Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 00:19   #2071
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No właśnie nie mam miejsca a do salonu go raczej nie wstawię, bo gości nie będę miała jak przyjąć czasem a ten stepper tańszy nawet hmm, hmm... pomyślę
ojj steper dużo tanszy jest i mało miejsca zajmuje także chyba będzie praktyczniejszy
ja sobie kupię go na pewno

Cytat:
No przeglądam wątki i stwierdzam, że dużo osób się przewinęło w ciągu tego czasu ale stałe bywalczynie zostały
ojjjjj strasznie dużo!!!! ze stałych bywalczyń tzn. te które są od początku prawie że to zostałam tylko ja, Mureczka, Sandera,Eldorado i Madzia (Meeedzik) a tak to każda gdzies uciekła..... Baletnica była do niedawna ale też gdzieś nam zwiała Reszta dziewczyn dołączyła troszkę później ale są też z nami już dosyć długo

Cytat:
Nie ma na siłowni dziwne jutro jak będzie ładnie to się jeszcze przejdę na miasto chociaż mi się odechciewa jak wspomnę ostatnią rundkę po sklepach elektronicznych
strasznie dziwne żeby na siłowni wagi nie było to teraz nie masz wyjścia! baterie musisz kupić jak najszybciej!

Cytat:
To ja muszę w takim razie zakupić te płatki wydaje mi się, że jadłam kiedyś te z czekoladą
ja jadłam tylko te jogurtowe tak na prawdę ale dla mnie są za słodkie. Czekoladowych unikam no bo wiadomo czemu, z bananami tez unikam, a z owocami tropikalnymi kocham wręcz
Kup koniecznie sobie i wypróbuj - przepyszne są!

Cytat:
Dobrze, że synuś śpi Niech zdrowieje bidulek

Jutro idę na siłownię, i nie obchodzi mnie to jak się będę czuła idę i koniec!
no dzisiaj też ładnie zasnął uszko ma już wyczyszczone więc powinno być dobrze ale jak sobie przypomne co on w nim miał... i to tylko w tym jednym uszku, drugie jest ok. I najgorsze jest to, że będzie mu się tak juz zbierało w tym uchu do konca życia może nawet będzie musiał jeździć raz w roku na płukanie ucha. A wszystko przez to że miał kiedyś te zapalenie. Noo i 3 migdałki ma do wycięcia matko święta!!

A Ty jak chora to lepiej w domu siedź! Na siłownię zdążysz pójść!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 00:26   #2072
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Ja spadam już spać, bo chcę rano się zwlec z łóżka na tą siłownię... obym wstała więc życzę kolorowych snów Buziaczki i do jutra!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 00:30   #2073
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja spadam już spać, bo chcę rano się zwlec z łóżka na tą siłownię... obym wstała więc życzę kolorowych snów Buziaczki i do jutra!!!
ja też spadam do wyrka juz ziewam aż mnie gęba boli to dobranoc do jutra!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 06:52   #2074
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie mam miejsca a do salonu go raczej nie wstawię, bo gości nie będę miała jak przyjąć czasem a ten stepper tańszy nawet hmm, hmm... pomyślę

No przeglądam wątki i stwierdzam, że dużo osób się przewinęło w ciągu tego czasu ale stałe bywalczynie zostały

Nie ma na siłowni dziwne jutro jak będzie ładnie to się jeszcze przejdę na miasto chociaż mi się odechciewa jak wspomnę ostatnią rundkę po sklepach elektronicznych

To ja muszę w takim razie zakupić te płatki wydaje mi się, że jadłam kiedyś te z czekoladą

Dobrze, że synuś śpi Niech zdrowieje bidulek

Jutro idę na siłownię, i nie obchodzi mnie to jak się będę czuła idę i koniec!
No nie wierze ja wczoraj kupowałam baterie u fotografa Tam są też pierdoły

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ojj steper dużo tanszy jest i mało miejsca zajmuje także chyba będzie praktyczniejszy
ja sobie kupię go na pewno

ojjjjj strasznie dużo!!!! ze stałych bywalczyń tzn. te które są od początku prawie że to zostałam tylko ja, Mureczka, Sandera,Eldorado i Madzia (Meeedzik) a tak to każda gdzies uciekła..... Baletnica była do niedawna ale też gdzieś nam zwiała Reszta dziewczyn dołączyła troszkę później ale są też z nami już dosyć długo

strasznie dziwne żeby na siłowni wagi nie było to teraz nie masz wyjścia! baterie musisz kupić jak najszybciej!

ja jadłam tylko te jogurtowe tak na prawdę ale dla mnie są za słodkie. Czekoladowych unikam no bo wiadomo czemu, z bananami tez unikam, a z owocami tropikalnymi kocham wręcz
Kup koniecznie sobie i wypróbuj - przepyszne są!

no dzisiaj też ładnie zasnął uszko ma już wyczyszczone więc powinno być dobrze ale jak sobie przypomne co on w nim miał... i to tylko w tym jednym uszku, drugie jest ok. I najgorsze jest to, że będzie mu się tak juz zbierało w tym uchu do konca życia może nawet będzie musiał jeździć raz w roku na płukanie ucha. A wszystko przez to że miał kiedyś te zapalenie. Noo i 3 migdałki ma do wycięcia matko święta!!

A Ty jak chora to lepiej w domu siedź! Na siłownię zdążysz pójść!
No to super, że synek lepiej się czuje

A ja już na nogach o 9 mam dentystę Zresztą i tak bym nie pospała u mnie w bloku mamy nową sąsiadkę i remonty robi
A na wadze wczoraj było 56,3kg a dzisiaj 55,8 kg
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 07:21   #2075
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki ja na chwilkę tylko
Synuś wstał bo go uszko bolało więc dałam mu czopek i teraz leży wcina drożdżówkę z serem (twarożkiem) i pije herbatkę Pewnie nie długo pójdzie dalej spać tak więc póki on nie śpi to i ja nie mogę
Ale jestem szczęśliwa bo synek przespał całą noc bez leków przeciwbólowych także jest lepiej już rzadziej go boli te uszko
A ja to nie za bardzo się wyspałam i chętnie bym się dalej położyła po wczorajszym dniu strasznie mnie nogi bolą!
Chciałam zjeść płatki ale póki głodna nie jestem jeszcze a zamierzam iść dalej spać to nie będę się obżerać przed spaniem
No chyba że synuś dłużej pobaluje to będę musiała już śniadanko zjeść
A Wy wstawać śpiochy!!!! dziś się weekend zaczyna

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 07:49   #2076
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki

Monia widzę ranny ptaszek kochana ślicznie powychodziłaś na tych zdjęciach i ja też nie widzę z czego chcesz się odchudzać jesteś mega zgrabniutka a 4 kg to już trochę przesada No ale jak tyle chcesz to mogę tylko trzymać kciuki i życzyć, żeby się udało

Heroine jak nie masz gdzie baterii kupić, to kup sobie wagę w Lidlu w reklamie widziałam za 39,90 zł
Stary 2012-03-09, 08:01   #2077
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

No to super, że synek lepiej się czuje

A ja już na nogach o 9 mam dentystę Zresztą i tak bym nie pospała u mnie w bloku mamy nową sąsiadkę i remonty robi

noo super tak mu sie polepszyło, że spac mi nie chce i buszuje a mamusia taka śpiąca
Te remonty u sąsiadów wykonczyć mogą! Jak ja tego nie cierpię jak od rana walą i wiercą za ścianą!
Gratuluję spadku wagi super!!! piękna masz wagę moją wymarzoną
No i powodzenia u dentysty - aby nie bolało!!!

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Monia widzę ranny ptaszek kochana ślicznie powychodziłaś na tych zdjęciach i ja też nie widzę z czego chcesz się odchudzać jesteś mega zgrabniutka a 4 kg to już trochę przesada No ale jak tyle chcesz to mogę tylko trzymać kciuki i życzyć, żeby się udało
hehehe ja i ranny ptaszek hehehe
Mój synuś dziś ranny ptaszek bo wstał przed 8. Ja to bym chętnie dalej poszła spać i mam nadzieję że zaraz pójdę
te 4 kg to chce z ud zrzucić..... są za duże! ale mniej niż 55 kg nie chcę ważyć - wiem, że byłabym już za chuda no i zresztą to nie zdrowe by juz było, wcale bym ładnie nie wyglądała. Także trzymaj te kciuki jeśli możesz dziś się jeszcze nie ważyłam bo spać zaraz idę więc jak wstanę to się zważe dopiero

Idę spać do później

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-09 o 08:18

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 08:27   #2078
beciunia7
Przyczajenie

Witam całuje wszystkie laski .Monia super zdjęcia ,laska z ciebie że hej i tak trzymaj .Mam nadzieję że twój synek czuje się lepiej .Ja przestrzegam i trzymam się krótko .Szczerze mówiąc lepiej się czuję jak nie wsuwam ,wszystko co popadnie ..Spadam potem się odezwę .Miłego dnia
Stary 2012-03-09, 08:46   #2079
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej kochane
Ja wpadam tylko na sekunde bo ledwo Was nadrobilam a juz zmykac do pracy musze i oczywiscie piechotka dzisiaj

Zaczne od tego ze wczoraj wszytsko super wyszlo, zainteresowanie bylo na maska pomalowalam moze z 10 babek!
Pot sie ze mnie lal, kregoslup myslalam ze w pewnej chwili mi siadzie!
Jeszcze bylam w tych platformach wiec dodatkowe obciazenie.
Wrocilam o 1 w nocy a na koniec dostalam pysznego firmowego drinka ktory mnie wymiotl
Dobrze ze mialam drajvera bo bym chyba na czterech przyszla
Ale to wszytsko oczywiscie w wielkim skrocie!

MONIA ZAWSZE MOWILAM ZE JESTES BOSKA!!!
WYSZLAS CUDOWNIE
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 09:03   #2080
maminka83
Raczkowanie

Hej laseczki

Monia jesteś super dziewczyna i jak Ty wylaszczyłaś ! !!!!! Super !! Zdjęcia boskie a to, na którym buziunia z bliska i jesteś tam w bieli to już zupełnie tylko w ramki Jeśli chodzi o Twoje udka to ja bym ich już nie ruszała, wyglądasz pięknie !!!! Jestem pełna podziwu dla Ciebie. ( Nie wspomnę, że jestem kompletny tępak i żeby ruszyć się po moim profilu i zaakceptować zaproszenie, za które baaaardzo dziękuję zeszło mi duuuuzio czasu) Ja też coś powrzucam tylko to już z pomocą TŻ bo sama na razie nie umię

Jeśli chodzi o mnie to dzisiaj znowu spadek !!!!! O 0,2kg bo 0,2kg ale zawsze coś Dziś na zegarze 75 kg Aż mnie zdziwko chapie ale może po tym miesięcznym oporze, jakie stawiało moje ciało w końcu ruszyło ??

Na resztę postaram się poodpisywać może wieczorem bo jutro urodzinki małej i mam dużo roboty.Buziaki słodycze

Edytowane przez maminka83
Czas edycji: 2012-03-09 o 09:04
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 09:10   #2081
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Basiu!!! Jaka kawa!!! Nie rób tak!! przeciez wiesz, ze to bardzooooo źle.... Poprawe po ślubie???? Przeciez Ty masz na ślubie pięknie wyglądać!!! Proszę od jutra zmienić ten straszny nawyk!!!
Dzis poprawilam sie!!! Rano zjadłam paczka Wiem wiem. ale lepiej rano niz pozniej Mama wczoraj dla swojego ulubionego przyszłego ziecia usmażyla jak kwiaty jej przyniosl Aaaaa....pochwale sie spadkiem dzis weszlam na wage i 54,5!!!! Ruszyloooo w koncu!!! Bo te 55,5kg miałam przez bodajrze 3 m-ce Teraz nie grzeszyc i bede piekna panna mloda

Aaaaaa.. Monia cudowne zdjecia!!! Ślicznotko nasz chudzienka!

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-03-09 o 09:13
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 09:28   #2082
tailorka
Raczkowanie

hej dziewczyny nie pisałam, bo czasu nie było, wczoraj wieczorem nadrabiałam zaległości, ale już nie zdążyłam odpisać

wybieram się dzisiaj do Auchan, może mi polecicie jakieś produkty stamtąd? jogurty itp?

monia woooow co za laska w kompleksy wszystkie wpadniemy
tailorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 10:01   #2083
_domii_
Przyczajenie

Monia masz super figurkę, tylko pozazdrościć
Ja wczoraj po pracy szybko padłam, wykończył mnie ten dzień a teraz znów na nic czasu nie starcza bo już muszę się do pracy szykować.. Wszystkim miłego dnia życzę
_domii_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 10:07   #2084
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
jejuu dziewuszki moje tych zdjęć jest tyle , że masakra! nie mam pojęcia które Wam wrzucić wybrałam na razie tylko 4 takie w miare..... z 322 zdjęć ciężko coś wybrać...

Załącznik 4547658

Załącznik 4547659

Załącznik 4547660

Załącznik 4547661
jezuuuuuuuuuuuuuuuu ! Moniaaaaa ! Kocham te zdjęcia ! jaka Ty Piękna jesteś ! Kurde ale Ci zazdroszczę takich zdjęć Twoi Synkowie maja Śliczna Mamusie
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 10:14   #2085
meeedzik
Zakorzenienie

Monia pewnie, że będę trzymała kciuki
Wrzuć nam jeszcze jakieś zdjęcia, bo lubię oglądać taką ślicznotkę jak Ty

Czbasia, Maminka, Cocktail gratuluję spadku
Stary 2012-03-09, 10:41   #2086
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry!!!!

Cytat:
No nie wierze ja wczoraj kupowałam baterie u fotografa Tam są też pierdoły
O popatrz, u fotografa nie byłam nawet bym na to nie wpadła

Cytat:
Gratuluję spadku!!!!!
U mnie też ktoś robi remont centralnie mi nad głową w kuchni masakra, bo prostu, od 7 rano wiertarki i młotki

Monia, widzę, że synek znowu wyrwał ze snu ale pewnie teraz już śpisz dalej

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine jak nie masz gdzie baterii kupić, to kup sobie wagę w Lidlu w reklamie widziałam za 39,90 zł
Hehehe z tym, że ta moja waga jest nowa wymieniałam w niej baterie dwa razy, no i teraz trzeci... ehh, muszę w końcu znaleźć te baterie. A teraz jestem przed okresem, więc średnio mi do szczęścia potrzebne są te cyferki

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Zaczne od tego ze wczoraj wszytsko super wyszlo, zainteresowanie bylo na maska pomalowalam moze z 10 babek!
Pot sie ze mnie lal, kregoslup myslalam ze w pewnej chwili mi siadzie!
Jeszcze bylam w tych platformach wiec dodatkowe obciazenie.
Wrocilam o 1 w nocy a na koniec dostalam pysznego firmowego drinka ktory mnie wymiotl
Dobrze ze mialam drajvera bo bym chyba na czterech przyszla
Ale to wszytsko oczywiscie w wielkim skrocie!
No hej!!!!

Ja wiedziałam, że sobie poradzisz do 1 w nocy? szalonaaa no ale dobrze, że miałaś drajwera, bo to nawet strach tak samemu po nocy łazić
trzymaj się, miłego dnia!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-09, 10:42   #2087
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o mnie to dzisiaj znowu spadek !!!!! O 0,2kg bo 0,2kg ale zawsze coś Dziś na zegarze 75 kg Aż mnie zdziwko chapie ale może po tym miesięcznym oporze, jakie stawiało moje ciało w końcu ruszyło ??
Ale Wam zazdroszczę! Brawo za spadek!

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzis poprawilam sie!!! Rano zjadłam paczka Wiem wiem. ale lepiej rano niz pozniej. Mama wczoraj dla swojego ulubionego przyszłego ziecia usmażyla jak kwiaty jej przyniosl Aaaaa....pochwale sie spadkiem, dzis weszlam na wage i 54,5!!!! Ruszyloooo w koncu!!! Bo te 55,5kg miałam przez bodajrze 3 m-ce Teraz nie grzeszyc i bede piekna panna mloda
Same spadki dzisiaj widzę! gratuluję na pewno będziesz piękną panną młodą

A ja wstałam rano z bólem głowy i zasmarkana dalej TŻ wrócił z dyżuru i jak zobaczył, że wybieram się na siłownię to zabrał mi dres i adidasy powiedział, że nigdzie nie idę, bo doprawię się całkiem no i co? nie pogadasz
Stary 2012-03-09, 10:55   #2088
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
noo super tak mu sie polepszyło, że spac mi nie chce i buszuje a mamusia taka śpiąca
Te remonty u sąsiadów wykonczyć mogą! Jak ja tego nie cierpię jak od rana walą i wiercą za ścianą!
Gratuluję spadku wagi super!!! piękna masz wagę moją wymarzoną
No i powodzenia u dentysty - aby nie bolało!!!

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

hehehe ja i ranny ptaszek hehehe
Mój synuś dziś ranny ptaszek bo wstał przed 8. Ja to bym chętnie dalej poszła spać i mam nadzieję że zaraz pójdę
te 4 kg to chce z ud zrzucić..... są za duże! ale mniej niż 55 kg nie chcę ważyć - wiem, że byłabym już za chuda no i zresztą to nie zdrowe by juz było, wcale bym ładnie nie wyglądała. Także trzymaj te kciuki jeśli możesz dziś się jeszcze nie ważyłam bo spać zaraz idę więc jak wstanę to się zważe dopiero

Idę spać do później
Waga nie jest piękna na pewnie nie dla mnie
A u dentysty nie bolało zawsze biore znieczulenie Chociaż dzisiaj mi wyleciał z tekstem ,, to co próbujemy bez znieczulenia? '' a ja że ooo nie

Cytat:

A ja wstałam rano z bólem głowy i zasmarkana dalej TŻ wrócił z dyżuru i jak zobaczył, że wybieram się na siłownię to zabrał mi dres i adidasy powiedział, że nigdzie nie idę, bo doprawię się całkiem no i co? nie pogadasz
No i dobrze Ci tż zrobił jeszcze sie zaprawisz gorzej Wskakuj do łóżka z gorącą herbatą i sie kuruj
Stary 2012-03-09, 11:15   #2089
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dzień Dobry dziewczynki

Troszkę sie nie odzywałam .Nie będę sie usprawiedliwiała.nie trzymam diety, nie ćwicze.Nie chce mi sie i nie trzymam diety.nic mi sie nie chce
Waga 55,1 (rano na czczo), wieczorem pewnie wiecej.czuje po ubraniach,że jest źle.kupiłam rózne suplementy diet:blonnik, linea detox i nic to nie daje
zastanawiam sie na tym?
http://gk1.odchudzanie-suplement.pl/
A tak pozatym
Monia żądam obejrzenia Twoich armat
Naprawde jestes bardzo zgrabna , wyglądasz cudownie.
Czuje sie jak wieprz
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 11:16   #2090
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No i dobrze Ci tż zrobił jeszcze sie zaprawisz gorzej Wskakuj do łóżka z gorącą herbatą i sie kuruj
no w sumie chyba dobrze zrobił... ale źle mi bez ćwiczeń
Stary 2012-03-09, 11:28   #2091
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
no w sumie chyba dobrze zrobił... ale źle mi bez ćwiczeń
Poćwiczysz jak wyzdrowiejesz
Stary 2012-03-09, 11:49   #2092
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry dziewczynki

Troszkę sie nie odzywałam .Nie będę sie usprawiedliwiała.nie trzymam diety, nie ćwicze.Nie chce mi sie i nie trzymam diety.nic mi sie nie chce
Waga 55,1 (rano na czczo), wieczorem pewnie wiecej.czuje po ubraniach,że jest źle.kupiłam rózne suplementy diet:blonnik, linea detox i nic to nie daje
zastanawiam sie na tym?
A tak pozatym
Monia żądam obejrzenia Twoich armat
Naprawde jestes bardzo zgrabna , wyglądasz cudownie.
Czuje sie jak wieprz
Hej no dawno Cię nie było
Powiem Ci, że ja jestem dosyć sceptycznie nastawiona na różne suplementy wspomagające odchudzanie... brałam dużo różnych g.ówien za przeproszeniem typu therm line, linea detox, błonnik z ananasem i nie zauważyłam żadnych rewelacji... samo łykanie tabletek nic nie daje to wszystko siedzi w naszej psychice; jeśli się zaweźmiemy w sobie, będziemy grzecznie jeść i ĆWICZYĆ to waga musi w końcu się poddać... można jedynie spróbować z chromem, bo on hamuje apatyt na słodycze ale to też zależy od organizmu i od siły naszej psychiki; bo jeśli nastawimy się na to, że ta tabletka ma hamować łaknienie na słodkie to pewnie tak będzie i to pewnie nie będzie zasługa owej tabletki, tylko naszego nastawienia ależ się rozpisałam trochę pokracznie, ale mam nadzieję, da się to zrozumieć

Cytat:
Poćwiczysz jak wyzdrowiejesz
Stary 2012-03-09, 12:41   #2093
monika01011986
Zakorzenienie

jestem zła
nic się nie wyspałam dzisiaj bo synek wstał o 7 i wyobraźcie sobie już nie poszedł spać. Myślałam ze zaśnie bo zawsze zasypiał a dzisiaj dupa! chwile poleżał i sruuuu w długą po mieszkaniu. I biega jak wściekły cały czas. Ja leżałam sobie a on się bawił i tak co chwile i tak wstawałam bo to piciu, jedzonko,ciastka, pampersa i co chwile coś strasznie się ciężko czuję, nogi mam jak z kamieni. Do tego jeszcze się załatwić nie mogę i wypiłam przed śniadaniem 3 łyżki Lactulosum więc pewnie będzie rewolucja nie długo Na wadze tyle samo co wczoraj bo 58,7. Pewnie gdybym się wyspała i wysra...ła to by było mniej Głowa mnie troche boli z tego wszystkiego już a muszę iść do miasta zaraz, wybrać kase z bankomatu i zapłacić OC, zapłacić za przedszkole i kupić jeszcze pare pierdół w Biedronce. Także musze spadać, ale jak wrócę to Wam po odpisuję ładnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 12:50   #2094
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

hAHAHA!! Ktos w tym Waszym zwiazku musi być odpowiedzialny
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 12:52   #2095
heroine86
Zakorzenienie

Monia, spokojnie tak to jest z dziećmi do później

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
hAHAHA!! Ktos w tym Waszym zwiazku musi być odpowiedzialny
chyba
Stary 2012-03-09, 13:37   #2096
beciunia7
Przyczajenie

Na chwilkę wpadłam ,Monisiu ten syrop co pijesz na wypróżnianie jest dobry ale jest skuteczny jak się pije dłuższy czas..Jeżeli mogę Ci doradzić to polecam Laxinat jest bardzo dobry -ja miałam w takich saszetkach jest super .Wsypuję na łyżkę i popijam szklanką wody .Jest bardzo dobry ,mi pomaga.Z tego co wiem ,moja znajoma codziennie pije rano na czczo wodę i działa super.Wiem też że śliwki suszone sparzone gorącą wodą ,zjedzone następnego dnia dają też efekt.Ja nie jadłam śliwek bo nie przepadam za nimi .A synek już lepiej ? pozdrawiam
Stary 2012-03-09, 14:26   #2097
Anielllka
Wtajemniczenie

ja tam przypadkiem - witam

Monika jak zobaczyłam Twoje zdjęcia a później Twoj podpis to padłam, jestes bogiem zdradzisz jak tego dokonałaś? ale idę sobie przekopać wątek.... normalnie szczeka mi opadła...
Stary 2012-03-09, 14:33   #2098
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
zastanawiam sie na tym?
A tak pozatym
koeljni naciagacze i tyle.tym ludziom tylko zapłacili za pokazanie swoich efektów, które osiągnęli bez tabletek.

ćwiczenia- to najlepszy wspomagacz
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 14:37   #2099
murka04
Zadomowienie

Hej W końcu weekend jezu jak się cieszę ! Mój Tż chory ale teraz to ja sama widzę że jest i dziś chyba będę musiała się zaopiekować nim Dwie 5 dziś zarobiłam to mam dobry humor, ale zmęczona to strasznie jestem. Idę zaraz do Tż, aa i chyba kupię sobie Skrzypovitę Gęste Włosy jak będzie w aptece bo już mi się skończyła ta zwykła, to wypróbuję

heroine masz rację trzeba być też odważnym żeby się do tego posunąć ale i strasznie egoistycznym żeby zostawić bliskich z wyrzutami sumienia
A Ty kochana masz leżeć w łóżku a nie na siłownie się wybierać! Bez gadania
monia piękne te zdjęcia, szczególnie te co leżysz i masz włosy rozłożone a na nich jakieś fioletowe kawałki i te na białym tle co zbliżenie na twarz jest no po prostu boskie!!
medzik słodka piżama Ja to nie lubię w piżamach spać zawsze w majtkach i jakiejś dużej koszulce

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 15:07   #2100
maminka83
Raczkowanie

Hejo
Ja po wypiciu Lactulose i już mnie pogoniło Zazwyczaj po jakichś przeczyszczaczach to mnie brzuch bolał i dopiero szłam a teraz wypiłam i nic... Myślę sobie, pewnie jeszcze chwilkę zanim podział i schylam się, żeby wyłączyć mikser z gniazdka a tu ... myślałam, że nie dolecę do łazienki sama woda ze mnie leci Jak to na Was działało ?? to ma przeczyścić jednorazowo czy wyregulować ?

Edytowane przez maminka83
Czas edycji: 2012-03-09 o 15:08
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości