Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 2012 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 07:21   #2551
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Dzień dobry Wam kochane

U mnie w porządku wszystko, nocka przespana i bardzo udana Wczoraj byłam na egzaminie na studiach, jeszcze w środe jedno zaliczenie i wszystkie przedporodowe zobowiązania będę mieć z głowy :P

Idę nadrabiać weekend bo nie miałam czasu tu wchodzić :P
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 07:59   #2552
ania20m
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

My znowu byliśmy w szpitalu w środe odebrałam wyniki Kuby badania na bilirubine i miał prawie 14 a norma jest 1,20. W czwartek rano pojechałam do naszego doktora i wypisał nam skierowanie na oddział dziecięcy. I czwartek, piątek i sobote byliśmy w szpitalu. A najlepsze jest to że wg mnie siedzieliśmy tam niepotrzebnie bo nie dali mu żadnych leków tylko odstawili moje mleko i podawali sztuczne NAN, i w sobote rano jak zbadali bilirubine to spadła do 11 i wypisali nas do domu i dzisiaj mam jeszcze karmić sztucznym mlekiem a od jutra spowrotem do piersi mam go przystawiać.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 08:03   #2553
gosica502
Wtajemniczenie

qsloncu powodzonka!!!!

natkulec gratulacje ślicznej córeczki!!!

aniu szkoda że się tak musicie tym szpitalem stresować i to na dodatek niepotrzebnie, no ale dobrze że małemu przechodzi Trzymajcie się
'
Ciekawe co u Asiki

No i dzięki dziewczyny za miłe słowa dotyczące zdjęć
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 08:39   #2554
agnes99
Zakorzenienie

evvcia jestem bywalcem IP w bielańskim od ponad 2 tyg. i jeszcze nie widziałam, żeby kogoś odesłali w tym czasie
nawet jakby co, to karetka Cie przewiezie na Inflancką, nie będziesz musiała jechać na własną rękę

Cytat:
Napisane przez qsloncu Pokaż wiadomość
hej na na chwile życzyć wam miłego dnia śmigam szykować się do szpitala

powodzenia
ja też za chwilę zaczynam się do szpitala zbierać
Stary 2012-03-05, 08:39   #2555
gosia261282
Gang Iren

Dzien dobry!
Dzis nie wyspalam sie za bardzo,synus tak sie rozpychal mocno,ze mnie budzil

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Hej nocną pora

A wiec po 23 bole zelżały, ale o 1 sie obudzilam z jeszcze silniejszym bolem na @. I zimno mi i niedobrze.

---------- Dopisano o 03:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

No i dodam, ze skurcze nadal nieregularne....ale boli od krzyża do podbrzusza ble....
Aga i jak tam?Przeszlo?

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Hej...
Ja od 4 spac nie moge... mam skurcze ale nie regularne...tak co 8-4 min...no i jakies dziwne sa..od krzyza mnie troszke boli przy nich i pachwiny... do tego mam dusznosci i zbiiera mi sie na kaszel.. dziwnie ale moze sie przeziebilam... nie zbyt mi dobrze i zgage mam... wypilam herbatke i leze...pod kolderka bo tak jak Adze... a wasnie Aga zimno mi i dziwnie... to pewenie kolejna seria przepowiadaczy... ale stracha mam!
Mala jak sie czujesz?

Cytat:
No to trzymaj sie,a my trzymamy

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
My znowu byliśmy w szpitalu w środe odebrałam wyniki Kuby badania na bilirubine i miał prawie 14 a norma jest 1,20. W czwartek rano pojechałam do naszego doktora i wypisał nam skierowanie na oddział dziecięcy. I czwartek, piątek i sobote byliśmy w szpitalu. A najlepsze jest to że wg mnie siedzieliśmy tam niepotrzebnie bo nie dali mu żadnych leków tylko odstawili moje mleko i podawali sztuczne NAN, i w sobote rano jak zbadali bilirubine to spadła do 11 i wypisali nas do domu i dzisiaj mam jeszcze karmić sztucznym mlekiem a od jutra spowrotem do piersi mam go przystawiać.
Ale was mecza tymi szpitalami
No,a dlaczego karmia sztucznym mlekiem?
Bo ja tego nie bardzo rozumiem.Nie lecza,nie robia naswietlan czy czegos,ale kaza odstawic cycka,chociaz mleko matki jest takie wazne,szczegolnie na poczatku.
Stary 2012-03-05, 08:40   #2556
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
mój brzucholek
Załącznik 4539522

Jak mnie tata zobaczył to zaczął się śmiac, że jestem gruba (waga wskazuje na +15 kg)
chyba nizej jest
sliczna pileczka i nie widac tych 15 kg !!
Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Dla martwiących się wagą , głowa do góry, ja co prawda do wagi ciężkiej należę, ale jestem 3, 5 kg chudsza od wagi sprzed ciąży, a jeszcze cyce mam pełne, więc pewnie i więcej na minusie jestem.Teraz tylko się nie obżerać jak prosiak muszę i na lato będę wyglądać jak człowiek.
A ile w ciazy kochana przytylas?

Fajnie, ze dziadkowie tacy wzruszeni ja sie boje ze po narodzinach tez bede ciagle plakac ze szczescia jak zrobilam test ciazowy to beczalam caly dzien, beczala ze mna moja mama przez telefon ale to z radochy oczywscie, mi sie tak kilka dni utrzymywalo ze na sama mysl lezki lecialy
Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Hej Nie było mnie kilka dni, więc wszystkim rozpakowanym Mamusiom gratuluję
My się właśnie przeprowadziliśmy. Ciężko było, ale dałam radę. Muszę przyznać, że miałam taką mobilizację, że nawet brzuszek mi nie przeszkadzał Jeszcze trochę rozpakowywania rzeczy, drobnych rzeczy wykończeniowych i będziemy mogli spokojnie czekać na narodziny naszego Maluszka
super ze juz po wszystkim, teraz tylko ''kosmetyka'' i maluszek moze przychodzic na gotowe
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

ale powiem wam, ze moj czopik zaczal troche konkretniej odchodzic... nawet pojawilo sie w nim troszke krwi, co jest przeciez znakiem pracy szyjki... takze kto wie... moze ten tydzien cos przyniesie
no kochana, to juz czas najwyzszy czekam na eska jak cos
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiadomość od Natkulca: Dziewczyny czują się dobrze, mała mało płacze i Natkulec już ją karmiła

a na poczcie foteczka Madzi
super
Cytat:
Hej nocną pora
kochana za akcje, cos sie rusza jak widac wiec niech sie rozkreci porzadnie
Cytat:
Hej...
Ja od 4 spac nie moge... mam skurcze ale nie regularne...tak co 8-4 min...no i jakies dziwne sa..od krzyza mnie troszke boli przy nich i pachwiny... do tego mam dusznosci i zbiiera mi sie na kaszel.. dziwnie ale moze sie przeziebilam... nie zbyt mi dobrze i zgage mam... wypilam herbatke i leze...pod kolderka bo tak jak Adze... a wasnie Aga zimno mi i dziwnie... to pewenie kolejna seria przepowiadaczy... ale stracha mam!
nastepna trzymam kciukasy kochana
Cytat:
trzymaj sie i czekamy na wiesci
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
ojej, biedny Kubus mam nadzieje ze szybko zejdzie ta bilirubina

A ja siedze z farba na glowie postanowilam sie upiekszyc dzisiaj, beda zrobione wloski, brwi i manicure coby corcie nie wystrachac jak w koncu wyjdzie
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 08:50   #2557
aalegna
Wtajemniczenie

witam ja dziś jak wrak się czuje kolejna noc z kryzysem i to międzu tymi samymi godzinami co przedwczoraj a mianowicie nie moge spać między godz 3 a 5 Przez to nic mi się teraz nie chce. A czeka mnie wizyta o 16 aż się boje co mi lekarka powie, pewnie że się przeterminuje mam nadzieję tylko że na ew. wywoływanie porodu nie bedziemy czekać aż 10 dni bo ja tego nie ogarne

Widziałam że na mailu same perełki wszystkie zdjątka cudne
qsloncu powodzenia raz jeszcze, czekamy na wieści !!!
ania20m współczuje tego szpitala
Aguskaa, Mala wy to już chyba naprawde blisko porodu jestescie

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

Ale was mecza tymi szpitalami
No,a dlaczego karmia sztucznym mlekiem?
Bo ja tego nie bardzo rozumiem.Nie lecza,nie robia naswietlan czy czegos,ale kaza odstawic cycka,chociaz mleko matki jest takie wazne,szczegolnie na poczatku.
Bo jest taki rodzaj żółtaczki spowodowany właśnie matczynym mlekiem, neonatolog nam tłumaczyła na szkole rodzenia, że wtedy trzeba właśnie odstawić swoje mleko i podawać jakiś czas modyfikowane i jak się już ten wskaźnik bilurbiny (czy jak to się tam nazywa ) wyreguluje to można z powrotem wrócić do karmienia piersią.

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

mag_99 urodziła !!!!!! info na mailu jest
no to gratulujemy
Stary 2012-03-05, 09:02   #2558
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
mag_99 urodziła !!!!!! info na mailu jest
no to gratulujemy
gratulujemy
3270g, 47 cm
Stary 2012-03-05, 09:03   #2559
MoniaHan
Wtajemniczenie

Mag GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

karo slicznie wygladasz!!

Ciekawe jak Aguska i Mala?

qsloncu i agnes powodzenia!!

a w ogole to witanko z kolejnym tygodniem Dziewczynki

u mnie noc wyjatkowo przespana, moze ja sama powinnam spac jednakTz odprawiony do pracy, zjadl na sniadanko jajecznice z boczkiem, i mowil ze juz dzisiaj chyba spi w sypialni bo na rozkladanej kanapie niby nie jest zle ale co nasze lozko to lozko. u mnie na dworze szaro i brzydko i wieje.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:07   #2560
19claudia91
Rozeznanie

Witajcie kobietki ja od 5 spać nie mogę boli mnie lewa ręka taki ból reumatyczny że zaraz zwariuje.

Gosiu już raz byłam na wizycie powiedział że to prawdopodobieństwo sączenia się wód jest możliwe ale badał poziom i taki sam jak na ostatniej wizycie szyjka skrócona w 80% już tydzień temu no nic zaczekam skoro nie kazał się martwić.

Ciągle latam do toalety Biodra zaczęły mnie strasznie boleć ból nie do wytrzymania :-(

dziewczyny powodzenia w tym szpitalu !

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:16   #2561
gosia261282
Gang Iren

[QUOTE=aalegna;32722936]

Bo jest taki rodzaj żółtaczki spowodowany właśnie matczynym mlekiem, neonatolog nam tłumaczyła na szkole rodzenia, że wtedy trzeba właśnie odstawić swoje mleko i podawać jakiś czas modyfikowane i jak się już ten wskaźnik bilurbiny (czy jak to się tam nazywa ) wyreguluje to można z powrotem wrócić do karmienia piersią.

/QUOTE]

Nie wiedzialam.
Ale to dziwne,ze mleko matki moze zoltaczke powodowac.
A jak kiedys nie bylo mieszanek,to co wtedy podawali?

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki ja od 5 spać nie mogę boli mnie lewa ręka taki ból reumatyczny że zaraz zwariuje.

Gosiu już raz byłam na wizycie powiedział że to prawdopodobieństwo sączenia się wód jest możliwe ale badał poziom i taki sam jak na ostatniej wizycie szyjka skrócona w 80% już tydzień temu no nic zaczekam skoro nie kazał się martwić.

Ciągle latam do toalety Biodra zaczęły mnie strasznie boleć ból nie do wytrzymania :-(

dziewczyny powodzenia w tym szpitalu !
Oj to nie dobrze,ze cie tak boli.Trzymaj sie kochana

Czytalam jeszcze o tej zoltaczce.
No i ponoc zdania sa podzielone co do odstawiania od piersi.
I z tego co wyczytalam,chyba tylko w Polsce tak robia,bo na jakims forum wypowiadala sie dziewczyna i z Anglii i nie pamietam skad jeszcze,ze u nich tego sie nie stosuje.
Stary 2012-03-05, 09:18   #2562
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Hej dziewczynki.

Ja w dwupaku, tyle tylko, ze niewyspana i moja mama i maz tez ;/
Maz w koncu poszedl do pracy, bo nie wiedzielismy co robic, ale mama ze mna jest.
Po tym jak pisalam, poszlam sie polozyc, skurcze nadal byly nieregularne bol na @, ktory znow potem sie zmniejszyl...
Ale byl juz dosc mocny, mam wrazenie, ze krążek blokuje u mnie postęp porodu, ale nie wiem juz...
Zeby tyle skurczow miec i nic....?
Teraz pobolewa mnie ale nie jakos mocno.

Mała a Ty jak tam??

Mag gratulacje!!!
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:18   #2563
gosia261282
Gang Iren

Mag gratulacje!!!
Stary 2012-03-05, 09:24   #2564
Aguśkaa83
Zakorzenienie

gosiu z tego, co ja czytalam w ksiazce o karmieniu piersia, przy przedluzajacej sie zoltaczce u noworodka, nie powinno sie odstawiac od piersi a wlasnie ciagle przystawiac, bo mleko mamy ma zmniejszac poziom bilirubiny.
Wiec dla mnie to tez dziwne
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:34   #2565
emigra
Zakorzenienie

UWAGA UWAGA

pedze z wiesciami od GUCI !!

dzis o 4:00 na swiat przyszla Rita, 3580 g, 52 cm, sn. Chwycilo nagle, porod byl expresowy.

Gratulujemy
3270g, 47 cm
Stary 2012-03-05, 09:35   #2566
karolca
Zakorzenienie

4 marca o 23.30 Joanaros urodziła siłami natury córeczkę, 3450 g.
Poród długi i bolesy bo rozwarcie szło wolno. Córeczka jest grzeczna, głównie je i śpi

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:36   #2567
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Poród długi i bolesy bo rozwarcie szło wolno. Córeczka jest grzeczna, głównie je i śpi

ale nam sie posypalo maluszkow gratulacje
3270g, 47 cm
Stary 2012-03-05, 09:37   #2568
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

Nie wiedzialam.
Ale to dziwne,ze mleko matki moze zoltaczke powodowac.
A jak kiedys nie bylo mieszanek,to co wtedy podawali?

Czytalam jeszcze o tej zoltaczce.
No i ponoc zdania sa podzielone co do odstawiania od piersi.
I z tego co wyczytalam,chyba tylko w Polsce tak robia,bo na jakims forum wypowiadala sie dziewczyna i z Anglii i nie pamietam skad jeszcze,ze u nich tego sie nie stosuje.
aż tak głęboko tego tematu nie zgłębiałam więc nie znam szczegółów, ale faktycznie dziwne to że nie wszędzie sie stosuje to odstawienie od piersi
Stary 2012-03-05, 09:38   #2569
rybka13
Zakorzenienie

Mag_99 gratulacje! zdrowka dla was

Mala i aguska, tak sie umawiacie na to rodzenie, ze myslalam ze obie sie dzis rozpakujecie a tu dalej cisza...

Ania wspolczuje przejsc z maluszkiem, zdrowka dla synusia

Qsloncu powodzenia na porodowce

Dzien dobry
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:38   #2570
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
UWAGA UWAGA

dzis o 4:00 na swiat przyszla Rita, 3580 g, 52 cm, sn. Chwycilo nagle, porod byl expresowy.

Gratulujemy
aaaaaa!!!!
ale super Gratulacje!
Obfita nocka w porody była

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:38   #2571
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
gosiu z tego, co ja czytalam w ksiazce o karmieniu piersia, przy przedluzajacej sie zoltaczce u noworodka, nie powinno sie odstawiac od piersi a wlasnie ciagle przystawiac, bo mleko mamy ma zmniejszac poziom bilirubiny.
Wiec dla mnie to tez dziwne
tylko to chyba właśnie zależy od rodzaju żółtaczki bo są różne, takie cosik znalazłam:
Przyczyną żółtaczki może być:
  • pokarm kobiecy – żółtaczka spowodowana pokarmem kobiecym jest najczęstszą postacią przedłużającej się żółtaczki, gdyż mleko matki zawiera substancje, które hamują wychwyt bilirubiny z krwi dziecka i jej wydalanie. Nie towarzyszą jej inne objawy chorobowe, a stolec i mocz jest prawidłowy,
  • konflikt serologiczny – niezgodność grupy krwi matki i dziecka w wyniku czego krwinki dziecka są niszczone przez przeciwciała matki przekazane przez łożysko podczas ciąży,
  • zakażenia,
  • choroby wątroby.

Żółtaczka fizjologiczna nie wymaga żadnego leczenia. Mija samoistnie do drugiego tygodnia życia. Żółtaczka spowodowana pokarmem kobiecym jedynie przy wysokim stężeniu bilirubiny wymaga odstawienia dziecka od piersi na 2-3 dni. Żółtaczka wymaga leczenia, gdy stężenie bilirubiny jest bardzo duże lub szybko wzrasta. Wtedy lekarz zaleca fototerapię, czyli całodobowe naświetlanie skóry dziecka promieniami UV. Promienie te rozkładają bilirubinę co zmniejsza jej stężenie we krwi. W przypadku, gdy fototerapia nie pomaga konieczne jest wymienne przetoczenie krwi.
Stary 2012-03-05, 09:41   #2572
Mała!
Zakorzenienie

Dziendobry

Ja hym...nadal dziwnie sie czuje...jakby mnie brala choroba, mam lodowate stopy, puerwsze po wstaniu to mnie do Wc pogonilo...boli mnie podbrzusze jak na @ , ale nie micno bardziej bola mnie pachwiny!
Udalo mi sie dzis zasnac ok 5:30... ale budzilam sie co chwilke...bodziwnie sie czulam! Jak wstalam to skurcze wrocily mam tak co 6-4 min! Nawet dosc regularnie czasami ale mialam juz tak nie raz ! Mam byc dzis u lekarza na Ktg pojade to go wypytam co i jak?
Moze poprostu cos mnie rozklada, do tego skurcze i interpretacja gotowa... ale powiem szczerze, ze mam dziwne przeczucia ze z takimi skurczami do konca tyg nie pochodze!!!

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:41   #2573
19claudia91
Rozeznanie

Gratulacje dla rozpakowanych mamus ! ale to szybko leci, chce też już mojego smyka a tu jeszcze 20 dni do terminu a jak będzie w praktyce to się okaże.. :p

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:42   #2574
aalegna
Wtajemniczenie

Gucia gratuluje expresowego porodu też mi sie taki marzy
Joanaros również gratki dla was

no coraz więcej dzieciaczków ja też chce nooo!!!
Stary 2012-03-05, 09:42   #2575
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
UWAGA UWAGA

Gratulujemy
Cytat:

O jaaa co tu sie dzieje
Gratulacje dziewczyny brawo zdrowka dla was i maluszkow
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:43   #2576
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziendobry

Ja hym...nadal dziwnie sie czuje...jakby mnie brala choroba, mam lodowate stopy, puerwsze po wstaniu to mnie do Wc pogonilo...boli mnie podbrzusze jak na @ , ale nie micno bardziej bola mnie pachwiny!
Udalo mi sie dzis zasnac ok 5:30... ale budzilam sie co chwilke...bodziwnie sie czulam! Jak wstalam to skurcze wrocily mam tak co 6-4 min! Nawet dosc regularnie czasami ale mialam juz tak nie raz ! Mam byc dzis u lekarza na Ktg pojade to go wypytam co i jak?
Moze poprostu cos mnie rozklada, do tego skurcze i interpretacja gotowa... ale powiem szczerze, ze mam dziwne przeczucia ze z takimi skurczami do konca tyg nie pochodze!!!
No ciekawe która z was będzie pierwsza Ty czy Aguskaa Pełnia jest w tym tygodniu więc moze byc tak jak mówisz że do końca tygodnia nie wytrzymasz
Stary 2012-03-05, 09:44   #2577
emigra
Zakorzenienie

Dlasze wiesci od Guci (pytalam jak sie czuja ) :

Dziekujemy, czujemy sie dobrze, malenka pokochala cycusie a mnie juz nawet niewiele tylek boli Jedynie co to jestem troche zmeczona. buziaki dla dziewczyn
3270g, 47 cm
Stary 2012-03-05, 09:44   #2578
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Hej nocną pora

A wiec po 23 bole zelżały, ale o 1 sie obudzilam z jeszcze silniejszym bolem na @. I zimno mi i niedobrze.
Aguśka! I jak??? ale trzymasz nas w napięciu!

i Mała też

qsloncu - jeszcze raz - powodzenia! Trzymam kciuki!

ania20m współczuję wizyt z Maluszkiem w szpitalu, no ale lepiej miec pewnośc. Dobrze, że powoli sie poprawia!

evvcia a Ty zdecydowana jesteś na Bielanski?

Natkulec Madzia jest cudna!

W ogóle wszystkie zdjęcia na poczcie fajniutkie!

aalegna trzymam kciuki za wizytę!

Mag_99 GRATULACJE!!!!

I Gucia!!! Gratulacje!!!

I Joanaros!!!)) Gratulacje!

Ale wysyp Maluszków!
Stary 2012-03-05, 09:50   #2579
gkatarzynka
Zadomowienie

Dzień dobry w nowym tygodniu!!!
Gratuluję wszystkim nowym Mamom

U mnie weekend upłynął pod znakiem odwiedzin znajomych i szczerze mówiąc jestem wykończona
Dziś w nocy moja Hania strasznie się wierciła i nie dała mi spać... a do tej pory cieszyłam się,że od północy zawsze spała sobie spokojnie i nawet moje wstawanie do toalety Jej nie ruszało... a tu Zonk
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:53   #2580
88natka
Zadomowienie

Dzień Dobry
Wchodzę a tu tyle mamuś
Natkulec, Mag_99, Joanaros, Gucia6 Gratulację
Ja dziś mam wizytę o 11 u GP a w piątek w szpitalu. Ja chcę już moją Dzidzię
Dziś jest mój stosunkowy termin

niespodzianka

Edytowane przez 88natka
Czas edycji: 2012-03-05 o 09:55
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości