Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 18:15   #1651
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Zjedz jakies warzywko, lub jajeczko lub z 4 plasterki chudej szynki
Dziękuję za rady Ale co do tej szyneczki, jestem wege

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 18:21   #1652
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to hej Napiszę tylko szybko co u mnie i lecę się uczyć mapy świata bo w środę mam sprawdzian ze wszystkich państw,ich stolic i wysp
oooo ale fajnie!!! Ja uwielbiałam takie sprawdziany na mapę mogłabym się godzinami gapić Co prawda do stolic mam straszną sklerozę ale gdyby powtórzyła sobie wszystko to bym wiedziała co i jak

Cytat:
Zważyłam się dziś i jest 50,3 a w sobotę było 50,9 Warto było nie jeść wczoraj tego ciasta
Byłam z Tż w mieście i chciałam kupić jakieś buty na obcasie, taa, pomarzyć można. Wszystkie spadały mi ze stopy Może w Olsztynie coś znajdziemy jak pojedziemy niedługo.
A dziś koleżanki powiedziały że mi urosły włosy A tak czekałam aż zauważą ha!
Dobra spadam do mapy, do wieczora
no to super, że waga jest mniejsza!!!
Włosy na bank Ci urosły skoro koleżanki to zauważyły także super!!!

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jezu, ale Ty masz spanie dziewczyno ja dzisiaj wstałam przed 8 Na szczęście do czwartku wolne Pewnie dzisiaj wyglądałaś prześlicznie trzeba było fotki cyknąć i się nam pochwalić
U mnie dzisiaj nie ma spadku na wadze, ale wczoraj zjadłam pizze ale dzisiaj aerobik także nie mam wyrzutów no może troszkę
No ja już przesadzam..... muszę to zmienić i wstawać przynajmniej o 11, żeby o 13-14 wyjść z dzieckiem na spacer bo coraz cieplej się robi.
Myślałam żeby fotkę zrobić i tu wrzucić ale nie miał kto mi zrobić
Może następnym razem cos wymyślę
Ooo pizza Dobrze, ż eprzed dieta się objadłam pizzą to nie mam na razie ochoty Na aerobiku wszystko spalisz spoko

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 18:36   #1653
zooska
Zakorzenienie

W końcu przebrnęłam przez wszystkie wasze posty:P Przez te wasze opowiastki o dzieciach, śniło mi się, że sama w ciąży byłam i po urodzeniu urodziły mi sie trojaczki. W śnie przeskoczyłam o kilka lat i latały mi po domu trzy trzylatki^^

Stary 2012-03-05, 18:59   #1654
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam ze spaceru z dzieciakami i normalnie obydwoje usnęli szok w trampkach Nie pamiętam kiedy tak miałam Mała już od dawna w dzień nie sypia więc mam chwilkę wytchnienia. Ej tak cicho w domu, że aż głupio Moja psycha odpoczywa
Moje dzieci za każdym razem jak szłam z nimi na dwór to zasypiały Teraz za to w samochodzie jak gdzieś z nimi jedziemy (gdy mąż przyjeżdza) to zawsze też śpią
Sobie przynajmniej odpoczniesz troszkę musisz częściej na spacery z nimi chodzić będą Ci spać a ty spacerując zgubisz pełno kalorii

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dziękuję za rady Ale co do tej szyneczki, jestem wege
aaaaa no to pozostaje Ci tylko nabiał i warzywka&owoce

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A mi się dzisiaj nie chce ćwiczyć, lenia mam niesamowitego ale może jak wrócę od fryzjera to pokręcę hula hop i przed spaniem zrobię te 100 brzuszków jakoś pod koniec dnia biorą mnie wyrzuty za niećwiczenie i jednak ćwiczę
No i jak po fryzjerze??????????? Pokaż nam się!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Najwieksza wpadke oczywiscie kto zaliczyl? No ja! MIalam piekna sukienke, przed kolano, z weluru takiego porzadnego i z wielka aplikacja z koralikow [ponoc w niej wygladam ja caryca ] i pod spodem ponczochy i majtki sciskajace brzuch. Sukienka czarna wiec bielizna tez czarna. Kolega krecil film w ciemnosciach, na tym jakims tam trybie... i CALA sukienka mi przeswitywala cale szczecia tylko na tym filmie i tylko w tym trybie nocnym
hehehehe ooo to faceci będą mieli co oglądać

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
W końcu przebrnęłam przez wszystkie wasze posty:P Przez te wasze opowiastki o dzieciach, śniło mi się, że sama w ciąży byłam i po urodzeniu urodziły mi sie trojaczki. W śnie przeskoczyłam o kilka lat i latały mi po domu trzy trzylatki^^
a może to był sen proroczy??????????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 19:13   #1655
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia- ja skacze ze szczescia, ze wiosna jest, ciagle mam przed oczami Ciebie jak spacerowalas z synkami i jak Ci ladnie waga spadala nie mam pojecia dlaczego wyslalam Ci zaproszenie
Teraz na wiosne kazda forma ruchu bedzie super, bez cwiczen moja dieta nie istnieje
ja też się cieszę, że wiosna się zaczyna aż się chce żyć!!!

No coś Ty? nawiedzam Cię ?
Zaakceptowałam zaproszenie - dziękuję
O wiele łatwiej się chudnie jak jest trochę ruchu spacery na prawde pomagają

Cytat:
I w sobote jak bylismy z TZem na rowerach to stwierdzilismy, ze na wiosne to bedzie nasza forma spedzania czasu tez, bo zazwyczaj to dwie kluchy lezymy i ogladamy seriale albo sie tulimy albo cos gotujemy ale koniec, musimy obydwoje zmienic tryb zycia, nie tylko na czas diety, ale na stale w sensie, ze zamiast do kina/na kawe/pizze isc na basen czy cos w tym stylu. I silka dobra rozpisalam sie
ale macie fajnie zazdroszczę Wam ja to nawet jak będę w Niemczech mieszkała to i tak nie będziemy mogli z mężem nigdzie wyjść sami, jedynie z dziećmi. A Wy korzystajcie póki możecie basen to super sprawa

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Wiem, że za mało ale jak ja się rano nie zmobilizuję pójść ćwiczyć to później tym bardziej nie będzie mi się chciało ja tak mam muszę wstać i z powerem zacząć dzień tylko przydałoby się jeszcze wcześniej trochę chodzić spać A chodzę rano też z tego względu, że mniej osób chodzi. I wiem, że będzie wolna bieżnia czy rowerek gorzej ze sprzętem siłowym bo tam cały czas pakery siedzą a chciałbym coś poćwiczyć też na ręce
JA już mówiłam że Ty to taka Sowa-Geniusz & skowronek 2 w 1
A pakerów to wygoń! a co? przeciez Cie nie zabiją, oni tylko tak strasznie wyglądają a co do czego to uciekają gdzie pieprz rośnie jak ktoś im podskoczy

Cytat:
Pewnie tak, organizm musi się przestawić na inny tryb
Noo mam nadzieję że szybko się przestawi bo od czwartku nie sr..ać to porazka na maksa!

Cytat:
No w końcu siostry to siostry

Nie wiem czemu, ale jak mówię do Ciebie siostro, to ciągle mam przed oczami tą reklamę kawy Nescafe Creme i ten tekst: "Wiesz siostra, chyba się zakochałam" no cały czas się na tym łapię
No ba!! Sistersy zawsze się rozumieją

No bo my to musimy sie umówić na kawkę chyba

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 19:22   #1656
murka04
Zadomowienie

Cytat:
No to dobrze, że są a czemu masz się nie chwalić jak ktoś to docenia to jest większa mobilizacja i chce się więcej i więcej

'bo on w ogóle głupi jest' Kocham Cię

a oni nie mają możliwości na razie się wyprowadzić? kwestie finansowe? kurcze przes.rane jest mieszkać z rodzicami czy teściami....
No to pochwalę się że zrobiłam w przerwie na naukę 250brzuszków Ale hh jeszcze przede mną
no bo on jest głupi, im starszy tym bardziej durny i coraz głośniej śpiewa rano!
Wiesz co, niby mają możliwość tylko że mnóstwo kasy włożyli w wyremontowanie góry, no i tutaj sobie żyją nie płacąc za nic, wszystko moja mama opłaca. Także warunki mają fajne tylko właśnie mieszkanie z rodzicami nie jest fajne.

Cytat:
Najwieksza wpadke oczywiscie kto zaliczyl? No ja! MIalam piekna sukienke, przed kolano, z weluru takiego porzadnego i z wielka aplikacja z koralikow [ponoc w niej wygladam ja caryca ] i pod spodem ponczochy i majtki sciskajace brzuch. Sukienka czarna wiec bielizna tez czarna. Kolega krecil film w ciemnosciach, na tym jakims tam trybie... i CALA sukienka mi przeswitywala cale szczecia tylko na tym filmie i tylko w tym trybie nocnym

Mureczko- GRATULUJE SPADKU i to jest dopiero motywacja, zeby nie jesc slodyczy !
Hahaha ale wtopa! Ładnie Cię urządził Wyobrażam to sobie
Aaa dziękuję

Cytat:
No ale dziwisz jej się??? bo ja nie nie ma komu się wygadać dziewczyna to Wam się żali - widać że Wam ufa i pewnie robi to też z myślą że może ustawicie swojego brata do pionu, bo ona pewnie juz siły nie ma. A dlaczego on żony na impreze nie weźmie????? Ona nie chce z nim wychodzić czy jak?????
Nie dziwię się bo ona nie ma takiej przyjaciółki żeby mogła się wygadać, ale jeśli chodzi o to że nigdy nie mówi o nim nic dobrego to się dziwię - nie wierzę że ma same wady i nie mają fajnych chwil. W końcu z jakiegoś powodu się pobrali, musieli widzieć w sobie dobre rzeczy. Ale może i on faktycznie się zmienił na gorsze po ślubie tak jak ona mówi. Tylko nie wiem jak to dalej będzie, całe życie będą się żreć i żałować tego ślubu? A my zawsze chętnie z nią ponarzekamy na niego hehe co tu ukrywać
A co do imprez to ja nie wiem jak to jest, on najczęściej chodzi ze swoimi kumplami albo jak jest na weekend w innym mieście na uczelni bo mu się nie opłaca wracać na jeden dzień, to wtedy też baluje a ona siedzi biedna sama w domu.

Cytat:
oooo ale fajnie!!! Ja uwielbiałam takie sprawdziany na mapę mogłabym się godzinami gapić Co prawda do stolic mam straszną sklerozę ale gdyby powtórzyła sobie wszystko to bym wiedziała co i jak

no to super, że waga jest mniejsza!!!
Włosy na bank Ci urosły skoro koleżanki to zauważyły także super!!!
Ja też bardzo lubię sprawdziany z mapy zawsze łatwo mi szło się uczyć, ale cały świat.. Przez 1,5h nauczyłam się dopiero całej Afryki i pół Azji. Te stolice w Azji to jakiś kosmos! Aszchabad, Phnam Penh, Bandar Seri Begwan Pomocy!

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 19:26   #1657
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

kochane ide spalić troche sadła nie naskrobcie dużo
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 19:32   #1658
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubię lubię owocowe za to bardzo ale odkąd jestem na diecie to zmuszam się do picia tej zielonej tyle, że nie samej tylko np. z maliną czy cytryną
A probowalas biala znalezc? tak jak ci radzilam.
Cos mi cytaty pozjadalo.
Co do studiow, to moja mama poszla studiowac polonistyke po 50 urodzinach i teraz juz jest skonczona pani magister.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 19:37   #1659
zooska
Zakorzenienie

O, a na co jest dobra biała herbatka?

Stary 2012-03-05, 19:57   #1660
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
JA już mówiłam że Ty to taka Sowa-Geniusz & skowronek 2 w 1
A pakerów to wygoń! a co? przeciez Cie nie zabiją, oni tylko tak strasznie wyglądają a co do czego to uciekają gdzie pieprz rośnie jak ktoś im podskoczy
Haha, no
Ja tam wolę z nimi nie zadzierać w ogóle jak dzisiaj biegałam na bieżni to jakiś pacan cały czas się na mnie gapił chodził po korytarzu wte i wewte przez 50 min no myślałam, że mnie jasny szlag trafi a w dodatku uroiłam sobie, że przypomina mi tego gościa zbira-bandytę z mojego snu ludzie

Cytat:
Noo mam nadzieję że szybko się przestawi bo od czwartku nie sr..ać to porazka na maksa!

Cytat:
No bo my to musimy sie umówić na kawkę chyba
Nioooo fajnie by było!

Cytat:
No to pochwalę się że zrobiłam w przerwie na naukę 250brzuszków Ale hh jeszcze przede mną
no bo on jest głupi, im starszy tym bardziej durny i coraz głośniej śpiewa rano!
Wiesz co, niby mają możliwość tylko że mnóstwo kasy włożyli w wyremontowanie góry, no i tutaj sobie żyją nie płacąc za nic, wszystko moja mama opłaca. Także warunki mają fajne tylko właśnie mieszkanie z rodzicami nie jest fajne.
No superancko!
Kurde, to ten co rano śpiewa? zabiłabym no to oni są po prostu wygodni jak za wszystko mama płaci to nic dziwnego, że im się nie spieszy no i jak już wyremontowali to zamierzają zostać ja bym nie mogła...

Cytat:
Ja też bardzo lubię sprawdziany z mapy zawsze łatwo mi szło się uczyć, ale cały świat.. Przez 1,5h nauczyłam się dopiero całej Afryki i pół Azji. Te stolice w Azji to jakiś kosmos! Aszchabad, Phnam Penh, Bandar Seri Begwan Pomocy!
powodzenia

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
kochane ide spalić troche sadła nie naskrobcie dużo
No to miłego spalania będziemy grzeczne

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
A probowalas biala znalezc? tak jak ci radzilam.
Cos mi cytaty pozjadalo.
Co do studiow, to moja mama poszla studiowac polonistyke po 50 urodzinach i teraz juz jest skonczona pani magister.
ale to śmiesznie zabrzmiało a tak na poważnie to wielki szacun dla Twojej mamy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 19:58   #1661
monika01011986
Zakorzenienie

A ja na obiad zjadłam 2 naleśniki z jabłkami te z Biedronki
Jeden naleśnik ma 159 kcal więc dwa to 308 także na obiad idealnie
Jakie one są pyszne te nalesniki!!! w ogóle nie są tłuste ( a ni troszkę!) a ten mus jabłkowy w nich to niebo w gębie! Pycha!
Na kolację nie wiem co zjem jeszcze..... może koktajl wypiję.
Jutro jadę o 14stej do Kwidzyna na zakupy popatrzę za butami w CCC i odwiedzę Rossmanna oraz Carrefoura. Musze sobie dzisiaj listę zakupów zrobić bo ja mam taką sklerozę że zawsze połowy kupić zapomnę
Chcę iśc też do Media Expert i popatrzeć za depilatorami.
W ogóle to mój mąz ma urodziny 10 marca.... miałam do niego pojechać na weekend ale stwierdziliśmy, że się nie opłaca bo za drogo to wyniesie. I faktycznie wyszłoby ok. 1000 zł a ja bym tam była od piątku do niedzieli popołudnia tylko. No i musiałabym dzieci zostawić. Także musimy poczekać do Świąt. W ogóle to postanowiliśmy sprzedać samochód ten który ja mam tutaj no bo po co nam dwa jeśli będziemy tam razem w Niemczech. Pod koniec kwietnia dam ogłoszenia, może do konca czerwca znajdzie się jakiś chętny.... Prawdopodobnie wynajmiemy te mieszkanie już od 1 lipca.... trzeba będzie pozabierać z mieszkania wszystko co się da. Smutno mi trochę ale chyba nie mam juz wyjścia. Mam tylko nadzieję że mój mąz tam w Niemczech nie da mi powodu do chęci powrotu do Polski.... bo wiecie jaki on potrafi być.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 20:05   #1662
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł heloł
Wróciłam godzinkę temu od fryzjera i staram się Was nadrobić co nie lada wyczyn jest
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu Tż też zachwycony z nowej fryzurki
Na szczęście fryzjerka też chce, żebym włosy zapuściła i podcięła jedynie same końcóweczki
Zrobiłam chyba z 30 zdjęć z czego wybrałam uwaga... JEDNO na którym nie wyszłam jak down ale najlepiej to też nie wyszłam no ale dodam, jak obiecałam

Monia ale żeś pospała dzisiaj a co do wyglądu to ja też lubię się ładnie ubrać i czuć się fajnie ze sobą, a nie to co kiedyś co bym nie założyła to zawsze wyglądałam jak wieloryb teraz nie ma rzeczy której bym nie założyła od razu wzrosło poczucie własnej wartości, bo nigdy nie czułam się ładna

Maminka grzyweczka jest na swoim miejscu a robiłam pasemka blond + brąz

Cocktail już dodaję zdjęcie ale za fajne nie jest bo wyszłam okropnie :/

Mureczko oo miło mi, że myślałaś o mnie w sobotę zrobię jeszcze jakieś zdjęcia to dodam, chyba że znów głupio wyjdę

No to daję foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6989.jpg (38,5 KB, 55 załadowań)
Stary 2012-03-05, 20:12   #1663
meeedzik
Zakorzenienie

Zapomniałam dodać, że kolor jeszcze trochę mi się wypłucze i włoski będą troszkę jaśniejsze bo na rozjaśnionych włosach kolor szybko się wymywa.
Stary 2012-03-05, 20:13   #1664
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, bardzo ładny Ci wyszedł ten kolorek! i najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-05, 20:33   #1665
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Heloł heloł
Wróciłam godzinkę temu od fryzjera i staram się Was nadrobić co nie lada wyczyn jest
Na szczęście fryzjerka też chce, żebym włosy zapuściła i podcięła jedynie same końcóweczki
Zrobiłam chyba z 30 zdjęć z czego wybrałam uwaga... JEDNO na którym nie wyszłam jak down ale najlepiej to też nie wyszłam no ale dodam, jak obiecałam

Monia ale żeś pospała dzisiaj a co do wyglądu to ja też lubię się ładnie ubrać i czuć się fajnie ze sobą, a nie to co kiedyś co bym nie założyła to zawsze wyglądałam jak wieloryb teraz nie ma rzeczy której bym nie założyła od razu wzrosło poczucie własnej wartości, bo nigdy nie czułam się ładna

Maminka grzyweczka jest na swoim miejscu a robiłam pasemka blond + brąz

Cocktail już dodaję zdjęcie ale za fajne nie jest bo wyszłam okropnie :/

Mureczko oo miło mi, że myślałaś o mnie w sobotę zrobię jeszcze jakieś zdjęcia to dodam, chyba że znów głupio wyjdę

No to daję foto

proszę proszę jaka śliczna Madzia !

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Jakie one są pyszne te nalesniki!!! w ogóle nie są tłuste ( a ni troszkę!) a ten mus jabłkowy w nich to niebo w gębie! Pycha!
Jutro jadę o 14stej do Kwidzyna na zakupy popatrzę za butami w CCC i odwiedzę Rossmanna oraz Carrefoura. Musze sobie dzisiaj listę zakupów zrobić bo ja mam taką sklerozę że zawsze połowy kupić zapomnę
W ogóle to mój mąz ma urodziny 10 marca.... miałam do niego pojechać na weekend ale stwierdziliśmy, że się nie opłaca bo za drogo to wyniesie. I faktycznie wyszłoby ok. 1000 zł a ja bym tam była od piątku do niedzieli popołudnia tylko. No i musiałabym dzieci zostawić. Także musimy poczekać do Świąt. W ogóle to postanowiliśmy sprzedać samochód ten który ja mam tutaj no bo po co nam dwa jeśli będziemy tam razem w Niemczech. Pod koniec kwietnia dam ogłoszenia, może do konca czerwca znajdzie się jakiś chętny.... Prawdopodobnie wynajmiemy te mieszkanie już od 1 lipca.... trzeba będzie pozabierać z mieszkania wszystko co się da. Smutno mi trochę ale chyba nie mam juz wyjścia. Mam tylko nadzieję że mój mąz tam w Niemczech nie da mi powodu do chęci powrotu do Polski.... bo wiecie jaki on potrafi być.....
na pewno będzie dobrze Kochana ! ) zazdroszcze normalnie Ci aż wyjazdu !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:40   #1666
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Aż muszę spróbować tych naleśników zawsze mi robisz na nie ochotę! Tak je zachwalasz

Ja też jak idę na zakupy to muszę mieć listę. Bo jak nie mam to kupuję niepotrzebne rzeczy, a to co w rzeczywistości miałam kupić nie albo pałętam się bez celu po całym sklepie w nadziei, że mnie coś nagle oświeci i przypomnę sobie co miałam kupić

Oooo, też bym poszła do CCC obejrzeć buty trzeba sobie coś na wiosnę fajnego zakupić kurteczka też by mi się przydała spodnie też jakieś w ogóle, co by mi się nie przydało?

Nic się nie martw na zapas na początku może być Wam ciężko, bo odwykliście od siebie ale spokojnie, dotrzecie się na nowo i będzie fajnie rodzinka w komplecie
Stary 2012-03-05, 20:48   #1667
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Witajcie slicznotki

Wlasnie wrocilam z pracy i pierwsze co zrobilam to usiadlam zeby Was nadrobic
Wszyscy cos odemnie chca a ja ich totalnie olalam nawet nie slucham bo tak sie wczytalam

Za mna dzisiaj kolejne 10km
Juz coraz mniej mnie to meczy a to dopiero poczatek drugiego tygodnia, takze lapie forme czuje to

Meedzik noooo kochana super Bardzo mi sie podoba Taki fajny balejazyk wyszedl

Wrzucam swoje dzisiejsze jadlo
S: standard, mleko musli+otreby
2 s: jablko
O: salatka z tunczyka(chyba bede miala tez na jutro) 3 lyzki takie wieksze
K: serek wiesjki
I jestem najedzona na maksa nie krzyczcie ze malo bo naprawde jestem pelna
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:53   #1668
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Meedzik- slicznie wygladasz

Monia- nie stresuj sie niepotrzebnie, wszystko bedzie dobrze tam nie bedziecie mieli stresow, bo zycie jest przyjemniejsze w normalnym kraju

Wlasnie mysle co moge zrobic jutro na obiad, tak zeby bylo mieeeeecho, bo jutro TZ do mnie przyjezdza mam ochote na brokula z feta i do tego piers z kuraka a la gyros ewentualnie makaron pelnoziarnisty z sosem pomidorowym + kurczak. Ehhhh...

Naolejowalam wloski sobie, moj steper zaczal tak przerazliwie piszczec, ze nie moge nawet kroku na nim zrobic [chcialam odpokutowac kolejne ciastko ] , "ochrzanilam" mame ze kupila mi te ciasteczka i zylam w ogromnej niepewnosci, bo robila mi henne na brwi a ona msciwy i zlosliwy skorpion jest, wiec siedzialam jak na szpilkach i zastanawialam sie czy nie wyladuje przed lustrem z jakims namalowanym penisem na czole czy cos

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:55   #1669
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
na pewno będzie dobrze Kochana ! ) zazdroszcze normalnie Ci aż wyjazdu !
No mam nadzieję
A czego Ty mi zazdrościsz ? mieszkasz w Londynie ze swoim ukochanym , macie dobrą prace i super dom!!! Czego chcieć więcej???

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 20:57   #1670
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
moj steper zaczal tak przerazliwie piszczec, ze nie moge nawet kroku na nim zrobic
mój to samo jutro muszę go zreanimować, bo akcja ujędrniam uda i pośladki trwa
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:58   #1671
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Naolejowalam wloski sobie, moj steper zaczal tak przerazliwie piszczec, ze nie moge nawet kroku na nim zrobic [chcialam odpokutowac kolejne ciastko ] , "ochrzanilam" mame ze kupila mi te ciasteczka i zylam w ogromnej niepewnosci, bo robila mi henne na brwi a ona msciwy i zlosliwy skorpion jest, wiec siedzialam jak na szpilkach i zastanawialam sie czy nie wyladuje przed lustrem z jakims namalowanym penisem na czole czy cos
Jezu to tak jak ja jestem taka typowa skorpionica ze to szok

Ale z tym penisem to niezle dalas
Stary 2012-03-05, 20:58   #1672
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Witajcie slicznotki

Wlasnie wrocilam z pracy i pierwsze co zrobilam to usiadlam zeby Was nadrobic
Wszyscy cos odemnie chca a ja ich totalnie olalam nawet nie slucham bo tak sie wczytalam

Za mna dzisiaj kolejne 10km
Juz coraz mniej mnie to meczy a to dopiero poczatek drugiego tygodnia, takze lapie forme czuje to

Meedzik noooo kochana super Bardzo mi sie podoba Taki fajny balejazyk wyszedl

Wrzucam swoje dzisiejsze jadlo
S: standard, mleko musli+otreby
2 s: jablko
O: salatka z tunczyka(chyba bede miala tez na jutro) 3 lyzki takie wieksze
K: serek wiesjki
I jestem najedzona na maksa nie krzyczcie ze malo bo naprawde jestem pelna
Hehe, ja też jak siądę przed kompem, włączę wizaż i przepadam zero kontaktu ze mną

no no no, wciągasz się 10 km to bardzo dużo

A ja będę krzyczeć, że mało! Obiad powinien być większy!!!!!!

Cytat:
Buahahaha byłaby do tego zdolna Twoja mama? już ją lubię
Stary 2012-03-05, 21:04   #1673
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, ja też jak siądę przed kompem, włączę wizaż i przepadam zero kontaktu ze mną

No zlituj sie tej salatki to bylo jak na moje oko 400kcal, jak ja zjadlam w pracy to ledwo sie ruszalam! I Ty mi mowisz ze za malo
Do tego tam byla fasola czerwona ktora jest kaloryczna takze kochana zostaw na mnie chociaz sucha nitke
Stary 2012-03-05, 21:05   #1674
murka04
Zadomowienie

Cytat:
No superancko!
Kurde, to ten co rano śpiewa? zabiłabym no to oni są po prostu wygodni jak za wszystko mama płaci to nic dziwnego, że im się nie spieszy no i jak już wyremontowali to zamierzają zostać ja bym nie mogła...
Tak to ten, innego nie mam Mi tam nie przeszkadzają, nawet bym nie chciała żeby się wyprowadzali bo zawsze to jakoś weselej jest, ale raczej się nie zanosi na to i tak bo tutaj już maja wszystko wyremontowane właśnie

Cytat:
Heloł heloł
Noo madzia mówiłam że będzie Ci ładnie w takich włosach, super wyglądasz Akurat na wiosnę zmiana
A to Ty jesteś taka agentka jak ja, też zawsze narobię sobie zdjęć i żadne mi się nie podoba muszę wybierać z pół h żeby jakieś ładne znaleźć

No dobra umiem całą Afrykę, całą Azję i trochę A.Płn. Jak się umyję to może jeszcze siądę do mapy żeby jutro mniej mieć. Chciałabym już mieć to z głowy
Aaa chyba jednak się nie pouczę bo jeszcze muszę pokręcić! No trudno, wezmę do szkoły to na lekcjach coś popatrzę

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:12   #1675
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jezu to tak jak ja jestem taka typowa skorpionica ze to szok

Ale z tym penisem to niezle dalas
Taaak! Nawet nie wiesz jakie ciezkie jest zycie z takim skorpionem zalozmy pokloce sie z mama, a pozniej udu.pi mnie w najmniej oczekiwanym momencie

Cytat:

Buahahaha byłaby do tego zdolna Twoja mama? już ją lubię
Heroine- Postrach Watku

I owszem, moja mama bylaby do tego zdolna raz poszlam z nia na impreze, bo jej kolega mial urodziny a wynajela limuzyne, loze w klubie, duzo wodki i brakowalo jednej osoby do kompletu... i owa impreza zakonczyla sie wezwaniem policji myslalam, ze to ja taka "pechowa" jestem, ale juz wiem po kim to odziedziczylam :d

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
mój to samo jutro muszę go zreanimować, bo akcja ujędrniam uda i pośladki trwa
Mrrrr
czym trzeba go naoliwic? TZ ma mi to zrobic ale sama jestem ciekawa :P
Tez musze nad pupka popracowac, chcialabym "uwypuklic" ja, zrzucic ta wkurzajaca wewnetrzna czesc uda, zmniejszyc biust i popracowac nad brzuszkiem. Czyli- wszystko ahahahahah

nie no, do konca czerwca zostaly 4 miesiace. Silka 2xtydz + steper w wolne dni. I dajet. MUSZEEEEEEEEE dac rade , bo splone ze wstydu na plazy !!!!!

Monia- czy jak sie odchudzalas to stosowalas tak mocno te 1000kcal , liczylas wszystko itp? Czy niekoniecznie 1000kcal tylko po prostu duzo mniej niz wczesniej? Pewnie juz miliard razy to powtarzalas a ja wciaz nie moge zapamietac.

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-03-05 o 21:13
Stary 2012-03-05, 21:18   #1676
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

No to daję foto
Madziu ślicznie Ci w tym kolorku!!! Nie jest ciemny a ni za jasny! Akurat!! Szkoda że bokiem fotki nie zrobiłaś to by było lepiej włoski widać Na prawdę ładnie
No ja tez zawsze zrobię z 30 zdjęc a jedno jakies normalne mi wychodzi

Cytat:

No troszkę pospałam Jutro obiecuję sobie wstać wcześniej!
Mi odkąd schudłam też znacznie wzrosło poczucie własnej wartości Tak samo jak Ty czułam się strasznie gdy ubierałam jakiś ciuszek bo wszystko mi się wylewało no i w ogóle wyglądałam jak king kong.
Teraz jest super czuję się w końcu normalna, i wiem, że nie muszę się wstydzić swojego ciała fajne uczucie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 21:19   #1677
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Mrrrr
czym trzeba go naoliwic? TZ ma mi to zrobic ale sama jestem ciekawa :P
Tez musze nad pupka popracowac, chcialabym "uwypuklic" ja, zrzucic ta wkurzajaca wewnetrzna czesc uda, zmniejszyc biust i popracowac nad brzuszkiem. Czyli- wszystko ahahahahah
oddaj mi go

mam w szafie taki specjalny spray, nawet nie wiem jak się nazywa
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:25   #1678
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
oddaj mi go

mam w szafie taki specjalny spray, nawet nie wiem jak się nazywa
Kochana, prosze, masz, bierz ile chcesz, moge nawet do Ciebie przyjechac i Ci go oddac ! Ale zmniejszajac go bede Ci telepatycznie wysylac tyle biustu ile u mnie zmaleje i siedzac na sprzecie bede myslala "cycki ida do Eldo, cycki ida do Eldo"

mż-wr
Stary 2012-03-05, 21:27   #1679
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziwię się bo ona nie ma takiej przyjaciółki żeby mogła się wygadać, ale jeśli chodzi o to że nigdy nie mówi o nim nic dobrego to się dziwię - nie wierzę że ma same wady i nie mają fajnych chwil. W końcu z jakiegoś powodu się pobrali, musieli widzieć w sobie dobre rzeczy. Ale może i on faktycznie się zmienił na gorsze po ślubie tak jak ona mówi. Tylko nie wiem jak to dalej będzie, całe życie będą się żreć i żałować tego ślubu? A my zawsze chętnie z nią ponarzekamy na niego hehe co tu ukrywać
A co do imprez to ja nie wiem jak to jest, on najczęściej chodzi ze swoimi kumplami albo jak jest na weekend w innym mieście na uczelni bo mu się nie opłaca wracać na jeden dzień, to wtedy też baluje a ona siedzi biedna sama w domu.
Więc sama widzisz dlaczego ona się Wam zwierza A co do tych ZALET Twojego brata to tak na prawdę po co ona Wam ma o nich mówić? Wiadomo, że jakies tam są ale chwalenie kogoś w takim momencie gdy on tak traktuje żonę to bez sensu. Ona po prostu mówi Wam co ją BOLI bo chce się wyżalić. Zresztą sama mówisz że znasz swojego brata i też narzekasz na niego
Ja tą Twoją szwagierkę świetnie rozumiem bo mój mąż też tak zrobił z 2-3 razy w życiu i wiem jak to boli i wkurza. Tak na prawde to dziwię jej się że jeszcze z nim jest - musi go chyba mocno kochać

Cytat:
No Azja to przegiecie na maksa!!! te stolicy i te nawet ich panstwa to poprostu jakas masakra! Ktos musiał być ostro nawalony jak wymyślał nazwy tym miastom i państwom

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 21:31   #1680
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Ja uciekam molestowac swoj tylek i uda bankami, niebawem wracam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości