Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-06, 13:35   #1741
tailorka
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Jejku, podziwiam Cię. Piszesz tak, jakby to całe odchudzanie było takie proste!
Monia się zawzięła i nie odpuści
ale Ty przecież też ładnie zleciałaś mogę wiedzieć w jakim czasie?
tailorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 13:39   #1742
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Zooska, Ksena dziękuję właśnie chodziło mi o taki efekt

Tailorka ja też mam trochę odstające żebra chyba nic się nie da z tym zrobić a jak leżę to już całkiem tylko żebra widać

Zooska zrób sobie mocną kawę, mnie zawsze po kawie goni na wc a jak będziesz miała siłę wyjść z domu to kup syrop Lactulosum jest naprawdę świetny pijesz 3 stołowe łyżki i po 2 godzinkach po problemie albo na noc i rano się załatwisz
Stary 2012-03-06, 13:41   #1743
maminka83
Raczkowanie

Cześć laseczki
Jak zwykle muszę nadrobić wasze nocne i dzisiejsze stukanie.

U mnie dzisiaj Morze Czerwone. Synek wstało 4:15 i chciałam go potryndać na rękach żeby jeszcze usnął. Już przysypiał a ja normalnie czuje jak mi leci po nogach:confused : Szkoda mi było go położyć ani budzić bo już przysypiał. Dobrze że miałam ręcznik pod ręką to zacisnęłam między nogami, bo normalnie chlustało że hej Na szczęście się uspokoiło ale mały i tak się przebudził jak się poszłam umyć Wczoraj od 5:00 na nogach dzisiaj od 4:15 no lux normalnie, tryskam energią Dobrze chociaż, że diety przestrzegam mimo, że moje menu mogło by trochę lepiej wyglądać Dzisiaj:
I musli z mlekiem 0,5%
II sałatka: pół tuńczyka w sosie własnym+jajko+ogórek kiszony
III znowu musli z mlekiem 0,5%
IV przymierzam się do jaka na miękko może dwóch
V proteiny
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 13:43   #1744
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki

U mnie dzisiaj Morze Czerwone. Synek wstało 4:15 i chciałam go potryndać na rękach żeby jeszcze usnął. Już przysypiał a ja normalnie czuje jak mi leci po nogach:confused : Szkoda mi było go położyć ani budzić bo już przysypiał. Dobrze że miałam ręcznik pod ręką to zacisnęłam między nogami, bo normalnie chlustało że hej Na szczęście się uspokoiło ale mały i tak się przebudził jak się poszłam umyć Wczoraj od 5:00 na nogach dzisiaj od 4:15 no lux normalnie, tryskam energią Dobrze chociaż, że diety przestrzegam mimo, że moje menu mogło by trochę lepiej wyglądać Dzisiaj:
I musli z mlekiem 0,5%
V proteiny
oo to widzę że poranny ptaszek jesteś nie martw sie ja też na nogach dzień w dzień jestem od 4 bo niestety mnie praca goni a Ciebie Synek budzi
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 14:03   #1745
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Moje dzieci za każdym razem jak szłam z nimi na dwór to zasypiały Teraz za to w samochodzie jak gdzieś z nimi jedziemy (gdy mąż przyjeżdza) to zawsze też śpią
Sobie przynajmniej odpoczniesz troszkę musisz częściej na spacery z nimi chodzić będą Ci spać a ty spacerując zgubisz pełno kalorii
My Moniś jak ciepło to całymi dniami na podwórku: spacerujemy albo latamy za piłką, siedzimy w piaskownicy. Często nawet małą tam karmie bo nie chce do domu wejść

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heloł heloł
Wróciłam godzinkę temu od fryzjera i staram się Was nadrobić co nie lada wyczyn jest
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu Tż też zachwycony z nowej fryzurki
Na szczęście fryzjerka też chce, żebym włosy zapuściła i podcięła jedynie same końcóweczki
Zrobiłam chyba z 30 zdjęć z czego wybrałam uwaga... JEDNO na którym nie wyszłam jak down ale najlepiej to też nie wyszłam no ale dodam, jak obiecałam

