Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-07, 10:51   #1771
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
za dni

komplet w granacie ale nie pogardzę też jakimś neutralnym
A takie coś naturalny kolor
http://allegro.pl/komplet-srebrny-sr...167340752.html
http://allegro.pl/komplet-srebrny-sr...167340757.html
Stary 2012-03-07, 10:54   #1772
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Dlaczego ? Mój chciał jechać, ale nie mógł się wyrwać z pracy...
Bo on chce mieć niespodziankę, bo stwierdził, że jakbym miała dwie to on by musiał wybrać bo często go pytam jak coś chce kupić co myśli jak nie mogę sie zdecydować, nie nie i nie wiec musiałam uszanować jego zdanie. Ale po garnitur ja muszę z nim jechać.

Ten mi się nawet podoba:
http://allegro.pl/komplet-srebrny-sr...167340757.html

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:55   #1773
malwus20
Wtajemniczenie

A mi się dziś śniło że jestem w ciąży i co najlepsze do porodu został mi miesiąc a brzuch ledwo było widać
Stary 2012-03-07, 10:56   #1774
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
a wiecie co oblookałam na necie? że ludzie nie są zadowoleni z gruponowego wybielania, że stosują stare lampy do naswietlania, że nie widać nic bo czasem trzeba zabieg powtórzyć, a cenie tego nie ma, a u dentysty w tej cenie jest sama nie wiem czy kupować jak się trafi...
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
pisałyście o wybielaniu zębów. Sama taki zabieg rozważam i jestem umówiona w przyszłym tygodniu na wizytę, muszę o wszystko popytać, bo na wybielanie teraz jest chyba jeszcze za wcześnie. No i nie wiem czy wszystkie zęby mam zdrowe. Powiem tylko, że moja bratowa na ślubie rok temu miała wybielone ząbki i wyglądała po prostu cudnie, na każdym zdjęciu się uśmiechała i ten uśmiech rozjaśniał jej twarz. Jest to bardzo ważne przy cielistym odcieniu pomadki/błyszczyka a takowy zamierzam mieć. Co do wybielania z grouponem nie mam żadnych doświadczeń, ale przyznam że te oferty strasznie kuszą. Też trochę czytałam na necie, ale wyszłam z założenia, że to albo konkurencja albo piszą tylko niezadowolone osoby, a takie zawsze się znajdą. Ja mam dobre doświadczenie z grouponem. W zeszłym roku byliśmy na wakacjach zaoszczędzając ok. 1 tys. zł, a mieliśmy takie same warunki jak wszyscy inni goście. Koleżanka była na depilacji laserowej i też była zadowolona a efekt jest super.
To właśnie zależy na kogo sie trafi ja ogolnie byłam zadowolona z groupona (kupiłam zabiegi ujędrniajace i groupona na bilard plus pizza plus piwo za 50 zl dla 2 osob) ale np moja znajoma miała zageszczanie rzęs i o ile efekt był super to wszystkie szybko wypadły.... Ja postanowiłam zaryzykować i okolo kwietnia/maja zdam Wam tutaj relacje
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość

150 dni do ślubu

Witam nawą PM!

Przede mną znowu pracowity dzien także sptkamy sie chcyba wieczorkiem.... Nie szalejcie tu za bardzo z tymi postami!!!!
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:15   #1775
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem, przeleciałam Was na szybko moja kolezanka miala taki piórkowy

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
dziękuję, kociaku zapisuje Wasze inspiracje i moze wreszcie coś wybiorę i będę wyglądać jak przystało na PMkę.

Dziewczyny, muszę Wam coś koniecznie opowiedzieć.
Pamiętacie historię z bratową TŻ, która kupiła długą, białą suknię na nasz slub?
No wiec teraz wymyslila takie cos - w weekend bylam u TŻta, byly imieniny jego ojca. No i bratowa przylazła z tym swoim nieznośnym dzieciarem. Uwielbiam małe dzieci, ale ten ich dzieciar jest tak rozpuszczony, że go się nie da uwielbiać bratowa TŻ wychowuje go w poczuciu całkowitej swobody i stosuje zasadę "dziecku wszystko sie nalezy". No ale do rzeczy: na imieninach prawie 3-letnie dziecko brata i bratowej TŻ bylo oczywiscie gwiazdą i najwazniejszym gosciem, ale to norma, tak jest zawsze. Bratowa TŻ rozwodziła się nad kupami małego, jak sie załatwił do nocnika, to przyniosła pokazać, bo przeciez to taka inteligencja, sam tam nasrał i wcelował nawet
No i w pwnym momencie mały zaczął sobie tanczyc przy muzyce. Wszyscy oczywiscie biją brawo, no bo taki mądry, tanczy sobie. A bratowa mowi,ze wg niej my powinnismy na I taniec na naszym slubie wziąć małego ze sobą do tego tanca. Ja takie oczy "ale jak to?". A ona, że no przecież on jest taki słodki, powinnismy z TŻ zrobić kóleczko, wziąc malego do koleczka i tanczyc z nim I taniec, to będzie słodkie i urocze, bo przeciez on taki słodki.
Padłam
Jak powiedzialam,ze to durny pomysł i niestety dla mnie to nie bedzie słodkie, tylko troche smieszne, to obraziła się na mnie ona, brat TŻ i teściowie. Jestem czarną owcą w rodzinie TŻ
matko padłam co za krowa nienromalna, sprawa mnie nie dotyczy ale mi cisnienie skoczylo na 150 od razu a powiedz mi ona tak naprawde w tej kiecce bialej wystapi czy jej poweidzialas ze ejst nienormalna, tutaj znalzlam opis podobnej mamuski https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=91

Cytat:
No coś Ty! Ja sobie w życiu nie dam w kasze dmuchac, jak mi coś nie pasuje to to mówię i mam gdzieś co inni na to.
U TŻta jego mama też jest tak zapatrzona we wnuczków, akurat dzieci są ok, ale np impreza rodzinna, 50 urodziny cioci TŻta, goście przy stole, a obok stołu napitala TV i cartoon network i teściowa NIE WYLĄCZY bo młodzi oglądają... nosz ku&^%$wa. Podeszłam, wyłączyłam i mówię że godzina bez TV nie pozbawi ich szczęśliwego dzieciństwa.

Ja też ja też I też w maju
placę 800zł
super ze jestes taka asertywna, co do wybielania jak wybielalam blend a medem efekt byl ae teraz juz przez kawe i papierochy sie zbyl teraz sie czaje na paski crest

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochana, porozmawiaj z kimś, żeby zabrał/zajął czymś dzieciaka podczas Waszego pierwszego tańca
bo mamuśka może "wypuścić" syneczka, żeby z Wami zatańczył
dokladnie

Cytat:
Kochana doskonale Cię rozumiem bo moj TŻt miał paniczny strach przed dentystą. Do tego stopnia że przed wizytą wymiotował z nerwów i miał gorączkę bo jako dziecko spadł z drzewa, połamał szczękę, wybił zęba i poł roku miał szczenkę w ddrutach. Doprowadził zęby do opłakanego stanu, praktycznie każdy do leczenia, na szczęście nie kanałowo. 2 lata jeździliśmy średnio co 3 tygodnie, najpierw leczyć, później założył aparat. Trafiliśmy na rewelacyjną klinikę w Krakowie, na prawdę rewelacja i każdemu teraz to polecam bo uważam ich za cudotwórców, bo zmienili tak podejście TŻta do dentysty, że teraz idziee bez mrugnięcia okiem

Otóż to, Beyondem masz chwila moment i biel. A pasty jednak wymagajją czasu, a ja jestem niecierpliwus

Oglądacie może Przepis na życie? W zapowiedzi łabaje mnie rozwalily, ale tekst Beatki teraz: Moja droga, ty nie możesz tak płakac, ty się nie urodziłaś wczoraj mnie po prostu zabił
no i zadna pasta tak nei bywieli chociaz ja odkad uzywamsensodyne white wszyscy sie pytaja skad mam takie biale zeby
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet.jpg (88,9 KB, 39 załadowań)

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:19   #1776
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

proszę bardzo
ta trzecia jest z polskiego salonu, ale nie pamiętam nazwy. Popytaj też audrey i ladystar, bo one będą miały szyte podobne
piękne te suknie
Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Jak znowu beda Wam gledzic, to powiedz ze 1 taniec jest nazwany 1 TANIEC PARY MLODEJ czyli pierwszy taniec na nowej drodze zycia, ktora idziecie we 2, a nie w 3 razem z chrzesniakiem Tż! Przeciez jakas masakra totalna! Co na to Tz?
Tż to jest całkowicie poddany rodzince, nie mozna liczyc na to,ze sie postawi

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Ja też mam okrągłą buzię, pełne policzki. Nie jestem specjalistą, ale zauważyłam, że najkorzystniej mi w fryzurze na bok. Przedziałek z boku, grzywka lekko okalająca buzię i właśnie upięcie z boku. Jak tak na siebie patrzę w takiej fryzurze, to wydaje mi się, że lekko wysmukla twarz.
hmm, no wlasnie ja tez robiłam rozne kombinacje z wlosami, to widze,ze mi najlepiej jak mam tak lekko na bok grzywke i absolutnie nie zaczesane do tylu w kok, widze,ze wtedy zwraca to uwagę na policzki. Mam przynajmniej takie wrazenie
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Nie ma za co, to jest raczej rada widziana moimi oczami a niżeli eksperta

Widziałam reklamę i nie powiem że nie zgadzam się z pogrubionym

Mi sie wydaje że taka fryzura pasuje raczej wszystkim byle by nie robić wielkiej bomby z boku co by nie wyglądała jak druga doklejona twarz

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość

kilianna o matko ta dziewczyna jest jakaś nie normalna już nie ma co wymyślać to ja też powinnam wziąć swoją chrześniaczkę żeby z nami zatańczyła bo jest taka słodka tylko że mi ani mojej rodzinie to nawet do głowy nie wpadło

no wlasnie, ja też mam chrześniczkę, śliczną i cudowną dziewczynke, ale nie przyszlo mi na mysl brac jej do I tanca, zreszta ona jest wychowywana w całkowicie inny sposob niz chrzesniak TŻ. Jego bratanek jest zawsze w centrum uwagi. Czy to imieniny rodzicow, tesciow, swieta, rocznice, wesela, cokolwiek by to nie bylo, chrześniak jest na I miejscu i zawsze muszą zrobić z niego popisówkę. Zrobili z niego doslownie klauna w cyrku. Non stop tylko każą mu tanczyc, spiewac "No pokaz pani/pani/ cioci/wujkowi jak tanczysz, zatancz ladnie z mamusią" i mały tanczy. albo nauczyli go totalnej głupoty, no po prostu bzdura na maxa "gdzie masz jajka?" i on pokazuje w krocze to jest tak głupie, że szok, a dla nich to popisowy numer na kazdej imprezie, żeby mały pokazywał, gdzie ma narządy płciowe. Takich kfiatków jest znacznie więcej "pokaż brzuch, pokaż klatę" i cieszą sie, ze on wie, gdzie co ma i to pokazuje ludziom, bo przecież "taki on mądry, to geniusz!!!"
mówie Wam, dziewczyny, ja psychicznie tam nie wyrabiam. No nie wyrabiam w tej rodzinie mam jej tak dosc, ze nie macie pojęcia ;(
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:20   #1777
nena1984
Zakorzenienie

dziewczyny szukające białego sweterka do sukni, zobaczcie jakie cudo będzie lada moment w mohito
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s9603-01x.jpg (27,3 KB, 60 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:22   #1778
niusia_87
Zakorzenienie

Wczoraj poszłam spać o 19:00, nawet Dobranocki nie obejrzałam
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:23   #1779
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

To była taka metafora
Stary 2012-03-07, 11:25   #1780
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny szukające białego sweterka do sukni, zobaczcie jakie cudo będzie lada moment w mohito

szkoda, że do mojej sukni sweter nie pasuje

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:30   #1781
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
i te perełki

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

szkoda, że do mojej sukni sweter nie pasuje
no właśnie.... mi tyz.
Stary 2012-03-07, 11:32   #1782
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
O moja droga, to ja nie wiedzialam ze ty z Kasia masz takie ukladziki ale ci dobrze tez tak chce!!!
Kasiu - to ja od dzis tez porosze taka obsluge, bo wiesz ja kobieta pracujaca jestem
Szkoda, że z loftami nie wyszło....

Będę pamiętać w takim razie i podsyłać

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:34   #1783
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
super ze jestes taka asertywna, co do wybielania jak wybielalam blend a medem efekt byl ae teraz juz przez kawe i papierochy sie zbyl teraz sie czaje na paski crest
to rzucic to pieronstwo w cholere

Cytat:
no wlasnie, ja też mam chrześniczkę, śliczną i cudowną dziewczynke, ale nie przyszlo mi na mysl brac jej do I tanca, zreszta ona jest wychowywana w całkowicie inny sposob niz chrzesniak TŻ. Jego bratanek jest zawsze w centrum uwagi. Czy to imieniny rodzicow, tesciow, swieta, rocznice, wesela, cokolwiek by to nie bylo, chrześniak jest na I miejscu i zawsze muszą zrobić z niego popisówkę. Zrobili z niego doslownie klauna w cyrku. Non stop tylko każą mu tanczyc, spiewac "No pokaz pani/pani/ cioci/wujkowi jak tanczysz, zatancz ladnie z mamusią" i mały tanczy. albo nauczyli go totalnej głupoty, no po prostu bzdura na maxa "gdzie masz jajka?" i on pokazuje w krocze to jest tak głupie, że szok, a dla nich to popisowy numer na kazdej imprezie, żeby mały pokazywał, gdzie ma narządy płciowe. Takich kfiatków jest znacznie więcej "pokaż brzuch, pokaż klatę" i cieszą sie, ze on wie, gdzie co ma i to pokazuje ludziom, bo przecież "taki on mądry, to geniusz!!!"
mówie Wam, dziewczyny, ja psychicznie tam nie wyrabiam. No nie wyrabiam w tej rodzinie mam jej tak dosc, ze nie macie pojęcia ;(
ja pierdziele, co Ci jego rodzice maja w glowach to juz nawet nie jest szczyt debilizmu do kwadratu, powinni isc leczyc na dupe bo na glowe juz za pozno

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:42   #1784
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie no naprawdę robią z tego dziecka jakiegoś klauna

Cytat:
Ładny tylko mi tez nie bardzo pasuje do sukni
Stary 2012-03-07, 11:43   #1785
ladystar
Zakorzenienie

Bozeee!!! tyle cytowania i wszystko na nic

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:45   #1786
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

matko padłam co za krowa nienromalna, sprawa mnie nie dotyczy ale mi cisnienie skoczylo na 150 od razu a powiedz mi ona tak naprawde w tej kiecce bialej wystapi czy jej poweidzialas ze ejst nienormalna, tutaj znalzlam opis podobnej mamuski https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=91

no i zadna pasta tak nei bywieli chociaz ja odkad uzywamsensodyne white wszyscy sie pytaja skad mam takie biale zeby
widzialam wlasnie ten wpis odnosnie popierdzielonych mamusiek i to samo pomyslalam
u mnie niestety jest taka sytuacja, ze wszystkim odbiło na punkcie tego dziecka, takze moim tesciom, oni też uważają go za cud świata. Ja wiem, że male dzieci robią duzo zamieszania w rodzinie, że kazdy na nie czeka niecierpiliwie, pozniej sie nimi cieszy i kocha je nad zycie. Ja to wszystko rozumiem, bo u mnie w rodzinie jest sporo małych dzieci. Ale to, co wyprawiają u mojego TŻ to juz naprawde szczyt szczytów.
Mówisz ze ta pasta sensodyne też ma działanie wybielające? Chyba sie skusze

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
To była taka metafora
wiem, Malwinko swietna metafora
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość

ja pierdziele, co Ci jego rodzice maja w glowach to juz nawet nie jest szczyt debilizmu do kwadratu, powinni isc leczyc na dupe bo na glowe juz za pozno
masz racje, Asiu, ale to nie tylko rodzice, tesciowie tez maja takie durnowate gadki to tego malego. Uczą go dziwacznych rzeczy i każą pokazywac wszystkim naokoło.
mam dość tej rodziny. A jak mowie mojemu TŻ, że to jest wszystko dla mnie chore i nienormalne,to on mowi "no co chcesz, cieszą sie dzieckiem". Sorry, ale dla mnie takie cieszenie jest po prostu NIENORMALNE.
Stary 2012-03-07, 11:48   #1787
ladystar
Zakorzenienie

No to w skrocie - bo focha mam ze mi wszystko zniknelo

Audrey - kocham Beatke a Proszowice super jednak Zakopane mnie bardziej kusi kocham to miasto, ktore jest dla mnie lekiem na cale zlo tego swiata

Jedna z Was pisala, ze jej kolezanka ma guzki ryczec mi sie chce jak slysze takie rzeczy. Moja mama pracuje w klinice urologii UJ i jak mi mowi ze 25 chlopak ma raka prostaty to mam ochote wyc i krzyczec z powodu niesprawiedliwosci tego swiata

Cytat:
pisałyście o wybielaniu zębów. Sama taki zabieg rozważam i jestem umówiona w przyszłym tygodniu na wizytę, muszę o wszystko popytać, bo na wybielanie teraz jest chyba jeszcze za wcześnie. No i nie wiem czy wszystkie zęby mam zdrowe. Powiem tylko, że moja bratowa na ślubie rok temu miała wybielone ząbki i wyglądała po prostu cudnie, na każdym zdjęciu się uśmiechała i ten uśmiech rozjaśniał jej twarz. Jest to bardzo ważne przy cielistym odcieniu pomadki/błyszczyka a takowy zamierzam mieć. Co do wybielania z grouponem nie mam żadnych doświadczeń, ale przyznam że te oferty strasznie kuszą. Też trochę czytałam na necie, ale wyszłam z założenia, że to albo konkurencja albo piszą tylko niezadowolone osoby, a takie zawsze się znajdą. Ja mam dobre doświadczenie z grouponem. W zeszłym roku byliśmy na wakacjach zaoszczędzając ok. 1 tys. zł, a mieliśmy takie same warunki jak wszyscy inni goście. Koleżanka była na depilacji laserowej i też była zadowolona a efekt jest super.
Dzieki Nena, ze mnie pocieszylas, wlasnie na depilacje laserowa sie czaje z grupona, a tu mnie dziewczyny nastraszyly

Stary 2012-03-07, 11:51   #1788
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
No to w skrocie - bo focha mam ze mi wszystko zniknelo

Audrey - kocham Beatke a Proszowice super jednak Zakopane mnie bardziej kusi kocham to miasto, ktore jest dla mnie lekiem na cale zlo tego swiata

Jedna z Was pisala, ze jej kolezanka ma guzki ryczec mi sie chce jak slysze takie rzeczy. Moja mama pracuje w klinice urologii UJ i jak mi mowi ze 25 chlopak ma raka prostaty to mam ochote wyc i krzyczec z powodu niesprawiedliwosci tego swiata

Dzieki Nena, ze mnie pocieszylas, wlasnie na depilacje laserowa sie czaje z grupona, a tu mnie dziewczyny nastraszyly
faktycznie, lepiej z grupona nie brać takich zabiegów, moja znajoma też wykupiła jakiś zabieg na twarz. Leczyła się dość długo u dermatologa, bo tak jej schrzanili buzię.nie wiem, czy ją czyms zarazili, czy co, ale brala antybiotyki i miala straszne gule na buzi. Dermatolog orzekł, że to ewidentna wina tego zakladu i ona teraz zbiera dowody, by podac ich do sądu. Ciekawe, czy jej się uda cos wskórać. Mam nadzieje,ze tak.

Cieszę się, że mogę się Wam tu wyżalić jest mi trochę lepiej, bo z TŻ nie ma rozmowy o tych problemach z jego rodziną
A doszło nawet do takiej sytuacji, że unikam wizyt w domu TŻ, wykręcam się pracą, obowiązkami. Po prostu nie chcę uczestniczyc w tej szopce, bo jak po raz tysięczny słyszę tekst "a gdzie masz jaja?" i mały pokazuje na krocze, to mi się rzygać chce. A im to sie jeszcze nie znudziło. Na ostatnich imieninach ten tekst był ... 11 razy, wiem, bo specjalnie liczyłam, by pozniej powiedziec o tym TŻ. TŻ mnie nie rozumie kompletnie.
Stary 2012-03-07, 11:52   #1789
patollek
Raczkowanie

widziałam poruszenie na temat ofert grouponowych, my własnie kupiliśmy sobie kurs tańca a własiwie 4 zajęcia w szkole nova w katowicach. to tak tylko zeby złapać rytm a później ze dwie lekcje indywidualne i bedzie fajnie. muszę wam powiedzieć że inicjatywa wyszła od mojego T. i jestem z niego dumna, bo myslałam to ja bede musiała go namawiać a tu taka niespodzianka. Nie planujemy jakiegoś szczególnego układu na pierwszy taniec ale "deptać kapusty"przynajmniej nie będziemy
patollek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:59   #1790
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
masz racje, Asiu, ale to nie tylko rodzice, tesciowie tez maja takie durnowate gadki to tego malego. Uczą go dziwacznych rzeczy i każą pokazywac wszystkim naokoło.
mam dość tej rodziny. A jak mowie mojemu TŻ, że to jest wszystko dla mnie chore i nienormalne,to on mowi "no co chcesz, cieszą sie dzieckiem". Sorry, ale dla mnie takie cieszenie jest po prostu NIENORMALNE.
oczywiscie, ze tesiowie tez , ale jednak rodzice sa winni w pierwszej kolejnosci, bo gdyby mieli troche oleju w glowie to by zwrocili uwage tesciom i wszystkim, ktorzy robia z tego malego pajaca Moi tesciowe maja znajomych, ktorzy swojego wnuka traktuja w podobny sposob - ciesza sie jak debile gdy maly pusci baka i rycza - ale zes sie zesrolll a ze gadaja po slasku to jada z takimi tekstami rowno masakra Ja mojej malej uszy zatykam jak jest taka czy podobna sytuacja, a ogolnie to staramy sie ich juz unikac bo takie zachowanie bardzo mnie drazni To jest wszystko przede wszystkim wina rodzicow

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:59   #1791
ladystar
Zakorzenienie

o MATKO!!!! suwaczek mi mowi ze mam (i wszystkie dziewczyny z 07.07)
4 miesiace do slubu

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa!!!! czuje stresa!!

My dzis idziemy na nauki nr 2 a pozniej TZ zabiera mnie na randke na sushi ale ja go kocham
W ogole Slodziak obudzil sie w nocy, pocalowal mnie w usta i mowi ze mam takie piekne usteczka
Oczywiscie rano nic nie pamietal, ale ja i tak mialam pol nocy rogalika na twarzy

Audrey ja jeszcze nie wiem ktory dol sukienki wybiore, bo mialam pojechac zobaczyc ten Twoj, poprosilam panie, zeby sie wstrzymaly z szyciem mojej sukienki i mialam pojechac w sobote przed deska, ale nie zdazylam

Stary 2012-03-07, 12:01   #1792
E87
Wtajemniczenie

Kilianna wcale Ci sie nie dziwie, a Tż albo tak rodzinka przesiakl albo nie wiem... moze zacznie to w koncu zauwazac po slubie (o ile nie bedziecie z nimi mieszkac?).

Ja kupilam kurs tanca z gropuona, tydzien temu go skonczylismy i bylo super, zamiast 300 zl zaplacilismy 89 zl i jestesmy bardzo zadowoleni (nasz "trener" ma prawdopodobnie wystepowac w ten pt w programi got to dance czy jakos takale jestem cieeeeeeeekawa)
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 12:02   #1793
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:

o
oj tamoj tam

Cytat:
widzialam wlasnie ten wpis odnosnie popierdzielonych mamusiek i to samo pomyslalam
u mnie niestety jest taka sytuacja, ze wszystkim odbiło na punkcie tego dziecka, takze moim tesciom, oni też uważają go za cud świata. Ja wiem, że male dzieci robią duzo zamieszania w rodzinie, że kazdy na nie czeka niecierpiliwie, pozniej sie nimi cieszy i kocha je nad zycie. Ja to wszystko rozumiem, bo u mnie w rodzinie jest sporo małych dzieci. Ale to, co wyprawiają u mojego TŻ to juz naprawde szczyt szczytów.
Mówisz ze ta pasta sensodyne też ma działanie wybielające? Chyba sie skusze

wiem, Malwinko swietna metafora
tak pasta jest swietna sensodyne whitening ona sie chyba nazywa tania nie jest bo kosztuje ok 12 zl za to kiedy mialam blanx kosztowala 30 zl i nic nei dala

dziewczyny pokaze Wam zdjecia autorstwa mojego Narzuta pisalam Wam kiedys o stylowej PM ktora fotografowal, makijaz mua http://fabrykafajnychfot.pl/?p=4010
zwroćcie uwage na etole z marabuta

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 12:03   #1794
ladystar
Zakorzenienie

i jeszcze jeden NEWS
bylam na odwyku zakupowym, ale nie podolalam
dostalam rano maila, ze znow dorzucaja rzeczy na bershka online i znow kupilam wszystkiego w cholere

Chyba musze isc na taka prawdziwa terapie jednak albo bede przelewac swoja kase TZ i on bedzie mi dawal kieszonkowe

Stary 2012-03-07, 12:09   #1795
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cześć
Byłam dziś na testach w urzędzie macie już dość mnie szukającej pracy?

Za chwilę przestanę marudzić i pójdę wysyłać miliony cv.

Chciałam powiedzieć, że widzieliśmy się wczoraj z fotografem i jest na prawdę super bardzo fajnie się z nim gadało a zdjęcia w ogóle bajera. Ale teraz mam zagwózdkę bo w cenie mamy album na 70 zdjęć, chociaż jak pokazywał nam przykładowy to było jedno zdjęcia na jednej stronie 30x30 i raczej nie było ich tam 70 głupio, że nie dopytałam.
W każdym razie zaproponował nam fotoksiążkę, która zdecydowanie bardziej nam się spodobała ale dopłacić trzeba 250zł. I nie wiem co wybrać

I pytanie do dziewczyn ze Śląska. Gdzie robicie sesję ?
Stary 2012-03-07, 12:14   #1796
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
4 miesiace do slubu

a rzeczywiście
czas zapitala jak ta lala

Cytat:
o
dziewczyny pokaze Wam zdjecia autorstwa mojego Narzuta pisalam Wam kiedys o stylowej PM ktora fotografowal, makijaz mua http://fabrykafajnychfot.pl/?p=4010
wooow jak królewna śnieżka, ślicznie wyglądała, tak świeżo. No i zdjęcia cudne, zwłaszcza nocą

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 12:15   #1797
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Cieszę się, że mogę się Wam tu wyżalić jest mi trochę lepiej, bo z TŻ nie ma rozmowy o tych problemach z jego rodziną
A doszło nawet do takiej sytuacji, że unikam wizyt w domu TŻ, wykręcam się pracą, obowiązkami. Po prostu nie chcę uczestniczyc w tej szopce, bo jak po raz tysięczny słyszę tekst "a gdzie masz jaja?" i mały pokazuje na krocze, to mi się rzygać chce. A im to sie jeszcze nie znudziło. Na ostatnich imieninach ten tekst był ... 11 razy, wiem, bo specjalnie liczyłam, by pozniej powiedziec o tym TŻ. TŻ mnie nie rozumie kompletnie.
rozumiem Cię bo ja nie mogę nic skomentować nt matki TŻta, bo zawsze jest tekst ze jestem uprzedzona, że przesadzam, że mi zawsze coś nie pasuje itp. dlatego unikam tego tematu, a jak już to mówię o tym do przyjaciółki.

Cytat:
4 miesiace do slubu

My dzis idziemy na nauki nr 2 a pozniej TZ zabiera mnie na randke na sushi ale ja go kocham
W ogole Slodziak obudzil sie w nocy, pocalowal mnie w usta i mowi ze mam takie piekne usteczka
Oczywiscie rano nic nie pamietal, ale ja i tak mialam pol nocy rogalika na twarzy

Audrey ja jeszcze nie wiem ktory dol sukienki wybiore, bo mialam pojechac zobaczyc ten Twoj, poprosilam panie, zeby sie wstrzymaly z szyciem mojej sukienki i mialam pojechac w sobote przed deska, ale nie zdazylam
wooohooo to ja 4 mce i 2 tyg

Cytat:
i jeszcze jeden NEWS
bylam na odwyku zakupowym, ale nie podolalam
dostalam rano maila, ze znow dorzucaja rzeczy na bershka online i znow kupilam wszystkiego w cholere

Chyba musze isc na taka prawdziwa terapie jednak albo bede przelewac swoja kase TZ i on bedzie mi dawal kieszonkowe
ej ej a widziałaś że od dziś hula ZARA online? i są moje buty w rozmiarze moim i oczywiście moje obecne buty już wiszą na allegro z nadzieją, że je sprzedam bo tamte chceeee a już się spłukałam
Stary 2012-03-07, 12:19   #1798
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
4 miesiace do slubu

za ddś

Cytat:
oj tamoj tam

tak pasta jest swietna sensodyne whitening ona sie chyba nazywa tania nie jest bo kosztuje ok 12 zl za to kiedy mialam blanx kosztowala 30 zl i nic nei dala

1. zdjęcia są przecudne
2. PMka wyglądała tak
3. Makijaż miała taki

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

I pytanie do dziewczyn ze Śląska. Gdzie robicie sesję ?
O to jest pytanie na pewno nie będą standardowe ostatnio chodzi mi po głowie sesja w Fantasy Parku w Focusie w Rybniku

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 12:22   #1799
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiscie, ze tesiowie tez , ale jednak rodzice sa winni w pierwszej kolejnosci, bo gdyby mieli troche oleju w glowie to by zwrocili uwage tesciom i wszystkim, ktorzy robia z tego malego pajaca Moi tesciowe maja znajomych, ktorzy swojego wnuka traktuja w podobny sposob - ciesza sie jak debile gdy maly pusci baka i rycza - ale zes sie zesrolll a ze gadaja po slasku to jada z takimi tekstami rowno masakra Ja mojej malej uszy zatykam jak jest taka czy podobna sytuacja, a ogolnie to staramy sie ich juz unikac bo takie zachowanie bardzo mnie drazni To jest wszystko przede wszystkim wina rodzicow
tak, masz w 100% rację. Rodzice mogą zawsze zareagować, by teściowie nie robili durnia z ich dziecka, w tym przypadku rodzice są zdurnowaceni do reszty, więc jak dziecko moze byc wychowywane inaczej? ech...
Cytat:
4 miesiace do slubu

wow, coraz blizej, blizej

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Kilianna wcale Ci sie nie dziwie, a Tż albo tak rodzinka przesiakl albo nie wiem... moze zacznie to w koncu zauwazac po slubie (o ile nie bedziecie z nimi mieszkac?).
oczywiscie, ze nie będę z nimi mieszkać, po moim trupie. TŻ upiera się na taką opcje, bo rodzice powiedzieli,zebysmy z nimi mieszkali i on to uznał za swietny pomysl, ale ja sie nie dam wciągnąc w te cyrki.

Cytat:
wspaniale wygląda

Cytat:
rozumiem Cię bo ja nie mogę nic skomentować nt matki TŻta, bo zawsze jest tekst ze jestem uprzedzona, że przesadzam, że mi zawsze coś nie pasuje itp. dlatego unikam tego tematu, a jak już to mówię o tym do przyjaciółki.

ej ej a widziałaś że od dziś hula ZARA online? i są moje buty w rozmiarze moim i oczywiście moje obecne buty już wiszą na allegro z nadzieją, że je sprzedam bo tamte chceeee a już się spłukałam
wlasnie też mialam pisać o ZARZE, tylko na razie nie ma fajnych przecen, a ceny regularne przyprawiają mnie o ale popatrzec zawsze mozna

które Ci sie butki podobają, pochwal sie
Stary 2012-03-07, 12:23   #1800
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
[CENTER]4 miesiace do slubu

Dużo czasu już nie zostało

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądała i zdjęcia super

A ja kupiłam sobie wczoraj wreszcie buty do ślubu może nie są piękne ale u mnie i tak nic innego bym nie znalazła, a jak coś było to obcas wielki a ja nie umiem na takim chodzić i została mi do kupienia tylko biżuteria i jestem już gotowa, a i powiedzcie czy taki sweterek jak miała Kate Middleton będzie pasował mi do sukni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01554.jpg (82,3 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-03-07 o 12:38
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości