Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 21:32   #1681
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
A probowalas biala znalezc? tak jak ci radzilam.
Cos mi cytaty pozjadalo.
Co do studiow, to moja mama poszla studiowac polonistyke po 50 urodzinach i teraz juz jest skonczona pani magister.
No własnie zapomniałam!! Bo tyle piszą, że to ta zielona jest najlepsza to o innych juz się zapomina. Narazie ta zielona z maliną Sagi trochę mi posmakowała więc ją piję co wieczór
Co do studiów to ja tez myślałam o polonistyce ale tam w Niemczech jak już będę. Na geografię tam nie pójdę bo języka nie znam i nie dałabym rady, ale na polonistyce raczej się po polsku tam mówi chyba??? więc byłoby łatwiej o ile tam jest polonistyka!
A Twojej mamie się wielkie należą!!!! Jestem pełna podziwu

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Haha, no
Ja tam wolę z nimi nie zadzierać w ogóle jak dzisiaj biegałam na bieżni to jakiś pacan cały czas się na mnie gapił chodził po korytarzu wte i wewte przez 50 min no myślałam, że mnie jasny szlag trafi a w dodatku uroiłam sobie, że przypomina mi tego gościa zbira-bandytę z mojego snu ludzie
uuuuuuuuulala!!! pewnie się zakochał!!! to teraz będziesz miała ADORATORA
Ty to masz te urojenia!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:35   #1682
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Dziękuję moje kochane za komentarze odnośnie nowych włosków
Monia haha a zdjęcie od tyłu włosów też mam więc zaraz wrzucę
Muszę powiedzieć, że super się czuję w tych włoskach, nie sądziłam że będę aż tak zadowolona no i teraz nie będę musiała tak często farbować jak ostatnio co miesiąc
Stary 2012-03-05, 21:39   #1683
meeedzik
Zakorzenienie

Dodaję zdjęcie od tylca jak to brzmi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6981.jpg (36,3 KB, 47 załadowań)
Stary 2012-03-05, 21:42   #1684
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Aż muszę spróbować tych naleśników zawsze mi robisz na nie ochotę! Tak je zachwalasz

Ja też jak idę na zakupy to muszę mieć listę. Bo jak nie mam to kupuję niepotrzebne rzeczy, a to co w rzeczywistości miałam kupić nie albo pałętam się bez celu po całym sklepie w nadziei, że mnie coś nagle oświeci i przypomnę sobie co miałam kupić
Pyszne są te naleśniki! Ja je uwielbiam i polecam! spróbuj koniecznie w mikrofalówce je podgrzewam

Ja też zawsze po Biedronce chodzę z karteczką heheh wszyscy się na mnie gapia jak na jakiegos przypała. A jak nie mam karteczki to też łażę i łażę po tym sklepie i myślę... co miałam kupic jeszcze.....

Cytat:
Oooo, też bym poszła do CCC obejrzeć buty trzeba sobie coś na wiosnę fajnego zakupić kurteczka też by mi się przydała spodnie też jakieś w ogóle, co by mi się nie przydało?
ja jutro zajde i zobaczę czy coś jest fajnego
Kurteczkę sobie dziś zamówiłam w sklepie obok mojego bloku !!!! Chciałam już ją na jesień kupić ale wszystkie wykupili i zostały tylko malutkie rozmiary które miały za krótkie rękawy dla mnie
Dziś znowu wywiesili te kurtki ale też już sprzedali wszystkie rozmiary a chciałabym Mkę bo Ska ma za krótkie rękawy no i Pani ma mi na poniedziałek przywieźć eMeczkę A taka fajna a'la skóra lekko gnieciona -czarna oczywiście ze ściągaczami na końcach

Cytat:
Nic się nie martw na zapas na początku może być Wam ciężko, bo odwykliście od siebie ale spokojnie, dotrzecie się na nowo i będzie fajnie rodzinka w komplecie
No mam nadzieję.... tyle, że on ma dziwny charakter i często się nie zgadzamy ze sobą. Ale może go tam "wychowam" sobie jak będzie z dala od swoich rodziców.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 21:43   #1685
murka04
Zadomowienie

Dobra, umyłam się i idę kręcić. Mapę już schowałam, ale na bank mi się przyśnią te wszystkie państwa

monia właśnie teraz patrzę że się pogodzili bo normalnie gadają i siedzą w jednym pokoju Ciekawe ile wytrzymają, może teraz sobie wezmą do serca to co im mama powiedziała. Mam nadzieję bo nie lubię takiej atmosfery
A wiesz że do Tż to samo powiedziałam, że ktoś musiał być nawalony? Ja to się mało nie zaplułam jak je na głos mówiłam

Aaa kupiłam dziś w końcu maszynkę! Od razu się lepiej czuję a nie jak jakieś Yeti

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:45   #1686
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Superr!!! Fajnei, że sie zdecydowałaś na tą zmianę
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:49   #1687
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No mam nadzieję
A czego Ty mi zazdrościsz ? mieszkasz w Londynie ze swoim ukochanym , macie dobrą prace i super dom!!! Czego chcieć więcej???
hmmm no niby nic do szczęścia Mi nie potrzeba tak masz racje mam prace i z tego się kurde ciesze że mam "nawet" dobrą! Nie wiem jakoś wydaje mi się że Niemcy są lepsze , pewnie droższe bo tam EURO ale bliżej do Polski ! i więcej znajomych a tu tylko TŻ mam koleżanki z pracy i tam jacyś znajomych . A nigdzie na week nie wyjde bo TŻ wiecznie zmęczony !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:25   #1688
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

Monia- nie stresuj sie niepotrzebnie, wszystko bedzie dobrze tam nie bedziecie mieli stresow, bo zycie jest przyjemniejsze w normalnym kraju
no mam nadzieję
strasznie bym chciała aby było nam tam lepiej niż tutaj

Cytat:

"ochrzanilam" mame ze kupila mi te ciasteczka i zylam w ogromnej niepewnosci, bo robila mi henne na brwi a ona msciwy i zlosliwy skorpion jest, wiec siedzialam jak na szpilkach i zastanawialam sie czy nie wyladuje przed lustrem z jakims namalowanym penisem na czole czy cos
o jezu!!! padłam ze śmiechu

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Dziękuję moje kochane za komentarze odnośnie nowych włosków
Monia haha a zdjęcie od tyłu włosów też mam więc zaraz wrzucę
Muszę powiedzieć, że super się czuję w tych włoskach, nie sądziłam że będę aż tak zadowolona no i teraz nie będę musiała tak często farbować jak ostatnio co miesiąc
no na prawde śliczny ten kolorek!!! zdolna ta fryzjerka!! bardzo mi sie podoba

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 22:26   #1689
sanderaM
Rozeznanie

No wreszcie nadrobiłam ale padam po dzisiejszym dniu
Większość dnia w szkole potem na łyżwach i na zakupach spożywczych zjadłam kolacje poćwiczyłam wykąpałam się i jestem
Jak tak dietowo jadłam i ćwiczyłam to od razu lepiej się czuję
Menu:
płatki + mleko
jabłko
jabłko
rosół + kawałek mięsa z rosołu
bułka z pastą z pomidorów i ogórkiem
1h łyżew 8 min abs 30 min hh
Medzik super kolor też muszę się do fryzjera umówić
Murka współczuję sprawdzianu też miałam taki w liceum i nawet 5 dostałam.

Edytowane przez sanderaM
Czas edycji: 2012-03-05 o 22:27
sanderaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:45   #1690
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
hmmm no niby nic do szczęścia Mi nie potrzeba tak masz racje mam prace i z tego się kurde ciesze że mam "nawet" dobrą! Nie wiem jakoś wydaje mi się że Niemcy są lepsze , pewnie droższe bo tam EURO ale bliżej do Polski ! i więcej znajomych a tu tylko TŻ mam koleżanki z pracy i tam jacyś znajomych . A nigdzie na week nie wyjde bo TŻ wiecznie zmęczony !
No ja w Anglii nie byłam i w Niemczech też nie więc Ci nie powiem gdzie lepiej Ale w Niemczech ponoć można więcej zarobić niż w Anglii bo tak dużo ludzi mi mówiło. No i że Niemcy niby bogatsi do Anglii.
Tylko trzeba wziąć pod uwagę że Euro stoi taniej niż Funt więc to tez ma duże znaczenie. A ceny w Niemczech prawie się nie różnią cenami w Polsce, bo przeliczając na nasze wychodzi większość rzeczy po tyle samo. Faktycznie bliżej do Polski z Niemiec więc trochę lepiej no i klimat inny w Niemczech tam gdzie ja będę mieszkała - przynajmniej w lato nie zmarznę Ale znajomych to ja też tam nie będę miała - jedynie męża i dzieci Na week tez nigdzie sami nie pójdziemy bo wszędzie będzie trzeba dzieci zabrać ze sobą więc imprezy odpadają. No i w Niemczech jest ten straszny język!!!!!!!!! Angielskiego z wielką przyjemności bym się uczyła a niemca... jak za kare!

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Monia- czy jak sie odchudzalas to stosowalas tak mocno te 1000kcal , liczylas wszystko itp? Czy niekoniecznie 1000kcal tylko po prostu duzo mniej niz wczesniej? Pewnie juz miliard razy to powtarzalas a ja wciaz nie moge zapamietac.
no coś Ty po prostu jadłam w granicach 1000 kcal tak mniej więcej. Znałam kalorie tego co jadłam i tak mniej więcej jadłam aby nie przekroczyć tych 1000 kcal ale jak nie raz zjadłam 1100 to nic się nie stało wielkiego
Teraz ostatnio tak licze sobię ale pewnie długo to nie potrwa będę się starała zmieścić w limicie 1000-1200 i tyle

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dobra, umyłam się i idę kręcić. Mapę już schowałam, ale na bank mi się przyśnią te wszystkie państwa

monia właśnie teraz patrzę że się pogodzili bo normalnie gadają i siedzą w jednym pokoju Ciekawe ile wytrzymają, może teraz sobie wezmą do serca to co im mama powiedziała. Mam nadzieję bo nie lubię takiej atmosfery
A wiesz że do Tż to samo powiedziałam, że ktoś musiał być nawalony? Ja to się mało nie zaplułam jak je na głos mówiłam

Aaa kupiłam dziś w końcu maszynkę! Od razu się lepiej czuję a nie jak jakieś Yeti

no to koszmary Cie w nocy czekają
Na pewno nikt normalny nie wymyślił nazw tych krajów chociaż może w ich języku one brzmią całkiem normalnie

Dobrze że się pogodzili będziesz miała chociaż spokój i cisze - o ile nie będą całą noc się "godzić" w łóżku
Nooo fajnie tak się ogolić cudne uczucie gładkości

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 22:48   #1691
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł heloł
Wróciłam godzinkę temu od fryzjera i staram się Was nadrobić co nie lada wyczyn jest
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu Tż też zachwycony z nowej fryzurki
Na szczęście fryzjerka też chce, żebym włosy zapuściła i podcięła jedynie same końcóweczki
Zrobiłam chyba z 30 zdjęć z czego wybrałam uwaga... JEDNO na którym nie wyszłam jak down ale najlepiej to też nie wyszłam no ale dodam, jak obiecałam

Monia ale żeś pospała dzisiaj a co do wyglądu to ja też lubię się ładnie ubrać i czuć się fajnie ze sobą, a nie to co kiedyś co bym nie założyła to zawsze wyglądałam jak wieloryb teraz nie ma rzeczy której bym nie założyła od razu wzrosło poczucie własnej wartości, bo nigdy nie czułam się ładna

No to daję foto
Ładne masz te nowe włoski

Cytat:
Meedzik- slicznie wygladasz

Monia- nie stresuj sie niepotrzebnie, wszystko bedzie dobrze tam nie bedziecie mieli stresow, bo zycie jest przyjemniejsze w normalnym kraju

Wlasnie mysle co moge zrobic jutro na obiad, tak zeby bylo mieeeeecho, bo jutro TZ do mnie przyjezdza mam ochote na brokula z feta i do tego piers z kuraka a la gyros ewentualnie makaron pelnoziarnisty z sosem pomidorowym + kurczak. Ehhhh...
Zdradź mi co to za smakołyk brokuł z fetą Jak się robi

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jezu to tak jak ja jestem taka typowa skorpionica ze to szok
Mój tż to skorpion

Cytat:
No troszkę pospałam Jutro obiecuję sobie wstać wcześniej!
Mi odkąd schudłam też znacznie wzrosło poczucie własnej wartości Tak samo jak Ty czułam się strasznie gdy ubierałam jakiś ciuszek bo wszystko mi się wylewało no i w ogóle wyglądałam jak king kong.
Teraz jest super czuję się w końcu normalna, i wiem, że nie muszę się wstydzić swojego ciała fajne uczucie
A ja sie czuje jak słonica, mam wrażenie że z każdej strony mi sie brzuch wylewa

Cytat:

Mrrrr
czym trzeba go naoliwic? TZ ma mi to zrobic ale sama jestem ciekawa :P
Tez musze nad pupka popracowac, chcialabym "uwypuklic" ja, zrzucic ta wkurzajaca wewnetrzna czesc uda, zmniejszyc biust i popracowac nad brzuszkiem. Czyli- wszystko ahahahahah

nie no, do konca czerwca zostaly 4 miesiace. Silka 2xtydz + steper w wolne dni. I dajet. MUSZEEEEEEEEE dac rade , bo splone ze wstydu na plazy !!!!!
Ja tez, ja też chce trochę biustu

Cytat:
Ja uciekam molestowac swoj tylek i uda bankami, niebawem wracam
No prawidłowo, ja melduję 1,5h aerobiku + masaż bańkami
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:53   #1692
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze że się pogodzili będziesz miała chociaż spokój i cisze - o ile nie będą całą noc się "godzić" w łóżku
Nooo fajnie tak się ogolić cudne uczucie gładkości
Oj oby nie już raz się nasłuchałam i nic przyjemnego

Pokręciłam hh żeby się odwdzięczyć za te 0,6 mniej na wadze
Ja się kładę spać, już chcę piątek bo jestem wykończona tym tygodniem jakoś strasznie się dłuży
Dobranoc

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:53   #1693
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No zlituj sie tej salatki to bylo jak na moje oko 400kcal, jak ja zjadlam w pracy to ledwo sie ruszalam! I Ty mi mowisz ze za malo
Do tego tam byla fasola czerwona ktora jest kaloryczna takze kochana zostaw na mnie chociaz sucha nitke
No dobra dobra, już tak nie czaruj podaj skład tej sałatencji, oprócz fasoli

Cytat:
Heroine- Postrach Watku
Ja? Toć ja łagodna jak baranek

Cytat:
I owszem, moja mama bylaby do tego zdolna raz poszlam z nia na impreze, bo jej kolega mial urodziny a wynajela limuzyne, loze w klubie, duzo wodki i brakowalo jednej osoby do kompletu... i owa impreza zakonczyla sie wezwaniem policji myslalam, ze to ja taka "pechowa" jestem, ale juz wiem po kim to odziedziczylam :d
O ludzie Twoja mama to niezły przypał

Cytat:
uuuuuuuuulala!!! pewnie się zakochał!!! to teraz będziesz miała ADORATORA
Ty to masz te urojenia!
A weź brzydki był jak nieszczęście no i mówię, zbira przypominał

Cytat:
No ślicznie! zmiana na plus no i długie masz te włoski!

Cytat:
Pyszne są te naleśniki! Ja je uwielbiam i polecam! spróbuj koniecznie w mikrofalówce je podgrzewam
Kupię je sobie przy najbliższej okazji i zjem na obiad

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
No wreszcie nadrobiłam ale padam po dzisiejszym dniu
Większość dnia w szkole potem na łyżwach i na zakupach spożywczych zjadłam kolacje poćwiczyłam wykąpałam się i jestem
Jak tak dietowo jadłam i ćwiczyłam to od razu lepiej się czuję
Menu:
płatki + mleko
jabłko
jabłko
rosół + kawałek mięsa z rosołu
bułka z pastą z pomidorów i ogórkiem
1h łyżew 8 min abs 30 min hh
Za trening ale jedzenia jakoś mało
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:55   #1694
monika01011986
Zakorzenienie

Dziewczyny zapomniałam Wam napisać, że w czwartek idę do siostry na sesje....... dziś zadzwoniła i postawiła mnie w sytuacji bez wyjścia - jej mąż wziął wolne żeby z dziećmi siedzieć, a nasza mama już wie że ma zostać z moimi dziećmi a ja mam przyjść do studia i koniec!
Boże! Chryste! ja i zdjęcia hahahahahaha padne tam ze śmiechu prędzej niż jej za pozuje no i nic! musze iść bo siostra się obrazi..... na prawdę nie bardzo się widzę na tych zdjęciach.... Ale chociaż pośmieje się trochę

Moje dzieci już śpią !!!!!!!!!! normalnie muszę to gdzieś zapisać bo aż nie wierzę mogę iść się kąpać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 22:59   #1695
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No prawidłowo, ja melduję 1,5h aerobiku + masaż bańkami

Cytat:

Ja się kładę spać, już chcę piątek bo jestem wykończona tym tygodniem jakoś strasznie się dłuży
Dobranoc
słyszałaś?

no brawo, że jeszcze Ci się chciało teraz możesz spać spokojnie dobrej nocy, bez stolic państw Azji życzę

Cytat:
Dziewczyny zapomniałam Wam napisać, że w czwartek idę do siostry na sesje....... dziś zadzwoniła i postawiła mnie w sytuacji bez wyjścia - jej mąż wziął wolne żeby z dziećmi siedzieć, a nasza mama już wie że ma zostać z moimi dziećmi a ja mam przyjść do studia i koniec!
Boże! Chryste! ja i zdjęcia hahahahahaha padne tam ze śmiechu prędzej niż jej za pozuje no i nic! musze iść bo siostra się obrazi..... na prawdę nie bardzo się widzę na tych zdjęciach.... Ale chociaż pośmieje się trochę

Moje dzieci już śpią !!!!!!!!!! normalnie muszę to gdzieś zapisać bo aż nie wierzę mogę iść się kąpać
No to idź! Na pewno wypadniesz super taka ślicznotka, to nie może być inaczej

śpią? przyznaj się co im dodałaś do kolacji?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-05, 23:10   #1696
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No coś Ty? Słychać ich czasami?

Cytat:
Dobranoc
strasznie się dłuży toć to poniedziałek dopiero hahahahhaah Ty to dobra jesteś!!!!

no dobranoc i powodzenia na sprawdzianie z geografii

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
A ja sie czuje jak słonica, mam wrażenie że z każdej strony mi sie brzuch wylewa
TY?????????? słonica??????????????

Mi się wylewało jak ważyłam 85 kg! Ale Tobie co ma się wylewać????

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
A weź brzydki był jak nieszczęście no i mówię, zbira przypominał
ojjj bidny chłopak że go matka natura tak skrzywdziła, no ale może to jakiś dżentelMAN i ogólnie dobry chłopczyna

Cytat:
Kupię je sobie przy najbliższej okazji i zjem na obiad
kup kup! pycha!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 23:15   #1697
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

TY?????????? słonica??????????????

Mi się wylewało jak ważyłam 85 kg! Ale Tobie co ma się wylewać????
No ja tylko coś zjem i mam brzuch jak baba w ciązy. A brzuch też mi sie wylewa niestety.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Monia a są z czymś innym naleśniki i próbowałaś czy dobre ?
Stary 2012-03-05, 23:17   #1698
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

No to idź! Na pewno wypadniesz super taka ślicznotka, to nie może być inaczej

śpią? przyznaj się co im dodałaś do kolacji?
taaa ja tam się nadaje! Zrobię przysługę siostrze bo tak mnie prosi więc niech ma..... ja na prawdę nie lubię takich sesji, nie czuję sie jak jakas modelka. Może gdybym schudła jeszcze te 4 kilo to inaczej by było

A dzieciakom właśnie nic nie dałam i to jest dziwne

a pro po wczorajszych parówek:

Co mają wspólnego parówki i komedie?
- Jedno i drugie smakuje lepiej, gdy nie wiemy jak się je robi.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 23:18   #1699
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj bidny chłopak że go matka natura tak skrzywdziła, no ale może to jakiś dżentelMAN i ogólnie dobry chłopczyna
wyglądał na prześladowcę
Stary 2012-03-05, 23:20   #1700
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Coctail- brokul z feta- wsadzam brokula do garnka, w czajniku gotuje wode i zalewam nia brokula, pozniej przez ok 15minut on sobie w tej wodzie sie moczy [moze byc wiecej lub mniej minut, zalezy czy zrobi sie bardziej miekki] . Kiedy jest juz ok, wylewam wode i zalewam brokula zimna woda. Pozniej kroje go na kawalki, dokladam do tego pol kostki fety [ zalezy jak brokul jest duzy ] , sos vinegret [ oliwa 3 lyzki+ocet 1 lyzka+lyzeczka musztardy+lyzeczka cukru/miodu, zabek czosnku] albo po prostu oliwa z sola albo sosem jogurtowym czosnkowym :P

Kochane moje ide sobie lulusiac, glodna jestem jak wilk ;D milej nocy

cel I: 55kg

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-03-05 o 23:25
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 23:20   #1701
sanderaM
Rozeznanie

Może i mało zgubiła mnie pasta która jest kaloryczna nawet nie wiedziałam że aż tak ! wyszło w sumie 1219 kcal
Stary 2012-03-05, 23:21   #1702
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Coctail oczywiscie, kawalek biustu poleci tez do Ciebie ;D

Ktos jeszcze chetny?

Monia- foteczki z sesyji chcemy!

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 23:22   #1703
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

patrzcie co znalazłam http://demotywatory.pl/3721910/--Nie...ze-masz-15-lat
Stary 2012-03-05, 23:22   #1704
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Coctail- brokul z feta- wsadzam brokula do garnka, w czajniku gotuje wode i zalewam nia brokula, pozniej przez ok 15minut on sobie w tej wodzie sie moczy [moze byc wiecej lub mniej minut, zalezy czy zrobi sie bardziej miekki] . Kiedy jest juz ok, wylewam wode i zalewam brokula zimna woda. Pozniej kroje go na kawalki, dokladam do tego pol kostki fety [ zalezy jak brokul jest duzy ] , sos vinegret [ oliwa 3 lyzki+ocet 1 lyzka+lyzeczka musztardy+lyzeczka cukru/miodu, zabek czosnku] albo po prostu oliwa z sola albo sosem jogurtowym czosnkowym :P

Kochane moje ide sobie lulusiac, glodna jestem jak wilk ;D milego dniaa
Dziękuje muszę koniecznie wypróbować

Cytat:

Ktos jeszcze chetny?

Super

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-03-05 o 23:24
Stary 2012-03-05, 23:23   #1705
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
znajoma twarz
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 23:24   #1706
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No ja tylko coś zjem i mam brzuch jak baba w ciązy. A brzuch też mi sie wylewa niestety.

to musisz jeść mniejsze posiłki, żeby Ci tak brzucha nie rozpychały Uwierz mi, że to działa. Jak je się tak przez dłuższy czas to wszystko w brzuchu się kurczy i brzuch jest o wiele mniejszy

Cytat:
Monia a są z czymś innym naleśniki i próbowałaś czy dobre ?
są z twarożkiem (serem) ale ich nie jadłam ostatnio.
Kiedyś je próbowałam to mi nie smakowały, bo miały rodzynki a ja nie lubię twarożku z rodzynkami. Ale to było z jakiś rok temu. Może teraz juz je inaczej robią jakoś np. bez rodzynek. Musiałabym przypatrzeć się im jak będę w Biedrze to zerknę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 23:28   #1707
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
taaa ja tam się nadaje! Zrobię przysługę siostrze bo tak mnie prosi więc niech ma..... ja na prawdę nie lubię takich sesji, nie czuję sie jak jakas modelka. Może gdybym schudła jeszcze te 4 kilo to inaczej by było

A dzieciakom właśnie nic nie dałam i to jest dziwne

a pro po wczorajszych parówek:

Co mają wspólnego parówki i komedie?
- Jedno i drugie smakuje lepiej, gdy nie wiemy jak się je robi.
Właśnie, że się nadajesz! Ciało jak marzenie, buzia śliczna, wysoka jesteś co Ty tu ze mną dyskutujesz?

to dobrze, że śpią, masz chwilę dla siebie

Co do kawału: prawdziwy

Cytat:
Kochane moje ide sobie lulusiac, glodna jestem jak wilk ;D milej nocy
Doobranoc Kochana

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Może i mało zgubiła mnie pasta która jest kaloryczna nawet nie wiedziałam że aż tak ! wyszło w sumie 1219 kcal
No to dobrze wyszło

Cytat:
skądś kojarzę tą twarz
Stary 2012-03-05, 23:28   #1708
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Ktos jeszcze chetny?

Ja chcę!!!!! Ja jestem płaska jak deska!!! a chce chociaż rozmiar C masz tyle żeby oddać???

No w kleje Wam na pewno te zdjęcia pośmiejecie sie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-05, 23:28   #1709
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

to musisz jeść mniejsze posiłki, żeby Ci tak brzucha nie rozpychały Uwierz mi, że to działa. Jak je się tak przez dłuższy czas to wszystko w brzuchu się kurczy i brzuch jest o wiele mniejszy

są z twarożkiem (serem) ale ich nie jadłam ostatnio.
Kiedyś je próbowałam to mi nie smakowały, bo miały rodzynki a ja nie lubię twarożku z rodzynkami. Ale to było z jakiś rok temu. Może teraz juz je inaczej robią jakoś np. bez rodzynek. Musiałabym przypatrzeć się im jak będę w Biedrze to zerknę
łeee rodzynki To ja chyba z jabłkiem wole
Stary 2012-03-05, 23:46   #1710
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę że nasza koleżanka z Wizażu jest sławna

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
wyglądał na prześladowcę
ło matko za dużo tych filmów oglądasz po nocach!!!

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
łeee rodzynki To ja chyba z jabłkiem wole
te z jabłkiem są pycha! na początku myślałam że nie będzie z tego rewelacji ale kupiłam żeby wypróbować i się zdziwiłam

z rodzynkami nie lubię dlatego więcej nie kupiłam tych z serem.
Ale ostatnio nie widziałam na opakowaniu nic o rodzynkach więc może przestali je dodawać. Trzeba oblukać

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Właśnie, że się nadajesz! Ciało jak marzenie, buzia śliczna, wysoka jesteś co Ty tu ze mną dyskutujesz?
taaaaaaaaaa miss kanalizacji
no dobra juz nie dyskutuję przeplaszam

Cytat:
to dobrze, że śpią, masz chwilę dla siebie

Co do kawału: prawdziwy

nooo i idę się kąpielować musze sie ogolić bo jutro na solarkę chce pójść. Z drugiej strony jak może kupię sobie depilator to bym go wypróbowała więc może tylko głowę umyje i tyle

Cytat:
skądś kojarzę tą twarz
no ciekawe skąd?????

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

buuhahahahaha co za kot!!! czytajcie kawał :

Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło:
- No i kurffa gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pier..olona wiosna do kurfffy nędzy? Co za po.ebany kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kurffa wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napier.ala jakby ich tam w górze po.ebało... Niby ponoć wiosna już jest, kurffa - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, kurffa ...
A ludzie słysząc kocie krzyki mówią łagodnie:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości