|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
dziewczyny nigdy nie byłam na Chrzcie, co jest potrzebne? profitka i chusta coś jeszcze?
|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
a mamusie nie na spacerkach ????
moja wlasnie wstala, zaczekam do 12 i pędzimy... szłu nie ma, znaczy pogoda plus 2, ale ciemno,szaro bez słonka
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my od ndz nie spacerujemy katar sie zmniejsza na szczescie.
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my juz mamy ten katar... hoooooooo... a po szczepieniu moze sie zwiekszyc??? to moze i my odpuscimy ?! moze jakbym z tydzien nie wychodzila to przejdzie, skoro zadne specyfiki nie działają :/ ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Seona, Myszeczka... nasze dzieci mają dziś równo 100 dni |
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
od 3 dni nie mam czasu na nic, nie wiem dlaczego
kompletnie sie rozlazlam ani nie cwicze, ani diety nie trzymam, ani nie sprzatam, jakies przesilenie wiosenne mnie lapie czy co![]() chrzest planuje na 15.04 moze dzisiaj pojde po mszy i zaklepie termin ![]() a imprezy nie bedzie;/ bratowa 15.04 nie przyjszlaby, bo jedzie z bratem do warszawy wiec tylko na msze przyjda, tesciowie na impreze tez nie przyjda, a dla moich rodzicow, siostry z mezem i szwagrow z zonami nie chce mi sie nic robic;/ 22.04 termin tez odpada, bo znowu chrzestna wyjezdza do usa, kolejna niedziela maz nie moze itd. Kupie tort i za tydzien zaprosze moja rodzine na torta i kawe, moze jakies salatki zrobie i bedzie ![]() a tesciow zaprosze tydzien pozniej tez na wieczor jakos. moze uda mi sie Was nadrobic, ale pedzicie tak ze szok!! moze ustalmy jakis limit, ze jak zapisze sie 3 strony to wiecej juz w ten dzien nic nie piszemy |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
Jestem wrześnióweczką i zajrzałam do Was ze względu na Dalię - pytała wczoraj o coś na ząbki. I czytam, czytam i się zaczytałam ![]() Dalia - znalazłaś coś jeszcze co polecają na ząbkowanie? Tą Camilię polecił pediatra jednej z wrześniówek, ale ja jej nie mogę dostać w żadnej aptece stacjonarnej Żele z tego co słyszałam nie są zbyt skuteczne, tak pisały nasze dziewczyny, ale nie wiem, bo u nas zębów nie ma póki co nikaa2 przepraszam, że tak się wcinam do Was, ale "rzuciło" mi się w oczy zdjęcie wklejone przez Ciebie. Aż mi łzy w oczach stanęły... Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-03-09 o 12:51 |
|
|
|
#727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
przyznam szczerze ze ja tez fb jakos wole;p
elf mysle ze ok,ja mam sukienke bialo granatowa,buty jeszcze musze kupic. A co do przepisow dla dzieci na Oli watku w klubie laski zalozyly watek wlasnie tylko z przepisami dla dzieci-fajna sprawa! Jak cos to szukac gdzies postow nie trzeba tylko bach do klubu po przepisik.
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
w naszym klubie? dzieks Darusia, ja niesukienkowa jestem
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- NIKA gorsze rzeczy nosiłam jako dziecko na bioderka i żyję także głowa do góry
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Dalia nasze dziewczyny? Bo nie słyszałam o tym. To jest na receptę <te czopki>?
Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-03-09 o 12:32 |
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
łeee to jak wolicie fb to chyba rzadziej na forum bede zaglądała..
|
#732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja mała też miała suchą skórę, na początku smarowałam oliwką ale nie było efektu i miała po niej wysypkę teraz smarujemy balsamem z Hippa i jest ok ![]() Na spacerek się wybieram ale mała jeszcze śpi więc jak się obudzi to idziemy się dotlenić |
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Sama jestem przed chrzcinami mojej córy, dlatego ciekawa jestem po co bukiecik?
Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-03-09 o 13:10 |
|
|
|
#734 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
,takiej do salatek,pieczenia itdCytat:
.Bransoletka nie pamietam,ile kosztowala,15??20??A cio sie dzieje??Czemu humorek nie dopisuje?? Ja ide wieszac firanki,zjemy obiadek,jeszcze troche ogarne i na plac zabaw,bo jest pieknie,chyba z 14 stopni.Wlasnie wrocilam z przedszkola i normalnie ze mnie leci...A maluda dosypia na balkonie
|
||
|
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas +6 stopni i też fajnie
Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-03-09 o 13:07 |
|
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
elf chyba masz racje co do mleka krowiego. sprobuję odstawic i zobaczymy czy skóra na kolankach się poprawi. do kąpieli używamy kostki mydlanej oilan czy jakoś tak, a na ciałko oliwkę penaten, tylko własnie nie wiem czy ona nie jest za stara na oliwkę
4 mies.goldika ma się ten reflex a byłoby pranie na weekend![]() my już po spacerze od 10:15 i śpi do tej pory tylko mnie |
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie nie w naszym!;-)
ja mowie ze na watku Oliwii tak jest i tak nie smialo z racji ze nie bywam z wami caly czas moge powiedziec ze tez cos takiego w klubie mogloby byc same przepisy dla sroli. Szukac nie trzeba tylko sie wchodzi do klubu i wsio
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kto go trzyma? Chrzestna? A tak w ogóle - wiem, że jestem z września, ale czy mogę do Was dołączyć?
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
,u nas kazdy mile widziany
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
pokrzyfka ja odkad 1 raz kupilam oliwke-emolium to nawet po kapieli 2 letnia Oliwie nia smaruje. Polecam bo switna jest!
|
|
#741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jest dziewczynka to dziecko trzyma chrzestna a chrzestny bukiecik a jak chłopak to odwrotnie, przynajmniej u mnie w parafii tak jest. |
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
mnie choroba rozklada na maxa,gile do pasa mowie jak stary traktor targedia,po poludniu mama wejdzie do moich Atomówek a ja musze pol miasta przejsc wlasnie po oliwke,bo mi sie skonczyla a tz na popoludnie w pracy i auto mi zakosil.
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
u nas do chrztu dziecko trzyma matka, gówką na prawą rękę. później kto chce
![]() a się pochwalę, trafiłam 3 w totka |
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jasne Aga, zapraszamy ![]() nie, u nas jakas doświadczona mamusia polecała... nie wiem czy te czopki na recepte :/ nie mam pojęcia ![]() my po spacerku... apteka zaliczona, spacer tez i nawet rossman teraz ... leniuchujemy
|
|
|
|
|
#746 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam. Ale nawet w tym ciążowym jak mam pod biustem koło 80cm to i tak biorę 70(E) ![]() dostaliśmy u ortopedy, oddaliśmy jak zadecydował ze juz nie trzeba. Ale odezwij się do Glam wiem ze ma. a ja jestem z nich zadowlona, mam 4 i wszystkie są swietne dla mnie. Cytat:
jaki znowu bukiecik?? pierwsze słyszę! my juz po Chrzcie i nie wiedziałam ze trzeba mieć..... nikt nie miał Może to od regionu zależy? Cytat:
może napisz coś o sobie
|
|||
|
|
|
#747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez zaczynalam od 60ml, ale u nas nie bylo zadnej sensacjiDziewczyny, wiecie moze jaki smoczek pasuje do butelki medela- tej od laktatora?? Znaczy, jaki poza medelowskim???? Help
|
|
#748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie pomoge... przykro mi
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha - a u Was już widać ząbki? Coś o mnie - Agnieszka, 23 lata, z wielkopolski Jestem mamą Amelki ur. 19/09/2011 3420, 57 cm, poród sn Moja córa już coraz bardziej ciekawa jest świata, przekręca się w każdą stronę, pełza jak rak na pleckach odpychając się nóżkami. Jeszcze nie siedzi, zębów nie widać. Karmimy się cycem. Jednak kiedy skończyła 5 m zaczęłyśmy ekspozycje na gluten. To tak w skrócie o nas - myślę, że więcej wyjdzie podczas pisania
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka witaj
podajesz juz jakies inne jedzonko niz mleczko?mszpilko zamowilam juz ale dziekuje wzielam bialy wiec za jakis czas bede suzkac czegos czarnego i tak.Darusia genialny pomysl z watpiem kulinarnym w klubie! popieram!!!! ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Aga widze, ze juz napisalas o sobie. Wiec witamy mala Amelke |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

kompletnie sie rozlazlam

Żele z tego co słyszałam nie są zbyt skuteczne, tak pisały nasze dziewczyny, ale nie wiem, bo u nas zębów nie ma póki co

.Bransoletka nie pamietam,ile kosztowala,15??20??
ma się ten reflex
tylko mnie
,u nas kazdy mile widziany
ja tez zaczynalam od 60ml, ale u nas nie bylo zadnej sensacji