Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 20:20   #3031
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

ktosia - super ze wyniki malej wporzadku

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:52   #3032
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
iwka co do pogrzebu to jak zmarły nigdy kasy nie miał to trzeba mu włożyć kasę do kieszeni by się miał w niebie dobrze
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
iwka jak zmarły palił to trzeba mu dac te papierosy które palił i zapalniczke zeby nei przychodził....
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
cóż za bezmyślność...

mamy tego dużo, część mamy w pojedynczych pooddzielanych na specjalne okazje czytaj jakieś konkursy plastyczne gdzie prace trzeba ubarwić, a reszta jest zmieszana - dzieci w trakcie zabawy mieszały, w koszyczku leży i mieszają jak chcą

miłego dnia
a czy wy wiesz że jutro o 21.30 na tvn leci żabcia

biedny kotek..
ale będzie mu dobrze

superrrr ciesze się że jesteś zadowolona

no i pięknie

ba!
jak ciężarna idzie na pogrzeb to jej dziecko umrze - bo nie wolno oglądać nieboszczyka! (szłam na pogrzeb cioci w wysoko zaawansowanej ciąży to myślałam że część cioć mnie zje... nawet na cmentarz mi wejść nie dały bo cieżarnym nie wolno buhahaha... jakby było chłodniej to bym się uparła i poszła, ale było ponad 30 stopni to odpuściłam..)
no i znam jeszcze taki że nieochrzczonym nie wolno na cmentarz wchodzić (szczególnie małym dzieciom takim maleńkim) bo diabeł je zabierze
buhahahhahahahahaahahah
rozwala mnie to

też gdzieś słyszałam

WAŻNEEEEEE!!!!

laski jakoże robi się coraz cieplej ogłaszam wszem i wobec (za sprawą koleżanki ktosiulki) że zaczynamy myśleć o spędzie u Rosi
kiedy gdzie opowiadać
ja jadę 17stego do łodzi, na spotkanie z mamuśkami na weekend doczekać się nie mogę, wiec jako że jestem w ferworze wyjazdu to przypominam i tu proszę o informacje kiedy wam pasuje

Wiecie, że ja o tym wszystkim w życiu nie słyszałam No cóż, człowiek całe życie się uczy

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:06   #3033
agus87
Zakorzenienie

anika butów z deichmanna nie mogę znaleźć w necie, ale takie na koturnie miodowe
i taki sweterek http://www.perhapsme.com/ubrania-1/s...ter-20168.htmlw mohito, na żywo ten róż jest bardzo rażący/odbijający, taka tunika z tego sweterka

edit
znalazłam butki
strasznie wygodne, lekkie jak piórko i bardzo stabilne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg t_p_detail.jpg (14,0 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2012-03-05 o 21:21
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 07:14   #3034
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 07:36   #3035
baja_86
Zakorzenienie

Scio super, że praktyki minęły w przyjemnej atmosferze Oby tak dalej

Martucha ja obstawiałam spotkanie bliżej lata i zdania nie zmieniam jak narazie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 07:42   #3036
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Martucha ja obstawiałam spotkanie bliżej lata i zdania nie zmieniam jak narazie
pewnie ze nie teraz, ale koło maja można by coś już robić, a że im więcej osób tym trudniej zebrać się w kupie więc fajnie by było co jakiś czas zrobić przypomnienie
Stary 2012-03-06, 07:42   #3037
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
iwka co do pogrzebu to jak zmarły nigdy kasy nie miał to trzeba mu włożyć kasę do kieszeni by się miał w niebie dobrze
A po kiego grzyba w niebie mu kasa?

Cytat:
(...)
no i pięknie

ba!
jak ciężarna idzie na pogrzeb to jej dziecko umrze - bo nie wolno oglądać nieboszczyka! (szłam na pogrzeb cioci w wysoko zaawansowanej ciąży to myślałam że część cioć mnie zje... nawet na cmentarz mi wejść nie dały bo cieżarnym nie wolno buhahaha... jakby było chłodniej to bym się uparła i poszła, ale było ponad 30 stopni to odpuściłam..)
no i znam jeszcze taki że nieochrzczonym nie wolno na cmentarz wchodzić (szczególnie małym dzieciom takim maleńkim) bo diabeł je zabierze
buhahahhahahahahaahahah
rozwala mnie to

też gdzieś słyszałam

WAŻNEEEEEE!!!!

laski jakoże robi się coraz cieplej ogłaszam wszem i wobec (za sprawą koleżanki ktosiulki) że zaczynamy myśleć o spędzie u Rosi
kiedy gdzie opowiadać
ja jadę 17stego do łodzi, na spotkanie z mamuśkami na weekend doczekać się nie mogę, wiec jako że jestem w ferworze wyjazdu to przypominam i tu proszę o informacje kiedy wam pasuje

Uśmiałam się z tych zabobonów związanych z pogrzebem.
Co prawda ja też będąc w 9 m-cu ciąży na pogrzeb cioci nie pojechałam, ale tylko dlatego, że to 130km drogi to po pierwsze a poza tym nikt mi i dziecku nie chciał fundować takich nerwów.

Co do zlotu, to tak jak Ci pisałam mnie najbardziej pasuje kwiecień i późniejsze terminy na dzień dzisiejszy. Wkurzona jestem bo nie znam terminu obrony i nie wiem kiedy poznam, bo jeden promotor leci w kulki i mimo iż termin oddawania prac minął to on dziewczynom robi problemy
Ale na 100% jeszcze nic nie powiem

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ktosia - super ze wyniki malej wporzadku

Dzień dobry!
Znowu samotny dzień przede mną, mąż wróci bardzo późno. Ale przynajmniej ładna pogoda, więc z pewnością zaliczymy z córcią długi spacer

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-03-06 o 07:57
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-06, 07:49   #3038
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
iwka jak zmarły palił to trzeba mu dac te papierosy które palił i zapalniczke zeby nei przychodził....
o papierosach słyszałam też
albo jak ktoś krzyżówki rozwiązywał by mu włożyć

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Wiecie, że ja o tym wszystkim w życiu nie słyszałam No cóż, człowiek całe życie się uczy
no całe życie się uczy od ciotek nawiedzonych

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
A po kiego grzyba w niebie mu kasa?

Uśmiałam się z tych zabobonów związanych z pogrzebem.
Co prawda ja też będąc w 9 m-cu ciąży na pogrzeb cioci nie pojechałam, ale tylko dlatego, że to 130km drogi to po pierwsze a poza tym nikt mi i dziecku nie chciał fundować takich nerwów.

Co do zlotu, to tak jak Ci pisałam mnie najbardziej pasuje kwiecień na dzień dzisiejszy. Wkurzona jestem bo nie znam terminu obrony i nie wiem kiedy poznam, bo jeden promotor leci w kulki i mimo iż termin oddawania prac minął to on dziewczynom robi problemy
Ale na 100% jeszcze nic nie powiem

Dzień dobry!
Znowu samotny dzień przede mną, mąż wróci bardzo późno. Ale przynajmniej ładna pogoda, więc z pewnością zaliczymy z córcią długi spacer
nie wiem po co kasa żeby się chwalić

ja niestety nie piszę się na zjazd w kwietniu , chyba że mamy tu położną

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 07:56   #3039
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
anika butów z deichmanna nie mogę znaleźć w necie, ale takie na koturnie miodowe
i taki sweterek http://www.perhapsme.com/ubrania-1/s...ter-20168.htmlw mohito, na żywo ten róż jest bardzo rażący/odbijający, taka tunika z tego sweterka

edit
znalazłam butki
strasznie wygodne, lekkie jak piórko i bardzo stabilne

sliczny ten sweterek a i butki tez super

witam sie sennie Natula cala noc ryczała wierciła sie sama nei wiem czego ona chce:/

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 07:59   #3040
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
o papierosach słyszałam też
albo jak ktoś krzyżówki rozwiązywał by mu włożyć

no całe życie się uczy od ciotek nawiedzonych

nie wiem po co kasa żeby się chwalić

ja niestety nie piszę się na zjazd w kwietniu , chyba że mamy tu położną
Ale nikt nie mówi, że zjazd musi być w kwietniu, mamy podawać jakie terminy mniej więcej pasują i wtedy się coś wybierze
Stary 2012-03-06, 08:25   #3041
śliweńka
Zakorzenienie

mi to i tak najwcześniej wakacje by pasowały

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-06, 08:26   #3042
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam z godzinnego spaceru zmarznięta na kosc:/
Aniczko widzę, że my obie się tak wczoraj załatwiłyśmy. Ja wyszłam z pracy, stwierdziłam, że idę na spacer, bo słońce pięknie świeci i zmarzłam jak nie wiem. Chodziłam ponad godzinę po Kazimierzu, bo czekałam na sis i kuzynkę, ale jak już weszłyśmy do knajpy tak myślałam, że się od grzejnika nie oderwę.

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki Marcelutki - jest wszystko ok
Hemoglobina 13,2, żelazo 80 także anemii nie ma, z moczem tez wszystko w porządku, wyszło kilka leukocytów, ale ponoć przy pobieraniu do woreczka to normalne. Akurat jak mi pielęgniarka wydała wyniki, to przechodziła lekarka rodzinna, od razu przejrzała wyniki i stwierdziła, ze jest super i ona się jej juz więcej czepiac nie będzie

Guciu nie zawsze zakładają wenflon do porodu
Ale jak Cię dopadną skurcze i poczujesz tą adrenalinę to uwierz, że nawet wenflon nie zrobi na Tobie wrażenia
Ktosiu cieszę się, że wyniki Marcelutki są ok. Najwyraźniej taka jej uroda i super! Niech jej tak zostanie

Biorąc pod uwagę, że u mnie raczej cesarka będzie to ani wenflonu ani kroplówki nie uniknę Ale na razie o tym nie myślę

Cytat:
miłego dnia
a czy wy wiesz że jutro o 21.30 na tvn leci żabcia

WAŻNEEEEEE!!!!

kiedy gdzie opowiadać
Kochana, wiem, wiem! Już mężowi powiedziałam, żeby się nawet nie ważył kombinować! Ja oglądam Becię

A co do spotkania to ja też jestem za letnimi miesiącami

Cytat:
witam sie sennie Natula cala noc ryczała wierciła sie sama nei wiem czego ona chce:/
Ooo, znowu mała nie sypia? A może spróbuj jej poduszkę na drugą stronę łóżka przenieść.

Witajcie

Żeby mi się dzisiaj chciało tak jak mi się nie chcę...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 08:37   #3043
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Big Love - wczorajszy seans w kinie do dzis mi siedzi w glowie! Rozne sa opinie o tym filmie ale na mnie on na prawde podzialal. Ja ogolnie polecam, chociaz troche silnych nerwow trzeba miec. Nie mowiac o wielu scenach rozbieranych od poczatku filmu, ale stwierdzam ze chyba wlasnie bylo to w tym filmie potrzebne. Ciekawe czy ktoras widziala lub sie wybiera? Jak na polski film OK. I nie jest to zaden romans, komedia romantyczna - melodramat mozna nazwac w polaczeniu z thrilerem. Mi caly czas siedzi w glowie! Mimo ze zakonczenia uwazny widz moze sie domyslec od poczatku to i tak trzyma w napieciu, Wiecej nie powiem a jestem ciekwa innych opinii.
Zaintrygowałaś mnie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Anika, Magda, Żabcia niech sobie będzie tych badań ile chcę... i tak dla mnie bedzie za dużo. Nie zapominajmy, że jeszcze do porodu mi pewnie wenflon założą, a to już w ogóle masakra z makabrą a jeszcze wizja kroplówki... łooo matko!

Aguś super, że zakupy udane!

Pomału się zbieram. Idę na spotkanie z sis i kuzynką a zanim się z nimi zobaczę idę na spacer, bo słońce pięknie świeci
Gucia ja się łącze z Tobą w tym bólu... o ile jeszcze pobranie krwi JAKOŚ przecierpię to wenflonu absolutnie! Nie dość, że bóle (a ja jak mnie coś boli to jestem b. nerwowa) to jeszcze wenflon? który doprowadza mnie do białej gorączki?? nie nie nie... nie widzę tego kompletnie jak byłam w szpitalu to miałam wenflon założony na kilka godzin- na pobranie dość dużej ilości krwi, żeby wiele razy nie kłuć... i zdjęty... a i tak z nim umęczyłam jak głupia... ;/ mnie to po prostu bardzo boli, nie wiem dlaczego

Cytat:
mamy tego dużo, część mamy w pojedynczych pooddzielanych na specjalne okazje czytaj jakieś konkursy plastyczne gdzie prace trzeba ubarwić, a reszta jest zmieszana - dzieci w trakcie zabawy mieszały, w koszyczku leży i mieszają jak chcą
No i gitara narazie sobie na tyle nie pozwolę, bo kasy wyprawkowej nie wiele
A Martuś mają u Was dzieci do dyspozycji mazaki?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 08:43   #3044
baja_86
Zakorzenienie

Potrzebuję porady w sprawach zakupu laptopa. Zastanawiam się czy nie skorzystać z okazji i nie kupić od znajomego brata laptopa- sprzęt ma być nowy oczywiście i zakupiony w Anglii i teraz jest problem co z gwarancją? na co zwrócić uwagę żeby mieć gwarancję obowiązującą w PL. Może ktoś z was ma doświadczenie w tej sprawie-bardzo proszę o poradę
Stary 2012-03-06, 08:52   #3045
Ana***
Zakorzenienie

Byłam wczoraj pierwszy dzień na monitoringu- 9dc... cisza nic się nie dzieje lekarz mówi, że to bardzo wątpliwe, żeby owulacja była... nawet sugerował, ze bezsensu to monitorować - ale chcę sprawdzić. Idę w środę... będziemy monitorować do 20dc. Miesiączka była po wywołaniu duphastonem...ehh

No i teraz jednak mam nie brać tego clo... więc chyba dobrze, ze go nie wzięłam... lekarz przed usg się mnie pyta rutynowo o imię, nazwisko i wiek, a potem z tekstem... "to ile już się staracie?" hihi rozbawił mnie tym tekstem no i jakbym miała brała clo to pewnie by zalecał stosunek haha bo mu się coś ubzdurało, że zaraz zaczynamy starania

Ostatecznie zaleca mi tabletki anty ( w ogóle ja zdziwienie i mówię, panie doktorze ale my się nie zabezpieczamy od 4 lat hehe) no ale sens jest inny- nie chodzi o zabezpieczenie. Z pół roku przed staraniami zacząć brać, odstawić i jest duża szansa, że pierwsza miesiączka wystąpi z owulacją

No i cały czas obstawia u mnie policystyczne jajniki- choć w szpitalu mi powiedzieli, że to nie jest pco, bo jest inne ułożenie, struktura pęcherzyków. Powiedziałam mu to... to mówi, ze na jednym jajniku tak, a na drugim tak. Pęcherzyki mają śr do 6mm
I tak się zastanawiam czy w razie owulacji nie pęknie mi z 5 pęcherzyków?? bo nie za bardzo bym chciała trojaczki albo bliźniaki
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-06, 08:53   #3046
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Potrzebuję porady w sprawach zakupu laptopa. Zastanawiam się czy nie skorzystać z okazji i nie kupić od znajomego brata laptopa- sprzęt ma być nowy oczywiście i zakupiony w Anglii i teraz jest problem co z gwarancją? na co zwrócić uwagę żeby mieć gwarancję obowiązującą w PL. Może ktoś z was ma doświadczenie w tej sprawie-bardzo proszę o poradę
to zależy jaka firma, musiałabys wtedy na stronie producenta sprawdzić czy ma europejską gwarancję
bo np. u mnie w pracy jeden klient był chyba z Turcji chciał kupić lenovo to się okazało że na terenie Turcji lenovo nie daje gwarancji na jego laptopa na ten model bo go tam nie produkują

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-03-06, 08:56   #3047
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:27   #3048
baja_86
Zakorzenienie

Ana to co piszesz to dla mnie trochę czarna magia, ale skoro lekarz twierdzi, ze tabletki anty coś pozytywnego mogą zdziałać to może warto brać.

Cytat:
to zależy jaka firma, musiałabys wtedy na stronie producenta sprawdzić czy ma europejską gwarancję
bo np. u mnie w pracy jeden klient był chyba z Turcji chciał kupić lenovo to się okazało że na terenie Turcji lenovo nie daje gwarancji na jego laptopa na ten model bo go tam nie produkują
dzięki za info. A wieć, jeśli będzie miał to wtedy w razie awarii mogę oddać sprzęt do dowolnego serwisu w PL?
Stary 2012-03-06, 09:31   #3049
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Ana to co piszesz to dla mnie trochę czarna magia, ale skoro lekarz twierdzi, ze tabletki anty coś pozytywnego mogą zdziałać to może warto brać.

dzięki za info. A wieć, jeśli będzie miał to wtedy w razie awarii mogę oddać sprzęt do dowolnego serwisu w PL?
musisz po prostu się zorientować jaka firma, czy ma tą europejską gwarancję i co potrzebują wtedy do gwarancji na jakich zasadach w Polsce przyjmują, najlepiej na stronie producenta zobaczyć i czy też wtedy obowiązuje door to door na ich koszt i czy Polsce mają serwis bo Acer ma np. w Czechach serwis, wszystko zależy jaki producent i jakie zasady serwisowania

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-06, 09:35   #3050
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
sliczny ten sweterek a i butki tez super

dzieki

ja tez witam sie w klubie niewyspanych
z tym, że od prawie roku moje dziecko przespało całą noc tylko raz
czujemy sie tragicznie, chodzimy jak neptyki
nie rozumiem co sie dzieje
jak wczoraj wrocilam z silowni przed 22 to mąż już był wypompowany, mowi, ze ma dosc...
Stary 2012-03-06, 09:35   #3051
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
musisz po prostu się zorientować jaka firma, czy ma tą europejską gwarancję i co potrzebują wtedy do gwarancji na jakich zasadach w Polsce przyjmują, najlepiej na stronie producenta zobaczyć i czy też wtedy obowiązuje door to door na ich koszt i czy Polsce mają serwis bo Acer ma np. w Czechach serwis, wszystko zależy jaki producent i jakie zasady serwisowania
ok
Stary 2012-03-06, 10:09   #3052
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A Martuś mają u Was dzieci do dyspozycji mazaki?
nie. tylko po obiedzie pieczatki mazakowe do zrobienia nagrody za cały zjedzony obiad

nadrobie was dokładnie później teraz muszę wam powiedzieć ze dostałam powera
upiekłam mufiny z marsem i karmelową polewą
ugotowałam zupę krem szpinakowo śmietanowy który o dziwo mi smakuje a ja szpinaku nie jadam i udało mi się zrobić idealne grzanki
do tego gulasz z suszonymi grzybkami
nastawiłam i powiesiłam pranie,
wstawiłam zmywarkę..

jestem bohaterem w swoim domu
a przed chwilą była poczta i myślałam że to kosmetyki do testowania
a to paczuszka, w środku naszyjnik taki czerwony śliczny i karteczka,
w dniu kobiet - najpiękniejszej kobiecie
w.

ale się ciesze wprawdzie 2 dni przed czasem ale niespodzianka nieziemska
Stary 2012-03-06, 10:16   #3053
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
nie. tylko po obiedzie pieczatki mazakowe do zrobienia nagrody za cały zjedzony obiad

ugotowałam zupę krem szpinakowo śmietanowy który o dziwo mi smakuje a ja szpinaku nie jadam i udało mi się zrobić idealne grzanki
wstawiłam zmywarkę..

w.

Ale piękna niespodzianka!!! dla męża
Stary 2012-03-06, 11:02   #3054
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

wstawiłam zmywarkę..

w.

piekna niespodzianka

poryczałam sie
mam dosc

Stary 2012-03-06, 11:33   #3055
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
w.
MUFFINKI musze takie zrobić
ale masz super męża jak mozesz to wyślij mi troche tej swojej mega energi taka cudna pogoda a ja taka zaspana....

Cześć

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 11:57   #3056
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
podczytuje was ale za bardzo nie mam co pisać
dziś mam wizyte u gin więc proszę o kciuki!

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 12:43   #3057
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
mocno trzymam

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

ku przestrodze

http://wiadomosci.onet.pl/wideo/dzie...83,w.html#play

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-06, 12:52   #3058
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

wstawiłam zmywarkę..

w.

Kobieto!!!! Podziwiam Cię! Wiem, mówiłam, ale jesteś niesamowita!
Poproszę o przepis na zupkę szpinakową i te muffiny z marsem to jak? Po prostu pokruszyłaś marsa i heja do podstawowego przepisu?

Ale Ci mąż zrobił niespodziankę! Ale czad!

Cytat:
Cześć dziewczynki
Trzymam kciuki!

Aniczko tulę mocno!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 13:06   #3059
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki
mocno trzymam masz już jakieś objawy ?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 13:52   #3060
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
(...)
Ktosiu cieszę się, że wyniki Marcelutki są ok. Najwyraźniej taka jej uroda i super! Niech jej tak zostanie

Biorąc pod uwagę, że u mnie raczej cesarka będzie to ani wenflonu ani kroplówki nie uniknę Ale na razie o tym nie myślę

(...)

A czemu raczej cesarka? Masz jakieś wskazania?

Cytat:
Cześć dziewczynki
Trzymam mocno!

Byłysmy na spacerze, niby świeci słońce, nie ma wiatru, ale jednak mrozik szczypie w policzki. Marcela padła, więc ja mam chwilę dla siebie.
A w ogóle to moja córka ma już 3 zęby Dziś przebiła się lewa górna jedynka, czadowo będzie wyglądać z dwoma na dole i jednym na górze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości