|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Dzień dobry
![]() Mój TŻ jest od jakiegoś czasu zupełnie taki, jak na początku znajomości Nic tylko by się przytulał, a ja to tak uwielbiam ![]() A dzisiaj mamy w planach pojechać do dwóch hurtowni z alkoholami zapytać o ceny, więc jak któraś lublinianka będzie zainteresowana to podzielę się informacjami Chciałabym też odwiedzić kaletnika, żeby się dowiedzieć czy ma klipsy do butów, bo podobno u nich można coś takiego dostać
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
TZ obudzil mnie tak wczesnie, zrobil sniadanko wiec chyba juz nie zasne z pelnym brzuchem wszystko mnie boli po jodze ![]() Cytat:
kolejne 2 sie staraja, przed moim weselem urodza 2 z nich + jedna ma termin na 10.07 wiec jesli przyjdzie na wesele to moze zaczac rodzic, tak wiec jak i starajacym sie uda to na weselu beda same ciezarowki Piekne slonko dzis mamy Audrey, co do bucikow to jest na to dobry plan , ktory dala mi pewna pani z pewnego sklepu w ktorym kupowalam kozaczki. Byla ostatnia para i miala pekniety wewnetrzny fragment materialu na laczeniu z zamkiem i pani doradzila, zebym je kupila, a po zimie oddala do reklamacji i oddadza mi kase, i tak tez sie stalo wiec moznaby je kupic, przetanczyc wesele i pozniej oddac do reklamacji i dostac kase spowrotem a Zara z doswiadczenia wiem nie robi problemow z reklamacjami ot taki sprytny plan
|
|
#2613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozlatujace się buty- kataklizm ![]() a problem rozwiązał się sam bo one są za mszowe, niee za moje ale za mszowe a ten materiał w ogóle mi się ze suknią nie komponuje...Dzien bobry. Idzie mi prawa górna ósemka. Zaraz zwariuje...
|
|
#2614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
za załatwione sprawyCytat:
![]() Cytat:
![]() a co to jest ![]() ![]() Cytat:
za garniturJadę dzisiaj na urodziny do brata TŻta, znowu będzie wyżerka ![]() ![]() A tak poza tym wczoraj zakochałam się miłością, pierwszą, jedyną i nieodwołalną (jak myślicie tak ozdoba na rączce to broszka )
Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2012-03-10 o 09:52 |
||||
|
|
|
#2615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W Lbn piękna słoneczna pogoda ale niestety jeszcze zimno. Idziemy w południe na rowerek może trochę temperatura podskoczy. Edytowane przez Karolina_83 Czas edycji: 2012-03-10 o 09:57 |
|
|
|
|
#2616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pożarłam się z TŻtem
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry PM-ki!!!
![]() wczoraj bylam z moim TZ pierwszy raz ogladac garnitury w SUSET SUITS(tam nic nie ma na moje oko) mam z tym problem!!! moj TZ jest bardzo szeroki w klacie ma 1,75 wzrostu, wszystko byloby pieknie tylko, przez to,ze od samego poczatku zwiazku "gwalcilam"go rzuceniem palenia. i mam za swoje!!!! po pol roku abstynencji pojawil mu sie mega brzuch!!! jestem pewna,ze do wrzesnia cos zgubi, ale ile, nie wiadomo!!! ogolnie przez ta jego klate, garnitury dobrze leza tylko na ramionach, reszta to porazka, nie wspomne o spodniach dla mojego "niskopiennego" ukochanego na koniec jednek olsnilo mnie,ze podobaja mi sie garniaki w stylu angilskim, z dwiema klapami z tylu, tylko nie wiem czy to odpowiedni garnitur w taki dzien???kochane pomóżcie jaki garnitur na grubcia z dużą klatą? coby go wysmuklic??? czy szalec tez z kolorem na 29września?? a moze cos bardziej klasycznego???POMOCY!!!! |
|
|
|
#2620 |
|
Wtajemniczenie
|
wziełam w czwartek u nas w sklepie majonez do obiadu, ale nie miałam przy sobie kasy więc zapisała mi Pani na zeszyt. i TŻt jechał do mnie i w drodze już mu mówię że jak wejdzie do sklepu to żeby nie zapomniał zapłacić za ten majonez, bo jechał po picie i sosy do spaghetti. no i tyle.
teraz przychodzi Tato ze sklepu i na mnie wyleciał z paszczą że mam długi w sklepie, że sie nie będzie za mnie wstydził, że jak nie mam 2 zł to żebym nie kupowała nic itp. i co się okazało? TŻt kupil dla siebie wszystko co miał kupić a mojego długu oczywiście zapomniał wyrównać. wściekła jestem bo to nie pierwsza sytuacja kiedy obrywa mi się za niego, często pożycza coś o taty po czym nie oddaje 3 miesiące, po 3 miesiącach tata coś potrzebuje, a to siedzi u niego i jest od razu darcie na mnie że nie ma tego a być powinno.. zadzwoniłam do niego zje**łam go na czym świat stoi i kazałam natychmiast jechać to zapłacić. co nie zmienia faktu że jestem wściekła. Bo o swoich rzeczach by NIGDY nie zapomniał.. a inny rzeczy odkłada na półkę "mało istotne". w tym mnie.
|
#2621 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie. Jestem normalnie skacowana...
Cytat:
zakupu, co do butków, to właśnie chyba najlepiej poczekać az sezon sie zacznie Cytat:
Cytat:
teraz masz doświadczenie i inaczej tez beda na to patrzec Cytat:
ładne obraczkiCytat:
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
chyba tak, to jakas broszka albo cos w tym stylu.
|
||||||
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę Was bardzo o kciuki
![]() ![]() , bo zaraz jadę na mój ostatni (oby) w tym semestrze egzamin. Będzie on w formie ustnej i bardzo mi zależy żebym zdała.
|
#2624 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
idealny przykład: w środe jedliśmy spaghetti, zawsze jemy w lóżku wieczorem i podałam mu swój talerz i mówię: odłoż na stolik. Na co TŻt oczywiście nie zrobił tego bo nie chciało mu się podnieść dupy z łóżka i położył zaraz obok łóżka. Później się kulturalnie rozebrał, zdjął koszulke, skarpety itp. i po kilku godzinach wybiera się jechać do domu. A jego ciuchy w talerzu po spaghetti upaćkane w pomidorowym sosie .Ja nie wiem jak ja znajde kiedyś siłę i cierpliwość do tego człowieka. 7 lat i nadal jej szukam... ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() Ja za równy tydzień mam pierwszy egzamin na magisterce- koncepcje filozoficzne. jak pomyślę o tym to mam mdłości, wątpię żebym to zdała bo ogrom materiału jest taki że za całe 3 lata studiów do wszystkich egz nie miałam tyle książek co do tej kichanej filozofii. A jeszcze jej nie ruszyłam więc będzie CUD! jak to zdam.
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
sobotaaaaaa ![]() Cytat:
mocne
|
|
|
|
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry na sobotę!
Cytat:
Ale takie "uniwersalne", więc nimi raczej nie zaszalejesz. Widziałaś te z Zary wklejone przez Ladystar??? Moim zdaniem byłyby cudne do Twojej sukni. A tak btw. ile chciałabyś za sweatheart??? ![]() Chodzi Ci o "Drogę do nieba"??? U nas są wymagane i już zakupiliśmy. Cytat:
Będzie dobrze!Dziewczyny gratuluje obrączek A teraz parę słów o mojej sukni... Pojechałam wczoraj sama, wzięłam aparat, pani krawcowa juz chce robić zdjęcia, a tu sie okazało, że bateria wyczerpana Tak więc suknia jest już u mnie. Na poniedziałek postaram się zrobić zdjęcia. Mam nadzieję, że spodoba Wam sie moja wizja tej sukienki. Ja jestem zachwycona!!!
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia
|
|
|
|
|
#2628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
widziałyście może w sieciówkach białe/ ecru sweterki???? Gdyby Wam coś wpadło w oko bardzo proszę o informację ![]() Potrzebuję coś do kościoła, a boje się, że w koronkowym bolerku będzie mi mimo wszystko za zimno.
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie już też nosi, by ją założyć. Ale TŻcik co chwile do mnie zagląda i tatko dzisiaj urodziny odprawia, więc zaraz zmykam do kuchni. A jutro idziemy na roczek. Jak się uda to popołudniu spróbuję
Ale cały czas chodze i ukradkiem spoglądam do pokrowca, nienormalna jestem
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
top secret ma też fajne http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._rekaw/12/0/21 http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._rekaw/12/0/44 |
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, zabieram się do roboty, bo mi spokoju nie dacie. Jak się ogarnę z obowiązkami to wbijam się w kiecę. Aaaaaaaaaaaaa!
i mamy dzisiaj miesiąc do ślubu, czaicie, MIESIĄC! To tylko 31 dni, albo i aż tyle dni! Nie mogę się doczekać ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nenus mam do Ciebie pytanie, kiedys dawno dawno temu wstawilas zdjecie dziewczyny w Twojej sukience, masz moze link do calego reportazu? Chcialabym zobaczyc dokladniej ta fryzure i dlugi welon
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza ja mysle ze powinnas na pocieszenie zostawic nam chociaz zdjecia z telefonu!!
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Szybciutko zleci.Przeglądając róże suknie trafiłam na to zdjęcie, muszę przyznać, że jestem oczarowana motywem black&white |
|
|
|
|
#2639 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
A co to takiego jest
![]() Cytat:
![]() I szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

chyba najwyższy czas na mnie
kolejne 2 sie staraja, przed moim weselem urodza 2 z nich + jedna ma termin na 10.07 wiec jesli przyjdzie na wesele to moze zaczac rodzic, tak wiec jak i starajacym sie uda to na weselu beda same ciezarowki
za załatwione sprawy
) , byliśmy w sklepie "Bytom" i strasznie spodobał nam się garnitur w kolorze popielu, coś jak wrzuciła chocolate muffinzdjęcie z TŻ (kolor garnituru) na pocztę w Dzień Kobiet, może moja karta graficzna robi psikusy i widzę inny kolor, weźcie pod uwagę, że każda z Was ma inną kartę graficzną wmontowaną w komputer. Czy wypada, by w takim wystąpił Pan Młody?

Złapałam dyrektora po powrocie z teatru jak już się zbierał do wyjścia i mówi mi, że wyjeżdża na tydzień... Jest mi bardzo przykro