Monia ale żeś pospała dzisiaj a co do wyglądu to ja też lubię się ładnie ubrać i czuć się fajnie ze sobą, a nie to co kiedyś co bym nie założyła to zawsze wyglądałam jak wieloryb teraz nie ma rzeczy której bym nie założyła od razu wzrosło poczucie własnej wartości, bo nigdy nie czułam się ładna

Maminka grzyweczka jest na swoim miejscu a robiłam pasemka blond + brąz

Cocktail już dodaję zdjęcie ale za fajne nie jest bo wyszłam okropnie :/

Mureczko oo miło mi, że myślałaś o mnie w sobotę zrobię jeszcze jakieś zdjęcia to dodam, chyba że znów głupio wyjdę

No to daję foto
No piękne te pasemka wyszły Cudeńko, Ty też

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jezu to tak jak ja jestem taka typowa skorpionica ze to szok

Ale z tym penisem to niezle dalas
AAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też Skorpionek
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 14:09   #1746
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tailorka Pokaż wiadomość
Monia się zawzięła i nie odpuści
ale Ty przecież też ładnie zleciałaś mogę wiedzieć w jakim czasie?
zauważyłam, że Moni samozaparcie godne podziwu jest

Więc tak, ja przytyłam w okresie od czerwca do sierpnia. Pod koniec sierpnia chciałam zacząć się odchudzać, ale złamałam nogę i zamiast schudnąć to przytyłam jeszcze ze złości, że nie mogę chodzić, ćwiczyć itd, więc zamiast ograniczać jedzenie to ze złosci jeszcze wciągałam. Wzięłam się za siebie tak naprawdę naprawdę w październiku, wrzesień to jedna nieudana próba. We wrześniu coś tam kombinowałam ze zdrowym odżywianiem, ale i tak zawsze kończyło się źle.
Więc od 1.10.2011 zaczęłam zdrowe dietkowanie i trzymam się (na równi pochyłej) do dzisiaj

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 14:11   #1747
zelka9o
Zadomowienie

Taka Śliczna pogoda u Mnie ! słoneczko świeci ! tak cieplutko a mi sie kurna nic nie chce ! heloł o co tu chodzi
Stary 2012-03-06, 14:19   #1748
zooska
Zakorzenienie

Zooska zrób sobie mocną kawę, mnie zawsze po kawie goni na wc a jak będziesz miała siłę wyjść z domu to kup syrop Lactulosum jest naprawdę świetny pijesz 3 stołowe łyżki i po 2 godzinkach po problemie albo na noc i rano się załatwisz [/QUOTE]

Zrobiłam sobie kawe z 4 łyżeczek i odrobiny mleka. Chciałam uniknąć kawy bo mam podrażniony żołądek grypą jelitową, ale pomogło Tylko że ta kawa wyszła mi dwiema stronami nie można takich rzeczy po tak męczącej nocy pić
Ale od razu lepiej mimo wszystko, toż to trucie organizmu jest.

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Cześć laseczki

I musli z mlekiem 0,5%
V proteiny
Biednaś Ale czego sie dla dzieci nie robi...
Proteiny...? cóż to? Słyszałam o tym, ale jak, łyka się to czy jak?

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Łojoj... współczuję bardzo a co z końcu wyszło z tym zwolnieniem na uczelnię?

Haha też tak kiedyś miałam, jak wracałam na weekendy do domu ze studiów w domu zawsze tyle pyszności było, że mi się gęba nie zamykała bo sama nigdy sobie nie kupowałam

wracamy do diety!

Kapusta kiszona popita mlekiem?

Ech, co do zwolnienia, będę musiała lewe załatwić, bo lekarze nie chcą mi dać. Dzisiaj też na uczelnię nie poszłam bo ledwo co kontaktuję, a miałam koło
To bardzo ważne w dodatku...także, ech;(
Na jakiś dupków trafiam samych!!!

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Taka Śliczna pogoda u Mnie ! słoneczko świeci ! tak cieplutko a mi sie kurna nic nie chce ! heloł o co tu chodzi
Zmuś się do porobienia jakiś zajęć ruchowych w domu, albo usiądź do książek to od razu się znudzisz i na dwór uciekniesz xD

Stary 2012-03-06, 14:21   #1749
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zmuś się do porobienia jakiś zajęć ruchowych w domu, albo usiądź do książek to od razu się znudzisz i na dwór uciekniesz xD
Książki póki co omijam szerokim łukiem nie wiem pewnie mam taki leniwy dzień oczywiście jak zawsze
Stary 2012-03-06, 14:44   #1750
zooska
Zakorzenienie

Też tak czasem mam, a potem się sama na siebie wściekam, że nic nie zrobiłam, a mogłam zrobic tyyyyyyyyyyyyle rzeczy^^

Póki co mój jadłospis to:
kefir 400g z otrębami i mocna kawa

naszło mnie na kalafiorową, aż chyba zrobię

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-03-06 o 14:56
Stary 2012-03-06, 15:13   #1751
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja próbowałam naleśniczków tych co Monia polecała dobre są, ale frytek nic nie przebije A właśnie czytałam etykiete tych z serem i dalej mają z składzie rodzynki fujj

Mmmm a teraz wcinam truskaweczki :d jej ja juz chce ciepełko
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 15:31   #1752
tailorka
Raczkowanie

Cytat:

Tailorka ja też mam trochę odstające żebra chyba nic się nie da z tym zrobić a jak leżę to już całkiem tylko żebra widać
myślałam żeby się ściskać gorsetem, ale to chyba głupi pomysł jeszcze coś mi się w środku poprzestawia hehe

Cytat:
zauważyłam, że Moni samozaparcie godne podziwu jest

Więc tak, ja przytyłam w okresie od czerwca do sierpnia. Pod koniec sierpnia chciałam zacząć się odchudzać, ale złamałam nogę i zamiast schudnąć to przytyłam jeszcze ze złości, że nie mogę chodzić, ćwiczyć itd, więc zamiast ograniczać jedzenie to ze złosci jeszcze wciągałam. Wzięłam się za siebie tak naprawdę naprawdę w październiku, wrzesień to jedna nieudana próba. We wrześniu coś tam kombinowałam ze zdrowym odżywianiem, ale i tak zawsze kończyło się źle.
Więc od 1.10.2011 zaczęłam zdrowe dietkowanie i trzymam się (na równi pochyłej) do dzisiaj
oj no to widzisz ile już zgubiłaś ładnie spadasz przecież
ja miałam nieco mniej jak zaczęłam "coś" ze sobą robić, ale to było pare lat temu bo to były takie skoki... pare dni obżarstwa, pare dni nie jadłam prawie nic gdybym wtedy wiedziała, że można zdrowo jak Wy to nie zajęłoby mi to tyle czasu...
tailorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 15:56   #1753
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hej laseczki ja tak na szybkiego bo lecę się malować i jadę do Kwidzyna na zakupy
Dziś na wadze równo 59,0 czyli ciut mniej.
Zjadłam płatki i ide się szykować Pogoda u mnie piękna!! słoneczko świeci i dosyć ciepło jest bo balkon mam uchylony
Jak wrócę to Wam poodpisuję tylko proszę nie skrobcie 15 stron bo się załamię
Miłego dnia chudzielce!!! PApapapapapa
Szybko zlecisz do tych 55 kg
Miłych zakupków!

Cytat:
I musli z mlekiem 0,5%
V proteiny
Bidulka to miałaś pobudkę... kurcze, takie obfite masz okresy? to już któryś dzień masz okres... współczuję

Nie widzę ciepłego posiłku powinnaś coś wszamać lepszego na obiad

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
U mnie też słońce, a ja taka z coś mnie rozkłada, bo mam katar, boli mnie głowa i gardło już wzięłam Coldrex, Orofar i witaminki... nie chcę być chora

Cytat:
Ech, co do zwolnienia, będę musiała lewe załatwić, bo lekarze nie chcą mi dać. Dzisiaj też na uczelnię nie poszłam bo ledwo co kontaktuję, a miałam koło
To bardzo ważne w dodatku...także, ech;(
Na jakiś dupków trafiam samych!!!
O kurde to niefajnie... oby Ci się udało to załatwić!

Cytat:
Póki co mój jadłospis to:
kefir 400g z otrębami i mocna kawa

naszło mnie na kalafiorową, aż chyba zrobię
Poszalałaś dzisiaj z jedzeniem, nie ma co

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A ja próbowałam naleśniczków tych co Monia polecała dobre są, ale frytek nic nie przebije A właśnie czytałam etykiete tych z serem i dalej mają z składzie rodzynki fujj
A u mnie dzisiaj nie było tych z jabłkami były tylko te z serem... i też patrzyłam na skład: są rodzynki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 16:12   #1754
zooska
Zakorzenienie

Ta ochota na zupę kalafiorową tak mnie przycisnęla, że wstałam i ją zrobiłam
Także wpadły mi 2 chochelki zupy kalafiorowej (plus pół chochelki "wody z zupy") zjadłam ja z bułką razową

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Szybko zlecisz do tych 55 kg
Miłych zakupków!

Bidulka to miałaś pobudkę... kurcze, takie obfite masz okresy? to już któryś dzień masz okres... współczuję

Nie widzę ciepłego posiłku powinnaś coś wszamać lepszego na obiad

U mnie też słońce, a ja taka z coś mnie rozkłada, bo mam katar, boli mnie głowa i gardło już wzięłam Coldrex, Orofar i witaminki... nie chcę być chora

O kurde to niefajnie... oby Ci się udało to załatwić!

Poszalałaś dzisiaj z jedzeniem, nie ma co

A u mnie dzisiaj nie było tych z jabłkami były tylko te z serem... i też patrzyłam na skład: są rodzynki
A no widzisz, poszalałam, bo mój organizm wczoraj poszalał i wole go nie denerwować Ale obiadek na ciepło jest, także źle nie będzie, na kolacje serek wiejski z pomidorkiem wpadnie

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez tailorka Pokaż wiadomość
myślałam żeby się ściskać gorsetem, ale to chyba głupi pomysł jeszcze coś mi się w środku poprzestawia hehe

oj no to widzisz ile już zgubiłaś ładnie spadasz przecież
ja miałam nieco mniej jak zaczęłam "coś" ze sobą robić, ale to było pare lat temu bo to były takie skoki... pare dni obżarstwa, pare dni nie jadłam prawie nic gdybym wtedy wiedziała, że można zdrowo jak Wy to nie zajęłoby mi to tyle czasu...
Tak tak,spadam ladnie, ale u mnie taka granica to właśnie 58/59 kg... dalej nie chce iść. Najbardziej mnie moje uda denerwują, góra jest w porządku. Ale jeśli chcę zejśc poniżej tych 59kg to góra mi leci;(

Aj, tez tak miałam na początku "odchudzania", że popadłam w pętle jem, nie jem, jem, nie jem. Tak w kółko. Teraz już mądre jesteśmy

Stary 2012-03-06, 16:46   #1755
meeedzik
Zakorzenienie

Uwaga laseczki teraz ćwiczymy silną wolę : Uwaga przed chwilą zjadłam pysznego rogalika z nutellą mniamciu mniamciu

Zooska cieszę się, że kawa pomogła

Tailorka lepiej nie ryzykować z tym gorsetem a aż tak bardzo to widać przez ubrania?
Stary 2012-03-06, 16:49   #1756
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Uwaga laseczki teraz ćwiczymy silną wolę : Uwaga przed chwilą zjadłam pysznego rogalika z nutellą mniamciu mniamciu
?
Medzik no ja nie wytrzymam :P
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 16:56   #1757
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

Zooska cieszę się, że kawa pomogła

Tailorka lepiej nie ryzykować z tym gorsetem a aż tak bardzo to widać przez ubrania?
Jakim cudem Ty jesz takie pyszności i ciagle chudniesz..........:confu sed:

Stary 2012-03-06, 17:02   #1758
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Osz Ty diablico a jutro będzie spadek
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-06, 17:20   #1759
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail musisz wytrzymać to będzie znaczyło, że Twoja wole jest silna
Zooska już nie chudnę, teraz staram się utrzymywać wagę
Heroine niee na pewno nie będzie spadku a przyznam Ci się bez bicia, że wczoraj nie ćwiczyłam nie chciałooo mi się ale dziś kurna muszę
Stary 2012-03-06, 17:26   #1760
zooska
Zakorzenienie

Ech, też bym chciała poćwiczyć. Czuje się winna, że mój karnet na fitness leży odłogiem.

Stary 2012-03-06, 17:46   #1761
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Pieknie warjacie dietowy TY Nasz
Niczym sie martw o zastojach nawet nie mysl!
Psychika to tez wazny aspekt przy chudnieciu
Idziesz jak burza i to sie liczy na nic innego nie patrz dietkuj sobie spokojnie a zobaczysz wszytsko bedzie dobrze

A na brzuszek moze banki chinskie?
Ja pokladam w nich ogromna nadzieje
Dzięki za miłe słowa A powiesz mi coś więcej o tych bańkach? na czym to polega?

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Szalonnna Lecisz jak burza, gratuluję 59 szybko ujrzysz

A na brzuch, hmm... nie wiem może hula hop? a brzuszki robisz jakieś?
na hula hop nie umie ale może trzea się nauczyć.....Ja tylko codziennie godzinke albo troszkę dłużej na rowerku popylam, a brzuszków nie robie bo mi mięśnie nie potrzebne tylko ta skóra się zaczyna marszczyć i może być gorzej, zawsze miałam za dużo brzucha a tera bedzie za dużo skóry....

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Cześć laseczki

I musli z mlekiem 0,5%
V proteiny
Według mnie nie jest źle,nawet bardzo dobrze
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x

Edytowane przez Milena001
Czas edycji: 2012-03-06 o 17:47
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 17:55   #1762
murka04
Zadomowienie

Hej kochane ja jestem już dawno wróciłam ale męczę tą mapę bo jutro spr Już mniej więcej całą umiem ale mi się miesza trochę i muszę wykuć na blachę. Także do później

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 18:07   #1763
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Uwaga laseczki teraz ćwiczymy silną wolę : Uwaga przed chwilą zjadłam pysznego rogalika z nutellą mniamciu mniamciu?
Ja Ci dam mniamciu mniamciu
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-03-06, 18:08   #1764
beciunia7
Przyczajenie

Witam dziewczynki ja też chcę schudnąć bardzo.Czy polecicie mi jakąś dietę ? co bym mogła jeść ?
Stary 2012-03-06, 18:35   #1765
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beciunia7 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki ja też chcę schudnąć bardzo.Czy polecicie mi jakąś dietę ? co bym mogła jeść ?
Witam ja jem 1000-1200 kcal, jem 5 posiłków dziennie o równych porach, unikam smażonego, nie słodzę, nie używam masła, staram się pić dziennie 2 litry zielonej herbaty, raz na miesiąc zdarzy mi się coś słodkiego albo smażonego, od 6 lutego (bo waga stała w miejscu) jeżdżę godzinę, czasami dwie na rowerze stacjonarnym. Na śniadanie jem musli, płatki i otręby pszenne z mlekiem, przekąski to albo jogurt z musli albo owoc. Obiad składa się ze szklanki zupy (pomidorowa, rosół, grzybowa, ogórkowa, czerwony barszcz, żurek) i makaronu lub ryżu, jakiegoś kurczaka, kaczki lub ryby gotowanej czy pieczonej, albo gołąbka z mięsa z indyka, do tego surówka albo brązowy ryż, kasza czy jakaś mrożonka np. kalafior, fasolka, brokuł. Jeśli nie mam mięsa gotowanego to obiad kończę kanapką z wędliną drobiową. Na kolacje o godzinie 19 jem zazwyczaj 2 jajka na twardo lub na miękko, albo ze dwie kanapki z wędliną i pomidorem, ogórek lub z twarogiem, czasami makrelę wędzoną. Na tej diecie od listopada schudłam prawie 10 kg, bo dziś na wadze 62,6 kg i wiesz mi gdyby ktoś mi powiedział w październiku, że tyle schudnę to bym nie uwierzyła. Już zwątpiłam że schudnę ale się udało Ogólnie bądź z nami i dziewczyny tu piszą co jedzą więc możesz się wzorować ja bez nich bym tego nie osiągnęła
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-03-06, 18:56   #1766
monika01011986
Zakorzenienie

jestem!!!!!!!!!!!!!
niedawno wróciłam padam na psyk!!! najpierw zabijcie mnie za to że od śniadania nic nie jadłam!!!!!! tak tak! nic!!! dopiero teraz zjadłam 2 naleśniki z jabłkami.
W ogóle to było tak. Pojechałam po 14stej do Kwidzyna, wybrałam euro z banku, potem pojechałam do kantora, potem znowu do banku wpłacić kase, potem do CCC - nie było a ni jednej pary botków!!!!! same szpilki!!! no cholera lato poczuli!!! Więc butów nie kupiłam. Potem pochodziłam trochę po sklepach ale nic mi sie nie spodobało. Pojechałam do Carrefoura, kupiłam trochę sałatek, surówek, śledzi w occie i śmietanie i pringlesy dla dzieci
Potem poszłam do MediaExpert po depilator ledwo weszłam już podleciał do mnie taki przystojny chłopaczek ale na prawdę śliczny był i jaki fajny oczywiście doradzał mi jaki depilator kupić były brauna ale po 400 zł i też za 200 zł ale średnio fajne. Ostatecznie zdecydowałam się na PHILIPSA ma świetny kształt, ma ceramiczne pensety i był przeceniony z 309 zł na 259 zł także wzięłam go a to taki o: http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-530427/d...70-00-Full.jpg
No i mam gwarancję na niego na 3 lata
Potem pojechałam do Rossmanna. Szukałam sobie tusz do rzęs, ostatecznie wzięłam taki: http://www.annaslonko.kolorowe-aukcj...20czarny/3.jpg słyszałam o nim dobre opinie więc wypróbuję. No i jeszcze szampon i odzywkę Pantene kupiłam i farbę do włosów Wellaton średni brąz. Nic poza tym
Dziś bedę testować depilator pod pachami boję sie normalnie!!!
Ok. godziny 16stej tak mnie głowa rozbolała że masakra! kupiłam sobie wode do picia i Ibuprom zatoki i łyknęłam dwie. Zagryzłam dwoma Pringlesami i tyle. Potem po drodze zjadłam jeszcze ok. 5 i na tym się skonczyło. Także jestem z siebie dumna że nie zeżarłam całej puszki
Ale mnie nogi bolą!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-06 o 18:58
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 19:16   #1767
meeedzik
Zakorzenienie

Milena ok już nie będę Wam robić ochoty
Beciunia witamy ja także proponuję dietkę 1000-1200 kalorii i 5 małych posiłków jak w podpisie
Monia co ta za chipsy
Co do depilatora to daj znać jak się sprawdzi, mi kiedyś Tż chciał kupić na jakąś okazję, ale ja nie chciałam, bo boję się, że nie dam rady z bólu

Melduję dziś ćwiczonka 20 minut hula hop, 200 ścisków agrafką i 100 brzuszków
Stary 2012-03-06, 19:20   #1768
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine niee na pewno nie będzie spadku a przyznam Ci się bez bicia, że wczoraj nie ćwiczyłam nie chciałooo mi się ale dziś kurna muszę
Zobaczymy jutro
Osz Ty dzisiaj to się przyznajesz

Cytat:
Ech, też bym chciała poćwiczyć. Czuje się winna, że mój karnet na fitness leży odłogiem.
Czas coś z tym zrobić pomyśl, że wydałaś pieniądze chyba nie chcesz, żeby się zmarnowały?

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej kochane ja jestem już dawno wróciłam ale męczę tą mapę bo jutro spr Już mniej więcej całą umiem ale mi się miesza trochę i muszę wykuć na blachę. Także do później
Ucz się pilnie

Cytat:
Napisane przez beciunia7 Pokaż wiadomość
Hej my tu stosujemy dietkę pt. mniej żreć a resztę widziałam Milena Ci napisała powodzenia
Stary 2012-03-06, 19:31   #1769
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
jestem!!!!!!!!!!!!!
niedawno wróciłam padam na psyk!!! najpierw zabijcie mnie za to że od śniadania nic nie jadłam!!!!!! tak tak! nic!!! dopiero teraz zjadłam 2 naleśniki z jabłkami.
W ogóle to było tak. Pojechałam po 14stej do Kwidzyna, wybrałam euro z banku, potem pojechałam do kantora, potem znowu do banku wpłacić kase, potem do CCC - nie było a ni jednej pary botków!!!!! same szpilki!!! no cholera lato poczuli!!! Więc butów nie kupiłam. Potem pochodziłam trochę po sklepach ale nic mi sie nie spodobało. Pojechałam do Carrefoura, kupiłam trochę sałatek, surówek, śledzi w occie i śmietanie i pringlesy dla dzieci
Potem poszłam do MediaExpert po depilator ledwo weszłam już podleciał do mnie taki przystojny chłopaczek ale na prawdę śliczny był i jaki fajny oczywiście doradzał mi jaki depilator kupić były brauna ale po 400 zł i też za 200 zł ale średnio fajne. Ostatecznie zdecydowałam się na PHILIPSA ma świetny kształt, ma ceramiczne pensety i był przeceniony z 309 zł na 259 zł także wzięłam go a to taki o: http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-530427/d...70-00-Full.jpg
No i mam gwarancję na niego na 3 lata
Potem pojechałam do Rossmanna. Szukałam sobie tusz do rzęs, ostatecznie wzięłam taki: http://www.annaslonko.kolorowe-aukcj...20czarny/3.jpg słyszałam o nim dobre opinie więc wypróbuję. No i jeszcze szampon i odzywkę Pantene kupiłam i farbę do włosów Wellaton średni brąz. Nic poza tym
Dziś bedę testować depilator pod pachami boję sie normalnie!!!
Ok. godziny 16stej tak mnie głowa rozbolała że masakra! kupiłam sobie wode do picia i Ibuprom zatoki i łyknęłam dwie. Zagryzłam dwoma Pringlesami i tyle. Potem po drodze zjadłam jeszcze ok. 5 i na tym się skonczyło. Także jestem z siebie dumna że nie zeżarłam całej puszki
Ale mnie nogi bolą!!
Po pierwsze za niejedzenie cały boży dzień!!! I jeszcze jeden abyś pamiętała, że tak nie można

No to nie mam co jechać do tego CCC... myślałam właśnie o jakichś botkach... ale widzę

a co to za tusz? pierwszy raz widzę i będziesz farbować włoski?

fajny ten depilator to dzisiaj będzie starcie depilator kontra pachy nie mogę się doczekać recenzji

A głowa Cię rozbolała z niejedzenia Tyyyy niedobra Tyyyy

Cytat:
Melduję dziś ćwiczonka 20 minut hula hop, 200 ścisków agrafką i 100 brzuszków
Stary 2012-03-06, 19:33   #1770
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine wczoraj się bałam Twojego tasaczka dlatego się nie przyznałam
A na wadze na pewno mniej nie będzie, bo dziś nie byłam w wc i mam jakiś taki brzuch napompowany

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości