Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-04, 22:17   #1561
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Podobno ważną częścią odchudzania jest sen, a że jutro wcześnie wstaję to już się kładę do jutra dziewczyny
Stary 2012-03-04, 22:19   #1562
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Heloł znowu sobie pospałam

No to wielkie brawa za zrezygnowanie ze schaboszczaka Ja byłam na spacerku, super było ale jak wróciłam to zjadłam obiad, i zaczęła mnie pobolewać głowa i... ząb se myślę: o nie! To chyba z niewyspania... wzięłam Peralginę i poszłam spać po 16.30 jakoś było i spałam aż do teraz pewnie spałam bym dalej, ale się obudziłam, bo miałam durny sen jesuuu, ale się wystraszyłam do tej pory ręce mi się trzęsą... ogólnie snu nie pamiętam, ale końcówkę... wychodziłam sobie ode mnie z mojej dawnej szkoły podstawowej- już na dwór i weszłam na schody w górę (po szkoła tak jakby w podziemiu) no i wychodzę a tu nagle na tych schodach jakiś pijoook-zbir-bandyta wyglądał strasznie jak jakiś obdartus, był brudny i wyglądał żulowato, miał złotego jednego zęba, poza tym był szczerbaty i teraz najlepsze: miał w ręku nóż i dawaj na mnie z tym nożem no to ja sru w długą po tych schodach do dołu, ale złapał mnie z rękaw i mi zaświecił tym nożem przed oczami no i przerwałam sen! Ludzie dodam, że ten nóż był taki jakim się je schabowego czyli taki nie za specjalnie ostry

Noo dzięki też jestem z siebie dumna A Ty jak zwykle drzemkę sobie ucięłaś śpiochu Matko!! Ty to masz te sny!!!! Ja nie wiem co oni dodają do tych leków ale strach je łykać normalnie!!!!

Cytat:
Dokładnie tak samo się czuję! tylko opcja wirowania była na najwyższych obrotach razy dwa
Mi juz dużo lepiej wzięłam Ibuprom bo łeb mnie bolał no i wieczór nadszedł więc jestem pełna energii

Cytat:
Rozumiem, myślałam, że już mu trochę lepiej do lekarza musisz iść, bo jak ma takie napady gorączki to niedobrze zdrówka życzę!
No niby mu lepiej tyle, że gorączka wraca co kilka godzin ale jak mu mija to lata jak wściekły!!!
Dziękuję

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
chodiz o pozycję, która jest zdrowa dla ciała- tj nie opbciąża kręgosłupa nawet na zwykłych rowerkach się odpowiednio ustawia wysokosć siodełka do wysokosci keirownicy, zeby ciało się nie meczyło
No tak, siodełko to logiczne że trzeba sobie ustawić - każdy nawet odruchowo to robi siadając na rower jak mu cos nie pasi, ale żeby jakąś pozycję specjalną ustalać to nie słyszałam

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość
Ja to obecnie czuję się jak w ciąży.... chce mi się jeść wszystko dookoła 10razy bardziej niż wcześniej.. piersi mi urosły o rozmiar.. jutro normalnie test robie
No ale to przed okresem pewnie co????? Kiedy masz okres dostać????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 22:20   #1563
murka04
Zadomowienie

No i jestem, przeczytałam wszystko także nie myślcie że nie wiem co i jak O ludzie jak mi się nie chce tego tygodnia, tyle nauki mam że na samą myśl mam dość! Nie wiem kiedy się wyrobię ze wszystkim
A pochwalę się silną wolą, dziś u Tż w lodówce stało ciasto miodowe z orzechami i miałam taką ochotę na nie.. Ale się nie dałam! Pomyślałam o tym jak się będę ważyć i jak wtedy pomyślę o tym cieście które mi dodało tych paru deko i się powstrzymałam Także dziś też ok z dietą

U mnie w domu znów wojna, brat z żoną się pokłócili (kolejny raz, od września są małżeństwem i nie było miesiąca bez jakiejś potężnej awantury). I mama wkroczyła, musiała im swoje zdanie przedstawić że ona nie życzy sobie tego w jej domu itp. Rozumiem ją z jednej strony, bo ciężko tak ciągle słuchać jak się kłócą i jak jej synowa za każdym razem idzie do swojej mamy na noc obrażona. Brat też nie lepszy bo sobie imprezuje jak kawaler. No ale też to nie pomaga im jak się wszyscy wtrącają. Nigdy bym się nie zdecydowała na mieszkanie z teściami ani rodzicami!! Coś czuję że oni długo tu nie pomieszkają, bo ojciec nie pozwala się myć po 22 bo on nie może spać, ciągle ma jakieś pretensje. I zawsze wysyła mamę żeby zwróciła uwagę zamiast sam przyjść. W ogóle dom wariatów

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 22:20   #1564
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No tak, siodełko to logiczne że trzeba sobie ustawić - każdy nawet odruchowo to robi siadając na rower jak mu cos nie pasi, ale żeby jakąś pozycję specjalną ustalać to nie słyszałam
no wlaśnie- logicznie, zeby mu pasowało człowiek ustawia odruchowo, niżej wyżej, bo tak mu wygodnie, a nie ma pojecia że najczęściej robi to źle, bo mimo że nic go nie boli to obciążą kręgosłup... ale wynika to z tego, ze o tym się mało mówi i mało kto wie jak to dokładnie powinno być ustawione. fajnie sobie raz zajść do punktu gdzie to nam, fachowo ustawią mówię mteraz o mobilnym rowerze...na treningowych tez dobrze ustalić tak, by kręgosłup nie był narazony na obciążenie

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-03-04 o 22:22
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 22:22   #1565
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
A ja w domu mam taką zadymę że płakać mi się z nerwów chce!!!! Wrócił starszy synek.... i ciągle są wrzaski, krzyki, płacz... BOŻE!!!!!!!!!!!!!
Rozwalili mi całą poduszkę i wszystko ze środka czyli cała ta wata czy co to tam jest znalazła się w całym mieszkaniu!! Biegali i rzucali się tym... potem chipsy rozsypali i skakali po nich mam dość!!!!!!!!! łeb mnie rozbolał tak, że musiałam tabletki wziąć!!!!! Mąż też się przeraził ich zachowaniem bo na skypie był i większość widział co te potwory wyprawiają..... krzyczał na nich ale oni go mieli w D. Jezuuu jak ja wytrzymam jeszcze do tych wakacji???

Zjadłam dwie małe kanapeczki z dżemem niskosłodzonym na kolację i wypiłam zieloną herbatę.... (ledwo ale wypiłam). Od jutra zaczynam ćwiczyć i ładnie dietkować. Mam nadzieję że mi się uda......
biedna MoNIAAA !! Mam nadzieje że sie SYNek już uspokoił
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 22:27   #1566
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Biedna się nadenerwujesz przez swoje dzieciaczki rozrabiaki Czemu nie lubisz zielonej herbatki ja kupuje w biedronce zieloną z cytryną i ja tam nie mam problemu z piciem
Ojj ja to dla męża dziś powiedziałam że w kwietniu jak przyjedzie na święta to na psychiatryku mnie będzie odwiedzał a nie w domu

No jakos mi nie smakuje ta zielona.... cięzko mi ją pić. Mam tą Sage z maliną i też jej przełknąć nie mogę. Jedynie własnie ta Liptona z cytryną mi jeszcze jakoś ujdzie.... Ale ledwo ledwo.....

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Hehehe spoko kochana juz wszystko jasne
no teraz tak

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
HAHA apropo meliski.... jakieś 3 lata temu na sylwestra moja mama podawała mojemu psu jakiś syropek na uspokojenie (pies boi się fajerwerków) no i ja czuje, że znam skądś ten zapach i mówię:
- Mamo A CZY TY NIE DAWAŁAŚ MI KIEDYŚ TEGO SYROPKU NA "BÓL BRZUCHA"?
- Tak córeczko, to waleriana.... z tobą inaczej się nie dało
.... czego człowiek po latach się dowiaduje
hehehe dobre Świetna ta Twoja mama
Może na synku też przetestuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 22:31   #1567
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
O matko! To widze ze pelna para chcesz ruszyc! Dasz rade?
Bo ja o siebie to nie jestem taka spokojna
Jak będzie mnie miał kto pilnować to nię będę miała wyjścia Myślisz, że ile minut trzeba poświęcić na jedną nogę ?
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 22:34   #1568
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana co do przyjazdu to mysle bardziej o wrzesniu bo obawiam sie ze w sierpniu moge miec nawal pracy i ciezko bedzie o urpol
To jest jeden z minusow mojej pracy ciezko jest z urlopami nigdy nie mam pewnosci ze dostane w tym terminie w ktorym bym chciala
Ale kochana jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie

A u Ciebie jak dzisiaj z dietka?
Wrzucaj swoje jadlo dzisiejsze
Może być i we wrześniu Tam ponoć do końca września sa mega upały
No i we wrześniu już remont będzie skonćzony w całości więc jeszcze lepiej nie przestraszysz się bałaganu

A u mnie dziś z dietką spoko
Sniadanie - 30g Just Fitów, 30 g Błonnika, 10g otrębów i 250 ml mleka
2 śniadanie - kawa rozp. z odrobinka mleka i ze słodzikiem + truskawki te małe opakowanie z Biedronki
obiad - zupa pomidorowa z odrobinką ryżu (zabielana śmietaną bo mama robiła) + dwie parówki na ciepło
podwieczorek - kilka chipsów o smaku koperkowym ok. 20 g ( a 30 g to 160 kcal) - dzieci jadły i musiałam kilka im skubnąć ale malutko więc spoko
kolacja - dwie małe kromki chleba z dżemem niskosłodzonym + herbata zielona z cytryną i słodzikiem

Od jutra już będzie ładnie Poprawię się

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
No koniecznie bo szkoda Twoich nerwow

A ja ide zrobie sobie Coldrex bo jakas niewyrazna jestem
ojj szkoda szkoda

ooo to będziesz dzisiaj miała sny uważaj na Ryśka z Klanu!!! bo on po Coldrexie nawiedza!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 22:38   #1569
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
No i jestem, przeczytałam wszystko także nie myślcie że nie wiem co i jak O ludzie jak mi się nie chce tego tygodnia, tyle nauki mam że na samą myśl mam dość! Nie wiem kiedy się wyrobię ze wszystkim
A pochwalę się silną wolą, dziś u Tż w lodówce stało ciasto miodowe z orzechami i miałam taką ochotę na nie.. Ale się nie dałam! Pomyślałam o tym jak się będę ważyć i jak wtedy pomyślę o tym cieście które mi dodało tych paru deko i się powstrzymałam Także dziś też ok z dietą

U mnie w domu znów wojna, brat z żoną się pokłócili (kolejny raz, od września są małżeństwem i nie było miesiąca bez jakiejś potężnej awantury). I mama wkroczyła, musiała im swoje zdanie przedstawić że ona nie życzy sobie tego w jej domu itp. Rozumiem ją z jednej strony, bo ciężko tak ciągle słuchać jak się kłócą i jak jej synowa za każdym razem idzie do swojej mamy na noc obrażona. Brat też nie lepszy bo sobie imprezuje jak kawaler. No ale też to nie pomaga im jak się wszyscy wtrącają. Nigdy bym się nie zdecydowała na mieszkanie z teściami ani rodzicami!! Coś czuję że oni długo tu nie pomieszkają, bo ojciec nie pozwala się myć po 22 bo on nie może spać, ciągle ma jakieś pretensje. I zawsze wysyła mamę żeby zwróciła uwagę zamiast sam przyjść. W ogóle dom wariatów
kurde tak krótko po ślubie i już tyle kłótni ? no to widze że masz nie zaciekawie tu Brat sie wiecznie kłóci a tu Ojcu przeszkadza coś ehh
Stary 2012-03-04, 22:41   #1570
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
biedna MoNIAAA !! Mam nadzieje że sie SYNek już uspokoił
no starszy już śpi.... a młodszy przed chwilą łaził po mnie i kładł mi się na nogi ale sobie poszedł.....
ooo już wrócił!!!!!

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Podobno ważną częścią odchudzania jest sen, a że jutro wcześnie wstaję to już się kładę do jutra dziewczyny
tak min. 8 godzin dziennie trzeba spać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 22:45   #1571
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak będzie mnie miał kto pilnować to nię będę miała wyjścia Myślisz, że ile minut trzeba poświęcić na jedną nogę ?
Oka to niech tak bedzie!
Ja bede robila, na brzuch uda i pupe

Wiesz co uwazam ze czas nie jest az tak istotny, z tym tez trzeba na wyczucie. Do tego jak skora jest juz czerwona i palaca to wystarczy. Ja mysle ze przemasowanie pupy, ud i brzucha nie powinno trwac dluzej niz 20minut

Cytat:
Może być i we wrześniu Tam ponoć do końca września sa mega upały
No i we wrześniu już remont będzie skonćzony w całości więc jeszcze lepiej nie przestraszysz się bałaganu

2 śniadanie - kawa rozp. z odrobinka mleka i ze słodzikiem + truskawki te małe opakowanie z Biedronki
obiad - zupa pomidorowa z odrobinką ryżu (zabielana śmietaną bo mama robiła) + dwie parówki na ciepło
podwieczorek - kilka chipsów o smaku koperkowym ok. 20 g ( a 30 g to 160 kcal) - dzieci jadły i musiałam kilka im skubnąć ale malutko więc spoko
kolacja - dwie małe kromki chleba z dżemem niskosłodzonym + herbata zielona z cytryną i słodzikiem

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

ojj szkoda szkoda

ooo to będziesz dzisiaj miała sny uważaj na Ryśka z Klanu!!! bo on po Coldrexie nawiedza!!!
No ja mam nadzieje ze Ty sie poprawisz
I nie beda Ci wpadaly niepotrzebne puste kalorie
Ja bym wyrzucila parowki bo uwazam ze to smieciowe jedzonko ale jak raz na jakis czas to wiadomo ze rozne rzeczy wpadaja

No sny to ja bede miala dzisiaj napewno kosmiczne juz sie boje

Sluchaj jak bedziesz zamiawiac hula hop to sie pochwal koniecznie bo ja tez musze sobie kupic!
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 22:48   #1572
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
no starszy już śpi.... a młodszy przed chwilą łaził po mnie i kładł mi się na nogi ale sobie poszedł.....
ooo już wrócił!!!!!
ooo ! tego Młodszego to Tylko schrupać go można ! Kochany Kochany Kochany !
Stary 2012-03-04, 22:48   #1573
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Nooo to za ciasto

Co do brata to nie dziwię się twojej szwagierce, że jest zła na niego skoro on imprezuje jakby był kawalerem. Wziął ślub to niech siedzi w domu albo z żoną na imprezy chodzi. Nikt mu nie kazał się hajtać w tym wieku przecież. Mógł się najpierw wyszaleć. Dobrze, że Twoja mama się wtrąciła, powinna przemówić mu do rozumu.
Mój mąz tez tak pare razy zrobił.... poszeł sobie na impreze a ja z dziećmi w domu siedziałam. Nigdy mu tego nie wybaczę i w moich oczach stracił bardzooo wiele. Gdyby nie dzieci to bym go od razu zostawiła za to.
Także widzę, że wesoło tam masz jeszcze tylko niecałe 1,5 roku dasz radę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 22:48   #1574
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Oka to niech tak bedzie!
Ja bede robila, na brzuch uda i pupe

Wiesz co uwazam ze czas nie jest az tak istotny, z tym tez trzeba na wyczucie. Do tego jak skora jest juz czerwona i palaca to wystarczy. Ja mysle ze przemasowanie pupy, ud i brzucha nie powinno trwac dluzej niz 20minut
Ok to jutro zaczynamy
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 23:02   #1575
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam nadzieje ze Ty sie poprawisz
I nie beda Ci wpadaly niepotrzebne puste kalorie
Ja bym wyrzucila parowki bo uwazam ze to smieciowe jedzonko ale jak raz na jakis czas to wiadomo ze rozne rzeczy wpadaja

No sny to ja bede miala dzisiaj napewno kosmiczne juz sie boje

Sluchaj jak bedziesz zamiawiac hula hop to sie pochwal koniecznie bo ja tez musze sobie kupic!
Noo poprawię poprawie obiecuję od jutra!!!
chipsów to na bank nie tknę więcej
Co do parówek to zalezy jakie ja kupuję Berlinki - one są dosyć chude i dwie mają 250 kcal. Mają sporo białka w składzie no i niestety też trochę tłuszczu ale na obiad raz na jakiś czas nie zaszkodzą ALe oczywiście postaram się ich nie jeść albo jak już to raz w miesiącu przyznam że lubię je a dzieciaki ciągle je jedzą i mi smaku robią

Jak będę zamawiała HH to prześlę Ci linka jakie wybrałam

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
no wlaśnie- logicznie, zeby mu pasowało człowiek ustawia odruchowo, niżej wyżej, bo tak mu wygodnie, a nie ma pojecia że najczęściej robi to źle, bo mimo że nic go nie boli to obciążą kręgosłup... ale wynika to z tego, ze o tym się mało mówi i mało kto wie jak to dokładnie powinno być ustawione. fajnie sobie raz zajść do punktu gdzie to nam, fachowo ustawią mówię mteraz o mobilnym rowerze...na treningowych tez dobrze ustalić tak, by kręgosłup nie był narazony na obciążenie
No ale weź tu lataj z rowerem i szukaj kogoś aby Ci ustawił A jeszcze jak ktos mieszka gdzieś na jakims zadupiu to już w ogóle masakra! No i w naszym kraju ludzie są tacy że za głupie ustawienia siodełka sobie życzą nie wiadomo co..... więc każdy ustawia po swojemu i tak jeździ

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ooo ! tego Młodszego to Tylko schrupać go można ! Kochany Kochany Kochany !
kochany to on jest ale popalić tez potrafi

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 23:03   #1576
tailorka
Raczkowanie

Cytat:
Ojjj potrafią potrafią my tu doskonale wiemy o tym Ale z własnego doświadczenia wiem że jak je całkiem wykluczysz to za jakiś czas organizm się upomni o coś słodkiego i wtedy można nad tym nie zapanować.
Dlatego ja jem często jakiś smakołyk taki do 150 kcal na drugie śniadanie razem z kawką. Np. batonik Nestle Fitness, czy Kinder mleczna kanapka Oczywiście gdy nie mam jakiejś wielkiej ochoty na słodkie to nie jem ale jednak czasami się zdarzy Ja za ćwiczenia biorę się od jutra. Mam zamiar spacerować sporo, robic brzuszki i przysiady no i kupić sobie hula hop i steper.
A Ty masz problem z jakąs konkretną partią ciała czy ogólnie tak?
A co porabiasz na codzień? studiujesz? pracujesz? masz dzieci? My tu z dziewczynami o wszystkim sobie mówimy i znamy się już jak łyse konie
Cytat:

Cześć witamy w naszych szeregach!
dzięki za miłe przyjęcie laski

najbardziej ubolewam nad nogami (typowa grucha), ale na brzuszku też trochę tłuszczyku się nazbierało... więc właściwie to każde ćwiczenia mi się przydadzą
a ja studiuje sobie pierwszy rok dopiero dzieci nie mam, na razie nie planuję, dopiero z TŻ-em zamieszkaliśmy razem, więc teraz cieszymy się sobą
jutro postaram się więcej napisać, dzisiaj niestety czasu brak
tailorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 23:05   #1577
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Ok to jutro zaczynamy
Ale bede miala wycisk nie to ze 10km dziennie to jeszcze masaze
No no ambitny plan mamy i pewna jestem ze efekty raz dwa beda!
Ostrzegam tylko ze ja jutro na wizazu to pewnie ok 22 bede
Cytat:
Noo poprawię poprawie obiecuję od jutra!!!
chipsów to na bank nie tknę więcej
Co do parówek to zalezy jakie ja kupuję Berlinki - one są dosyć chude i dwie mają 250 kcal. Mają sporo białka w składzie no i niestety też trochę tłuszczu ale na obiad raz na jakiś czas nie zaszkodzą ALe oczywiście postaram się ich nie jeść albo jak już to raz w miesiącu przyznam że lubię je a dzieciaki ciągle je jedzą i mi smaku robią

Jak będę zamawiała HH to prześlę Ci linka jakie wybrałam
Ja mam cala miche salatki wiec bede ja meczyc jeszcze pewnie jutro i pojutrze
A te berlinki to faktycznie lepsze sa, maja niezly sklad i jakosciowo sa lepsze, bo reszta to jeden wielki shit!

Ok z tym HH to koniecznie!
Ja dopiero gdzies w kwietniu planuje kupic bo narazie i tak mi sie nazbieralo, boje sie ze niewyrobie na karetach

Ja uciekam spac! Jutro mam ciezki dzien!
Takze Dobranoc kruszynki
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 23:34   #1578
heroine86
Zakorzenienie

Wariatki zostawić Was na chwilę nie można!

Cytat:
A czerwonej herbatki nigdy nie piłam... dobra jest?
Zależy co komu smakuje ja jak pierwszy raz spróbowałam to zachwycona nie byłam a teraz uwielbiam!

Cytat:
A ja w domu mam taką zadymę że płakać mi się z nerwów chce!!!! Wrócił starszy synek.... i ciągle są wrzaski, krzyki, płacz... BOŻE!!!!!!!!!!!!!
Rozwalili mi całą poduszkę i wszystko ze środka czyli cała ta wata czy co to tam jest znalazła się w całym mieszkaniu!! Biegali i rzucali się tym... potem chipsy rozsypali i skakali po nich mam dość!!!!!!!!! łeb mnie rozbolał tak, że musiałam tabletki wziąć!!!!! Mąż też się przeraził ich zachowaniem bo na skypie był i większość widział co te potwory wyprawiają..... krzyczał na nich ale oni go mieli w D. Jezuuu jak ja wytrzymam jeszcze do tych wakacji???
Matko Ty to masz się z tymi dzieciakami współczuję i jak tu zostać matką koniecznie musisz znaleźć im zajęcie, bo oni się chyba nudzą ale idzie wiosna, będą szaleć na dworze cały dzień, to może wieczorem padną jak gruszki oby trzymaj się tam Kochana

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaale mnie ssie...jak mam zabic to okropne uczucie?!;(
Białeczko przed snem jak najbardziej możesz zjeść jajko, serek wiejski, twaróg, chuda szynka z indyka no i woda

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Dawać mi tutaj jakiegoś speca od rowerka bo mój tż się drze że trzeba umieć i że jakąś pozycję odpowiednią przybrać ----- ciemniak nie wytłumaczy tylko drze pope a jakoś na naecie tylko obciążeniu mówią
Ale jaką pozycję? chodzi o ustawienie siodełka? to jak wsiadasz to czujesz czy jest Ci dobrze pedałować czy nie, czy dostajesz bez problemu ale jeśli chodzi o jakieś pozycje to nie wiem ja tam jeżdżę różnie opieram się o kierownicę, kładę się na niej, tudzież ją przytulam albo jadę bez trzymanki i ręce kładę na kark, albo robię wymachy rąk ja tam muszę dziwnie wyglądać na tej siłowni normalnie prawie jak aerobik na rowerku

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Gratulację ! Ja w przyszłą sobotę mam urodzinki mojej córuni, kończy 3 latka i też będę robiłą pyszności i tort już zamówiony ..... aż ślinotoku dostaję
ale nie tknę ani ani
No ja myślę, że nie tkniesz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 23:35   #1579
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
HAHA apropo meliski.... jakieś 3 lata temu na sylwestra moja mama podawała mojemu psu jakiś syropek na uspokojenie (pies boi się fajerwerków) no i ja czuje, że znam skądś ten zapach i mówię:
- Mamo A CZY TY NIE DAWAŁAŚ MI KIEDYŚ TEGO SYROPKU NA "BÓL BRZUCHA"?
- Tak córeczko, to waleriana.... z tobą inaczej się nie dało
.... czego człowiek po latach się dowiaduje
Buahahahaha no piękne kwiatki

Cytat:
A ja ide zrobie sobie Coldrex bo jakas niewyrazna jestem
Czy Ty wiesz co robisz? Śpij dobrze

Cytat:
A Ty jak zwykle drzemkę sobie ucięłaś śpiochu Matko!! Ty to masz te sny!!!! Ja nie wiem co oni dodają do tych leków ale strach je łykać normalnie!!!!
Jestem teraz pobudzona no sen koszmarny był ja nie mam pojęcia co jest w tych tabletkach albo mój mózg już się na nie zaprogramował

Cytat:
Mi juz dużo lepiej wzięłam Ibuprom bo łeb mnie bolał no i wieczór nadszedł więc jestem pełna energii
Ja też, ja też! Możemy spamować

Cytat:

No oklaski Ci się należą Młoda! pół minuty przyjemności, a potem trzeba zwalczać tłuszczyk więc super

Heloł, a ćwiczenia to ostatnio u panienki były?

Ludzie, młode małżeństwo i takie awantury? A co on taki imprezowicz? Jak się nie wyszalał to po co się żenił? Teraz to niech siedzi w domu, albo chodzi na imprezy z żoną dobrze, że dzieci póki co nie ma, bo to już byłby w ogóle dramat

Ja bym się w życiu nie zdecydowała na mieszkanie z teściami/rodzicami małżeństwo, zwłaszcza młode małżeństwo powinno mieszkać oddzielnie! Każdy ma swoje przyzwyczajenia, i zawsze coś komuś nie będzie pasować, nawet jak jest się super hiper ekstra relacjach po prostu dla mnie to niewyobrażalne
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-04, 23:36   #1580
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

No ja myślę, że się poprawisz i jeszcze ćwiczenia zaczniesz co za parówki? co za chipsy? o nie, rezygnujemy z syfów rozumiem, raz na jakiś czas okej, w ramach nagrody co 2 tygodnie ale nie częściej zrozumiano?
Stary 2012-03-04, 23:36   #1581
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tailorka Pokaż wiadomość

najbardziej ubolewam nad nogami (typowa grucha), ale na brzuszku też trochę tłuszczyku się nazbierało... więc właściwie to każde ćwiczenia mi się przydadzą
a ja studiuje sobie pierwszy rok dopiero dzieci nie mam, na razie nie planuję, dopiero z TŻ-em zamieszkaliśmy razem, więc teraz cieszymy się sobą
No to tak jak ja także witam w klubie gruszek!
A co studiujesz?
Ooo to pewnie teraz szybko schudniesz jak zamieszkałaś z TŻ i tak się cieszycie sobą sportu pewnie masz sporo codziennie
A ile chcesz zgubić? Masz jakiś upragniony cel czy tylko chce po prostu lepiej wyglądać?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 23:39   #1582
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tailorka Pokaż wiadomość

Hej

Na nogi to może bieganie? Stepper? Rowerek? Wymachy nóg? Nożyce? Spacerki też mogą być Każdy ruch jest dobry

Ehh... to przed Tobą piękne lata... Korzystaj z życia!

Cytat:
Takze Dobranoc kruszynki
Śpij smacznie chociaż po Coldrexie to sen murowany nawet z atrakcjami za darmochę
Kolorowych!
Stary 2012-03-04, 23:41   #1583
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ale bede miala wycisk nie to ze 10km dziennie to jeszcze masaze
No no ambitny plan mamy i pewna jestem ze efekty raz dwa beda!
Ostrzegam tylko ze ja jutro na wizazu to pewnie ok 22 bede

Ja mam cala miche salatki wiec bede ja meczyc jeszcze pewnie jutro i pojutrze
A te berlinki to faktycznie lepsze sa, maja niezly sklad i jakosciowo sa lepsze, bo reszta to jeden wielki shit!

Ok z tym HH to koniecznie!
Ja dopiero gdzies w kwietniu planuje kupic bo narazie i tak mi sie nazbieralo, boje sie ze niewyrobie na karetach

Takze Dobranoc kruszynki

No przy takim planie to na bank moment schudniesz
Sałatki to dobra rzecz ja też musze sobie jakąś zrobić i podjadać
A teraz widziałam że reklamują Berlinki light musze popatrzeć w sklepach JA za kilka dni będe chciała kupić hh razem ze steperem musze popatrzeć na allegro własnie
Dobranoc chudzinko nasza buziaki śpij dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-04, 23:58   #1584
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wariatki zostawić Was na chwilę nie można!
No właśnie już miałam pisać, żebyś zostawiła w spokoju tego biednego męża i dała mu w końcu spać!!!! Zamęczysz chłopaka!!! a teraz masz!! nadrabiaj nas

Cytat:
Matko Ty to masz się z tymi dzieciakami współczuję i jak tu zostać matką koniecznie musisz znaleźć im zajęcie, bo oni się chyba nudzą ale idzie wiosna, będą szaleć na dworze cały dzień, to może wieczorem padną jak gruszki oby trzymaj się tam Kochana
No niby tak, ale weź ich na tym dworze upilnuj, żeby nie zrobili sobie krzywdy! Też masakra!!
Wiesz, z jednym dzieckiem to nie kłopot ale z dwoma to przerąbane!!!

Cytat:
Ale jaką pozycję? chodzi o ustawienie siodełka? to jak wsiadasz to czujesz czy jest Ci dobrze pedałować czy nie, czy dostajesz bez problemu ale jeśli chodzi o jakieś pozycje to nie wiem ja tam jeżdżę różnie opieram się o kierownicę, kładę się na niej, tudzież ją przytulam albo jadę bez trzymanki i ręce kładę na kark, albo robię wymachy rąk ja tam muszę dziwnie wyglądać na tej siłowni normalnie prawie jak aerobik na rowerku
no własnie dziwne, nie?? też się nad tym zastanawiałam co ten jej mąż wymyślił i o co mu chodzi siodełko to normalka że każdy sobie ustawia wedle wygody ale co jeszcze?
No Ty to musisz bajecznie wyglądać na tym rowerze ale to tak chyba każdy ma podczas jeżdżenia

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Jestem teraz pobudzona no sen koszmarny był ja nie mam pojęcia co jest w tych tabletkach albo mój mózg już się na nie zaprogramował
Ja jak łyknę Ibuprom zatoki to tez mnie az nosi! Takiego powera dostaję że szok jak dopalacz jakiś normalnie Weź wypytaj męża co to za składnik tak na nas działa

Cytat:
Ja też, ja też! Możemy spamować
noooooooooo to do rana dzisiaj ??? mi się spać w ogóle nie chce!!!!
tylko musze się szybko umyć ale to później synek jeszcze i tak nie śpi

Cytat:
Ja bym się w życiu nie zdecydowała na mieszkanie z teściami/rodzicami małżeństwo, zwłaszcza młode małżeństwo powinno mieszkać oddzielnie! Każdy ma swoje przyzwyczajenia, i zawsze coś komuś nie będzie pasować, nawet jak jest się super hiper ekstra relacjach po prostu dla mnie to niewyobrażalne
a weź nic nie mów!!! mieszkanie z teściami czy rodzicami to przeklęństwo na maksa!!!!!!!! gorzej niż klątwa!!!
Ja mam porównanie bo niestety mieszkałam u rodziców po ślubie... z moim tatą było ok, ale z matką to horror po prostu!!! Jeszcze ona taka pedantka a ja tam nie lubię się przemęczac wiec wiesz
Potem mieszkalismy u teściów - jezuuuuuuuuuuuu !! z teściową ok ale teściu to porażka na całego!!! sama jego obecnośc doprowadzała mnie do szału!! Nie dośc że taki brudas z niego to jeszcze nie wie co to kultura! fuj! nie mogłam tego znieść!!! Poszliśmy więc na stancję ale na krótko, zaraz kupilismy mieszkanie i na swoim to już zupełnie inna bajka!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 00:08   #1585
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No ja myślę, że się poprawisz i jeszcze ćwiczenia zaczniesz co za parówki? co za chipsy? o nie, rezygnujemy z syfów rozumiem, raz na jakiś czas okej, w ramach nagrody co 2 tygodnie ale nie częściej zrozumiano?
noooooo poprawię! od jutra rana!! na bank!!!
Chipsów nie będzie na pewno ale parówki... raz na miesiąc? Berlinki VIVA Light? no co??? toć nie sa takie złe jedna ma tylko 97 kcal !!!!!! Nie umrę od tego na obiad tylko czasami skubnę jedną ok???? ja je lubię ..... lepsze to niż schabowy no raz na 2 tygodnie może być Idę na to!!!!!

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:

chociaż po Coldrexie to sen murowany nawet z atrakcjami za darmochę
Ojj po Coldrexie atrakcje murowane!!!
Noo a jak Klan oglądasz to w ramach nagrody może Rysiu striptiz Ci walnie!? bo jak Klanu nie oglądasz to nie masz na co liczyć...

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 00:13   #1586
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie już miałam pisać, żebyś zostawiła w spokoju tego biednego męża i dała mu w końcu spać!!!! Zamęczysz chłopaka!!! a teraz masz!! nadrabiaj nas
tak Go wymęczyłam, że padł jak zabity nawet moje chichranie mu dzisiaj nie przeszkadza
Już nadrobiłam

Cytat:
No niby tak, ale weź ich na tym dworze upilnuj, żeby nie zrobili sobie krzywdy! Też masakra!!
Wiesz, z jednym dzieckiem to nie kłopot ale z dwoma to przerąbane!!!
Też prawda pilnujesz jednego to drugi Ci gdzieś zwieje przerąbane Ja Cię podziwiam normalnie

Cytat:
no własnie dziwne, nie?? też się nad tym zastanawiałam co ten jej mąż wymyślił i o co mu chodzi siodełko to normalka że każdy sobie ustawia wedle wygody ale co jeszcze?
No Ty to musisz bajecznie wyglądać na tym rowerze ale to tak chyba każdy ma podczas jeżdżenia
No dziwna sprawa, bo tam żadnych innych ustawień nie ma bo jeśli chodzi o obciążenie to można sobie regulować w trakcie czy chce się ciężej czy lżej

No wyglądam komicznie ale to nic w porównaniu do dziwnych odgłosów facetów podnoszących sztangi i inne ciężary Ludzie, jakby zarzynali świnie

Cytat:
Ja jak łyknę Ibuprom zatoki to tez mnie az nosi! Takiego powera dostaję że szok jak dopalacz jakiś normalnie Weź wypytaj męża co to za składnik tak na nas działa
Nom zapytam

Cytat:
noooooooooo to do rana dzisiaj ??? mi się spać w ogóle nie chce!!!!
tylko musze się szybko umyć ale to później synek jeszcze i tak nie śpi
Jak dam radę to możemy i do rana! od razu pójdę na siłownię

Cytat:
a weź nic nie mów!!! mieszkanie z teściami czy rodzicami to przeklęństwo na maksa!!!!!!!! gorzej niż klątwa!!!
Ja mam porównanie bo niestety mieszkałam u rodziców po ślubie... z moim tatą było ok, ale z matką to horror po prostu!!! Jeszcze ona taka pedantka a ja tam nie lubię się przemęczac wiec wiesz
Potem mieszkalismy u teściów - jezuuuuuuuuuuuu !! z teściową ok ale teściu to porażka na całego!!! sama jego obecnośc doprowadzała mnie do szału!! Nie dośc że taki brudas z niego to jeszcze nie wie co to kultura! fuj! nie mogłam tego znieść!!! Poszliśmy więc na stancję ale na krótko, zaraz kupilismy mieszkanie i na swoim to już zupełnie inna bajka!
No dokładnie z kolei mój teść to jest taki pedant, że ja nawet jak do nich pójdę na kawę czy obiad to się stresuję, czy czegoś nie zabrudzę, nie wyleję, czy opuszczę deskę w toalecie nerwicy można się nabawić także ja podziękuję, sajo nara
Stary 2012-03-05, 00:18   #1587
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
noooooo poprawię! od jutra rana!! na bank!!!
Chipsów nie będzie na pewno ale parówki... raz na miesiąc? Berlinki VIVA Light? no co??? toć nie sa takie złe jedna ma tylko 97 kcal !!!!!! Nie umrę od tego na obiad tylko czasami skubnę jedną ok???? ja je lubię ..... lepsze to niż schabowy no raz na 2 tygodnie może być Idę na to!!!!!
No
A znalazłaś te parówki light? Bo ja sama byłam ciekawa składu jak to one się prezentują ale nigdzie ich nie widziałam a tak je reklamują chociaż ja jestem mega wrażliwa na punkcie parówek, bo wiem ogólnie jak się je robi i z czego się je robi ale jeśli chodzi o dietę to rzeczywiście lepsze to niż schaboszczak jak Ci smakuje to możesz jeść co dwa tygodnie Mnie nie ciągnie do tego to mam spokój

Cytat:
Ojj po Coldrexie atrakcje murowane!!!
Noo a jak Klan oglądasz to w ramach nagrody może Rysiu striptiz Ci walnie!? bo jak Klanu nie oglądasz to nie masz na co liczyć...
Stary 2012-03-05, 00:43   #1588
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
tak Go wymęczyłam, że padł jak zabity nawet moje chichranie mu dzisiaj nie przeszkadza
Już nadrobiłam
no to widzę znalazłaś sposób aby z nami po nocach sie chichrać i żeby mąż się nie wściekał mądra dziewuszka będe musiała też to przetestować na moim mężu żebym mogła w nocy przed kompem siedzieć

Cytat:
Też prawda pilnujesz jednego to drugi Ci gdzieś zwieje przerąbane Ja Cię podziwiam normalnie
No własnie! trzeba mieć oczy dookoła głowy i dupy! A ten starszy to w ogóle sie nie słucha i łazi gdzie mu sie podoba! z nimi na dór wyjśc to trzeba najpierw paczkę tabletek uspokajających łyknąć

Cytat:
No dziwna sprawa, bo tam żadnych innych ustawień nie ma bo jeśli chodzi o obciążenie to można sobie regulować w trakcie czy chce się ciężej czy lżej
no dokładnie więc o co chodzi to
Cytat:
No wyglądam komicznie ale to nic w porównaniu do dziwnych odgłosów facetów podnoszących sztangi i inne ciężary Ludzie, jakby zarzynali świnie
ja chodze na solarium które jest w siłowni. Czasami jak jest kolejka do solarium to siedze i patrzę jak chłopaki ćwiczą.... boże jak oni się drą.... zresztą kiedyś chodziłam tam na siłownię to też słyszałam co nie co I jak leże w solarce to mimo, że muzyczka leci to i tak słychać te wycie. No gorzej jak zarzynane świnie! tego nawet nie da się opisać

Cytat:
Jak dam radę to możemy i do rana! od razu pójdę na siłownię
Noo to super
Ja ile razy siedziałam przed kompem całą noc a o 5 jechałam do pracy Czyli tylko wstałam od kompa, wyłączyłam kompa, pomalowałam się, zjadłam i do pracy
Ale w pracy to był prawdziwy hardcore! Walczyłam sama ze sobą i ze swoją głową która leciała to do przodu.. to do tyłu..... BOżeeee jakie to było straszne!

Cytat:
No dokładnie z kolei mój teść to jest taki pedant, że ja nawet jak do nich pójdę na kawę czy obiad to się stresuję, czy czegoś nie zabrudzę, nie wyleję, czy opuszczę deskę w toalecie nerwicy można się nabawić także ja podziękuję, sajo nara
hahahaha no to widze ładnie sobie synową wyszkolił
Ja mimo, że pedantką nie jestem ale higiena to u mnie podstawa. Nienawidzę, jak faceci deski nie opuszczają !!!! A jak ktoś nie spłucze po sobie to szał mnie chwyta!!! Synka już wyszkoliłam tak, że nawet w nocy jak wstaje na siusiu i ledwo na oczy widzi to i tak spłucze i deskę opuści.... bo jak nie to musi się wrócić i zrobić to. Niema że boli! mus to mus!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 00:48   #1589
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No
A znalazłaś te parówki light? Bo ja sama byłam ciekawa składu jak to one się prezentują ale nigdzie ich nie widziałam a tak je reklamują chociaż ja jestem mega wrażliwa na punkcie parówek, bo wiem ogólnie jak się je robi i z czego się je robi ale jeśli chodzi o dietę to rzeczywiście lepsze to niż schaboszczak jak Ci smakuje to możesz jeść co dwa tygodnie Mnie nie ciągnie do tego to mam spokój
ja u mnie w mieście to nic Light nie dostanę oprócz Pepsi
Ale pewnie w Kauflandzie czy Carrefourze kupię te parówki we wtorek jadę na zakupy to poszukam a skład taki po części masz tutaj: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...u-Morliny.html
Ja wiem, że tam same odpady są w nich tak jak w pasztetach czy konserwach ale mi to nie przeszkadza bo rzadko jem takie rzeczy czasami jak mnie najdzie tylko ochota

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 00:56   #1590
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no to widzę znalazłaś sposób aby z nami po nocach sie chichrać i żeby mąż się nie wściekał mądra dziewuszka będe musiała też to przetestować na moim mężu żebym mogła w nocy przed kompem siedzieć
No ba wypróbuj, na pewno będzie wniebowzięty i będzie spał potulnie jak baranek komp Twój całą noc

Cytat:
ja chodze na solarium które jest w siłowni. Czasami jak jest kolejka do solarium to siedze i patrzę jak chłopaki ćwiczą.... boże jak oni się drą.... zresztą kiedyś chodziłam tam na siłownię to też słyszałam co nie co I jak leże w solarce to mimo, że muzyczka leci to i tak słychać te wycie. No gorzej jak zarzynane świnie! tego nawet nie da się opisać
No a ile razy ja się wystraszę jak któryś rzuci na podłogę jakiś ciężarek już mam wizje, że sobie nogę upie.rdolił albo nie wytrzymał przewagi sztangi i ona mu j.eb na klatę normalnie czasem to aż mi serce staje!

Cytat:
Noo to super
Ja ile razy siedziałam przed kompem całą noc a o 5 jechałam do pracy Czyli tylko wstałam od kompa, wyłączyłam kompa, pomalowałam się, zjadłam i do pracy
Ale w pracy to był prawdziwy hardcore! Walczyłam sama ze sobą i ze swoją głową która leciała to do przodu.. to do tyłu..... BOżeeee jakie to było straszne!
to uczucie niewyspania jest straszne ja tak na studiach miałam po nocach się siedziało w akademiku, uczyło czy też imprezowało a rano na zajęcia taki lekki nieogar, "Ale co się dzieje?" i wszyscy ledwo żywi na zajęciach każdy tylko pion trzymał, by nie zaryć głową w stolik ja to zawsze siadałam na końcu pod ścianą, żebym miała oparcie w razie czego gorzej, że z powiekami nic się zrobić nie dało

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-03-05 o 00:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości