|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Podobno ważną częścią odchudzania jest sen, a że jutro wcześnie wstaję to już się kładę
do jutra dziewczyny
|
#1562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Noo dzięki też jestem z siebie dumna A Ty jak zwykle drzemkę sobie ucięłaś śpiochu Matko!! Ty to masz te sny!!!! Ja nie wiem co oni dodają do tych leków ale strach je łykać normalnie!!!! Cytat:
wzięłam Ibuprom bo łeb mnie bolał no i wieczór nadszedł więc jestem pełna energii ![]() ![]() Cytat:
tyle, że gorączka wraca co kilka godzin ale jak mu mija to lata jak wściekły!!! Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- No ale to przed okresem pewnie co????? Kiedy masz okres dostać????
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
No i jestem, przeczytałam wszystko także nie myślcie że nie wiem co i jak
O ludzie jak mi się nie chce tego tygodnia, tyle nauki mam że na samą myśl mam dość! Nie wiem kiedy się wyrobię ze wszystkim A pochwalę się silną wolą, dziś u Tż w lodówce stało ciasto miodowe z orzechami i miałam taką ochotę na nie.. Ale się nie dałam! Pomyślałam o tym jak się będę ważyć i jak wtedy pomyślę o tym cieście które mi dodało tych paru deko i się powstrzymałam Także dziś też ok z dietą ![]() U mnie w domu znów wojna, brat z żoną się pokłócili (kolejny raz, od września są małżeństwem i nie było miesiąca bez jakiejś potężnej awantury). I mama wkroczyła, musiała im swoje zdanie przedstawić że ona nie życzy sobie tego w jej domu itp. Rozumiem ją z jednej strony, bo ciężko tak ciągle słuchać jak się kłócą i jak jej synowa za każdym razem idzie do swojej mamy na noc obrażona. Brat też nie lepszy bo sobie imprezuje jak kawaler. No ale też to nie pomaga im jak się wszyscy wtrącają. Nigdy bym się nie zdecydowała na mieszkanie z teściami ani rodzicami!! Coś czuję że oni długo tu nie pomieszkają, bo ojciec nie pozwala się myć po 22 bo on nie może spać, ciągle ma jakieś pretensje. I zawsze wysyła mamę żeby zwróciła uwagę zamiast sam przyjść. W ogóle dom wariatów
|
#1564 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
człowiek ustawia odruchowo, niżej wyżej, bo tak mu wygodnie, a nie ma pojecia że najczęściej robi to źle, bo mimo że nic go nie boli to obciążą kręgosłup... ale wynika to z tego, ze o tym się mało mówi i mało kto wie jak to dokładnie powinno być ustawione. fajnie sobie raz zajść do punktu gdzie to nam, fachowo ustawią mówię mteraz o mobilnym rowerze...na treningowych tez dobrze ustalić tak, by kręgosłup nie był narazony na obciążenie
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-03-04 o 22:22 |
|
|
|
|
#1565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje że sie SYNek już uspokoił |
|
|
|
|
#1566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jakos mi nie smakuje ta zielona.... cięzko mi ją pić. Mam tą Sage z maliną i też jej przełknąć nie mogę. Jedynie własnie ta Liptona z cytryną mi jeszcze jakoś ujdzie.... Ale ledwo ledwo..... ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- no teraz tak ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Świetna ta Twoja mama Może na synku też przetestuję
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam ponoć do końca września sa mega upały No i we wrześniu już remont będzie skonćzony w całości więc jeszcze lepiej nie przestraszysz się bałaganu A u mnie dziś z dietką spoko Sniadanie - 30g Just Fitów, 30 g Błonnika, 10g otrębów i 250 ml mleka 2 śniadanie - kawa rozp. z odrobinka mleka i ze słodzikiem + truskawki te małe opakowanie z Biedronki obiad - zupa pomidorowa z odrobinką ryżu (zabielana śmietaną bo mama robiła) + dwie parówki na ciepło ![]() podwieczorek - kilka chipsów o smaku koperkowym ok. 20 g ( a 30 g to 160 kcal) - dzieci jadły i musiałam kilka im skubnąć ale malutko więc spokokolacja - dwie małe kromki chleba z dżemem niskosłodzonym + herbata zielona z cytryną i słodzikiem Od jutra już będzie ładnie Poprawię się ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
ooo to będziesz dzisiaj miała sny uważaj na Ryśka z Klanu!!! bo on po Coldrexie nawiedza!!!
|
|
#1569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? no to widze że masz nie zaciekawie tu Brat sie wiecznie kłóci a tu Ojcu przeszkadza coś ![]() ehh
|
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
no starszy już śpi.... a młodszy przed chwilą łaził po mnie i kładł mi się na nogi ale sobie poszedł.....
ooo już wrócił!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
|
|
#1571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bede robila, na brzuch uda i pupe ![]() Wiesz co uwazam ze czas nie jest az tak istotny, z tym tez trzeba na wyczucie. Do tego jak skora jest juz czerwona i palaca to wystarczy. Ja mysle ze przemasowanie pupy, ud i brzucha nie powinno trwac dluzej niz 20minut ![]() Cytat:
![]() I nie beda Ci wpadaly niepotrzebne puste kalorie ![]() Ja bym wyrzucila parowki bo uwazam ze to smieciowe jedzonko ale jak raz na jakis czas to wiadomo ze rozne rzeczy wpadaja No sny to ja bede miala dzisiaj napewno kosmiczne juz sie boje Sluchaj jak bedziesz zamiawiac hula hop to sie pochwal koniecznie bo ja tez musze sobie kupic!
|
||
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ciasto Co do brata to nie dziwię się twojej szwagierce, że jest zła na niego skoro on imprezuje jakby był kawalerem. Wziął ślub to niech siedzi w domu albo z żoną na imprezy chodzi. Nikt mu nie kazał się hajtać w tym wieku przecież. Mógł się najpierw wyszaleć. Dobrze, że Twoja mama się wtrąciła, powinna przemówić mu do rozumu. Mój mąz tez tak pare razy zrobił.... poszeł sobie na impreze a ja z dziećmi w domu siedziałam. Nigdy mu tego nie wybaczę i w moich oczach stracił bardzooo wiele. Gdyby nie dzieci to bym go od razu zostawiła za to. Także widzę, że wesoło tam masz jeszcze tylko niecałe 1,5 roku dasz radę
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecuję od jutra!!!chipsów to na bank nie tknę więcej Co do parówek to zalezy jakie ja kupuję Berlinki - one są dosyć chude i dwie mają 250 kcal. Mają sporo białka w składzie no i niestety też trochę tłuszczu ale na obiad raz na jakiś czas nie zaszkodzą ALe oczywiście postaram się ich nie jeść albo jak już to raz w miesiącu przyznam że lubię je a dzieciaki ciągle je jedzą i mi smaku robią Jak będę zamawiała HH to prześlę Ci linka jakie wybrałam ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
A jeszcze jak ktos mieszka gdzieś na jakims zadupiu to już w ogóle masakra! No i w naszym kraju ludzie są tacy że za głupie ustawienia siodełka sobie życzą nie wiadomo co..... więc każdy ustawia po swojemu i tak jeździ ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
|
#1576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najbardziej ubolewam nad nogami (typowa grucha ), ale na brzuszku też trochę tłuszczyku się nazbierało... więc właściwie to każde ćwiczenia mi się przydadzą ![]() a ja studiuje sobie pierwszy rok dopiero dzieci nie mam, na razie nie planuję, dopiero z TŻ-em zamieszkaliśmy razem, więc teraz cieszymy się sobą jutro postaram się więcej napisać, dzisiaj niestety czasu brak
|
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale bede miala wycisk nie to ze 10km dziennie to jeszcze masaze
![]() No no ambitny plan mamy i pewna jestem ze efekty raz dwa beda! Ostrzegam tylko ze ja jutro na wizazu to pewnie ok 22 bede ![]() Cytat:
![]() A te berlinki to faktycznie lepsze sa, maja niezly sklad i jakosciowo sa lepsze, bo reszta to jeden wielki shit! Ok z tym HH to koniecznie! Ja dopiero gdzies w kwietniu planuje kupic bo narazie i tak mi sie nazbieralo, boje sie ze niewyrobie na karetach Ja uciekam spac! Jutro mam ciezki dzien! ![]() Takze Dobranoc kruszynki
|
|
|
|
|
#1578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wariatki
zostawić Was na chwilę nie można! ![]() Zależy co komu smakuje ja jak pierwszy raz spróbowałam to zachwycona nie byłam Cytat:
Ty to masz się z tymi dzieciakami współczuję i jak tu zostać matką koniecznie musisz znaleźć im zajęcie, bo oni się chyba nudzą ale idzie wiosna, będą szaleć na dworze cały dzień, to może wieczorem padną jak gruszki oby trzymaj się tam Kochana ![]() Białeczko przed snem jak najbardziej możesz zjeść ![]() Cytat:
chodzi o ustawienie siodełka? to jak wsiadasz to czujesz czy jest Ci dobrze pedałować czy nie, czy dostajesz bez problemu ale jeśli chodzi o jakieś pozycje to nie wiem ja tam jeżdżę różnie opieram się o kierownicę, kładę się na niej, tudzież ją przytulam albo jadę bez trzymanki ja tam muszę dziwnie wyglądać na tej siłowni normalnie prawie jak aerobik na rowerku Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy Ty wiesz co robisz? Śpij dobrze Cytat:
no sen koszmarny był ja nie mam pojęcia co jest w tych tabletkach Cytat:
![]() Cytat:
pół minuty przyjemności, a potem trzeba zwalczać tłuszczyk więc super ![]() Heloł, a ćwiczenia to ostatnio u panienki były? ![]() Ludzie, młode małżeństwo i takie awantury? A co on taki imprezowicz? Jak się nie wyszalał to po co się żenił? Teraz to niech siedzi w domu, albo chodzi na imprezy z żoną dobrze, że dzieci póki co nie ma, bo to już byłby w ogóle dramat Ja bym się w życiu nie zdecydowała na mieszkanie z teściami/rodzicami po prostu dla mnie to niewyobrażalne
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze ćwiczenia zaczniesz co za parówki? co za chipsy? o nie, rezygnujemy z syfów rozumiem, raz na jakiś czas okej, w ramach nagrody co 2 tygodnie ale nie częściej zrozumiano?
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także witam w klubie gruszek! A co studiujesz? Ooo to pewnie teraz szybko schudniesz jak zamieszkałaś z TŻ i tak się cieszycie sobą sportu pewnie masz sporo codziennie A ile chcesz zgubić? Masz jakiś upragniony cel czy tylko chce po prostu lepiej wyglądać?
|
|
#1582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na nogi to może bieganie? Stepper? Rowerek? Wymachy nóg? Nożyce? Spacerki też mogą być Ehh... to przed Tobą piękne lata... Korzystaj z życia! Cytat:
chociaż po Coldrexie to sen murowany nawet z atrakcjami za darmochę ![]() Kolorowych!
|
||
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przy takim planie to na bank moment schudniesz ![]() Sałatki to dobra rzecz ja też musze sobie jakąś zrobić i podjadać A teraz widziałam że reklamują Berlinki light musze popatrzeć w sklepach JA za kilka dni będe chciała kupić hh razem ze steperem musze popatrzeć na allegro własnie Dobranoc chudzinko nasza buziaki śpij dobrze
|
|
#1584 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie już miałam pisać, żebyś zostawiła w spokoju tego biednego męża i dała mu w końcu spać!!!! Zamęczysz chłopaka!!!
![]() Cytat:
Wiesz, z jednym dzieckiem to nie kłopot ale z dwoma to przerąbane!!! Cytat:
siodełko to normalka że każdy sobie ustawia wedle wygody ale co jeszcze? No Ty to musisz bajecznie wyglądać na tym rowerze ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
jak dopalacz jakiś normalnie Weź wypytaj męża co to za składnik tak na nas działa noooooooooo to do rana dzisiaj ??? mi się spać w ogóle nie chce!!!! tylko musze się szybko umyć ale to później synek jeszcze i tak nie śpi Cytat:
Ja mam porównanie bo niestety mieszkałam u rodziców po ślubie... z moim tatą było ok, ale z matką to horror po prostu!!! Jeszcze ona taka pedantka a ja tam nie lubię się przemęczac wiec wiesz Potem mieszkalismy u teściów - jezuuuuuuuuuuuu !! z teściową ok ale teściu to porażka na całego!!! sama jego obecnośc doprowadzała mnie do szału!! Nie dośc że taki brudas z niego to jeszcze nie wie co to kultura! fuj! nie mogłam tego znieść!!! Poszliśmy więc na stancję ale na krótko, zaraz kupilismy mieszkanie i na swoim to już zupełnie inna bajka!
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chipsów nie będzie na pewno ale parówki... raz na miesiąc? Berlinki VIVA Light? no co??? toć nie sa takie złe jedna ma tylko 97 kcal !!!!!! Nie umrę od tego na obiad tylko czasami skubnę jedną ok??? ? ja je lubię ..... lepsze to niż schabowy Idę na to!!!!! ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Ojj po Coldrexie atrakcje murowane!!! Noo a jak Klan oglądasz to w ramach nagrody może Rysiu striptiz Ci walnie!?
|
|
#1586 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nadrobiłam ![]() Cytat:
pilnujesz jednego to drugi Ci gdzieś zwieje przerąbane Ja Cię podziwiam normalnie Cytat:
bo jeśli chodzi o obciążenie to można sobie regulować w trakcie ![]() No wyglądam komicznie ale to nic w porównaniu do dziwnych odgłosów facetów podnoszących sztangi i inne ciężary Ludzie, jakby zarzynali świnie Cytat:
![]() Cytat:
od razu pójdę na siłownię ![]() Cytat:
z kolei mój teść to jest taki pedant, że ja nawet jak do nich pójdę na kawę czy obiad to się stresuję, czy czegoś nie zabrudzę, nie wyleję, czy opuszczę deskę w toalecie nerwicy można się nabawić także ja podziękuję, sajo nara
|
||||||
|
|
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A znalazłaś te parówki light? Bo ja sama byłam ciekawa składu jak to one się prezentują a tak je reklamują chociaż ja jestem mega wrażliwa na punkcie parówek, bo wiem ogólnie jak się je robi i z czego się je robi ale jeśli chodzi o dietę to rzeczywiście lepsze to niż schaboszczak jak Ci smakuje to możesz jeść co dwa tygodnie Mnie nie ciągnie do tego to mam spokój ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1588 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mądra dziewuszka Cytat:
z nimi na dór wyjśc to trzeba najpierw paczkę tabletek uspokajających łyknąć Cytat:
więc o co chodzi to Cytat:
I jak leże w solarce to mimo, że muzyczka leci to i tak słychać te wycie. No gorzej jak zarzynane świnie! tego nawet nie da się opisać Noo to super Ja ile razy siedziałam przed kompem całą noc a o 5 jechałam do pracy Czyli tylko wstałam od kompa, wyłączyłam kompa, pomalowałam się, zjadłam i do pracy Ale w pracy to był prawdziwy hardcore! Walczyłam sama ze sobą i ze swoją głową która leciała to do przodu.. to do tyłu..... BOżeeee jakie to było straszne! Cytat:
![]() Ja mimo, że pedantką nie jestem ale higiena to u mnie podstawa. Nienawidzę, jak faceci deski nie opuszczają !!!! A jak ktoś nie spłucze po sobie to szał mnie chwyta!!! Synka już wyszkoliłam tak, że nawet w nocy jak wstaje na siusiu i ledwo na oczy widzi to i tak spłucze i deskę opuści.... bo jak nie to musi się wrócić i zrobić to. Niema że boli! mus to mus!
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pewnie w Kauflandzie czy Carrefourze kupię te parówki we wtorek jadę na zakupy to poszukam a skład taki po części masz tutaj: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...u-Morliny.htmlJa wiem, że tam same odpady są w nich tak jak w pasztetach czy konserwach ale mi to nie przeszkadza bo rzadko jem takie rzeczy czasami jak mnie najdzie tylko ochota
|
|
#1590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
komp Twój całą noc ![]() Cytat:
już mam wizje, że sobie nogę upie.rdolił albo nie wytrzymał przewagi sztangi i ona mu j.eb na klatę normalnie czasem to aż mi serce staje! ![]() Cytat:
po nocach się siedziało w akademiku, uczyło czy też imprezowało a rano na zajęcia każdy tylko pion trzymał, by nie zaryć głową w stolik ja to zawsze siadałam na końcu pod ścianą, żebym miała oparcie w razie czego
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2012-03-05 o 00:57 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

do jutra dziewczyny

znowu sobie pospałam
Ja byłam na spacerku, super było
po 16.30 jakoś było
też jestem z siebie dumna
zdrówka życzę! 
nawet na zwykłych rowerkach się odpowiednio ustawia wysokosć siodełka do wysokosci keirownicy, zeby ciało się nie meczyło
Także dziś też ok z dietą

A jeszcze jak ktos mieszka gdzieś na jakims zadupiu to już w ogóle masakra! No i w naszym kraju ludzie są tacy że za głupie ustawienia siodełka sobie życzą nie wiadomo co..... więc każdy ustawia po swojemu i tak jeździ 

a jakoś na naecie tylko obciążeniu mówią
chodzi o ustawienie siodełka? to jak wsiadasz to czujesz czy jest Ci dobrze pedałować czy nie, czy dostajesz bez problemu 

sportu pewnie masz sporo codziennie 

od razu pójdę na siłownię