Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 11:39   #2161
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

meeedzik no ja też ostatnio miałam 13 lutego z tym, że u mnie to nigdy nic nie wiadomo... bo mam nieregularny okres mój cykl to czasem 24 dni, a czasem 35-37 także jedna wielka niewiadoma ale cycki mam wrażliwe i brzuch napompowany i boli, więc pewnie @ nadchodzi

karmiii o kurde, no to masz niemiłą niespodziankę na głowie ale ja bym zaryzykowała i poszła do innego fryzjera na pewno znajdziesz takiego co się zna na rzeczy i ładnie Ci kolor się wyrówna wiadomo, nie jest to dobre dla włosów, no ale lepsze to niż tęcza na głowie
ale w ogóle co to za fryzjer, że pomalował na ciemny brąz, a Ty chciałaś blond? pomylił farby czy jak?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:57   #2162
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Ojjj masz świetną wagę marzę o takiej ale rozumiem, że chcesz ujrzeć tą wymarzoną
Dobrze, że dentysta chętnie Ci znieczulenie daje bo z tego co wiem, nie każdy jest taki chętny. Ja akurat dobrze znoszę wizyty u dentysty ale pewnie dlatego że zawsze mam jakies drobne rzeczy do zrobienia. Kanałówki nigdy w zyciu nie miałam na szczęście

Ja już mam uraz kiedyś jak chodziła do dentystki to ona mi wszystko robiła bez znieczulenia i teraz chociaż mi tylko robi jakieś drobne to zawsze znieczulenie. Ale łaski nie robi, bo to prywatnie. Ja właśnie raz miałam kanałowo po tej starej dentystce tak mi zrobiła, że jedynie ratowało mnie leczenie kanałowe.

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Mnie też brzuch boli, tak typowo przed @ cycki też mam wrażliwe... jak nic @ idzie będziemy razem cierpieć
Oj widze znowu się faza @ zaczyna też niedługo będe cierpieć środa tuż tuż

Cytat:

A te śliskie widziałaś? je ciężko w sklepach dostać mi koleżanka przywozi na zamówienie ale zawsze bierze więcej par i moment je sprzedaje! Idą jak świeże bułki, mimo że kosztują 70 zł. Ale na prawdę są świetne!!! Warte swojej ceny
Ja mam takie leginsy śliskie i są super Ale chyba z jakiejś innej firmy Nie lubie jak mi sie jakieś farfocle przyczepiają do gaci.

Ja dzisiaj od rana na nogach. Tak mi sie spać chce, że szok Wczoraj nie miałam neta i nie miałam jak z Wami popisać. Też czułam sie tragicznie zasypiałam przed 20 Podrzemałam chyba z 30 minut i później nie mogłam zasnąć i poszłam spać po 23.
Na wadze 55,8kg mam nadzieję że już będzie tylko spadać

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
meeedzik no ja też ostatnio miałam 13 lutego z tym, że u mnie to nigdy nic nie wiadomo... bo mam nieregularny okres mój cykl to czasem 24 dni, a czasem 35-37 także jedna wielka niewiadoma ale cycki mam wrażliwe i brzuch napompowany i boli, więc pewnie @ nadchodzi
Też tak kiedyś miałam z @. Nie chcesz go uregulować? Bo ja brałam tabletki na uregulowanie i teraz mam jak w zegarku.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 12:05   #2163
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję ja jestem strasznie niefotogeniczna... z 322 zdjęc może z 10 jest gdzie wyszłam jakoś normalnie..... ale na żadnym nie wyszłam tak ładnie jakbym chciała. Te efekty to tylko na dwóch zdjęciach są więc luzik ja mam u siebie na kompie dwie wersję - z efektem i bez
A Ty się ciesz, że masz taką twarzyczkę ładną - przynajmniej będziesz zawsze młodziutko wyglądała nie to co ja! mam 26 lat a wyglądam na 40

Jej nie ma raczej w aptekach dlatego mi ją sprowadzają, ale nigdy nie miałam problemu żeby mi ją przywieźli. Farmaceutki same proponowały że na drugi dzień będą miały te tabletki dla mnie. I zawsze były dzień później. No i tak co miesiąc mi przywożą Mogłaś zapytać czy byłaby możliwość zamówienia skoro Ci nie zaproponowały

A te śliskie widziałaś? je ciężko w sklepach dostać mi koleżanka przywozi na zamówienie ale zawsze bierze więcej par i moment je sprzedaje! Idą jak świeże bułki, mimo że kosztują 70 zł. Ale na prawdę są świetne!!! Warte swojej ceny
Ciebie to się nie da przegadać! Jesteś fotogeniczna uparciuchu!
Kiedyś to pewnie będę się cieszyć ale na razie to aż czasem mi głupio jak patrzę na dziewczyny z gimnazjum i wyglądam na młodszą od nich Ale co tam, Tż mówi że mu się podoba że jestem taką 'małą dziewczynką'
A z tą 40 to dowaliłaś nie dość że uparta to i ślepa!
Szkoda że nie przeczytałam wcześniej Twojego postu że Tobie przywożą na zamówienie bo sama nie wpadłam na to No i teraz to już nie kupię bo mam tą zwykłą, jak mi się skończy to wtedy tak zrobię
A te leginsy to właśnie śliskie widziałam identyczne jak Ty masz, strasznie dużo ich było a kosztowały 60zł.

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 12:05   #2164
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Jakoś mi się nie wydaje ale masz rację, może jak ujrzę te cyfry to mi się odechce podjadania i wezmę się za siebie porządnie chociaż staram się trzymać i dużym sukcesem dla mnie jest, że nie jem słodyczy gorzej ze stricte dietowym jedzeniem
Na pewno Cię to zmobilizuje, są 2 opcje: jeśli schudłaś to Cię to zmotywuje żeby to pociągnąć dalej, a jeśli przytyłaś to żeby to przerwać Także same plusy z tą wagą No a niejedzenie słodyczy już dużo daje

Cytat:
no serio! zdjęcia mnie strasznie postarzają :/ albo ja już po prostu wyglądam tak staro
ooj chyba ktoś chce kopa w dupę?

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Weszłam dziś na wagę, bo czuję się taka napuchnięta, że szok! Ale na szczęście na wadze nie jest źle bo 47,7 kg to mi kamień z serca spadł

Mureczko fajnie, że możesz w końcu posapać należy Ci się po tak wyczerpującym tygodniu. No i nikt Cię nie obudzi.
A co do tej baby z apteki to jakaś pier.do.l.nię.ta siedzą na dupie i jeszcze im źle, o nic nie można się spytać, bo wielka łaska ja na szczęście u mnie się nie spotkałam z żadną taką wredną, a ja zawsze e aptece otwieram opakowania i sprawdzam jakie są tabletki, bo mam trudności z połknięciem takiej niepowlekanej i nigdy nic nie mówią a jeszcze doradzają które są dobre itp.
No czas przed @ jest najgorszy chciałam żeby Tż mi zrobił dziś jakieś zdjęcia, ale pewnie wyjdę na nich jak w ciąży
Ja też właśnie chciałam takie leginsy, miałam kiedyś z ZARY i naprawdę są super, tyle że miałam rozmiar M to było w zeszłym roku i dałam koleżance, bo na mnie za duże były
Gdybym ja zapytała czy mogę otworzyć pudełko to by chyba mnie wzrokiem zabiła! Wstrętne babsko A z połykaniem tabletek też kiedyś miałam problem, ale odkąd zaczęłam leczyć zatoki i musiałam brać przeróżne cuda to już mogę połknąć nawet największe giganty
Ah Tobie to nawet przed @ waga dużo nie wzrasta

Cytat:
A ja przed chwilą umyłam włoski i nałożyłam maseczkę za godzinkę zmyję o wreszcie się pomaluję i będę jak człowiek wyglądała a włosów nie myłam od poniedziałku teraz jak mało wychodzę to chcę je tak przetrzymać, może nie będą się tak przetłuszczać szybko
Od poniedziałku nie myłaś włosów?! Jak wytrzymałaś?! Pamiętam że pisałaś że zwiazujesz w kitkę włosy ale mimo to, nie dałabym rady z moim smalcem po 2 dniach Pewnie dziś będą piękne jak Ci wyschną

Stary 2012-03-10, 12:16   #2165
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!
Dobry!

Kurde, zawsze chciałam mieć taki telefon! Tylko nie jestem przekonana do sony ericsonów... miałam kiedyś 2 i z obu nie byłam zadowolona... może się poprawiła jakość, hmmm
a jaki kolor masz?

No to rozumiem, czemu nie miałaś ochoty na picie w takim towarzystwie ludzie są okropni nie umieją powiedzieć komuś prosto w twarz, tylko wszystko za plecami... ale frajda, super po prostu szlag mnie trafia dobrze, że sobie poszłyście
Wziełam kolor czarny własnie sie niem bawie ma baaardzo duzo fajnych aplikacji np cos takiego ze jak w radiu leci piosenka nagrywam kawałek i mi wykrywa jaki ma tytuł
wogole niezle 26 lat na karku i sie jaram telefonem

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
J

Niestety, kochana, jest mnostwo ludzi, ktorzy uwielbiaja takie obgadywanie nie maja pewnie nic innego do roboty. Wydaje im sie, ze jak skrytykuja innych, to sami beda lepiej wygladac. Ja osobiscie nie znosze takich plociuchow.
No tak, czekam niecierpliwie na upragnione 5. Czuje, ze juz blisko.
Ide lososia do piecyka wrzucac, bedzie pieczony z cytrynowym pieprzem, do tego ryz i fasolka szparagowa. TZ wiosluje teraz, ja po poludniu - on bedzie szykowal jedzenie. Piersi kaczki... i zobacze, co on zaimprowizuje.
Cytat:
Agunia ja też nie cierpię takiego czegoś dobrze zrobiłyście, że się stamtąd zmyłyście
no ja juz jestem przyzwyczajona ze ludzi lubia sobie pogadac, tylko ile mozna no ale nic tego i tak sie nie da w zaden sposob zmienic , wiec trzeba olewac szkoda nerwów na takich...
Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ale wczoraj zrobiłam głupotę fryzjer zrobił mi zamiast blondu ciemny brąz i chciałam sama to naprawić i wyszły jasno rude
nie chce iść do kolejnego fryzjera bo boję się że tylko pogorszy sprawę
mam pecha co do nich już bym do dentysty wolała iść. W ogóle jeszcze pomalował mi tak źle że mam włosy we wszystkich kolorach tęczy na dole blond pośrodku ciemny brąz rude u góry i ciemny blond u nasady mam ochotę ogolić się na zero i poczekać aż odrosną
dzisiaj mam imprezę idę kupić jakąś opaskę szeroką na głowę...
Ojjj wiem co czujesz, ja niecierpie chodzic do fryzjera zawsze mi musial zrobic cos nie tak zazwyczej z prosze podciac 1 cm konczyło sie ze podcinał minimum 5
teraz wszystko sama w domu robie podcinam koncówki cieniuje grzywke i farbowanie tez sama i jestem zadowolona

Moze idz do sklepu i kup np brązowa farbe do włosów i pojedz nia po całosci?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 12:31   #2166
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
Ja dziś znowu miałam ciężką noc... zasnęłam przed 3 a o 3:30 już synek mnie obudził bo go ucho zaczęło boleć na szczęście zaraz usnął ale znowu się obudził o 5 i juz tak płakał że musiałam mu czopka dać dopiero po paru minutach mu przeszło i zasnął ładnie. Spaliśmy do 12stej Starszy synek wstał wcześniej oczywiście zrobił sobie kanapki z nutellą, nalał sok do picia i siedział przed kompem w gry grał
Ja wstałam zakatarzona i opuchnięta cała... do tego mam dni płodne bo czuję się jak przed okresem waga dzisiaj oszalała i chyba już się zepsuła pokazywała mi 3 razy inny wynik - 61,8, 59,4, 58,3 w dupie z tą wagą! będę musiała kupić nową.
Zjadłam śniadanko - te musli Just Fit całkiem dobre ale ma mało owoców i nie jest słodka prawie wcale. Dorzuciłam trochę płatków Just Fit z owocami i od razu pyszny mix wyszedł
JA w ten weekend zamierzam troszkę "wyluzować" z dietą tzn. bez przesady oczywiście, wszystko w granicy normy ale zamierzam zjeść odrobinkę zakazanych rzeczy. Np. dziś na obiad pizze robimy z synkiem a jutro może kawałek jakiegoś ciasta. I tyle żadnych słodyczy i czipsów nie będzie - nadal na diecie jestem oczywiście No i to w ramach obiadu wszystko
Pogoda dziś brzydka pada deszcz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 12:38   #2167
murka04
Zadomowienie

Hej hej Wstałam dziś wyspana i z dobrym humorem Pierwsze co to się zważyłam i jest 49,5 Spada waga mimo że na śniadanie jem czasem sobie bułkę z nutellą Posprzątałam szybko żeby się porelaksować w wannie, wysmarowałam się balsamem od Tż i siedzę teraz piękna i pachnąca Tylko pogoda brzydka bo szaro i pada deszcz, a chcieliśmy z Tż sobie zdjęcia popstrykać no ale innym razem Ale powiem mu żeby mi zrobił kilka to wrzucę tu jak wyglądam w nowych butach
Dziś na obiad mam zupę śledziową fuj. Tzn jeszcze bym może zjadła jakoś ale jest taka 'tradycja' że wszyscy jedzą przy jednym stole ją a ja nie mam zamiaru siedzieć obok ojca więc.. chyba zjem parówki

A słucham sobie teraz Niecika "4 osiemnastki" na maksa nie wiem co mi odwala Jakoś tak mi wesoło

Stary 2012-03-10, 13:15   #2168
karmiii
Rozeznanie

Cytat:
Karmiii no to faktycznie zaszalałaś z włosami. Najlepszym wyjściem było by położenie jakiegoś brązu na całość, żeby nie mieć tęczy na głowie, ale jak wiadomo to też zniszczy Twoje włoski.
no wiem... tylko że ja naturalnie mam blond taki średni więc w ciemnych wyglądam jak śmierć, ale chyba masz racje lepiej tak niż tęcza

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:

karmiii o kurde, no to masz niemiłą niespodziankę na głowie ale ja bym zaryzykowała i poszła do innego fryzjera na pewno znajdziesz takiego co się zna na rzeczy i ładnie Ci kolor się wyrówna wiadomo, nie jest to dobre dla włosów, no ale lepsze to niż tęcza na głowie
ale w ogóle co to za fryzjer, że pomalował na ciemny brąz, a Ty chciałaś blond? pomylił farby czy jak?
mam wrażenie że większość fryzjerów albo robi na złość albo nie zna podstawowych kolorów, a jak zobaczyłam że farbę nałożył "w kratkę"
to nawet nie chciałam żeby poprawiał...

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość

Ojjj wiem co czujesz, ja niecierpie chodzic do fryzjera zawsze mi musial zrobic cos nie tak zazwyczej z prosze podciac 1 cm konczyło sie ze podcinał minimum 5
teraz wszystko sama w domu robie podcinam koncówki cieniuje grzywke i farbowanie tez sama i jestem zadowolona

Moze idz do sklepu i kup np brązowa farbe do włosów i pojedz nia po całosci?
właśnie też chciałam już nie chodzić do fryzjerów dlatego sama się zabrałam, zazdroszczę Ci zdolności bo mnie nie wyszło
przemyślę na weekendzie co z tym zrobię a na razie opaska i kok
karmiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 13:18   #2169
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Też tak kiedyś miałam z @. Nie chcesz go uregulować? Bo ja brałam tabletki na uregulowanie i teraz mam jak w zegarku.
Hmm, nawet o tym nie myślałam wiesz, miałam okres, że @ była książkowa, co 28 dni a później jakoś tak się dziwnie zaczęło dziać już się przyzwyczaiłam

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Na pewno Cię to zmobilizuje, są 2 opcje: jeśli schudłaś to Cię to zmotywuje żeby to pociągnąć dalej, a jeśli przytyłaś to żeby to przerwać Także same plusy z tą wagą No a niejedzenie słodyczy już dużo daje
Pewnie masz rację a do słodkiego to nawet mało mnie ciągnie tylko teraz przed @ jak widzę tą Milkę w szafce to mam ochotę się na nią rzucić

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Wziełam kolor czarny własnie sie niem bawie ma baaardzo duzo fajnych aplikacji np cos takiego ze jak w radiu leci piosenka nagrywam kawałek i mi wykrywa jaki ma tytuł
wogole niezle 26 lat na karku i sie jaram telefonem
Też bym chciała czarny lubię czarne telefony chociaż ostatnio mi się nawet białe podobają takie białe HTC albo jaki Iphone... ehh, marzenie
a tam, każdy ma coś z dziecka ja zbytniej uwagi nie przywiązuję do telefonów, mają dzwonić i tyle ale sama fascynacja kupnem, i wybieranie to mega frajda i później jaranie się nim przez 2 tygodnie max zobaczysz, jak obczaisz wszystkie funkcje i bajery to Ci przejdzie
To Ty też rocznik '86?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-10, 13:19   #2170
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hej laseczki
Ja dziś znowu miałam ciężką noc... zasnęłam przed 3 a o 3:30 już synek mnie obudził bo go ucho zaczęło boleć na szczęście zaraz usnął ale znowu się obudził o 5 i juz tak płakał że musiałam mu czopka dać dopiero po paru minutach mu przeszło i zasnął ładnie. Spaliśmy do 12stej Starszy synek wstał wcześniej oczywiście zrobił sobie kanapki z nutellą, nalał sok do picia i siedział przed kompem w gry grał
Ja wstałam zakatarzona i opuchnięta cała... do tego mam dni płodne bo czuję się jak przed okresem waga dzisiaj oszalała i chyba już się zepsuła pokazywała mi 3 razy inny wynik - 61,8, 59,4, 58,3 w dupie z tą wagą! będę musiała kupić nową.
Zjadłam śniadanko - te musli Just Fit całkiem dobre ale ma mało owoców i nie jest słodka prawie wcale. Dorzuciłam trochę płatków Just Fit z owocami i od razu pyszny mix wyszedł
JA w ten weekend zamierzam troszkę "wyluzować" z dietą tzn. bez przesady oczywiście, wszystko w granicy normy ale zamierzam zjeść odrobinkę zakazanych rzeczy. Np. dziś na obiad pizze robimy z synkiem a jutro może kawałek jakiegoś ciasta. I tyle żadnych słodyczy i czipsów nie będzie - nadal na diecie jestem oczywiście No i to w ramach obiadu wszystko
Znowu? kurcze... a myślałam, że już będzie dobrze... nie masz kontaktu telefonicznego do tej pani laryngolog? By poradzić się co masz robić? bo to nieciekawie wygląda... uszko oczyściła, to powinno być dobrze a jego dalej boli

Ciebie widzę też dopadło

W Lidlu są teraz fajne wagi po promocji 39,99 jak masz kasę to możesz zainwestować bo rzeczywiście coś z tą Twoją starą wagą nie halo

no to muesli średnio słodkie jest

pizza na obiad wbijam do Ciebie

A u mnie dziś piękne słońce i 10 stopni na plusie! wyczarowałam pogodę dla naszej Żelki
Stary 2012-03-10, 13:19   #2171
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej hej Wstałam dziś wyspana i z dobrym humorem Pierwsze co to się zważyłam i jest 49,5 Spada waga mimo że na śniadanie jem czasem sobie bułkę z nutellą Posprzątałam szybko żeby się porelaksować w wannie, wysmarowałam się balsamem od Tż i siedzę teraz piękna i pachnąca Tylko pogoda brzydka bo szaro i pada deszcz, a chcieliśmy z Tż sobie zdjęcia popstrykać no ale innym razem Ale powiem mu żeby mi zrobił kilka to wrzucę tu jak wyglądam w nowych butach
Dziś na obiad mam zupę śledziową fuj. Tzn jeszcze bym może zjadła jakoś ale jest taka 'tradycja' że wszyscy jedzą przy jednym stole ją a ja nie mam zamiaru siedzieć obok ojca więc.. chyba zjem parówki
Super, że humorek dopisuje jak Ty to robisz, że Ci tak waga spada fajnie? jeszcze niedawno było ponad 50, nie? napisz swój przykładowy jadłospis

U Ciebie też brzydko? U mnie pogoda super aż nawet chciałam okna myć, ale TŻ stwierdził, że chyba na głowę upadłam no, w sumie nie byłoby to zbyt rozsądne jak się wyleczę całkiem to się za nie wezmę, bo takie zasyfione są, że świata nie widać

No czekamy na foteczki bucików i Ciebie całej też oczywiście

Zupa śledziowa? a jak to smakuje? Ludzie, pierwszy raz słyszę o takim wynalazku śledzi nie lubię, więc nie sądzę żeby mi ta zupa przypadła do gustu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 13:22   #2172
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
hej laseczki
kurcze jak szkoda Synka że go uszko boli ! Łaał a ten starszy Synek to jaki samodzielny ! wow
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 13:24   #2173
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
mam wrażenie że większość fryzjerów albo robi na złość albo nie zna podstawowych kolorów, a jak zobaczyłam że farbę nałożył "w kratkę"
to nawet nie chciałam żeby poprawiał...
Kurde, trafiłaś na jakiegoś patafiana ale jak to nałożył Ci 'w kratkę'? Niedokładnie czy jak? Ludzie, co łajza jakaś?
Stary 2012-03-10, 13:36   #2174
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No nic nie poradzisz... wszystkiego dobrego dla męża niedługo Święta to się zobaczycie
Dziękuję za życzenia dla męża
Dzwoniłam do niego i mu składałam życzonka, bardzo się ucieszył ale smutno mu że nas tam nie ma
Koledzy z pracy też mu życzenia składali i na przerwie (bo dziś też pracują) zabrali go na obiad w formie prezentu Także przynajmniej to jest pocieszające że nie spędzi ich sam w domu
Faktycznie już nie długo Święta.... jak ten czas szybko leci!!!

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Monia z chęcią bym Cię odwiedziła szkoda, że tak daleko mieszkasz ode mnie, mamy do siebie ponad 500 km, hehe prawie jak do Niemiec A co do pociągu to wiesz, że ja jeszcze nigdy pociągiem nie jechałam
Ej co Ty za głupoty wygadujesz, że wyglądasz na 40 lat jesteś śliczna i pięknie wyglądasz, wcale nie staro i nie jedna zazdrości Ci urody
No to dobrze, że tak daleko na wycieczkę się wybierzesz
Nigdy pociągiem nie jechałaś????????? nigdy w zyciu???? Ojej! to musisz tym bardziej się wybrać do mnie!!! Zobacz ile atrakcji Cie czeka

Dziękuję chodzi mi o to że na niektórych zdjęciach tak staro wyszłam po prostu może przez ten makijaż.... moim zdaniem zbyt mocny.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-10, 14:07   #2175
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki i witam nowe panie nie odzywałam się bo nie miałam weny do pisania ale też byłam do tyłu w wątku więc powoli nadrabiałam to zaraz następne wiadomości do czytania przyleciały Dietę trzymam w miarę wzorowo i codziennie katuje minimum godzinkę na rowerze,muszę chyba zwiększyć obroty bo już nie mam zadyszki i nogi nie bolą W dzień kobiet odmówiłam zjedzenia czekolady TŻ, sam zjadł Tak w ogóle wszystkiego najlepszego dla nas aby waga nam leciała jak jak te lata U mnie na wadzę dziś 62,4 kg a więc trzyma się ogólnie waga mi skacze między 63 a 62 Reguluje się Robiłam przez dwa dni porządek w szafie i dwa pudła ciuchów mam na wyrzucenie w sumie- za duże i znoszone nie mogę się doczekać kiedy reszty się pozbędę i zacznę kupować sobie nowe Nowe ciuchy i aparat cyfrowy to ma być prezent ślubny dla mnie od Tż pod warunkiem, że ja się zgodzę żeby kupił sobie albo i nam konsole czy tam pes3 ale interes ubiłam
Monia jesteś ŚLICZNA!!!!! Bosko wyglądasz na tych zdjęciach!!!! a jak ci ładnie w fiolecie!!! powinnaś udzielać porad dietetycznych w jakiejś gazecie, jadłospisy itd Jaką kasę byś trzepała dużo jest, nawet mnóstwo kobitek które chcą schudnąć
Dziękujemy i nawzajem oczywiście
Dobrze, że waga nie rośnie - to jest najwazniejsze lada dzien i znowu zacznie spadać więc się nie martw
Ojj z tymi ciuchami to masakra jest!! Ja tak samo miałam, wszystko trzeba było wymienić na nowe ciuszki, niby fajnie ale kosztownie
Dobrze, że TŻ jest chętny Ci kupić nowe ubrania zaoszczędzisz sobie kupe kasy
Dziękuję Mi też te w fiolecie sie podobają
CO do tych porad dietetycznych to chyba bym musiała najpierw studia - dietetykę skończyć inaczej to nie da rady

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-10, 15:00   #2176
czbasia
Zakorzenienie

Czesc! Ja po zakupach. Kupilam leginsy takie ale skora - choc mam wrazenie ze cellulit przez nie widac - a jakiegos wielkiego znowu nei mam Do tego slubne buty, SREBRNE;D Mam nadzieje ze bedzie pasowac. Jak myslicie?? No i zamowilismy stol i krzesla do jadalni. Poza tym zrobilam karpatke i teraz bede pizze z kurczakiem robic
aaaa.. kolezaka wyslala mi zdjecie jak kupowalam suknie slubna to Wam wkleje. Twarz musialam zamazac bo takiego kaca wtedy mialam ze wyszlam okropnie
i prosze nie myslec ze taka gruba jestem i talii nie mam. Zamek byl zepsuty wiec suknia jest niezasunieta Haha!! Grunt to wysoka samoocena:brzyda l:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4006 - Kopia.jpg (20,9 KB, 65 załadowań)

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-03-10 o 15:01
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 15:01   #2177
czbasia
Zakorzenienie

Boosssheee.. jakie ja mam grubasne ramiona!!:/
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 15:10   #2178
heroine86
Zakorzenienie

czbasia bardzo fajna kiecunia i buciki srebrne będą pasowały bo w sukience masz chyba srebrną aplikację, nie? poza tym, bardziej praktyczne niż białe
a ramiona jeszcze zdążysz odchudzić

karpatka? i Ty takie pyszności robisz? będziesz twarda?
Stary 2012-03-10, 15:53   #2179
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękujemy i nawzajem oczywiście
Dobrze, że waga nie rośnie - to jest najwazniejsze lada dzien i znowu zacznie spadać więc się nie martw
Ojj z tymi ciuchami to masakra jest!! Ja tak samo miałam, wszystko trzeba było wymienić na nowe ciuszki, niby fajnie ale kosztownie
Dobrze, że TŻ jest chętny Ci kupić nowe ubrania zaoszczędzisz sobie kupe kasy
Dziękuję Mi też te w fiolecie sie podobają
CO do tych porad dietetycznych to chyba bym musiała najpierw studia - dietetykę skończyć inaczej to nie da rady
Ja mam teraz na studiach Zasady zdrowego żywienia i sobie liczymy różne rzeczy całkowite przemiany materii, bmi, kalorie posiłków
Śmieszne to jest, bo jak liczyłam dla siebie prawidłowo to dziennie powinnam pochłaniać ok 2400kcal Jak rozliczyłam na 5 posiłków to obiad miał mieć ponad 900

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 15:59   #2180
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam teraz na studiach Zasady zdrowego żywienia i sobie liczymy różne rzeczy całkowite przemiany materii, bmi, kalorie posiłków
Śmieszne to jest, bo jak liczyłam dla siebie prawidłowo to dziennie powinnam pochłaniać ok 2400kcal Jak rozliczyłam na 5 posiłków to obiad miał mieć ponad 900
Studiujesz dietetykę?
Stary 2012-03-10, 16:10   #2181
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Studiujesz dietetykę?
Nie kosmetologię Na której wbrew pozorom nie zajmujemy się tipsami jak myśli większość
Stary 2012-03-10, 16:13   #2182
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie kosmetologię Na której wbrew pozorom nie zajmujemy się tipsami jak myśli większość
Aha no ja akurat wiem, że się nie zajmujecie tipsami moja kuzynka studiuje kosmetologię
Stary 2012-03-10, 16:13   #2183
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Aha no ja akurat wiem, że się nie zajmujecie tipsami moja kuzynka studiuje kosmetologię
Chwała Ci za to
Stary 2012-03-10, 16:29   #2184
meeedzik
Zakorzenienie

A ja przed chwilą wróciłam z zakupów spożywczych Tż zrobił mi dziś parę zdjęć i nawet mi się podobają jakoś tak wyraźniej wyglądam w tych włosach jak w jasnych blond
Zaraz jakieś zdjęcia dodam jak chcecie
Kupiłam sobie musli, zapomniałam napisać, że od 3 dni na śniadanie jem musli tak dla odmiany wzięłam sobie z bananem i czekoladą nie lubię owoców w płatkach a rodzynki to już całkiem odpadają.

Mureczko ja już na 3-4 dzień miałam tłuste ale nie chciało mi się myć, bo nigdzie z domu nie wychodziłam i w koku chodziłam więc nawet nie było widać, że tłuste są Pokaż koniecznie zdjęcia jak Tż Ci zrobi
No i gratuluję spadku

Heroine ja mam przeważnie @ co miesiąc czasami dzień prędzej zawsze tak miałam i mam nadzieję, że nic mi się nie poprzestawia

Monia aaaaa zapomniałam jechałam przecie po Hamburgu jak w Niemczech byłam w zeszłym roku a wcześniej to wcale
A z tą Twoją wagą naprawdę jest cos nie tak :/ za każdym razem inny pomiar.
A co do twojego synka to szkoda mi go, że uszko nie przestało go boleć biedny maluszek, zdrówka dla niego

Czbasia ładna sukienka i też moim zdaniem buciki srebrne będą pasowały
Karpatka
Stary 2012-03-10, 16:31   #2185
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A ja przed chwilą wróciłam z zakupów spożywczych Tż zrobił mi dziś parę zdjęć i nawet mi się podobają jakoś tak wyraźniej wyglądam w tych włosach jak w jasnych blond
Kupiłam sobie musli, zapomniałam napisać, że od 3 dni na śniadanie jem musli tak dla odmiany wzięłam sobie z bananem i czekoladą nie lubię owoców w płatkach a rodzynki to już całkiem odpadają.
A ja kupiłam redsa na wieczór Ale Twój piesio miał dzisiaj słodkie ubranko
Stary 2012-03-10, 16:34   #2186
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
czekamy
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 16:34   #2187
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail haha to bez wyrzutów na obiad możesz pochłonąć całą pizze z Fratelki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 16:35   #2188
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail haha to bez wyrzutów na obiad możesz pochłonąć całą pizze z Fratelki
haha zwariowałaś jadłam w zeszłą sobote i juz podziękuje
Stary 2012-03-10, 16:37   #2189
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo już się biorę za wstawianie
Cocktail dziękuję mój Tż z nim spacerował a ja byłam kupić sobie desperadosa dużego na dziś
Stary 2012-03-10, 16:44   #2190
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Eldo już się biorę za wstawianie
Cocktail dziękuję mój Tż z nim spacerował a ja byłam kupić sobie desperadosa dużego na dziś
A czyli piwko na wieczór wskazane
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości