|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
A ja znów o jedzeniu będę
Pizza wyszła super, a teraz robimy crumble-jabłka zapiekane pod kruszonką ![]() Ten Gaviscon mam brać 4 razy na dobę. Ale niedobre to strasznie Mam tylko nadzieję, że pomoże
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Weźcie mojego tz Trzepnijcie ja mu mówię że jakby się okazało że szyjka jednak się skraca to krążek zakładają a on śpiewa że będę miala krążek złoty krążek ...
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Weźcie mojego tz Trzepnijcie ja mu mówię że jakby się okazało że szyjka jednak się skraca to krążek zakładają a on śpiewa krążek złoty krążek ...
|
#2945 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że powiedzie Ci się ten tajemniczy plan![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super imię,na naszej liście też jest ale nieco dalej Mój też Krzysio Cytat:
I tu mnie boli pmijając już rodzinę i mieszkanie wykupione na kredyt, ale tu ślicznie... zdrowe powietrze, warzywka z działki rodziców... jest gdzie na spacerki z maluchem chodzić nom fajnie byłoby spotkanie a jeszcze lepsze jak maluchy beda juz na swiecieok tyle nadrobiłam z wczoraj... lece do dalszej części waszych wypocin |
|||||
|
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo zjeść bez
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
szlag mnie trafi nazytowałam i dupa!!!!!!!!!!!!
ivoncia nie martw sie na zapas tylko uwazaj na siebie ![]() Aleksandra ja mialam podobna sytuacje z TSH i dopiero kolejne zwiekszenie wuthyroxu mi ładnie oblizylo chmielinka kupiłam juz ten sam nawilżacz co Ty masz |
|
|
|
#2950 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
!!!mam ochote zeżreć monitor![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2951 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Halo hej
Dzisiaj strasznie nerwowo w pracy a do tego miałam jakies złe przeczucia przez wizytą. Ale wszystko ok , słyszałam jak maleństwa serduszko bije , usg nie było tylko badanie dowcipne i jest ok. Następna wizyta 03.04 - to bedzie 23+4 także zdecydowalam -ide prywatnie na połówkowe za 1,5 tyg. Ciśnienie 85/60 i standardowe pytanie - i pani jeszcze zyje ![]() Krzywa cukrowa super - przed 86 po 89. Cytat:
![]() Można sobie mówic a człowiek i tak sie denerwuje Ja dalej nei czuje(19+4) - tj czasem coś mnie smyrnie ale takich stricte ruchów nie - zaczynam se martwić ale poczekam jeszcze ten tydzien ![]() Jak tam mała?? poprawiło sie po tych lekach?? Cytat:
U nas strasznie suche powietrze nawilżamy czym sie da - mokre ręczniki itd ale nie bardzo to działa, już pare razy przymierzaliśmy sie do kupna ale lekarka jakoś nie specjalnie zalecala , bo grzyby itd. Ale mała jak ma katarek to masakra i teraz już sie chyba zdecyduje. Cytat:
Skoro przy USG Ci nic nie mówili to mam nadzieje że nie jest tak żle. Ale uważac trzeba i lekarza słuchac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
JA miałam w piątek i jakoś tak lepiej poszło niz za pierwszym razem (i to bez cytryny) Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2953 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ad3. Przekonałaś mnie, wklejam tak jak wyszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Krzyśki to fajne chłopaki ![]() Linzey- gratuluję wizyty!!! super, że wszystko ok! Depoison mnie przekonała,wklejam moje nabytki
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2012-03-06 o 19:21 |
|||
|
|
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
następnym razem spróbujeMałż wrócił z pracy jakiś taki miły jak nie wiem. Głowa mnie boli, to mi zrobił meliskę, z jakimś kumplem z pracy rozmawiał o bólach krzyża i nerki w ciąży i mi opowiadał co można zrobić, no w szoku jestem ale kurna za to rano nie przeprosił oczywiście, znowu udaje, że tematu nie ma. Ciekawa jestem ile wytrzyma żeby być takim miłym ![]() Cytat:
|
|
#2955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
największe wybawienie daje mi to urządzenie w nocy tak jak napisała bransoletkapiszecie o swoim ciśnieniu, a ja jak leżałam w szpitalu to położne nas budziły o 5:30 rano na mierzenie ciśnienia i miałam 80/50 |
|
|
|
|
#2956 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Kaszanki nie lubie a mam dużo swojskiej w zamrazarce capi mi winem pod nosem i odbija cebula
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre wiadomosci dobry pomysl z tym badaniem polowkowym Ivoncia dbaj o siebie
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Szlag mnie trafi. Nadrobiłam zaległości sprzed kilku dni i miałam nawet kilka rzeczy zacytowanych - nie dużo bo to i tak były tematy od soboty więc patrząc nasz szybko biegnący wątek, było to dawno temu. Ale mi wcięło
No ale nic Przynajmniej poczytałam co tam napisałyście.KarolinaPW gratuluję synka i jeszcze trzy dziewczyny miały badania - cieszę się, że wyszły prawidłowo
|
|
|
|
#2960 | |||
|
Zakorzenienie
|
oszalałas
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() ja identycznie, w szpitalu badały mi wyrywnkowwo i było 90/60 |
|||
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale puki co nie jest mi takie leczenie potrzebne i mam nadzieję że tak zostanie bo bólu zęba nie znieseeee ![]() zjadłam ten budyń i przed chwilą go ![]() jednak mleka przyjmować nie mogę w ciąży..... na pocieszenie zjem winogron ;]
|
|
#2962 | |
|
Zadomowienie
|
a żebym to ja wiedziała, co to właściwie jest
![]() nudności, ból i takie gniecenie, pieczenie w żołądku. To samo robi mi się po kiwi, bananach i... jajkach na twardo Cytat:
![]() /a całkiem płaskie buty, jak mnie zauroczą wyglądem, też zdarza mi się kupić i nosić. Tyle że mnie zaraz mięśnie łydek bolą, bom nieprzyzwyczajona Że o powłóczeniu nogami nie wspomnę jaki cudny rampersik kupiłaś! coś przesłodkiego! |
|
|
|
|
#2963 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje ze jeszcze zrozumie że to Ty teraz masz prawo do humorków a nie On i bedzie gites![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Nadrobiłam trochę zaległości, bo chwilę człowiek nie ma, a tu tyle stron do nadrobienia Tak w skrócie, gratuluję wszystkich udanych wizyt Ivonka Trzymaj się dzielnie! Łożysko pójdzie w górę i będzie dobrze ![]() Ja sama niedawno wróciłam z uczelni. Prowadziłam auto i myślałam, że zasnę za kółkiem. Pierwszy raz miałam takie coś. Powiem Wam, że aż boję się jechać w przyszłym tygodniu, bo jakoś mnie strasznie auto muli. Jest mi w nim duszno. Nie wiem co mi jest ![]() Poza tym byłam rano na pobraniu krwi i tak samo pierwszy raz chyba na chwilę straciłam przytomność. Nigdy tak nie miałam i nie wiem co jest. Ogólnie czuję się dobrze, poza tym ciągłym uczuciem rozpychania i jeszcze koło pępka po mojej prawej stronie mnie coś kuję jak oddycham, a jak kaszlnę, to czasami zwijam się z bólu. Co to może być dziewczyny? I ponawiam pytanie dot. Femibionu, czy wszystkie kobietki, co biorę przestrzegają łykania podczas obiadu? |
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak poza tym to ciąża go w ogóle nie interesuje - nie ma tematu jak ja o czymś nie zagadam, to on sam z siebie nie poruszy żadnego tematu ciąży czy dziecka
|
|
#2966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale musisz przyznać, że jego śpiewanie jest zabawne Przynajmniej masz z nim wesoło ![]() KarolinaPW świetne te ciuszki Takie słodkie No i zrobiłaś mi smaka na kaszankę... ![]() Cytat:
Cytat:
Tak fachowo mówiąc
|
|||
|
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina ciuszki bardzo ładne
zjadłam kolację i mi jakoś niewyraźnie
|
|
|
|
#2970 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jakie masz ciśnienie?? Autkiem w takiej sytuacji to bym raczej sama nie jezdziła Cytat:
)Ty najlepiej go znasz ale może tak jakoś reaguje na to wszystko nie znane co przed nim.I dopiero kopniak - w sensie male postraszenie jak dziś rano mu pomaże. Napewno się dogadacie |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

Pizza wyszła super, a teraz robimy crumble-jabłka zapiekane pod kruszonką 
Mam tylko nadzieję, że pomoże

W czasie studiów kończyłam jeszcze dwuletnie studium - niby podyplomówkę, która formalnie chyba nią nie jest. Do tej pory pracowałam w dwóch miejscach i za każdym razem uczyłam się czegoś nowego. Niby fajnie, ale szkoda tych 5 lat, a poza tym tyle lat po studiach powinnam zarabiać znacznie więcej. Mam pewien plan, ale od dawna nie mogę go zrealizować (też z powodu braku kasy), więc - jak mi się w końcu uda - to napiszę o nim na odchowalni.
Mam nadzieję że powiedzie Ci się ten tajemniczy plan
]
nom fajnie byłoby spotkanie a jeszcze lepsze jak maluchy beda juz na swiecie

albo zjeść bez
tylko cc zostanie.

ale kurna za to rano nie przeprosił oczywiście, znowu udaje, że tematu nie ma. Ciekawa jestem ile wytrzyma żeby być takim miłym 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale musisz przyznać, że jego śpiewanie jest zabawne