Piękne ciało do wakacji - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 00:13   #181
Ankafanka
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało do wakacji

Ćwiczenia z Mel B zaliczone!
Od jutra zaczynam stosować Therm Line S i zobaczymy czy działa.
Kupiłam też dzisiaj zdrowe jedzonko i jestem zdeterminowana!
Poza tym dzisiaj z moją przyjaciółką, która też ćwiczy obiecałysmy sobie,że w czerwcu będziemy wyglądały tak, że wszyscy się będą za nami oglądać. Ta wizja i zdjęcia powyżej NAPRAWDĘ DZIAŁAJĄ I MOTYWUJĄ!
Dobrej nocy!

— Adam Neste

Uzależniona od muzyki z Pachnidła...
Ankafanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 10:45   #182
dreamfield
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ankafanka Pokaż wiadomość
Ćwiczenia z Mel B zaliczone!
Od jutra zaczynam stosować Therm Line S i zobaczymy czy działa.
Kupiłam też dzisiaj zdrowe jedzonko i jestem zdeterminowana!
Poza tym dzisiaj z moją przyjaciółką, która też ćwiczy obiecałysmy sobie,że w czerwcu będziemy wyglądały tak, że wszyscy się będą za nami oglądać. Ta wizja i zdjęcia powyżej NAPRAWDĘ DZIAŁAJĄ I MOTYWUJĄ!
Dobrej nocy!
Tak właśnie! Ja już też obiecałam chłopu, że mu wszyscy będą zazdrościć w wakacje, a zamierzam paradować w krótkich spodenkach i górze od kostiumu ile się da! (no chyba, że nie wypracuje ładnego brzucha, ale to niemożliwe)
Dieta dobrze na mnie działa, w końcu mam motywację, żeby sobie gotować to, co sama lubię. Przy okazji, znalazłam taki przepis: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...i/przepis.html . Fajne, na taki trochę luźniejszy dzień, co by się kurą nie katować non stop. Feta wiadomo, tłusta, ale udało mi się znależć taką co ma 7,2g białka, mało węgli i 22g tłuszczu. Ser tarty to sobie w ogóle odpuszczę. Myślę, że to fajne, smaczne i zdrowe danie. Dam znać jak mi wyszło

Zapraszam na raczkującego bloga o urodzie. Kosmetyki, recenzje, domowe spa
M.
dreamfield jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 22:54   #183
dreamfield
Raczkowanie

wyszło dooooobre!

M.
Stary 2012-03-03, 23:22   #184
OstraMieta
Rozeznanie

Gratulację
Ja chyba jem za mało
Nie potrafię sobie ułożyć tych 5 posiłków , gubię się w tym liczeniu kalorii , ilości węglowodanów itd Jakoś nie weszło mi to jeszcze w nawyk .
Dzisiaj 2 h na siłowni byłam
Dużo na bieżni biegałam

Kupiłam serum Eveline slim extreme 3 d modelujące brzuch i pośladki , dawno nie używałam , a efekty musze przyznać widziałam .
OstraMieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-04, 00:16   #185
Ankafanka
Raczkowanie

O dobrze wiedzieć!
Ja nigdy nie mam cierliwości do tych balsamów, ale w sumie...jak działać to w całości!
Ostra Mięta- ja też nie wiem czy dobrze sobie układam posiłki, ale trzymam się paru prostych zasad:
1. Przede wszystkim UNIKAĆ produktów z syropem glukozowo-fruktozowym!!
2.Nie jeść słodyczy,czipsów itd.
3.Zjeść solidne śniadanie (jajko, jajecznica, chleb chrupki z wędliną drobiową, warzywka, omlety-do wyboru do koloru)
4.Jeść co 3,4 godziny.
5. Nie jeść po 18, chyba,że (ja tak robię) po treningu pozwalam sobie na jakieś białko-jajko,mleko z musli lub twarożek wiejski.
6. Na obiad jeśli już muszę zjeść coś...czego bym nie chciała, to staram się jeść małą porcję, ale zazwyczaj jem to, na co mam ochotę, pamiętając o mniejszej porcji i o zasadzie 1!

Jak narazie trzymając się takiej "diety" widzę efekty.

Oczywiście trening z Mel B zaliczony, a do tego poćwiczyłam jeszcze Belly Dance z Veena & Neena-czuję się cudownie zmęczona.

W poniedziałek minie 1 tydzień z Mel B!!

— Adam Neste

Uzależniona od muzyki z Pachnidła...

Edytowane przez Ankafanka
Czas edycji: 2012-03-04 o 00:18 Powód: Dopiska
Ankafanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-04, 09:36   #186
OstraMieta
Rozeznanie

Te balsamy eveline są takie chłodzące, od razu po nałożeniu czujesz jak skóra Ci się napina
no właśnie u mnie najgorzej z tym nie jedzeniem po 18,bo bardzo późno chodzę spać , ok 1 zazwyczaj , a podobno ostatni posiłek powinno zjadać się ok 3 h przed snem , sama już nie wiem .
kolację jem ok 19/20 , ale nie wiem czy to tak dobrze,skoro chodzę tak późno spać .
Myślałam,żeby udać się do dietetyka ciekawe ile taka przyjemność kosztuje .

Gratuluję wytrwałości
Mel B jest świetna .
ja również ćwiczę i muszę przyznać , że widzę ogromną poprawę w wyglądzie pośladków
Stary 2012-03-04, 09:48   #187
dreamfield
Raczkowanie

Dziewczęta, polecam skorzystać z wątku na Dietetyce "Nasze codzienne jadłospisy". Dziewczęta ocenią wasz jadłospis, także posiłki okołotreningowe. Nie jeść po 18 można, jeśli się chodzi spać o 20-21. Jeśli chodzicie spać o pierwszej to może nawet o 22 jeść normalną kolację. Jemy trzy godziny przed snem, a posiłek czysto białkowy nawet na godzinę przed snem! W każdym posiłku powinno być białko. Poza tym, musli warto zastąpić owsianką, bo pełno w tym cukru, chleb chrupki zwykłym razowym albo jeszcze lepiej żytnim na zakwasie. No i po treningu powinnyśmy jeść białko łatwoprzyswajalne, a twarożek z racji występowania w nim kazeiny przyswaja się długo i powoli. Po treningu lepiej wszamać jakieś mięso, ryby, ale unikać tłuszczy (czyli makrela odpada, ale dorsz jak najbardziej!).

Mi się też trochę wydaje, że jem za dużo, ale dieta wcale nie oznacza głodowania, tylko niespożywanie pustych kalorii, które nas nie nasycają, ale odkładają się. Lepiej zjeść większy, ale pełnowartościowy obiad, niż później dopychać się bez sensu chipsami, orzechami, owocami czy chlebem (oczywiście orzechy i owoce to samo zdrowie, ale nie zapominajmy o tym, że orzechy są bardzo kaloryczne, a owoce mają dużo cukru).

Tak tyle uwag. Wyrocznią nie jestem, ale mnóstwo interesujących rzeczy można się dowiedzieć z forum wizażu.

Co do treningu, miałam wczoraj biegać z kumplem wieczorem, ale on po całym dniu na uczelni, ja 12h w pracy. Uznaliśmy, że nam się nie chce, a poza tym jest zimno. Wróciliśmy z mojej pracy na piechotkę do domu (taki godzinny spacer). Dzisiaj wieczorem ogarnę Mel B, bo się zaczynam rozleniwiać.

M.

Edytowane przez dreamfield
Czas edycji: 2012-03-04 o 09:54
Stary 2012-03-04, 09:58   #188
OstraMieta
Rozeznanie

Nie piję coli,soków,kawy,herbat słodzonych,w kwestii napojów nie mam sobie nic do zarzucenia
chleb jem orkiszowy,czasami wasa,tłustych ryb i mięsa nie jadam.
jem dużo surówek,warzyw zielonych,itd
niby odżywiam się zdrowo,ale czuję,że coś jest nie tak .

kiedyś myśałam o diecie garściowej Victorii Beckham , ale chyba długo bym nie wytrzymała http://www.se.pl/kobieta/zdrowie-kos...am_211850.html
Stary 2012-03-04, 10:11   #189
sun in the winter
Zadomowienie

hej dziewczyny można dołączyć .. ja sie tak zbieram za tą moje diete od kilku lat .. i zawsze po kilku tyg sie konczy ;/
ale teraz mam motywacje.. i cholera no ! do lipca trzeba sie jakoś ogarnąć..

- zero fastfoodów i słodyczy.. i gazowanego ..
- chlebek zmieniam na pelnoziarnisty ..
- co najwazniejsze zero podjadania i jedzenie przed snem ;(
- duzo owocow i warzyw..

zobaczymy
no i oprocz tego siłownia

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-04, 10:40   #190
dreamfield
Raczkowanie

Sun in the winter, zapraszamy! Im nas więcej, tym łatwiej wytrwać w postanowieniach.

OstraMieta, tłuste ryby są wskazane na redukcji (z pominięciem posiłków okołotreningowych). Dobrze zbilansowana dieta dostarcza organizmowi wszystkich potrzebnych makroelementów, czyli białka, węglowodanów i tłuszczy. Tłuszcze są dobre i złe, a ryby mają mnóstwo tych dobrych! Chociażby popularne Omega3 i Omega6. Oczywiście wszystko z umiarem, bo jednak tłuszcz jest strasznie kaloryczny, ale nie może go zabraknąć. Pieczywo Wasa jest nadmuchane, napompowane powietrzem. Lepiej zrobisz sama sobie jedząc jakiś razowy chlebek, chleb na zakwasie.

Co do tej diety garściowej. Pojemność żołądka to 1-3litry. Jedzenie po 250ml to chyba dość mało, ale to też jest zależne od tego, jak bardzo rozciągnięty mamy ten organ. Ja jednak jestem zwolenniczką liczenia kalorii i wartości odżywczych i patrzenia na to, co w siebie wrzucam.

M.
Stary 2012-03-04, 10:47   #191
OstraMieta
Rozeznanie

nie lubię ryb ewentualnie mogę paluszki rybne zjeść chociaż nie wiem czy one wskazane na diecie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 11:06   #192
dreamfield
Raczkowanie

A no to problem. Ja jak sobie sama taką rybkę przyprawię, to jest pycha. Kiedyś też nie lubiłam, teraz się przekonuję. Właśnie mi się zachciało ryby.

M.

Edytowane przez dreamfield
Czas edycji: 2012-03-04 o 11:20
Stary 2012-03-04, 13:35   #193
marrgosia
Raczkowanie

Słuchajcie zaczęłam ćwiczenia 8 min na ramiona, pośladki, brzuch i nogi. Najprzyjemniejsze dla mnie są chyba te na ramiona. Najciężej mi wytrzymać na brzuch i pośladki. Ale wydaje mi się, że te ćwiczenia dają szybkie efekty
Dodatkowo orbitrek i masaże bańką chińską i do wakacji bedę w końcu zadowolona ze swojego ciała! Mam tylko nadzieję, że moja silna wola mnie nie zawiedzie i się nie podam!
marrgosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-04, 16:07   #194
dreamfield
Raczkowanie

Ja się umówiłam na bieganie dzisiaj po pracy, ale te 10h przed kompem mnie tak tragicznie zmula i zanudza, że strasznie mi się nie chce. Poza tym, jest ziiiimno. No i pewnie nie bez znaczenia jest fakt, że od czwartku kopytkiem nie ruszyłam z braku czasu głównie, to się człowiek rozleniwił. Ciężko myśleć o pięknym ciele do wakacji, kiedy pogoda taka jeszcze zimowawa.

M.
Stary 2012-03-04, 17:53   #195
xxxGosia1234xxx
Raczkowanie

Witajcie Dołączam się do was Chciałabym schudnąć 15 kilo do połowy czerwca. Trochę dużo a mało czasu, ale sądzę że dzięki wysiłkowi i zdrowym żywieniu uda mi się Trzymajcie kciuki
Buziaki;*
xxxGosia1234xxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 07:38   #196
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxGosia1234xxx Pokaż wiadomość
Witajcie Dołączam się do was Chciałabym schudnąć 15 kilo do połowy czerwca. Trochę dużo a mało czasu, ale sądzę że dzięki wysiłkowi i zdrowym żywieniu uda mi się Trzymajcie kciuki
Buziaki;*
ja tez tyle chce zrzucić damy radę
Stary 2012-03-05, 09:21   #197
dreamfield
Raczkowanie

W kupie raźniej, wiadomo Najbardziej motywuje spowiedź. Codzienna spowiedź z popełnionych ćwiczeń, grzechów, jadłospisów.

Macie jakieś fajne, sprawdzone przepisy na rybę? Ja zawsze robię moją w przyprawie do mięs albo do ryb, ewentualnie w tymianku, smażoną, podduszaną albo z folii. Coś bym chętnie urozmaiciła. Macie jakieś pomysły?

M.
Stary 2012-03-05, 15:37   #198
xxxGosia1234xxx
Raczkowanie

Ja dodaję tylko trochę Vegety, czosnek i troszkę masła Polecam Ryba nie jest wtedy za tłusta ale za to bardzo smaczna.
xxxGosia1234xxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 16:47   #199
marittaa
Przyczajenie

Hej Dziewczyny! i ja się dołączam do tych, które walczą o piękną figurkę i zrzucenie z siebie tego co nam nie miłe
Powiem Wam, że w moim przypadku utrzymywanie ciągłej diety i ćwiczeń, siłowni itd na niewiele się zdało z racji słabej silnej woli... Takich jak ja napewno jest więcej dlatego chcę podzielić się z Wami moim - zupełnie przypadkowym i niezawodnym sposobem na zrzucenie kilogramów. Od ponad pół roku każdego dnia dziennie zapewniam sobie duzą dawkę ruchu( spacer) nie raz bez względu na pogodę wybieram drogę pieszą niż autobus czy samochód , do tego mam wielkie szczęscie, że moja praca polega na chodzeniu, chodzeniu i jeszcze raz chodzeniu W moim przypadku wychodzi ok 3 - 4 godzin ruchu dziennie - na przełomie cieplejszych pór roku dokładałam godzinkę i kilogramy same uciekły, cellulit zszedł do minimum ( i nad tym minimum teraz pracuje ) do tego brzuch który był moją zmorą również udało się zredukować -niestety po zimie odrobinę znów sie powiększył ale to z racji odżywiania, które niestety zaniedbaałam z Ograniczyłam słodycze i napoje gazowane , wyeliminowalam chipsy. Kilogramy uciekły a ubrania w szafie trzeba było wymienić na rozmiar mniejsze ! ) Więc powodzenia dziewczyny!
A ja po zimie muszę spowrotem ograniczyć niezdrowe jedzenie i tchnąć do mojej kuchni nieco wiosennej lekkości
marittaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 23:04   #200
dreamfield
Raczkowanie

Ja rok temu zmieniłam pracę, więc z ośmiu godzin chodzenia w kółko zrobiło się dwanaście na krześle przed kompem. Praca o niebo przyjemniejsza, no ale trochę mi się zgrubło. No i moją największą zmorą są słodkie napoje oraz brak czasu. Ani pobiegać, ani się porządnego, słodzonego soczku napić. Kicha. Czekam aż się zrobi cieplej i będę regularnie biegać po tych maratonach w pracy.

M.
Stary 2012-03-06, 11:06   #201
aroli
Zadomowienie

Witam nowe dziewczyny

Ja dzisiaj 50 min biegania i 3x 20 brzuszków
Czuje się fantastycznie, co do jedzenia jem wszystko :P ale mało, np na śniadanie zjem jeden kawalek chlebka z wędliną i pomidorem i nie mogę więcej bo mi się wymiotować chce... od zawsze tak mam, ale za to muszę jeść co 3 godziny bo głodna się robię

P.S. Wczoraj byłam mierzyć suknię ślubną i jutro jadę ją zamówić

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 11:13   #202
OstraMieta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Witam nowe dziewczyny

Ja dzisiaj 50 min biegania i 3x 20 brzuszków
Czuje się fantastycznie, co do jedzenia jem wszystko :P ale mało, np na śniadanie zjem jeden kawalek chlebka z wędliną i pomidorem i nie mogę więcej bo mi się wymiotować chce... od zawsze tak mam, ale za to muszę jeść co 3 godziny bo głodna się robię

P.S. Wczoraj byłam mierzyć suknię ślubną i jutro jadę ją zamówić
brawo
pokaż suknię

jakie aeroby najlepiej w domu wykonywać ?
Stary 2012-03-06, 11:16   #203
aroli
Zadomowienie

A co do balsamu to używam teraz z Avonu Anew Ultimate Total Body Age Repair (Balsam ujędrniająco - regenerujący). 2 razy dziennie trzeba go nakładać, zaczęłam od dzisiaj i dam znać jak już zużyję całą tubkę.
Smarują nim tylko uda, brzuch, pośladki i ręcę. Na łydki, piersi i dekolt stosuję oliwkę.

29.03.2015
17.11.2016
Stary 2012-03-06, 11:24   #204
aroli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OstraMieta Pokaż wiadomość
brawo
pokaż suknię

jakie aeroby najlepiej w domu wykonywać ?
W domu hmm to np. skakanka. Nie wiem co jeszcze może być.
Jutro postaram się wrzucić fotki, bo dopiero przy zamawianiu można robić zdjęcia. A to fotka na modelce :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BEATRICE_TO 4-19323.jpg (27,0 KB, 19 załadowań)

29.03.2015
17.11.2016
Stary 2012-03-06, 22:21   #205
dreamfield
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Jutro postaram się wrzucić fotki, bo dopiero przy zamawianiu można robić zdjęcia. A to fotka na modelce :
O ja, zazdro! Ale masz świetną motywację dzięki sukni

M.
Stary 2012-03-07, 15:01   #206
binuska
Raczkowanie

GG do binuska

Czesc dziewczyny !! moge sie do Was przylaczyc ? Nie mam juz motywacji i sily... troszke schudlam i znowu przytylam ze zdwojona sila, nie moge siej uz na siebie patrzec... ;(

Wiem ze z Wami bede miala sile i dodacie mi otuchy bo zawsze w "kupie razniej "

Mam 176 cm wzorstu i sama juz nie wiem ile waze, sadze ze 73. Mam okropny brzuch...te boczki i waly tluszczu, jak ide to sie telepie jak galaretka ;( Cala uroslam przez ostatnie pol roku. Sama siebie nie poznaje i wstydze sie swojego ciala. Zaczelam od zeszlego tygodnia chodzic na silownie, ale mam swoje dni przed miesiaczka i ciagle bym jadla slodycze i tak podbieram czasem jakies ciastko, batonik... Zreszta w tych dniach zawsze puchne .

Chcialabym wsparcia, bo moj narzeczony zaczyna mnie tylko denerwowac swoimi glupimi tekstami na temat mojego wygladu. ;(
Macie jakies fajne przepisy na szybkie dania ?
Jaki plan treningowy stosujecie ?

Edytowane przez binuska
Czas edycji: 2012-03-07 o 15:09
binuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 15:38   #207
girlishnesss
Zadomowienie

To ja też do Was dołączę
Mimo, że ważę 52kg przy wzroście 168 to i tak nie jestem zadowolona z tego jak wyglądam.
Dlatego staram się przede wszystkim nie jeść słodyczy ani rzeczy typu słodkie bułki, pączki itp.
Chcę ćwiczyć, chodzę na basen.

Pozdrawiam
girlishnesss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 15:51   #208
Shaunee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OstraMieta Pokaż wiadomość
Ja już po treningu z Mel B Zrobiłam 15 min cadrio , 20 min na całe ciało , ćwiczenia na pośladki , 8 min legs i rozciągania dużo
I jak myślisz, on działa? (:
Stary 2012-03-07, 19:59   #209
aroli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez binuska Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny !! moge sie do Was przylaczyc ? Nie mam juz motywacji i sily... troszke schudlam i znowu przytylam ze zdwojona sila, nie moge siej uz na siebie patrzec... ;(

Wiem ze z Wami bede miala sile i dodacie mi otuchy bo zawsze w "kupie razniej "

Mam 176 cm wzorstu i sama juz nie wiem ile waze, sadze ze 73. Mam okropny brzuch...te boczki i waly tluszczu, jak ide to sie telepie jak galaretka ;( Cala uroslam przez ostatnie pol roku. Sama siebie nie poznaje i wstydze sie swojego ciala. Zaczelam od zeszlego tygodnia chodzic na silownie, ale mam swoje dni przed miesiaczka i ciagle bym jadla slodycze i tak podbieram czasem jakies ciastko, batonik... Zreszta w tych dniach zawsze puchne .

Chcialabym wsparcia, bo moj narzeczony zaczyna mnie tylko denerwowac swoimi glupimi tekstami na temat mojego wygladu. ;(
Macie jakies fajne przepisy na szybkie dania ?
Jaki plan treningowy stosujecie ?
Witaj

Powiem Ci tak: nic na siłe. Naprawdę to nic nie da. To niemozliwe, żeby wstać rano i powiedzieć "od dzisiaj nie jem słodyczy itp" , znam to z własnego doświadczenia. Trzeba powoli odstawiać, np ja odstawiałam cukier, zawsze słodziłam łyżeczkę, później pół, po tygodniu 1/4 a teraz nic. Tak samo ze słodyczami, codziennie mniej, co drugi dzień, co trzeci itp, teraz jem tylko w weekendy (ale niedużo bo już po połowie batona jest mi słodko), gdy mam ochotę na coś słodkiego to jem np kawałek gorzkiej lub deserowej czekolady.
Wszystko trzeba odstawiać stopniowo, żeby organizm nie doznał szoku.

Ja po wczorajszym bieganiu mam takie zakwasy, że ledwo z łóżka wstałam

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez girlishnesss Pokaż wiadomość
To ja też do Was dołączę
Mimo, że ważę 52kg przy wzroście 168 to i tak nie jestem zadowolona z tego jak wyglądam.
Dlatego staram się przede wszystkim nie jeść słodyczy ani rzeczy typu słodkie bułki, pączki itp.
Chcę ćwiczyć, chodzę na basen.

Pozdrawiam
Witamy i do wspólnej "walki" zapraszamy

Basen, ja zrezygnowałam, na rzecz biegania, no i czasu nie miałam...

29.03.2015
17.11.2016
Stary 2012-03-07, 23:39   #210
binuska
Raczkowanie

GG do binuska

X lat temu schudlam ponad 30 kg, pozniej odchudzalam sie stopniowo i bylo naprawde zaje****. Mialam ladne cialo, jedrne, umiesnione bez zadnego cellulitu i walkow tluszczu. Teraz sie zaniedbalam, przez ostatnie pol roku pizza frytki ze serem, chipsy , slodycze, pieczone buleczki np z szynka i majonezem,puddingi w duuuuzych ilosciach i teraz wyszlo.

Mam pytanie, tez macie tak ze przed miesiaczka 2-3 dni robicie sie "pulchne" ? U mnie "pecznieje" brzuch gigantycznie, twarz i lydki... okropnie sie czuje Nawet z domu juz 3 dzien nie wychodze bo sie wstydze wyjsc, a raczej nie chce mi sie ubierac tego tlustego ciala bo i tak nic nie zaslonie ... ;(

Macie jakies przepisy na fajne szybkie dietetyczne dania ?

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości