Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 22:51   #1651
Suvia
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A regulamin PKP coś mówi na ten temat? Ja bym szła z tym do Biura Obsługi Klienta.
No właśnie pierwszą myślą było, żeby tego tak nie zostawić, a drugą- 'chrzanić to, ja chcę do domu'. No i ta druga wygrała, zwłaszcza, że jakby rozmowa z górą trwała długo, to nie pojechałabym już dziś do domu, a nie mam gdzie spać w Krakowie... Ale mną zatrzęsło tam nieźle, grr

Aa, jeszcze mi się przypomniało, jak kiedyś chciałam kupić bilet na pociąg, który wg. rozkladu internetowego jechał w dany dzień. Przy kasie sie okazało, że jednak takowy nie jedzie. I pani była naprawde wielce zdziwiona, że można w ogóle wierzyć "temu internetowi". No normalnie tylko współczuć tym biednym turystom na Euro, będą mieli szkołę życia u nas

~ Hank Moody

Edytowane przez Suvia
Czas edycji: 2012-02-28 o 22:55
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 15:19   #1652
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
nie prościej znaleźć np. inną przychodnię? ja przez wiele lat chodziłam do jednej i byłam niezadowolona, aż niedawno otworzyli w okolicy nową i jestem zachwycona.
Jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
A ja lubię numerki, bo wiem, że mam taki i taki numer i nawet jeśli lekarz zaczyna przyjmować o 15 to ja mogę przyjść o wiele później i nie siedzieć bez sensu w przychodni. I nikt się nie pcha i nie marudzi, że on tu siedzi już tyyyle godzin, a ja dopiero przyszłam, i z tego powodu powinnam go przepuścić

A lekarz nie zmieniał Ci szkieł i nie pytał, w których lepiej widzisz?
Sprawdzał mi i dobierał, ale i tak dostałam złe.

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Tylko, ze zwykly lekarz to ten sam, ktory obsluguje Cie w prywatnej przychodni, tylko konczy dyzur na jednym oddziale i idzie do pracy na drugim gdzie wiecej placa, wiec jest milszy. Bardzo jest to frustrujace.
Ja tak ostatnio mialam "Rezonans magnetyczny? To termin na kwiecien" "A prywatnie?" "A to w sobotę zapraszam"
Wiem, że ten sam, ale w mojej głowie jest takie poczucie, że prywatny jest lepszy
Stary 2012-02-29, 22:06   #1653
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
już mnie nic nie zdziwi odnośnie pkp

idę rano na dworzec w Krakowie, kupuję bilet. Mówię pani w okienku, ze poproszę bilet na pierwszy pociąg do X, który będzie jechał po 17. Dostaję. Po południu wracam, czekam jak matoł, latam po peronach, żaden pociąg nie odjeżdża o tej godzinie, którą mam na bilecie. Idę znów do kas, tam dowiaduję się od innej pani w innym okienku, że taki pociąg w tygodniu nie istnieje, jeździ tylko w soboty i niedziele. Więc proszę o zwrot pieniędzy, bo to chyba nie moja wina, że sprzedano mi bilet na coś czego nie ma.... I czego się dowiaduję, że jak chcę zwrotu całej kasy, to muszę iść do tej pani, która mi bilet sprzedała. Na to ja, że średnio pamiętam jak ta pani wygląda, a zdjęcia niestety nie zrobiłam No więc po dwóch westchnieniach pani spojrzała znów na ten mój bilet, odczytała tajemny szyfr, rozgryzła z jakiego okienka sprzedano mi bilet i oświadczyła, że ta pracownica już skończyła pracę na dziś. I lipa proszę państwa. I albo odchodzę z niczym albo wymieniam bilet na normalnych zasadach, czyli potrącają mi z niego 15%... Nosz kuffa No, nie ogarniam po prostu.
Miałam taką samą sytuację, tylko w Katowicach.
Z kolei w Krakowie raz ściągnęli mi z karty więcej niż powinni. Reklamacja trochę trwała, ostatecznie różnicę obcięli kasjerce z wypłaty.
Stary 2012-03-01, 11:36   #1654
201604181004
Konto usunięte

O matko, jak mnie denerwują osoby z jakąś chęcią nawracania i wymądrzania się... I piszą, mówią, tłumaczą mi rzeczy które ja doskonale wiem przykład; przestaję pić słodkie i gazowane napoje, to dostaję wykład "och a czy wiesz że będzie ci trudno? czy zdajesz sobie sprawę jak ciężko ci będzie przez te kilka dni? a czy wiesz że cola blablablablabla a do tego blablablablabla" nie wiem jak mam się zachować, podziękować? Identyczna sytuacja jak w przypadku instalowania programów na komputerze "bo ci będzie lepiej działać". Ktoś mi wciska swoje racje, bo wie że to jedyne słuszne i on wie najlepiej np w przypadku diety, nie można spokojnie zmienić nawyków żywieniowych bez dostania setki złotych rad. Chyba niektórzy po prostu za to nie mogą.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:31   #1655
reverse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
O matko, jak mnie denerwują osoby z jakąś chęcią nawracania i wymądrzania się... I piszą, mówią, tłumaczą mi rzeczy które ja doskonale wiem przykład; przestaję pić słodkie i gazowane napoje, to dostaję wykład "och a czy wiesz że będzie ci trudno? czy zdajesz sobie sprawę jak ciężko ci będzie przez te kilka dni? a czy wiesz że cola blablablablabla a do tego blablablablabla" nie wiem jak mam się zachować, podziękować? Identyczna sytuacja jak w przypadku instalowania programów na komputerze "bo ci będzie lepiej działać". Ktoś mi wciska swoje racje, bo wie że to jedyne słuszne i on wie najlepiej np w przypadku diety, nie można spokojnie zmienić nawyków żywieniowych bez dostania setki złotych rad. Chyba
niektórzy po prostu za to nie mogą.
Zgadzam się. A nic mnie bardziej nie wkurza, jak mówię, że nie jem słodyczy i zaraz słyszę: "jesteś szczupła, po co nie jesz, przecież nie musisz się odchudzać". No ludzie, ręce opadają. A słodyczy nie jem, bo kiepsko wpływają na moją cerę, mój tato ma cukrzycę, a na dodatek nie chcę przytyć - ale do wielu osób to nie dociera...
reverse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:47   #1656
uparta Marti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
Zgadzam się. A nic mnie bardziej nie wkurza, jak mówię, że nie jem słodyczy i zaraz słyszę: "jesteś szczupła, po co nie jesz, przecież nie musisz się odchudzać". No ludzie, ręce opadają. A słodyczy nie jem, bo kiepsko wpływają na moją cerę, mój tato ma cukrzycę, a na dodatek nie chcę przytyć - ale do wielu osób to nie dociera...
wiem co czujesz. od jakiegos czasu(niedługo) mimo,że jestem szczupła cwiczę na siłowni i trzymam diete-nie żadne radykalne tylko poprostu zdrowe łączenie, zero węgli wieczorami itp ale jem sporo. i słyszę wokół " a po co ci to ? chuda jestes, i tak zrezygnujesz zaraz bo nie będzie ci się chciało, a po jakiego grzyba ci dieta, pewnie i tak słodycze jesz przed pójściem spac,na siłownie chodzą same mięśniaki" załamka. przestałam cokolwiek wspominac na ten temat.

to samo dziwi mnie jak ktoś rzuca palenie a inne osoby dodają swoje przydatne komentarze w stylu 'i tak nie rzucisz'

dziwi mnie pogląd 'Twoi rodzice są za granicą,wiec masz dużo kasy"
Stary 2012-03-01, 19:57   #1657
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uparta Marti Pokaż wiadomość
wiem co czujesz. od jakiegos czasu(niedługo) mimo,że jestem szczupła cwiczę na siłowni i trzymam diete-nie żadne radykalne tylko poprostu zdrowe łączenie, zero węgli wieczorami itp ale jem sporo. i słyszę wokół " a po co ci to ? chuda jestes, i tak zrezygnujesz zaraz bo nie będzie ci się chciało, a po jakiego grzyba ci dieta, pewnie i tak słodycze jesz przed pójściem spac,na siłownie chodzą same mięśniaki" załamka. przestałam cokolwiek wspominac na ten temat.

to samo dziwi mnie jak ktoś rzuca palenie a inne osoby dodają swoje przydatne komentarze w stylu 'i tak nie rzucisz'

dziwi mnie pogląd 'Twoi rodzice są za granicą,wiec masz dużo kasy"
Też swojego czasu chodziłam na siłownię i fitness, ale żeby poprawić swoją kondycję i samopoczucie, wzmocnić mięśnie. A należę do tych raczej szczupłych/chudych. Nie obyło się bez komentarzy ale po mnie to "spływa".

Rzucającym palenie zawsze życzę powodzenia, bo po znajomych i mamie widzę, że to ciężkie przedsięwzięcie (ale żeby nie było, co jakiś czas podpytuję jak idzie). Chyba, że jedna osoba rzuca palenie już milionowy raz nie robiąc w tym kierunki absolutnie nic.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:31   #1658
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Chyba, że jedna osoba rzuca palenie już milionowy raz nie robiąc w tym kierunki absolutnie nic.
Niestety spotkałam się z czymś takim i to jest strasznie denerwujace.Takie gadanie,żeby gadać,robić wokół siebie zamieszanie i odgrywać jakieś przedstawienia dramatyczne pod tytułem"Oj jak mi się chce zajarać".Taki spektakl trwa pół dnia,a później jest sequel w postaci pantomimy tzn. ten ktos wyciaga fajkę i czeka aż ktoś mu "przypomni",że przecież rzuca palenie-bo to takie zabawne,przecież to jest takie zajmujące i wszystkich obchodzi.Jeśli jest się mimowolnym świadkiem takiego czegoś to naprawdę można się zmęczyć.A jeszcze zapomniałam o kluczowej kwestii przedstawienia czyli:"I tak wiem,że nie rzucę" z "rozbrajającym" uśmiechem.Brak słów

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2012-03-01 o 21:36
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:32   #1659
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
O matko, jak mnie denerwują osoby z jakąś chęcią nawracania i wymądrzania się... I piszą, mówią, tłumaczą mi rzeczy które ja doskonale wiem przykład; przestaję pić słodkie i gazowane napoje, to dostaję wykład "och a czy wiesz że będzie ci trudno? czy zdajesz sobie sprawę jak ciężko ci będzie przez te kilka dni? a czy wiesz że cola blablablablabla a do tego blablablablabla" nie wiem jak mam się zachować, podziękować? Identyczna sytuacja jak w przypadku instalowania programów na komputerze "bo ci będzie lepiej działać". Ktoś mi wciska swoje racje, bo wie że to jedyne słuszne i on wie najlepiej np w przypadku diety, nie można spokojnie zmienić nawyków żywieniowych bez dostania setki złotych rad. Chyba niektórzy po prostu za to nie mogą.
Cytat:
Miałam tak samo jak przestałam słodzić, ograniczyłam praktycznie do 0 słodycze (czasami się zdarzy ale to tak raz miesiąc, wiadomo ale przezwyciężam słabości ), zero napoi gazowanych, fast foodów i różnych tego typów. Matko jakie miny ludzie robią jak im to mówię, i te gadki że przecież mi nic mi nie zaszkodzi jak zjem czy wypije, że jak tak długo wytrzymuje bez słodkiego i takie bla bla.... ogólnie dobre rady a funkcjonuje bez tego już ponad 7 lat i jakoś żyje

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 16:07   #1660
pannaleksandra
Wtajemniczenie

mnie ostatnio rozśmieszyło na ciuchlandii takie zdanie w jednym z wątków: "Twoje rzeczy są ze starszych kolekcji, ( o poprzednim stuleciu nie wspomnę!) NIE PISZ!"
czy targowisko stanie się niedługo luksusowym butikiem?

A oprócz tego dziwi mnie zwyczajna bezczelność, niektórzy osiągnęli w tym mistrzostwo.
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 17:17   #1661
antidotum89
Wtajemniczenie

mnie denerwuje cos co byc moze dla innych jest niczym szczególnym, mowie tu z wlasnego doswiadczenia.
otóz u mnie na studiach panuje przekonanie ze jesli dziewczyna jest zadbana, ubiera sie kobieco, nosi szpilki, podkresla swoje atuty<nosi sukienki, spodniczki, leginsy, no nie wiem, obcisle koszulki, ale bez przesady, w koncu to uczelnia> to automatycznie jest uznawana za dziewczyne pustą, łatwą i głupia. Nie istotne ze ma srednia zawsze powyzej 4, wzystko zalicza w I terminie bo jest glupia i juz! mowie o tym bo sama sie spotkalam z takim zarzutem a na moje stwierdzenie ze sie naprawde dobrze ucze uslyszałam" ale napewno niz juz nie pamietasz!"

dziwne to, zwazywszy ze slyszalam to tylko od dziewczyn;/ zawsze mialam andzieje ze istnieje cos takiego jak kobieca solidarnosc czy cos

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 17:22   #1662
asioollka
Zakorzenienie

nie martw się, nie jesteś sama, która spotkała się z tym zarzutem. niestety zazwyczaj takie rzeczy mówią dziewczyny, bo są zwyczajnie zazdrosne albo nie potrafią się pogodzić z tym, że ktoś może być i mądry, i zadbany. a że nie mogą zaprzeczyć atrakcyjności, to próbują wjechać na coś mniej namacalnego.

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 17:27   #1663
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
nie martw się, nie jesteś sama, która spotkała się z tym zarzutem. niestety zazwyczaj takie rzeczy mówią dziewczyny, bo są zwyczajnie zazdrosne albo nie potrafią się pogodzić z tym, że ktoś może być i mądry, i zadbany. a że nie mogą zaprzeczyć atrakcyjności, to próbują wjechać na coś mniej namacalnego.
ale dla mnie to jest dziwne, to tak jakbym kazdego "metala" nazywala satanista, kazdego hipisa brudasem;/
krzywdzace to jest strasznie:/

Stary 2012-03-02, 17:50   #1664
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
dziwne to, zwazywszy ze slyszalam to tylko od dziewczyn;/ zawsze mialam andzieje ze istnieje cos takiego jak kobieca solidarnosc czy cos
Zazdrosne są i tyle I ograniczone stereotypowo.Jeśli nie wykorzystujesz swoich fizycznych atutów do podwyższenia oceny itp. to nie mają prawa Ci nic zarzucić.U mnie są 2 dziewczyny ,naprawdę bardzo ładne,dobrze ubrane i nie głupie,ale co z tego jak wazeliniary straszne,i nikt nie wierzy ,że te oceny to mają za wiedzę,dlatego trzeba na to uważać też.
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 17:52   #1665
Miss_Devil
Raczkowanie

oj oj to moja babcia podsumowała ostatnio męża kuzynki, że chudy niechrzczony niewierzący, nudny bo w banku pracuje to nie będzie dobrym mężem. no i tak sobie pomyślałam że wg niej lepiej mieć grubego ochrzczonego nieroba który leje co niedziela

Miss_Devil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 18:21   #1666
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
Zazdrosne są i tyle I ograniczone stereotypowo.Jeśli nie wykorzystujesz swoich fizycznych atutów do podwyższenia oceny itp. to nie mają prawa Ci nic zarzucić.U mnie są 2 dziewczyny ,naprawdę bardzo ładne,dobrze ubrane i nie głupie,ale co z tego jak wazeliniary straszne,i nikt nie wierzy ,że te oceny to mają za wiedzę,dlatego trzeba na to uważać też.
oj nie do wazeliniar mi daleko, predzej mam niewyparzony jezyk:P
chyba bede musiała to jakos przezyc i nie zwracac uwagi na takie słowa.

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Miss_Devil Pokaż wiadomość
oj oj to moja babcia podsumowała ostatnio męża kuzynki, że chudy niechrzczony niewierzący, nudny bo w banku pracuje to nie będzie dobrym mężem. no i tak sobie pomyślałam że wg niej lepiej mieć grubego ochrzczonego nieroba który leje co niedziela
n o cóż starsi ludzie czesto maja takie poglady, moja babcia np meczy brata o drugie dziecko<wtf> nie biorac pod uwage ze zwyczajnie ich na nie nie stac ale babcia ma gotowa wymowke: Bóg da, Bóg pomoze. ;]

Stary 2012-03-02, 19:51   #1667
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 20:01   #1668
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

ja rowniez, babcia mojego TŻ ma takie same podejscie w stosunku do swojego syna

Stary 2012-03-02, 20:31   #1669
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 20:38   #1670
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
obawiam sie ze moze do tego dojsc poniewaz ja z TŻ nie planujemy dzieci, a ona juz<mimo ze oboje studiujemy> mowi cos o slubie dzieciach itp;|

Stary 2012-03-03, 12:25   #1671
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
mnie denerwuje cos co byc moze dla innych jest niczym szczególnym, mowie tu z wlasnego doswiadczenia.
otóz u mnie na studiach panuje przekonanie ze jesli dziewczyna jest zadbana, ubiera sie kobieco, nosi szpilki, podkresla swoje atuty<nosi sukienki, spodniczki, leginsy, no nie wiem, obcisle koszulki, ale bez przesady, w koncu to uczelnia> to automatycznie jest uznawana za dziewczyne pustą, łatwą i głupia. Nie istotne ze ma srednia zawsze powyzej 4, wzystko zalicza w I terminie bo jest glupia i juz! mowie o tym bo sama sie spotkalam z takim zarzutem a na moje stwierdzenie ze sie naprawde dobrze ucze uslyszałam" ale napewno niz juz nie pamietasz!"

Kobiety zawsze są gorsze niż mężczyźni. Jak można usłyszeć coś bardzo przykrego to zawsze z ust kobiety-do kobiety. Ja chociaż sama się tak nie ubieram, nie rozumiem takie poglądu że jak sukienki ktoś ubiera i obcasy to na pewno dla facetów

Cytat:
ale dla mnie to jest dziwne, to tak jakbym kazdego "metala" nazywala satanista, kazdego hipisa brudasem;/
krzywdzace to jest strasznie:/
Ta, a każdy kto ma dredy jest brudasem Jak to słyszę to coś mi się dzieje. Oczywiście taka osoba nie wie, że o dredy dba się bardziej niż o zwykłe włosy, i osoba z dredami może mieć bardziej zadbane włosy, od osoby która to krytykuje i ma tłuste włosy .
Stary 2012-03-03, 13:45   #1672
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Kobiety zawsze są gorsze niż mężczyźni.
Stereotyp jak każdy inny.
Stary 2012-03-03, 15:31   #1673
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Rozwalił mnie właśnie tytuł wątku na ślubnym: "Niech czas do ślubu szybko nam leci, by móc powiedzieć: <męża mam>". Mam nadzieję że to taki żarcik

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 15:40   #1674
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Rozwalił mnie właśnie tytuł wątku na ślubnym: "Niech czas do ślubu szybko nam leci, by móc powiedzieć: <męża mam>". Mam nadzieję że to taki żarcik
Dziwi mnie, że dla tylu kobiet "szczytem marzeń" jest mieć męża (albo móc mówić, że się go ma), nie wiem, czują się przez to lepsze od innych czy co?
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 15:57   #1675
nicRu
maszyna, nie człowiek

Niektóre tak uważają, bo taką hierarchię wartości wtłaczają im do główek babki i matki. Nie ważne jaki, czy by bił czy pił, byleby był - bo kobieta bez mężczyzny jest gorsza.
Stary 2012-03-03, 16:05   #1676
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że dla tylu kobiet "szczytem marzeń" jest mieć męża (albo móc mówić, że się go ma), nie wiem, czują się przez to lepsze od innych czy co?
Pewnie świat wyglądałby inaczej gdyby dziewczynkom opowiadano inne bajki niż te o wielkiej miłości i księciu, z którym można żyć długo i szczęśliwie
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 16:07   #1677
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Niektóre tak uważają, bo taką hierarchię wartości wtłaczają im do główek babki i matki. Nie ważne jaki, czy by bił czy pił, byleby był - bo kobieta bez mężczyzny jest gorsza.
Nawet nie tyle bez mezczyzny, tylko bez meza. Taka, co zyje w zwiazku niezalegalizowanym to dopiero sie naslucha. Ja czesto tak mam, ze jak jestem gdzies i cos zalatwiam i mowie "moj partner" to dostaje takie spojrzenie, ze glowa mala
Stary 2012-03-03, 16:23   #1678
nicRu
maszyna, nie człowiek

Bez męża tym bardziej, ale zacyzna się od kobiety bez mężczyzny, stąd potem na intymnym tyle wątków w stylu "mam 14/15/16 lat i jeszcze nigdy nie miałam chłopaka, moje życie jest bez sensu"
Stary 2012-03-03, 16:48   #1679
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Bez męża tym bardziej, ale zacyzna się od kobiety bez mężczyzny, stąd potem na intymnym tyle wątków w stylu "mam 14/15/16 lat i jeszcze nigdy nie miałam chłopaka, moje życie jest bez sensu"
O tak

A na Wizazu smieszy i dziwi mnie watek, w ktorym dziewczyny pozostajace w zwiazkach rozmawiaja i odliczaja i obmyslaja kiedy ich luby wreszcie sie im oswiadczy. Niektore tam sa niezle zdecperowane Strach to czytac czasami co robia, aby facet zrozumial czesto ich niezbyt subtelne aluzje dotyczace oswiadczyn...
Stary 2012-03-03, 16:53   #1680
nicRu
maszyna, nie człowiek

Zapomniałąm dodać, często też jest to "mam 14/15/16 lat i jeszcze nigdy nie miałam chłopaka, a Zośka miałą już trzech - moje życie jest bez sensu".

Podejrzewam, że jakby któejś z nich facet kupił pierścionek bez okazji to popłakałaby się z rozpaczy, że jej nie traktuje poważnie i jej nie kocha, jakby tak trudno było zrozumeić, że lwia część mężczyzn ma na ślub i zakłądanie rodziny nieco inny pogląd niż kobiety i w życiu się nie oświadczą, jeśli nie będą mieć przekonania, że ich na to stać; kobiety z kolei często mają w głowie "weźmy ten ślub i jakoś to będzie", mężczyźni nie chcą tego "jakoś"...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości