|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32684676]to fakt, ale szczerze powiedziawszy nie wydaje mi się żeby to była prawda, raczej 13latki jeszcze nie myślą o seksie, a bynajmniej tak było kilka lat temu
[/QUOTE]Takie dziecko to nawet nie jest świadome swojej seksualności. Wykorzystał ją, taki trochę dobrowolny gwałt.
|
#602 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zdrowko Cytat:
Cytat:
![]() Ale nie zamartwiaj sie na zapas, jutro sie wszystko wyjasni Mocne
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32684676]to fakt, ale szczerze powiedziawszy nie wydaje mi się żeby to była prawda, raczej 13latki jeszcze nie myślą o seksie, a bynajmniej tak było kilka lat temu
[/QUOTE]Teraz to nawet dziewczynki z podstawówek się puszczają. Wystarczy poszperać w necie i jest sporo wpisów na forach pt. "uprawiałam seks i boję się, że jestem w ciąży- chodzę do 6 klasy"... Maruda Mam nadzieję, że to jednak jakieś fałszywe plotki i wszystko będzie ok
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym mam nadzieję, że sytuacja szybko się wyjaśni...
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
tymczasem lulu :ziewa:
Tż jutro opuszcza mnie i razem z kolegami jedzie na kilka dni na deskę. Ladystar, może gdzieś tam się spotkacie na stoku Jutro zamawiam tort i ciasta na ślub |
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
[/QUOTE]Dziewczyny wierzcie lub nie Bo to nie była zwykła grzeczna dziewczynka Od samego początku gimnazjum papierosy, gandzia, imprezy. Znam ją trochę i wiem, że kto jak kto, ale ona była do tego zdolna
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanko odnośnie stażu, bo widzę, że część z Was dość długo jest ze swoimi narzeczonymi. Ja z moim mężem poznałam się 7 i pół roku temu (miałam rocznikowo 16 lat on 18). Razem mieszkamy od ponad 2 lat.
Moje pytanie: czy nie myślałyście sobie, że tak wcześniej zaczęłyście związek i nie mogłyście sobie "poużywać" życia itp ? Wiele dziewczyn ma po kilku chłopaków, zanim się ustatkują itp. Ja np. zawsze się cieszyłam, że jestem z moim M. od tak dawna i że tak szybko znalazłam tego jedynego
|
#611 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
jak chcę gdzieś iść to idę, chcociaż z nas to są tacy domatorzy ja chciałam tylko tego jednego jedynego, przerażało mnie to że kolesie w moim wieku myślą tylko o tym którą pannę może jeszcze zaliczyć
|
||
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i od tamtej pory nie mam czegoś takiego, że czuje, że młodość mi ucieka czy coś, bo wiem, co mogłam stracić
|
|
#613 |
|
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32685384]mnie to przeraża
ja używam życia jak chcę gdzieś iść to idę, chcociaż z nas to są tacy domatorzy ja chciałam tylko tego jednego jedynego, przerażało mnie to że kolesie w moim wieku myślą tylko o tym którą pannę może jeszcze zaliczyć[/QUOTE]poużywać w sensie, spotykać się z facetami bez zobowiązań (nie mówię o seksie) ale ogólnie bez wyrzutów, że chłopak czeka itp.
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam taka sytuację że mój TŻ jest moim pierwszym chłopakiem ale potem miałam jeszcze dwóch... rozstaliśmy się na na 11 msc więc nie na długo... ale z tamtymi moimi byłymi nigdy nie było mi tak dobrze jak przy TŻ i nie żałuję że jakoś "nie poużywałam sobie życia" czy cos... ale tylko w sensie ilości partnerów ... bo jeśli chodzi o inne rzeczy to normalnie jak każda dziewczyna w moim wieku chodzę do klubów z koleżankami na piwo itp
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-03-02 o 23:22 |
|
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak to nie było w moim stylu i spotykałam sie z kilkoma chłopakami, ale na zasadzie koleżeńskiej, żadnych zbliżeń . I szczerze, przerażało mnie to, że poznając kogoś trzeba zaczynać wszystko od nowa. W kazdym razie jak poznałam Tż to wiedzialam, że to jest On. A poprzednie związki nauczyły mnie wielu rzeczy i nie popełniam tych błędów w obecnym związku. Mimo wszystko, nie czuje tamtych związków w sensie "używania sobie". Będąc z poprzednimi myślałam, że to ten jedyny, ale jak widać, życie pisze rożne scenariusze A tak poza tym, to teraz mam ochote sobie poszaleć, ale tylko z Tż ![]() Jutro mam zamiar zrobić ciasto SHREK mam nadzieje, że z moimi zdolnościami coś z tego wyjdzie
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-03-02 o 23:54 |
|
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ja poznalam mojego TZ mając 19 lat, jak mialam 16 to poznalam chlopaka z ktorym bylam 2,5 roku, ale bylam wtedy taka gowniara, ze mi brakowalo wlasnie wtedy tego wyszalenia się i jak bylam z tamtym chloapkiem to chodzilam sama z koleznkami na dyskoteki co tydzien piątek, sobota i sie wyszalalam za wszystkie czasy (oczywiscie nie w sensie, ze chodzilam z innymi chlopakami do lozka). Tamten chlopakmi sie poprostu znudzil.. naprawde byl nudny, ze nie mialam juz z nim co robic. Na szczescie moj TZ spadł mi z nieba i wtedy tak zawrocil mi w glowie, ze o niczym innym nie myslalam, bylam i jestem tak zabojczo zakochana, nic wiecej mi nie trzeba a tamtych wczesniejszych lat wogole nie zaluje. Co przeżylam - to moje
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-03-03 o 00:05 |
|
|
|
|
#617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie jestem w stanie was nadrobic
![]() Z tego co przeczytałam to tak: Co do stereotypów odnośnie miast. Kiedyś jadąc pociągiem z Lublina do Katowic kobietka w przedziale opowiadała jak jej szwagierka pierwszy raz przyjechała do Kato to stwierdziła"To wy tu macie niebieskie niebo?". A teraz lepszy numer na moich studiach na edukacji zdrowotnej pani szanowna dr stwierdziła, że w woj. śląskim jest całkowity zakaz uprawiania czegokolwiek ( w całym!!!) i nawet marchewki nie można mieć w ogródku! Jako, że stamtąd pochodzę chciałam ją wyprowadzić z błędu, ale się powstrzymałam od dyskusji z ograniczoną kobietą. Cytat:
On już chodził z metrówka i mierzył, w którym miejscu działki najlepiej nam postawić dom i szukał projektu. Też skończyło się awanturą Trzymaj się dzielnie![]() Jutro znowu cały dzień na uczelni. Ledwo już zipię, od 3 tygodni nie miałam dnia wolnego, ale następny weekend odpoczywam jak nic. Byle przetrwać ten tydzień, bo ze zmęczenia głowa mnie non stop boli ![]() Dobranoc dziewczyny.
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tez dodam jeszcze o tych miastowo-wsiowych stereotypach...
taki nasz miastowy "kolega" co wiecznie wszystko ma zaje.biste , kupil sobie jakieś auto, ktorym jak mowil bedzie sie wozić z bratem. Bo jak pojadą do nas na wioske to jak laski zobaczą ich w tym samochodzie to będą zdejmowały gacie przez głowe eh szkoda gadac. Dodam, ze chlopak nawet urodziwy nie jest, a samochodu nie mial takiego, zeby nawet sie laski za nim obejrzaly... ale jak w taki sposob sie chce dowartosciować to prosze bardzo dodam tez, ze ma zonę![]() oki, ide spać. Moje ciacho wzywa mnie do łoża
|
|
|
|
#619 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście do tego trzeba uzyskac wszystkie stopnie, ale przynajmniej ma umowę o pracę no i będzie robił to co go cieszy. Cytat:
MUSI BYĆ DOBRZE ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
UWIELBIAM!!Jak całą kuchnie włoską Cytat:
neverr eeendiiing stooooorrriiiii!!Cytat:
NIMOGE!Cytat:
żeby się to udało załatwić ![]() Cytat:
A życie używamy sobie razem, imprezujemy co weekend i swietnie się razem bawimy, a raz na 2 tygodnie mamy tzw friday night out. My z kumpelami na clubbing a faceci w swoją stronę. I tak jest zdrowo ![]() Wódka przetestowana Pękły 2 flaszki, wlałam w siebie i póki co żyję więc wróżę powodzenie na weselu ![]() A teraz idę w kimono, rano na zajęcia więc musi ze mnie wyparować bo jadę autem ![]() Dobrej nocki
|
|
#620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec od razu wrzucam ![]() http://www.lukamo.pl/17-wieczorowe?p=23 |
|
|
|
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
Przeszukalam dzis chyba wszystkie mozliwe strony z butami...nawet sklepy w ktorych zawsze znajdowalam to czego szukalam czyli Venezia Prima Moda, Aldo i Kazar zawiodly. Tegoroczna kolekcja jest po prostu masakryczna...tzn nie ma tego czego szukam...
A tak w ogole to Menbur ma nowa kolekcje butow slubnych: http://www.menbur.com/coleccion-albu...BNE-2-PO.html# Jak na razie rozwazam te...Co powiecie? Oczywiscie tylko do kosciola i ewentualnie na pierwszy taniec, pozniej zaloze cos wygodniejszego... |
|
|
|
#622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tż jest moim 2 facetem i jestem z nim od 16rż. Pierwszy to była taka prawdziwa, wielka pierwsza miłość, nieodwzajemniona, a "związek" o ile to tak można nazwać długo wyczekany a w efekcie bardzo krótki. Ten rok wyjęty z życiorysu (rok czekania, tydzień "związku") utwierdził mnie w przekonaniu, że nie mogłabym tak jak inne dziewczyny mieć co chwilę innego chłopaka, bo za bardzo to przeżywam i nie chciałabym tego przeżywać po kilka razy. Jestem bardzo stała w uczuciach (niestety w tych złych też), dlatego nie żałuję, że nie miałam iluś tam chłopaków przed tż. Nie potrafiłabym co pół roku Kochać kogoś innego. A bycie z kimś dla zabawy i wyszalenia się nie jest w moim stylu raczej. To nie jest tak, że nie zwracam w ogóle uwagi na innych facetów. Czasem jak gdzieś się spotka jakiegoś, który ma "wyjątkowo ładne oczy", to przychodzą takie myśli co by było gdybym nie była aktualnie z tż, ilu bym miała do tej pory facetów, czy w ogóle bym miała.. ale to się rzadko zdarza. Ale i tak w takich syt. zawsze moja pierwsza myśl to jest... a kto poza M. by ze mną wytrzymał Myślę, że jeżeli jakaś dziewczyna żałuje, że się nie wyszalała, to nie jest gotowa na ślub. I że prędzej czy później będzie żałować tak bardzo, że to się źle skończy. Ja nie mam czego żałować, to że spotkałam tż to najlepsze co mnie w życiu spotkało (poza rodziną) i nie jest mi potrzebny bagaż doświadczeń w postaci byłych facetów, do tego aby być szczęśliwą żoną. Ale powiedzcie mi moje drogie, czy też tak macie, że trochę boicie się, że kiedyś na swojej drodze spotkacie kogoś kto mimo, że Kochacie swojego tż/męża, zawróci wam w głowie ?
|
|
|
#623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O rany, ale sie pozno zrobilo...spadam do lozeczka...z cala pewnoscia beda mi sie dzis buty snily. Przejrzalam ich chyba milion!!! Pffff... |
|
|
|
|
#624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale różne rzeczy się dzieją na tym świecie i jakiś wewnętrzny strach jest o nagłe zaćmienie umysłu. Ale chyba po prostu niepotrzebnie się przejmuję bo udziela mi się stres przedślubny.
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny!
Chyba pierwszy raz piszę pierwsza z rana ![]() Nie wyspałam sie ale musiałam wstać bo Tż ma zawody w siatkę i obiecałam mu, że będę. Czego się dla nich nie robi ![]() Wczoraj rano babka wysłała mi coś z allegro listem poleconym priorytetowym. Myślicie, że jest szansa, że to już będzie u mnie na poczcie i mi wydadzą?? W końcu to priorytet, ale że listonosz nie chodzi w soboty a poczta pracuje to może jakoś się uda. Miłego dnia wam życzę
|
#626 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a liczyłąm na jakieś nude. Ale baldowski dał radę, muszę je tylko rozbić :PTe z Menbura śliczne! Cytat:
Cytat:
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Jak tu pusto dzisiaj - wszystkie się pewno TŻciukują, studiują, gotują, sprzątają, a ja w pracy i mi się mega nudzi... Do tego TŻ mnie wkurza i się martwię, bo On i wolna sobota to bardzo złe i niebezpieczne połączenie ![]() I jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję za kciuki
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham Cię, jestes wspaniała idealne są po prostu!!! ![]() dzięki!
|
|
|
#629 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Wpadlam tylko na chwilke, przywitac sie, bo zaniedlugo wychodze z domku na spotkanie w Katowicach Pmek 2012 Pozniej wkleje fotorelacje na poczcie milego dnia |
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
Witam się o poranku
![]() a ja sobie siedze z moim murzynkiem i oglądamy dzień dobry tvn i przekopujemy ETSY. Pytanie do neny: czy każdy sprzedawca wysyła wszędzie zamówienie, czy są tacy, którzy ograniczają się np. tylko do USA? podoba się? http://moda.allegro.pl/winietki-dla-...112743319.html
Nasz ślub 08. września 2012 Zaręczyny 05. listopada 2011 Razem od 01. stycznia 2006 Edytowane przez moniq_87 Czas edycji: 2012-03-03 o 09:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

[/QUOTE]

za zdrowko
Tylko może mi poradzicie, czy biżuterię swarovskiego można kupić w jakimś sklepie? Jeśli tak to gdzie?
Pana młodego dubbingował pewnie sam Stuhr a rozanieloną Pmkę - Krystyna Czubówna

MUSI BYĆ DOBRZE
UWIELBIAM!!