|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
taka tu cisza że idę spać dobranoc
|
#2342 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#2343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na pewno chce torta na smietanie, no zobacze jeszcze, ale na pewno stamtąd zamowimy, bo ladne mają te torty, u mnie w okolicy nie ma lepszych niestety.. toż to prawda
|
|||
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
wiem i zgadzam się w zupełności, ale nie wszyscy o tym pamiętają
|
|
#2345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
Basketa najlepszejszego Marylko, a Ty w końcu w jakim kolorze wzięłaś JA? Bo do kawowego to miętowy mi zupełnie nie pasuje. Z bielą powinno być fajnie, no i taka odmienność by była, w sensie, że kolor "niestandardowo-weselny". Słodkich snów Panny i Panie ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- http://demotywatory.pl/3726570/Kobie...ypana-kwiatami prawda to niestety Na szczęście mój Tżcik mimo iż rano nie złożył mi życzeń, to jak się widzieliśmy czekał z różą, niestety za późno zamówił prezent, ale on i tak na po ślubie będzie, więc wybaczyłam ![]()
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
o tak
niektorzy myślą, ze po ślubie jakaś wielka krecha powstaje i nie wie co ma robić. Co to za różnica kto kiedy rzeczy przenosi do męża/żony.. każdy ma inną sytuacje z mieszkaniem i robi po swojemu to, ze ktos sie wprowadzi 2 dni po czy przed weselem nie zawali się świat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Agis88 wzywam Cie za ile kupilas swój kuferek? byl jeszcze jeden taki? bo ja tez taki chceeeeee
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-03-08 o 23:22 |
|
|
|
#2349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się nie podzieliłaś ![]() nena1984 dzień pełen wrażeń straż miejska zatrzymała dziadka TŻ, facet pod 80, wlepili mu mandat za przejście nie po pasach, popisali się... http://moda.allegro.pl/nowosc-zapros...175224369.html fajna by była księga gości z taką okładką Cytat:
koleżanka mi napisała takiego SMS-a: Zero mycia, zero prania,
zero szycia, gotowania. Dziś Dzień Kobiet, drogie panie, tysiąc kwiatów na śniadanie. A od jutra do roboty, resztę dnia świętują chłopy ![]() Cytat:
Kwiatki i tak dostałam Śmiejcie się z mojego pytania o przeprowadzki |
|||
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam wlasnie do domu, dziś w pracy do 19.00, kilka wywiadów, artykuł, a do tego korekta czasopisma mysliwskiego, padałam z nóg, a o 20.00 biegłam już na kurs tańca z TŻ. Fajnie jest na tym kursie, pośmialismy się, zadeptaliśmy trochę
Lecę nadrabiać, co u moich laseczek słychac
|
|
|
|
#2351 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż pewnie przez pierwszy tydzień/dwa będziemy się "tułać" po rodzicach, bo wyposażenie mieszkania będziemy kupować dopiero po ślubie. Poza tym, w pierwszym tygodniu pewnie będą poprawiny poprawin itd. także nawet nie będziemy mieli czasu pomieszkać w "naszym" mieszkaniu ![]() Ja zrobiłam dziś tżcikowi, bo marudził, że zawsze robię jak jest w pracy Ktoś pytał o rajstopy/pończochy. Nie wyobrażam sobie ich nie mieć w dniu ślubu. Po pierwsze będzie ciepło i od razu miałabym obtarte stopy, a po drugie nie obraźcie się ale moim zdaniem do sukni ślubnej brak pończoch nie wygląda estetycznie, chyba że do krótkiej sukienki. Marylko nie widzą mi się te miętowe buty A może coś w tym stylu ? http://tablica.pl/oferta/nowe-czolen...ge-IDIIbw.html
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-03-08 o 23:49 |
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hm, to może ja Ci odpowiem, bo przeprowadzkę mam już za sobą. Tak więc ja miałam rzeczy u siebie, TŻ u siebie. Z tydzień przed przeprowadzką zamówiliśmy busa z firmy przeprowadzkowej. W umówiony dzień (sobota, polecam na przeprowadzki) bus przyjechał najpierw do mnie, kierowca z TŻtem znieśli moje pudła i meble, które zabierałam, potem pojechali do domu TŻ i zrobili to samo, po czym przyjechali do NASZEGO domu i wnieśli rzeczy na górę. Wszystko zajęło nam w sumie dwie godziny.
Jak masz jakieś konkretne pytania to pisz, ale szczerze mówiąc to też nie wiem, co tu tłumaczyć odnośnie przeprowadzki, dlatego nie dziwię się, że dziewczyny poczuły się rozbawione Aha, u nas odległość między moim rodzinnym domem, domem TŻta i naszym wspólnym domem to łącznie jakieś 30km, dlatego tak sprawnie nam to poszło.Cytat:
No ale ja będę miała kryte buty, a nie peep toe, to może co innego.Marylko, dla mnie ta miętka też jakaś taka nijaka. Może zdecydowany, soczysty odcień zieleni? A tak w ogóle to koniecznie chcesz mieć jakiś kolor przewodni? Wiem, że fajnie wygląda jak wszystko jest zgrane, ale nie popadajmy w skrajności U mnie zupełnie inne kolory będą dominować na sali, a inne w kościele i moim looku i szczerze mówiąc czuję się bardzo dobrze z tym, że będę mieć bukiet w kolorze amarantu, który mi się bardzo podoba, choć nie pasuje do sali, niż w kolorze bordowym, który świetnie zgrywałby się z salą, ale nie pasowałby do mojej duszy Fakt, zaproszenia, winietki i menu będę mieć w jednym stylu, pasującym do sali (ecru i delikatne złoto, ale bez borda, bo wystarczająco dużo jest go w lokalu). I w sumie tyle. Moja Mama uświadomiła mi, żeby swój image w tym dniu układać według swoich preferencji i indywidualnego gustu, a nie np. pod kolory na sali. Dzięki Niej zdrowo na to wszystko spojrzałam. Wniosek z tego taki, żebyś znalazła kolor, który Tobie się rzeczywiście podoba i wzięła sobie taki bukiet czy pas do sukni, suknie dla druhen, dodatki biżuteryjne czy, makijaż czy paznokcie, ale buty - przecież nie każda PM musi mieć kolorowe. Nawet przy krótkiej sukience. A kolor przewodni można zaakcentować na inne sposoby.Brej nocki!
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2012-03-09 o 00:27 |
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 1 - do moich butow nie pasuja ponczochy ani rajstopy, z reszta do zadnych peep toe, ani sandalkow nie pasuja Po 2 - nieznosze rajstop latem, w ogole nieznosze, ale zima niestety trzeba do spodniczek Po 3 - biale juz w ogole odpadaja, kojarza mi sie wylacznie z komunia Wiem, ze to nieelegancko tak bez rajstop, ale co mi tam, to moje wesele, bedzie tak jak ja chce a nie tak jak jest elegancko
|
|
#2356 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Już piątek, a jutro wyczekana przeze mnie wolna sobota ![]() Mam nadzieję, że już ostatni raz proszę o kciuki na rozmowę z dyrektorem. Jak nie pogada ze mną dzisiaj to będę do niego wydzwaniać na komórke
|
#2357 | |
|
Raczkowanie
|
no wsumie racja zreszta każdy powód jest dobry
![]() ale im niestety nie było do śmiechu. Cytat:
![]() przepraszam ale nie byłam sama z tą pizzą - cała "szarańcza" się zlazła:P tak wogóle to nareszcie PIĄTEK !!!!!! jutro free a w niedziele pierwsze zajęcia taneczne ciekawe jak nam to wyjdzie
09.06.2012 g. 13:00 |
|
|
|
|
#2358 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny szukam czerwonych butów,na wyższym obcasie...jeśli któraś by coś znalazła to prześlijcie będę wdzęczna
|
#2359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim zdaniem na imprezy typu wesela "powinno" zakladac sie rajstopy/ponczochy, uwazam ze malo eleganckie jest nie miec tej czesci garderoby na tego typy wyjscia.
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
wczoraj dostałam ogromny bukiet tulipanów od TŻ i moja matka też wczoraj byliśmy tez rozdać zaproszenia i kolejne osoby nam odpadają dziś kolejna tura i jadę do salonu umówić się na przymiarkę i zabrać kawałek materiału by dobrać dodatki
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś wolne, żebym odpoczywała. Więc tylko wypiję herbatkę, przeczytam moje wczorajsze wypociny, oddam szefowej i spadam pod kocyk do domku. ![]() agis88 - śpieszę donieść, że nasza przesyłka nie opuściła niestety jeszcze HK. Aktualnie "is being processed for departure", co w bardzo wolnym tłumaczeniu oznacza, że zalega gdzieś tam w magazynie odprawy. Margido jak to będzie, od jakiej kwoty naliczacie cło przy przesyłkach z HK?? Cytat:
no i jeszcze to.
|
|
|
|
|
#2362 | ||||
|
Raczkowanie
|
HI!
Cytat:
chodz widzialam boskie czerwone szpilki ktore mialabym na slub ale jeszcze ostatecznie nie moge sie zdecydowac czy moje slubne buty beda czerwone czy fioletowe....Cytat:
jakbys chciala tanio taka ksiege jak w załaczniku to moge cos doradzic![]() Cytat:
moze zapomnial a jak juz inni faceci zaczeli Wam skladac te zyczenia to zwyczajnie glupio mu sie zrobilo i dlatego sie nie odezwal....Cytat:
![]() A moj Tżcik jest kochany! Nie dość ze nie poszedl wczoraj na ta piłkę to zabrał mnie na kolacje zebym nie musiala mu nic gotowac, potem na noc zakupow a na koniec oznajmił ze ten kuferek to bedzie prezent od niego na dzien kobiet (na co po cichu liczyłam ale ) |
||||
|
|
|
#2363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ps. A na poważnie to dzieki za info |
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hejo ![]() ja bym chciala taka ksiege gosci, skad to masz ? ![]() ![]() :pro si:
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kolejny intensywny dzień; ostatnio ciągle biegam, tyle spraw na głowie, zdarza mi się zapominać
![]() Mam iść z TŻ na podbój garniturów. Jednomyślnie Wasi TŻ-ci ubierają się w Vistuli. Myślę jeszcze o sklepie Bytom. W końcu trzeba by było odebrać obrączki |
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Miałam iść do szkoły ale zrobię sobie wolne. Muszę usiąść znowu do tego odrzuconego rozdziału i jeszcze raz muszę zanalizować "Roczniki" Długosza. Zapowiada się nużący dzień.Ale na wieczór dla odstresowania zapisałam się na Latino Dance ![]() Wspominałam wam ostatnio, że wysłaliśmy już pierwsze cztery zaproszenia do osób które z bardzo dużym wyprzedzeniem muszą planować każdy wolny dzień. Jedna rodzina nam potwierdziła wczoraj i mamy już 4 pewnych gości I wklejam obiecane zdjęcia mojego prezentu od TŻta
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawdopodobnie kupi garnitur w Recmanie
|
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Na TVN mówią o żałobie narodowej, dyskusja
|
|
|
|
#2370 |
|
Raczkowanie
|
poszlo na priv
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

No ale ja będę miała kryte buty, a nie peep toe, to może co innego.
wczoraj byliśmy tez rozdać zaproszenia i kolejne osoby nam odpadają 

jakbys chciala tanio taka ksiege jak w załaczniku to moge cos doradzic
)
Ps. A na poważnie to dzieki za info