Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-07, 16:06   #1891
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Ja tez tylko orofar,albo hasco sept. Czasem jeszcze emskie biorę, niedobre to to jak nie wiem co, ale gardło uzdrawiają!
http://o-farmacji.wizytowkidlaciebie.pl/sol-emska.htm
to to
Aaaaalbo szklanka ciepłej wody, łyżka soli, zamieszać i płukać próbując się nie porzygać xD
Mi świetnie pomaga Strepsils Intensive Czasami wystarczy 1 tabletka i gardło całkowicie przestaje boleć.
A solą gardła się nie płucze!!! No coś Ty!!! przecież sól to tylko podrażnia gorzej....
Płucze się wodą utlenioną rozrobioną z wodą - rezultaty są super. Woda utleniona zabija bakterie beztlenowe a własnie te atakują gardło.
Tak samo jak ząb boli to woda utleniona jest rewelacyjna! Mi to dentystka poleciła i zawsze mi pomaga

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:07   #1892
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No i naprawił chociaż porządnie te auto?
Ja swój też muszę dać żeby mi gaz wyregulował bo znowu coś się poprzestawiało :/
0,2 dobre i to

Czy porządnie to się okaże, ale mam gwarancje na 2 lata tyle dobrze ale ile kasy już wydałam na naprawy to wole nie myśleć
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:07   #1893
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Mi świetnie pomaga Strepsils Intensive Czasami wystarczy 1 tabletka i gardło całkowicie przestaje boleć.
A solą gardła się nie płucze!!! No coś Ty!!! przecież sól to tylko podrażnia gorzej....
Płucze się wodą utlenioną rozrobioną z wodą - rezultaty są super. Woda utleniona zabija bakterie beztlenowe a własnie te atakują gardło.
Tak samo jak ząb boli to woda utleniona jest rewelacyjna! Mi to dentystka poleciła i zawsze mi pomaga
Stary przepis mojej babci, sprawdza się:P

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:11   #1894
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monika01011986 spróbuj zjeść kaszę manne na wodzie
jak mi mocna kawa nie pomogła to chyba nic nie pomoże musze się wybrać do apteki po syrop.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 16:12   #1895
zooska
Zakorzenienie

Kupiłam sobie kawę bezkofeinową specjalnie po to^^ żeby nie musiec borykać się z problemami ze snem, które i tak mam za duże

Odpowiesz mi co z tym syropkiem

Stary 2012-03-07, 16:15   #1896
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Monia- biedna jestes z tymi zaparciami... kurde, nie wyobrazam sobie nie robic kupy tydzien jak dwa dni mi sie zdarzy nie zrobic to juz panikuje wez kobito idz do apteki i kup sobie jakis specyfik na zaparcia

Ja juz po obiadku, zrobienie go zajelo mi 5 minut kurczak + sos pomidorowy+ garstka slonecznika luskanego + mieszanka mrozonych warzyw do potraw chinskich [takie tam grzyby i bambusy i marchewki i inne ]
No ja tak kiedyś miałam po porodzie.... 2 tygodnie się nie wypróżnialam.... ginekolog mi przepisał Lactulosum i normalnie zaraz po wypiciu poleciałam na kibelek od tamtej pory było juz dobrze
Pojadę dziś do apteki ale później bo teraz nie mam z kim synka zostawić.

Obiad świetny dziś miałaś !! jeszcze takiego nie jadłam nigdy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 16:17   #1897
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
bialaczekoladka nic tylko pogratulowac ja mam mega ochotę na słodkie, leżę w lóżku od poniedziałku i mnie nosi, ciagle tylko a może zjadlabym sobie to...a może to, ale nie, leże i koniec. Ciągle herbata za herbatą.
Dzieki
A Ty mialas chyba jakis wyjazd w planach?
Zycze zdrowka! Pilas moze Coldrex? Na serio jest super postawil mnie na nogi bo 3 tygodniach mek z aspiryna i fervexem

Cytat:
Ja to mam takiego nerwa że szok!!!!!! od czwartku nie wypróżniałam się!!!!! No niby przed wczoraj tak odrobinkę ale praktycznie nic więc w ogóle tego nawet nie uznaję za wypróżnienie się. Wypiłam własnie mocną kawę i mam nadzieję że się ruszy, a jak będę w aptece to kupię Lactulosum i będzie stał w szafce w razie czego. No jakaś masakra po prostu!!!!!
I jak tu schudnąć jak się wysr.ać nie można!!!!
Wiesz co, ja nie znam tego syropu nigdy go nie pilam, ale jak miewam czasami dolegliwosci typu brak porcelanki to pije Normosan! To rewelacja zasze mi pomaga, kosztuje grosze a jest natralny i do tego wspomaga odchudzanie, tazke naprawde goraco Ci polecam! Idz i koniecznie go sobie kup!

Cytat:
No muszą! Trzeba siły i mięsnie zregenerować
Także dziś masz dzien lenistwa i pieszczenia swojego ciałka
Takie SPA dobrze Ci zrobi
Mi waga niby ciutek spada ale przez te zaparcia nie dużo... :/ jak się porządnie wypróżnię to pewnie z kilogram spadnie bo tego już się sporo uzbierało przez prawie tydzień
No tylko narazie jeszcze nic nie zrobilam! Ale zaraz zabiore sie za pazury a reszte zostawie na wieczor

Cytat:
Działanie niepożądane:
Podczas pierwszych kilku dni stosowania mogą wystąpić wzdęcia z oddawaniem wiatrów i skurcze jelit, odbijanie się oraz dyskomfort w jamie brzusznej, które ustępują po zmniejszeniu dawki. W przypadku stosowania dużych dawek preparatu mogą pojawić się biegunka, hipernatremia, hipokaliemia, a w skrajnych przypadkach zaburzenia gospodarki kwasowo-zasadowej. Sporadycznie występują nudności i wymioty.

przeczytałam o tym magicznym syropie... i teraz troszkę boje się go kupić miałaś kiedyś cos takiego? jak go stosujesz, po jakim czasie następuje wypróżnienie?Możesz mi powiedziec coś na ten temat?
Ja polecam Normosan
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:30   #1898
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Żal im du.pe ściska że są grube a Ty taka laska
Ja też jak wypije kawe to mnie goni do kibelka A wcześniej to w połowie śniadania czasami musiałam lecieć A teraz czasami mnie nie rusza.
No pewnie tak, bo one chciałyby schudnąć ale nie potrafią powstrzymać się od żarcia, poza tym dla nich tłuste żarcie to zdrowe żarcie
Jak są jakieś imprezy rodzinne to one jedza najwięcej! jak się dopadną do żarcia to jakby z rok nie jadły!!! Wszystko pochłaniają!! Co się da!!! Ja to na początku w szoku byłam jak to zobaczyłam a teraz to mi nie dobrze jak to widzę. Nie dość że takie tłuste są to jeszcze jedzą gorzej niż świnie.
Mi kawka tez zawsze pomagała, nawet taka nie mocna. A dzisiaj póki co nic :/

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej sorki że nie napisałam już wczoraj ale uczyłam się do późna i dostałam 5 No ale dała łatwe rzeczy
Teraz muszę się nauczyć z niemca na sprawdzian, później lecę na korki z matmy a później uczę się z polaka, więc.. znów do później przepraszam że tak mnie nie ma
gratuluję!!!! Super!!! wiedziałam, że dostaniesz dobrą ocenę, Ty mądra kobitka jestes
Ty nas nie przepraszaj tylko ucz się pilnie Jesteśmy z Ciebie dumne że tak dobrze się uczysz

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Działanie niepożądane:
Podczas pierwszych kilku dni stosowania mogą wystąpić wzdęcia z oddawaniem wiatrów i skurcze jelit, odbijanie się oraz dyskomfort w jamie brzusznej, które ustępują po zmniejszeniu dawki. W przypadku stosowania dużych dawek preparatu mogą pojawić się biegunka, hipernatremia, hipokaliemia, a w skrajnych przypadkach zaburzenia gospodarki kwasowo-zasadowej. Sporadycznie występują nudności i wymioty.

przeczytałam o tym magicznym syropie... i teraz troszkę boje się go kupić miałaś kiedyś cos takiego? jak go stosujesz, po jakim czasie następuje wypróżnienie?Możesz mi powiedziec coś na ten temat?
JA tego nigdy nie stosuję więcej razy niż RAZ
mi to od razu pomaga - piję 3 łyżki stołowe i po godzince czy dwóch lecę na kibelek i od tej pory nigdy problemów już nie mam z wypróżnianiem.
Działania nie pożądane to wszystkie leki mają, nawet przeciwbólowe. Najlepiej nie czytać w ogóle tego.
To jest na prawde delikatny lek - mi go ginekolog przepisał gdy karmiłam dziecko piersią i dziecku nic nie było

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Stary przepis mojej babci, sprawdza się:P
Który? ten z solą czy z woda utlenioną?
Bo jak kiedyś zapytałam lekarza czym mam płukać gardło gdy boli to kategorycznie mi sól zabronił. Zresztą sól na podrażnione miejsce.... na samą myśl mnie już boli

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Czy porządnie to się okaże, ale mam gwarancje na 2 lata tyle dobrze ale ile kasy już wydałam na naprawy to wole nie myśleć
To jak jest gwarancja to super oby tylko nic się teraz nie psuło
ojj samochód to taka skarbonka bez dna :/ też wiem cos o tym :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 16:40   #1899
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie tak, bo one chciałyby schudnąć ale nie potrafią powstrzymać się od żarcia, poza tym dla nich tłuste żarcie to zdrowe żarcie
Jak są jakieś imprezy rodzinne to one jedza najwięcej! jak się dopadną do żarcia to jakby z rok nie jadły!!! Wszystko pochłaniają!! Co się da!!! Ja to na początku w szoku byłam jak to zobaczyłam a teraz to mi nie dobrze jak to widzę. Nie dość że takie tłuste są to jeszcze jedzą gorzej niż świnie.
Mi kawka tez zawsze pomagała, nawet taka nie mocna. A dzisiaj póki co nic :/

To jak jest gwarancja to super oby tylko nic się teraz nie psuło
ojj samochód to taka skarbonka bez dna :/ też wiem cos o tym :/
Jezu mnie takie osoby załamują jedzą ile wlezie a Tobie będą wciskać że brzydko wyglądasz. Mi babcia wiecznie jedzenie wciska nie rozumie, że nie mam ochoty

No ale gwarancja obejmuje tylko to co mi teraz naprawiali czyli jak coś innego padnie to niestety znowu muszę płacić. Eh nie wiem czy był sens kupić auto w miare nowe jak teraz tylko naprawiać i naprawiać ( kupiłam niestety bite a o tym mi nie powiedzieli )
Stary 2012-03-07, 17:03   #1900
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam sobie kawę bezkofeinową specjalnie po to^^ żeby nie musiec borykać się z problemami ze snem, które i tak mam za duże

Odpowiesz mi co z tym syropkiem
Ja tez mam problemy ze snem ale to nie wina kawy.... chciałabym chodzić spac jak człowiek o normalnej porze a zazwyczaj jest to 2-3 w nocy :/ nie potrafię się przestawić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 17:05   #1901
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam problemy ze snem ale to nie wina kawy.... chciałabym chodzić spac jak człowiek o normalnej porze a zazwyczaj jest to 2-3 w nocy :/ nie potrafię się przestawić
Znam to niestety Oczy jak spodki i heja do 3 w nocy z boku na bok się przewracam zawsze!:/ Ale tak, to juz o 17 zmęczona i o łóżku marzę, jednak jak co do czego przyjdzie, to nic, zero.
Dzisiaj jestem zmuszona do wyjścia, więc zajdę do apteki i kupie ten syropek na wszelki wypadek, żeby mieć go w domu.

Stary 2012-03-07, 17:26   #1902
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja nie znam tego syropu nigdy go nie pilam, ale jak miewam czasami dolegliwosci typu brak porcelanki to pije Normosan! To rewelacja zasze mi pomaga, kosztuje grosze a jest natralny i do tego wspomaga odchudzanie, tazke naprawde goraco Ci polecam! Idz i koniecznie go sobie kup!
Ten Lactulosum mi zawsze pomaga i wystarczy że raz go wypiję a Normosan to ziółka więc wątpię aby mnie ruszyło...i tyle z tym roboty... zalewać, zagotować, przecedzić i ciekawe jak to smakuje? Bo ja nie wiem czy dam radę całą szklankę wypić a zazwyczaj ziółka są okropne :P Chyba póki co zostane przy moim syropku, ale dziękuje kochana za radę zapamiętam w razie czego

Cytat:
No tylko narazie jeszcze nic nie zrobilam! Ale zaraz zabiore sie za pazury a reszte zostawie na wieczor
Ja tez sobie musze pomalować pazury ale nie wiem czy mi się opłaca przy moich dzieciach, bo pewnie zaraz gdzieś lakier zatrę :/

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Dziewczyny załamałam się
Mój mąż dzwonił, że zgubił telefon... ten nowy co mu kupiłam na Święta podłaczał panele słoneczne na dachu i telefon wypadł mu z kieszeni, wpadł do rynny i wleciał do kanalizacji otwierali z chłopakami studzienkę tą kanalizacyjną żeby go znaleźć i dupa utopił się i popłynął. Ryczeć mi się chce bo ja mam na niego mixa i musze płacić co miesiąc 50 zł a telefonu nie ma Mam dosyć!!!! Kiedyś też juz mu kupiłam telefon to mu spadł gdzies tam i rozstrzaskał się na miliony części. Ja nie rozumiem takich ludzi!!! Ja nigdy nic nie zgubiłam, nawet kluczy od domu a on ciągle coś gubi i niszczy!!! nic nie szanuje!!! Jego rodzinka jest taka sama!!! Nienawidze czegoś takiego! Przez to ciagle mamy jakies wydatki i przez jego głupotę kupe kasy tracimy.
Zaraz z nerwów będę ryczeć!!!!!!!!

Cytat:
Znam to niestety Oczy jak spodki i heja do 3 w nocy z boku na bok się przewracam zawsze!:/ Ale tak, to juz o 17 zmęczona i o łóżku marzę, jednak jak co do czego przyjdzie, to nic, zero.
Dzisiaj jestem zmuszona do wyjścia, więc zajdę do apteki i kupie ten syropek na wszelki wypadek, żeby mieć go w domu.
No ja mam tak samo Choćbym chciała to nie zasnę
Też dziś skoczę do apteki po ten syropek

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 17:35   #1903
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail właśnie o tą jogobellę mi chodziło ja tez ją uwielbiam pyszna jest i ma mało kalorii
A co do samochodu to cieszę się, że już naprawili. Oby się więcej nie psuł

Monia dobrze, że później sobie pospałaś a co do zaparć, to ja też uważam, że nasz syropik jest najlepszy mam jeszcze 1/3 w szafce, bo mi został i jak będę miała znów problem to go wezmę
Stary 2012-03-07, 17:38   #1904
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny załamałam się
Mój mąż dzwonił, że zgubił telefon... ten nowy co mu kupiłam na Święta podłaczał panele słoneczne na dachu i telefon wypadł mu z kieszeni, wpadł do rynny i wleciał do kanalizacji otwierali z chłopakami studzienkę tą kanalizacyjną żeby go znaleźć i dupa utopił się i popłynął. Ryczeć mi się chce bo ja mam na niego mixa i musze płacić co miesiąc 50 zł a telefonu nie ma Mam dosyć!!!! Kiedyś też juz mu kupiłam telefon to mu spadł gdzies tam i rozstrzaskał się na miliony części. Ja nie rozumiem takich ludzi!!! Ja nigdy nic nie zgubiłam, nawet kluczy od domu a on ciągle coś gubi i niszczy!!! nic nie szanuje!!! Jego rodzinka jest taka sama!!! Nienawidze czegoś takiego! Przez to ciagle mamy jakies wydatki i przez jego głupotę kupe kasy tracimy.
Kochana to trzeba bedzie mu wyrobic duplikat karty zebyscie mogli miec ze soba kontakt.
I nie przejmuj sie tym, zycie wlasnie takie jest tu sie cholera starasz robisz wszytsko zeby bylo jak najlepiej a pozniej masz taka zaplate
Ja Cie doskonale rozumiem, mam tak samo z moim bratem, tez nic kompletnie nie szanuje, jest paskundy pod tym wzgledem tez mnie krew na niego zalewa. Wyobraz sobie ze np. katowal mnie o karnet na silownie ze on chce koniecznie zaczac cwiczyc i zrobic mase. Kupilam mu ten karnet za 280zl na 3 miesiace open i co on z tym zrobil?
Poszedl raz! Nosz corvaaa mac myslalam ze go rozniose!
I prawie trzy stowy poszly sie j... Masakra dla mnie to jest chore, od tej pory nic odemnie nie dostal i nie dostanie!
Stary 2012-03-07, 17:43   #1905
zooska
Zakorzenienie

Tak to jest z tymi facetami, zawsze coś. Mam wrażenie, że problemy muszą być non stop, bo jak ich nie ma to znaczy, że coś jest nie tak:/
Co do karnetu na siłownię miałam identyczną sytuację ze swoim ex, tylko że karnet na basen. Przeleżał pół roku w portfelu a miał chodzić ze mną, tak tak 2 razy poszedł, potem 3 raz też tylko jako widz, a potem to juz go nie widziałam ani razu czy w wodzie, czy na widowni

Stary 2012-03-07, 17:44   #1906
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dobra zrobilam pazurki

I wrzucam dzisiejsze jadlo:
S: owsianka 3 lyzki oterbow + 2 lyzki musli, mleka 3/4 szklanki
2 S: jablko i 3 plastry wedliny
O: 50g ryzu brazowego z odrobina piersi z kurczaka z jajkiem i lyzka oliwy
K: serek wiejski

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-03-07 o 17:56
Stary 2012-03-07, 17:47   #1907
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra zrobilam pazurki

I wrzucam dzisiejsze jadlo:
S: owsianka 3 lyzki oterbow + 2 lyzki musli, melko 3/4 szklanki
2 : jablko i 3 plastry wedliny
O: 50g ryzu brazowego z odrobina piersi z kurczaka z jajkiem i lyzka oliwy
K: serek wiejski
Ja bym wrzuciła coś na podwieczorek wydaje mi sie troszku za mało...

Stary 2012-03-07, 17:55   #1908
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hej wstałam!!!!!! o 14:30 kuzynka mnie obudziła bo przyszła po kosmetyki z Oriflame Synuś też juz wstał i leżymy sobie. On wcina ser nie chciał nic innego tylko ser! dałam mu kilka plasterków i sobie gryzie zaraz jakiś obiad zrobię to mu wcisnę. Ja to mam takiego nerwa że szok!!!!!! od czwartku nie wypróżniałam się!!!!! No niby przed wczoraj tak odrobinkę ale praktycznie nic więc w ogóle tego nawet nie uznaję za wypróżnienie się. Wypiłam własnie mocną kawę i mam nadzieję że się ruszy, a jak będę w aptece to kupię Lactulosum i będzie stał w szafce w razie czego. No jakaś masakra po prostu!!!!!
I jak tu schudnąć jak się wysr.ać nie można!!!!
No to odespałaś poranne wstawanie
ser? sam? niezbyt wymagający ten Twój synuś
Oj, wiem jaka to męczarnia jak się tyle dni nie można załatwić ja na szczęście uregulowałam sobie to owsianką a kawa+owsianka to już na bank działa u mnie lecę do kibelka jak wystrzelona z procy

Cytat:
Jakie to jest cudne uczucie jak tak wszyscy mówią - Ale Ty schudłaś!!! Ja rok temu to przechodziłam w lutym ważyłam 70 kg a na święta w kwietniu 60 i było to bardzo widać więc każdemu gały wychodziły odwaliłam się jeszcze w białe spodnie i białe szpilki to już w ogóle szwagierki myślałam, że sobie palce z zazdrości pozjadają. Ale było bosko!!!!!! no i dalej tak mam oczywiście, bo one grube maciory są i wiem, że mi zazdroszczą bo to nawet ślepy i głupi by zauważył. Te ich teksty typu " ale ty na twarzy brzydko juz wyglądasz! policzki masz zapadnięte" albo "nie długo anoreksje będziesz miała" to mnie rozśmieszają na maksa
Ooooo, tak zazdrość wszystkich wokół zżera i Cię wtedy wszystkie "przy kości" namawiają do jedzenia, bo wyglądasz jak cień człowieka i zaraz wróżą Ci anoreksję no jak ja nie cierpię takich osób najlepiej to ignorować i robić swoje

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej sorki że nie napisałam już wczoraj ale uczyłam się do późna i dostałam 5 No ale dała łatwe rzeczy
Teraz muszę się nauczyć z niemca na sprawdzian, później lecę na korki z matmy a później uczę się z polaka, więc.. znów do później przepraszam że tak mnie nie ma
Gratulacje!!! Ja wiedziałam, że Ty zdolna dziewuszka Tyle się uczysz to i pięknie wszystko zaliczasz

Idź idź się ucz, my rozumiemy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 17:58   #1909
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
oooooo no to zaszalałaś ze spaniem no i dobrze!! Super, że Rysiu Cie nie nawiedzał to mogłas spokojnie spać
Po Coldrexie to się super śpi
Zdrówka kochana mąż wróci z pracy to pewnie Cie moment wyleczy no w końcu to lekarz
Na obiad pizze mu zamów pewnie się ucieszy
No a tyle rzeczy mi się śniło, że już nawet nie pamiętam co jak ktoś cierpi na bezsenność to polecam Coldrex

Dziękuję już przejął opiekę nade mną
A obiadek mu zrobiłam, dobra żona jestem ziemniaczki pieczone w ziołach, schabowy i surówka jesuuu, ile on zjadł

Cytat:
Dziewczyny załamałam się
O jesuuu, co za niefart do kanalizacji... no wielka szkoda, bo i tak musisz płacić... nie dziwię Ci się, że chce Ci się ryczeć kurde...

Cytat:
Też tak myślę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-07, 18:13   #1910
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Też tak myślę
Wiem wiem kochane ze to imponujaco nie wyglada ale bede sie bronic

A wiec zaczne od tego ze wkoncu mi sie troche zoladek skurczyl i mega najadam sie takimi poracjami i jakbym wiecej zjadla bylabym juz przejedzona. Moge juz smialo powiedziec ze przyzwyczailam sie do takiego jedzenia i bardzo mi to sluzy dlatego niechce przegiac W tym momencie jestem taka pelna ze naprawde wiecej mi nie trzeba.
A po drugie kalorycznie juz przy takim jadlospisie dobijam do 1000 i chcialabym sie miescic w tej skali i jej nie przekraczac, natomiast na utrzymaniu bede chciala jesc juz 1100-1200kcal
Stary 2012-03-07, 18:32   #1911
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Monia dobrze, że później sobie pospałaś a co do zaparć, to ja też uważam, że nasz syropik jest najlepszy mam jeszcze 1/3 w szafce, bo mi został i jak będę miała znów problem to go wezmę
No teraz przynajmniej jakoś funkcjonuję bo gdybym sie nie połozyła to ciężko by było ze mną
Mi na zaparcia też ten syropik zawsze pomagał Miałam go dziś jechac kupic ale juz nie dam rady teściowa zachorowała a moja mama u siostry mojej jest dzieci jej pilnuje bo ta w studio siedzi zdjęcia pstryka.
Ja jutro idę na tą sesje to zajadę do apteki i kupię syrop. Troszkę dziś się załatwiłam już, jednak kawa pomogła ale dopiero po dwóch godzinach jak polatałam trochę z odkurzaczem po domu

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Kochana to trzeba bedzie mu wyrobic duplikat karty zebyscie mogli miec ze soba kontakt.
I nie przejmuj sie tym, zycie wlasnie takie jest tu sie cholera starasz robisz wszytsko zeby bylo jak najlepiej a pozniej masz taka zaplate
Ja Cie doskonale rozumiem, mam tak samo z moim bratem, tez nic kompletnie nie szanuje, jest paskundy pod tym wzgledem tez mnie krew na niego zalewa. Wyobraz sobie ze np. katowal mnie o karnet na silownie ze on chce koniecznie zaczac cwiczyc i zrobic mase. Kupilam mu ten karnet za 280zl na 3 miesiace open i co on z tym zrobil?
I prawie trzy stowy poszly sie j... Masakra dla mnie to jest chore, od tej pory nic odemnie nie dostal i nie dostanie!
Wiem i to juz nie pierwszy duplikat
Najlepsze jest to że on do mnie z tekstem : "Ty się ciesz, że to ja nie spadłem z tego dachu tylko sam telefon" Co za głupek!!!
Na szczęscie ma drugi telefon z niemieckim numerem na który ja własnie dzwonię bo mam za darmo. Na polski numer nie dzwoniłam do niego bo on roaming by płacił. Gdyby nie to że on ma w mixie ten polski numer to byśmy duplikatu nie robili a tak to trzeba.... i to dopiero na Święta zrobi jak przyjedzie do Polski bo inaczej się nie da :/
No to widzę że brat tez się ładnie wyrolował.... mi by było głupio, że ktoś na mnie tyle kasy wydał a ja bym to olała..... Nie potrafiłabym tak zrobić. Kase bym oddała przynajmniej. Ja od zawsze powtarzam że faceci to dziwny gatunek, mają wszystko gdzieś i nie doceniają nas kobiet
A dla brata bym kazała oddać kase gdyby mnie tak potraktował.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Tak to jest z tymi facetami, zawsze coś. Mam wrażenie, że problemy muszą być non stop, bo jak ich nie ma to znaczy, że coś jest nie tak:/
Co do karnetu na siłownię miałam identyczną sytuację ze swoim ex, tylko że karnet na basen. Przeleżał pół roku w portfelu a miał chodzić ze mną, tak tak 2 razy poszedł, potem 3 raz też tylko jako widz, a potem to juz go nie widziałam ani razu czy w wodzie, czy na widowni
No dokładnie! Życie bez problemów???? taka opcja nie istnieje, chyba że w bajkach.
Oo następny bohater! kupić mu karnet to też ma to gdzieś
Bo to powinno być tak jak kiedyś było za dawnych czasów - to facet powinien kupować wszystko kobiecie i traktować ją jak księżniczkę i być zadowolonym, za to że ta kobieta w ogóle zachciała z nim być

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 18:34   #1912
Gosia2011
Rozeznanie

Hej kobietki, ale mam jakoś ostatnio mało czasu.. nawet was nie czytałam, bo nie dałabym rady, zaczęłam jeść na kolację serek wiejski z wędliną i korniszonem a na śniadanie owsiankę, co pomogło na wypróżnienia
Ech... przeszkadza mi moja waga i mój wielki odstający brzuch no do wakacji muszę zrzucić chociaż z 7 kg do czerwca..zmieni ę troszkę posiłki, nie mogę się doczekać wiosny! I tych sałatek, warzyw! Będą tańczę a poza tym mamy ogródek na wsi to zawsze się coś przywiezie,bo teraz drogo wychodzi nawet głupią sałatę kupić. jutro zrobię sobie zakupyupoluję pekińską... najbardziej w zimie brakuje mi pomidorków takich normalnych czerwonych! a nie napakowanych chemią.. może nie powinnam ich teraz tykać

Cytat:

Dziewczyny załamałam się
oojej no to ładnie mi jeszcze też nie udało się zgubić telefonu to szczególnie tfu tfu...jak go nie mam dłużej w zasięgu ręki to panikę sieję

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 18:37   #1913
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu mnie takie osoby załamują jedzą ile wlezie a Tobie będą wciskać że brzydko wyglądasz. Mi babcia wiecznie jedzenie wciska nie rozumie, że nie mam ochoty

No ale gwarancja obejmuje tylko to co mi teraz naprawiali czyli jak coś innego padnie to niestety znowu muszę płacić. Eh nie wiem czy był sens kupić auto w miare nowe jak teraz tylko naprawiać i naprawiać ( kupiłam niestety bite a o tym mi nie powiedzieli )
Babcia to jeszcze ujdzie bo ona jest starej daty i została wychowana na innych zasadach. Ale te młodsze wszystkie ? szwagierka ma 35 lat a ta druga 40 i takie teksty do mnie? Niech się najpierw spojrzą na siebie a potem innych oceniają. Lepiej być chudym niż grubym moim zdaniem.
Ja to już się nauczyłam, że to co nowe nie znaczy lepsze niby teoretycznie powinno być ale w praktyce wychodzi inaczej :/ teraz niby technika taka nowoczesna itd, ale wszystko produkowane jest na odwal, żeby tylko norma schodziła w fabrykach. Wiem jak to jest bo pracowałam w fabryce telewizorów i paneli słonecznych. Nie ważne czy coś dobre czy nie, trzeba było pakować i wysyłac do klienta no bo norma dzienna musi być wyrobiona głupota na maksa.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 18:45   #1914
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Hej kobietki, ale mam jakoś ostatnio mało czasu.. nawet was nie czytałam, bo nie dałabym rady, zaczęłam jeść na kolację serek wiejski z wędliną i korniszonem a na śniadanie owsiankę, co pomogło na wypróżnienia
Ech... przeszkadza mi moja waga i mój wielki odstający brzuch no do wakacji muszę zrzucić chociaż z 7 kg do czerwca..zmieni ę troszkę posiłki, nie mogę się doczekać wiosny! I tych sałatek, warzyw! Będą tańczę a poza tym mamy ogródek na wsi to zawsze się coś przywiezie,bo teraz drogo wychodzi nawet głupią sałatę kupić. jutro zrobię sobie zakupyupoluję pekińską... najbardziej w zimie brakuje mi pomidorków takich normalnych czerwonych! a nie napakowanych chemią.. może nie powinnam ich teraz tykać
Cześć Gosiu
Mi też pomogła owsianka na wypróżnienia więc polecam!
I również nie mogę się doczekać wiosny i wszystkich dobroci ziemi! Warzywek, owoców bez chemii ehh...
Muszę spiąć bo czuję, że nie chudnę i za mało się staram... dzisiaj nie poszłam na siłownię, bo jestem chora i już mam wyrzuty sumienia, że nie ćwiczyłam...
Stary 2012-03-07, 18:52   #1915
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No to odespałaś poranne wstawanie
ser? sam? niezbyt wymagający ten Twój synuś
Oj, wiem jaka to męczarnia jak się tyle dni nie można załatwić ja na szczęście uregulowałam sobie to owsianką a kawa+owsianka to już na bank działa u mnie lecę do kibelka jak wystrzelona z procy
Mój synek to w ogóle jest mało wymagający, chleb suchy albo tylko z masłem, żadnych obiadów nie chce jeść, chyba że same ziemniaki albo samego schabowego, No i lubi zupy więc to też fajnie, bo ugotuje cały garnek i jest na pare dni
Ja też tak miałam przez rok czasu! Super się załatwiałam, ale teraz odkąd przeszłam na dietę i przestałam się obżerać to organizm zwariował.... ale pewnie nie długo się wyreguluje
Ja dzisiaj po kawce też poszłam na kibelek ale po dwóch godzinach gdzieś i to jak zaczęłam sprzątać, wszystko mi się wymieszało w brzuchu i udało mi się załatwić ale też niewiele...... :/

Cytat:
Ooooo, tak zazdrość wszystkich wokół zżera i Cię wtedy wszystkie "przy kości" namawiają do jedzenia, bo wyglądasz jak cień człowieka i zaraz wróżą Ci anoreksję no jak ja nie cierpię takich osób najlepiej to ignorować i robić swoje
Tez nie lubię takich ludzi. Niech się spojrzą na siebie a potem oceniają innych. Zazdrość ludzka normalnie nie ma granic!

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
No a tyle rzeczy mi się śniło, że już nawet nie pamiętam co jak ktoś cierpi na bezsenność to polecam Coldrex

Dziękuję już przejął opiekę nade mną
A obiadek mu zrobiłam, dobra żona jestem ziemniaczki pieczone w ziołach, schabowy i surówka jesuuu, ile on zjadł
Noo Coldrex jest świetny na sen ale codziennie go pić? uzależnić się można no i te sny po nim ....
Dobrze, że mąż się juz zaopiekował Tobą moment wyzdrowiejesz
Łojej! taki obiad to chyba każdy by zjadł bez opamiętania na prawde dobra żonka z Ciebie

Cytat:
O jesuuu, co za niefart do kanalizacji... no wielka szkoda, bo i tak musisz płacić... nie dziwię Ci się, że chce Ci się ryczeć kurde...
weź.... brak mi słów normalnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 18:54   #1916
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ten Lactulosum mi zawsze pomaga i wystarczy że raz go wypiję a Normosan to ziółka więc wątpię aby mnie ruszyło...i tyle z tym roboty... zalewać, zagotować, przecedzić i ciekawe jak to smakuje? Bo ja nie wiem czy dam radę całą szklankę wypić a zazwyczaj ziółka są okropne :P Chyba póki co zostane przy moim syropku, ale dziękuje kochana za radę zapamiętam w razie czego

Ja tez sobie musze pomalować pazury ale nie wiem czy mi się opłaca przy moich dzieciach, bo pewnie zaraz gdzieś lakier zatrę :/

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Dziewczyny załamałam się

No ja mam tak samo Choćbym chciała to nie zasnę
Też dziś skoczę do apteki po ten syropek
Jezu to masz przygody. No faceci jacyś nieogarnięci mój tż też ciągle coś psuje. Kupiłam mu koszulke tak mi sie podobała to co z nią zrobił najpierw chciał wyprasować przy czym żelazko połozył na łóżku i sie tak przetopiło z tego materiału i się nie kapnął i ciach na koszulkę żelazkiem, ok jakoś udało mi się to zeskrobać nie było ani śladu, po czym tak ją wyprał ze sie skurczyła Dostał kubek to kot mu zwalił i się pobił, a pytam czemu stoi na półce jak on jest do picia a nie oglądania to mu szkoda było No porażka . Nie wspomnę o perfumach które dostał pod choinkę już rozbite no ale to wybaczam bo sama przypadkiem stłukłam perfumy od niego

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail właśnie o tą jogobellę mi chodziło ja tez ją uwielbiam pyszna jest i ma mało kalorii
A co do samochodu to cieszę się, że już naprawili. Oby się więcej nie psuł
Pycha jest
No mam nadzieje, że teraz samochód będzie jeździł bez zarzutu

Cytat:
Ja bym chyba brata zabiła Nawet nie myślą, że ktoś ciężko pracuje na te pieniądze potem kupisz coś wydasz kupę kasy i zero pożytku. Jeszcze jakbyś jakiś nietrafiony prezent to co innego, ale jak ktoś chce i potem nie korzysta to tragedia

Cytat:
Babcia to jeszcze ujdzie bo ona jest starej daty i została wychowana na innych zasadach. Ale te młodsze wszystkie ? szwagierka ma 35 lat a ta druga 40 i takie teksty do mnie? Niech się najpierw spojrzą na siebie a potem innych oceniają. Lepiej być chudym niż grubym moim zdaniem.
Ja to już się nauczyłam, że to co nowe nie znaczy lepsze niby teoretycznie powinno być ale w praktyce wychodzi inaczej :/ teraz niby technika taka nowoczesna itd, ale wszystko produkowane jest na odwal, żeby tylko norma schodziła w fabrykach. Wiem jak to jest bo pracowałam w fabryce telewizorów i paneli słonecznych. Nie ważne czy coś dobre czy nie, trzeba było pakować i wysyłac do klienta no bo norma dzienna musi być wyrobiona głupota na maksa.
Ale wiesz ja jej nie przetłumaczę, że jadłam obiad pół godziny temu to ona mi rosołu nalewa
Mój samochód to chyba na ostatniej zmianie składaliByle szybko byle złożyć
Stary 2012-03-07, 19:03   #1917
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
swoje warzywka to super sprawa jakbym miała ogródek to też bym sobie w nim warzywka posiała Ja uwielbiam takie pomidory prosto z krzaka tak samo i truskawki i zielony groszek
Super, że zmieniłaś troszkę swoje menu może waga będzie szybciej spadała

Cytat:
oojej no to ładnie mi jeszcze też nie udało się zgubić telefonu to szczególnie tfu tfu...jak go nie mam dłużej w zasięgu ręki to panikę sieję
no mi też nie..... bym sie chyba zaryczała jakby mi telefon zginął. Mam w nim tyle zdjęć i numerów. No i nadal go spłacam bo mam w mixie.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-07, 19:06   #1918
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej laseczki
Nie pisałam, bo miałam troche spraw na głowie, firma sie przenosiła , nadrabiałam spotkania ze znajomymi i jakos czas leciał
Ale juz bede na bieżąco
Stesknilam sie za naszym wątkiem i za Wami

Dietka jakos idzie zaczelam pic duzo wody i kupiłam karnet na siłownie teraz codziennie przed praca bede smigac na godzinke

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 19:20   #1919
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No faceci jacyś nieogarnięci mój tż też ciągle coś psuje. Kupiłam mu koszulke tak mi sie podobała to co z nią zrobił najpierw chciał wyprasować przy czym żelazko połozył na łóżku i sie tak przetopiło z tego materiału i się nie kapnął i ciach na koszulkę żelazkiem, ok jakoś udało mi się to zeskrobać nie było ani śladu, po czym tak ją wyprał ze sie skurczyła Dostał kubek to kot mu zwalił i się pobił, a pytam czemu stoi na półce jak on jest do picia a nie oglądania to mu szkoda było No porażka . Nie wspomnę o perfumach które dostał pod choinkę już rozbite no ale to wybaczam bo sama przypadkiem stłukłam perfumy od niego
O ludzie Faceci to czasem nie myślą

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej laseczki
Nie pisałam, bo miałam troche spraw na głowie, firma sie przenosiła , nadrabiałam spotkania ze znajomymi i jakos czas leciał
Ale juz bede na bieżąco
Stesknilam sie za naszym wątkiem i za Wami

Dietka jakos idzie zaczelam pic duzo wody i kupiłam karnet na siłownie teraz codziennie przed praca bede smigac na godzinke
Hej no właśnie dawno Cię nie było super, że już jesteś

No i fajnie, że kupiłaś karnet razem z dietką da na pewno rezultaty też w to wierzę
Stary 2012-03-07, 19:24   #1920
meeedzik
Zakorzenienie

Monia oj to szkoda, że spadł mu ten telefon ale faceci to tacy są i nic nie poradzisz
Mój Tż tak samo jak brat Czekoladki kupił karnet na siłownie przed świętami i tylko raz był! A jak go prosiłam, żeby na mnie przepisał, że ja przez ten miesiąc będę chodzić to się nie zgodził i nie przepisał tez mnie to wkur... ! Albo kupił dobie jakąś odżywkę, bo miał ćwiczyć na masę no i oczywiście wypił parę razy a teraz odżywka leży i to 3 wiaderka bo to jakaś w proszku białkowa ! Na a do tego ciężarki, też nakupował, bo miał ćwiczyć, a nie ćwiczy brak słów po prostu!

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości