|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Mam ogroooomna nadzieje, ze efekty będa, bo kurcze coraz cieplej ma byc wiosna idzie trzeba jakos wygladac jak trzeba bedzie kurtke zrzucic ![]()
|
|
#1922 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Witam laski
nie wiecie że faceci to duże dzieci ,nie piszę co jadłam bo byście mnie zlały jak ja mam schudnąć jak taka łakoma jestem .Rano zjadłam tylko bułkę razową,potem kawę niesłodzoną .I tak do 17 godziny.Ale potem najadłam się frytek ,surówki i golonkę pieczoną Aż mi wstyd ,ale obiecuję od jutra się wezmę ,jeżeli mogę polecić coś na włosy to syoss lub wella,stosuję i są super .Każdy mi mówi jakie masz piękne ,zadbane włosy .No i nie suszę włosów suszarką .
Edytowane przez beciunia7 Czas edycji: 2012-03-07 o 19:49 |
|
|
|
#1923 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bleee masakra tak :/ u mnie w rodzinie tez sie tak je, ale z moja mama lamiemy te zasady i np babcie nauczylysmy gotowac troche lzej ![]() Co do TZa i jego telefonu- glupio strasznie, jescze gdyy to jeszcze byl na sama karte, ze przepadnie i kij z tym, ale jak masz jeszcze za niego placic a nie mozesz pojsc do plusa (czy gdzie tam masz), podac numer i powiedziec ze Ci ukradli telefon i chcesz duplikat karty, zeby mozna bylo korzystac z tego numeru i zebys nie wydawala pieniedzy niepotrzebnie!Jeju jak sie ciesze ze to ja jestem psuja w naszym zwiazku, TZ jak ma telefon od 2 lat to nadal wyglada jak nowy z ciuchami to samo, z zegarkiem itp... a mi to wiecznie sie cos psuje ![]() Agunia- witaj witaj super ze kupilas karnet , silownia duzo daje a jak jeszcze przed praca rano masz zamiar chodzic to nic tylko zazdroscic ![]() Zooska- woooow! troche tego jest widzisz juz jakies efekty? Ja odzywkuje, myje szamponem dla dzieci, czasem olejuje [ale moje wlosy chyba tego nie lubia], jedwabiuje i takie tam. Skalp jest super, mieciutki, nie przetluszcza sie, taki "lekki" ale dol...masakra. W dalszym ciagu Sahara... nie wiem ile jeszcze mam z nimi walczyc, zeby bylo widac jakikolwiek efekty Mialam sie uczyc Hist USA i co robie?! Zazywam najniebezpieczniejszej uzywki na swiecie- wizaz. (((((---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Gosia- super , ze jestes ! )))Meedzik- prawdopodobnie byl zamordowala TZa gdyby wydal taka kase na rzeczy do cwiczen i nic z tego nie korzystal. I jeszcze ze nie chcial przepisac karnetu faceci
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilon tak to właśnie jest z facetami :/
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie wole przed praca pojsc wstane wczesniej ogarne sie i tyle a wiem ze po pracy albo bede zmeczona albo nie bedzie mi se chcialo a to znowu cos wypadnie i karnet sie zmarnuje a ja chce go na maxa wykorzystac tym bardziej ze na zajecia fitness tez mozge chodzic i na saune, tylko z sauny nie moge korzystac jeszcze 2 tyg przez tatoo
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wolno robić takich długich przerw między posiłkami bo widzisz jak to się kończy Od jutra ma być grzecznie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- I Heroine, tak to chyba 17 odcinek plotkary... teraz bedzie miesieczna przerwa do 2 kwietnia. Ale jakos nie zachwycaja mnie juz te odcinki. Biedna Ivy.. i Chuck tez . A Blair to idiotka ze wybrala tego łazęge Dana. Kiedys stwierdzilam, ze jak zrobia watek milosny Dana i Blair to ten serial zejdzie kompletnie na psy. I schodzi
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najbardziej to mnie wqrwia ta Georgina!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I wkurza mnie to ,ze wszyscy tak do dupy traktuja Ivy, fakt, ze udawala i w ogole, ale w koncu zajela sie babcia, podczas gdy reszta rodziny miala Cece w glebokim powazaniu. I to na Carol powinni byc wsciekli. A Ivy pewnie sie zemsci jakos za to, ze tak ja teraz traktuja.
|
|
#1930 |
|
Zadomowienie
|
Jeju jestem taka zmęczona, że nawet ramiona mnie bolą!
Co za straszny tydzień mam tyle roboty pomocy! Nauczyłam się dziś na tego niemca, napisałam speecha na angielski, przeczytałam streszczenie Zbrodni i kary, byłam na korkach i tak mnie już głowa rozbolała że nic nie kumałam Zaraz biorę się za WOS, bo w piątek pewnie znów mnie zapyta 4 raz, a jutro nie ogarnę wszystkiego bo tyle samo do nauki albo i jeszcze więcej![]() PS. Dziś jeszcze nie ćwiczyłam ale pokręcę później jeszcze jak się skończę uczyć
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-03-07 o 20:42 |
|
|
|
#1931 |
|
Przyczajenie
|
Od jutra będę grzeczna
,nie będę takich długich przerw robiła.Czy mogłybyście mi ustalić jakiś jadłospis ? Kupiłam dziś musli ,płatki owsiane,chlebek razowy i od jutra działam . .Tak sobie myślę czy czasem nie powinnam do innego działu wstąpić.Ja mam 20kilo do stracenia ,pewnie nie pasuję do Was . Moja waga tydzień temu miałam 90kilo
|
|
#1932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dwa kilo w tydz to super!Na sniadanko na przyklad ja jem 3 lyzki plaktow owsianych (na noc zalewam woda, rano wode odlewam) z jablkiem i jakimis orzechami. Ale z samym owocem tez jadam Na drugie sniadanie zrob sobie np kanapke z szynka, czyms do smarowania (maslo zastepuje Bieluchem albo jakims innym czyms do smarowania kanapek) i do tego daje duuuuzo warzyw, jak biore do szkoly to z reguly ogorek zielony, duuuzo salaty, papryka. Mam tyle warzyw ze kanapka nie chce mi sie domknac ;DW obiadach i podwieczorkach jestem bardzo slaba, u mnie z reguly to jest piers z kurczaka pokrojona w kostke w przyprawach i uduszona na patelni i do tego salatka jakas (salata, papryka, ogorek, pomidor ewentualnie kawalek fety) , czasem do tego garsc makaronu... Najlepiej wychodza mi snaidania i 2 sniadania, takze takie jak wyzej napisalam goraco polecam
|
|
#1933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tyyyyle się uczysz, nie dziwię się, że głowa Cię już boli i rób sobie przerwy na odpoczynek! ![]() Cytat:
nie ma na co narzekać
|
|||
|
|
|
#1934 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, dzisiaj bylam 2 raz w kibelku i mnie konkretnie przeczyscilo. Wszystko mnie boli
Na podwieczorek zjadlam grzanke z maslem orzechowym + szklanka mleka 1,5% i chyba to mnie tak przeczyscilo.Mam jeszcze pytanie... Jadlam o 19, no to 3 godziny nastepny posilek wypada o 22. Chodze spac po 23 wiec spoko. Tylko, ze np jak nie jestem az tak glodna to mam jesc kolacje? Tzn pic ja bo to koktajl bialkowy... Nie iwem... Tzn chyba lepiej dac mu proteinki na noc, zeby mial chociaz troszke co robic czy nie? Czy to spowolni metabolizm? Bo juz nie wiem
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedobrze niedobrze!!!!!!!!!!!!! Ale tez mam takie dni ![]() ![]() ![]()
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez mam taki balast do rzucenia ze glowa mala! Takze kochana niczym sie nie przejmuj bierz sie do pracy, wszytskie smutki sobie odpusc i jedziemy ![]() A latem bedziemy wylaszczone dzagi ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Wlasnie wrocilam od kolezanki i nic dzisiaj nie zrobilam szczegolnego a nie mam sily ![]() Musze sie przemoc troche! Zmykam do lazienki, musze zrobic masaz bankami chinskimi, zrobic peeling twarzy i polozyc maseczke i naolejowac wloski ![]() Niebawem wracam
|
||||
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro będę wcinać!![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
|
|
#1940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I melduje 15 min hh Też dzisiaj włoskom spa zrobiłam zrobiłam maseczkę z nafty, żółtka i olejku rycynowego Cytat:
|
||
|
|
|
#1941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A to sprawka natury, chyba mieszanka orzechow i mleka nie narzekam :d---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- OOO Zooska, widze ze obie z Wro jestesmy :d hahaa
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
No strasznie! On podly i ja podla! Rodzice to wychodza z domu jak mamy avanti i to mimo wieku wicaz potrafi mnie tak wqrwic! Nie wiem czy to nam kiedys mine
![]() Cytat:
Ja tez z jojoba i mgdalem na glowie siedze i z glinka na twarzy zaraz maseczka z buzi zmywam![]() Odrazu mi lepiej jak cos zrobie kolo siebie ![]()
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie Ty kupujesz te olejki fajne są ? A ja sie dowiedziałam, że jutro nie mam zajęć uff ale fajnie
|
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najlepsza jest dla mnie jojoba z Jadwigii ja tylko na all kupuje bo nigdzie indziej nie moge jej dostac
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero siadłam do kompa... nie miałam wcześniej czasu. Ogarnąć tych dwóch potworów to istna masakra
wykończyć się można do tego jeszcze coś się ze mną dzieje w brzuchu jakas rewolucja że az mi nie dobrze, i w ogóle jakas przybita jestem i czuję jakbym grype jakaś miała bo wszystko mnie boli Nie wiem czy czasami nie łapie mnie ten wirus co moje dzieciaki go miały... teściowa się zaraziła i leży w domu plackiem z ogromną gorączką i wymiotuje! Boże! mam nadzieję że nic mnie nie złapie jutro obiecałam siostrze że na tą sesje przyjdę.... pewnie pomyśli że specjalnie wymyśliłam coś żeby nie przyjść jak się rozchoruje.... Musze być zdrowa i koniec!!! A może ja za długo śpię? i dlatego tak się źle czuje? Jutro wstanę szybciej!!! nie ma że boli!! wstanę i koniec!! Moje dzieci już śpią moje dzisiejsze menu : 1.płatki Just Fit+otręby+błonnik+mleko 2. 170 g sałatki brokułowej z kukurydzą (w majonezie niestety była:/) + kawa rozpuszczalna z odrobinka mleka i ze słodzikiem 3. zupa żurek (ok.szklanki) i dwa jajka 4. pół serka wiejskiego z łyżeczką dżemu niskosłodzonego + malutka kanapeczka z sałatą + herbata zielona z maliną i słodzikiem. Obejrzałam You Can Dance i ide się kąpać musze głowę umyć żeby jutro mieć piękne włoski na tej sesji..... Zaraz wrócę i popiszę z Wami choć pewnie już wszystkie spać pójdziecie.... mam sporo nadrabiania z tego co widzę mam nadzieję że dam radę
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się i weź coś zapobiegawczo Ja to dzisiaj cały dzień na kibelek latam już mnie No dzieciaki dały w końcu spokój mamie Smaczny jadłospis dziś miałaś a co to za sałatka? gotowa jakaś?
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie Monia zdrowkaaa bo jak sie zarazilas to na serio wspolczuje
![]() A ja na jutro wymyslilam ryz na slodko z ananasem, nie wiem cos mnie naszlo Tak w ogole jutro moj wielki dzien, bede miala ten pokaz i ciekawa jestem jak wypadne ![]() Trzymajcie tam za mnie ostro kciuki ![]() Ale i tak ide na caly dzien do pracy a pokaz mam o 21 do 23 takze bede zjechana po calym dniu ale wierze w siebie ![]() Dlatego zmykam juz spac bo nie moge miec jutro worow pod oczami i odpada tez jutro piechotka bo zakladam wysokie buty i musze sie elegancko ubrac a nie na sportowo tak jak chodze. Ale to nic nadrobie w piatek i sobote ![]() Takze myszki zegnam sie, Dobrej nocy ![]() |
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko, trzymam
mocno! poradzisz sobie świetnie ![]() Dobranoc Kochana ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Faceci to czasem nie myślą
no właśnie dawno Cię nie było
super, że już jesteś

jak ja mam schudnąć jak taka łakoma jestem .Rano zjadłam tylko bułkę razową,potem kawę niesłodzoną .I tak do 17 godziny.Ale potem najadłam się frytek ,surówki i golonkę pieczoną
,jeżeli mogę polecić coś na włosy to syoss lub wella,stosuję i są super .Każdy mi mówi jakie masz piękne ,zadbane włosy .No i nie suszę włosów suszarką .

a nie mozesz pojsc do plusa (czy gdzie tam masz), podac numer i powiedziec ze Ci ukradli telefon i chcesz duplikat karty, zeby mozna bylo korzystac z tego numeru i zebys nie wydawala pieniedzy niepotrzebnie!
z ciuchami to samo, z zegarkiem itp... a mi to wiecznie sie cos psuje 

A najbardziej to mnie wqrwia ta Georgina!

tyyyyle się uczysz, nie dziwię się, że głowa Cię już boli
nie ma na co narzekać
a co to za sałatka? gotowa jakaś?
mocno!