![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
melduje sie i ja!!
agatek sto lat!!
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie oglądam - para Beatka i Andrzej są boscy ![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Właśnie weszłam na Waszą odchowalnie... bo niestety do Was nie przynależę. Nie mam co chować na razie.
Szkoda ,że już zaginęłam z pierwszej strony. Trudno. Nie urodziłam w lutym.... Byłam u lekarza... humor mi się nie poprawił. Nie dostałam skierowania na wywołanie. Powiedziała mi p. dr że jak nic się nie wydarzy to zaprasza w przyszły wtorek i dopiero wtedy dostanę na środę (14.03) do szpitala. Super po prostu.... w środę będzie 41+6 dni..... a mnie do psychiatryka odwiozą chyba bo moje nerwy nie wytrzymają tyle.... martwię się o synka i tyle. Trudno to zrozumieć ... chyba powinni to zrozumieć ,że się martwię. Trudno.... kobieta musi wszystko znieść. |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze troszke i do na dołączysz - czekamy tu na ciebie ![]()
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
hello maly juz spi
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Witam, nadrobiłam 4 strony w poczekalni i jeszcze 3 tutaj
![]() Byliśmy u alergologa i... pani obejrzała Julka z każdej strony i stwierdziła, że na 100% to skaza (teraz się mówi AZS). Więc dieta, ale nie jakaś straszliwa, najgorsze jest białko jajka - bo dają je wszędzie. Napisała mi na kartce czego nie jeść. A resztę mogę. Kąpanie w Oilatum i smarowanie... Od razu dała zaświadczenie do przychodni, że mały alergik i receptę na 3 opakowania Bebilon Pepti ![]() na razie podejmuję się diety. Zobaczymy jak mi o wyjdzie i czy przejdzie. Żal mi Julka bo od jakiegoś czasu jest marudny, i doktorka powiedziała, że byłoby jeszcze gorzej, bo go swędzi i boli to ![]() Agatku STO LAT! Beybella ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Uska, no coś ty? Soja jeszcze bardziej uczulająca? To z czym pić kawę? Ja kupiłam mleko sojowe i piję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |||||||
Zakorzenienie
|
Nadrabianie z poprzedniej części
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- fałda brzuszna - boczki - (.)(.) wiadomo - strasznie sucha, szorstka skóra - włosy szorstkie i zupełnie nieukładne -> niedługo idę ściąć na krótko ![]() - i pewnie jeszcze się co nieco znajdzie ![]() Wszystkiego naj, naj, naj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
-------------------------- nadrobiłam i spadam ![]()
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Monia korcilo tak
![]() Anulka nie ma cie na liscie bo nie urodzilas jeszcze. Czekamy na Ciebi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- No nie moge - pijane zule z pod sklepu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny kupiłam dziś album do zdjęć samoprzylepny i robię pamiątkę dla Alana. Na okładce przylepiłam te opaski z rączki ze szpitala a na pierwszych dwóch stronach są zdjęcia z USG z 7 (fasolka), 21 i 32 tyg (4 portreciki w 3D), oraz taka karteczka z "wózeczka mydelniczki" ze szpitala z moim nazwiskiem, że urodziłam syna, jego waga i wymiary. Dam jeszcze fotki do wywołania i będzie super albumik. Mam nadzieję, że mu się spodoba ![]() Mój tż mi dziś powiedział, że główny dźwięk jaki słyszy w elektronicznej niani to piardy dzidziocha ![]() Pochwale się - wygrałam dziś fajny płaszczyk na allegro: http://allegro.pl/ms-fantastyczny-tr...172070674.html Mam nadzieję, że wcisnę w niego moją tłustą ![]()
Edytowane przez Blanszor Czas edycji: 2012-03-06 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja Michowi też chce zrobić album z normalnymi zdjęciami i też żeby można było powklejać pamiątki jednak co zwykły album to zwykły najlepszy ma swój urok a jak gdzies się jedzie to album można wziąc i pokazać bo co z tego że fotek mam multum jak są w kompie a kompa wszędzie wozić nie będe bo to jest nie realne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Misiek już o 4 godzinek śpi pewnei niebawem będzie się budzić na papku chyba że pociągnie do tej 24 ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- idę się myć póki mój skarbulek śpi dobranoc dziewczynki spokojnych nocek wam życzę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Magda, oj kurcze, jakos nie zarejestrowalam tego kocyka... Ostatnio w ogole mam problemy z kojarzeniem :/
Sandra, trzymaj sie dzielnie. Tez sie pocieszam, ze bedzie lepiej, chociaz tak naprawde wizja tego, ze juz na zawsze pozostane matka mnie przeraza :/ Skoncza sie kolki, zacznie sie zabkowanie, pozniej znowu inne cholerstwo i wydaje mi sie, ze nie ma konca tego wiezienia :/ Co ze mnie za matka ![]() Agatek, mozesz wyzywac,bic i rugac. Dalej mysle tak samo ![]() No i ch... Juz nie moge pisac, bo syrena wyje.
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie jestem na każdy płacz, zależy jak płacze, czy nawołuje, czy wypadł jej smok ![]() A ogródek prowadziłam, ale wkur... mnie później to, że codziennie podlewać, nikt za mnie tego nie chciał robić, leniuchy ![]() Boroo nie, jeszcze jedna dziewczyna nie urodziła ![]() ![]() ![]() AgaMili też oglądam przepis na zrycie ![]() ![]() Blanszor oo taak Beatka i Andrzejek są the best ![]() Anulka no co Ty odwalasz?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bambusek wow, nie wiedziałam, że w naszym gangu będzie facet, ale jak tak to zapraszamy! ![]() ![]() Pearl ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2012-03-06 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ze beda zabki , potem bedzie nauka kupy do nocnika itp ![]() Wmawiam sobie "bedzie lepiej" "dziecko uczy cierpliwosci itp. Ale czasem to gow.no daje ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Najgorsze jest to kiedy ja nie wiem czemu mala placze ![]() ![]() ![]() I przez to, ze czasami nie wiem czego chce , chodze nabuzowana i wyzywam sie na tzcie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero od tygodnia cieszę się macierzyństwem. Rozbraja mnie ta słodka minka i serce się rozdziera jak płacze. Chociaż jeszcze mam wrażenie, że większym uczuciem nadal darzę kota, ale wszystko wskazuje na to, że dziecko w rankingu będzie niedługo przed kotem. Chyba jestem walnięta, ale nic nie poradzę, że mam fiksum dyrdum na punkcie zwierzaków. W moim domu rodzinnym zostały moje dwa psy i trzy koty z rodzicami, po tym jak wyprowadziłam się do tżta. Moi rodzice tak je kochają, że kazali mi przygarnąć inne zwierzątko u tżta ![]()
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, w LIDLU jest BIELIZNA KORYGUJACA w 3 kolorach, bialy, cielisty I czarny, kszulki, stringi z paskiem na brzuch I takie rajtuzy.
#78 |
Wtajemniczenie
|
Mała budziła się dzis w nocy równo co 2 godziny, ale już wolę to nich ciągły ryk.
Zdaje się, że dzis znowu będzie w miarę ładna pogoda i dobrze, bo chociaż wyjdę na dwór z Lilą. Anulka ja Ci strasznie współczuję, to czekanie jest najgorsze !! Dziwi mnie strasznie, że nie dadzą Ci skierowania do szpitala. Jestes juz tydzien po terminie? Mi już wtedy próbowali wywoływać... Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2012-03-07 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Dzien dobry
![]() W nocy wzielam Marcela do siebie do lozka i lepiej spalam ![]() Pobudek bylo okolo 3 jesli dobrze pamietam bo polprzytomna bylam ![]() A teraz budze sie kawka. Za pol godziny mama przyjezdza z szarlotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Melduje sie z kawka i malym wyjcem,ktory placze od godziny i nie wiem o co mu chodzi
![]() Nocka znosna pobudka o 1,4,8 Milego dnia ![]()
#81 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Owszem przy Emi też mnie kusiło, żeby zacząć jej podawać coś wcześniej, ale zaczęłam właśnie po 4 miesiącu. Teraz nie widzę takiej potrzeby, po co mam wydawać pieniądze na słoiczki, jak do końca 6 miesiąca życia może ciągnąć na moim mleku ![]() dziewczyny spójrzcie na tą wysypkę i powiedzcie mi, czy to skaza? mimo podawania delicolu wczoraj mu wylazły takie plamy ![]() odstawiam dziś nabiał, zobaczymy czy się polepszy. Już mi słabo jak pomyślę że to uczulenie na nabiał. Jak ja wytrzymam bez mleka, serków, jajek ![]() ![]() ![]() Shot at 2012-03-07 ![]() Shot at 2012-03-07 ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
możesz napisać, czego nie możesz jeść? a po co ci recepty na bebilon pepti, skoro karmisz piersią? tak na wszelki wypadek? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
siemanko
![]() my tradycyjnie spanko od 20 ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj jedziemy na kontrole do chirurga... |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
a zapomniałam napisać, że bylismy wczoraj u neurologa z Fifim. Wszystko jest ok, nie ma żadnych uszkodzeń ukł nerwowego, tylko za bardzo preferuje prawą stronę. Mam go częściej kłaść na lewym boczku, zabawki mu dawać z lewej strony. Jest trochę słabszy fizycznie niż powinien być, ale to wina wcześniactwa i tego że tak dużo przytył w krótkim czasie.
