|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3032 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejka, bo tak mi sie zdawało, że jestem zdrowa
|
|
|
|
#3034 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a o pks to już w ogóle zapomnijmy..jedzie prawie 2 godziny( pociąg 45 minut), przez wszystkie okoliczne wioski i godzinowo też nie pasuje.
|
||
|
|
|
#3035 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale co poradze![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ładniutki Cytat:
i spokojnie zmiescisz sie z 90cm z reszta jutro zrobie fotke to zobaczysz Cytat:
mimo,ze nie wygladam rewelacyjnie brakfigury , ale sukienka naprawde jest fajnaCytat:
Cytat:
![]() GRATULUJĘ WSZYSTKICH WIZYT
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||||||
|
|
|
#3036 |
|
Zadomowienie
|
Ja oglądam Kubę Wojewódzkiego i idę spać.
Dobranoc! |
|
|
|
#3037 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no Banany to pół biedy, i tak nigdy nie lubiłam. Ale kiwi? Albo, co gorsza, jajka, które uwielbiam? to już do dupy ![]() Cytat:
a propos dziwnych zestawień (że syrop z herbatą - nie, ale w wodą już tak): kiedyś nie mogłam jeść jajek tylko rano i tylko w połączeniu z wędliną. Teraz niestety problem jest już cały dzień i niezależnie od połączenia ![]() oj tam, oj tam - za to jest ładny ![]() Ale poważnie - w plecy to chyba nie, może z mniejszą przyjemnością i komfortem, ale pewnie używać by się dało. Choć wymądrzać się nie będę, bo opinii nie znam, po prostu wychodzę z założenia, że te usterki nie są jakieś super-poważne (jak są i wózek do niczego się nie nadaje, no to jasne, że trzeba o nim zapomnieć)
|
||
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3039 | ||||||||
|
Branzoletka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ciuszki te z krótkimi nogawkami są boskie Cytat:
Fajnie, ze jesteś ![]() Cytat:
Mnie też rozpycha i brzuszek często twardnieje i czekam na rozwój wydarzeń Cytat:
i mocno się zdziwiłam w zderzeniu z rzeczywistością On naprawde cieszy się z dzidziusia i troszczy się o mnie na swój sposób i doceniam, to choć pewnie też bym wolała, żeby był jak mąż ciastka który jej leci na każde zawołanie po każdą zachciankę do sklepu Niestety większość facetów jest takich jak twój czy mój i trzeba do nich na spokojnie, bo jeszcze bardziej się zamkną w tej swojej jaskini Tzn. takie jest moje zdanie ale rozumiem, ze niekoniecznie się możesz zgadzać i wiem, że jest ci przykro, że jest jak jest Ja mojego stopniowo oswajałam z ciążą linki wysyłałam, których raczej nie czytał ale myślę, że więcej tym zdziałałam niż fochami i wiecznym narzekaniem. Ale każdy facet jest inny i inna metoda zadziała-musisz metodą prób i błędów próbować co zadziała na twojego chłopa. Pisz o postępach Cytat:
![]() Jak pojawiły się komórki nastawiałam na budzik ale też dobrą metodą jest położenie ich tam gdzie zawsze je się obiad. Rozpisałam się ale i tak mi cytaty pozjadało
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście wózek Kasi Glinki? http://www.motokobiety.pl/Wozek,Gwia...Kudu,1414.html
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- W ogóle tu są pokazane wózki "gwiazd" http://www.motokobiety.pl/Mama,za,ki...a,1,kat23.html
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina mam pytanie - czy mogę usunąć sobie teraz kamień nazębny? Chciałabym..
Z dziąsłami nie mam problemów - nawet teraz w 5 m-cu nie krwawią, chociaż miewałam niemałe krwotoki z nosa, a z dziąseł nic. Żadna siła by mnie nie zaciagnęła do pracy przy przeziębieniu w ciąży Musisz porządnie się wyleczyć, przeziębienie teraz to jest najmniej potrzebne |
|
|
|
#3042 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny i mam jeszcze jedno pytanie. W którejś z książek o porodach wyczytałam , że lewatywa jest obowiązkowa przed porodem w Polsce. TO prawda???
|
|
|
|
#3043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to faktycznie lepiej odpuścić. Jeszcze kółko jak kółko, może dałoby się znów wkręcić, ale jak się wspomniane rusztowanie zdefasonuje, to już chyba kaplica |
|
|
|
|
#3044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez myślałam, że tz będzie skakał z radosci itp... a on podchodzi do wszystiego ze spokojem i dystansem....czasem mi przykro i zazdroszcze jak inni tzowie chodzą w koło swoich kobiet i dzieciaczkow caly czas, interesują się bardzo itp. Ale moj jest inny.... czasem nawet są takie dni, ze nie pogłaszcze brzuszka-chociaz rzadko..Pyta sie mnie co dzien jak sie czuje itp., ale o niunie juz nie... czasem zapyta czy kopie, ostatnio bylam happy bo wreszcie powiedzial "moje kochane dziewczyny" . Jak mu pokaze jakies linki z rzeczami dla dzieci, czy tez powiem, ze np mala teraz nas slyszy to slucha ale np. jeszcze ani razu nie pocalowal brzuszka glaszcze go i puka( odkad niunia go :kpnela"), ale tylko tyle i rzadko... Czasem mam ochote mu wygarnac , ale...to chyba nie ma sensu..widocznie on potrzebuje czasu i chyba musi zobaczyc, zeby wreszcie uwierzyc ze ma corke![]() ale sie opisalam ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Kiedyś była, ale teraz masz prawo odmowic!!! To samo z goleniem sie.
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#3045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Ja już po kolacji, teraz jeszcze Jogobellę gruszkową wsuwam
|
||
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za temat... aż mnie zaczęło gnieść w żołądku mimo picia wody z sokiem.
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę spać
![]() Dobranoc
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
wracam z pracy taka zmeczona ze nie dam rady odpisywac..
nadrobilam Was z grubsza, mam zgage jest mi neidobrze boli mnie zab i jest mi zle... ide spac// |
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nikt nie trzyma
za moje jutrzejsze połówkowe... Heh.
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3052 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymam mocno
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wcześniej wyłączyłam kompa, a przed chwilą przypomniałam sobie, że nie poinfomowałam pracodawcy o przedłużeniu zwolnienia. Włączyłam, żeby wysłać maila i idę spać.
Soleilka, chce_byc_mama - życzę nocy bez bólu ząbków. A wszystkim cierpiącym w czasie poprzednich nocy, żeby się wyspały. Dobranoc. |
|
|
|
#3054 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana!
Dziś tak wcześnie bo mam sporo do załatwiania na mieście, więc musiałam wstać przed 7.00 i zaraz lecę się szykować a że zazwyczaj wstaję po 11.00 to musiałam wyjątkowo kawkę wypić ![]() blueberry trzymam mocccno
|
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również witam z kawą.
Rozważałam jazdę na badanie TSH i fT4, ale obudziłam się półprzytomna i po kwadransie walki z sobą wzięłam Euthyrox. Pojadę jutro jub w piątek.
