|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Nie śpię i póki co mi się nie chce serial oglądam ![]() A Ty idź się wyśpij dobrej nocy Kochana ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
i się pilnuje podobno to podstawa....mi też waga stała ponad miesiąc na 65 ale później ruszyła się i może dlatego tak teraz leci ciekawe kiedy znowu się zatrzyma....
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Pięknoty
Ja po mało przespanej nocy bo synkowi ząbki idą Słuchajcie, @ w pełni, brzuch jak bania ale rano weszłam ot tak na wagę (moje zboczenie chociaż i tak robię to już b. rzadko) a tu na wadze 75,5 kg a było 76, 2 kg ! Uwielbiam Was, po prostu Was uwielbiam za to, że dajecie mi wsparcie, że w końcu nie podjadam tak jak wcześniej... Jak się Was czyta to Wasze postępy, siła woli i nawet grzeszki-objaw chwilowej słabości pokazują, ze można co by się nie stało ze względu na Wasze sukcesy |
|
|
|
#1834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
![]() Też mialam prbl z codziennym ważeniem i wściekaniem sie na siebie,ze nic nie leci, az w końcu wagi w domu nie mam(jedynie cewntymetr), a ważę sie jak jestem u rodziców
|
|
#1835 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() czuję się dzisiaj tak jakoś lekko. jak nie jem byle czego i o konkretnej godzinie to nie czuję się już taka wzdęta jak zawsze ![]() zaczęłam prowadzić sobie taki zeszyt z konkretnymi godzinami posiłków w danym dniu. tak mi łatwiej jest nie podjadać jak sobie wszystko wieczorem spiszę ![]() na śniadanie wpadła dzisiaj owsianka z kilkoma orzeszkami ziemnymi i łyżeczką dżemu jagodowego... razem wyszło ok. 200 kcal, chyba nie przesadziłam co mówicie? i nie mogę się zmobilizować do ćwiczeń dajcie baty albo cokolwiek żebym w końcu się za siebie zabrała
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry kochane
*Wybaczcie za wczoraj ale jak wrocilam do domu bylam ledwo zywa, nie mialam sily zeby walnac dlugiego rzeczowego posta Wczoraj pierwszy raz moje nogi daly znak ze jest im ciezko, byl chwilowy kryzys bolowy jak wracalam, juz myslalam ze nie dojde, ale doszlam ![]() Dzisiaj naszczczescie mam wolne Wiec dam nozkom troszke odpoczac ale za to planuje sie dzisiaj konkretnie porociagac i pociwczyc abs bo juz dawno nie robilam no i masaz konieczne musze zrobic ![]() Mialam tez isc do US zlozyc pity ale nie wiem czy mi sie dzisiaj chce |
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kiedyś prowadziłam taki zeszyt: godz, co zjadłam i w jakich ilościach, co ćwiczyłam, kcal itd. Ale wpadłam w błedne koło:/---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- meeedzik ta agrafka do ścisku. Mam kilka pytań, dobra jest, gdzie kupiłaś, czy działa.Ile robisz powtórzeń itd. itd bo ubolewam nad moimi udami i szukam wszeystkich sposobów, żeby je wysmuklić,ale nie idzie no!
|
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka z rana
Wiem, że to dziwne iż o tej porze tu jestem ale moje dziecko od 6 rano daje mi popalić! Wstał bo go ucho bolało i ciągle mi płakał. Dałam mu czopka przeciwbólowego i mu przeszło. Gania się z kotem po mieszkaniu. Starszy synek poszedł juz do przedszkola więc mam spokojniej. Mój mały niuniek pewnie nie długo pójdzie spać bo on normalnie o tej porze nie wstaje i zaraz pewnie go zmuli i się położy - oczywiście ja z nim Idę jeść płatki, głodna jestem jak wilk!!! Zaraz Wam po odpisuję ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
nie żegnałaś się wcześniej to podejrzewałam, że oglądasz znowu jakies horrory A ja zasnąć nie mogłam !!! Myślałam że oszaleję!! no ale jakoś się udało z tym, że o 6 juz musiałam wstać więc spałam może z 5 godzin. Jestem wkurzona, zmęczona i śpiąca. Od tego niewyspania się czuję się ociężale i wszystko mnie boli... na wadze 58,9 czyli niby mniej ale wiem, że gdybym się wyspała to byłoby jeszcze mniej - zawsze tak mam. Także noc beznadziejna i pomału mam dość tego wszystkiego. Dlaczego wszystko musi być na mojej głowie A Ty jak tam po Coldrexie spałaś? Rysiu Cie odwiedził? ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
dlatego dobrze być zawziętym ![]() I nie myśl kiedy waga Ci się zatrzyma tylko zrób tak aby się nie zatrzymała
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój synek też mi dał czadu dzisiaj... od 6 rana płakał bo coś go bolało i pokazywał na ucho ale po czopku mu przeszło. Jak znowu go zacznie boleć to jutro do lekarza pojade z nim. Czekam aż pójdzie spać zaraz to tez się położe jeszcze na trochę Gratuluję spadku wagi super!!!!! pewnie teraz będzie już lepiej Cieszę się że nas uwielbiasz My Cie również Lubię czytać Twoje posty bo tak samo jak ja masz dzieci i fajnie wiedzieć jak inni rodzice radzą sobie z takimi małymi urwisami ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
zawsze gdy jestem na diecie czuję się tak lekko i zdrowo Ten zeszyt to super sprawa jak Ci to pomaga to jak najbardziej powinnaś go prowadzić i spisywac wszystko Co do śniadanka to książkowo powinno sie jeść 200 kcal ale ja jem ok. 300-350 i w sumie zawsze tyle jadłam i chudłam Z rana można zjeść więcej bo w dzień i tak się to spali. Myślałam o tym aby jeść te 200 kcal ale póki co dla mnie to za mało. Może za jakiś czas trochę zmniejsze kalorie do 250. oj ja też nie ćwiczę.... normalnie nie mam kiedy....poza tym dzieciaki tak mnie męczą że nie mam siły ćwiczyć ale muszę się kiedyś wziąć za to![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
Dobrze, że dziś masz wolne to nóżki odpoczną sobie - należy im się ! Tak więc dziś pełen relaks powinnas sobie zrobić Ja juz na szczęscie pity mam złożone i swoje i męża czekam tylko na zwrot kasiory ale widzę że im to się nie śpieszy :/
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra idę poleżeć z synkiem może zaraz zaśnie to też się prześpię do później!!! miłego dnia
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-07 o 09:18 |
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na święta jaka laska będzie z Ciebie i jak rodzinka będzie Cię chwalić.... ja właśnie pilnuje się do świąt żeby jak najwięcej zgubić a wtedy ciotki, siostry będą gadać jak ja schudłam jeszcze raz brawa lecisz jak szalona
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#1843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj ledwo nimi ciagam i ogolnie lekko przybita jestem ![]() Wkoncu nie zawsze musi byc kolorowo ![]() Takze tak jak mowisz dzsiaj zrobie sobie relax! Peeling, maseczka, pazury i masaz Ale dzieki kochana ![]() Tobie tez widze piekne waga leci wiec jestesmy na dobrej dordze ![]() Cytat:
![]() Masakra wolalabym zeby ich nie bylo Chociaz te i tak wole od BN bo jest tak wiosennie i pozytywnie ![]() Ale fakt przydaloby sie wylaszczyc wkoncu na te swieta Tobie kochana napewno sie to uda ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Aha i nie mam pomyslu na obiad |
||
|
|
|
#1844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a potem już zeszła na drugi plan siłą rzeczy, serce mi aż pękało jak musiałam ją spławiać czymś bo mały płakał a miał straszną kolkę. Całymi dniami bieda się aż zadzierał więc było mi bardzo ciężko. Mimo, że już była bardzo samodzielna to miała 2 latka jak się urodził a takie dzieciątko potrzebuje jeszcze dużo uwagi. Na szczęście już wszystko powoli zaczyna się normować
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziwczyny, nie bylo mnie tydzien atu takie zaleglosci :O
Muszę powiedziec że diety o dziwo przestrzegam (dumna ) , tydzień temu było 52,9 kg. dziś wieczorem wejdę na wagę i zobaczymy co będzie.
|
|
|
|
#1846 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze jedno bardzo ważne - w Święta nie daję sobie odpustu - będę trzymał dietę tzn coś tam, podjem ale tak, żeby się zmieścić w normie z punktami bo po Świętach BN przytyłam 3 kg potem je jeszcze raz zrzucałam i miesiąc ogólnie nie mogłam się wziąsć za dietkę więc .... mam nauczkę. Jak bym nie zbijała po dwa razy tych samych kilogramów - jak obliczyłam ostatnio - to schudłabym nie prawie 8 kg ale jakieś 14 kg ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Zooska nie mogę znaleźć gdzie to było, ale pytałaś się kiedyś co to są proteiny. Otóż jest to napój białkowy, o którym dowiedziałam się też tutaj od dziewczynek ![]() ![]() Kupiłam w Rossmanie na niecałe 14 zł na 12 porcji i chyba nie jest najgorszy skoro chudnę ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Podziwiam Cię kobietko za te 10 kilosów dziennie Jesteś thebeściarka ale czego się nie robi dla odchudzanka ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Czas pokaże jak wyjdzie ale kto wie, kto wie - jak bez grzeszków będzie to może się uda ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() O nie Kochana, nie ważymy się raczej wieczorem żeby nie zwątpić ![]() ![]() ![]() Rano przed śniadankiem i po wysiusianiu Edytowane przez maminka83 Czas edycji: 2012-03-07 o 11:44 |
||||
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie dziś piękna wiosenna pogoda, słoneczko świeci i było by wszystko super, gdyby nie to, że na termometrze 0 stopni ![]() Dziś się nie ważyłam, bo w ogóle to jestem jakiś tydzień przed @ ciekawe czy dostanę, bo czytałam na wątku Pijaczek pokrzywy, że opóźnia się przez to @, a ja już piję ze 2 tygodnie. A może spóźnić się nawet do 2 tygodni ![]() Zooska tą agrafkę kupiłam w sklepie sportowym za 17zł, ale na allegro też widziałam robię po około 200 powtórzeń ( w seriach 5 razy 20 ścisków, przerwa i znowu 5 razy 20 ) wydaje mi się, że coś pomaga, bo te bułki których nigdy nie mogłam się pozbyć się trochę zmniejszyły i uda są jędrniejsze zobaczymy jak będzie do lata, bo mam zamiar ciągle nią ściskać mam nadzieję, że na wakacje będę miała zgrabne nóżki ![]() Monia oj to widzę, że synek dał Ci dziś popalić od rana ale pewnie teraz już sobie śpisz fajnie, że waga spada, oby tak dalej ![]() Czekoladko ja wczoraj przez godzinę czasu biegałam za psem, bo mi zwiał, a dziś mam takie zakwasy na udach i pupie, że ledwo chodzę widzę, że to pomaga i jak zrobi się cieplej to zacznę chodzić z nim na spacery ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Maminka ja tez miałam taki zastój w zeszłym roku jak mi waga stanęła na 52kg tak stała ponad miesiąc ![]() Tobie też teraz pewnie już będzie spadać i osiągniesz swój cel
|
#1848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doooobry!!!!
Ludzie, ale się wyspałam chyba za wszystkie czasy poszłam o 2.30 i wstałam o 11.50 po tym Coldrexie naprawdę śpi się jak zabitym zawsze w nocy wstaję po 4-5 razy, a dzisiaj wstałam tylko raz o 7 i to jeszcze miałam taki pęcherz wypchany, że siedziałam na tym kibelku z 10 min, tyle sikałam Zdrowa może do końce nie jestem, bo katar mam okrutny... i gardło trochę boli.... ale głowa przestała Boże niedługo mąż będzie kończył pracę, a ja w ciemnej Cytat:
ale chyba to trzeba przejść Gratuluję spadku!!!! Codziennie spadeczek zaliczasz, super ten wątek jest niezastąpiony, więc wiem co czujesz udzielaj się jak najczęściej!!!!Cytat:
200 kcal to nawet mało na śniadanie moim zdaniem. Śniadanie to najważniejszy posiłek, więc można zjeść więcej i bardziej kaloryczniej; późniejsze posiłki mogą być skromne ![]() Do ćwiczeń nie można Cię zagonić?!! O nie!!!! Masz jakieś sprzęty w domu? Cokolwiek hula hop, skakanka? Masz zacząć ćwiczyć, bo użyję mojego tasaczka!!!! Zrozumiano????!!!!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że pokonałaś ból i dałaś radę a dzisiaj przyda Ci się regeneracja żeby nabrać powera na kolejne dni ![]() Cytat:
teraz za to pewnie smacznie śpisz i wstaniesz na obiad ![]() Cytat:
obejrzałam dwa odcinki mojego serialu, przeczytałam wszystkie głupoty na Pudelku No i bravissimo za spadek!!!! Jeszcze trochę Kochana musisz się pomęczyć ![]() Ja spałam twardo!!! No mówię Ci do 12 prawie Rysia nie było
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1850 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tym bardziej jak jedno jest maluteńkie i coś Go boli... wtedy starsze czuje się odepchnięte dobrze, że mimo wszystko starasz się z nią być, bawić się, przytulać no i niech mąż też pomaga ![]() Cytat:
![]() Nie ważymy się wieczorem, tylko rano!!!! Wieczorem waga jest zakłamana przez to co masz w brzuchu czyli całe jedzenie i picie, które pochłonęłaś w ciągu dnia
|
||||
|
|
|
#1851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ze zawsze bylam uparta to mam nadzieje ze i tym razem moj upor mnie nie zawiedzie ![]() Najgorzej to zaczac a pozniej juz jakos leci ![]() Cytat:
Wiadomo tez sie obawiam zastojow i jeszcze te swieta Cytat:
|
|||
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja od 7 na nogach musiałam odebrać auto od mechanikaNa wadze mały spadek tylko 0,2kg ale zawsze coś. Białaczekoladko pamiętaj dzisiaj masujemy ![]()
|
|
|
|
#1853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jem 300kcal i wcale nie mam wyrzutow sumienia i o wiele lepiej sie czuje. Sniadanie musi byc solidne, musi na caly dzien rozkrecic metabolizm i dawac kopa energetycznego. Nikomu nie powinno to zaszkodzic - wrecz przeciwnie ![]() Cytat:
![]() Tylko ja tak sie regeneruje od rana ze dooopy z przed lapka nie ruszam A nie przepraszam! Do Bierdy sie ruszylam w poszukiwaniu weny na obiad i ogole bialkowe produkty mi sie skonczyly wiec troche lodowke uzupelnilam ![]() Kupilam brazowy ryz, jedna porcja ma tylko 150kcal a mozna tyle rzeczy z nim zrobic, takze dodam troszke kuraka jakies warzywko i bede miala obiadek ![]() Znalazlam tez fajna herbatke zielona z grejfrutem i sacze ja wlasnie pyszna jest, lubie taki posmaczek grejfruta ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() Takie spadki sa najzdrowsze ![]() Pamietam pamietam,o masazu Planuje o 21 bo o 20 musze skoczyc do kolezanki na chwile wiec jak tylko wroce odrazu sie zabiore i wymasuje sie porzadnie |
|||
|
|
|
#1854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
na pewno kupie i przetestuje, cena nie odstrasza![]() Pijam pokrzywę od roku z przerwami co 2 miesiące i okres dostaje normalnie;P ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
aspirynka na noc wygrzać sie pod kołdra i potem smiagć będziesz![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
http://www.panaceum-international.pl/suplementy-4.html http://www.opinie.egospodarka.pl/Her...Tea,45281.html Pycha są Ja bym ją mogła pić codziennie. Chociaż preferuję sama robić. Korzeń imbira w sklepie na wagę, wychodzi ok 2zł, miód od pszczelarza, mhm... pychaJuz dzisiaj wypiłam czerwoną, zieloną z opuncją i malina, czarną z sokiem malinowym, na trawienie i pokrzywę
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Też kupiłam ten koktajl z rossmana na spróbowanie kiedy Wy go pijecie ?
|
|
|
|
#1856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry i taki spadek, gratuluję jeszcze raz 0,2 i będzie prawie pół kg, więc super Cytat:
zawsze to forma wypoczynku Też ostatnio kupiłam w Biedrze ten ryż, bo wieki nie jadłam ryżu tylko się zastanawiam w jakiej kompozycji mam na niego ochotę piłam tą herbatkę, bardzo smaczna ludzie wzięłam jeden łyk i wylałam do zlewu okropna! I teraz leży w półce i czeka na jakiegoś naiwnego co się połasi ![]() Cytat:
masakra, kicham 10 razy na minutę w sumie tylko on mi przeszkadza, bo na gardło mi pomaga Orofar... A na noc to ja jestem wierna mojemu Coldrexowi wierzę, że mnie uzdrowi
|
|||
|
|
|
#1857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz to bardziej na kolację, bo jestem wyprana z pomysłów na kolacje ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
http://o-farmacji.wizytowkidlaciebie.pl/sol-emska.htm to to ![]() Aaaaalbo szklanka ciepłej wody, łyżka soli, zamieszać i płukać próbując się nie porzygać xD
|
|
#1858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę Orofar ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam herbaty jeszcze teraz na diecie ciepla herbatka, szalenstwo normalnie U mnie jeszcze obok w wierzowcu otworzyli taki sklep naturalny i ekologiczny ze wszytskimi olejami, herbatami bylam dzisiaj obczaic co i jak i super rzeczy maja Juz jestem chora na olej arganowy i jojobe. Herbaty tez maja przerozne tysiace rodzaji takze bede pic i sikac na zmiane Cytat:
mozna tez na slodko z jablkiem, mozna z serem z warzywami, z kurakiem ze wszytskim. Tak w ogole mega lubie ryz zapomnialam zupelnie ze jest brazowy ktory jest swietna alternatywa dla bialego!A co do herbat z Biedry to byla jeszcze ananasowa i tez mnie wolala kupie nastepnym razem, albo nie moze ja herbaciarnie odrazu otworze |
||
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
O, ananasowa, spróbuje koniecznie! Ja to taka maniaczka jestem, że hoho
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

o ile zasne....
do jutra
Nie śpię 
mam budziki poustawiane na kazdy posilek i nie korzystam z tego nawet ;(
i się pilnuje 

!!! Myślałam że oszaleję!! no ale jakoś się udało z tym, że o 6 juz musiałam wstać więc spałam może z 5 godzin. Jestem wkurzona, zmęczona i śpiąca. Od tego niewyspania się czuję się ociężale i wszystko mnie boli... na wadze 58,9 czyli niby mniej ale wiem, że gdybym się wyspała to byłoby jeszcze mniej - zawsze tak mam.
super!!!!! pewnie teraz będzie już lepiej 

jeszcze raz brawa 

Zdrowa może do końce nie jestem, bo katar mam okrutny... i gardło trochę boli.... ale głowa przestała
O nie!!!! Masz jakieś sprzęty w domu? Cokolwiek hula hop, skakanka?
Zrozumiano????!!!!!!
czyli całe jedzenie i picie, które pochłonęłaś w ciągu dnia
aspirynka na noc wygrzać sie pod kołdra i potem smiagć będziesz
Ja bym ją mogła pić codziennie. Chociaż preferuję sama robić. Korzeń imbira w sklepie na wagę, wychodzi ok 2zł, miód od pszczelarza, mhm... pycha
ludzie wzięłam jeden łyk i wylałam do zlewu
okropna! I teraz leży w półce i czeka na jakiegoś naiwnego co się połasi