Emocjonalnie rozwinięty nad poziom, czarował panią doktor uśmiechami i guganiem ![]() i 120zł nie moje ![]() kontrolnie mamy przyjść za 3 miesiace |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cześć laski!
![]() Kingulcowi katar przechodzi, ale przeszło na mnie ![]() ![]() Oznajmiam, że jest mi lepiej w macierzyństwie, lepiej sobie radzę sama (!) bo teściówka już nie pomaga tak jak kiedyś ![]() Rano 8-9 robię zabiegi pielęgnacyjne + witaminka D i z głowy jedno na caaały dzionek ![]() ![]() ![]() Czasami już postawiam teściową przed faktem dokonanym, gdy pytam czy nakarmi małą ![]() ![]() Teraz to najczęściej ulula wieczorem kiedy mała ma kolkę i wyje (choć od 2 dni jest super, nie zapeszając ![]() ![]() ![]() No tyle co u mnie chwalenia z tytułu: "co to nie ja" ![]() A co do nocki- poprzedniego dnia mała non stop praktycznie spała... bałam się nocy, a o dziwo zjadła przed 20 i zasnęła o 23... zaczęła się powoli budzić koło 4.30. Ale! W nocy o 1szej się ockłam bo coś kwiliła, myślałam o mleku już, ale usnęła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do kotów- ojj mam dwa w kuchni i jak wchodzę to je wymiziam ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2012-03-07 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te małe "niedociągniecia" na pewno szybko nadrobi! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Melduje się na odchowalni
![]() U nas masakra - jestem przeziębiona i nie daje sobie rady z katarem buuu Póki co Natka zdrowa - teściowa przyjdzie mi z nią pomóc i wyjdą na spacer. Po za tym nie zaszczepili mi jej wczoraj przez ta odparzona pupkę - dostałam jakąś robioną maść i Nystatynę. Zobaczymy Mój smok - wiek 8 tygodni wazy 3550 kg ![]() ![]() Wczoraj poszłam jeszcze do gina, mial przyjmować od 13, byłam 12 20 i juz nie bylo kart, a wyciągają od 12. Masakra po co płacimy tak wysokie składki, nie mam szans iść państwowo, bo kto mi z dzieckiem zostanie od 5 rano co by karte wyciagnąć. Został w przychodni jeden lekarz, przyjmuje 3 dni w tygodniu i zadowoleni wrrrrr. Dziś do niego dzwonie i ide prywatnie. No to lecę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to szkołę życia w spzitalu przeszłam... 24h z małym sama (mama z tz przyjezdzali po południu, mama zostawała z małym na 2 h a ja do domku, kąpiel, obiad, zmiana obrania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poradziłaś sobie i na pewno to wzmocniło Waszą więź, co? Moja teściówka wczoraj tylko nakarmiła, napoiła i przebrała, bo szła na popołudnie za koleżankę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 | |||
Raczkowanie
|
moja ma naczyniaki na czole na powiekach i malutki pod nocem. lekarz powiedział że do pół roku się wchłonie. podobno z twarzy szybciej znika
i też włochatka taka ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a kolczyk w pępku miałam ale jeszcze nei włożyłam spowrotem ale może dzisiaj włożę bo mój brzuch się całkeim nieźle wchłania ![]() ![]() ![]() Dziewczyny zamężne albo neizamężne noszące bizuterie na palcach. Pewnie pod koniec ciąży chodziłyście już bez obroczęk i pierścionków a teraz dacie rady nałożyć. Bo ja wczoraj próbowałam i nie wcisnę obrączki na palec... a pierścionek zaręczynowy był lekko luźny to ledwo wchodzi teraz.... ide bo się mój głodomorek budzi ![]()
![]() |
#90 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.