|
|
#241 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty - Cynaamonka - Minerały Givenchy Phenome Dior Mexx
Cytat:
Racja, czas podsumowywać wreszcie To co byś w sumie ode mnie chciała? A masełko, btw - wymieniłaś czy masz?
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
na 95% wymienione, czekam tylko na adres
![]() powiedz mi jeszcze 1 napisałas ze odsypki Maca oddajesz wszystkie razem Tylko wszystkie razem czy np kilka sloiczkow? |
|
|
|
|
#244 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Tak, książki
Chodziło o lakier essence (2 od prawej): https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1330375557 Chociaż zoya też jest bardzo ładny
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
coś za przeterminowane cienie lancome
?---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- lub CK
|
|
|
|
|
#246 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Które by Cię interesowały? Może byśmy spróbowały dziś jakoś domknąć naszą rozmowę? ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Właśnie odpisałam ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
- biała bluzka (czy mogłabyś podać szerokość pod pachami i długość od szczytu ramienia do rąbka?) - miętowa apaszka - bransoletka H&M - torebka Parfois (jakie są jej wymiary? średnica i głębokość?) - jeszcze miętus perłowy Miss Selene Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-03-05 o 11:05 |
||
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiarki podam koło 22..od razu nadmienię iż bransoletka jest w negocjacji..
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
kochana przepraszam, że teraz dopiero odpisuję nie mam czasu w ogóle ostatanio, bardzo Cię przepraszam jeszcze raz
jeśli chodzi o tą bluzkę vintage https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1330630372 szrokość 50cm długość ok 60cm fajnie wygląda z paskiem w talii również
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ok no wiec powiedz mi czxy zgadasz sie na taka wymiane
Smashbox pojedynczy cień Flirt. calvin Klein Gotham Lights MAC odyspki - Milk Grahir Green-Brown Deep Purple Grape masełko do ust The Body Shop nowe, zafoliowane - kokosowe Yves Rocher Lush Plumpin Everyday Minerals pędzel do podkładu, użyty 2 razy, wyprany, stan idealny Nowe 27. lutego My Secret Lash&Brow Repair jakas 1 obojetnie jaka probka mineralu w naturalnym bezu mogłoby tak byc ? Kurtka sweter i bluzka |
|
|
|
|
#252 |
|
BAN stały
|
w takim razie ja chetnie wezme masełko kokosowe
oki? a ten rozswietlacz essence crystlize masz wolny??
|
|
|
|
|
#253 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
To może dla ułatwienia powiedz mi na ile wyceniasz te rzeczy
![]() Będzie mi wtedy zdecydowanie prościej cokolwiek zaproponować
|
|
|
|
|
#254 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
A więc tak:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Rozświetlacz wolny, świeżutka dostawa ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Smashbox 60zł Paletka CK - liczmy 40zł Odyspki MACa po 5zł dają 20zł masełko 15zł tusz YR niech będzie 15zł Pędzel 50zł odżywka 10zł Próbka gratis ![]() W sumie 210zł Bluzki i sweterka nie umiem dokładnie wycenić, ale kurtkę można taką na Allegro kupić za 50zł, więc to mi się nie równoważy niestety. To wolę zrezygnować z kurtki i wziąć bluzkę i sweterek (dla Ciebie to znacznie niższy koszt wysyłki ) w zamian dając Ci:Smashbox 60zł Paletka CK - liczmy 40zł Odyspki MACa po 5zł dają 20zł tusz YR niech będzie 15zł odżywka 10zł Próbka podkładu |
||||
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej szukam rozy w kolorach rozowych i cieni mineralnych moga byc sample.
czy bylabys zainteresowana takimi rzeczami jak maslo kakaowe w pastylkach, odlewka hydrolatu z rozy, dry flo, probki maseczek z glinka z mazidel, mam tez jeszcze jakies mineralne sampelki jasne awgm i lucy, meow, odsypki cs rice powder, hide a pore medium i green tea night dry skin (wieksze odsypki w strunach), 3 kroki clinique prawie nieuzywane w malej saszetce bez toniku mam tez swieze dry flo z mazidel - moge sie po.dzielic. Jezeli bedziesz czyms zainteresowana opiszę dokładniej Edytowane przez marsylia Czas edycji: 2012-03-05 o 20:12 |
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..to podaję wymiarki
bluzka biała, a właściwie erci- szerokość pod pachami 49-51 cm- zalezy od naciągnięcia, długość od ramienia 66cm, a od szyi 70cm, od razu podam że długość rękawa mierzona po wewnętrznej stronie to 30 cm torebka Parfois- średnica - 15,5 cm, głębokość 3,5- 4 cm- gdy liczyć razem z obrębkiem skórkowym ![]() chusta i lakier są do wzięcia również czekam na werdykt![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- w sumie to dziwię się wymiarowi tej bluzki, w szoku jestem że ma ok 50 cm pod pachami bo ja nosze większe S i jest na mnie przyciasna..hmmm... |
|
|
|
|
#257 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty mnie pewnie nie kojarzysz, bo na Allegro mam inny nick, ale to właśnie Tobie zawdzięczam rozkręcenie mojej minerałowej przygody, bo dobrych parę miesięcy temu obdarowałaś mnie sporą częścią swojego inwentarza, gdy kupiłam od Ciebie to co Ci zbywało, pamiętasz? Jestem Ci za to do dziś bardzo wdzięczna Na pewno znalazłabyś u mnie jakieś sample róży i cieni, mogłabym Ci też porobić odsypki tego co mam. Masło kakaowe w pastylkach nic mi nie mówi, ale brzmi ciekawie. Hydrolatów nigdy za mało, więc zdecydowanie chętnie. Zawsze też interesują mnie cienie i róże Meow i AWGM. Podkładów, primerów i wykończeniówki już nie szukam, bo mam dobrze dopasowane ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam że dla mnie to za dużo..sama torebka ( nówka) kosztowała 49 zł...lakier- darmocha...bluzka 65zł ( ale jest używana więc wiadomo że mniej) chusta- jakieś 20-25 zł...no a nową palętkę ostatnio zakupiłam na truskawce za niecałe 100 zł (przesyłka gratis) no a twoje i używane i po terminie..jak je wyceniasz sobie?
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak zrezygnuję z torebki?
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
Ja po Fresh pełen słoiczek Nowe 27. lutego
Clear pełen słoiczek Nowe 27. lutego ![]() :pros i:![]() ![]() :p rosi: nie mam nicz listy ale oddam duzo za nie ![]() ![]() :pro si: może zgodzisz się je odsprzedać ![]() |
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
hehe...jasnowidz? czy sama byś tak odpowiedziała
? tak, jak najbardziej mi odpowiada..teraz wieczór oglądałam bluzeczkę..nie dostrzegłam żadnych wad, ale mam w zwyczaju prać przed wysyłką i oglądać po praniu ciuszki, bom pedantką jest więc jeśli chcesz to adresami wymienimy się po praniu lub jak wolisz czy od razu?aha..dużo po terminie są? Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-03-05 o 20:49 |
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Mogę zaproponować jeszcze orzeźwiający żel do mycia twarzy SANOFLORE użyty kilka razy taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...purifiant.html
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
hm w sumie masz racje... a moze byc tak ze zamaist odyzwki i robki masełko do ust ?
Smashbox 60zł Paletka CK - liczmy 40zł Odyspki MACa po 5zł dają 20zł tusz YR niech będzie 15zł maselko kokosowe |
|
|
|
|
#265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogę się wymienić adresami od razu, mam dużo porozpoczynanych wymianek i trochę się zaczynam gubić w tym co dla kogo zarezerwowałam, więc chętnie wymiankę z Tobą w głowie 'odfajkuję' jako dogadaną. Wysyłka równoczesna? Co do terminu to tak. Kupiła mi tę paletkę mama przed świętami ubiegłęgo roku w Sephorze - ja takich firmówek nie kupowałam w drogeriach markowych, tylko na truskawce, ale mama nie umie czekać i zawsze prezenty robi mi w najdroższym możliwym miejscu. Zakładam, że w Sephorze sprzedają rzeczy zgodne z terminem, ale teraz wystawiając na wymiankę wpisałam w kalkulator i wyszło mi chyba, nie pamiętam dokładnie a nie mam ich pod ręką, że są rok z hakiem po terminie. Więc zdziwiona wpisałam, że są po terminie, żeby nikt do mnie nie miał pretensji, ale ja ich za takie nie uważałam, praktycznie przeleżały ten czas w kosmetyczce. Rozwlekłą ta moja odpowiedź ale mam nadzieję, że wszystko ujęłam w niej
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
BAN stały
|
Witaj. Przepraszam, ale zapomniałam, ze przystąpiłąm do targowiska, kod spradzę jutro (jeszvze się za bardzo tu nie odnajduje).
Przeczytałam, że masz do wymiany: taśmy, piłkę i ipod. Jestem bardzo zainteresowana, czym mogłabym Cię skusić? |
|
|
|
|
#267 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Moja wishlista w poście na początku wątku, tam wszystko wypisałam na co jestem łasa ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, zabezpieczam się tym nie podawaniem adresów, na wypadek gdyby coś się stało w praniu
albo gdyby coś w dzień wyszło... dmucham na zimne..lakier , bo nie pytałaś ma 5ml..jest ważny do 12/2013 i ma max 1% zużycia...chustę miałam raz na sobie...ale też oglądnę, na wszelki wypadek... wyślę we czwartek lub piątek... |
|
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że tak by mogło być, a czy ewentualnie zgodziłabyś się na cytrynowe masełko, za to dodałabym Ci próbkę? Bo mam tu drugą Wizażankę bardzo chętną na ten kokos i jakoś go muszę rozdysponować a zależy mi na wymiance z Wami obiema.
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
aa ona nie wzięłaby cytrynki ? :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

)

A więc tak: