|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Zooska, Ksena dziękuję
właśnie chodziło mi o taki efekt ![]() Tailorka ja też mam trochę odstające żebra chyba nic się nie da z tym zrobić a jak leżę to już całkiem tylko żebra widać Zooska zrób sobie mocną kawę, mnie zawsze po kawie goni na wc a jak będziesz miała siłę wyjść z domu to kup syrop Lactulosum jest naprawdę świetny pijesz 3 stołowe łyżki i po 2 godzinkach po problemie albo na noc i rano się załatwisz
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
Cześć laseczki
Jak zwykle muszę nadrobić wasze nocne i dzisiejsze stukanie. U mnie dzisiaj Morze Czerwone. Synek wstało 4:15 i chciałam go potryndać na rękach żeby jeszcze usnął. Już przysypiał a ja normalnie czuje jak mi leci po nogach :confused : Szkoda mi było go położyć ani budzić bo już przysypiał. Dobrze że miałam ręcznik pod ręką to zacisnęłam między nogami, bo normalnie chlustało że hej Na szczęście się uspokoiło ale mały i tak się przebudził jak się poszłam umyć ![]() ![]() Wczoraj od 5:00 na nogach dzisiaj od 4:15 no lux normalnie, tryskam energią I musli z mlekiem 0,5% II sałatka: pół tuńczyka w sosie własnym+jajko+ogórek kiszony III znowu musli z mlekiem 0,5% IV przymierzam się do jaka na miękko może dwóch V proteiny |
|
|
|
#1744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie martw sie ja też na nogach dzień w dzień jestem od 4 bo niestety mnie praca goni a Ciebie Synek budzi
|
|
|
|
|
#1745 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Cudeńko, Ty też ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zauważyłam, że Moni samozaparcie godne podziwu jest![]() Więc tak, ja przytyłam w okresie od czerwca do sierpnia. Pod koniec sierpnia chciałam zacząć się odchudzać, ale złamałam nogę i zamiast schudnąć to przytyłam jeszcze ze złości, że nie mogę chodzić, ćwiczyć itd, więc zamiast ograniczać jedzenie to ze złosci jeszcze wciągałam. Więc od 1.10.2011 zaczęłam zdrowe dietkowanie i trzymam się (na równi pochyłej ) do dzisiaj
|
|
#1747 |
|
Zadomowienie
|
Taka Śliczna pogoda u Mnie ! słoneczko świeci ! tak cieplutko a mi sie kurna nic nie chce ! heloł o co tu chodzi
![]() ![]() |
|
|
|
#1748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zooska zrób sobie mocną kawę, mnie zawsze po kawie goni na wc
a jak będziesz miała siłę wyjść z domu to kup syrop Lactulosum jest naprawdę świetny pijesz 3 stołowe łyżki i po 2 godzinkach po problemie albo na noc i rano się załatwisz [/QUOTE]Zrobiłam sobie kawe z 4 łyżeczek i odrobiny mleka. Chciałam uniknąć kawy bo mam podrażniony żołądek grypą jelitową, ale pomogło Tylko że ta kawa wyszła mi dwiema stronami ![]() Ale od razu lepiej mimo wszystko, toż to trucie organizmu jest. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Ale czego sie dla dzieci nie robi...Proteiny...? cóż to? Słyszałam o tym, ale jak, łyka się to czy jak?![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Ech, co do zwolnienia, będę musiała lewe załatwić, bo lekarze nie chcą mi dać. Dzisiaj też na uczelnię nie poszłam bo ledwo co kontaktuję, a miałam koło To bardzo ważne w dodatku...także, ech;( Na jakiś dupków trafiam samych!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
|
|
#1749 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak czasem mam, a potem się sama na siebie wściekam, że nic nie zrobiłam, a mogłam zrobic tyyyyyyyyyyyyle rzeczy^^
Póki co mój jadłospis to: kefir 400g z otrębami i mocna kawa ![]() naszło mnie na kalafiorową, aż chyba zrobię
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-03-06 o 14:56 |
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
A ja próbowałam naleśniczków tych co Monia polecała dobre są, ale frytek nic nie przebije
![]() Mmmm a teraz wcinam truskaweczki :d jej ja juz chce ciepełko
|
|
|
|
#1752 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze coś mi się w środku poprzestawia heheCytat:
ładnie spadasz przecież ![]() ja miałam nieco mniej jak zaczęłam "coś" ze sobą robić, ale to było pare lat temu bo to były takie skoki... pare dni obżarstwa, pare dni nie jadłam prawie nic |
||
|
|
|
#1753 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłych zakupków! ![]() Cytat:
kurcze, takie obfite masz okresy? to już któryś dzień masz okres... współczuję ![]() Nie widzę ciepłego posiłku powinnaś coś wszamać lepszego na obiad ![]() Cytat:
już wzięłam Coldrex, Orofar i witaminki... nie chcę być chora Cytat:
to niefajnie... oby Ci się udało to załatwić! ![]() Cytat:
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#1754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ta ochota na zupę kalafiorową tak mnie przycisnęla, że wstałam i ją zrobiłam
![]() Także wpadły mi 2 chochelki zupy kalafiorowej (plus pół chochelki "wody z zupy") zjadłam ja z bułką razową ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Ale obiadek na ciepło jest, także źle nie będzie, na kolacje serek wiejski z pomidorkiem wpadnie![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
Aj, tez tak miałam na początku "odchudzania", że popadłam w pętle jem, nie jem, jem, nie jem. Tak w kółko. Teraz już mądre jesteśmy
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga laseczki teraz ćwiczymy silną wolę : Uwaga przed chwilą zjadłam pysznego rogalika z nutellą
mniamciu mniamciu ![]() Zooska cieszę się, że kawa pomogła ![]() Tailorka lepiej nie ryzykować z tym gorsetem a aż tak bardzo to widać przez ubrania?
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Jakim cudem Ty jesz takie pyszności i ciagle chudniesz..........:confu sed:
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail musisz wytrzymać
to będzie znaczyło, że Twoja wole jest silna ![]() Zooska już nie chudnę, teraz staram się utrzymywać wagę ![]() Heroine niee na pewno nie będzie spadku a przyznam Ci się bez bicia, że wczoraj nie ćwiczyłam ale dziś kurna muszę
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, też bym chciała poćwiczyć. Czuje się winna, że mój karnet na fitness leży odłogiem.
|
#1761 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
i może być gorzej, zawsze miałam za dużo brzucha a tera bedzie za dużo skóry....---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x Edytowane przez Milena001 Czas edycji: 2012-03-06 o 17:47 |
|||
|
|
|
#1762 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane ja jestem już dawno wróciłam ale męczę tą mapę bo jutro spr
|
#1763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#1764 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki ja też chcę schudnąć bardzo.Czy polecicie mi jakąś dietę ? co bym mogła jeść ?
|
|
#1765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie bądź z nami i dziewczyny tu piszą co jedzą więc możesz się wzorować ja bez nich bym tego nie osiągnęła
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
jestem!!!!!!!!!!!!!
niedawno wróciłam padam na psyk!!! najpierw zabijcie mnie za to że od śniadania nic nie jadłam!!!!!! tak tak! nic!!! dopiero teraz zjadłam 2 naleśniki z jabłkami. W ogóle to było tak. Pojechałam po 14stej do Kwidzyna, wybrałam euro z banku, potem pojechałam do kantora, potem znowu do banku wpłacić kase, potem do CCC - nie było a ni jednej pary botków!!!!! same szpilki!!! no cholera lato poczuli!!! Więc butów nie kupiłam. Potem pochodziłam trochę po sklepach ale nic mi sie nie spodobało. Pojechałam do Carrefoura, kupiłam trochę sałatek, surówek, śledzi w occie i śmietanie i pringlesy dla dzieci Potem poszłam do MediaExpert po depilator ledwo weszłam już podleciał do mnie taki przystojny chłopaczek ale na prawdę śliczny był i jaki fajny oczywiście doradzał mi jaki depilator kupić były brauna ale po 400 zł i też za 200 zł ale średnio fajne. Ostatecznie zdecydowałam się na PHILIPSA ma świetny kształt, ma ceramiczne pensety i był przeceniony z 309 zł na 259 zł także wzięłam go a to taki o: http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-530427/d...70-00-Full.jpg No i mam gwarancję na niego na 3 lata Potem pojechałam do Rossmanna. Szukałam sobie tusz do rzęs, ostatecznie wzięłam taki: http://www.annaslonko.kolorowe-aukcj...20czarny/3.jpg słyszałam o nim dobre opinie więc wypróbuję. No i jeszcze szampon i odzywkę Pantene kupiłam i farbę do włosów Wellaton średni brąz. Nic poza tym Dziś bedę testować depilator pod pachami boję sie normalnie!!! Ok. godziny 16stej tak mnie głowa rozbolała że masakra! kupiłam sobie wode do picia i Ibuprom zatoki i łyknęłam dwie. Zagryzłam dwoma Pringlesami i tyle. Potem po drodze zjadłam jeszcze ok. 5 i na tym się skonczyło. Także jestem z siebie dumna że nie zeżarłam całej puszki Ale mnie nogi bolą!!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-06 o 18:58 |
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Milena
ok już nie będę Wam robić ochoty Beciunia witamy ja także proponuję dietkę 1000-1200 kalorii i 5 małych posiłków jak w podpisie ![]() Monia co ta za chipsy Co do depilatora to daj znać jak się sprawdzi, mi kiedyś Tż chciał kupić na jakąś okazję, ale ja nie chciałam, bo boję się, że nie dam rady z bólu Melduję dziś ćwiczonka 20 minut hula hop, 200 ścisków agrafką i 100 brzuszków
|
#1768 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osz Ty dzisiaj to się przyznajesz ![]() Cytat:
pomyśl, że wydałaś pieniądze chyba nie chcesz, żeby się zmarnowały? ![]() Cytat:
Cytat:
a resztę widziałam Milena Ci napisała
|
||||
|
|
|
#1769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nie mam co jechać do tego CCC... myślałam właśnie o jakichś botkach... ale widzę a co to za tusz? pierwszy raz widzę i będziesz farbować włoski? ![]() fajny ten depilator to dzisiaj będzie starcie depilator kontra pachy nie mogę się doczekać recenzji ![]() A głowa Cię rozbolała z niejedzenia Tyyyy niedobra Tyyyy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine wczoraj się bałam Twojego tasaczka dlatego się nie przyznałam
A na wadze na pewno mniej nie będzie, bo dziś nie byłam w wc i mam jakiś taki brzuch napompowany
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

właśnie chodziło mi o taki efekt 
chyba nic się nie da z tym zrobić
a jak będziesz miała siłę wyjść z domu to kup syrop Lactulosum 
:confused :
co nie lada wyczyn jest

Ale czego sie dla dzieci nie robi...

ale dziś kurna muszę 

i też za 200 zł ale średnio fajne. Ostatecznie zdecydowałam się na PHILIPSA