|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Ale co do tej szyneczki, jestem wege
|
|
#1652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
na mapę mogłabym się godzinami gapić Cytat:
![]() ![]() Włosy na bank Ci urosły skoro koleżanki to zauważyły także super!!!---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Myślałam żeby fotkę zrobić i tu wrzucić ale nie miał kto mi zrobić Może następnym razem cos wymyślę ![]() Ooo pizza Dobrze, ż eprzed dieta się objadłam pizzą to nie mam na razie ochoty Na aerobiku wszystko spalisz spoko
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu przebrnęłam przez wszystkie wasze posty:P Przez te wasze opowiastki o dzieciach, śniło mi się, że sama w ciąży byłam i po urodzeniu urodziły mi sie trojaczki. W śnie przeskoczyłam o kilka lat i latały mi po domu trzy trzylatki^^
|
#1654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz za to w samochodzie jak gdzieś z nimi jedziemy (gdy mąż przyjeżdza) to zawsze też śpią Sobie przynajmniej odpoczniesz troszkę musisz częściej na spacery z nimi chodzić będą Ci spać a ty spacerując zgubisz pełno kalorii ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- aaaaa no to pozostaje Ci tylko nabiał i warzywka&owoce ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
|
#1655 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż się chce żyć!!!No coś Ty? nawiedzam Cię ? Zaakceptowałam zaproszenie - dziękuję O wiele łatwiej się chudnie jak jest trochę ruchu spacery na prawde pomagają Cytat:
zazdroszczę Wam ja to nawet jak będę w Niemczech mieszkała to i tak nie będziemy mogli z mężem nigdzie wyjść sami, jedynie z dziećmi. A Wy korzystajcie póki możecie basen to super sprawa ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
A pakerów to wygoń! a co? przeciez Cie nie zabiją, oni tylko tak strasznie wyglądają a co do czego to uciekają gdzie pieprz rośnie jak ktoś im podskoczy Noo mam nadzieję że szybko się przestawi bo od czwartku nie sr..ać to porazka na maksa! Cytat:
![]() No bo my to musimy sie umówić na kawkę chyba
|
|
#1656 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale hh jeszcze przede mną ![]() no bo on jest głupi, im starszy tym bardziej durny i coraz głośniej śpiewa rano! Wiesz co, niby mają możliwość tylko że mnóstwo kasy włożyli w wyremontowanie góry, no i tutaj sobie żyją nie płacąc za nic, wszystko moja mama opłaca. Także warunki mają fajne tylko właśnie mieszkanie z rodzicami nie jest fajne. Cytat:
Aaa dziękuję Cytat:
![]() A co do imprez to ja nie wiem jak to jest, on najczęściej chodzi ze swoimi kumplami albo jak jest na weekend w innym mieście na uczelni bo mu się nie opłaca wracać na jeden dzień, to wtedy też baluje a ona siedzi biedna sama w domu. Cytat:
Pomocy!
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
kochane ide spalić troche sadła
nie naskrobcie dużo
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cos mi cytaty pozjadalo. ![]() Co do studiow, to moja mama poszla studiowac polonistyke po 50 urodzinach i teraz juz jest skonczona pani magister.
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
O, a na co jest dobra biała herbatka?
|
#1660 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam wolę z nimi nie zadzierać w ogóle jak dzisiaj biegałam na bieżni to jakiś pacan cały czas się na mnie gapił chodził po korytarzu wte i wewte przez 50 min no myślałam, że mnie jasny szlag trafi Cytat:
Nioooo fajnie by było! Cytat:
Kurde, to ten co rano śpiewa? zabiłabym jak za wszystko mama płaci to nic dziwnego, że im się nie spieszy no i jak już wyremontowali to zamierzają zostać ja bym nie mogła... Cytat:
powodzenia No to miłego spalania będziemy grzeczne ![]() Cytat:
a tak na poważnie to wielki szacun dla Twojej mamy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na obiad zjadłam 2 naleśniki z jabłkami te z Biedronki
![]() Jeden naleśnik ma 159 kcal więc dwa to 308 także na obiad idealnie Jakie one są pyszne te nalesniki!!! w ogóle nie są tłuste ( a ni troszkę!) a ten mus jabłkowy w nich to niebo w gębie! Pycha! Na kolację nie wiem co zjem jeszcze..... może koktajl wypiję. Jutro jadę o 14stej do Kwidzyna na zakupy popatrzę za butami w CCC i odwiedzę Rossmanna oraz Carrefoura. Musze sobie dzisiaj listę zakupów zrobić bo ja mam taką sklerozę że zawsze połowy kupić zapomnę Chcę iśc też do Media Expert i popatrzeć za depilatorami. W ogóle to mój mąz ma urodziny 10 marca.... miałam do niego pojechać na weekend ale stwierdziliśmy, że się nie opłaca bo za drogo to wyniesie. I faktycznie wyszłoby ok. 1000 zł a ja bym tam była od piątku do niedzieli popołudnia tylko. No i musiałabym dzieci zostawić. Także musimy poczekać do Świąt. W ogóle to postanowiliśmy sprzedać samochód ten który ja mam tutaj no bo po co nam dwa jeśli będziemy tam razem w Niemczech. Pod koniec kwietnia dam ogłoszenia, może do konca czerwca znajdzie się jakiś chętny.... Prawdopodobnie wynajmiemy te mieszkanie już od 1 lipca.... trzeba będzie pozabierać z mieszkania wszystko co się da. Smutno mi trochę ale chyba nie mam juz wyjścia. Mam tylko nadzieję że mój mąz tam w Niemczech nie da mi powodu do chęci powrotu do Polski.... bo wiecie jaki on potrafi być.....
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł heloł
![]() Wróciłam godzinkę temu od fryzjera i staram się Was nadrobić co nie lada wyczyn jest Ja jestem bardzo zadowolona z efektu Tż też zachwycony z nowej fryzurki Na szczęście fryzjerka też chce, żebym włosy zapuściła i podcięła jedynie same końcóweczki Zrobiłam chyba z 30 zdjęć z czego wybrałam uwaga... JEDNO na którym nie wyszłam jak down no ale dodam, jak obiecałam ![]() Monia ale żeś pospała dzisiaj a co do wyglądu to ja też lubię się ładnie ubrać i czuć się fajnie ze sobą, a nie to co kiedyś co bym nie założyła to zawsze wyglądałam jak wieloryb teraz nie ma rzeczy której bym nie założyła od razu wzrosło poczucie własnej wartości, bo nigdy nie czułam się ładna ![]() Maminka grzyweczka jest na swoim miejscu a robiłam pasemka blond + brąz Cocktail już dodaję zdjęcie ale za fajne nie jest bo wyszłam okropnie :/Mureczko oo miło mi, że myślałaś o mnie w sobotę zrobię jeszcze jakieś zdjęcia to dodam, chyba że znów głupio wyjdę No to daję foto
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że kolor jeszcze trochę mi się wypłucze i włoski będą troszkę jaśniejsze
bo na rozjaśnionych włosach kolor szybko się wymywa.
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, bardzo ładny Ci wyszedł ten kolorek!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1665 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
proszę proszę jaka śliczna Madzia ! ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
) |
||
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mi robisz na nie ochotę! Tak je zachwalasz ![]() Ja też jak idę na zakupy to muszę mieć listę. Bo jak nie mam to kupuję niepotrzebne rzeczy, a to co w rzeczywistości miałam kupić nie albo pałętam się bez celu po całym sklepie w nadziei, że mnie coś nagle oświeci i przypomnę sobie co miałam kupić ![]() Oooo, też bym poszła do CCC obejrzeć buty kurteczka też by mi się przydała spodnie też jakieś w ogóle, co by mi się nie przydało? Nic się nie martw na zapas na początku może być Wam ciężko, bo odwykliście od siebie ale spokojnie, dotrzecie się na nowo
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie slicznotki
![]() Wlasnie wrocilam z pracy i pierwsze co zrobilam to usiadlam zeby Was nadrobic ![]() Wszyscy cos odemnie chca a ja ich totalnie olalam nawet nie slucham bo tak sie wczytalam Za mna dzisiaj kolejne 10km ![]() Juz coraz mniej mnie to meczy a to dopiero poczatek drugiego tygodnia, takze lapie forme czuje to ![]() Meedzik noooo kochana super Bardzo mi sie podoba![]() Wrzucam swoje dzisiejsze jadlo S: standard, mleko musli+otreby 2 s: jablko O: salatka z tunczyka(chyba bede miala tez na jutro) 3 lyzki takie wieksze K: serek wiesjki I jestem najedzona na maksa nie krzyczcie ze malo bo naprawde jestem pelna
|
|
|
|
#1668 |
|
Rozeznanie
|
Meedzik- slicznie wygladasz
Monia- nie stresuj sie niepotrzebnie, wszystko bedzie dobrze tam nie bedziecie mieli stresow, bo zycie jest przyjemniejsze w normalnym kraju ![]() Wlasnie mysle co moge zrobic jutro na obiad, tak zeby bylo mieeeeecho, bo jutro TZ do mnie przyjezdza mam ochote na brokula z feta i do tego piers z kuraka a la gyros ewentualnie makaron pelnoziarnisty z sosem pomidorowym + kurczak. Ehhhh... ![]() Naolejowalam wloski sobie, moj steper zaczal tak przerazliwie piszczec, ze nie moge nawet kroku na nim zrobic [chcialam odpokutowac kolejne ciastko a ona msciwy i zlosliwy skorpion jest, wiec siedzialam jak na szpilkach i zastanawialam sie czy nie wyladuje przed lustrem z jakims namalowanym penisem na czole czy cos
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czego Ty mi zazdrościsz ? mieszkasz w Londynie ze swoim ukochanym , macie dobrą prace i super dom!!! Czego chcieć więcej???
|
|
#1670 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z tym penisem to niezle dalas |
|
|
|
|
#1672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zero kontaktu ze mną ![]() no no no, wciągasz się 10 km to bardzo dużo ![]() A ja będę krzyczeć, że mało! Obiad powinien być większy!!!!!! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego tam byla fasola czerwona ktora jest kaloryczna takze kochana zostaw na mnie chociaz sucha nitke |
|
|
|
|
#1674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi tam nie przeszkadzają, nawet bym nie chciała żeby się wyprowadzali bo zawsze to jakoś weselej jest, ale raczej się nie zanosi na to i tak bo tutaj już maja wszystko wyremontowane właśnie ![]() Cytat:
![]() A to Ty jesteś taka agentka jak ja, też zawsze narobię sobie zdjęć i żadne mi się nie podoba ![]() No dobra umiem całą Afrykę, całą Azję i trochę A.Płn. Jak się umyję to może jeszcze siądę do mapy żeby jutro mniej mieć. Chciałabym już mieć to z głowy Aaa chyba jednak się nie pouczę bo jeszcze muszę pokręcić! No trudno, wezmę do szkoły to na lekcjach coś popatrzę
|
|
#1675 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zalozmy pokloce sie z mama, a pozniej udu.pi mnie w najmniej oczekiwanym momencie ![]() Cytat:
![]() I owszem, moja mama bylaby do tego zdolna raz poszlam z nia na impreze, bo jej kolega mial urodziny a wynajela limuzyne, loze w klubie, duzo wodki i brakowalo jednej osoby do kompletu... i owa impreza zakonczyla sie wezwaniem policji myslalam, ze to ja taka "pechowa" jestem, ale juz wiem po kim to odziedziczylam :d Cytat:
czym trzeba go naoliwic? TZ ma mi to zrobic ale sama jestem ciekawa :P Tez musze nad pupka popracowac, chcialabym "uwypuklic" ja, zrzucic ta wkurzajaca wewnetrzna czesc uda, zmniejszyc biust i popracowac nad brzuszkiem. Czyli- wszystko ahahahahah nie no, do konca czerwca zostaly 4 miesiace. Silka 2xtydz + steper w wolne dni. I dajet. MUSZEEEEEEEEE dac rade , bo splone ze wstydu na plazy !!!!! Monia- czy jak sie odchudzalas to stosowalas tak mocno te 1000kcal , liczylas wszystko itp? Czy niekoniecznie 1000kcal tylko po prostu duzo mniej niz wczesniej? Pewnie juz miliard razy to powtarzalas a ja wciaz nie moge zapamietac.
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-03-05 o 21:13 |
|||
|
|
|
#1676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na prawdę ładnie No ja tez zawsze zrobię z 30 zdjęc a jedno jakies normalne mi wychodzi Cytat:
No troszkę pospałam Jutro obiecuję sobie wstać wcześniej! Mi odkąd schudłam też znacznie wzrosło poczucie własnej wartości Tak samo jak Ty czułam się strasznie gdy ubierałam jakiś ciuszek bo wszystko mi się wylewało no i w ogóle wyglądałam jak king kong. Teraz jest super czuję się w końcu normalna, i wiem, że nie muszę się wstydzić swojego ciała fajne uczucie
|
|
#1677 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() mam w szafie taki specjalny spray, nawet nie wiem jak się nazywa
|
|
|
|
|
#1678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale zmniejszajac go bede Ci telepatycznie wysylac tyle biustu ile u mnie zmaleje i siedzac na sprzecie bede myslala "cycki ida do Eldo, cycki ida do Eldo"
|
|
#1679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tych ZALET Twojego brata to tak na prawdę po co ona Wam ma o nich mówić? Wiadomo, że jakies tam są ale chwalenie kogoś w takim momencie gdy on tak traktuje żonę to bez sensu. Ona po prostu mówi Wam co ją BOLI bo chce się wyżalić. Zresztą sama mówisz że znasz swojego brata i też narzekasz na niego Ja tą Twoją szwagierkę świetnie rozumiem bo mój mąż też tak zrobił z 2-3 razy w życiu i wiem jak to boli i wkurza. Tak na prawde to dziwię jej się że jeszcze z nim jest - musi go chyba mocno kochać Cytat:
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam molestowac swoj tylek i uda bankami, niebawem wracam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

Napiszę tylko szybko co u mnie i lecę się uczyć mapy świata bo w środę mam sprawdzian ze wszystkich państw,ich stolic i wysp 

ale dzisiaj aerobik także nie mam wyrzutów no może troszkę
Na aerobiku wszystko spalisz
szok w trampkach Nie pamiętam kiedy tak miałam Mała już od dawna w dzień nie sypia więc mam chwilkę wytchnienia. Ej tak cicho w domu, że aż głupio 
dobra rozpisalam sie
bo tam cały czas pakery siedzą 
kwestie finansowe? 

lubię owocowe za to bardzo 

zawsze mi robisz na nie ochotę! Tak je zachwalasz
spodnie też jakieś
na początku może być Wam ciężko, bo odwykliście od siebie