|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Cytat:
![]() Ja nie umiem chyba inaczej, tyle razy sama sobie mówiłam, po co się przejmować, ale chyba mi to nie wychodzi ![]() Usunęłam ze znajomych prawie 320 osób Co najwyżej na recepcji w centrum medycznym mogę pracować, jak to już tutaj wspominałam
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3363 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Nic, nie mogę ich jeść
![]() Cytat:
![]() Skąd wzięłaś tyle osób? :P
|
|
|
#3364 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem, czy ktoś mnie jeszcze pamięta
ale tak jakoś się stęskniłam... w każdym razie coś-nie-coś nadrobiłam, choć nie za wiele mam ostatnio czasu.. pozdrawiam serdecznie
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Marchewka jest dobra, a zwłaszcza utarta mmmm
![]() A bo ja wiem skąd w sumie miałam prawie 500 osób, zostało mi trochę ponad 170.Nigdy nie przyjmowałam do znajomych kogoś kogo nie znam. Z nimi wszystkimi po prostu już nie utrzymywałam kontaktu, albo jakiś tam minimalny. A skąd... z mojej miejscowości, z okolic, ze szkoły jednej, drugiej, trzeciej, czwartej, piątej... teraz w większości zostawiłam w znajomych ludzi których tutaj poznałam.No i tak się zebrało ![]() niquolle ja pamiętam, co u ciebie?
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-03-04 o 18:21 |
|
|
|
#3366 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Mój eks mnie doprowadza do szału... Czy ten człowiek kiedykolwiek zniknie z mojego życia?!
|
|
|
|
#3368 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubi - co wymyślił?
niquolle - co to za niepokojące opisy na fb?
|
|
#3369 |
|
Rozeznanie
|
u mnie ostatnio sporo się dzieje za sprawą pewnego pana Italiano.. a raczej powinnam napisać "działo się", gdyż wczoraj moja cierpliwość się skończyła, także... a poza tym postanowiłam zostać w Italii.. pierwszy raz w życiu czuję się "jak u siebie" a to naprawdę coś niesamowitego w moim życiu i zważywszy, że mieszkałam już w kilku miejscach to nigdy nie czułam się aż tak dobrze..---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- otóż właśnie postawiłam kropkę. (ciekawe tylko na jak długo?)
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jak znajomi są normalni, to ich nie ruszy...
Nie wiecie co u Ilony, Dewastacji...?
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Fubi, a wiesz chociaż co nagadał?
![]() Ja niestety byłam zmuszona odwołać kino z sss bo mam tak ustawiony plan z angola że nie wyrobię trudno, zaproponowałam inny dzień a jak jemu nie będzie pasować to .. trudno
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-03-04 o 19:57 |
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, to nie o to chodzi. Chodzi o sam fakt jego bezczelności. W pierwszym odruchu chciałam wsiąść w samochód i mu pdolnąć z pięści w twarz a potem wyjść.
Zresztą po tej imprezie nie jestem jedyną osobą, która chce to zrobić. ![]() Nie wiem, nie chcieli mi powiedzieć, koleżanka mi powiedziała, żebym go olała. Może to i lepiej. Zresztą nie chcieli mi powiedzieć, bo sama dość ostro i to wielokrotnie prosiłam, żeby mi o nim nie mówić i przed tą imprezą jeszcze raz to powtórzyłam, bo spodziewałam się historyjek. Więc prawie nic (dzięki Bogu) się nie dowiedziałam. Jedynie to i jeszcze, że chciał rozbić związek mojej koleżanki, bez powodu. |
|
|
|
#3374 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3375 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie lubię, jak ktoś je czosnek w zamkniętym pomieszczeniu, ale jako przyprawę jak najbardziej
Cytat:
Cytat:
Olej go, sam sie pogrąża.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-03-04 o 21:24 |
||
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nic no, zastanawiam się, jak mogłaś z nim być
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz Cię to zastanowiło?
![]() Ja, co o nim nie usłyszę, to reaguję: http://warteczasu.pl/wp-content/uplo...ck-is-this.jpg
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Malla podobno, żeby poznać klasę człowieka, trzeba się z nim rozwieść. Z tego, co widzę na rozstaniowym i co sama przeszłam, to tylko potwierdza to powiedzenie. Ludzie znają się lata, ale okazuje się, że tak naprawdę niewiele o sobie wiedzą.
Connff - a co Niedoszłym,rozmawialiście ?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3380 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewuszki
![]() naprawde staałam się was nadrobić ale utknęłam na 89 stronie. może do przyszłego week& nadrobię piszę żeby się pochwalić, że w związku z nadchodzącą wiosna postanowiłam zacząć się ruszać ... i zaczełam grać w siatkówkę jak narazie mam mega zakwasy a moje ręcę wyglądają jak ręce narkomana ale i tak jestem z siebie dumna.jak uda mi się nadrobić to postaram się napisać coś mądrego ![]() a tak ogólnie to wiosna nadchodzi |
|
|
|
#3381 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zniszczyłam też swoją ostatnią pamiątkę po wieloletnim eksie. Zdeptałam prostownicę, którą mi zafundował. Fajna była, ale nie jest mi żal. Jakoś sobie bez niej radzę ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() Gdybym tam została, gdybym chciała zostać, pewnie byłabym matką trójki dzieci ze swoim eksem wieloletnim. Albo z innym baranem. |
||
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to mawiał Król Julian - teraz możecie mnie wielbić
Udało mi się go zablokować w tym cholernym neandertalskim telefonie!!! ![]() Przed chwilą dzwonił i go przycięło!!! Smsów jeszcze nie wysyłał, ale powinny trafiać do specjalnego kosza na śmieci, tak jak pisała elve kiedyś. Tym sposobem pobiłam 4 informatyków, jednego programistę Symbiana (!) i właściciela serwisu o smartfonach (aha i konsultanta Playa), którzy rozkładali ręce. http://i413.photobucket.com/albums/p...cing_Troll.gif ![]() pika - gratuluję, ruch to zdrowie! Ja idę na rolki jak przestanie tak wiać Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-04 o 23:32 |
|
|
|
#3383 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym, u mnie ostatnio też biednie, jeśli chodzi o rozrywki. Niby towarzysz by się przydał, ale kiedy pomyślę, że musiałabym zmienić swój tryb życia (wiecie, sprzątać w domu, ochoczo po pracy latać na randki, nie móc wylegiwać się w łikend z olejem na głowie), to mi się odechciewa. Ktoś musiałby się bardzo postarać. Albo po prostu, niczym jaskiniowiec, przyjść ze sporą maczugą ( ), trzepnąć porządnie ( ) i wyciągnąć z jaskini za włosy.Fubi, właśnie zainwestowałam te składniki: http://anwena.blogspot.com/2011/12/u...en-mgieka.html Zobaczymy, jak bedzie działać. ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Albo waxem. No i Jantar na skórę. Kupię jeszcze maskę z malwy, którą wizaż poleca. Fubizka, wiesz, że dla eksa zawsze będziesz tą pierwszą, najlepszą? On się od Ciebie nigdy nie uwolni. Dobrze, że wszystko poblokowałaś. Nie będzie Cię wkurzał. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-04 o 23:48 |
||
|
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-spirulina - 3,49zł, -keratyna - 3,90zł, -wit. all-in-one - 5,99zł, -d-panthenol -10,90zł, -L-cysteina - 5,90zł, -kwas hialuronowy - 5,90zł. Cytat:
![]() W ogóle jestem pełna podziwu skąd on bierze tyle tych panien, aż tyle jest ślepych dziewczyn?
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-04 o 23:58 |
||
|
|
|
#3385 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3386 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak to jest, gdy się nie myśli, co się robi. Chu z tym. Gdzie i jak Ty poznałaś tych wszystkich ludzi? ![]() To samo u mnie. W zasadzie doszłam do wniosku, że jedno z nas musi wyjechać. I to będę zapewne ja. |
||
|
|
|
#3387 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spirulinę będę dodawać do odżywek ds.
Z witamin, d-panthenolu, ha, keratyny, żelu aloesowego (kupionego stacjonarnie) i wody przegotowanej zrobię sobie psikadło pod olej i na chodzenie po domu oraz ładną pogodę (wtedy, kiedy nie trzeba zabezpieczać włosów silikonem). Z L-cysteiny zrobię jakąś płukankę, pewnie z d-panthenolem i aloesem. I pojedynczo pewnie będę dodawała do różnych kosmetyków ![]() Tylko tak patrzę, że nie wzięłam konserwantu żadnego, to będę musiała małe porcje robić, ale tak jest chyba lepiej, bo nie wiadomo czy coś się sprawdzi, czy nie. EDIT: Stwierdziłam, że jednak wezmę ten konserwant. Tym samym zamówienie powiększyło mi się właśnie o FEOG, olej z lnianki siewnej, pipetki, dwie łyżeczki miarowe i szklaną bagietkę + mocznik gratis. Zlewki tata mi pewnie przyniesie z pracy ![]() Teraz to już będzie full jaskinia czarownicy ![]() Cytat:
Cytat:
No pewnie, że kij z nim i tym co on myśli, nie o to chodzi. Ja się boję, że zacznie odwalać, on jest zdolny do takich akcji, których zdrowy człowiek nie przewidzi.
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-05 o 01:47 |
||
|
|
|
#3389 | |||||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Nuska - nie wiem co brałaś czy piłaś, ale nawet jeśli to była zwykła herbata ze świeżo otwartego opakowania, wywal natychmiast!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja coraz poważniej myślę o ucieczce stamtąd. Włocha się zachciało... ![]() Cytat:
Cytat:
Nie mówię, że tak jest u Ciebie, ale z drugiej strony tak jak z tym kinem - jesteś pewna, że załapał, że Twoje hasło żeby się zastanowił czy chce jechać to był żart? ![]() A co Ciebie to obchodzi? ![]() Wielbimy ! ![]() ![]() No, w nocy samochód skrobałam, -6 było
|
|
|
#3390 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Którego masz waxa, bo nie pamiętam? Jak wykończę polskiego, to wrócę do angielskiego, jest skuteczniejszy leczniczo, a ten polski to taka po prostu porządna odżywka. Jaką maskę z malwy? ![]() Cytat:
Gratuluję zablokowania. Mam nadzieję, że jak kiedyś i gdzieś Cię dorwie i się dowie, że nie zaprzątasz swojej ślicznej główki myślami o nim, to go zegnie. Cytat:
![]() Słodziak mi zabronił jeździć na rolkach, chyba że ubiorę się w strój ludziczka Michelin. I nie mam kasku Dodam, że jeżdżę wolniej niż człowiek idąc tip topami, żenada na maksa ![]() Bez Panny A. nie jest już zabawnie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

trudno, zaproponowałam inny dzień a jak jemu nie będzie pasować to .. trudno 

Po prostu another fish in the sea, po co się tym w ogóle przejmować?
Dodam, że jeżdżę wolniej niż człowiek idąc tip topami, żenada na maksa