Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 22:33   #2341
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

taka tu cisza że idę spać dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:44   #2342
prezesik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A ja dziś "cudownie" zaczęłam dzień. Jadę sobie rano mpk słucham muzyki a tu kanary. No ok wyciagam legitymację bo na niej mam bilet no i zadowolona daje mu a no do mnie że dowód poprosi bo bilet nie ważny. A ja szok bo na paragonie mam że dziś do 23.59 jest ważny. A się okazało że źle biletomat źle zaprogramował bo do 7.03. Ale mandat dostałam i musiałam lecieć to odkręcać
Uwzięli się dzisiaj :P Kilku moich znajomych dostało mandaty
Stary 2012-03-08, 22:50   #2343
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
nie miał okazji. To jest dobra okazja- dzień kobiet. Więc zobaczymy czy się jutro popisze... Ale dzisiaj np już mnie zdenerwował bo zyczenia dostałam dopiero po południu.... Dla jego dobra lepiej, żeby mi chociaż głupiego kwiatka dał czy coś, bo znowu będę przybita cały wieczór...
jak nic nie dostaniesz to przybij piatke. Ja nawet zyczen nie uslyszalam... od innych facetow tak - od Niego nie... bylismy na kursie, nauczycielka sie pyta jak w Polsce obchodzi sie Dzien kobiet, faceci skladali nam zyczenia a On dalej nic. Zenada Nie wiem o co kaman ale nie mam ochoty z Nim nawet dzisiaj gadac. Pewnie w lozku bedzie sie przymilal, ale sie odwroce dupą!! :P ja zawsze pamietam o nawet takich pierdołkowatych okazjach, np na dzien chlopaka wsadzilam Mu do paczuszki z kanapkami do pracy czekoladki i karteczke z fajnym tekstem. Nic wielkiego, ale wtedy sie cieszyl jak dziecko, ze Mu sie bardzo fajnie zrobilo na przerwie jak zauwazyl. A On dzisiaj nawet nie moze byc dla mnie mily. Tylko tego oczekiwalam. Sory ze zaśmiecam tutaj wątek, ale mamdzisiaj na Niego taaakiego nerwa

Cytat:
Napisane przez patollek Pokaż wiadomość
moi znajomi mieli taka sytuację, dziewczyna po slubie poszła załatwiać dowód a pani jej mówi ale przecież pani nie jest mężatką co pani chce zmieniać ???? ona w szoku okazało się że ksiądz nie oddał dokumentów, no i musieli brać ślub cywilny. MASAKRA!!!!!

a ja dzisiaj miałam w pracy pizze
ksiadz też nam opowiadal o takiej sytuacji. I Mlodzi sie wkurzyli na ksiedza i kazali mu robic jeszcze jedno wesele

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Tak z sowy, a powiedz mi, byłaś może na degustacji u nich ? Bo mają do wyboru dużo smaków i właśnie nie wiem czy jest możliwość degustacji przy zamówieniu. Torty mają ładnie wykonane, ale przede wszystkim zależy mi na smaku
niestety jeszcze nie bylam.. tylko sie wypytywalam.. ale w kwietniu zamierzam zdegustowac na pewno chce torta na smietanie, no zobacze jeszcze, ale na pewno stamtąd zamowimy, bo ladne mają te torty, u mnie w okolicy nie ma lepszych niestety..

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

przepraszam, no nie mogłam

toż to prawda
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:56   #2344
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
toż to prawda
wiem i zgadzam się w zupełności, ale nie wszyscy o tym pamiętają
Stary 2012-03-08, 23:02   #2345
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Hej kobitki moje!!! Wszystkiego najwspanialszego z okazji dnia kobietek!!!

Nie nadrobie was dzis, bo w pracy mialam mlyn taki ze nie wiem, w pociagu cos mi interenet nie dzialal a teraz jestem tak padnieta ze ledwo na oczy widze....
Po pracy zrobilam rundke w poszukiwaniu butow...ehhh...no i lipa wieksza niz myslalam, juz nawet zakladajac ze rezygnuje z fioletu to i tak nie moge znalesc nic co podbiloby moje serce...zazdrosze wszystkim tym co maja po kilka par, naprawde!!!

No i wniesek jest taki ze po obejsciu wszystkich sklepow na najwiekszej ulicy handlowej w Amsterdamie, stwierdzilam ze chyba pora pomyslec nad zmiana koloru przewodniego slubu, bo inaczej nigdy nie rusze z miejsca... w mojej ukochanej zarze wymyslilam ze moze by tak mieta mogla sie jakos w ten slub wkomponowac? Znalazlam takie butki jak w zalaczeniu, pierwsze bylyby do kosciola a drugie na zmiane, do tego torebka, tylkoz ze na zdjeciu wyglada nie ciekawie, na zywo jest 100 razy ladniejsza, w identycznym kolorze jak buty, no i do stylu vintage mysle ze jakos by sie wkomponowala. Do tego upatrzylam 2 sukienki dla swiadkowej...ewentualnie druhen, oczywiscie wtedy zrezygnowalabym z tego kolorowego pasa w sukience...co myslicie? Pasowalby ten kolor do mojej sukienki? Bo ja juz sama nie wiem....i jaki wtedy bukiet? Bo zawsze podobaly mi sie zywe bukiety, nie jakies mdle i czy teraz jakos bedzie to wszystko do siebie pasowac???? Ratujcie....
Dla przypomnienia moja sukienka w zlaczeniu.
Mi ogólnie się podoba miętowy kolor, ale tak jak dziewczyny mówiły jakoś mi nie pasi do twojej sukni za mdły jest
Stary 2012-03-08, 23:04   #2346
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
jak nic nie dostaniesz to przybij piatke. Ja nawet zyczen nie uslyszalam... od innych facetow tak - od Niego nie... bylismy na kursie, nauczycielka sie pyta jak w Polsce obchodzi sie Dzien kobiet, faceci skladali nam zyczenia a On dalej nic. Zenada Nie wiem o co kaman ale nie mam ochoty z Nim nawet dzisiaj gadac. Pewnie w lozku bedzie sie przymilal, ale sie odwroce dupą!! :P ja zawsze pamietam o nawet takich pierdołkowatych okazjach, np na dzien chlopaka wsadzilam Mu do paczuszki z kanapkami do pracy czekoladki i karteczke z fajnym tekstem. Nic wielkiego, ale wtedy sie cieszyl jak dziecko, ze Mu sie bardzo fajnie zrobilo na przerwie jak zauwazyl. A On dzisiaj nawet nie moze byc dla mnie mily. Tylko tego oczekiwalam. Sory ze zaśmiecam tutaj wątek, ale mamdzisiaj na Niego taaakiego nerwa
ehh.... od tego tu mamy siebie, żebyśmy sie mogły wygadać
Stary 2012-03-08, 23:13   #2347
Cierpliwosc
Zadomowienie

ja dziś tylko na chwilkę.

Basketa najlepszejszego

Marylko, a Ty w końcu w jakim kolorze wzięłaś JA? Bo do kawowego to miętowy mi zupełnie nie pasuje. Z bielą powinno być fajnie, no i taka odmienność by była, w sensie, że kolor "niestandardowo-weselny".

Słodkich snów Panny i Panie

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

http://demotywatory.pl/3726570/Kobie...ypana-kwiatami
prawda to niestety

Na szczęście mój Tżcik mimo iż rano nie złożył mi życzeń, to jak się widzieliśmy czekał z różą, niestety za późno zamówił prezent, ale on i tak na po ślubie będzie, więc wybaczyłam
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 23:32   #2348
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
wiem i zgadzam się w zupełności, ale nie wszyscy o tym pamiętają
o tak niektorzy myślą, ze po ślubie jakaś wielka krecha powstaje i nie wie co ma robić. Co to za różnica kto kiedy rzeczy przenosi do męża/żony.. każdy ma inną sytuacje z mieszkaniem i robi po swojemu to, ze ktos sie wprowadzi 2 dni po czy przed weselem nie zawali się świat

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
ehh.... od tego tu mamy siebie, żebyśmy sie mogły wygadać

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Agis88 wzywam Cie za ile kupilas swój kuferek? byl jeszcze jeden taki? bo ja tez taki chceeeeee

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-03-08 o 23:22
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 23:34   #2349
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
moi znajomi mieli taka sytuację, dziewczyna po slubie poszła załatwiać dowód a pani jej mówi ale przecież pani nie jest mężatką co pani chce zmieniać ???? ona w szoku okazało się że ksiądz nie oddał dokumentów, no i musieli brać ślub cywilny. MASAKRA!!!!!
a myślałam, że to taka bajka i takie straszenie

Cytat:
a ja dzisiaj miałam w pracy pizze
i się nie podzieliłaś

nena1984 dzień pełen wrażeń

straż miejska zatrzymała dziadka TŻ, facet pod 80, wlepili mu mandat za przejście nie po pasach, popisali się...

http://moda.allegro.pl/nowosc-zapros...175224369.html fajna by była księga gości z taką okładką
Cytat:

tylko nie zapomnijcie że 10 marca jest dzień mężczyzny co prawda pierwsze słysze no ale
kilka jest tych dat

koleżanka mi napisała takiego SMS-a:
Zero mycia, zero prania,
zero szycia, gotowania.
Dziś Dzień Kobiet, drogie panie,
tysiąc kwiatów na śniadanie.
A od jutra do roboty,
resztę dnia świętują chłopy
Cytat:
mój mi powiedział, to takie komunistyczne święto, wole dawać Ci kwiatek bez okazji
Kwiatki i tak dostałam

Śmiejcie się z mojego pytania o przeprowadzki

niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 23:39   #2350
kilianna
Zakorzenienie

Wróciłam wlasnie do domu, dziś w pracy do 19.00, kilka wywiadów, artykuł, a do tego korekta czasopisma mysliwskiego, padałam z nóg, a o 20.00 biegłam już na kurs tańca z TŻ. Fajnie jest na tym kursie, pośmialismy się, zadeptaliśmy trochę

Lecę nadrabiać, co u moich laseczek słychac
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 23:46   #2351
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Wklejam fotki moich butów

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Kobitki, pytanko mam, ale raczej do tych co nie mieszkają z TŻ:

kiedy następuje u Was ta przeprowadzka? jak to widzicie?
Po ślubie Chociaż pewnie przez pierwszy tydzień/dwa będziemy się "tułać" po rodzicach, bo wyposażenie mieszkania będziemy kupować dopiero po ślubie. Poza tym, w pierwszym tygodniu pewnie będą poprawiny poprawin itd. także nawet nie będziemy mieli czasu pomieszkać w "naszym" mieszkaniu

Cytat:
Wiecie co, mam ochotę na pizze
Ja zrobiłam dziś tżcikowi, bo marudził, że zawsze robię jak jest w pracy

Ktoś pytał o rajstopy/pończochy. Nie wyobrażam sobie ich nie mieć w dniu ślubu. Po pierwsze będzie ciepło i od razu miałabym obtarte stopy, a po drugie nie obraźcie się ale moim zdaniem do sukni ślubnej brak pończoch nie wygląda estetycznie, chyba że do krótkiej sukienki.

Marylko nie widzą mi się te miętowe buty zbyt mdłe.
A może coś w tym stylu ? http://tablica.pl/oferta/nowe-czolen...ge-IDIIbw.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nowe-czolenka-kobalt-orange.jpg (12,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06CF5736.jpg (12,6 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-03-08 o 23:49
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 00:03   #2352
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Po ślubie Chociaż pewnie przez pierwszy tydzień/dwa będziemy się "tułać" po rodzicach, bo wyposażenie mieszkania będziemy kupować dopiero po ślubie. Poza tym, w pierwszym tygodniu pewnie będą poprawiny poprawin itd. także nawet nie będziemy mieli czasu pomieszkać w "naszym" mieszkaniu

Ja zrobiłam dziś tżcikowi, bo marudził, że zawsze robię jak jest w pracy

Ktoś pytał o rajstopy/pończochy. Nie wyobrażam sobie ich nie mieć w dniu ślubu. Po pierwsze będzie ciepło i od razu miałabym obtarte stopy, a po drugie nie obraźcie się ale moim zdaniem do sukni ślubnej brak pończoch nie wygląda estetycznie, chyba że do krótkiej sukienki.

Marylko nie widzą mi się te miętowe buty zbyt mdłe.
A może coś w tym stylu ? http://tablica.pl/oferta/nowe-czolen...ge-IDIIbw.html
tez mysle,ze ponczochy muszą byc. Jakieś cieniutkie, ale muszą zreszta mi na gole stopy w czółenkach niewygodnie
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 00:08   #2353
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
:
Z tym pogrubionym się z tobą zgodzę bo sama też tak uważam
Stary 2012-03-09, 00:15   #2354
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Śmiejcie się z mojego pytania o przeprowadzki
Hm, to może ja Ci odpowiem, bo przeprowadzkę mam już za sobą. Tak więc ja miałam rzeczy u siebie, TŻ u siebie. Z tydzień przed przeprowadzką zamówiliśmy busa z firmy przeprowadzkowej. W umówiony dzień (sobota, polecam na przeprowadzki) bus przyjechał najpierw do mnie, kierowca z TŻtem znieśli moje pudła i meble, które zabierałam, potem pojechali do domu TŻ i zrobili to samo, po czym przyjechali do NASZEGO domu i wnieśli rzeczy na górę. Wszystko zajęło nam w sumie dwie godziny.
Jak masz jakieś konkretne pytania to pisz, ale szczerze mówiąc to też nie wiem, co tu tłumaczyć odnośnie przeprowadzki, dlatego nie dziwię się, że dziewczyny poczuły się rozbawione Aha, u nas odległość między moim rodzinnym domem, domem TŻta i naszym wspólnym domem to łącznie jakieś 30km, dlatego tak sprawnie nam to poszło.

Cytat:
Moje poczucie estetyki mówi dokładnie to samo No ale ja będę miała kryte buty, a nie peep toe, to może co innego.

Marylko
, dla mnie ta miętka też jakaś taka nijaka. Może zdecydowany, soczysty odcień zieleni? A tak w ogóle to koniecznie chcesz mieć jakiś kolor przewodni? Wiem, że fajnie wygląda jak wszystko jest zgrane, ale nie popadajmy w skrajności U mnie zupełnie inne kolory będą dominować na sali, a inne w kościele i moim looku i szczerze mówiąc czuję się bardzo dobrze z tym, że będę mieć bukiet w kolorze amarantu, który mi się bardzo podoba, choć nie pasuje do sali, niż w kolorze bordowym, który świetnie zgrywałby się z salą, ale nie pasowałby do mojej duszy Fakt, zaproszenia, winietki i menu będę mieć w jednym stylu, pasującym do sali (ecru i delikatne złoto, ale bez borda, bo wystarczająco dużo jest go w lokalu). I w sumie tyle. Moja Mama uświadomiła mi, żeby swój image w tym dniu układać według swoich preferencji i indywidualnego gustu, a nie np. pod kolory na sali. Dzięki Niej zdrowo na to wszystko spojrzałam. Wniosek z tego taki, żebyś znalazła kolor, który Tobie się rzeczywiście podoba i wzięła sobie taki bukiet czy pas do sukni, suknie dla druhen, dodatki biżuteryjne czy, makijaż czy paznokcie, ale buty - przecież nie każda PM musi mieć kolorowe. Nawet przy krótkiej sukience. A kolor przewodni można zaakcentować na inne sposoby.

Brej nocki!

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2012-03-09 o 00:27
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 00:25   #2355
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
tez mysle,ze ponczochy muszą byc. Jakieś cieniutkie, ale muszą zreszta mi na gole stopy w czółenkach niewygodnie
Ja rowniez naleze do tych bezponczochowych
Po 1 - do moich butow nie pasuja ponczochy ani rajstopy, z reszta do zadnych peep toe, ani sandalkow nie pasuja
Po 2 - nieznosze rajstop latem, w ogole nieznosze, ale zima niestety trzeba do spodniczek
Po 3 - biale juz w ogole odpadaja, kojarza mi sie wylacznie z komunia

Wiem, ze to nieelegancko tak bez rajstop, ale co mi tam, to moje wesele, bedzie tak jak ja chce a nie tak jak jest elegancko

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 07:17   #2356
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Już piątek, a jutro wyczekana przeze mnie wolna sobota
Mam nadzieję, że już ostatni raz proszę o kciuki na rozmowę z dyrektorem. Jak nie pogada ze mną dzisiaj to będę do niego wydzwaniać na komórke
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 07:42   #2357
patollek
Raczkowanie

Cytat:
przynajmniej jedna okazja więcej, żeby kupić nową sukienkę
no wsumie racja zreszta każdy powód jest dobry
ale im niestety nie było do śmiechu.

Cytat:

ksiadz też nam opowiadal o takiej sytuacji. I Mlodzi sie wkurzyli na ksiedza i kazali mu robic jeszcze jedno wesele
oby Nam się taki koszmar nie przytrafił

Cytat:

i się nie podzieliłaś
przepraszam ale nie byłam sama z tą pizzą - cała "szarańcza" się zlazła:P

tak wogóle to nareszcie PIĄTEK !!!!!! jutro free a w niedziele pierwsze zajęcia taneczne ciekawe jak nam to wyjdzie
patollek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 07:46   #2358
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny szukam czerwonych butów,na wyższym obcasie...jeśli któraś by coś znalazła to prześlijcie będę wdzęczna

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 07:54   #2359
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam takie pończoszne pytanko: czemu w środku wakacji macie pończochy? Z czerwca, lipca? Przecież wtedy ciepło...
Juz kiedys tu byla o tym rozmowa i odp, ale zrobie to i teraz Moim zdaniem na imprezy typu wesela "powinno" zakladac sie rajstopy/ponczochy, uwazam ze malo eleganckie jest nie miec tej czesci garderoby na tego typy wyjscia.
Cytat:
przynajmniej jedna okazja więcej, żeby kupić nową sukienkę
Dobre
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 08:02   #2360
kindziulindzia
Zakorzenienie

Witajcie

wczoraj dostałam ogromny bukiet tulipanów od TŻ i moja matka też wczoraj byliśmy tez rozdać zaproszenia i kolejne osoby nam odpadają

dziś kolejna tura i jadę do salonu umówić się na przymiarkę i zabrać kawałek materiału by dobrać dodatki
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 08:22   #2361
nena1984
Zakorzenienie

Dostałam dziś wolne, żebym odpoczywała. Więc tylko wypiję herbatkę, przeczytam moje wczorajsze wypociny, oddam szefowej i spadam pod kocyk do domku.

agis88 - śpieszę donieść, że nasza przesyłka nie opuściła niestety jeszcze HK. Aktualnie "is being processed for departure", co w bardzo wolnym tłumaczeniu oznacza, że zalega gdzieś tam w magazynie odprawy.

Margido jak to będzie, od jakiej kwoty naliczacie cło przy przesyłkach z HK??

Cytat:
nena zapomniałaś chyba jeszcze dodać że było u was gorąco jak diabli
http://demotywatory.pl/3722338/Jest-ci-zimno
no i jeszcze to.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 08:38   #2362
Agis88
Raczkowanie

HI!
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A pojechaliśmy potem do wspominanej tutaj galerii orkana i zupełnie nieplanowanie kupiłam buty Granatowe, na niebotycznych dla mnie obcasach (12cm) myślę, że będą na sesję
I jeszcze się nie chwalisz? Dawaj je tu! Gdzie kupiłaś? Ja byłam wczoraj ale kupilismy tylko buty dla Tz ja juz musialam sie opanowac chodz widzialam boskie czerwone szpilki ktore mialabym na slub ale jeszcze ostatecznie nie moge sie zdecydowac czy moje slubne buty beda czerwone czy fioletowe....
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Jakoś wypadłam z rytmu forum Albo jestem zmęczona i nie mam siły nadrabiać, albo oczy mnie bolą i nawet laptopa nie otwieram...

U nas kolejna ślubna sprawa do przodu: byliśmy dziś z Tż na spisaniu pierwszej części protokołu. Nie musimy iść po nowe akty chrztu udało mi się najpierw na kolędzie przekonać proboszcza do naszych racji a teraz wikariusza. Dostaliśmy kartę dla Tż na zapowiedzi i kartki na spowiedzi przedślubne, pierwszą mamy mieć przed świętami, więc o.k. Potem wrócimy do kancelarii z kartą z parafii Tż + dokumentami z USC, ale to jakoś w czerwcu myślę. Ogólnie nie było źle, ale strasznie się stresowałam

Widzę przewinął się temat ilości dzieci. Biorąc pod uwagę polskie realia i nasze możliwości w tym kraju - ja chciałabym mieć dwójkę, Tż z kolei widzę skłania się do jedynki (chociaż wcześniej też marzył o dwójce)... ale kto wie, może nas życie poniesie do Hameryki Kuzynka Tż jest w ciąży z trzecim maluchem

Agis88, wkład jest koloru niebieskiego.

Zbieram się i zbieram do kupna księgi gości na allegro. Możecie mi polecić jakiegoś użytkownika ? Chodzi mi o ładną, solidną i niedrogą jednocześnie księgę
Dziekuje za info za zalatwione sprawy jakbys chciala tanio taka ksiege jak w załaczniku to moge cos doradzic
Cytat:
Nie przejmuj sie Kochana porozmawiaj ze swoim Tż to na pewno wszystko sie wyjasni moze zapomnial a jak juz inni faceci zaczeli Wam skladac te zyczenia to zwyczajnie glupio mu sie zrobilo i dlatego sie nie odezwal....
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Już piątek, a jutro wyczekana przeze mnie wolna sobota
Mam nadzieję, że już ostatni raz proszę o kciuki na rozmowę z dyrektorem. Jak nie pogada ze mną dzisiaj to będę do niego wydzwaniać na komórke

A moj Tżcik jest kochany! Nie dość ze nie poszedl wczoraj na ta piłkę to zabrał mnie na kolacje zebym nie musiala mu nic gotowac, potem na noc zakupow a na koniec oznajmił ze ten kuferek to bedzie prezent od niego na dzien kobiet (na co po cichu liczyłam ale)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg balonowe drz.jpg (126,2 KB, 38 załadowań)
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 08:44   #2363
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

agis88 - śpieszę donieść, że nasza przesyłka nie opuściła niestety jeszcze HK. Aktualnie "is being processed for departure", co w bardzo wolnym tłumaczeniu oznacza, że zalega gdzieś tam w magazynie odprawy.
O nie.... jak sobię pomyślę że mój grzebyczek leży sobie gdzies w jakims ciemnym magazynie samotny i opuszczony toPs. A na poważnie to dzieki za info
Stary 2012-03-09, 08:50   #2364
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
HI!

I jeszcze się nie chwalisz? Dawaj je tu! Gdzie kupiłaś? Ja byłam wczoraj ale kupilismy tylko buty dla Tz ja juz musialam sie opanowac chodz widzialam boskie czerwone szpilki ktore mialabym na slub ale jeszcze ostatecznie nie moge sie zdecydowac czy moje slubne buty beda czerwone czy fioletowe....

Dziekuje za info za zalatwione sprawy jakbys chciala tanio taka ksiege jak w załaczniku to moge cos doradzic

Nie przejmuj sie Kochana porozmawiaj ze swoim Tż to na pewno wszystko sie wyjasni moze zapomnial a jak juz inni faceci zaczeli Wam skladac te zyczenia to zwyczajnie glupio mu sie zrobilo i dlatego sie nie odezwal....

A moj Tżcik jest kochany! Nie dość ze nie poszedl wczoraj na ta piłkę to zabrał mnie na kolacje zebym nie musiala mu nic gotowac, potem na noc zakupow a na koniec oznajmił ze ten kuferek to bedzie prezent od niego na dzien kobiet (na co po cichu liczyłam ale)

hejo

ja bym chciala taka ksiege gosci, skad to masz ? :pro si:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 08:51   #2365
niusia_87
Zakorzenienie

Dzisiaj kolejny intensywny dzień; ostatnio ciągle biegam, tyle spraw na głowie, zdarza mi się zapominać
Mam iść z TŻ na podbój garniturów. Jednomyślnie Wasi TŻ-ci ubierają się w Vistuli. Myślę jeszcze o sklepie Bytom. W końcu trzeba by było odebrać obrączki
Stary 2012-03-09, 08:56   #2366
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Miałam iść do szkoły ale zrobię sobie wolne. Muszę usiąść znowu do tego odrzuconego rozdziału i jeszcze raz muszę zanalizować "Roczniki" Długosza. Zapowiada się nużący dzień.

Ale na wieczór dla odstresowania zapisałam się na Latino Dance

Wspominałam wam ostatnio, że wysłaliśmy już pierwsze cztery zaproszenia do osób które z bardzo dużym wyprzedzeniem muszą planować każdy wolny dzień. Jedna rodzina nam potwierdziła wczoraj i mamy już 4 pewnych gości

I wklejam obiecane zdjęcia mojego prezentu od TŻta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC13664.jpg (145,6 KB, 48 załadowań)

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 08:56   #2367
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo

ja bym chciala taka ksiege gosci, skad to masz ? :pro si:
i ja i ja
Stary 2012-03-09, 08:57   #2368
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj kolejny intensywny dzień; ostatnio ciągle biegam, tyle spraw na głowie, zdarza mi się zapominać
Mam iść z TŻ na podbój garniturów. Jednomyślnie Wasi TŻ-ci ubierają się w Vistuli. Myślę jeszcze o sklepie Bytom. W końcu trzeba by było odebrać obrączki
Mój na pewno nie kupi garnituru ani w Vistuali ani w Bytomiu bo zwyczajnie nic go nie zachwyca tam Prawdopodobnie kupi garnitur w Recmanie

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 08:59   #2369
niusia_87
Zakorzenienie

Na TVN mówią o żałobie narodowej, dyskusja
Stary 2012-03-09, 09:07   #2370
Agis88
Raczkowanie

poszlo na priv
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości