|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
http://allegro.pl/komplet-srebrny-sr...167340752.html http://allegro.pl/komplet-srebrny-sr...167340757.html
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Bo on chce mieć niespodziankę, bo stwierdził, że jakbym miała dwie to on by musiał wybrać bo często go pytam jak coś chce kupić co myśli jak nie mogę sie zdecydować, nie nie i nie wiec musiałam uszanować jego zdanie. Ale po garnitur ja muszę z nim jechać.
Ten mi się nawet podoba: http://allegro.pl/komplet-srebrny-sr...167340757.html
|
#1773 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi się dziś śniło że jestem w ciąży i co najlepsze do porodu został mi miesiąc a brzuch ledwo było widać
|
|
#1774 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
) ale np moja znajoma miała zageszczanie rzęs i o ile efekt był super to wszystkie szybko wypadły.... Ja postanowiłam zaryzykować i okolo kwietnia/maja zdam Wam tutaj relacje![]() ![]() Witam nawą PM Przede mną znowu pracowity dzien także sptkamy sie chcyba wieczorkiem.... Nie szalejcie tu za bardzo z tymi postami!!!! |
||
|
|
|
#1775 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czołgiem, przeleciałam Was na szybko
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||||
|
|
|
#1776 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to jest tak głupie, że szok, a dla nich to popisowy numer na kazdej imprezie, żeby mały pokazywał, gdzie ma narządy płciowe. Takich kfiatków jest znacznie więcej "pokaż brzuch, pokaż klatę" i cieszą sie, ze on wie, gdzie co ma i to pokazuje ludziom, bo przecież "taki on mądry, to geniusz!!!" ![]() mówie Wam, dziewczyny, ja psychicznie tam nie wyrabiam. No nie wyrabiam w tej rodzinie mam jej tak dosc, ze nie macie pojęcia ;( |
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj poszłam spać o 19:00, nawet Dobranocki nie obejrzałam
|
|
|
|
#1779 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że do mojej sukni sweter nie pasuje
|
|
|
|
|
#1781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i te perełki no właśnie.... mi tyz.
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę pamiętać w takim razie i podsyłać
|
|
#1783 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to juz nawet nie jest szczyt debilizmu do kwadratu, powinni isc leczyc na dupe bo na glowe juz za pozno
|
|
|
#1784 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Bozeee!!! tyle cytowania i wszystko na nic
|
#1786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie niestety jest taka sytuacja, ze wszystkim odbiło na punkcie tego dziecka, takze moim tesciom, oni też uważają go za cud świata. Ja wiem, że male dzieci robią duzo zamieszania w rodzinie, że kazdy na nie czeka niecierpiliwie, pozniej sie nimi cieszy i kocha je nad zycie. Ja to wszystko rozumiem, bo u mnie w rodzinie jest sporo małych dzieci. Ale to, co wyprawiają u mojego TŻ to juz naprawde szczyt szczytów. Mówisz ze ta pasta sensodyne też ma działanie wybielające? Chyba sie skusze wiem, Malwinko swietna metafora ![]() Cytat:
mam dość tej rodziny. A jak mowie mojemu TŻ, że to jest wszystko dla mnie chore i nienormalne,to on mowi "no co chcesz, cieszą sie dzieckiem". Sorry, ale dla mnie takie cieszenie jest po prostu NIENORMALNE. |
||
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
No to w skrocie - bo focha mam ze mi wszystko zniknelo
![]() Audrey - kocham Beatke kocham to miasto, ktore jest dla mnie lekiem na cale zlo tego swiataJedna z Was pisala, ze jej kolezanka ma guzki ryczec mi sie chce jak slysze takie rzeczy. Moja mama pracuje w klinice urologii UJ i jak mi mowi ze 25 chlopak ma raka prostaty to mam ochote wyc i krzyczec z powodu niesprawiedliwosci tego swiata Cytat:
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że mogę się Wam tu wyżalić jest mi trochę lepiej, bo z TŻ nie ma rozmowy o tych problemach z jego rodziną ![]() A doszło nawet do takiej sytuacji, że unikam wizyt w domu TŻ, wykręcam się pracą, obowiązkami. Po prostu nie chcę uczestniczyc w tej szopce, bo jak po raz tysięczny słyszę tekst "a gdzie masz jaja?" i mały pokazuje na krocze, to mi się rzygać chce. A im to sie jeszcze nie znudziło. Na ostatnich imieninach ten tekst był ... 11 razy, wiem, bo specjalnie liczyłam, by pozniej powiedziec o tym TŻ. TŻ mnie nie rozumie kompletnie. |
|
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
widziałam poruszenie na temat ofert grouponowych, my własnie kupiliśmy sobie kurs tańca a własiwie 4 zajęcia w szkole nova w katowicach. to tak tylko zeby złapać rytm a później ze dwie lekcje indywidualne i bedzie fajnie. muszę wam powiedzieć że inicjatywa wyszła od mojego T.
i jestem z niego dumna, bo myslałam to ja bede musiała go namawiać a tu taka niespodzianka. Nie planujemy jakiegoś szczególnego układu na pierwszy taniec ale "deptać kapusty"przynajmniej nie będziemy
09.06.2012 g. 13:00 |
|
|
|
#1790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
o MATKO!!!! suwaczek mi mowi ze mam (i wszystkie dziewczyny z 07.07)
4 miesiace do slubu
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa!!!! czuje stresa!! My dzis idziemy na nauki nr 2 a pozniej TZ zabiera mnie na randke na sushi W ogole Slodziak obudzil sie w nocy, pocalowal mnie w usta i mowi ze mam takie piekne usteczka Oczywiscie rano nic nie pamietal, ale ja i tak mialam pol nocy rogalika na twarzy Audrey ja jeszcze nie wiem ktory dol sukienki wybiore , bo mialam pojechac zobaczyc ten Twoj, poprosilam panie, zeby sie wstrzymaly z szyciem mojej sukienki i mialam pojechac w sobote przed deska, ale nie zdazylam
|
#1792 |
|
Wtajemniczenie
|
Kilianna wcale Ci sie nie dziwie, a Tż albo tak rodzinka przesiakl albo nie wiem... moze zacznie to w koncu zauwazac po slubie (o ile nie bedziecie z nimi mieszkac?).
Ja kupilam kurs tanca z gropuona, tydzien temu go skonczylismy i bylo super, zamiast 300 zl zaplacilismy 89 zl i jestesmy bardzo zadowoleni (nasz "trener" ma prawdopodobnie wystepowac w ten pt w programi got to dance czy jakos tak ale jestem cieeeeeeeekawa)
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tamoj tam
Cytat:
dziewczyny pokaze Wam zdjecia autorstwa mojego Narzuta pisalam Wam kiedys o stylowej PM ktora fotografowal, makijaz mua http://fabrykafajnychfot.pl/?p=4010zwroćcie uwage na etole z marabuta
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze jeden NEWS
bylam na odwyku zakupowym, ale nie podolalam dostalam rano maila, ze znow dorzucaja rzeczy na bershka online i znow kupilam wszystkiego w cholere Chyba musze isc na taka prawdziwa terapie jednak albo bede przelewac swoja kase TZ i on bedzie mi dawal kieszonkowe
|
#1795 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Byłam dziś na testach w urzędzie macie już dość mnie szukającej pracy?![]() Za chwilę przestanę marudzić i pójdę wysyłać miliony cv. Chciałam powiedzieć, że widzieliśmy się wczoraj z fotografem i jest na prawdę super bardzo fajnie się z nim gadało a zdjęcia w ogóle bajera. Ale teraz mam zagwózdkę bo w cenie mamy album na 70 zdjęć, chociaż jak pokazywał nam przykładowy to było jedno zdjęcia na jednej stronie 30x30 i raczej nie było ich tam 70 głupio, że nie dopytałam. W każdym razie zaproponował nam fotoksiążkę, która zdecydowanie bardziej nam się spodobała ale dopłacić trzeba 250zł. I nie wiem co wybrać ![]() I pytanie do dziewczyn ze Śląska. Gdzie robicie sesję ?
|
#1796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czas zapitala jak ta lala Cytat:
|
||
|
|
|
#1797 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
to ja 4 mce i 2 tyg Cytat:
a widziałaś że od dziś hula ZARA online? i są moje buty w rozmiarze moim i oczywiście moje obecne buty już wiszą na allegro z nadzieją, że je sprzedam bo tamte chceeee a już się spłukałam
|
|
#1798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. PMka wyglądała tak 3. Makijaż miała taki O to jest pytanie na pewno nie będą standardowe
|
||
|
|
|
#1799 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale popatrzec zawsze mozna ![]() które Ci sie butki podobają, pochwal sie
|
|||||
|
|
|
#1800 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja kupiłam sobie wczoraj wreszcie buty do ślubu może nie są piękne ale u mnie i tak nic innego bym nie znalazła, a jak coś było to obcas wielki a ja nie umiem na takim chodzić i została mi do kupienia tylko biżuteria i jestem już gotowa, a i powiedzcie czy taki sweterek jak miała Kate Middleton będzie pasował mi do sukni
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2012-03-07 o 12:38 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

za dni 
Ślub 27. X. 2012
sama nie wiem czy kupować jak się trafi...
) ale np moja znajoma miała zageszczanie rzęs i o ile efekt był super to wszystkie szybko wypadły.... Ja postanowiłam zaryzykować i okolo kwietnia/maja zdam Wam tutaj relacje

i te perełki 

ryczec mi sie chce jak slysze takie rzeczy. Moja mama pracuje w klinice urologii UJ i jak mi mowi ze 25 chlopak ma raka prostaty to mam ochote wyc i krzyczec z powodu niesprawiedliwosci tego swiata