|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Czy ktoras wie jak do Węgrzyna trafic z dworca pkp jaki autobus i skad???ktoras jechala autobusem do neigo czy tlyko smaochodem???
|
![]() ![]() |
![]() |
#9392 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() A co tutaj tak spokojnie jak nigdy ![]()
#9393 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9394 |
Raczkowanie
|
Pewnie tak ciekawe czy ja jakiegos habazia dzisiaj dostane
![]()
#9395 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9396 |
Raczkowanie
|
celina77 a dziekuje bardzo
![]()
#9397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9398 |
Konto usunięte
|
Mya zajrzyj proszę do mojej wyjściówki i powiedz co myślisz... I jakie implanty by pasowały itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9399 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A w Trójmieście nikogo popularnego ![]() Hihi- normalnie jakbyś moje plusy zamieniła w minusy, a minusy w plusy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9400 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie wiem jak inni lekarze, ale on powiedział, że wsadza taki woreczek (nie wiem jak się to fachowo nazywa) i napełnia go (i wtedy mu chciałam powiedzieć: ale ja chcę normalne implanty a nie takie baloniki napełniane ale się powstrzymałam ![]() ![]() a jeszcze kamień spadł mi z serca jak powiedział, że Mentory to on ma max 450 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9401 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9402 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9403 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9404 |
Zadomowienie
|
!Zabulek Ty masz te akcje... jak to przeczytałam to się przeraziłam...
Jooasi jaką my mamy projekcję implantów? Wy byście brały inne... Ja też ale wstyd sie przyznać- nie można narzekać ![]() ![]() ![]() ...a no i byłam u mojego tatoo zapisał mnie na węża... na 17Maja ![]() mówie "jaja to takie z tym terminem?" ale niestety poważnie mówił. Trzeba uzgadniac jak operację cycków prawie- z takim wyprzedzeniem. Zapisałam się w końcu na zajęcia fitness.. wczoraj na spinningu (chyba najmłodsza byłam) a nie dawałam rady... chyba najsłabsza tam byłam a tyłek mam tak bolący od tego twardego siadełka że nie mogę siedzieć ![]() dziś ide pierwszy raz na ZUMBE Yeah! Pewnie ja sierota za układem nie nadążę. Muszę w końcu ubić to "męncho" . MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE MIALAM URO WE WTOREK ALE SIEDZIALAM CICHO BO SIE JUŻ NIE LUBIE STARZEC ![]() ![]() Powiem Wam - smutna sprawa- ale jak mam kupić sobie stanik taki pseudo sexowny- usztywniany to "coś" mnie strzela na miejscu. Wszystko mnie tam piję, cycków nie zbiera, nie podnosi, nie eksponuje, już lepiej BEZ ! ![]() na dzien kobiet piosenka : http://www.youtube.com/watch?v=0Mlds...&lf=plpp_video
#9405 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9406 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze co do dr Kasprzyka mogę tylko potwierdzić, że niekoniecznie robi małe piersi jeżeli od poczatku się wie, czego się chce. Jak wysłałam do niego maila i pisałam, że chcę uzyskać rozmiar 70E to napisał, że nie ma żadnego problemu i to bez mierzenia mnie. Napisał też, że jedynie wielkość wkładki do uzyskania takiego wymiaru będzie musiał obliczyć na konsultacji. Mówiąc, że chcecie małe po prostu ułatwiłyście mu zadanie i może zrobić to co mu się podoba. Nie zaznaczyłyście, że chcecie odpowiednio duży implant do wypełnienia zwisków. Ciekawi mnie tylko co by zrobił, gdybyscie uparły się na choćby trochę większym rozmiarze i powiedziały, że w innym wypadku nie zrobicie operacji
![]() A i ja również życzę wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet ![]() Celinko faktycznie prezencik piękny na dzisiaj, ale zdaj nam tutaj relację zaraz po powrocie ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-08 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#9407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale cały czas się sama jeszcze waham czy 335 to w moim przypadku nie będzie too much ![]() Dziewczyny, pomyślcie, jemu na prawdę jest wszystko jedno ile nam wsadzi do piersi, przecież to nie on będzie z tym na codzień żył tylko my więc moim zdaniem też zależy mu abyśmy były zadowolone z efektu... Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-03-08 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9408 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- ...napisze od razu jak wrócę co i jak... ...jestem w poczekalni...palpitacja sięga ZENITU! Jakby kwalifikaca do zabiegu było ciśnienie mierzona przed wejściem to bym na bank się nie załapała Hahaha! Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-08 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9409 |
Raczkowanie
|
Celina NORMALNE HAHA, ja przed wejsciem do kliniki nie moglam oddychac
![]() a co np. z blizna po zmianie implantów, ciecie w tym samym miejscu jest??? ja nasteopne biore anatomiczne i wieksze haha Joasi a ja lubie takie piersi jak ty masz, bo one wygladaja mega naturalnie i jak niby ci nie sterczą??? u mnie chyba przedziałek mógłby byc mniejszy ![]() ![]() jak piore w rekach coś to mi sie cycki na boki rozłażą..widze to w lustrze hahaha my kobiety to jesteśmy porąbane..najlepiej to sie podejmuje decyzje co do wielkosci i implantu siedzac przed operacja z rok w tym watku ![]() ![]() Gipsy słonko nie dołuj się prosze ![]() Zabulek ozesz tyyy , sama sobie to wydłubałaś ...twarda babeczka z ciebie, ja chyba tez zaraz sobie utne mojego nowego dziwnego pieprzola na łonie ![]() Kicia używałam plastrów i też mało co sie wyrwało haha, chodziło mi bardziej o wosk w salonie ![]() ![]() a ztym rakiem to zart:?????:/ i widze własnie ze jestescie wieczorami aktywnee, a ja to różnie, zalezy od czsasu i od Tż ![]()
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm ![]() ![]() Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2012-03-08 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#9410 |
Zadomowienie
|
Mirabelko no z tym rakiem to nie żart. Kiedyś miałam ropne zapalenie skóry na całym ciele, również niestety bikini i te okolice i lekarka musiała mnie całą oglądnąć, wtedy właśnie mi to powiedziała jak zobaczyła u mnie tą "łysinke". Jak byłam u ginekologa będąc w ciąży też o to zapytałam, bo mnie to bardzo ciekawiło. Potwierdziła. Może zachorowanie na to paskudztwo nie jest aż takie ogromne, ale ponoć większe. Dlaczego tak to już nie pamiętam, ale właśnie ta informacja utkwiła mi jakoś w pamięci, dlatego lepiej ostrożnie z tym.
Milenko oczywiście jest możliwa zmiana implantów na większy, ale troszkę bez sensu robić operacje więdząc, że za niedługo będzie się chciało ją powtarzać. Do tego też dochodzą kwestie finansowe. Nie każdy niestety szasta pieniędzmi. Rozumiem, gdy naprawdę nie da się wsadzić nic większego, bo warunki anatomiczne na to nie pozwalają. Ale jeśli można to inna sprawa.
#9411 | ||||
Raczkowanie
|
Oj gaduly, gaduly, 2 dni tu nie zagladalam bo praca mi nie dala. Dzis zagladam, a tu tyle nowych wiadomosci
![]() Cytat:
Nie wiem co z wysokosciaw anatomkach. W okraglaczkach to nie problem bo szerokosc i wysokosc, z racji ksztaltu, sa takie same. Ale w anatomkach ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Pamietaj, ze ta nabrzmiala gora nieco sie zmiejszy i pomysl jak to bedzie wtedy pieknie wygladalo ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Mnie tez ![]() Krem do depilacji u mnie sie nie sprawdza, musialabym robic chyba co kilka dni a ja len jestem ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-03-08 o 18:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#9412 |
Zadomowienie
|
Mirabelko zapomniałam tylko dodać. Jak szukałam informacji na necie to o raku nic nie znalazłam, ale pisało że jest większe ryzyko na jakieś wirusy i bakterie, bo włosy są barierą ochronną i że trzeba uważać, używając maszynki bo można się HIVa nabawić:/:/ Ciężko mi powiedzieć ile w tym wszystkim prawdy. Ale też jest tak, że palacze są ostrzegani przed rakiem płuc a przecież ułamki z tych osób to spotyka.
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Andzikus tu na dole stronki masz odnośniki do galerii: http://www.art-med.com.pl/32,powiekszenie.html
#9413 |
Raczkowanie
|
.[/QUOTE]Milenko oczywiście jest możliwa zmiana implantów na większy, ale troszkę bez sensu robić operacje więdząc, że za niedługo będzie się chciało ją powtarzać. Do tego też dochodzą kwestie finansowe. Nie każdy niestety szasta pieniędzmi. Rozumiem, gdy naprawdę nie da się wsadzić nic większego, bo warunki anatomiczne na to nie pozwalają. Ale jeśli można to inna sprawa
Kicia, źle mnie zrozumiałaś!! nie chodziło mi o powtórną operację bo to jakiś koszmar - przynajmiej dla mnie - ale o to że przed operacją nawet jak masz wybrany rozmiar implantu to jeszcze możesz podjąć decyzję że chcesz większy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9414 |
Zadomowienie
|
Milenko ah faktycznie, musiałam źle zrozumieć
![]() Ehh...a wiecie co, mój mąż zapomniał, że dzisiaj dzień kobiet i ani życzeń nie złożył, ani buziaka nie dał
#9415 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kicia_nh;32804646]Milenko ah faktycznie, musiałam źle zrozumieć
![]() ale z tego co wiem u Kasprzyka akurat można zmienić nawet w dniu operacji co mnie cieszy bo mam sporo czasu do namysłu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślał, że świetny żart mu się udał i nie mógł zrozumieć, dlaczego jestem taka wściekła. No idiota po prostu. A teraz nadskakuje i przeprasza, "bo to był przecież taki żarcik"... Oooo, widzę, że Celinka jest on-line - zdradzaj, kochaniutka, co tam nasza Pani Doktor zaproponowała ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-03-08 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Andzikus dzięki kochanie...się niecierpliwię, czy się co nie poprzesuwa, czy będą równe, itd. ![]() Ej dziewczyny please powiedzcie mi czy to normalne, że jak dotykam okolic mostka i pod obojczykami, to tak jakby tam powietrze siedziało i bulgotało...jakbym tam wodę gazowaną miała...albo folię szumiącą, nie wiem co to, czy alarmować lekarza ![]() Milenka doctorcito ma wszystkie rozmiary do wyboru ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9418 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napisz prosze wreszcie co nosisz na cycuchach bo juz 3-ci raz Cie pytam ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-03-08 o 19:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9419 |
Raczkowanie
|
o Mune się pojawiła... jak tam się czujesz kochana?
![]() dziewczyny już raz się pytałam ale żadna mi nie odpowiedziała więc natrętnie ponawiam: 1. jak długo po op nie byłyście w stanie prowadzić auta? 2. czy któraś może gra w tenisa i może mi powiedzić jak długo po op nie mogłyście grać? ![]() i jeszcze kwestia drenów... dlaczego jedni lekarze stosują a inni nie? od czego to zależy? Kasprzyk chyba nie wkłada drenów z tego co się orientuję... Mune??? Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-03-08 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#9420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten mój sobie przypomniał własnie. Po rozmowie z siostrą dziwnym trafem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.