|
|
|
|
#3056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz chyba na szczęście sam doszedł do tego, że był ostatnio nieznośny. Dzisiaj rano nawet sam z siebie spytał jak tam głowa (bo mnie bolała wczoraj), podszedł przytulił, a ostatnio to nawet tego nie robił do tego stopnia się w sobie zamknął. Teraz nawet rano stwierdził, że nie pomyślał i mógł klusek śląskich na obiad dokupić jak był rano z psem (bo zostało nam sosu). Co mnie wprawiło w osłupienie, bo on obiadach to raczej w ogóle nie myśli - w sensie ich robieniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mocno trzymam
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie,
kawke wypiłam, jabłko zjadłam i leze i kwicze bo mnie nogi bolą Cytat:
Ty tez![]() ja trzymam ![]() sas-wczoraj brzuch na wieczor znowu zaczal mnie bolec w nocy jakzwykle nie spałam przez nogi. I teraz kur.wica mnie bierze bo leze i czuje jakby mi w całych nogach i biodrach ktos wiertarką kręcił nigdy nie slyszałam zeby az tak ktos narzekał![]() agunia-moj tz przychodzi do domu otwiera drzwi wchodzi a klucze zostawia w drzwiach juz kilka razy mu sie zdazyłochce_byc_mama- jak sie dzs czujesz? jak ząb i samopoczucie??? soleilka -jak twój ząbek??? karmelek-jak Twoje plecy dziś??? mam nadzieje ze juz nie bolą, że małż dobrze wymasował ![]() pumas-wracaj do zdrówka bidulko!!
|
|
#3058 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dziekuję
Cytat:
Ja bardzo lubie kaszankę, a taką swojską to uwielbiam ![]() Cytat:
Też mi się tak robi , a dziś właśnie podczas pisania komputer się wyłączył bo instalował aktualizacjeCytat:
![]() Kurcze nie wiedziałam, że to się tak nazywa, myślałam, że to body z nogaweczkami ![]() Cytat:
Też mam te bóle przy kichaniu i kaszlu, ale jak czuję że kichnę czy kaszlnę zawsze staram się podciągnąć nogi do klatki piersiowej wtedy nie boli Co do Femibionu to ja go biorę jak mi się przypomni, nigdy w trakcie posiłku, czasem dopiero przed snem ![]() Cytat:
Kaszanka jest pyszna, najbardziej lubię taką z cebulką a na drugim miejscu z grilla ![]() DZiękuję Cytat:
Mój też nie chce rozmawiać na temat imienia, na wszystko ma jeszcze czas ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
net mi co chwile przerywa i muli. masakra zaraz Je.bne tego Lapa
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-03-07 o 08:36 |
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak, mój z tym "mamy jeszcze czas" jest identyczny. Jak mu powiedziałam, że wózek w kwietniu chcę kupić, to powiedział, że oszalałam i najwcześniej w maju jak coś. Nic, brzuch rośnie mi coraz bardziej, więc ciąża zaczyna być naprawdę widoczna (do tej pory to tak ledwo co było widać). Może to mu zacznie uświadamiać, że czas ucieka i że ta ciąża jednak jest bardzo realna a poród zbliża się wielkimi krokami. A ja wyprawki nie mam zamiaru kompletować na ostatnią chwilę, bo co, jak coś się zacznie dziać i mnie przykuje do łóżka?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

Szyjka w porządku, łożysko również, żadnego odklejania się, krwiaków itp. 

Przyjął nas tym razem pan doktor, który chyba nie bardzo wiedział po co przyszłam i co ze mną zrobić
Ciśnienie mam książkowe jak to mówi tż. Najlepsze było jak chciał mi je zmierzyć na takim elektronicznym sprzęcie, ale on dwa razy się wyłączył. W końcu mówi, że chyba na takim tradycyjnym z pompką spróbuje

To też nie jest rozwiązanie idealne, bo wokół pełno chorych, ale lepsze przeziębienie, niż zasłabnięcie za kierownicą.
Jeszcze bardziej boli i gniecie po przetworach ze słabej zalewy octowej. Z mocnej nie jadam wcale, bo po prostu octu nie lubię... Tylko czasem skuszę się na grzybka.
a o pks to już w ogóle zapomnijmy..jedzie prawie 2 godziny( pociąg 45 minut), przez wszystkie okoliczne wioski i godzinowo też nie pasuje.
Oj, odbija im.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tzn. takie jest moje zdanie ale rozumiem, ze niekoniecznie się możesz zgadzać i wiem, że jest ci przykro, że jest jak jest