Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 18:55   #2131
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

to będę czekać na foty sama chciałam sobie kupić legginsy, ale muszę poczekać aż schudnę bo teraz bym wyglądała jak baleron
Ty to chyba lubisz sie przekomarzac z innymi!! Baloerony?? Dobre sobie. Ja przy Tobie jak czolg bym wygladala. Mamy z tego co kojarze podobny wzrost a ile masz mniej kg. No i ja mam cieniutkie kostki do tego. Kazdy sie smieje ze raczki jak u dziecka mam(ale to tylko przy dloniach) Ramiona mam rozwiniete juz W lecie moj tekst "nie machamy nie machamy" czesto powtarzany jest Bo lata caly tluszczyk. pomysl ile musi byc tluszczyku na moich kostkach zeby taka wage osiagnac jak moja
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 18:59   #2132
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Zatoki są straszne tego nie da się wyleczyć... ehh

jestem grzeczna a mężuś tylko kursuje i przynosi mi herbatkę do łóżka

to będę czekać na foty sama chciałam sobie kupić legginsy, ale muszę poczekać aż schudnę bo teraz bym wyglądała jak baleron
no nie da całe życie będe się z tym męczyła

Ale Ty masz dobrze z tym mężem!!! no no no! nie dość że masz prywatnego lekarza to jeszcze masażystę i kelnera ZA DARMO!!

Ja legginsy nosiłam ważąc 70 kg :P Ty byś na pewno źle nie wyglądała - do kozaków czy botków fajnie to wygląda nawet jak ktos jest przy kości, a Ty przeciez aż wcale jakaś gruba nie jesteś.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 19:02   #2133
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Ty to chyba lubisz sie przekomarzac z innymi!! Baloerony?? Dobre sobie. Ja przy Tobie jak czolg bym wygladala. Mamy z tego co kojarze podobny wzrost a ile masz mniej kg. No i ja mam cieniutkie kostki do tego. Kazdy sie smieje ze raczki jak u dziecka mam(ale to tylko przy dloniach) Ramiona mam rozwiniete juz W lecie moj tekst "nie machamy nie machamy" czesto powtarzany jest Bo lata caly tluszczyk. pomysl ile musi byc tluszczyku na moich kostkach zeby taka wage osiagnac jak moja
Niestety mówię prawdę... właśnie ja jestem z tych drobno kościstych i dodatkowe kg u mnie widać bardzo... wszystko odkłada się na brzuchu i udach.... teraz to może ważę tyle co Ty i żyję w niewiedzy... uwierz, mi, że odkąd przytyłam chodzę cały czas w tych samych gaciach, bo inne są na mnie za ciasne i to boli, że doprowadziłam się do tego stanu, mimo że się nie obżerałam bardzo ot, słodyczożerca ze mnie... no i mam za swoje...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 19:06   #2134
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
moze być ciekawie.. No i pomyślcie ile kalorii przy spalimy: oczywiscie dajac z siebie wszystko

Ja tez chce jakies porzadne leginsy. Jedne tylko mam super!! Takie leginso-spodnie Nosilam cala zime bardzo czesto i jak nowe. I to jedne z pierwszych jakie kupiloam, kolejne do duu..py. Jak nie mechaca sie to jak pochodze troszke tak koszmarnie mnie swedza nogi ze chodze i sie drapie non stop po duu.. i udach. Jak nikt nie patrzy to smyr smyr Jutro na zakupyjedziemy to moze cos znajde

noooo kalorii byśmy sporo spaliły

Ja kupuję legginsy z firmy Club 22 - zazwyczaj mają blaszkę na pupie w kształcie trójkąta (ale nie koniecznie) i napis ZaRRa czy ZARA ale zamiast literki A jest trójkąt. I nie kupuję bawełnianych tylko poliesterowe czy z poliamidu - sa takie śliskie troche i nic się do nich nie przyczepia, nie mechaca się, super się dopasowują do ciała i pięknie wysmuklają. Także polecam!

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Monia, cudooooo!!!! Boże, jaka Ty laska jesteś
tak mi głupio że nie wiem co napisać dziękuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 19:14   #2135
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety mówię prawdę... właśnie ja jestem z tych drobno kościstych i dodatkowe kg u mnie widać bardzo... wszystko odkłada się na brzuchu i udach.... teraz to może ważę tyle co Ty i żyję w niewiedzy... uwierz, mi, że odkąd przytyłam chodzę cały czas w tych samych gaciach, bo inne są na mnie za ciasne i to boli, że doprowadziłam się do tego stanu, mimo że się nie obżerałam bardzo ot, słodyczożerca ze mnie... no i mam za swoje...

skrytym slodyczozercom mowimy zdecydowanie nie!!!
No to rozumiem Cie doskonale, witaj w klubie drobnokoscistych slodyczożerców
Stary 2012-03-09, 19:16   #2136
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
skrytym slodyczozercom mowimy zdecydowanie nie!!!
No to rozumiem Cie doskonale, witaj w klubie drobnokoscistych slodyczożerców
Hehe no, to wiesz o czym mówię a jeszcze najgorsze jest to, że głoda na słodycze mam wieczorami i prześladuje mnie Milka

ale ostatnio ćwiczę moją silną wolę i się nie daję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-09, 19:17   #2137
paulownia
Zakorzenienie

Odmeldowuje sie po meczacym tygodniu nareszcie wolny weekend, bede mogla Wizaz nadrobic. Ten tydzien poszedl bardzo ladnie - dzis na wadze 61,1 kg , czyli prawidlowo - jeden kilogram ubylo. Postaram sie w weekend tego nie nadrobic! Moze niedlugo pojawi sie wymarzona 5 z przodu.
Zjadlam sobie teraz salatki owocowej - z kiwi, gruszek i pomelo. Powinnam byla oczywiscie bialko, ale mnie zassalo na owoce. Lepsze to niz czekolada.
Ocieplilo sie... ma byc 10 stopni w weekend. Mam duzo energii do treningu i apetyt na zdrowe jedzenie - widac wiosna sie zbliza.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 19:21   #2138
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Odmeldowuje sie po meczacym tygodniu nareszcie wolny weekend, bede mogla Wizaz nadrobic. Ten tydzien poszedl bardzo ladnie - dzis na wadze 61,1 kg , czyli prawidlowo - jeden kilogram ubylo. Postaram sie w weekend tego nie nadrobic! Moze niedlugo pojawi sie wymarzona 5 z przodu.
Zjadlam sobie teraz salatki owocowej - z kiwi, gruszek i pomelo. Powinnam byla oczywiscie bialko, ale mnie zassalo na owoce. Lepsze to niz czekolada.
Ocieplilo sie... ma byc 10 stopni w weekend. Mam duzo energii do treningu i apetyt na zdrowe jedzenie - widac wiosna sie zbliza.
No hej

Brawo za spadek życzę Ci jak najszybszego ujrzenia 5 z przodu

Mniam, mniam sałatka owocowa, narobiłaś mi ochoty

Idę oglądać jakiś film z mężem
Stary 2012-03-09, 19:30   #2139
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe no, to wiesz o czym mówię a jeszcze najgorsze jest to, że głoda na słodycze mam wieczorami i prześladuje mnie Milka

ale ostatnio ćwiczę moją silną wolę i się nie daję
Wiesz.. mialam to samo. Ale znalazlam sposob. Jak juz wiem ze dopada mnie glód slodyczowy to folguje sobie dopoludnia. I pozniej obiad lzejszy niz zwykle jem. Przyklad: jakos przezylam ok tygodnia bez slodyczy. Peklam przedwczoraj. Kolezanka byla na week i przywiozla z Niemiec nadziewane czeko prawie cala zjadlam. Wczoraj dzien kobiet i tez kilka ciastek wpadlo (oceniam ze ok 30dag). Oczywiscie w ramach drugiego sniadania. A dzis kolejny spadek zanotowalam

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
No hej

Brawo za spadek życzę Ci jak najszybszego ujrzenia 5 z przodu

Mniam, mniam sałatka owocowa, narobiłaś mi ochoty

Idę oglądać jakiś film z mężem
Grzecznie mi tam Nie tulic sie za bardzo bo mężusia zarazisz

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Gratuluje!! Spadki niesamowicie motywuja do dalszej walki a 5 kwestia czasu jest
Stary 2012-03-09, 20:08   #2140
meeedzik
Zakorzenienie

Monia Jeju już mi słów brakuje, żeby napisać jaka Ty jestes mega śliczna laska Boskie są te zdjęcia i mi się mega bardzo podobają
Też bym kiedyś chciała taką sesję, ale po pierwsze to nie mam żadnych fajnych ciuchów na taką sesję, a po drugie u mnie w mieście to nie ma chyba żadnego takiego fajnego fotografa więc lipa.
No a codo ludzi to masz rację, tylko szukają czegoś żeby dupe obrobić komuś

Czbasia, Heroine łączę się w bólu, ja też jestem z tych drobnokościstych i każdy dodatkowy tłuszczyk zaraz widać a pierwsze gdzie mi się odkłada to boczki i uda. Nawet przy niskiej wadze nadal mam tłuszcz na boczkach
Stary 2012-03-09, 20:38   #2141
zelka9o
Zadomowienie

Heja Hej Wam
Boże Dziewczyny ale miałam dziś przygodę w samolocie wylecieliśmy z Londynu była mega świetna pogoda! ale jak już w Polsce byliśmy to tak strasznie deszcz padał ze normalnie samolot na boki dawało ! Myślałam że się osram ! Potem nad Krakowem latał z 30 minut bo też była mgła i wogole deszcz coś padał i pewnie bał się lądować ale wkońcu wylądował ! Pierwszy raz widziałam taki deszcz z bliska ! Ludzie to taka panikę siali że coś się nam stanie że szok w sumie ja też ciągle do TŻ że che już wylądować hahahaha ! ale na szczęście już po !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 20:40   #2142
paulownia
Zakorzenienie

Polecialam dwie strony do tylu popatrzyc na zdjecia Moni bo tyle zachwytow. Apetyczne fotki, nie ma co to pierwsze, z profilu, mi sie bardzo podoba. Monika, masz ''drapiezna'' urode w stylu czarodziejki, kojarzy mi sie z Yennefer z ''Wiedzmina''.
Ide zaparzyc rumianku i spadam do lozka. Dobranoc, kobietki.
Stary 2012-03-09, 21:20   #2143
murka04
Zadomowienie

Jezu jestem taka zmęczona że chyba nie wstanę jutro wcale Wyśpię się bo brat jedzie na uczelnie o 6:30 i nie będzie śpiewał
A wiecie jaką wstrętną babę spotkałam w aptece? Ona obsługiwała, w ogóle nie spojrzała na mnie tylko spytała co chcę i mówię do niej czy jest skrzypovita (bo w innych 2 nie było) no i przyniosła mi jakąś z 'prezentem' która kosztowała więcej, to jej mówię że szukam gęste włosy a ta do mnie z bulwersem że mają tylko taką i żebym nie wybrzydzała!! Spojrzała się na mnie z takim politowaniem i pyta się mnie 'bierze pani czy nie?' Ale się wqrwiłam! Już zaczęłam jej gadać że tak tu traktują klientów i że wielka mi łaska obsłużyć ale Tż mnie wyciągnął na zewnątrz a już chciałam jej nawrzucać. No takie chamstwo od niej biło Krowa za ladą stoi i ciężko jej sprawdzić czy nie mają tańszych tabletek i tych co ktoś chce.
I nie kupiłam w końcu tej gęstej włosy bo nigdzie nie było, ale w innej aptece już miła pani powiedziała że rzadko można ją dostać. To wzięłam tą co miałam tylko że była w promocji w tej samej cenie a jeden listek więcej Będę znów się użerać z zapachem kociego żarcia

monia co Ty gadasz bardzo ładnie wychodzisz na zdjęciach, tylko mnie nie podobają się te efekty po przeróbce takie świecące lepsze są bez tego jak tylko Ty jesteś i zazddroszczę Ci takiej wyrazistej urody ja to chyba zawsze będę miała twarz dziewczynki Siostra ma 23 lata a nadal ją proszą o dowód w sklepach więc.. czarno widzę moją przyszłość
heroine a ja myślę że Ty nawet nie wiesz że schudłaś, tyle co Ty ćwiczysz na siłowni to niemożliwe żebyś przytyła! Musisz się zważyć bo to Cię zmobilizuje nawet jeśli będzie więcej na wadze, ja przeżyłam szok i spięłam tyłek i już zrzuciłam prawie 2kg
zelka to się musiałaś najeść strachu taka przygoda, dobrze że nic się nie stało!
medzik też miałam tak przy tym @, napuchłam jak nigdy. Ale nie daj się temu myśleniu że jesteś gruba i brzydka, sama wiesz że przejdzie niedługo a to tylko te głupie hormony! Jesteś piękna i szczuplutka
monia no i właśnie nie mogłam w całym mieście znaleźć tej gęste włosy, no trudno. A wiesz widziałam wczoraj te leginsy z 'Zary' i nawet chciałam kupić ale już nie miałam kasy, muszę kupić ten żakiet. Ale planuję sobie kupić czarne spodnie to może zdecyduję się zamiast nich na te leginsy

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:30   #2144
monika01011986
Zakorzenienie

A ja miałam straszny kryzys... ok. godziny 21 zasypiałam na siedząco.... głowa mi leciała na wszystkie strony. Zostawiłam więc dzieci przed kompem żeby sobie pograli a ja poszłam do wanny się wykąpać. Poleżałam chwilę i jakos tak się rozbudziłam. Przed kąpielą na kibelek mnie pognało i trochę się załatwiłam w koncu. Lactulosum zadziałało ale tak delikatnie bez rewolucji. W ogóle to łeb mi pęka.... katar mam straszny i coraz gorszy się robi zatoki bolą i mimo że wzięłam Ibuprom Zatoki już kilka godzin temu to i tak jeszcze bolą. Psiknę na noc Otrivin żebym mogła oddychać bo z takim katarem na bank nie zasnę. A spadam zaraz, tylko Wam odpiszę i zmykam do łóżeczka.
Synuś gdzies podział pilot od dekodera cały dom przeszukałam i nie ma i to nie pierwszy raz już normalnie w nerwice z nimi popadnę!!!!

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Polecialam dwie strony do tylu popatrzyc na zdjecia Moni bo tyle zachwytow. Apetyczne fotki, nie ma co to pierwsze, z profilu, mi sie bardzo podoba. Monika, masz ''drapiezna'' urode w stylu czarodziejki, kojarzy mi sie z Yennefer z ''Wiedzmina''.
Ide zaparzyc rumianku i spadam do lozka. Dobranoc, kobietki.
O kurczę czarodziejka Monika czarownica jakos bardziej mi pasuje heheheh
Oczywiście dziękuję bardzo mi miło Wiedźmina nie oglądałam i nie wiedziałam kto to Yennefer ale zajrzałam przed chwilą w Google i już wiem kto to taki
Ja wypiłam herbatkę i też za chwilę uciekam do wyrka. Dobranoc, śpij dobrze

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Heja Hej Wam
Boże Dziewczyny ale miałam dziś przygodę w samolocie wylecieliśmy z Londynu była mega świetna pogoda! ale jak już w Polsce byliśmy to tak strasznie deszcz padał ze normalnie samolot na boki dawało ! Myślałam że się osram ! Potem nad Krakowem latał z 30 minut bo też była mgła i wogole deszcz coś padał i pewnie bał się lądować ale wkońcu wylądował ! Pierwszy raz widziałam taki deszcz z bliska ! Ludzie to taka panikę siali że coś się nam stanie że szok w sumie ja też ciągle do TŻ że che już wylądować hahahaha ! ale na szczęście już po !
To sporo sie strachu najadłaś z tego co widzę... ja bym juz na zawał padła tam pewnie. A dzisiaj rano to nawet u mnie na północy taka mgła była że szok, ale nie padało. Dobrze, że wszystko szczęśliwie się skonczyło i bezpiecznie wylądowaliście

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia Jeju już mi słów brakuje, żeby napisać jaka Ty jestes mega śliczna laska Boskie są te zdjęcia i mi się mega bardzo podobają
Też bym kiedyś chciała taką sesję, ale po pierwsze to nie mam żadnych fajnych ciuchów na taką sesję, a po drugie u mnie w mieście to nie ma chyba żadnego takiego fajnego fotografa więc lipa.
No a codo ludzi to masz rację, tylko szukają czegoś żeby dupe obrobić komuś
Madziu dziękuję fajnie, że Ci sie te zdjęcia tak podobają bardzo mi miło Mi sie na prawde one średnio podobają, ten makijaż to istny nie wypadł, bardzo mi nie pasuje.Jak się cieplej zrobi to pójdziemy z siostrą gdzieś w plener to zdjęcia lepsze wyjdą i pomaluję się po swojemu wtedy A Ty wsiadaj w pociąg i dawaj do mnie Odwiedzisz mnie i na sesyjkę pójdziemy oczywiście z TŻ

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 22:46   #2145
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Jezu jestem taka zmęczona że chyba nie wstanę jutro wcale Wyśpię się bo brat jedzie na uczelnie o 6:30 i nie będzie śpiewał
A wiecie jaką wstrętną babę spotkałam w aptece? Ona obsługiwała, w ogóle nie spojrzała na mnie tylko spytała co chcę i mówię do niej czy jest skrzypovita (bo w innych 2 nie było) no i przyniosła mi jakąś z 'prezentem' która kosztowała więcej, to jej mówię że szukam gęste włosy a ta do mnie z bulwersem że mają tylko taką i żebym nie wybrzydzała!! Spojrzała się na mnie z takim politowaniem i pyta się mnie 'bierze pani czy nie?' Ale się wqrwiłam! Już zaczęłam jej gadać że tak tu traktują klientów i że wielka mi łaska obsłużyć ale Tż mnie wyciągnął na zewnątrz a już chciałam jej nawrzucać. No takie chamstwo od niej biło Krowa za ladą stoi i ciężko jej sprawdzić czy nie mają tańszych tabletek i tych co ktoś chce.
I nie kupiłam w końcu tej gęstej włosy bo nigdzie nie było, ale w innej aptece już miła pani powiedziała że rzadko można ją dostać. To wzięłam tą co miałam tylko że była w promocji w tej samej cenie a jeden listek więcej Będę znów się użerać z zapachem kociego żarcia
No to jutro się wyśpisz skoro brata nie będzie w domu
Co do sytuacji w aptece to u mnie też jest taka apteka gdzie sprzedają dwie takie stare siwe baby - a wredne suczyska że strach tam wchodzić!!!!! Zawsze mają coś do powiedzenia.... nie potrafią się nawet usmiechnąć i stoją i oczami przewracają jak ludzie coś je pytają. A przemądrzałe!!!! Także nie tylko Ty masz takie "miłe" Panie u siebie w mieście

Cytat:
monia co Ty gadasz bardzo ładnie wychodzisz na zdjęciach, tylko mnie nie podobają się te efekty po przeróbce takie świecące lepsze są bez tego jak tylko Ty jesteś i zazddroszczę Ci takiej wyrazistej urody ja to chyba zawsze będę miała twarz dziewczynki Siostra ma 23 lata a nadal ją proszą o dowód w sklepach więc.. czarno widzę moją przyszłość
Dziękuję ja jestem strasznie niefotogeniczna... z 322 zdjęc może z 10 jest gdzie wyszłam jakoś normalnie..... ale na żadnym nie wyszłam tak ładnie jakbym chciała. Te efekty to tylko na dwóch zdjęciach są więc luzik ja mam u siebie na kompie dwie wersję - z efektem i bez
A Ty się ciesz, że masz taką twarzyczkę ładną - przynajmniej będziesz zawsze młodziutko wyglądała nie to co ja! mam 26 lat a wyglądam na 40

Cytat:
monia no i właśnie nie mogłam w całym mieście znaleźć tej gęste włosy, no trudno. A wiesz widziałam wczoraj te leginsy z 'Zary' i nawet chciałam kupić ale już nie miałam kasy, muszę kupić ten żakiet. Ale planuję sobie kupić czarne spodnie to może zdecyduję się zamiast nich na te leginsy
Jej nie ma raczej w aptekach dlatego mi ją sprowadzają, ale nigdy nie miałam problemu żeby mi ją przywieźli. Farmaceutki same proponowały że na drugi dzień będą miały te tabletki dla mnie. I zawsze były dzień później. No i tak co miesiąc mi przywożą Mogłaś zapytać czy byłaby możliwość zamówienia skoro Ci nie zaproponowały

A te śliskie widziałaś? je ciężko w sklepach dostać mi koleżanka przywozi na zamówienie ale zawsze bierze więcej par i moment je sprzedaje! Idą jak świeże bułki, mimo że kosztują 70 zł. Ale na prawdę są świetne!!! Warte swojej ceny

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 23:26   #2146
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Grzecznie mi tam Nie tulic sie za bardzo bo mężusia zarazisz
Grzecznie było w miarę

Cytat:
Heja Hej Wam
O kurcze, ja bym zeszła na zawał ale ja to taka panikara jestem dobrze, że wylądowaliście bezpiecznie miłego wypoczywania w Polsce! pogoda ma być ładna podobno

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
mam 26 lat a wyglądam na 40
to żeś pierdo.lnęła no proszę Cię
Stary 2012-03-09, 23:34   #2147
monika01011986
Zakorzenienie

No a ja zaraz zmykam do wyrka, wrzucę Wam moje dzisiejsze JADŁO
1.płatki Just Fit, otreby pszenne, naturalny błonnik + szklanka mleka 2% ( dziś kupiłam sobie mleko 0,5% i od jutra będe je piła z płatkami)
2. szklanka wody gazowanej z musującą multiwitaminą + jajko Kinder (112 kcal) + mandarynka
3. 200 g pierogów z kapustą i grzybami (322 kcal) + niepełna szklanka barszczyku Winiary 38 kcal.
4. bułka grahamka ze słonecznikiem (ok.170 kcal) z sałatą i plasterkiem szynki konserwowej + kubek herbaty zielonej z maliną
5. mandarynka ( późno w nocy)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 23:37   #2148
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No to nareszcie pośpisz! Ale należy Ci się! Po tak intensywnym tygodniu! możesz spać caaaaaały boży dzień

Co za sucz! Wielką łachę Ci zrobiła jak ja nie cierpię takich ludzi to jest jej praca w końcu! ehh, są ludzie i parapety...

Cytat:
heroine a ja myślę że Ty nawet nie wiesz że schudłaś, tyle co Ty ćwiczysz na siłowni to niemożliwe żebyś przytyła! Musisz się zważyć bo to Cię zmobilizuje nawet jeśli będzie więcej na wadze, ja przeżyłam szok i spięłam tyłek i już zrzuciłam prawie 2kg
Jakoś mi się nie wydaje ale masz rację, może jak ujrzę te cyfry to mi się odechce podjadania i wezmę się za siebie porządnie chociaż staram się trzymać i dużym sukcesem dla mnie jest, że nie jem słodyczy gorzej ze stricte dietowym jedzeniem

Obejrzałam z mężem "I że Cię nie opuszczę" fajny film, aczkolwiek koniec nie powalił na kolana spodziewałam się czegoś innego
Stary 2012-03-09, 23:45   #2149
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
to żeś pierdo.lnęła no proszę Cię
no serio! zdjęcia mnie strasznie postarzają :/ albo ja już po prostu wyglądam tak staro

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 23:58   #2150
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no serio! zdjęcia mnie strasznie postarzają :/ albo ja już po prostu wyglądam tak staro
nieprawda wyglądasz młodo i kwitnąco! synowie mogą być dumni, że mają taką młodą, śliczną i fajną mamę

Cytat:
No a ja zaraz zmykam do wyrka, wrzucę Wam moje dzisiejsze JADŁO
1.płatki Just Fit, otreby pszenne, naturalny błonnik + szklanka mleka 2% ( dziś kupiłam sobie mleko 0,5% i od jutra będe je piła z płatkami)
2. szklanka wody gazowanej z musującą multiwitaminą + jajko Kinder (112 kcal) + mandarynka
3. 200 g pierogów z kapustą i grzybami (322 kcal) + niepełna szklanka barszczyku Winiary 38 kcal.
4. bułka grahamka ze słonecznikiem (ok.170 kcal) z sałatą i plasterkiem szynki konserwowej + kubek herbaty zielonej z maliną
5. mandarynka ( późno w nocy)
Jakoś tak mizernie wygląda ten jadłospis
Stary 2012-03-10, 00:05   #2151
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
nieprawda wyglądasz młodo i kwitnąco! synowie mogą być dumni, że mają taką młodą, śliczną i fajną mamę

Jakoś tak mizernie wygląda ten jadłospis
no ok ok ok ale na niektórych zdjęciach wyszłam na prawdę źle :P
dzieciaki to i tak nie kumają jeszcze a jak za kumają to ja już będę stara i brzydka hahaha

co do jadłospisu to jakoś nie miałam dziś weny twórczej..... zły dzień po prostu.....

dlatego spadam już do wyra żeby się wyspać może w końcu o ile zasnę......
Mój mąż ma dzisiaj urodziny i musi je spędzić bez nas... źle mi z tym ale to już siła wyższa - nie mogę nic poradzić
Kataru już nie mam bo psiknęłam Otrivin więc mogę iść spać i od razu łeb mnie przestał boleć jak odetkały sie zatoki.... Szkoda że to po 8 godzinach wraca wszystko :/

No to lecę! Buziaki!!!! Dobranoc kolorkowych snów papapapapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-10, 00:08   #2152
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego spadam już do wyra żeby się wyspać może w końcu o ile zasnę......
Mój mąż ma dzisiaj urodziny i musi je spędzić bez nas... źle mi z tym ale to już siła wyższa - nie mogę nic poradzić
Kataru już nie mam bo psiknęłam Otrivin więc mogę iść spać i od razu łeb mnie przestał boleć jak odetkały sie zatoki.... Szkoda że to po 8 godzinach wraca wszystko :/

No to lecę! Buziaki!!!! Dobranoc kolorkowych snów papapapapa
No nic nie poradzisz... wszystkiego dobrego dla męża niedługo Święta to się zobaczycie

Śpij dobrze Kochana Kolorowych!!!!!
Stary 2012-03-10, 08:05   #2153
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Weszłam dziś na wagę, bo czuję się taka napuchnięta, że szok! Ale na szczęście na wadze nie jest źle bo 47,7 kg to mi kamień z serca spadł

Mureczko fajnie, że możesz w końcu posapać należy Ci się po tak wyczerpującym tygodniu. No i nikt Cię nie obudzi.
A co do tej baby z apteki to jakaś pier.do.l.nię.ta siedzą na dupie i jeszcze im źle, o nic nie można się spytać, bo wielka łaska ja na szczęście u mnie się nie spotkałam z żadną taką wredną, a ja zawsze e aptece otwieram opakowania i sprawdzam jakie są tabletki, bo mam trudności z połknięciem takiej niepowlekanej i nigdy nic nie mówią a jeszcze doradzają które są dobre itp.
No czas przed @ jest najgorszy chciałam żeby Tż mi zrobił dziś jakieś zdjęcia, ale pewnie wyjdę na nich jak w ciąży
Ja też właśnie chciałam takie leginsy, miałam kiedyś z ZARY i naprawdę są super, tyle że miałam rozmiar M to było w zeszłym roku i dałam koleżance, bo na mnie za duże były

Monia z chęcią bym Cię odwiedziła szkoda, że tak daleko mieszkasz ode mnie, mamy do siebie ponad 500 km, hehe prawie jak do Niemiec A co do pociągu to wiesz, że ja jeszcze nigdy pociągiem nie jechałam
Ej co Ty za głupoty wygadujesz, że wyglądasz na 40 lat jesteś śliczna i pięknie wyglądasz, wcale nie staro i nie jedna zazdrości Ci urody
Stary 2012-03-10, 08:45   #2154
Milena001
Zadomowienie

Cześć dziewczynki i witam nowe panie nie odzywałam się bo nie miałam weny do pisania ale też byłam do tyłu w wątku więc powoli nadrabiałam to zaraz następne wiadomości do czytania przyleciały Dietę trzymam w miarę wzorowo i codziennie katuje minimum godzinkę na rowerze,muszę chyba zwiększyć obroty bo już nie mam zadyszki i nogi nie bolą W dzień kobiet odmówiłam zjedzenia czekolady TŻ, sam zjadł Tak w ogóle wszystkiego najlepszego dla nas aby waga nam leciała jak jak te lata U mnie na wadzę dziś 62,4 kg a więc trzyma się ogólnie waga mi skacze między 63 a 62 Reguluje się Robiłam przez dwa dni porządek w szafie i dwa pudła ciuchów mam na wyrzucenie w sumie- za duże i znoszone nie mogę się doczekać kiedy reszty się pozbędę i zacznę kupować sobie nowe Nowe ciuchy i aparat cyfrowy to ma być prezent ślubny dla mnie od Tż pod warunkiem, że ja się zgodzę żeby kupił sobie albo i nam konsole czy tam pes3 ale interes ubiłam
Monia jesteś ŚLICZNA!!!!! Bosko wyglądasz na tych zdjęciach!!!! a jak ci ładnie w fiolecie!!! powinnaś udzielać porad dietetycznych w jakiejś gazecie, jadłospisy itd Jaką kasę byś trzepała dużo jest, nawet mnóstwo kobitek które chcą schudnąć
Maminka wszystkiego najlepszego dla Twojego dzieciątka i brawo za kolejny spadek
Meedzik piżamka super lubię różowy kolor
Zelka Witam w Polsce dobrze że w końcu szczęśliwie wylądowaliście, ja to pewnie na zawał bym już dawno padła w tym samolocie
Murka Ty kujonie piękne masz oceny
a za Heroinke i Czbasie trzymam kciuki, żeby słodycze Was nie kusiły powyrzucać je i nie kupować !!!
Paulownia gratuluje spadku wagi tez już bym chciała mieć 61 kg a 59...o jacie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:16   #2155
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Znowu weekend a ja wstałam o 9 i wyspana jestem
Cytat:

Jaki telefonek nabyłaś?

na picie nie masz ochoty? źle z Tobą

dobrej nocy!
Wziełam sony ericson experia mini suuuper jest a jakie sliczne zdjecia robi

Hah ten brak ochoty na picie to chyba z podswiadomosci wyszedł, bo poszlam na ta"babska " imprezke, ale yło BEZNADZIEJNIE ciagłe obgadywanie, jaka to ona nie jest brzydka/gruba/przytyła/zaniedbana itp itd z kumpela sie szybko ewakuowałysmy wiec pwnie miały o kim gadac kolejne pół nocy
Nie wiem.. w pracy jest fajnie wesoło mozna i posmiac sie i pogadac a wczoraj masakra ile mzna gadac o innych sorry ale naprawde nie chce mi sie spedzac czasu na obserwacje kto ile przytył wydał na ciuchy nie pomalował sie itp i analizy czyjegos zycia osobistego yyyy
a moze to ze mna jest cos nie tak

Cytat:
Heroine zrobiłam dla Ciebie zdjęcie piżamki
Slodziutka ta pizamka
Cytat:
jejuu dziewuszki moje tych zdjęć jest tyle , że masakra! nie mam pojęcia które Wam wrzucić wybrałam na razie tylko 4 takie w miare..... z 322 zdjęć ciężko coś wybrać...

Załącznik 4547658

Załącznik 4547659

Załącznik 4547660

Załącznik 4547661
Monia wygladasz REWELACYJNIE naprawde super wyszlas i jaka figura

Cytat:
Hej no dawno Cię nie było
Powiem Ci, że ja jestem dosyć sceptycznie nastawiona na różne suplementy wspomagające odchudzanie... brałam dużo różnych g.ówien za przeproszeniem typu therm line, linea detox, błonnik z ananasem i nie zauważyłam żadnych rewelacji... samo łykanie tabletek nic nie daje to wszystko siedzi w naszej psychice; jeśli się zaweźmiemy w sobie, będziemy grzecznie jeść i ĆWICZYĆ to waga musi w końcu się poddać... można jedynie spróbować z chromem, bo on hamuje apatyt na słodycze ale to też zależy od organizmu i od siły naszej psychiki; bo jeśli nastawimy się na to, że ta tabletka ma hamować łaknienie na słodkie to pewnie tak będzie i to pewnie nie będzie zasługa owej tabletki, tylko naszego nastawienia ależ się rozpisałam trochę pokracznie, ale mam nadzieję, da się to zrozumieć
Jestem tego zdania co Ty co do tabletek...tym bardziej ze therm line sobie kiedys kupiłam i miałam chyba wszystkie skutki uboczne było mi słabo, niedobrze, raz zimno raz gorąco, pot sie ze mnie lał, myslalam ze zemdleje, cos strasznego!! niegdy wiecej tego G**** nie rusze i wszystkim tez odradzam.

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mogę się do was przyłączyć? Mam 25 lat(za 2 miesiące 26) i całe życie spędziłam na odchudzaniu... nie mam dużo nadprogramowych kilogramów chciałabym zrzucić 8-9kg obecnie ważę 65kg ale nie mogę tego zrobić raz a skutecznie w ostatnich latach moja waga wahała się pomiędzy 62-69kg odchudzam się licząc kalorie i marzę aby zobaczyć 5 z przodu... chciałabym zobaczyć w dniu urodzin ale to raczej nierealne więc przynajmniej choć raz wytrwać na stałe do końca diety.
Ps. Jestem pod wrażeniem Twojego spadku wagowego Monika
Witaj ten sam rocznik jestesmy i tez chce 5 z przodu
Damy rade!!

Cytat:
Napewno niedlugo 5 zobaczymy no i za spadek
Cytat:
Heja Hej Wam
O jaaaa ja bym sie chyba naprawde osrała, nie dosc ze nie lubie latac to jeszcze taka akcja dobrze, ze szczesliwie dolecieliscie

Juz po sniadanku kanapki z serkiem pomidorem i ogórkiem+ zielona herbatka zaraz poogladam 90210 i wstaje biore sie za sprzatanie pranie i cwiczenia oczywiscie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:44   #2156
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
Hej laseczki
Weszłam dziś na wagę, bo czuję się taka napuchnięta, że szok! Ale na szczęście na wadze nie jest źle bo 47,7 kg to mi kamień z serca spadł
Ty nawet przed @ niewiele przybierasz trzymaj tam się mnie też brzuch boli... i wyglądam jak w początkowej ciąży

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
U mnie na wadzę dziś 62,4 kg a więc trzyma się. ogólnie waga mi skacze między 63 a 62 Reguluje się. Robiłam przez dwa dni porządek w szafie i dwa pudła ciuchów mam na wyrzucenie w sumie- za duże i znoszone nie mogę się doczekać kiedy reszty się pozbędę i zacznę kupować sobie nowe Nowe ciuchy i aparat cyfrowy to ma być prezent ślubny dla mnie od Tż, pod warunkiem, że ja się zgodzę żeby kupił sobie albo i nam konsole czy tam pes3. ale interes ubiłam.

a za Heroinke i Czbasie trzymam kciuki, żeby słodycze Was nie kusiły powyrzucać je i nie kupować !!!
Cieszę się, że Ci się waga utrzymuje organizm musi się przyzwyczaić do spadków, dlatego taka 'regulacja' ale ładnie jesz i ćwiczysz to niedługo znów będzie spadać na łeb na szyję tego Ci życzę

bardzo praktyczny prezent ślubny ja też jak schudnę to uzupełnię swoją garderobę!

dzięki ja słodyczy raczej nie kupuję głównie TŻ, no ale nie mogę mu przecież zabronić... ćwiczę swoje samozaparcie
no i w gościach teraz już nawet odmawiam ciasta

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Wziełam sony ericson experia mini suuuper jest a jakie sliczne zdjecia robi
Dobry!

Kurde, zawsze chciałam mieć taki telefon! Tylko nie jestem przekonana do sony ericsonów... miałam kiedyś 2 i z obu nie byłam zadowolona... może się poprawiła jakość, hmmm
a jaki kolor masz?

Cytat:
Hah ten brak ochoty na picie to chyba z podswiadomosci wyszedł, bo poszlam na ta"babska " imprezke, ale yło BEZNADZIEJNIE ciagłe obgadywanie, jaka to ona nie jest brzydka/gruba/przytyła/zaniedbana itp itd z kumpela sie szybko ewakuowałysmy wiec pwnie miały o kim gadac kolejne pół nocy
Nie wiem.. w pracy jest fajnie wesoło mozna i posmiac sie i pogadac a wczoraj masakra ile mzna gadac o innych sorry ale naprawde nie chce mi sie spedzac czasu na obserwacje kto ile przytył wydał na ciuchy nie pomalował sie itp i analizy czyjegos zycia osobistego yyyy
No to rozumiem, czemu nie miałaś ochoty na picie w takim towarzystwie ludzie są okropni nie umieją powiedzieć komuś prosto w twarz, tylko wszystko za plecami... ale frajda, super po prostu szlag mnie trafia dobrze, że sobie poszłyście
Stary 2012-03-10, 10:58   #2157
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
U mnie na wadzę dziś 62,4 kg a więc trzyma się ogólnie waga mi skacze między 63 a 62 Reguluje się
(...)
Paulownia gratuluje spadku wagi tez już bym chciała mieć 61 kg a 59...o jacie
Ja tez mialam taki zastoj z wahaniami miedzy 63 i 62 jeszcze dwa tygodnie temu potem nagle skoczylo cos w dol. Przetrzymaj.
Ja dzis odnotowalam 60,7 kg mam nadzieje, ze nie spada za szybko.
Jadam umiarkowanie, bez slodyczy w nadmiarze - oczywiscie popelniam tu i owdzie maly kawalek czekolady. W pracy mialam ostatnio duzo roboty, codziennie wracalam do domu spocona i wykonczona.

Cytat:
a moze to ze mna jest cos nie tak
Niestety, kochana, jest mnostwo ludzi, ktorzy uwielbiaja takie obgadywanie nie maja pewnie nic innego do roboty. Wydaje im sie, ze jak skrytykuja innych, to sami beda lepiej wygladac. Ja osobiscie nie znosze takich plociuchow.
No tak, czekam niecierpliwie na upragnione 5. Czuje, ze juz blisko.
Ide lososia do piecyka wrzucac, bedzie pieczony z cytrynowym pieprzem, do tego ryz i fasolka szparagowa. TZ wiosluje teraz, ja po poludniu - on bedzie szykowal jedzenie. Piersi kaczki... i zobacze, co on zaimprowizuje.
Stary 2012-03-10, 11:03   #2158
meeedzik
Zakorzenienie

Milenka, Agunia dziękuję ja też lubię różowy kolor i dobrze się w nim czuję
Milenko cieszę się, że dietki ładnie przestrzegasz i ćwiczysz, waga pewnie już niebawem zacznie spadać
A co do prezentu ślubnego to mi też się podoba sama bym taki wybrała, bo uwielbiam ciuchy kupować haha a mnie Tż też męczy o konsole mówi, że będziemy sobie razem grać kiedyś mu kupię w prezencie niech ma
Heroine no waga się trzyma, ale mimo wszystko brzuch mam taki napompowany, że szok! Myślałam, że z 2 kg więcej zobaczę na wadze, ale na szczęście mile się zaskoczyłam a wiesz, że dziś już mnie brzuch nie boli nie wiem czemu, wczoraj bolał jak na @ dziś już nie ale to dobrze bynajmniej się nie męczę ciekawe kiedy @ przyjdzie, ostatnio był 13 lutego, mam nadzieję, że przez picie pokrzywy mi się nie spóźni, bo nie lubię jak to robi
Agunia ja też nie cierpię takiego czegoś dobrze zrobiłyście, że się stamtąd zmyłyście

A ja przed chwilą umyłam włoski i nałożyłam maseczkę za godzinkę zmyję o wreszcie się pomaluję i będę jak człowiek wyglądała a włosów nie myłam od poniedziałku teraz jak mało wychodzę to chcę je tak przetrzymać, może nie będą się tak przetłuszczać szybko
Stary 2012-03-10, 11:06   #2159
karmiii
Rozeznanie

hej dziewczyny ale wczoraj zrobiłam głupotę fryzjer zrobił mi zamiast blondu ciemny brąz i chciałam sama to naprawić i wyszły jasno rude
nie chce iść do kolejnego fryzjera bo boję się że tylko pogorszy sprawę
mam pecha co do nich już bym do dentysty wolała iść. W ogóle jeszcze pomalował mi tak źle że mam włosy we wszystkich kolorach tęczy na dole blond pośrodku ciemny brąz rude u góry i ciemny blond u nasady mam ochotę ogolić się na zero i poczekać aż odrosną
dzisiaj mam imprezę idę kupić jakąś opaskę szeroką na głowę...
Cytat:
hej widzę, że w tym samym wieku jesteśmy
Moim zdaniem zrzucić 6-9 kg w ciągu niecałych 3 miesięcy jest jak najbardziej realne. Ja dwa razy się odchudzałam i za pierwszym razem w ciągu 3 miesięcy zrzuciłam 15 kilo i za drugim razem tak samo 15 kg przez 3 miechy. Więc jak widzisz wszystko jest możliwe Trzeba wierzyć że się uda i się nie poddawać

dziękuję bardzo
dzięki za miłe słowa a co do mojej wagi to teoretycznie powinnam tyle schudnąć tylko że u mnie waga leci bardzo powoli od 8 dni jestem na diecie 1100-1200kcal + długie spacery i brzuszki i nie zleciałam ani grama, wymiary też się nie zmieniły tylko brzuch przestał być wystający ja muszę ciężko pracować przynajmniej 1 m-c na 1kg.
Ale są tego pozytywne skutki bo jak odpuszczę to waga nie idzie od razu do góry

heroine miło tu spotkać swoje rówieśniczki

Edytowane przez karmiii
Czas edycji: 2012-03-10 o 11:07
karmiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:15   #2160
meeedzik
Zakorzenienie

Karmiii no to faktycznie zaszalałaś z włosami. Najlepszym wyjściem było by położenie jakiegoś brązu na całość, żeby nie mieć tęczy na głowie, ale jak wiadomo to też zniszczy Twoje włoski.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości