Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-04, 21:17   #1531
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość
Kiedyś moja koleżanka, która robi między innymi endermologię i bańki mówiła, że endermo jest skuteczniejsza, że podobno bańki można sobie samemu zrobić w domu, próbowałaś?
Ja uwazam ze obie sa skuteczne, obie metody zalezne sa od prawidlowej diety i dodatkowych cwiczen.
Endermologia wszystkich partii sie nie zrobi a banka tak. W endermologii jest masaz prozniowy i fakt metody troche sie roznia ale obie sa naturalne. To jest dobra alternatywa dla osob ktore nie maja 100zl na jeden zabieg
Do tego ja uwazam ze wszytsko zalezy od techniki i zdolnosci osoby wykonujacej. Ale bankami tez mozna spokojnie osiagnac swietne efekty! Zreszta pracuje na obu metodach i obie sa skuteczne.
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:20   #1532
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hym, kwestia gustu. Na początku nie byłam przekonana, ale posmakowała mi chociaż mój Tż'et jej nie cierpi

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:24   #1533
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Zadanie na jutro: Kupić czerwoną herbatkę
Stary 2012-03-04, 21:25   #1534
monika01011986
Zakorzenienie

A ja w domu mam taką zadymę że płakać mi się z nerwów chce!!!! Wrócił starszy synek.... i ciągle są wrzaski, krzyki, płacz... BOŻE!!!!!!!!!!!!!
Rozwalili mi całą poduszkę i wszystko ze środka czyli cała ta wata czy co to tam jest znalazła się w całym mieszkaniu!! Biegali i rzucali się tym... potem chipsy rozsypali i skakali po nich mam dość!!!!!!!!! łeb mnie rozbolał tak, że musiałam tabletki wziąć!!!!! Mąż też się przeraził ich zachowaniem bo na skypie był i większość widział co te potwory wyprawiają..... krzyczał na nich ale oni go mieli w D. Jezuuu jak ja wytrzymam jeszcze do tych wakacji???

Zjadłam dwie małe kanapeczki z dżemem niskosłodzonym na kolację i wypiłam zieloną herbatę.... (ledwo ale wypiłam). Od jutra zaczynam ćwiczyć i ładnie dietkować. Mam nadzieję że mi się uda......

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:25   #1535
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja uwazam ze obie sa skuteczne, obie metody zalezne sa od prawidlowej diety i dodatkowych cwiczen.
Endermologia wszystkich partii sie nie zrobi a banka tak. W endermologii jest masaz prozniowy i fakt metody troche sie roznia ale obie sa naturalne. To jest dobra alternatywa dla osob ktore nie maja 100zl na jeden zabieg
Do tego ja uwazam ze wszytsko zalezy od techniki i zdolnosci osoby wykonujacej. Ale bankami tez mozna spokojnie osiagnac swietne efekty! Zreszta pracuje na obu metodach i obie sa skuteczne.
No właśnie, endermologia jest %&*%&^( droga więc racja Przerzucę się chyba na bańkę i zobaczę jakie efekty. Jak była promocja, że wychodził mi zabieg endermo za 60zł to spoko było całkiem, ale teraz prawie 100zł to kiepsko się robi
Stary 2012-03-04, 21:27   #1536
zooska
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaaaaaale mnie ssie...jak mam zabic to okropne uczucie?!;(

Stary 2012-03-04, 21:30   #1537
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A ja w domu mam taką zadymę że płakać mi się z nerwów chce!!!! Wrócił starszy synek.... i ciągle są wrzaski, krzyki, płacz... BOŻE!!!!!!!!!!!!!
Rozwalili mi całą poduszkę i wszystko ze środka czyli cała ta wata czy co to tam jest znalazła się w całym mieszkaniu!! Biegali i rzucali się tym... potem chipsy rozsypali i skakali po nich mam dość!!!!!!!!! łeb mnie rozbolał tak, że musiałam tabletki wziąć!!!!! Mąż też się przeraził ich zachowaniem bo na skypie był i większość widział co te potwory wyprawiają..... krzyczał na nich ale oni go mieli w D. Jezuuu jak ja wytrzymam jeszcze do tych wakacji???

Zjadłam dwie małe kanapeczki z dżemem niskosłodzonym na kolację i wypiłam zieloną herbatę.... (ledwo ale wypiłam). Od jutra zaczynam ćwiczyć i ładnie dietkować. Mam nadzieję że mi się uda......
Tak to z dziećmi jest, ale spokojnie... bez nerwów nie warto. Może grę jakąś im wymyśl np kto dłużej będzie cicho, albo twistera jakiegoś albo scrable itp.. hmm
Moja mama mnie i mojego brata w ogóle wychowywała sama bo ojciec do kiedy nie skonyczlam 18 lat miał nas gdzieś i sobie balował... a byliśmy ostre szatany z bratem więc mama nie miała wesoło, ale siadaliśmy przed Pegasusem i było spokojniej... do GAME OVERA..

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Może jajko na miękko? Podobno (chyba Monika mówiła) że białko to można jeść nawet do 30 min przed snem
Stary 2012-03-04, 21:31   #1538
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie! Zawsze to lepiej samemu sprawdzic. Na poczatek nie muisz odrazu narzucac duzego tempa, jezdzic np dwa razy w tyg na poczatek. Zawsze cos! Jakis ruch

Oooo to silna jestes, gratuluje

A wiesz co tak sobie ostatnio pomyslalam, bo jak ostatnio pisalysmy o endermologii. Mialas moze na pracowni banki chisnkie? Pewnie wiesz o czym mowie, sprobuj tego zamiast endermologii swietna sprawa!
Ja zaczynam wlasnie serie masazy
Chyba ze juz masz i robisz?

No przyznaje ze nie sadzilam ze beda az takie efekty. To naprawde wbrew pozorom bardzo duzo daje
O dobre, że mi przypomniałaś mam bańki leża w łazience
Kiedyś używałam i są mega dobre, ale systematycznie trzeba jak przerwałam to wszystko wróciło. Mam jeszcze oliwke wyszczuplającą do masażu to od jutra będe robić masażyki Możesz mnie pilnować

Cytat:

Biedna się nadenerwujesz przez swoje dzieciaczki rozrabiaki Czemu nie lubisz zielonej herbatki ja kupuje w biedronce zieloną z cytryną i ja tam nie mam problemu z piciem
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:31   #1539
zooska
Zakorzenienie

Uuuuuuuuuuuu,sprobuje

Jeszcze zobacze,może uda mi sie zapchać herbatką
A jutro fitness abt

Stary 2012-03-04, 21:31   #1540
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Hej laseczki

caly weekend bylam u TZ'a, dlatego nie pisalam :P Zobacze co tam naskrobalyscie, troche tego jest

Oczywiscie PMS mi sie zaczyna, w sobote powinnam dostac okres, wiec teraz moj organizm i ja odpieprzamy rozne rzeczy. Czyli w weekend wpadly: lody Manhattan [nie cale pudelko oczywiscie ] , b-smart z longerem i frytkami, batonik jeżyki, 2 grzanki z maslem orzechowym, barszcz z uszkami, a dzisiaj na obiad puree ziemniaczane z brokulami knorra. Jestem denna, prosze o baty Jedynym plusem byly w piatek cwiczonka, wczoraj 1,5 godziny roweru po lasach z TZem a dzisiaj zasuwalismy z moja babcia na cmentarz sprzatac groby... Ale czuje sie swinia straszna, a w sobote jak sie wazylam to bylo 60,1 ;(
Czuje sie okropnie, nienawidze tego tygodnia przed okresem, to dla mnie masakra, mam zawsze takie doly psychiczne, czuje sie tlusta krowa, nawet jak nie jem zle to i tak sie do czuje z moim cialem i wygladem ;( i wtedy zajadam moj smutek ;( Ciesze sie, ze nie mam tak caly czas, tylko jeden tydzien w miesiacu. Z tym, ze on strsznie psuje moje starania ;(

Okej, przepraszam za moje glupie gadanie, pojde obejrzec jakis serial czy cos

Ps. Mialam do 10.03 wazyc 59, oczywiscie go**o z tego wyszlo, nie mialam nawet kasy na silownie, dalej nie mam, nie wiem co zrobie, wydaje mi sie, ze NIGDY nie osiagne mojej wymarzonej wagi ;(((((
kochana przed okresem to tak jest właśnie :/ ja się też zawsze czuję identycznie jak Ty a jeść mi się wtedy chce!!!!! Zeżarłabym wtedy wszystko co się da!!!Nie martw się po okresie zaczniesz sobie spokojnie na nowo, przyjdzie wiosna, będzie łatwiej Grunt to się nie załamywać!! To co że do 10.03 miałas ważyć 59!!!! CO z tego???? Ważne że w ogóle coś schudłaś a z czasem schudniesz jeszcze więcej!!!!
Zobacz na mnie! Mi tak na prawdę 2 lata zajęło aby schudnąć... Po 3 miesiącach poddawałam się i rezygnowałam z diety chociaż ładnie mi szło.... gdyby nie to, to już dawno byłabym szczupła a nie dopiero po dwóch latach Dasz rade kochana do wakacji jeszcze sporo czasu Nie ważne w jakim czasie schudniesz! Ważne że w ogóle schudniesz!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 21:35   #1541
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Czemu?
Bo Cie okłamuje! Skoro widzisz w nim duże uda to znaczy że coś z nim jest nie tak

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Do tego Monia wcale nie byl solony, soli unikam jak ognia nic nie jem solonego i w oglole nie sole. Nie moge bo jestem tarczycowcem. A dwie garsci to byly slonecznika w luskach tazke luskalam go, wiec samych ziarenek bylo o wiele mniej niz dwie garsci.
Aaaaah kochanie ja myślałam, że zjadłas taki normalny z paczki - solony
A on ma od groma kalorii.
A jak taki naturalny bez żadnych ulepszaczy to ok faktycznie jest bardzo zdrowy i 2 garstki jak najbardziej są wporządku Trzeba było tak odrazu napisać że niesolony!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 21:38   #1542
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana Ty musisz te swoje dzieciaczki gdzies zapisac, na jakis sport albo nie wiem na jakies tance czy cokolwiek. One sie musza gdzies rozladowywac! Koniecznie albo duzo z nimi spedzac czasu na dworze zeby sie zmeczyly i szly Ci bez problemu spac. Dajesz im jakas meliske z soczkiem albo cos w tym stylu? Bo to naprawde musi kurcze byc duzy problem, wspolczuje Ci
Stary 2012-03-04, 21:39   #1543
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
weee 2 km? Co to jest?? w ogóle to nie patrz na to ile przejechałaś a ni nie patrz na kalorię bo te liczniki to o kant dupy tylko rozbić. Patrz tylko na czas - on jest najwazniejszy ponad 30 min. musi być ale na początku możesz pomału... żeby się przyzwyczaić. Potem będziesz śmigała jak szalona 3 razy w tygodniu wystarczy
Łooo rany julek kiedy ja tyle pojeżdżam Na razie powoli żeby siE przyzwyczaić po jakieś 20 minut a potem bedzie 1 h

Dawać mi tutaj jakiegoś speca od rowerka bo mój tż się drze że trzeba umieć i że jakąś pozycję odpowiednią przybrać ----- ciemniak nie wytłumaczy tylko drze pope a jakoś na naecie tylko obciążeniu mówią

Edytowane przez maminka83
Czas edycji: 2012-03-04 o 21:40
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:46   #1544
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Czekoladko mój Tż tak ma zje dwa paski czy cuś i mówi, że się zmulił albo zje trochę chipsów i to samo ja to bym bez problemu zjadła całą czekoladę, czy też całą pakę chipsów
Ja też tak mam Całej paczki chipsów nie zjem, bo zaraz mi ciężko i nie dobrze od tego tłuszczu....
A czekolady nawet niemieckiej całej nie zjem..... max. 2-3 paski i mam dość Ale ja przed ciążą to mogłam zjeść nawet 10 paczek chipsów i 10 czekolad i nic mi nie było w ciąży mi się poprzestawiało nie mogłam patrzeć na słodycze!! i jakoś mi tak do dzisiaj zostało ale już w mniejszym stopniu

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Łooo rany julek kiedy ja tyle pojeżdżam Na razie powoli żeby siE przyzwyczaić po jakieś 20 minut a potem bedzie 1 h

Dawać mi tutaj jakiegoś speca od rowerka bo mój tż się drze że trzeba umieć i że jakąś pozycję odpowiednią przybrać ----- ciemniak nie wytłumaczy tylko drze pope a jakoś na naecie tylko obciążeniu mówią
No na początku spokojnie pomału i nie musi być jakoś super długo Potem sama już będziesz chciała coraz dłużej bo nogi się przyzwyczają
Co do Twojego TŻ to w szoku jestem. O jakiej on pozycji mówi???? Przecież do pedałowania nie trzeba jakoś specjalnie się ustawiać???Chodziłam kiedyś na siłownię i dziewczyny jeździły normalnie.... gadały sobie przy tym, opierały się a raz były wyprostowane.... Jak im wygodniej było. Instruktor nigdy nie mówił żeby jakies pozycje przybierały No ja się nie znam ale pierwsze słyszę! Jutro pójdę na solarium to zapytam kolegi, on ma tam siłownię i jest instruktorem kulturystyki i fitnessu. Mam tylko nadzieję ze mnie nie wyśmieje

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 21:47   #1545
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
Ja też tak mam Całej paczki chipsów nie zjem, bo zaraz mi ciężko i nie dobrze od tego tłuszczu....
A czekolady nawet niemieckiej całej nie zjem..... max. 2-3 paski i mam dość Ale ja przed ciążą to mogłam zjeść nawet 10 paczek chipsów i 10 czekolad i nic mi nie było w ciąży mi się poprzestawiało nie mogłam patrzeć na słodycze!! i jakoś mi tak do dzisiaj zostało ale już w mniejszym stopniu
Ja to obecnie czuję się jak w ciąży.... chce mi się jeść wszystko dookoła 10razy bardziej niż wcześniej.. piersi mi urosły o rozmiar.. jutro normalnie test robie
Stary 2012-03-04, 21:48   #1546
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
O dobre, że mi przypomniałaś mam bańki leża w łazience
Kiedyś używałam i są mega dobre, ale systematycznie trzeba jak przerwałam to wszystko wróciło. Mam jeszcze oliwke wyszczuplającą do masażu to od jutra będe robić masażyki Możesz mnie pilnować
Tez uwazam ze sa super! Po serii trzeba jeszcze robic tak profilaktycznie masaze dla podtrzymania efektu. Ze wszytskim tak jest, w przypadku end, rowniez.
Spoko ja jutro planuje pierwszy masaz
Mozemy sie nawzajem pilnowac ale Ty tez mi musisz czasami dac kopa w dooope, piszesz sie na to?

Cytat:

Aaaaah kochanie ja myślałam, że zjadłas taki normalny z paczki - solony
A on ma od groma kalorii.
A jak taki naturalny bez żadnych ulepszaczy to ok faktycznie jest bardzo zdrowy i 2 garstki jak najbardziej są wporządku Trzeba było tak odrazu napisać że niesolony!!!
Hehehe spoko kochana juz wszystko jasne
Stary 2012-03-04, 21:48   #1547
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
A tak ogolnie to jeszcze musze sie pochwalic. Otoz moja mamita kochana miala wczoraj urodziny, a wiec w domu jest tort z cukierni od Chmielewskiego ajerkoniankowy cudowny ale nawet nie tknelam! Do tego szarlotka krolewska i rafaello, do tego z 3 bombonierki ktore dostala. Nic nie tknelam i nawet nie mam ochoty

Ja ogolnie nie mialam czasu nawet jej nic kupic, pozatym wszytsko ma perfumy, kosmetyki caly czas cos odemnie dostaje, ale ze my z mama mamy ogromna korbe na buty to dalam jej w prezencie 200zl zeby kupila sobie jakies buciki na wiosne Mialam tak ciezki tydzien ze nie bylo mowy nawet zeby skoczyc do jakiejs galerii, eh

No to gratuluję Twarda sztuka z Ciebie Ja bym nie wytrzymała pewnie zaraz jakieś ciacho bym wciągnęła
Co do galerii to jak przyjedziesz do mnie w sierpniu to sobie pochodzimy po galeriach będziesz miała ich jeszcze dosyć

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 21:49   #1548
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Co do Twojego TŻ to w szoku jestem. O jakiej on pozycji mówi???? Przecież do pedałowania nie trzeba jakoś specjalnie się ustawiać???Chodziłam kiedyś na siłownię i dziewczyny jeździły normalnie....
chodiz o pozycję, która jest zdrowa dla ciała- tj nie opbciąża kręgosłupa nawet na zwykłych rowerkach się odpowiednio ustawia wysokosć siodełka do wysokosci keirownicy, zeby ciało się nie meczyło
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:49   #1549
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
A tak ogolnie to jeszcze musze sie pochwalic. Otoz moja mamita kochana miala wczoraj urodziny, a wiec w domu jest tort z cukierni od Chmielewskiego ajerkoniankowy cudowny ale nawet nie tknelam! Do tego szarlotka krolewska i rafaello, do tego z 3 bombonierki ktore dostala. Nic nie tknelam i nawet nie mam ochoty

Gratulację ! Ja w przyszłą sobotę mam urodzinki mojej córuni, kończy 3 latka i też będę robiłą pyszności i tort już zamówiony ..... aż ślinotoku dostaję ale nie tknę ani ani
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:52   #1550
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Tez uwazam ze sa super! Po serii trzeba jeszcze robic tak profilaktycznie masaze dla podtrzymania efektu. Ze wszytskim tak jest, w przypadku end, rowniez.
Spoko ja jutro planuje pierwszy masaz
Mozemy sie nawzajem pilnowac ale Ty tez mi musisz czasami dac kopa w dooope, piszesz sie na to?
Jasne, że się pisze To od jutra zaczynamy
Stary 2012-03-04, 21:54   #1551
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
O jak Ci fajnie, pospałaś sobie.... Mój TŻ już o 7 mnie obudził, on w ogóle zachowuje się jak dziecko małe... wstaje z rana bo jeść mu się chce później chwilkę jeszcze pośpi.. pójdzie do WC, pomarudzi, że nudno, że trzeba coś robić, pomęczy, pomęczy, potuli się, znów jeść i tak w kółko.....
A gdzie Twój mąż jest, że ciepło tam?
Do Świąt niedaleko Już niedługo się zobaczycie
Noo ja rano przeważnie długo śpię bo późno chodze spać Ja taki typ SOWY jestem razem z Heroine
Ale mój mąz jest podobny do Twojego więc ja już się boję co to będzie jak zamieszkam z nim w Niemczech
Mój mąż mieszka i pracuje od października w Niemczech a dokładnie w Bruchsal. TO jest takie miasto w południowo zachodniej części Niemiec, przy granicy francuskiej niedaleko ALP. Tam szybko przychodzi wiosna a lata są ponoć mega gorące i trwają 5 miesięcy. Zima jest tam ogólnie ciepła, bez śniegu i dużych mrozów
No jeszcze miesiąc do Swiąt ale pewnie szybko zleci na wakacje się wyprowadzamy do męża na stałe już

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 21:56   #1552
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Gratulację ! Ja w przyszłą sobotę mam urodzinki mojej córuni, kończy 3 latka i też będę robiłą pyszności i tort już zamówiony ..... aż ślinotoku dostaję ale nie tknę ani ani
No powiem Ci ze to dla mnie nowa sytuacja, musze sie do tego jakos przyzwyczaic! Narazie ok jak jeszcze jestem pelna sil ale chwile zwatpienia tez przychodza i tego sie boje, dlatego juz zamowilam chrom taki jak w zalaczniku, mam nadzieje ze szybko mi przyjdzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg scitec-chromium-picolinate-100-tab.jpg (12,4 KB, 5 załadowań)
Stary 2012-03-04, 22:00   #1553
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że się pisze To od jutra zaczynamy
Super
I na poczatek ile razy w tygodniu proponujesz? Ja mysle ze moze na poczatek dwa razy?
Co o tym myslisz

Cytat:
No to gratuluję Twarda sztuka z Ciebie Ja bym nie wytrzymała pewnie zaraz jakieś ciacho bym wciągnęła
Co do galerii to jak przyjedziesz do mnie w sierpniu to sobie pochodzimy po galeriach będziesz miała ich jeszcze dosyć
Kochana co do przyjazdu to mysle bardziej o wrzesniu bo obawiam sie ze w sierpniu moge miec nawal pracy i ciezko bedzie o urpol
To jest jeden z minusow mojej pracy ciezko jest z urlopami nigdy nie mam pewnosci ze dostane w tym terminie w ktorym bym chciala
Ale kochana jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie

A u Ciebie jak dzisiaj z dietka?
Wrzucaj swoje jadlo dzisiejsze
Stary 2012-03-04, 22:02   #1554
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana Ty musisz te swoje dzieciaczki gdzies zapisac, na jakis sport albo nie wiem na jakies tance czy cokolwiek. One sie musza gdzies rozladowywac! Koniecznie albo duzo z nimi spedzac czasu na dworze zeby sie zmeczyly i szly Ci bez problemu spac. Dajesz im jakas meliske z soczkiem albo cos w tym stylu? Bo to naprawde musi kurcze byc duzy problem, wspolczuje Ci
No właśnie chyba będe musiała kupic im meliske ten starszy synek to do przedszkola chodzi więc tam tez się wyszaleję ale mimo to w domu i tak włącza mu się ADHD Chętnie bym go zapisała na jakiś basen czy karate ale na tym moim zadupiu to nic nie ma Musze się jakoś przemęczyć jeszcze te 3 miesiące.... tam w Niemczech na basen będzie chodził od września ten młodszy to jest spokojniejszy, daję sobie z nim radę ten starszy to masakra!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 22:05   #1555
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie chyba będe musiała kupic im meliske ten starszy synek to do przedszkola chodzi więc tam tez się wyszaleję ale mimo to w domu i tak włącza mu się ADHD Chętnie bym go zapisała na jakiś basen czy karate ale na tym moim zadupiu to nic nie ma Musze się jakoś przemęczyć jeszcze te 3 miesiące.... tam w Niemczech na basen będzie chodził od września ten młodszy to jest spokojniejszy, daję sobie z nim radę ten starszy to masakra!
HAHA apropo meliski.... jakieś 3 lata temu na sylwestra moja mama podawała mojemu psu jakiś syropek na uspokojenie (pies boi się fajerwerków) no i ja czuje, że znam skądś ten zapach i mówię:
- Mamo A CZY TY NIE DAWAŁAŚ MI KIEDYŚ TEGO SYROPKU NA "BÓL BRZUCHA"?
- Tak córeczko, to waleriana.... z tobą inaczej się nie dało
.... czego człowiek po latach się dowiaduje
Stary 2012-03-04, 22:08   #1556
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No koniecznie bo szkoda Twoich nerwow

A ja ide zrobie sobie Coldrex bo jakas niewyrazna jestem
Stary 2012-03-04, 22:11   #1557
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to z dziećmi jest, ale spokojnie... bez nerwów nie warto. Może grę jakąś im wymyśl np kto dłużej będzie cicho, albo twistera jakiegoś albo scrable itp.. hmm
Moja mama mnie i mojego brata w ogóle wychowywała sama bo ojciec do kiedy nie skonyczlam 18 lat miał nas gdzieś i sobie balował... a byliśmy ostre szatany z bratem więc mama nie miała wesoło, ale siadaliśmy przed Pegasusem i było spokojniej... do GAME OVERA..

Może jajko na miękko? Podobno (chyba Monika mówiła) że białko to można jeść nawet do 30 min przed snem
No ja już też myślałam żeby im kupić jakieś gry typu Playstation ale boję się że się uzależnią.... Od kompa mi ich ciężko odgonić.
Współczuję Twojej mamie.... musiała mieć na prawdę ciężko wiem co to znaczy z dwoma niegrzecznymi dziećmi się użerać
Na szczęście starszy synek poszedł już spać to mam spokój młodszy bajki ogląda

No ja akurat o tym nie pisałam ale myślę, że jajeczko można śmiało zjeść przed snem na pewno sie nie utyję od niego

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 22:11   #1558
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Super
I na poczatek ile razy w tygodniu proponujesz? Ja mysle ze moze na poczatek dwa razy?
Co o tym myslisz
Ja myślę, że może poniedziałek, środa, piątek i ewentualnie niedziela dla chętnej
Stary 2012-03-04, 22:13   #1559
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Zjedz jakies warzywko, lub jajeczko lub z 4 plasterki chudej szynki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 22:16   #1560
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, że może poniedziałek, środa, piątek i ewentualnie niedziela dla chętnej
O matko! To widze ze pelna para chcesz ruszyc! Dasz rade?
Bo ja o siebie to nie jestem taka spokojna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości