Powiększanie piersi cz.7 - Strona 315 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 19:12   #9421
mune
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
o Mune się pojawiła... jak tam się czujesz kochana?

i jeszcze kwestia drenów... dlaczego jedni lekarze stosują a inni nie? od czego to zależy?
Kasprzyk chyba nie wkłada drenów z tego co się orientuję... Mune???
u mnie oki , dzięki drenów nie ma, ale w niektórych przypadkach może się okazać, że trzeba założyć....ale zazwyczaj raczej nie.

Co do reszty to nie wiem, ale aktywność tego typu to chyba po minimum 3 miesiącach według zaleceń.

Auto mam zamiar prowadzić we wtorek, nie wiem jak będzie, ale spróbuję .

kicia no wiesz, takie hokus pokus...? dobrze, że się nie dajesz

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-08 o 19:14
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:18   #9422
celina777
Rozeznanie

No to już pisze...podnoszenie tylko o implancie niema mowy.mieszane mam uczucia ale się nie sprzeciwiam, te blizny mnie przerażają!

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Pisze na raty bo net mi spyla a siedzę teraz u gina w poczekalni...
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:20   #9423
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Mune nie miałam czegos takiego ale juz zdarzaly sie takie sytuacje i dziewczyn i nie było to cos groźnego..oczywiscie skonsutlowac to z lekarzem możesz.

Kicia fakt z tym paleniem ...a co z wyrywaniem czy stosowaniem wosku..ta sama reguła co do raka?? normalnie masakra jakaś
ja mam juz serdecznie dośc co jakis czas jakies krostki czy coś w tym miejscu ehh
pozatym tyle kobiet dba w ten sposób o mioejsce intymne..paranoja

Milenka ja z racji że nie musiałam to przez 3 tyg. sie do auta nie dotykałam..aczkowliek po 21,5 tyg podajże wsiadłam i sprobowałam wrzucic bieg to gwiazdy zobaczyłam ..gawendolinka np. szybko doszła do siebie bo po 3 dniach podajże robiła ćwiczenia ... i też po 1 tyg. dziewczynki prowadziły. i łatwiej miały te co miały automatyczna skrzynie biegów hihi

bosze i oprzypomnialo mi sie..kto pisał TKMAX ..mój ulubviony sklep//to był ..z kilka razy w tyg tam wpadałam i zawsze coś fajnego niepowtarzalnego wyniuchałam za smieszna cene ...dzis w strojach tez bym poszalała..wtedy sie od nich wzbraniałam;/ a szkodaaa bylyby na dzis haha
teraz mieszkam na zadupiu i jak chce polazic po sklepach to musze sie kuzwa na wyprawe szykowac ehhhh szlak by to

co do drenow jak mi lekarz mówił..to ich nie powinno być..rana powinna byc dobrze zabezpieczona....chyba to co by powodowalo krwotok czy jak..pisze swoimi słowami ..nie pamietam jak on to ujął..chyba że sie wywyższał haha

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2012-03-08 o 19:22
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:22   #9424
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
czy któraś może gra w tenisa i może mi powiedzić jak długo po op nie mogłyście grać?
Moja doktor mowila, ze ruchy jak przy grze w tenisa sa najgorsze bo wypychaja implant spod miesnia wiec byc moze, ze potrzeba nawet wiecej jak 3 miesiecy.

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:26   #9425
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
No to już pisze...podnoszenie tylko o implancie niema mowy.mieszane mam uczucia ale się nie sprzeciwiam, te blizny mnie przerażają!

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Dr wzięła pierś do ręki i stwierdziła ze pierś będzie super jak się skórę wytnie i wdrożenie do rozmiaru sprzed ciąży...

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Dr wzięła pierś do ręki i stwierdziła ze pierś będzie super jak się skórę wytnie i wdrożenie do rozmiaru sprzed ciąży...
Wrócę do rozmiaru sprzed
Stary 2012-03-08, 19:31   #9426
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Wrócę do rozmiaru sprzed
Kochana pani doktor napewno bardzo dobrze Ci radzi. Lepiej tak niż na siłe próbować poupychać implanty giganty i mieć jeszcze większy problem. I co zrobisz w takiej sytuacji? Poddasz się zabiegowi podwieszenia piersi?

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:32   #9427
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:

Wrócę do rozmiaru sprzed
Celina, widziałam Twoją wyjściówkę i od razu pomyślałam że masz w sumie bardzo duże piersi... więc może fajnie że nie musisz mieć implantu tylko podciągnięcie i ukształtowanie piersi od nowa da super efekt a blizny po roku są cieniutkie jak niteczki i trzeba lupy aby je dojrzeć
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-08, 19:33   #9428
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Oj no to nieładnie się zachował, ale nie przejmuj się, chłopy po prostu takie są. Nie myślą a jak już to robią to nie tak jak powinni
A ten mój sobie przypomniał własnie. Po rozmowie z siostrą dziwnym trafem Ehhh....i mi już humorek zepsuł:/ Mianowicie mojej teściowej koleżanka i znajoma rodziny jest wróżką i w najbliższych dniach będzie stawiać mojej szwagierce karty, również na mnie (co się tyczy operacji) i mojego TŻ. Ale mówiła, że wypadek mojego TŻ to jakiś znak, że powinnam wstrzymać się z operacją. Szczegółowo wszystko wyjaśni jak karty postawi, bo wtedy będzie wszystko widzieć. Ja w sumie w takie głupoty nie wierze, z tym, że ona wywróżyła nasz ślub jak jeszcze nie byliśmy razem. Wywróżyła nasz wyjazd za granicę, co ja zawsze byłam temu bardzo [przeciwna i wiele innych rzeczy, które się sprawdziły bezbłędnie z czasem:/:/ Ciekawe co powie, ale tak czy siak ja zdania nie zmienię.
No nieładnie . Ale jestem w stanie wybaczyć osłowi, bo on czasem jakby w innym świecie żyje, taki typ filozofa...Ja za to stąpam twardo po ziemi, i to, co mnie interesuje (np. rachunki, wydatki na żarcie itp.) dla niego to "efekt uboczny zarabiania pieniędzy" - tak ostatnio stwierdził
Co do wróżek...Ja zupełnie nie wierzę, ale moja bratowa ma hopla na tym punkcie, duuużo by pisać na ten temat...Ona nawet koresponduje z jakimiś szamanami z drugiej półkuli!!!

Cytat:

Tylko podnoszenie? Bez implancika? No trudno się z tym pogodzić, ale Ty Celinko masz ładne, aczkolwiek rozciągnięte piersi. Może rzeczywiście wystarczy samo podnoszenie? A jeśli stwierdzisz, że to zbyt mało, chyba będziesz mogła je z czasem powiększyć?
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:39   #9429
kicia_nh
Zadomowienie

Mirabelko wydaje mi się, ze tu nie chodziło o samo golenie lecz pozbywanie się włosków. Jak już pisałam są naturalną barierą ochronną. Ale jeżeli się chce to przecież można pozbyć się owłosienia i stosować żele antybakteryjne do higieny intymnej. Ja takowe stosuje na codzień i nawet nie wiem co to podrażnienie czy swędzenie, nawet jak raz na jakiś czas opitole się do zera A wrastać się niestety będą zarówno po wosku jak i depitacji ponieważ struktura włosa się wtedy osłabia i nie są na tyle mocne i ostre, żeby przebić się przez skórę. Z tego co wiem najlepszym sposobem na pozbycie się zbędnego owłosienia jest laser. A co do raka czy innych niepożadanych skutków może lepiej zapytaj się ginekologa, bo wiele osób właśnie się tak depiluje i nie ma problemu. Ginekolog powinien Ci poradzić, co zrobić, żeby najbardziej zmniejszyć ryzyko jakichkolwiek infekcji. To co mi te dwie lekarki powiedziały to było 5 i 8 lat temu, więc nie wiadomo ile w tym prawdy:/ Ale co do innych infekcji to się może zdarzyć.

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-08 o 19:47
Stary 2012-03-08, 19:40   #9430
201711291009
Konto usunięte

Mirabelko widzę, że miałaś operację pod koniec kwietnia. I jak wyglądały Twoje wakacje? Mogłaś się normalnie opalac? Nosiłaś od czasu do czasu kostium normalny?
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:50   #9431
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Moja doktor mowila, ze ruchy jak przy grze w tenisa sa najgorsze bo wypychaja implant spod miesnia wiec byc moze, ze potrzeba nawet wiecej jak 3 miesiecy.
no to pięknie op mam w maju więc całe lato bez tenisa
może wogóle okaże się że taki sport przy implantach jest niewskazany już widzę oczyma wyobraźni jak uderzam backhand i implant wyskakuje mi spod mięśnia muszę koniecznie zapytać o to Doktorka!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-08, 19:50   #9432
kicia_nh
Zadomowienie

Mirabella tak dla pocieszenia Ci napiszę, że lekarze już mnie tyle razy uśmiercili, że biore sobie do serca te rady jak mam na to ochotę a jak mi się odwidzi to to olewam

Anika hehe, efekt uboczny, fajnie to ujął. No tak, wróżki temat rzeka, ale są niektóre takie skubane, że im się to sprawdza, ale nawet do takich rzeczy trzeba podchodzić z dystansem.

Mune a choćby mi wywróżyła, że się przekręcę to nie zmienie zdania. Nie po to tyle czekam na to, żeby jakieś karty dyktowały mi co mam robić. Jestem pozytywnie nastawiona i wiem, że będzie dobrze. W końcu złego diabli nie biorą

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-08 o 19:54
Stary 2012-03-08, 20:03   #9433
martkka sz
Raczkowanie

hej laski? jak idzie swietowanie?u nas raczej srednio sie ten dzien swietuje! sama wymusilam na swoim TZ zyczenia i sama sobie prezent kupilam! a co mi tam!

Mirabela ja tez bralabym anatomy!!!

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-03-08 o 20:05
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:05   #9434
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
!Zabulek Ty masz te akcje... jak to przeczytałam to się przeraziłam...
Jooasi jaką my mamy projekcję implantów? Wy byście brały inne... Ja też ale wstyd sie przyznać- nie można narzekać Ja bym chyba brala to samo ale 375/400 . Po ciąży albo jak cycki opadną to już sie szykuję na 550 haha bo ja duża jestem
...a no i byłam u mojego tatoo zapisał mnie na węża... na 17Maja
mówie "jaja to takie z tym terminem?" ale niestety poważnie mówił. Trzeba uzgadniac jak operację cycków prawie- z takim wyprzedzeniem.

Zapisałam się w końcu na zajęcia fitness.. wczoraj na spinningu (chyba najmłodsza byłam) a nie dawałam rady... chyba najsłabsza tam byłam a tyłek mam tak bolący od tego twardego siadełka że nie mogę siedzieć
dziś ide pierwszy raz na ZUMBE Yeah! Pewnie ja sierota za układem nie nadążę. Muszę w końcu ubić to "męncho" . MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE MIALAM URO WE WTOREK ALE SIEDZIALAM CICHO BO SIE JUŻ NIE LUBIE STARZEC Nie przyjmuję życzeń

Powiem Wam - smutna sprawa- ale jak mam kupić sobie stanik taki pseudo sexowny- usztywniany to "coś" mnie strzela na miejscu. Wszystko mnie tam piję, cycków nie zbiera, nie podnosi, nie eksponuje, już lepiej BEZ ! Niż w tych namiotach niektórych ...

na dzien kobiet piosenka :

http://www.youtube.com/watch?v=0Mlds...&lf=plpp_video
Gwen no właśnie tylko 4,8 a jakbym anatomki o tej samej szerokości wzieła to bym 5,8 miała i 380cc i wyżej cycka no ale pozamiatane i ciesze sie tym co mam, ja już ciąż nie planuje więc raczej mam je dożywotnio chyba, że mi plaskną na stopy to do Waszej doktorki po baloniki pojade wtedy

po takich ćwiczeniach to chyba orzechy pośladkami będziesz tłukła

a co tam z tymi staniorami masz za problem?? ja myślałam, ze jak szalona po sklepach z bielizna latać bede tymczasem byłam raz po operacji i jakoś mnie nie ciągnie w tamtym kierunku ciało mi się od fiszbiny odzwyczaiło i jak tylko do przymiarki ten jeden co kupiłam załozyłam to mi kurewsko niewygodnie ja się zastanawiam czy bede mogła ze swoich zrobić takie bułeczki w dekoldzie, zbliżać ich nie musze bo za blisko i tak ale troche wybrzuszyć by się zdało

Mirabellko jak Ty mi jeszcze raz napiszesz o naturalności moich piersi to się załamie nie chce naturalności chce sterczące cycki naturalność to mi się tylko ze zwisami kojarzy bo tylko to w naturze po dzieciach występuje, ewentualnie zanik całkowity
Stary 2012-03-08, 20:06   #9435
mune
Raczkowanie

Celinko, widać tak będzie najlepiej, pani dr wie co mówi . Masz bardzo dużo piersi i zobaczysz, będziesz zachwycona

Co do bąbelków, to już wiem, wszystko ok, opuchnięta jestem i powietrze się nazbierało.
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:13   #9436
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Celinko, widać tak będzie najlepiej, pani dr wie co mówi . Masz bardzo dużo piersi i zobaczysz, będziesz zachwycona

Co do bąbelków, to już wiem, wszystko ok, opuchnięta jestem i powietrze się nazbierało.
taaaa, ja tez tak mialam. nawet mi sie to " przelewanie" dosc dlugo utrzymywalo! szczegolnie pomiedzy pannami
Stary 2012-03-08, 20:14   #9437
jooasi
Wtajemniczenie

Celinko to chyba troche zaskoczona jesteś, co? ja myślałam że bedzie podciąganie z implantem potrzebne ale widocznie jak się weźmie w garść Twojego cycka to masz dużo zdrowej mocnej tkanki w środku tu była dziewczyna po takie łączonej operacji najpierw miała podwieszanie potem implanty miała śliczne blizny tylko kreseczki delikatne, bodajże Katarsis będziesz sie decydować czy odpuszczasz temat?? pewnie za szybko na takie pytanie bo na spokojnie przemyśleć sprawe musisz
Stary 2012-03-08, 20:20   #9438
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Kochana pani doktor napewno bardzo dobrze Ci radzi. Lepiej tak niż na siłe próbować poupychać implanty giganty i mieć jeszcze większy problem. I co zrobisz w takiej sytuacji? Poddasz się zabiegowi podwieszenia piersi?
Tak,zrobie to. Ale muszę czekać do września poczekam...

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Celinko to chyba troche zaskoczona jesteś, co? ja myślałam że bedzie podciąganie z implantem potrzebne ale widocznie jak się weźmie w garść Twojego cycka to masz dużo zdrowej mocnej tkanki w środku tu była dziewczyna po takie łączonej operacji najpierw miała podwieszanie potem implanty miała śliczne blizny tylko kreseczki delikatne, bodajże Katarsis będziesz sie decydować czy odpuszczasz temat?? pewnie za szybko na takie pytanie bo na spokojnie przemyśleć sprawe musisz
Zrobie to...zrobie na spokojnie bo chciałam w czerwcu ale dopiero wrzesień ze względu na większe bliższy.
Stary 2012-03-08, 20:23   #9439
jooasi
Wtajemniczenie

Milenka co do tenisa, to myśle ze długo trzeba na powrót do niego czekać, ja jestem 3 miesiące po operacji i przy każdym napięciu mięśni czuje cycki. nie wyobrażam sobie obciążać tych mięśni teraz podnoszeniem sztangi, pompkami czy tenisem. ale Zabulek chyba śmigała

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Celinka dzielna babeczka jesteś, super
trzeba się Mya zapytać czy zna od Skwierczowej babeczki po podwieszaniu, może by można kogoś oblukać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-08, 20:30   #9440
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Tak,zrobie to. Ale muszę czekać do września poczekam...

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Zrobie to...zrobie na spokojnie bo chciałam w czerwcu ale dopiero wrzesień ze względu na większe bliższy.
Ranki będziesz miała większe a przez upały gorzej by się goiły. Jak masz możliwość we wrześniu to tak będzie lepiej a czas zleci szybciutko

Stary 2012-03-08, 20:33   #9441
MILENKA2012
Raczkowanie

Jooasi, jeszcze raz byłam w Twojej galerii bo nie mogę się napatrzeć takie masz odlotowe moim zdaniem perfekcyjne, idealne i grzeszysz jak Ci coś w nich nie pasuje

Jooasi jeszczę pytanko: jak długo spałaś/leżałaś tylko na plecach? od kiedy mogłaś komfortowo leżeć na boku i brzuchu? jeśli wogóle...

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-03-08 o 20:44
Stary 2012-03-08, 20:45   #9442
jooasi
Wtajemniczenie

Milenko dziękuję ale to jest właśnie kobieca natura potworna, ze nigdy nie jesteśmy z siebie zadowolone ja nie wiem czy jest tu któraś po operacji ktora powie że jest w 100% zadowolona i to jest to czego chciała o czym marzyła, w idealnym wymarzonym rozmiarze i kształcie i niczego by nie zmieniła zgłaszajcie się dziewczynki
Stary 2012-03-08, 21:17   #9443
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Celina, widziałam Twoją wyjściówkę i od razu pomyślałam że masz w sumie bardzo duże piersi... więc może fajnie że nie musisz mieć implantu tylko podciągnięcie i ukształtowanie piersi od nowa da super efekt a blizny po roku są cieniutkie jak niteczki i trzeba lupy aby je dojrzeć
Jestem w domu,ochlonelam i juz jestem zadowolona. Zrobie tak jak dr radzi i ufam jej i juz sie ciesz na ta przemiane. poczekac musze do wrzesnia ale to tez juz zaakceptowalam bo tak jak juz pisalam planowalam na czerwiec bo moj TZ bedzie a p. dr ze mi nie zrobi bo za goraco i blizny musza miec chlodek...poczekam cierpliwie i juz jestem szczesliwa;

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-08, 21:21   #9444
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Milenko dziękuję ale to jest właśnie kobieca natura potworna, ze nigdy nie jesteśmy z siebie zadowolone ja nie wiem czy jest tu któraś po operacji ktora powie że jest w 100% zadowolona i to jest to czego chciała o czym marzyła, w idealnym wymarzonym rozmiarze i kształcie i niczego by nie zmieniła zgłaszajcie się dziewczynki
no prawie ja! jakby tylko ksztalt, wielkosc i odleglosc pomiedzy - zmienic - to byloby idealnie!!!

a Ty Joas boj sie Boga! na takie slicznotki narzekac!!

Czas edycji: 2012-03-08 o 21:24
Stary 2012-03-08, 21:37   #9445
kicia_nh
Zadomowienie

Dziewczyny zauważcie, że piersiątka innych dziewczyn podziwacie, wychwalacie (i słusznie, bo są piękne, każde po kolei, mimo, że tak różne) a w swoich na siłe doszukujecie się jakiś wad, niedoskonałości Do tego mi idealnie pasuje jedno powiedzonko: "Cudze chwalicie, swego nie znacie, same nie wiecie, co posiadacie". Nie narzekać mi tu, bo naprawdę piersiaczki macie boskie

Stary 2012-03-08, 21:39   #9446
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Jooasi, jeszcze raz byłam w Twojej galerii bo nie mogę się napatrzeć takie masz odlotowe moim zdaniem perfekcyjne, idealne i grzeszysz jak Ci coś w nich nie pasuje

Jooasi jeszczę pytanko: jak długo spałaś/leżałaś tylko na plecach? od kiedy mogłaś komfortowo leżeć na boku i brzuchu? jeśli wogóle...
ja mam podobne pytanie....

kiedy zaczęłyście dziewczyny spać na płasko (lub te okolice). ja ciągle na siedząco praktycznie i dzisiaj zaszalałam i ułożyłam pod kątem 45-50st. poszłam spać ok. 1 a przed 5 obudził mnie ból pod pachami ale jakoś dalej zasnęłam. obudziłam się po 8 i nawet nie bardzo bolało ale jak usiadłam to zostałam tak na jakieś 15minut i mnie pod pachami bolało.
czy to jest normalne, że ciągle mnie tam boli- pod pachami tam gdzie jest stanik. nie wiem jak to wytłumaczyć ale to jest taki ból, że nie jestem w stanie normalnie oddychać.
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 21:40   #9447
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
no prawie ja! jakby tylko ksztalt, wielkosc i odleglosc pomiedzy - zmienic - to byloby idealnie!!!

a Ty Joas boj sie Boga! na takie slicznotki narzekac!!
no nie, następna grzesznica z pięknymi cycuszami ja dwie rakiety które nie jednego faceta wystrzeliłyby w kosmos

a tak na marginesie to czy któraś z Was miała zmniejszaną otoczkę/brodawkę sutkową bo ja chciałabym swoją prawą paskudę zmniejszyć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-08, 21:52   #9448
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
no nie, następna grzesznica z pięknymi cycuszami ja dwie rakiety które nie jednego faceta wystrzeliłyby w kosmos

a tak na marginesie to czy któraś z Was miała zmniejszaną otoczkę/brodawkę sutkową bo ja chciałabym swoją prawą paskudę zmniejszyć
rakiety!!haha! dzieki
ja mialam jedna brodawke podciagana troszeczke.bo na roznej wysokosci byly.

Czas edycji: 2012-03-08 o 22:01
Stary 2012-03-08, 22:17   #9449
zabulek1
Wtajemniczenie

Hej kobitki
Najlepsze zyczenia dla najlepszych kobitek

Wpadlam zlozyc zyczonka w tym naszym dniu

Zaczelam wczoraj A6W, wiec prosze kciukasy trzymac Znajac siebie to na 10 powtorzeniach juz mi sie znudzi No ale to moje 4 podejscie w tym zyciu
Oczywiscie robilam te dwa dni bez sciagi i sie rozpedzilam, bo zamiast 1 i 2 serii robilam juz po 3 No ale trudno, na dobre mi wyjdzie
Milego wieczorka i ide odpoczac

GWEN jak tam na zumbie??? Bylas juz???

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja mam podobne pytanie....

kiedy zaczęłyście dziewczyny spać na płasko (lub te okolice). ja ciągle na siedząco praktycznie i dzisiaj zaszalałam i ułożyłam pod kątem 45-50st. poszłam spać ok. 1 a przed 5 obudził mnie ból pod pachami ale jakoś dalej zasnęłam. obudziłam się po 8 i nawet nie bardzo bolało ale jak usiadłam to zostałam tak na jakieś 15minut i mnie pod pachami bolało.
czy to jest normalne, że ciągle mnie tam boli- pod pachami tam gdzie jest stanik. nie wiem jak to wytłumaczyć ale to jest taki ból, że nie jestem w stanie normalnie oddychać.
Pierwsze 3 dni na polsiedzaco, potem na plasko, a po 6 tygodniach legalnie na boku Oczywiscie juz predzej sie przekrecalam we snie, ale nieswiadomki sie nie licza
Jak tam panienki Toniu???

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Dziewczyny zauważcie, że piersiątka innych dziewczyn podziwacie, wychwalacie (i słusznie, bo są piękne, każde po kolei, mimo, że tak różne) a w swoich na siłe doszukujecie się jakiś wad, niedoskonałości Do tego mi idealnie pasuje jedno powiedzonko: "Cudze chwalicie, swego nie znacie, same nie wiecie, co posiadacie". Nie narzekać mi tu, bo naprawdę piersiaczki macie boskie
Jak sie nie myle, to JOOASI Nam to powiedzonko tez przytaczala Przed swoja operacja
Stary 2012-03-08, 22:17   #9450
AgaInes
Raczkowanie

Hej dziewczyny widziałam,że był poruszany temat depilacji
Ja od roku depiluje nogi i bikini woskiem u kosmetyczki jak dobrzy pójdzie to za następny rok już nie wiele będę miała do usuwania Super sprawa polecam z tym,że trzeba pamiętać o pilingu przynajmniej raz w tyg i codziennym nawilżaniu skóry żeby była na tyle miękka i dała się przebić włoskom. Koleżanka usuwała laserowo i podobno bardzo boli ale po trzech razach pozostaje efekt prawie na stałe Mówię "prawie" bo po tym jak urodziła dziecko hormony zaszalały i znowu zarasta
AgaInes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości