|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9451 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
panienki dalej niesforne, opuchnięte i krzywe ale rosną pomału ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tonia mnie jakoś się udaje spać na dużej poduszce w miarę płasko, dziś się zerwałam z bólem o 4 i potem spałam jeszcze do 8. Wydaje mi się, że jednak na siedząco bardziej mnie bolą plecy. Skoro dałaś radę, to chyba lepiej trochę niżej. Damy radę ![]() A co do bólu pod paszkami to ćwiczysz podnoszenie rąk do góry co godzinę kilka powtórzeń ???, powinno trochę puścić pod nimi. Mnie prawa dokucza, lewa już jest prawie ok. co do depilacji to przyjaciółka wyczaiła coś (kryształ) co się nazywa aun. Po depilacji depilatorem się tym smaruje i ponoć włoski raz, że nie wrastają, a do tego wolniej odrastają. Jeszcze nie próbowałam, ale ponoć działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9453 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moj TŻ się dzis postarał były rano całuski. czekoladki winko i truskawki ![]() ![]() było bardzo miło kurczę jestem pierwsza na odliczance dziwne uczucie radość pomieszana ze strachem i ekscytacją ![]() Mune cieszę się, że dobrze się czujesz, o której bedziesz u doktorka we wtorek? jak mogłabyś podesłać mi linka na to forum różowe o którym mówiłaś to było by fajnie, tam podobno jest dużo pacjentek Kasprzyka i zdjeć. Czytam o tych rozmiarach i myślę sobie ,ze trzeba brac wiecej niz Kasprzyk proponujem po co potem żałować i mówić że małe. ![]() shery ja chce anatomy wiec do Polaka nie bedę pisać, ale jestem ciekawa co odpisze tobie. ![]() ![]()
#9454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wyobrażacie sobie mnie z 850 cc ??? bo tyle był podobno max ![]() Cytat:
czyli tak jak ja ![]() przed op również 165 i ok. 52 kg... a klata szeroka ![]()
![]() |
#9455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o ćwiczeniu rąk mi doktor nic nie wspominał ale coś tam robię lecz nie regularnie. jestem w stanie wyciągnąć ręce do góry prawie wyprostowane ale jak opuszczam to mnie właśnie pod tą prawą pachą rwie... i znowu wrócę do tego, czy nie miało czasem na to wpływu to, że jak doktor mi wyciągał dreny to coś się mogło podziać tam? bo jak mi z prawej strony wyciągał to był to ogromny ból a lewy prawie nic już mnie zaczyna męczyć takie podsypianie. bo niby człowiek śpi ale nie śpi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Samopoczucie ogólnie OK. Gdyby nie rolka między cyckami uwierająca, to byłoby fajnie. Prawy mi dokucza, pacha boli i cycek. Lewy praktycznie dobrze, tylko opuchlizna jest cały czas mocna. Tonia ja bym próbowała się regularnie rozciągać, ręce powoli do góry i w dół, tak jakbyś chciała orła na śniegu zrobić, tylko w pionie ![]() ![]() Tyle na razie, buziam Was dobranocnie i kwiatek z okazji naszego święta podsyłam ![]() Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-03-08 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9458 |
Zakorzenienie
|
AGATKO,
Zdecydowanie wolę Ciebie w jasnym blondzie ![]() na tych nowych jakoś smutno i nie pasuje do Twojej urody ![]() ![]() ps. zmizerniałaś strasznie ![]()
#9459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9460 |
Wtajemniczenie
|
ja spałam na plecach dwa miechy i dalej najcześciej tak śpie
![]() ![]() ![]() Kicia ja to poczekam do Twojej operacji i bede bardzo chętnie słuchała jak zachwycasz się własnymi piersiami ![]() ![]() ![]() ![]() horo Ty jesteś specyficznym przypadkiem żeby takiemu chudzielcowi tyle się zmieściło ja jestem na drugim biegunie specyficzności i 325 to jest mój max a większa i cięższa jestem. takie 850 tobym musiała sobie jeden pod drugim zrobić ![]()
#9461 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9462 |
Wtajemniczenie
|
Toniu masz mocną, jędrną skóre a implancik duży dlatego wszystko to dłużej trwa. ale pójdzie
![]() ![]() ![]()
#9463 |
Zadomowienie
|
Jooasi no nim opuchlizna zejdzie możliwe, że trochę ponarzekam
![]() ![]() Żabulku hihi jak Jooasi tak pisała, to za dużo tu narzekania. Ale prawda taka, że i tak je uwielbiacie. Zwłaszcza jak macie porównanie do tego co było przed. My baby to tak chyba mamy, że zawsze musimy na coś ponarzekać ![]() ![]() Dobranoc dziewczynki ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-08 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#9464 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jooasi pytała czy widziałam piersi po podwieszaniu od Pani dr. Więc tak- jedne widziałam , ale były pare godzin po operacji. I do tego za rok miało być wypełnianie jeszcze. Jak się to skończyło- nie wiem niestety, bo z tą osobą kontaktu nie mam. No i jeszcze jedna z dziewdczynek z forum znała dobrze pacjentkę po podwieszaniu i potem wypełnianiu- piersi widziała na żywo po pierwszym i drugim etapie i jak mówiła wyszły przepięknie. I ją ten przykład upewnił tylko w wyborze Pani dr bo sama też powiększała. Więc jak ją takie piersi zachęciły - musiały wyjść śliczne. Ja nie widziłam niestety. Cytat:
![]() ![]() A blizenki po wymioanie są w tym samym miejscu- wycina się stare. Niestety są potem troszkę na piersi a nie w fałdzie. Blizny na otoczkach są bardziej problematyczne przy wymiane- no bo jak się tnie otoczkę drugi raz będzie potem kwadratowa. No i gruczoł trzeba kaleczyć znowu- ani to zdrowe, ani bezpieczne i też widoczne potem. Nie fajnie to wygląda. Ale niektórzy lekarze nie patrzą na to- i tną w tym samym miejscu. Najcześciej jednak wymienia się tworząc nowe cięcie w fałdzie. Z cięcia pod pachą też drugi raz się nie skorzysta- tu też drugie dojście to nowa blizna. Cytat:
![]() Co do bólu - mam nadzieję że wszystko jest w granicach normy ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-03-08 o 23:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#9465 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zawsze myślałam, że to taki pic na wodę ale chyba jednak nie ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
zostało mi trochę tramalu to mi tata wypił ![]() ![]() ![]() ![]() ja się rozciągam mimo zakazu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-03-08 o 23:40 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9466 |
Zadomowienie
|
ooo te fajne 380 anatomki...
![]() Ja nie mam co narzekać dostalam całą pękę tulipanów -35 jak nie więcej...Fioletowe od mojego nie-chłopaka ze wschodu ![]() ![]() Zabulek byłam na zumbie czułam się jak upośledzona i myślę sobie tak" no jak już ja nie umiem tyłkiem kręcić to koniec świata" Haha... musze nauczyc sie troche kroków na youtubie ![]() ![]()
#9467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zakazu rozciągania ![]() ![]() ![]() A rano będzie wszystko zastałe- no bo jak leżysz i do tego się nie ruszasz płyny nie spływają, piersi i tkanki w koło kamienieją. I te pierwsze chwile jak usiadziesz są ciężkie- ale jak się rozruszasz wszystko wraca do normy. Opuchlina nie jest niczym złym-tkanki się goją i muszą przy tym płyny się tworzyć. Kamienne piersi rano po wstaniu dziewczynki mają nawet kilka tygodni po operacji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze a nie chłopak ![]() ![]() Buziczki , ja już mykam ![]() ![]()
![]() |
#9468 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#9469 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za dobre słowo no i nie mam zamiaru od Was odchodzić mimo,ze nie będę miała powiekszanych tylko Podwieszanie. Będę tu pierwszym przykładem ...foty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9470 |
Zadomowienie
|
hejka ANICZKO dziś dam Ci znać na 100%
![]() ![]() JOASI nie dzwoniłam jeszcze ale właśnie doprosiłam się chłopa żeby mi powiedział kiedy ze mną pojedzie i czy pojedzie ![]() ![]() CAŁUJĘ CYCOLINKI ![]()
#9471 |
Wtajemniczenie
|
Gwen no tak to już wychodzi że te nie chłopaki zawsze jakoś bardziej się starają
![]() ![]() ale żrem tą karmę dla konia i powiem tak, brzucho mi nie zmalało ale nie mam uczucia tej bańki, opuchnięcia i to jest bardzo pozytywne bo mimo że nie jestem to czuje się szczuplejsza ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Klaudeczka doktor co środe przyjmuje od 15 więc pewnie w zaraz przyjechać bedziesz mogła, on nie ma jakiś terminów, zawsze od ręki mogłam przyjść ![]()
#9472 |
Rozeznanie
|
Dr mi wczoraj powiedział ,ze rozmiar mi się nie zmniejszy a co Wy myślicie o tym..? Ja myśle,ze jak mam teraz 65 FF to po podniesieniu będzie 65 D i jak tak będzie to będzie super,będę mogła koszule wreszcie zapisać w cyckach?
Jak to zawsze trzeba się przesłać z informacja ,której nie chcieliśmy...dziś już myśle ze to dobra info a wczoraj zawalił mi się świat po wyjściu z gabinetu. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-09 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#9473 |
Wtajemniczenie
|
Celinko ja myślę tak jak Dr mówi że rozmiar się nie zmniejszy tylko cycek do pionu stanie i nie będziesz go upychać i układać w staniku. optycznie będzie wydawać się mniejszy ale przecież gruczołu i tkanek wycinać doktor nie będzie tylko skórę
![]() http://www.hair-clinic.poznan.pl/?ac...sub=194#czytaj
#9474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama mojej koleżanki po po podniesieniu piersi bez wkładania implantów i rozmiar znacznie jej się zmniejszył ![]()
![]() |
#9475 |
Wtajemniczenie
|
ooo horo ma wiadomosci prawie z pierwszej reki
![]() ![]() ![]() Celnko wogóle zapomniałam napisać że cieszę się że zdecydowałaś się z nami zostać i jesteś tak pozytywnie nastawiona ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-03-09 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#9476 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a z tych wymienionych to tylko mam problem z mocnym nabieraniem powietrza ale od teraz ćwiczę ![]() podwyższoną temperaturę miałam w pierwszym tygodniu i w drugim przez środę i czwartek. a tak to idealne 36,6 ![]() takie kamienie czuję też jak idę gdzieś, szczególnie na obcasach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9477 |
Wtajemniczenie
|
Tonia jak Ty na obcasach śmigolisz to Ty w super kondycji już jesteś i normalnie nie marudź
![]()
![]() |
#9478 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
wakacje z nimi byly super pozatym ze pogoda do dupy to spedzilam troche czasu na basenie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Joasii bo ja taki chudzielecc, a twoje przeciez stercza czy ja mam cos z oczami nie tak!!!! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Horo max to takie 500 haha Tonia nie zdziwie sie jak z dnia na dzien cie ten ból pod pachami opusci, ja tak mialam z łopatka ![]()
![]() |
#9479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() no właśnie zastanawiam się czy ten ból nie jest nasilony właśnie przez to że coś mi między łopatki weszło i mi promieniuje do mostka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9480 |
Wtajemniczenie
|
Mirabellko ja się chętnie na Twoje wymienienie
![]() moje niby sterczą niby wszystko ok ale to co mnie denerwuje to to, że mi, nie umiem tego inaczej określić, wpadają do dekoltu ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.