|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() Co do reszty to nie wiem, ale aktywność tego typu to chyba po minimum 3 miesiącach według zaleceń. Auto mam zamiar prowadzić we wtorek, nie wiem jak będzie, ale spróbuję . kicia no wiesz, takie hokus pokus...? dobrze, że się nie dajesz ![]() Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-03-08 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9422 |
Rozeznanie
|
No to już pisze...podnoszenie tylko o implancie niema mowy.mieszane mam uczucia ale się nie sprzeciwiam, te blizny mnie przerażają!
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Pisze na raty bo net mi spyla a siedzę teraz u gina w poczekalni... |
![]() ![]() |
![]() |
#9423 |
Raczkowanie
|
Mune nie miałam czegos takiego ale juz zdarzaly sie takie sytuacje i dziewczyn i nie było to cos groźnego..oczywiscie skonsutlowac to z lekarzem możesz.
Kicia fakt z tym paleniem ...a co z wyrywaniem czy stosowaniem wosku..ta sama reguła co do raka?? normalnie masakra jakaś ja mam juz serdecznie dośc co jakis czas jakies krostki czy coś w tym miejscu ehh pozatym tyle kobiet dba w ten sposób o mioejsce intymne..paranoja Milenka ja z racji że nie musiałam to przez 3 tyg. sie do auta nie dotykałam..aczkowliek po 21,5 tyg podajże wsiadłam i sprobowałam wrzucic bieg to gwiazdy zobaczyłam ..gawendolinka np. szybko doszła do siebie bo po 3 dniach podajże robiła ćwiczenia ... i też po 1 tyg. dziewczynki prowadziły. i łatwiej miały te co miały automatyczna skrzynie biegów hihi bosze i oprzypomnialo mi sie..kto pisał TKMAX ..mój ulubviony sklep//to był ..z kilka razy w tyg tam wpadałam i zawsze coś fajnego niepowtarzalnego wyniuchałam za smieszna cene ...dzis w strojach tez bym poszalała..wtedy sie od nich wzbraniałam;/ a szkodaaa bylyby na dzis haha teraz mieszkam na zadupiu i jak chce polazic po sklepach to musze sie kuzwa na wyprawe szykowac ehhhh szlak by to co do drenow jak mi lekarz mówił..to ich nie powinno być..rana powinna byc dobrze zabezpieczona....chyba to co by powodowalo krwotok czy jak..pisze swoimi słowami ..nie pamietam jak on to ujął..chyba że sie wywyższał haha
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm ![]() ![]() Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2012-03-08 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#9424 |
Raczkowanie
|
Moja doktor mowila, ze ruchy jak przy grze w tenisa sa najgorsze bo wypychaja implant spod miesnia wiec byc moze, ze potrzeba nawet wiecej jak 3 miesiecy.
#9425 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Wrócę do rozmiaru sprzed |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9426 |
Zadomowienie
|
Kochana pani doktor napewno bardzo dobrze Ci radzi. Lepiej tak niż na siłe próbować poupychać implanty giganty i mieć jeszcze większy problem. I co zrobisz w takiej sytuacji? Poddasz się zabiegowi podwieszenia piersi?
#9427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9428 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wróżek...Ja zupełnie nie wierzę, ale moja bratowa ma hopla na tym punkcie, duuużo by pisać na ten temat...Ona nawet koresponduje z jakimiś szamanami z drugiej półkuli!!! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9429 |
Zadomowienie
|
Mirabelko wydaje mi się, ze tu nie chodziło o samo golenie lecz pozbywanie się włosków. Jak już pisałam są naturalną barierą ochronną. Ale jeżeli się chce to przecież można pozbyć się owłosienia i stosować żele antybakteryjne do higieny intymnej. Ja takowe stosuje na codzień i nawet nie wiem co to podrażnienie czy swędzenie, nawet jak raz na jakiś czas opitole się do zera
![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-08 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#9430 |
Konto usunięte
|
Mirabelko widzę, że miałaś operację pod koniec kwietnia. I jak wyglądały Twoje wakacje? Mogłaś się normalnie opalac? Nosiłaś od czasu do czasu kostium normalny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() może wogóle okaże się że taki sport przy implantach jest niewskazany już widzę oczyma wyobraźni jak uderzam backhand i implant wyskakuje mi spod mięśnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9432 |
Zadomowienie
|
Mirabella tak dla pocieszenia Ci napiszę, że lekarze już mnie tyle razy uśmiercili, że biore sobie do serca te rady jak mam na to ochotę a jak mi się odwidzi to to olewam
![]() ![]() Anika hehe, efekt uboczny, fajnie to ujął. No tak, wróżki temat rzeka, ale są niektóre takie skubane, że im się to sprawdza, ale nawet do takich rzeczy trzeba podchodzić z dystansem. Mune a choćby mi wywróżyła, że się przekręcę to nie zmienie zdania. Nie po to tyle czekam na to, żeby jakieś karty dyktowały mi co mam robić. Jestem pozytywnie nastawiona i wiem, że będzie dobrze. W końcu złego diabli nie biorą ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-08 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#9433 |
Raczkowanie
|
hej laski? jak idzie swietowanie?u nas raczej srednio sie ten dzien swietuje!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mirabela ja tez bralabym anatomy!!! ![]()
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-03-08 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#9434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() po takich ćwiczeniach to chyba orzechy pośladkami będziesz tłukła ![]() ![]() ![]() a co tam z tymi staniorami masz za problem?? ja myślałam, ze jak szalona po sklepach z bielizna latać bede tymczasem byłam raz po operacji i jakoś mnie nie ciągnie w tamtym kierunku ![]() ![]() ![]() Mirabellko jak Ty mi jeszcze raz napiszesz o naturalności moich piersi to się załamie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9435 |
Raczkowanie
|
Celinko, widać tak będzie najlepiej, pani dr wie co mówi
![]() ![]() Co do bąbelków, to już wiem, wszystko ok, opuchnięta jestem i powietrze się nazbierało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9437 |
Wtajemniczenie
|
Celinko to chyba troche zaskoczona jesteś, co? ja myślałam że bedzie podciąganie z implantem potrzebne ale widocznie jak się weźmie w garść Twojego cycka to masz dużo zdrowej mocnej tkanki w środku
![]() ![]() ![]()
#9438 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9439 |
Wtajemniczenie
|
Milenka co do tenisa, to myśle ze długo trzeba na powrót do niego czekać, ja jestem 3 miesiące po operacji i przy każdym napięciu mięśni czuje cycki. nie wyobrażam sobie obciążać tych mięśni teraz podnoszeniem sztangi, pompkami czy tenisem. ale Zabulek chyba śmigała
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Celinka dzielna babeczka jesteś, super ![]() trzeba się Mya zapytać czy zna od Skwierczowej babeczki po podwieszaniu, może by można kogoś oblukać ![]()
#9440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9441 |
Raczkowanie
|
Jooasi, jeszcze raz byłam w Twojej galerii bo nie mogę się napatrzeć takie masz odlotowe
![]() ![]() Jooasi jeszczę pytanko: jak długo spałaś/leżałaś tylko na plecach? od kiedy mogłaś komfortowo leżeć na boku i brzuchu? jeśli wogóle... Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-03-08 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#9442 |
Wtajemniczenie
|
Milenko dziękuję ale to jest właśnie kobieca natura potworna, ze nigdy nie jesteśmy z siebie zadowolone
![]() ![]() ![]()
#9443 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a Ty Joas boj sie Boga! na takie slicznotki narzekac!!
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-03-08 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9445 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zauważcie, że piersiątka innych dziewczyn podziwacie, wychwalacie (i słusznie, bo są piękne, każde po kolei, mimo, że tak różne) a w swoich na siłe doszukujecie się jakiś wad, niedoskonałości
![]() ![]()
#9446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kiedy zaczęłyście dziewczyny spać na płasko (lub te okolice). ja ciągle na siedząco praktycznie i dzisiaj zaszalałam i ułożyłam pod kątem 45-50st. poszłam spać ok. 1 a przed 5 obudził mnie ból pod pachami ale jakoś dalej zasnęłam. obudziłam się po 8 i nawet nie bardzo bolało ale jak usiadłam to zostałam tak na jakieś 15minut i mnie pod pachami bolało. czy to jest normalne, że ciągle mnie tam boli- pod pachami tam gdzie jest stanik. nie wiem jak to wytłumaczyć ale to jest taki ból, że nie jestem w stanie normalnie oddychać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a tak na marginesie to czy któraś z Was miała zmniejszaną otoczkę/brodawkę sutkową bo ja chciałabym swoją prawą paskudę zmniejszyć ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mialam jedna brodawke podciagana troszeczke.bo na roznej wysokosci byly.
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-03-08 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9449 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej kobitki
![]() Najlepsze zyczenia dla najlepszych kobitek ![]() Wpadlam zlozyc zyczonka w tym naszym dniu ![]() ![]() ![]() Zaczelam wczoraj A6W, wiec prosze kciukasy trzymac ![]() ![]() ![]() Oczywiscie robilam te dwa dni bez sciagi i sie rozpedzilam, bo zamiast 1 i 2 serii robilam juz po 3 ![]() ![]() Milego wieczorka i ide odpoczac ![]() GWEN jak tam na zumbie??? Bylas juz??? ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak tam panienki Toniu??? ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9450 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny widziałam,że był poruszany temat depilacji
![]() Ja od roku depiluje nogi i bikini woskiem u kosmetyczki jak dobrzy pójdzie to za następny rok już nie wiele będę miała do usuwania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.