Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 21:24   #2581
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny zwariowałam
Właśnie kupiłam suknię ślubną za 68 zł

Zbieram szczenę z podłogi : eeek:

Suknia jest naprawdę piękna
O rany, aż nie wierzę, że takie cudo znalazłaś w second handzie i to za taką cenę. Jestem w szoku

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 21:32   #2582
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Takie powody, że "jak można komuś remont robić w prezencie", możecie wynająć inne gotowe do zamieszkania. Ale fakt, że tutaj w kamienicy mamy dozywotni meldunek i calościowe oplaty miesięczne maksymalnie 450zł (natomiast w innym gotowym wynajmowanym mieszkaniu płaci się 800zł samego czynszu+opłaty) już chyba omija ich umysły Zrobimy tam remont, ale tak jak chcemy i będziemy tam mieszkać prawdopodobnie tak długo, aż sie nie wybudujemy!
I trzymajcie się tego
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 21:47   #2583
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

dobranoc Kochane dziękuję za wsparcie! ;*
Jestem wykonczona, idę lulku

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 21:58   #2584
Karolina_83
Raczkowanie

No i mój K do ślubu już może iść. Dzisiaj wszystko poszło zgodnie z planem czyli koszula, krawat, buty - zakupione. Najwięcej było problemu z koszulą a raczej z doborem koloru. Krawat jak mu pani pokazała z wzorem kwiatowym to odparł że takiego niemęskiego w kwiatuszki to on nie chce i kupiliśmy w prążki w kolorze ecru (kurcze teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie lepszy byłby czarny ale jakoś tak pani dziwnie na mnie popatrzyła i wzięliśmy ten jasny). Z butami poszło najszybciej - sama weszłam do sklepu bo K musiał wrócić się do samochodu, jak przyszedł pokazałam mu je zmierzył i wyszliśmy z butami
Z butami za to ja będę miała problem. Strasznie spodobały mi się te:
http://sklep.badura.pl/shop,108,17193 ale są tylko w kolorze czarnym a to mi nie bardzo pasuje. Generalnie chce balerinki ale takie ze szpiczastym noskiem i najlepiej w kolorze pomarańczowym, różowym, jakimś pastelowym (fiolet odpada). Wpadłam dzisiaj w lekkiego schiza, że chyba pójdę na bosaka ale z drugiej strony w sklepach jeszcze nie ma takiej typowo wiosennej kolekcji więc pozostaje tylko czekać.

Kupiliśmy jeszcze dwa arkusze papieru o różnej grubości na winietki i będziemy sprawdzać drukarkę.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:05   #2585
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
haha serio?
no wiesz znaleźć nową suknię ślubną w odpowiadającym Ci stylu śliczną w dodatku za marne grosze w ciuchlandzie toż to cud jakiś i do teraz nie umiem się pozbierać
Widziałam kiedyś suknię ślubną sh, nie wiem ile kosztowała, ale była taką bezą a'la Lady Diana i raczej nikt się nie skusił, no może na jakiś bal przebierańców można by było ją kupić

Fajne obrączki

Co do mieszkania to Adooś nie daj, sorry, nie dajcie się!!
Magdalenne trzymam i za inne potrzebujące też.

Cały tydzień sobie obiecuję, że w piątek zrobię to i tamto, no i wreszcie odpocznę, a jak przychodzi piątek to już o 22 kimam, bo na nic nie mam siły

Banoc
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:11   #2586
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
A ja jestem szczęśliwa bo chyba w końcu znalazłam makijażystkę na ślub i to w dobrej cenie

Cytat:
a my mamy wódeczkę STOCKa

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
super bukiecik do super sukni
Stary 2012-03-09, 22:14   #2587
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Zbieram szczenę z podłogi : eeek:

Suknia jest naprawdę piękna
O rany, aż nie wierzę, że takie cudo znalazłaś w second handzie i to za taką cenę. Jestem w szoku
serio serio, przysięgam

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
no wiesz znaleźć nową suknię ślubną w odpowiadającym Ci stylu śliczną w dodatku za marne grosze w ciuchlandzie toż to cud jakiś i do teraz nie umiem się pozbierać
Widziałam kiedyś suknię ślubną sh, nie wiem ile kosztowała, ale była taką bezą a'la Lady Diana i raczej nikt się nie skusił, no może na jakiś bal przebierańców można by było ją kupić
wiesz co, oprócz tej mojej były jeszcze dwie inne, ale już nie tak ładne i bardziej w linię A, a takiej nie szukałam

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Nena - no szczesciara z ciebie taka ze nie wiem Piekna sukienka A ze zwezeniem na pewno sama sobie poradzisz, ja swoja sama zwezalam, skracalam i nie bylo zadnego problemu, to prostsze niz sie wydaje...
Tylko co z tym trenen poczniesz? No bo skoro chcesz ja na przebranie i zeby byla wygodna to musialaby byc bez trenu a z drugiej strony jakbys chciala w niej sesje to fajnie byloby ten tren jednak miec bo to on nadaje jej calego uroku...
co z trenem?? no obcinać nie chcę, jakoś go podczepię na pentelkę, bo właśnie super wychodzi na zdjęciach. Nie mam też pewności, czy ją założę w dniu ślubu.
Co do butków, to mi najbardziej się spodobały te w odcieniu fioletu. Ale czytałam ostatnio, że chcesz zmienić koncepcję. Już nie pamietam, masz tego Justina w odcieniu pudrowym, czy jednak białym?

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Nena - zostałaś HITEM PMkowego forum w skali porównywalnej do Lany del Rey na Youtube hihi nie no a tak na poważnie, to nie dość że przepiękna suknia i przepięknie w niej wyglądasz, to jak się sprężysz to na niej zarobisz albo możesz zorbić obie sesję na zasadzie "trash the dress" jak np. http://www.trashthedress.pl/ ;p
no to obrosłam w piórka

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Karolina - gratulacje za wyprawkę dla Tżta

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:17   #2588
melod_y
Zakorzenienie

marylko- najbardziej podobają mi sie nr 1.. ale juz sama nie wiem jak to ma sie do Twojej koncepcji ślubnej
w pozostalych te obcasy sa bardzo masywne... i bucik wyglada ciezko..

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-03-09 o 22:24
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:22   #2589
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

hej dziewczyny
dawno nie zaglądałam - strasznie zabiegana jestem
Padam na nos - oczka mnie szczypią ale stwierdziłam że zajrzę tu do was.

gratuluje wszystkim nowych zakupów

ja ostatnio miałam maraton sukienkowy - dwa dni przymierzania i metalik w głowie. Podobają mi sie 4 sukienki. każda inna i wszystkie drogie
Nie bardzo wiem co robić.
Niestety nie mam zdjęć sukienek na sobie ale mogę wam pokazać sukienki - może macie jakieś uwagi ogólnie albo kogoś zainteresują.
1. wyglądam w niej bardzo zgrabnie i stylowo
2 bardzo romantyczna
3i4 słodkie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5964.jpg (41,1 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg australe.jpg (34,5 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Private_Label_62_4f2058e3cc662_300x300.jpg (7,5 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WB-35352_Shelby.jpg (27,9 KB, 62 załadowań)
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:27   #2590
nena1984
Zakorzenienie

Dorka - na podstawie zdjęć katalogowych ciężko coś powiedzieć. Mi osobiście najbardziej podoba się suknia nr 2

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:28   #2591
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
Niestety nie mam zdjęć sukienek na sobie ale mogę wam pokazać sukienki - może macie jakieś uwagi ogólnie albo kogoś zainteresują.
2 bardzo romantyczna
3i4 słodkie
Według mnie 1 jest najładniejsza bo subtelna i elegancka zarazem
2 - rękawiczki - niet Osobiście nie przepadam też za koronką ale to już rzecz gustu. Ogólnie bez rękawiczek jest ok.
3,4 - kokardy w sukniach ślubnych do mnie nie przemawiają, poza tym ta 4 ma taki dość dziwny wzór na tej sukni, jakoś mi on nie pasi.
Stary 2012-03-09, 22:33   #2592
asienka213
Wtajemniczenie

dorka dla mnie nr 1

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:46   #2593
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczyny

ja ostatnio miałam maraton sukienkowy - dwa dni przymierzania i metalik w głowie. Podobają mi sie 4 sukienki. każda inna i wszystkie drogie
2 bardzo romantyczna
3i4 słodkie
Zajrzyj do szafy i zobacz jakich ciuchow masz najwiecej:
-eleganckich? wybierz 1
-romantycznych, koronkowy-wybierz 2
-slodkich? Wybierz 3 lub 4

Jesli podobaja ci sie wszystkie 3 sukienki a kazda jest w innym stylu i nie wiesz na ktora sie zdecydowac po ocenie szafy bedziesz przynajmniej wiedziec ktora pasuje do twoejego chrakteru

Cytat:
serio serio, przysięgam

wiesz co, oprócz tej mojej były jeszcze dwie inne, ale już nie tak ładne i bardziej w linię A, a takiej nie szukałam

co z trenem?? no obcinać nie chcę, jakoś go podczepię na pentelkę, bo właśnie super wychodzi na zdjęciach. Nie mam też pewności, czy ją założę w dniu ślubu.
Co do butków, to mi najbardziej się spodobały te w odcieniu fioletu. Ale czytałam ostatnio, że chcesz zmienić koncepcję. Już nie pamietam, masz tego Justina w odcieniu pudrowym, czy jednak białym?
W ecru....

Ja bym tez trenu nie obcinala....cudny jest

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Według mnie 1 jest najładniejsza bo subtelna i elegancka zarazem
2 - rękawiczki - niet Osobiście nie przepadam też za koronką ale to już rzecz gustu. Ogólnie bez rękawiczek jest ok.
3,4 - kokardy w sukniach ślubnych do mnie nie przemawiają, poza tym ta 4 ma taki dość dziwny wzór na tej sukni, jakoś mi on nie pasi.
A jesli nie jestes do zadnej przekonana to szukaj dalej az bedzie WOW...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:54   #2594
niusia_87
Zakorzenienie

Padam na pyszczek, taki intensywny dzień. Robotę co miałam robić 8 godzin, zrobiłam w 2, fizyczną robotę, a wszystko, by z TŻ iść na podbój garniturów. Jestem z siebie dumna. Odebraliśmy obrączki . Wrzucić je, czy nie wrzucić, oto jest pytanie. Dobra, idę fotki trzasnąć. Jak nie zapomnę, to wkleję załącznik, a jak zapomnę, to krzyczcie . Wracając do tematu garniturów. Nie wiem dlaczego, ale Vistula w Rybniku w Focusie była zamknięte (co jest ) , byliśmy w sklepie "Bytom" i strasznie spodobał nam się garnitur w kolorze popielu, coś jak wrzuciła chocolate muffinzdjęcie z TŻ (kolor garnituru) na pocztę w Dzień Kobiet, może moja karta graficzna robi psikusy i widzę inny kolor, weźcie pod uwagę, że każda z Was ma inną kartę graficzną wmontowaną w komputer. Czy wypada, by w takim wystąpił Pan Młody?

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obrączki (1).jpg (83,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obrączki (2).jpg (80,5 KB, 53 załadowań)
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:55   #2595
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
No i mój K do ślubu już może iść. Dzisiaj wszystko poszło zgodnie z planem czyli koszula, krawat, buty - zakupione. Najwięcej było problemu z koszulą a raczej z doborem koloru. Krawat jak mu pani pokazała z wzorem kwiatowym to odparł że takiego niemęskiego w kwiatuszki to on nie chce i kupiliśmy w prążki w kolorze ecru (kurcze teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie lepszy byłby czarny ale jakoś tak pani dziwnie na mnie popatrzyła i wzięliśmy ten jasny). Z butami poszło najszybciej - sama weszłam do sklepu bo K musiał wrócić się do samochodu, jak przyszedł pokazałam mu je zmierzył i wyszliśmy z butami
Z butami za to ja będę miała problem. Strasznie spodobały mi się te:
http://sklep.badura.pl/shop,108,17193 ale są tylko w kolorze czarnym a to mi nie bardzo pasuje. Generalnie chce balerinki ale takie ze szpiczastym noskiem i najlepiej w kolorze pomarańczowym, różowym, jakimś pastelowym (fiolet odpada). Wpadłam dzisiaj w lekkiego schiza, że chyba pójdę na bosaka ale z drugiej strony w sklepach jeszcze nie ma takiej typowo wiosennej kolekcji więc pozostaje tylko czekać.

Kupiliśmy jeszcze dwa arkusze papieru o różnej grubości na winietki i będziemy sprawdzać drukarkę.

może coś takiego? http://moda.allegro.pl/401-baleriny-...183926749.html są w roznych kolorach
Cytat:
hej dziewczyny

2 bardzo romantyczna
3i4 słodkie
jak dla mnie 1, potem 3
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 23:09   #2596
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
A czemu o tym rozmawiają? Była minęła i życie toczy się dalej.
Ponieważ toczyła się dyskusja, czy nie za często. Nie chciała bym, by w Dniu Ślubu była żałoba, jakakolwiek...
Stary 2012-03-09, 23:19   #2597
chocolate muffin
Rozeznanie

Dorka trudno doradzić, nie wiedząc jak wyglądasz w nich. Tak nie wiemy która sukienka by do Ciebie pasowała. Każda ma cos w sobie, ale myślę, że nie mamy co podpowiadać w tej sytuacji.

Wybaczcie, że tak nie na temat, ale mam kiepski humor a to mnie strasznie ubawiło http://moda.allegro.pl/graceland-z-n...190140023.html

Niepowtarzalne buty graceland z Niemiec !
FIRMA GRACELAND - JEDNA Z LEPSZYCH W SIECI DEICHMAN- Porównywana do ECCO KAZAR CZY VENEZIA
i te zdjęcie muchy do tego, w zupełnie innych butach.
Stary 2012-03-09, 23:32   #2598
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Padam na pyszczek, taki intensywny dzień. Robotę co miałam robić 8 godzin, zrobiłam w 2, fizyczną robotę, a wszystko, by z TŻ iść na podbój garniturów. Jestem z siebie dumna. Odebraliśmy obrączki . Wrzucić je, czy nie wrzucić, oto jest pytanie. Dobra, idę fotki trzasnąć. Jak nie zapomnę, to wkleję załącznik, a jak zapomnę, to krzyczcie
klask i:
mamy chyba takie same

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

dobranoc

joginka dala nam dzis taki wycisk ze zasypiam na stojaco ze zmeczenia...

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 23:36   #2599
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Dorka trudno doradzić, nie wiedząc jak wyglądasz w nich. Tak nie wiemy która sukienka by do Ciebie pasowała. Każda ma cos w sobie, ale myślę, że nie mamy co podpowiadać w tej sytuacji.

Wybaczcie, że tak nie na temat, ale mam kiepski humor a to mnie strasznie ubawiło http://moda.allegro.pl/graceland-z-n...190140023.html

FIRMA GRACELAND - JEDNA Z LEPSZYCH W SIECI DEICHMAN- Porównywana do ECCO KAZAR CZY VENEZIA

normalnie MUST HAVE!!!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 23:39   #2600
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
klask i:
mamy chyba takie same
na zdjęciach jakoś mi się nie podobają, ale w rzeczywistości aż byłam zaskoczona; my z TŻ mamy 13 rozmiarów różnicy, ja wzięłam 5 mm, a on 6 mm, mam za luźną tą obrączkę. Już u jubilera to stwierdziłam, a TŻ, że ma za małą, pani za ladą, powiedziała, byśmy zobaczyli w domu na spokojnie i pomierzyli i jaką mamy w temperaturze pokojowej, a nie jak z dworu się przyjdzie. Dalej uważam, że jest za luźne. Mama mi powiedziała,bym tego nie zmiejszała, bo palce mi zgrubną...
Stary 2012-03-09, 23:43   #2601
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:

jaaaaaa jaaaaa revelation

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 23:46   #2602
niusia_87
Zakorzenienie

Idę już na prawdę spać, dobranoc
Stary 2012-03-10, 00:00   #2603
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:

2 bardzo romantyczna
3i4 słodkie
1 wg mnie najładniejsza

Dziś Tż zabrał mnie na kolację z okazji dnia kobiet. Niby nie zjadłam dużo, a tak się objadłam, że teraz czuję taki mega ciężar
Tż miał jechać w ten weekend beze mnie do sąsiedniego województwa, a tu jednak plany się zmieniły i jednak rano jedziemy razem. Cieszę się bardzo, pomimo tego, że się nie wyśpię

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 00:20   #2604
ladystar
Zakorzenienie

Marylko te buciki pewnie widzialas, ale jakby czasem gdzies umknely to wklejam...
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...D%2BSLINGBACKS

kolor to chyba troche nude, moze troche brudny roz albo cos w tym stylu, ale sa piekne

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 00:30   #2605
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Marylko te buciki pewnie widzialas, ale jakby czasem gdzies umknely to wklejam...
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...D%2BSLINGBACKS

kolor to chyba troche nude, moze troche brudny roz albo cos w tym stylu, ale sa piekne
"moje" niedoszłe buty
przymierzyłam w sklepie i... odpadły dwa kamyki w reszcie rozmiarów też były ubytki... i zwątpiłam.. są piękne, ale pomyślałam że kupie za 350 zł buty i poodlatuje mi to podczas wesela to będę mieć żałobę

w ogóle dobry wieczór i dobranoc.
siostra TŻta po operacji, codziennie jesteśmy w szpitalu, dzisiaj z okazji tego że została sama na sali posiedzieliśmy dłużej
obejrzeliśmy Lektora mój ukochany film, poryczalam się i idę spać :P
Dobranoc
Stary 2012-03-10, 07:54   #2606
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny powiedzcie mi czy są potrzebne skarbczyki ślubne?

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:17   #2607
anusia-girl
Rozeznanie

Hej dziewczynki

To ja się witam ze wszystkimi na nowym wątku jako ostatnia!!!
Od pierwszego marca byłam z tż na wyjeździe i nie miałam dostępu do komputera i neta... Ale uwaga chwalę się kupiliśmy garnitur!!!!
TŻ jak go przymierzył to po prostu trochę się wahaliśmy, bo cena była dla nas kosmiczna... No ale w końcu raz w życiu, jest się Panem Młodym i w przeciwieństwie do sukni ślubnej, on garnitur ubierze jeszcze kilka razy

A dodatkowo to przez ostatni tydzień jak wróciliśmy jestem normalnie umierająca... mam zapalenie oskrzeli i mam wrażanie ze zaraz płuca wypluję Nie mam kompletnie na nic siły... prawda jest taka ze dopiero dziś miałam ochotę zatargać laptopa do wyrka i w ogóle popatrzeć co się dzieje w necie

W miarę swoich możliwości zagłębiam się w wasze stare pościki i nadrabiam zaległości wizażowe!
BUZIAKI KOCHANE
Stary 2012-03-10, 08:33   #2608
madzia2306
Zakorzenienie

a coż tu taki mały ruch od wczoraj???
przemówiłam tżtowi do rozsądku i wódka będzie stała u mnie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:39   #2609
Agis88
Raczkowanie

Hej ja umieram wczoraj swietnie sie bawilam z dziewczynami ale dzisiaj mam mega kaca, glowa mi peka a w dodatku mam milion rzeczy do zrobienia przed poludniem bo we wtorek sa imieniny mojej mamy a dzisiaj robimy jej niespodzianke i przyjezdzamy do domu. Nie bedzie sie nas spodziewac wiec musze sama zrobic jakies salatki upiec placek itp
Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Witam Kupiłam sobie kupon na przedłużanie rzęs metoda 1:1 już na ślub tylko 89zł
Fajnie ja tez planuje ale mi bedzie robic kolezanka ktora jest po kursie robila juz paru dziewczynom i rzeski ladnie sie trzymaly. Planuje tak 2 tygodnie przed...

magdalenne
za buty a co do pracy to napewno coś znajdziesz trzymam za Ciebie kciuki!
Karolina za ubiór Tż
Dorka dla mnie nr 2
Niusia piękne obrączkia garnitur dla mnie jak najbardziej moze byc
Anusia za garnitur

widze ze zrobił sie ruch z garniturami, my musimy jeszcze poczekac bo Tz chce troszke brzuszka zgubic....

Cytat:
http://moda.allegro.pl/graceland-z-n...190140023.html Niepowtarzalne buty graceland z Niemiec !

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy są potrzebne skarbczyki ślubne?
A co to jest?
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:41   #2610
madzia2306
Zakorzenienie

właśnie się dowiedziałam że kolejna kumpela urodziła chyba najwyższy czas na mnie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości