Powiększanie piersi cz.7 - Strona 316 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 22:26   #9451
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

Pierwsze 3 dni na polsiedzaco, potem na plasko, a po 6 tygodniach legalnie na boku Oczywiscie juz predzej sie przekrecalam we snie, ale nieswiadomki sie nie licza
Jak tam panienki Toniu???
to mnie teraz zniszczyłaś tym wyznaniem.. ja ciągle na praktycznie siedząco i dalej boli jak siadam na brzegu łóżka. czy to jest normalne, że mnie tak to ciągle boli?

panienki dalej niesforne, opuchnięte i krzywe ale rosną pomału mam nadzieję, że za niedługo poziom sutków się zrówna ciut
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:27   #9452
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
taaaa, ja tez tak mialam. nawet mi sie to " przelewanie" dosc dlugo utrzymywalo! szczegolnie pomiedzy pannami
no dziwne uczucie, tak jakby się po śniegu chodziło

Tonia mnie jakoś się udaje spać na dużej poduszce w miarę płasko, dziś się zerwałam z bólem o 4 i potem spałam jeszcze do 8. Wydaje mi się, że jednak na siedząco bardziej mnie bolą plecy. Skoro dałaś radę, to chyba lepiej trochę niżej. Damy radę

A co do bólu pod paszkami to ćwiczysz podnoszenie rąk do góry co godzinę kilka powtórzeń ???, powinno trochę puścić pod nimi. Mnie prawa dokucza, lewa już jest prawie ok.

co do depilacji to przyjaciółka wyczaiła coś (kryształ) co się nazywa aun. Po depilacji depilatorem się tym smaruje i ponoć włoski raz, że nie wrastają, a do tego wolniej odrastają. Jeszcze nie próbowałam, ale ponoć działa
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:31   #9453
izzi42
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiększanie piersi cz.7

cześć dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta

moj TŻ się dzis postarał były rano całuski. czekoladki winko i truskawki

było bardzo miło

kurczę jestem pierwsza na odliczance dziwne uczucie radość pomieszana ze strachem i ekscytacją

Mune cieszę się, że dobrze się czujesz, o której bedziesz u doktorka we wtorek? jak mogłabyś podesłać mi linka na to forum różowe o którym mówiłaś to było by fajnie, tam podobno jest dużo pacjentek Kasprzyka i zdjeć.

Czytam o tych rozmiarach i myślę sobie ,ze trzeba brac wiecej niz Kasprzyk proponujem po co potem żałować i mówić że małe.

shery ja chce anatomy wiec do Polaka nie bedę pisać, ale jestem ciekawa co odpisze tobie. ojlózeczko wzywa jutro musze jechać do N sącza strasznie mi się niechceale cóż taka praca.

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:38   #9454
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja sie zgodzę z joasi. Trzeba brac max co mozna. Bo potem jest niedosyt a skoro juz sie op robi to sie robi-przeciez nie po to zeby miec "coś tam"

Ja muszę dać nowe zdjęcia bo mam takie tuz po op a juz jestem prawie5 mcy po.
oj nie ... nie brać max.
wyobrażacie sobie mnie z 850 cc ??? bo tyle był podobno max

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Mune a skąd wiesz że to 335MF na zdjęciu nie jest napisane?

Jooasi ja mam 165cm wzrostu i 51kg ale wydaje mi się że jestem szeroka na górze biustonosz noszę 70B - push up oczywiście
MIlenko,
czyli tak jak ja
przed op również 165 i ok. 52 kg... a klata szeroka

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:38   #9455
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgaInes Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny widziałam,że był poruszany temat depilacji
Ja od roku depiluje nogi i bikini woskiem u kosmetyczki jak dobrzy pójdzie to za następny rok już nie wiele będę miała do usuwania Super sprawa polecam z tym,że trzeba pamiętać o pilingu przynajmniej raz w tyg i codziennym nawilżaniu skóry żeby była na tyle miękka i dała się przebić włoskom. Koleżanka usuwała laserowo i podobno bardzo boli ale po trzech razach pozostaje efekt prawie na stałe Mówię "prawie" bo po tym jak urodziła dziecko hormony zaszalały i znowu zarasta
hej co do laserka to muszę wam powiedzieć, że tobujda na resorach ja miałam laser i owszem jak robiłam co miesiac to nawet było oki, ale jak przestałam to po 4 miesiacach odrosło, najpierw powoli i mniej ale teraz coraz bardziej i bikini i pachy, kasy wydałam kupe ech co do bólu to zależy jaki maja sprzęt i jaki jest twój próg bólowy u mnie było ok

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:38   #9456
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Tonia mnie jakoś się udaje spać na dużej poduszce w miarę płasko, dziś się zerwałam z bólem o 4 i potem spałam jeszcze do 8. Wydaje mi się, że jednak na siedząco bardziej mnie bolą plecy. Skoro dałaś radę, to chyba lepiej trochę niżej. Damy radę

A co do bólu pod paszkami to ćwiczysz podnoszenie rąk do góry co godzinę kilka powtórzeń ???, powinno trochę puścić pod nimi. Mnie prawa dokucza, lewa już jest prawie ok.
to chyba tylko ja taka sierota tu jestem, że 2 tygodnie śpię na siedząco aż mam tyłek odgnieciony..
o ćwiczeniu rąk mi doktor nic nie wspominał ale coś tam robię lecz nie regularnie. jestem w stanie wyciągnąć ręce do góry prawie wyprostowane ale jak opuszczam to mnie właśnie pod tą prawą pachą rwie...
i znowu wrócę do tego, czy nie miało czasem na to wpływu to, że jak doktor mi wyciągał dreny to coś się mogło podziać tam? bo jak mi z prawej strony wyciągał to był to ogromny ból a lewy prawie nic

już mnie zaczyna męczyć takie podsypianie. bo niby człowiek śpi ale nie śpi
Stary 2012-03-08, 22:38   #9457
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Dzieki

Mune, jak bylam kiedys na pierwszej konsultacji u innego doktora to mowil, ze w pierwszych dniach po operacji moga sie zdarzac rozne przelewania, bulgotania a nawet, jak sie wyrazil, ... sorki, ze sie wyraze, ale to cytat! - pierdzenia
Napisz prosze wreszcie co nosisz na cycuchach bo juz 3-ci raz Cie pytam ? Narazie jakies bandaze czy jakis stanior dostalas? I czy masz do tego pas czy tez nie? Kiedy masz miec nastepna wizyte, jakies zdjecie opatrunkow itd. No i najwazniejsze, jak sie czujesz?
Andzikus ej sorki pisałam chyba trochę wcześniej (albo się nie wypostowało ), że stanior mam tylko, taki sportowiec nieatrakcyjny - triumph triaction chyba, wszystko pod spodem pozaklejane, jak na fotach. Bandaż jest zwinięty, robi za rolkę oddzielającą cycki, bo są za blisko trochę, ale już mogę go wyciągać, bo uwiera cholernie Pasa brak. Wizyta we wtorek, na razie nic nie ruszać.
Samopoczucie ogólnie OK. Gdyby nie rolka między cyckami uwierająca, to byłoby fajnie. Prawy mi dokucza, pacha boli i cycek. Lewy praktycznie dobrze, tylko opuchlizna jest cały czas mocna.

Tonia ja bym próbowała się regularnie rozciągać, ręce powoli do góry i w dół, tak jakbyś chciała orła na śniegu zrobić, tylko w pionie ja robię po kilka razy co 1-3 godzin i lewa mi puściła, prawa jeszcze trzyma. Mnie się wydaje, że nic tam się nie dzieje u Ciebie niedobrego

Tyle na razie, buziam Was dobranocnie i kwiatek z okazji naszego święta podsyłam

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-08 o 22:41
mune jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-08, 22:40   #9458
horo
Zakorzenienie

GG do horo

AGATKO,
Zdecydowanie wolę Ciebie w jasnym blondzie
na tych nowych jakoś smutno i nie pasuje do Twojej urody ...
ps. zmizerniałaś strasznie

Stary 2012-03-08, 22:43   #9459
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Tonia ja bym próbowała się regularnie rozciągać, ręce powoli do góry i w dół, tak jakbyś chciała orła na śniegu zrobić, tylko w pionie ja robię po kilka razy co 1-3 godzin i lewa mi puściła, prawa jeszcze trzyma. Mnie się wydaje, że nic tam się nie dzieje u Ciebie niedobrego
ehhh oby dziękuję
Stary 2012-03-08, 23:00   #9460
jooasi
Wtajemniczenie

ja spałam na plecach dwa miechy i dalej najcześciej tak śpie mi niespecjalnie na boku wygodnie jak cycki jeden na drugim leżą a juz bez topu to wcale na brzuchu nie śpię, kładłam się dla próby, nie boli, ale wygoda to żadna na żelkach leżeć

Kicia ja to poczekam do Twojej operacji i bede bardzo chętnie słuchała jak zachwycasz się własnymi piersiami

horo Ty jesteś specyficznym przypadkiem żeby takiemu chudzielcowi tyle się zmieściło ja jestem na drugim biegunie specyficzności i 325 to jest mój max a większa i cięższa jestem. takie 850 tobym musiała sobie jeden pod drugim zrobić
Stary 2012-03-08, 23:00   #9461
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
to mnie teraz zniszczyłaś tym wyznaniem.. ja ciągle na praktycznie siedząco i dalej boli jak siadam na brzegu łóżka. czy to jest normalne, że mnie tak to ciągle boli?

panienki dalej niesforne, opuchnięte i krzywe ale rosną pomału mam nadzieję, że za niedługo poziom sutków się zrówna ciut
Ty kochana na mnie nie patrz, bo ja jakis dziwolag jestem i wszystko inaczej przechodze. Kiedys pisalam, ze dobrze jest cwiczyc przed operacja, bo potem czlowiek moze robic cuda na kiju Jezeli Twoje panienki chca spac na polsiedzaco, to nie masz wyjscia i musicz sie przemeczyc Uwierz, ze te cierpienia i tortury z czasem zaowocuja i bedziesz w 101% szczesliwa Krzywuski tez sie wyrownaja, a te Polakowe to dlugo dochodza do siebie Ja caly czas ukladam w topiku jedna do wewnatrz, a druga na zewnatrz, bo jeszcze nie sa do konca rowne Ale i tak ciesze sie, ze je mam
Stary 2012-03-08, 23:05   #9462
jooasi
Wtajemniczenie

Toniu masz mocną, jędrną skóre a implancik duży dlatego wszystko to dłużej trwa. ale pójdzie dla pociechy ja też długo obolała chodziłam, dobry miesiąca skóra rozciągnięta, gorzej z mięśniami było niedługo o wszystkich niewygodach zapomnisz
Stary 2012-03-08, 23:16   #9463
kicia_nh
Zadomowienie

Jooasi no nim opuchlizna zejdzie możliwe, że trochę ponarzekam A jak już się ułożą to na kompie przyleję sobie specjalnie karteczkę, żeby się nie wkopać przypadkiem "Wychwalać swoje piersi pod niebiosa, bo Jooasi czyta"

Żabulku hihi jak Jooasi tak pisała, to za dużo tu narzekania. Ale prawda taka, że i tak je uwielbiacie. Zwłaszcza jak macie porównanie do tego co było przed. My baby to tak chyba mamy, że zawsze musimy na coś ponarzekać Często same do końca nie wiemy czego chcemy a czasem na naszych panów się wkurzamy, że się nie domyślają

Dobranoc dziewczynki Ehh...jutro znów do pracy i z TŻ do szpitala na kontrole i ściąganie szwów. Oj mam nadzieję, że lekarz będzie miał tylko dobre wieści dla niego, bo jeden jego palec u stopy jest czarny cały czas i pielęgniarka już nastraszyła, że tak być nie powinno, że to nie za dobrze:/:/:/

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-08 o 23:20
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 23:21   #9464
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Tak,zrobie to. Ale muszę czekać do września poczekam...

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Zrobie to...zrobie na spokojnie bo chciałam w czerwcu ale dopiero wrzesień ze względu na większe bliższy.
oj bałam się, że nie bedzie tak łatwo jakbyśmy tu wszystkie chciały Powiem Ci na pocieszenie, że gbyby się okazało że u Ciebie podwieszanie z implantem może być - miałabyś dwie operacje, za jednym razem by Ci Pani dr nie zrobiła dwóch etapów. Więc najpierw podwieszanie a po roku jak piersi są już wymodelowane dopiero dobór odpowiednich implantów. A skoro masz własnej tkaneczki sporo- to może to, że będą bez implantów to są dobre wieści Pani dr je wymodeluje pięknie i będą jak nowe
Jooasi pytała czy widziałam piersi po podwieszaniu od Pani dr. Więc tak- jedne widziałam , ale były pare godzin po operacji. I do tego za rok miało być wypełnianie jeszcze. Jak się to skończyło- nie wiem niestety, bo z tą osobą kontaktu nie mam.
No i jeszcze jedna z dziewdczynek z forum znała dobrze pacjentkę po podwieszaniu i potem wypełnianiu- piersi widziała na żywo po pierwszym i drugim etapie i jak mówiła wyszły przepięknie. I ją ten przykład upewnił tylko w wyborze Pani dr bo sama też powiększała. Więc jak ją takie piersi zachęciły - musiały wyjść śliczne. Ja nie widziłam niestety.

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Celina NORMALNE HAHA, ja przed wejsciem do kliniki nie moglam oddychac:brzydal :

a co np. z blizna po zmianie implantów, ciecie w tym samym miejscu jest??? ja nasteopne biore anatomiczne i wieksze haha
oj bo pałę wyciągnę- jakim "następnym razem"?
A blizenki po wymioanie są w tym samym miejscu- wycina się stare. Niestety są potem troszkę na piersi a nie w fałdzie.
Blizny na otoczkach są bardziej problematyczne przy wymiane- no bo jak się tnie otoczkę drugi raz będzie potem kwadratowa. No i gruczoł trzeba kaleczyć znowu- ani to zdrowe, ani bezpieczne i też widoczne potem. Nie fajnie to wygląda. Ale niektórzy lekarze nie patrzą na to- i tną w tym samym miejscu. Najcześciej jednak wymienia się tworząc nowe cięcie w fałdzie.
Z cięcia pod pachą też drugi raz się nie skorzysta- tu też drugie dojście to nowa blizna.
Cytat:
to chyba tylko ja taka sierota tu jestem, że 2 tygodnie śpię na siedząco aż mam tyłek odgnieciony..
o ćwiczeniu rąk mi doktor nic nie wspominał ale coś tam robię lecz nie regularnie. jestem w stanie wyciągnąć ręce do góry prawie wyprostowane ale jak opuszczam to mnie właśnie pod tą prawą pachą rwie...
i znowu wrócę do tego, czy nie miało czasem na to wpływu to, że jak doktor mi wyciągał dreny to coś się mogło podziać tam? bo jak mi z prawej strony wyciągał to był to ogromny ból a lewy prawie nic

już mnie zaczyna męczyć takie podsypianie. bo niby człowiek śpi ale nie śpi
Oj nie jesteś sierotą widocznei tak Ci jest najlepiej. A mięśnie sobie możesz spokojnie rozciągać- nie zaszkodzi Ci to z pewnością i w schodzeniu opuchlizny pomoże. Rozciagaj ręce na tyle na ile ruchy Ci pozwalają- to przodu, do tyłu, ramiona do tyłu - tylko te wymachy powolutku jakbyś 100 lat miała! masz się rozciagać a nie rwać.
Co do bólu - mam nadzieję że wszystko jest w granicach normy Bierzesz jeszcze jakieś prochy?

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
horo Ty jesteś specyficznym przypadkiem żeby takiemu chudzielcowi tyle się zmieściło ja jestem na drugim biegunie specyficzności i 325 to jest mój max a większa i cięższa jestem. takie 850 tobym musiała sobie jeden pod drugim zrobić
Kochana ale jaką byś maiła projekcję

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-08 o 23:40
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 23:38   #9465
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
hej co do laserka to muszę wam powiedzieć, że tobujda na resorach ja miałam laser i owszem jak robiłam co miesiac to nawet było oki, ale jak przestałam to po 4 miesiacach odrosło, najpierw powoli i mniej ale teraz coraz bardziej i bikini i pachy, kasy wydałam kupe ech co do bólu to zależy jaki maja sprzęt i jaki jest twój próg bólowy u mnie było ok
byłyście kiedyś na fotodepilacji? kupiłam kiedyś sobie z gruponu w tej sieci nomasvello pakiet 3 zabiegów i teraz jak się nie golę to widzę, że mi się fajnie przerzedziły i nie są takie ostre jak rosną wykorzystałam to na bikini a potem w normalnej cenie kupiłam sobie jeszcze na pachy to już po jednym zabiegu musiałam kolejny przesuwać bo nic mi nie odrosło
zawsze myślałam, że to taki pic na wodę ale chyba jednak nie

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Oj nie jesteś sierotą widocznei tak Ci jest najlepiej. A mięśnie sobie możesz spokojnie rozciągać- nie zaszkodzi Ci to z pewnością i w schodzeniu opuchlizny pomoże. Rozciagaj ręce na tyle na ile ruchy Ci pozwalają- to przodu, do tyłu, ramiona do tyłu - tylko te wymachy powolutku jakbyś 100 lat miała! masz się rozciagać a nie rwać.
Co do bólu - mam nadzieję że wszytsko jest w granicach normy Bierzesz jeszcze jakieś prochy?
na szczęście już nic nie biorę. bo ogólnie to mnie nie boli tylko właśnie jak usiądę na brzegu łóżka rano.

zostało mi trochę tramalu to mi tata wypił bo go ząb boli przestałam brać po ponad tygodniu (w środę ostatnia dawka )

ja się rozciągam mimo zakazu ale nie pulsacyjnie tylko pomalutku, żeby nic nie naderwać ale i tak mnie z rana ta pacha boli

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-03-08 o 23:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-08, 23:42   #9466
gwendolinka
Zadomowienie

ooo te fajne 380 anatomki... hihi ale odległa przyszłość

Ja nie mam co narzekać dostalam całą pękę tulipanów -35 jak nie więcej...Fioletowe od mojego nie-chłopaka ze wschodu I bądź tu mądra. Też czekałam aż powie do mnie : Czekam muszę jeszcze kolezanki w pracy obdzieić...ale nie powiedział :P

Zabulek byłam na zumbie czułam się jak upośledzona i myślę sobie tak" no jak już ja nie umiem tyłkiem kręcić to koniec świata" Haha... musze nauczyc sie troche kroków na youtubie Mega pozytywne. Skakania dużo. Jutro idę na ABT Bede chodzic chyba 5 razy w tygodniu bo jestem grubas!

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 00:09   #9467
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
byłyście kiedyś na fotodepilacji? kupiłam kiedyś sobie z gruponu w tej sieci nomasvello pakiet 3 zabiegów i teraz jak się nie golę to widzę, że mi się fajnie przerzedziły i nie są takie ostre jak rosną wykorzystałam to na bikini a potem w normalnej cenie kupiłam sobie jeszcze na pachy to już po jednym zabiegu musiałam kolejny przesuwać bo nic mi nie odrosło
zawsze myślałam, że to taki pic na wodę ale chyba jednak nie

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

na szczęście już nic nie biorę. bo ogólnie to mnie nie boli tylko właśnie jak usiądę na brzegu łóżka rano.

zostało mi trochę tramalu to mi tata wypił bo go ząb boli przestałam brać po ponad tygodniu (w środę ostatnia dawka )

ja się rozciągam mimo zakazu ale nie pulsacyjnie tylko pomalutku, żeby nic nie naderwać ale i tak mnie z rana ta pacha boli
Jeśli prochów już nie bierzesz kontroluj sobie temperaturę. Mierz rano i wieczorem. Jeśli jest w normie- nic złego się nie dzieje
Co do zakazu rozciągania Możesz się czesać? możesz sama zakładać bluzkę przez głowę? myć zęby? pić z kubka? podnosić ręce do wysokości ramion? malować się? ziewać i mocno nabierać powietrza? podrapać się za uchem? prostować ramiona? Jeśli nie masz zakazu na to wszystko to możesz się rozciągać No bo to są właśnie takie ćwiczenia/ruchy. Nic innego .
A rano będzie wszystko zastałe- no bo jak leżysz i do tego się nie ruszasz płyny nie spływają, piersi i tkanki w koło kamienieją. I te pierwsze chwile jak usiadziesz są ciężkie- ale jak się rozruszasz wszystko wraca do normy. Opuchlina nie jest niczym złym-tkanki się goją i muszą przy tym płyny się tworzyć. Kamienne piersi rano po wstaniu dziewczynki mają nawet kilka tygodni po operacji więc nie martw się

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
ooo te fajne 380 anatomki... hihi ale odległa przyszłość

Ja nie mam co narzekać dostalam całą pękę tulipanów -35 jak nie więcej...Fioletowe od mojego nie-chłopaka ze wschodu I bądź tu mądra. Też czekałam aż powie do mnie : Czekam muszę jeszcze kolezanki w pracy obdzieić...ale nie powiedział :P

Zabulek byłam na zumbie czułam się jak upośledzona i myślę sobie tak" no jak już ja nie umiem tyłkiem kręcić to koniec świata" Haha... musze nauczyc sie troche kroków na youtubie Mega pozytywne. Skakania dużo. Jutro idę na ABT Bede chodzic chyba 5 razy w tygodniu bo jestem grubas!
A co Ty taki maraton sobie układasz że Ty grubas? No nie mogę
Kurcze a nie chłopak się postarał, hihi no proszę bardzo
Buziczki , ja już mykam

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 05:31   #9468
kicia_nh
Zadomowienie

izzi42 02.04 - 23
sherry.b 18.04 - 39
issabel1 24.04 - 45
ania1919 27.04 - 48
MILENKA2012 09.05 - 60
kicia_nh 11.07 - 123
Olivkaa200 12.07 - 124

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 07:32   #9469
celina777
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za dobre słowo no i nie mam zamiaru od Was odchodzić mimo,ze nie będę miała powiekszanych tylko Podwieszanie. Będę tu pierwszym przykładem ...foty będę wstawiać itd
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 07:39   #9470
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka ANICZKO dziś dam Ci znać na 100%

JOASI nie dzwoniłam jeszcze ale właśnie doprosiłam się chłopa żeby mi powiedział kiedy ze mną pojedzie i czy pojedzie?więc chętny i mam się umawiać..więc się umówiam DZIŚDAM ZNAĆ

CAŁUJĘ CYCOLINKI
Stary 2012-03-09, 07:55   #9471
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen no tak to już wychodzi że te nie chłopaki zawsze jakoś bardziej się starają ja też grubas i tak sie mobilizuje że zmobilizowac nie moge, lato mnie z oponą zastanie
ale żrem tą karmę dla konia i powiem tak, brzucho mi nie zmalało ale nie mam uczucia tej bańki, opuchnięcia i to jest bardzo pozytywne bo mimo że nie jestem to czuje się szczuplejsza

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Klaudeczka doktor co środe przyjmuje od 15 więc pewnie w zaraz przyjechać bedziesz mogła, on nie ma jakiś terminów, zawsze od ręki mogłam przyjść
Stary 2012-03-09, 09:05   #9472
celina777
Rozeznanie

Dr mi wczoraj powiedział ,ze rozmiar mi się nie zmniejszy a co Wy myślicie o tym..? Ja myśle,ze jak mam teraz 65 FF to po podniesieniu będzie 65 D i jak tak będzie to będzie super,będę mogła koszule wreszcie zapisać w cyckach?
Jak to zawsze trzeba się przesłać z informacja ,której nie chcieliśmy...dziś już myśle ze to dobra info a wczoraj zawalił mi się świat po wyjściu z gabinetu.

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-09 o 09:07
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 09:37   #9473
jooasi
Wtajemniczenie

Celinko ja myślę tak jak Dr mówi że rozmiar się nie zmniejszy tylko cycek do pionu stanie i nie będziesz go upychać i układać w staniku. optycznie będzie wydawać się mniejszy ale przecież gruczołu i tkanek wycinać doktor nie będzie tylko skórę nie mylmy tego z redukcją piersi gdzie wycinana jest zawartość piersi. znalazłam fajną stronke do poczytania dla Ciebie
http://www.hair-clinic.poznan.pl/?ac...sub=194#czytaj
Stary 2012-03-09, 09:57   #9474
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Dr mi wczoraj powiedział ,ze rozmiar mi się nie zmniejszy a co Wy myślicie o tym..? Ja myśle,ze jak mam teraz 65 FF to po podniesieniu będzie 65 D i jak tak będzie to będzie super,będę mogła koszule wreszcie zapisać w cyckach?
Jak to zawsze trzeba się przesłać z informacja ,której nie chcieliśmy...dziś już myśle ze to dobra info a wczoraj zawalił mi się świat po wyjściu z gabinetu.
Celinko,
mama mojej koleżanki po po podniesieniu piersi bez wkładania implantów i rozmiar znacznie jej się zmniejszył ... o jakieś 2-2,5 rozmiaru.

Stary 2012-03-09, 10:14   #9475
jooasi
Wtajemniczenie

ooo horo ma wiadomosci prawie z pierwszej reki czyli jednak sie zmniejszają, to ciekawe ja sobie pomyślałam, ze to tak jak zebrać wiszącą pierś w garść i docisnąć troche do klatki, wciąż jest jej tyle samo tylko w innym kształcie

Celnko wogóle zapomniałam napisać że cieszę się że zdecydowałaś się z nami zostać i jesteś tak pozytywnie nastawiona

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-09 o 10:15
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 10:43   #9476
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jeśli prochów już nie bierzesz kontroluj sobie temperaturę. Mierz rano i wieczorem. Jeśli jest w normie- nic złego się nie dzieje
Co do zakazu rozciągania Możesz się czesać? możesz sama zakładać bluzkę przez głowę? myć zęby? pić z kubka? podnosić ręce do wysokości ramion? malować się? ziewać i mocno nabierać powietrza? podrapać się za uchem? prostować ramiona? Jeśli nie masz zakazu na to wszystko to możesz się rozciągać No bo to są właśnie takie ćwiczenia/ruchy. Nic innego .
A rano będzie wszystko zastałe- no bo jak leżysz i do tego się nie ruszasz płyny nie spływają, piersi i tkanki w koło kamienieją. I te pierwsze chwile jak usiadziesz są ciężkie- ale jak się rozruszasz wszystko wraca do normy. Opuchlina nie jest niczym złym-tkanki się goją i muszą przy tym płyny się tworzyć. Kamienne piersi rano po wstaniu dziewczynki mają nawet kilka tygodni po operacji więc nie martw się[COLOR="Silver"]
jak dobrze przeczytać takie coś i <pokłony> bo bym zapomniała
a z tych wymienionych to tylko mam problem z mocnym nabieraniem powietrza ale od teraz ćwiczę
podwyższoną temperaturę miałam w pierwszym tygodniu i w drugim przez środę i czwartek. a tak to idealne 36,6
takie kamienie czuję też jak idę gdzieś, szczególnie na obcasach
Stary 2012-03-09, 10:50   #9477
jooasi
Wtajemniczenie

Tonia jak Ty na obcasach śmigolisz to Ty w super kondycji już jesteś i normalnie nie marudź

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 10:51   #9478
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Mirabelko widzę, że miałaś operację pod koniec kwietnia. I jak wyglądały Twoje wakacje? Mogłaś się normalnie opalac? Nosiłaś od czasu do czasu kostium normalny?
kochana zaraz ci pokaze, wkleje fociee hihi
wakacje z nimi byly super pozatym ze pogoda do dupy to spedzilam troche czasu na basenie)))

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
hej laski? jak idzie swietowanie?u nas raczej srednio sie ten dzien swietuje! sama wymusilam na swoim TZ zyczenia i sama sobie prezent kupilam! a co mi tam!

Mirabela ja tez bralabym anatomy!!!
bo chcialabym by byly mniej sterczace haha

Joasii bo ja taki chudzielecc, a twoje przeciez stercza czy ja mam cos z oczami nie tak!!!!

Cytat:
Napisane przez AgaInes Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny widziałam,że był poruszany temat depilacji
Ja od roku depiluje nogi i bikini woskiem u kosmetyczki jak dobrzy pójdzie to za następny rok już nie wiele będę miała do usuwania Super sprawa polecam z tym,że trzeba pamiętać o pilingu przynajmniej raz w tyg i codziennym nawilżaniu skóry żeby była na tyle miękka i dała się przebić włoskom. Koleżanka usuwała laserowo i podobno bardzo boli ale po trzech razach pozostaje efekt prawie na stałe Mówię "prawie" bo po tym jak urodziła dziecko hormony zaszalały i znowu zarasta
oooo super, napisz kochana ile cie jeszcze ta machoistyczna przyjemnosc kosztuje!!! i ile musza miec dlugosc, wloski >?

Cytat:

co do depilacji to przyjaciółka wyczaiła coś (kryształ) co się nazywa aun. Po depilacji depilatorem się tym smaruje i ponoć włoski raz, że nie wrastają, a do tego wolniej odrastają. Jeszcze nie próbowałam, ale ponoć działa
oooooooo a co tooo??? dobrze ze piszesz, wypruboje wszystkiego

Horo max to takie 500 haha

Tonia nie zdziwie sie jak z dnia na dzien cie ten ból pod pachami opusci, ja tak mialam z łopatka
Stary 2012-03-09, 10:59   #9479
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Tonia jak Ty na obcasach śmigolisz to Ty w super kondycji już jesteś i normalnie nie marudź
ale chodzę powoli i TŻ nosi mi torebkę jeśli muszę mieć

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Tonia nie zdziwie sie jak z dnia na dzien cie ten ból pod pachami opusci, ja tak mialam z łopatka
no właśnie zastanawiam się czy ten ból nie jest nasilony właśnie przez to że coś mi między łopatki weszło i mi promieniuje do mostka
Stary 2012-03-09, 11:12   #9480
jooasi
Wtajemniczenie

Mirabellko ja się chętnie na Twoje wymienienie
moje niby sterczą niby wszystko ok ale to co mnie denerwuje to to, że mi, nie umiem tego inaczej określić, wpadają do dekoltu Wy jak zakładacie bluzeczki wycięte macie ładne dwa jabłuszka a u mnie jest jakoś płasko a nie chce push upów przeklętych nosić. musze Wam zdjecia pstryknąć dla zobrazowania sytuacji

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości