tego robić. Możesz podejść i zapytać, tylko kwestia tego czy odkopią tą paczkę
Stary 2012-03-03, 09:08   #627
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Witam

Jak tu pusto dzisiaj - wszystkie się pewno TŻciukują, studiują, gotują, sprzątają, a ja w pracy i mi się mega nudzi... Do tego TŻ mnie wkurza i się martwię, bo On i wolna sobota to bardzo złe i niebezpieczne połączenie

I jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję za kciuki
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 09:10   #628
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Satynowe butki chabrowe znalazlam przez przypadek wiec od razu wrzucam

http://www.lukamo.pl/17-wieczorowe?p=23

kocham Cię, jestes wspaniała
idealne są po prostu!!!

dzięki!

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 09:15   #629
E87
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny
Wpadlam tylko na chwilke, przywitac sie, bo zaniedlugo wychodze z domku na spotkanie w Katowicach Pmek 2012 Pozniej wkleje fotorelacje na poczcie milego dnia
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 09:24   #630
moniq_87
Raczkowanie

Witam się o poranku

a ja sobie siedze z moim murzynkiem i oglądamy dzień dobry tvn i przekopujemy ETSY.

Pytanie do neny: czy każdy sprzedawca wysyła wszędzie zamówienie, czy są tacy, którzy ograniczają się np. tylko do USA?

podoba się? http://moda.allegro.pl/winietki-dla-...112743319.html

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006

Edytowane przez moniq_87
Czas edycji: 2012-03-03 o 09:34
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości