Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 16:46   #2191
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

A ja przed chwilką zjadłam truskaweczki z Biedronki

Dzisiejsze fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_7042.jpg (63,0 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7053.jpg (72,6 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7056.jpg (70,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7057.jpg (76,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7058.jpg (85,9 KB, 55 załadowań)
Stary 2012-03-10, 16:50   #2192
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

madzia super Ci w tych włoskach no ale ładnemu we wszystkim ładnie
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 16:50   #2193
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Dzisiejsze fotki
Ślicznota A ja miałam tyle lepiej, że zamiast na zdjęciach widziałam na żywo
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 16:53   #2194
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiejsze fotki
Madziu, jak zawsze ślicznie pięknie Ci w tych włoskach
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 16:54   #2195
meeedzik
Zakorzenienie

Elduś dziękuję ale nie przesadzaj kochana
Cocktail piweczko jak zawsze wskazane przy sobocie
No i też dziękuję a na żywo, bośmy się widziały

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Heroine
Stary 2012-03-10, 16:57   #2196
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Elduś dziękuję ale nie przesadzaj kochana
Cocktail piweczko jak zawsze wskazane przy sobocie
No i też dziękuję a na żywo, bośmy się widziały

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Heroine
No ja dzisiaj samotny wieczór z piwem i filmami. Heroine mi przypomniała o ,, i ze Cię nie opuszczę'' to sobie pooglądam
Stary 2012-03-10, 17:02   #2197
heroine86
Zakorzenienie

Właśnie, polecacie jakiś film? Bo bym sobie coś obejrzała...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-10, 17:11   #2198
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Właśnie, polecacie jakiś film? Bo bym sobie coś obejrzała...
Ponoć fajny jest ,, O północy w Paryżu'' A jeśli lubisz takie nie romansidła to polecam ,,Prawo zemsty''

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-03-10 o 17:14
Stary 2012-03-10, 17:20   #2199
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej kochane

Ja wpadam tylko na chwilke do Was na meldunek

A wiec z dieta calkiem niezle mi idze, chyba juz sie zaprzyjaznilam z dietowaniem na dobre
U mnie oczywiscie jak nie urok to sraczka
Lece ostatnio na pelnych obrotach, chodze rowniez regularnie!
Dzisiaj kolejne 10km zaliczone!

Wrocilam z pracy, juz nie wspomne o tym ze mialam tam dzisiaj urawnie glowy i mase kobiet, pozniej pobieglam odrazu na zakupy zywnosciowe tyle mi zeszlo ze glowa mala.
A dzisiaj umowiona na 20 jestem z kolezanka na biladra i piwo
Mam zamiar dlugo nie siedziec ale znajac siebie to sie wstawie i bede chciala jeszcze

Zmykam bo musze sie wyszykowac a mam tyle do zrobienia wokol siebie ze to glowa mala!

bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 17:27   #2200
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ponoć fajny jest ,, O północy w Paryżu'' A jeśli lubisz takie nie romansidła to polecam ,,Prawo zemsty''
O dziękuję bardzo nie oglądałam obu

Czekoladko, no brawa za te 10 km! i miłej imprezki dzisiaj buźka!
Stary 2012-03-10, 17:36   #2201
meeedzik
Zakorzenienie

No to już mamy plany na dziś wieczór

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 17:40   #2202
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No to już mamy plany na dziś wieczór
Stary 2012-03-10, 17:45   #2203
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
czbasia bardzo fajna kiecunia i buciki srebrne będą pasowały bo w sukience masz chyba srebrną aplikację, nie? poza tym, bardziej praktyczne niż białe
a ramiona jeszcze zdążysz odchudzić

karpatka? i Ty takie pyszności robisz? będziesz twarda?
Karpatke robilam bo jutro goscie I postanowilam ze jutro w ramach II sniadania do kawki kawalek zjem, A pizzy zjadlam 2 kawaleczki na obiad na mega cienkim ciescie.
Mam nadzieje ze nie zaszkodzi i jutro nie bedzie wiecej kg

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Eldo już się biorę za wstawianie
Cocktail dziękuję mój Tż z nim spacerował a ja byłam kupić sobie desperadosa dużego na dziś
I ja tez mam na dzis piweczko Odwiozlam tz na impeze firmowa a ja bede sama siedziec Ale w zeszlym tygodniu bylo odwrotnie wiec kwita jestesmy.
Weekend bez desperadosa-weekend stracony
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 17:49   #2204
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail
A ja właśnie wcinam tosty z salami i serem :brezydal:
Stary 2012-03-10, 17:54   #2205
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail
A ja właśnie wcinam tosty z salami i serem :brezydal:
Smacznego :d wcinaj żeby Cie nie siekło później
Stary 2012-03-10, 17:55   #2206
monika01011986
Zakorzenienie

a ja dziś nie mam czasu zeby z Wami popisać Synuś ciągle mi na rękach leżał bo go uszko bolało więc pisać nie mogłam na klawiaturze :/ jedynie sobie zdjęcia na fejsa powrzucałam i tyle.
Ale teraz już jest lepiej, czopek znowu działa i synek dobrze się czuje. W poniedziałek będe musiała znowu jechać do tej laryngolog bo coś się dzieje z tym uchem. Ropa mu leci z uszka i zaczyna lekko gorączkować, także zapalenie ucha na bank się zaczyna. Byli tez moi rodzice u mnie posiedzieć trochę więc tez nie mogłam pisać z Wami. No ale teraz dzieciaki się bawią więc mam chwilkę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 17:56   #2207
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail haha mam zamiar być twarda
Stary 2012-03-10, 18:02   #2208
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Wziełam sony ericson experia mini suuuper jest a jakie sliczne zdjecia robi

Monia wygladasz REWELACYJNIE naprawde super wyszlas i jaka figura
Ja mam Sony Ericsson Xperię x8. Bożę co za gów... kilka razy walnęłam już nim o ścianę bo nerwowo wytrzymać nie mogłam!! Ciągle się zawiesza, muli a żeby rozłączyć połączenie to już w ogóle kosmos walę w ten ekran żeby łaskawie się zapalił a on nic! czarny jak węgiel!! Tak samo jest gdy w trakcie połączenia musze wybrać jakąś liczbę na klawiaturze tej dotykowej... nigdy nie zdążę. Ten telefon to porażka na maksa.... Zastanawiam się czy sobie nie kupić zwykłego telefonu ze zwyczajną klawiaturą bez żadnych systemów operacyjnych i dotykowych ekranów.... Normalnie mam dość!

Dziękuję dobry fotogram to i z potwora piękność zrobi hahahaha

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-10, 18:03   #2209
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
a ja dziś nie mam czasu zeby z Wami popisać Synuś ciągle mi na rękach leżał bo go uszko bolało więc pisać nie mogłam na klawiaturze :/ jedynie sobie zdjęcia na fejsa powrzucałam i tyle.
Ale teraz już jest lepiej, czopek znowu działa i synek dobrze się czuje. W poniedziałek będe musiała znowu jechać do tej laryngolog bo coś się dzieje z tym uchem. Ropa mu leci z uszka i zaczyna lekko gorączkować, także zapalenie ucha na bank się zaczyna. Byli tez moi rodzice u mnie posiedzieć trochę więc tez nie mogłam pisać z Wami. No ale teraz dzieciaki się bawią więc mam chwilkę
Monia współczuję biedaczek tyle się męczy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 18:20   #2210
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ale wczoraj zrobiłam głupotę fryzjer zrobił mi zamiast blondu ciemny brąz i chciałam sama to naprawić i wyszły jasno rude
nie chce iść do kolejnego fryzjera bo boję się że tylko pogorszy sprawę
mam pecha co do nich już bym do dentysty wolała iść. W ogóle jeszcze pomalował mi tak źle że mam włosy we wszystkich kolorach tęczy na dole blond pośrodku ciemny brąz rude u góry i ciemny blond u nasady mam ochotę ogolić się na zero i poczekać aż odrosną
dzisiaj mam imprezę idę kupić jakąś opaskę szeroką na głowę...
matko święta! to co to za fryzjer??? ja bym mu grosza nie zapłaciła jakby mi tak zrobił!!!! co za daltonista!!!! Kolorów nie odróżnia czy co???
No to pewnie teraz nie ciekawie te włosy wyglądają jak je sama farbnęłaś współczuję mam nadzieję że kolor szybko się zmyje i sobie pofarbujesz na jakiś jeden kolorek.

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
dzięki za miłe słowa a co do mojej wagi to teoretycznie powinnam tyle schudnąć tylko że u mnie waga leci bardzo powoli od 8 dni jestem na diecie 1100-1200kcal + długie spacery i brzuszki i nie zleciałam ani grama, wymiary też się nie zmieniły tylko brzuch przestał być wystający ja muszę ciężko pracować przynajmniej 1 m-c na 1kg.
Ale są tego pozytywne skutki bo jak odpuszczę to waga nie idzie od razu do góry
8 dni? Przeciez to malutko jeszcze, czasami dopiero po 2 tygodniach coś się rusza. Bądź cierpliwa i nie rezygnuj z diety a moment zacznie spadać

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Ja już mam uraz kiedyś jak chodziła do dentystki to ona mi wszystko robiła bez znieczulenia i teraz chociaż mi tylko robi jakieś drobne to zawsze znieczulenie. Ale łaski nie robi, bo to prywatnie. Ja właśnie raz miałam kanałowo po tej starej dentystce tak mi zrobiła, że jedynie ratowało mnie leczenie kanałowe.

Ja mam takie leginsy śliskie i są super Ale chyba z jakiejś innej firmy Nie lubie jak mi sie jakieś farfocle przyczepiają do gaci.
Jak stara to pewnie ślepa i dlatego tak Ci źle zrobiła :/
Ja chodzę tez prywatnie do takiej dentystki i ta babeczka robi tak delikatnie że prawie nic nie czuć dlatego ja nigdy znieczulenia nie chcę. A kanałówka na pewno boli.... już to sobie wyobrażam!

Ja tez tylko te śliskie noszę, nawet jeansów nie ubieram już od dłuższego czasu bo ciągle musiałam z wałkiem do ubrań chodzić bo wszystko mi się przyczepiało do spodni. A teraz problemu nie mam

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ciebie to się nie da przegadać! Jesteś fotogeniczna uparciuchu!
Kiedyś to pewnie będę się cieszyć ale na razie to aż czasem mi głupio jak patrzę na dziewczyny z gimnazjum i wyglądam na młodszą od nich Ale co tam, Tż mówi że mu się podoba że jestem taką 'małą dziewczynką'
A z tą 40 to dowaliłaś nie dość że uparta to i ślepa!
Szkoda że nie przeczytałam wcześniej Twojego postu że Tobie przywożą na zamówienie bo sama nie wpadłam na to No i teraz to już nie kupię bo mam tą zwykłą, jak mi się skończy to wtedy tak zrobię
A te leginsy to właśnie śliskie widziałam identyczne jak Ty masz, strasznie dużo ich było a kosztowały 60zł.
Nie jestem! jedno zdjęcie na 100 wychodzi normalne więc to znaczy że nie jestem fotogeniczna. No ale trudno fotomodelką nie zamierzam zostać więc nie ma problemu
Teraz to może Ci to faktycznie przeszkadzać że tak młodo wyglądasz ale później będziesz w tego dumna Zobaczysz!
Ooo po 60 zł??? to dużo taniej niż u mnie w mieście !! fajnie masz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-10, 18:20   #2211
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Jak stara to pewnie ślepa i dlatego tak Ci źle zrobiła :/
Ja chodzę tez prywatnie do takiej dentystki i ta babeczka robi tak delikatnie że prawie nic nie czuć dlatego ja nigdy znieczulenia nie chcę. A kanałówka na pewno boli.... już to sobie wyobrażam!

Ja tez tylko te śliskie noszę, nawet jeansów nie ubieram już od dłuższego czasu bo ciągle musiałam z wałkiem do ubrań chodzić bo wszystko mi się przyczepiało do spodni. A teraz problemu nie mam
Jakie boli? ze znieczuleniem nic a nic

Ja tam jeansy lubię
Stary 2012-03-10, 18:37   #2212
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
ooj chyba ktoś chce kopa w dupę?
hehehe

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Dziś na obiad mam zupę śledziową fuj. Tzn jeszcze bym może zjadła jakoś ale jest taka 'tradycja' że wszyscy jedzą przy jednym stole ją a ja nie mam zamiaru siedzieć obok ojca więc.. chyba zjem parówki
zupe śledziową???????? WTF?????
pewnie musi być nie dobra.... :P
Ja dziś zjadłam 2 śledzie w occie ale zupy bym raczej nie ruszyła

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Też bym chciała czarny lubię czarne telefony chociaż ostatnio mi się nawet białe podobają takie białe HTC albo jaki Iphone... ehh, marzenie
Ja mam czarną Xperię a marzyła mi się biała.... facet w salonie mnie oszukał bo gdy się zapytałam o biały kolor powiedział że nie produkują białych, na drugi dzien w necie sprawdzałam i jest dużo kolorów a nawet i są biało-niebieskie, biało-różowe, całe białe itd.
Najgorszy problem mam teraz bo kończą mi sie doładowania w mixie w plusie, ale jak widzę te ich telefony i ceny jakie za nie chcą to jestem załamana!!!!!! nie dość że gów... to ceny jak z kosmosu! i jeszcze doładowań milion trzeba wziąć żeby dostać jakiś telefon

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Znowu? kurcze... a myślałam, że już będzie dobrze... nie masz kontaktu telefonicznego do tej pani laryngolog? By poradzić się co masz robić? bo to nieciekawie wygląda... uszko oczyściła, to powinno być dobrze a jego dalej boli
Mam telefon do tej laryngolog ale nie chce w weekend ludziom dupy zawracać..... głupio mi zadzwonić. Uszko wyczyszczone ale zaczęła ropa z niego lecieć.... i to dużo ropy jak jutro będzie bardzo źle to zadzwonię.

Cytat:
Ciebie widzę też dopadło
No mnie katar dopadł ale psikam Otrivin więc kataru nie mam Gorzej jak się znowu uzależnię od tego leku......

Cytat:
W Lidlu są teraz fajne wagi po promocji 39,99 jak masz kasę to możesz zainwestować bo rzeczywiście coś z tą Twoją starą wagą nie halo
Ja już nie chce takich tanich wag! Ta moja kosztowała 50 zł a juz się psuje! Teraz zainwestuję więcej kasy a w coś porządnego i z gwarancją. Myślałam o Zelmerze czy Tefalu

Cytat:
no to muesli średnio słodkie jest

pizza na obiad wbijam do Ciebie
dobre te musli ale jak się chce same je jeść to trzeba słodzika troche wrzucić przynajmniej ja muszę
pizzy jeszcze zostały 2 kawałki także zapraszam

Cytat:
A u mnie dziś piękne słońce i 10 stopni na plusie! wyczarowałam pogodę dla naszej Żelki
ooooo no to super u mnie pochmurno i mokro :/ ale o to chodziło! bo synek chory więc na dwór nie wyjdę to po co ma mi żal dupke ściskać że na spacer wyjść nie mogę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-10, 19:04   #2213
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
kurcze jak szkoda Synka że go uszko boli ! Łaał a ten starszy Synek to jaki samodzielny ! wow
Mi też go szkoda musi się tak nacierpieć całe szczęście żyjemy w czasach gdzie istnieją leki przeciwbólowe bo inaczej to ja nie wiem......
Starszy synek bardzo samodzielny ale strasznie nie dobry się robi..... nic się nie słucha i pyskuje ciągle.

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Czesc! Ja po zakupach. Kupilam leginsy takie ale skora - choc mam wrazenie ze cellulit przez nie widac - a jakiegos wielkiego znowu nei mam Do tego slubne buty, SREBRNE;D Mam nadzieje ze bedzie pasowac. Jak myslicie?? No i zamowilismy stol i krzesla do jadalni. Poza tym zrobilam karpatke i teraz bede pizze z kurczakiem robic
aaaa.. kolezaka wyslala mi zdjecie jak kupowalam suknie slubna to Wam wkleje. Twarz musialam zamazac bo takiego kaca wtedy mialam ze wyszlam okropnie
i prosze nie myslec ze taka gruba jestem i talii nie mam. Zamek byl zepsuty wiec suknia jest niezasunieta Haha!! Grunt to wysoka samoocena:brzyda l:
srebrne jak najbardziej będa pasowały do tego dorzucić srebrną biżuterię i będzie super!
Suknia śliczna!!!!pięknie w niej wyglądasz!!!! Pewnie jak zapięłabyś z tyłu to by w ogóle było super a tak to faktycznie szeroko to wygląda ale mimo wszystko ładnie Ci

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Ja mam teraz na studiach Zasady zdrowego żywienia i sobie liczymy różne rzeczy całkowite przemiany materii, bmi, kalorie posiłków
Śmieszne to jest, bo jak liczyłam dla siebie prawidłowo to dziennie powinnam pochłaniać ok 2400kcal Jak rozliczyłam na 5 posiłków to obiad miał mieć ponad 900
No bo to tak własnie prawidłowo jest te 2400. Teoretycznie tyle powinnyśmy jeść i nie powinno nam to w tłuszczyk iść ale jak widać nie sprawdza się w praktyce u większości kobiet :/ a szkoda

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Monia aaaaa zapomniałam jechałam przecie po Hamburgu jak w Niemczech byłam w zeszłym roku a wcześniej to wcale
A z tą Twoją wagą naprawdę jest cos nie tak :/ za każdym razem inny pomiar.
A co do twojego synka to szkoda mi go, że uszko nie przestało go boleć biedny maluszek, zdrówka dla niego
Aaa no to jednak jechałas pociągiem i to pewnie nie byle jakim bo w Niemczech mają ładne pociągi
Moją wagę to przez okno mogę wywalić ! jej czas dobiegł końca!
Też mi go szkoda i to tak bardzo dobrze, że te czopki chociaż działają i go nie boli ciągle.
Dziękuję

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:

Dzisiejsze fotki
A ja wczoraj byłam w Biedronce i nie było truskawek
Zdjęcia super Ślicznie Ci w tych włoskach figurka super no i cudowny uśmiech

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 19:19   #2214
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ślicznota A ja miałam tyle lepiej, że zamiast na zdjęciach widziałam na żywo
Zazdroszczę!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej kochane

Ja wpadam tylko na chwilke do Was na meldunek

A wiec z dieta calkiem niezle mi idze, chyba juz sie zaprzyjaznilam z dietowaniem na dobre
U mnie oczywiscie jak nie urok to sraczka
Lece ostatnio na pelnych obrotach, chodze rowniez regularnie!
Dzisiaj kolejne 10km zaliczone!

Wrocilam z pracy, juz nie wspomne o tym ze mialam tam dzisiaj urawnie glowy i mase kobiet, pozniej pobieglam odrazu na zakupy zywnosciowe tyle mi zeszlo ze glowa mala.
A dzisiaj umowiona na 20 jestem z kolezanka na biladra i piwo
Mam zamiar dlugo nie siedziec ale znajac siebie to sie wstawie i bede chciala jeszcze

Zmykam bo musze sie wyszykowac a mam tyle do zrobienia wokol siebie ze to glowa mala!

No to super że z dietką Ci tak dobrze idzie oby tak dalej
Widzę, że dobra jestes w swoim fachu skoro tyle klientek masz gratuluję !
Imprezka jak najbardziej Ci się nalezy więc siedź nawet do rana !!! Miłej zabawy!!!!

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Monia współczuję biedaczek tyle się męczy...
Jak nie ospa to zapalenie oskrzeli! jak nie wirus to ucho... zawsze coś

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Jakie boli? ze znieczuleniem nic a nic

Ja tam jeansy lubię
no ze znieczuleniem pewnie nie boli, choc mój mąż miał kanałówkę robioną ze znieczuleniem i mało nie zemdlał. Dentystka musiała przerwać i okna otwierać i wodę mu dac do picia bo mało nie odjechał...

ja jeansy tez lubię i to bardzo ale wszystkie mi obłażą i tak mnie to wkurza że szok!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-10, 20:38   #2215
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail haha mam zamiar być twarda
hahah nie udało Ci sie Magda w sobotę ma być w dzień 14 stopni to może tym razem wybieramy Alpinarium

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-03-10 o 20:55
Stary 2012-03-10, 20:48   #2216
paulownia
Zakorzenienie

Odwioslowalam dzis 35 minut - 300 kalorii. Ale tez i odbilam to sobie przy obiedzie. Piers kaczki duszona z marchewka, chili, jablkami, i nasze ukochane fryteczki. Najadlam sie solidnie, chyba nawet troche przesadzilam, oprocz tego zgrzeszylam kilkoma kawalkami czekolady mlecznej z nadzieniem toffi. Teraz musze odczekac chyba do polnocy zeby mi to zarcie opadlo w brzuszku, bo nie zasne z pelnym zoladkiem.
Wlasnie te sobotnie wieczorki sa najgorsze... nic tylko by sie siedzialo na sofie, ogladalo filmy i jadlo cos dobrego.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:10   #2217
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Odwioslowalam dzis 35 minut - 300 kalorii. Ale tez i odbilam to sobie przy obiedzie. Piers kaczki duszona z marchewka, chili, jablkami, i nasze ukochane fryteczki. Najadlam sie solidnie, chyba nawet troche przesadzilam, oprocz tego zgrzeszylam kilkoma kawalkami czekolady mlecznej z nadzieniem toffi. Teraz musze odczekac chyba do polnocy zeby mi to zarcie opadlo w brzuszku, bo nie zasne z pelnym zoladkiem.
Wlasnie te sobotnie wieczorki sa najgorsze... nic tylko by sie siedzialo na sofie, ogladalo filmy i jadlo cos dobrego.
Brawo za wiosłowanie

Ja też dzisiaj poległam... i to właśnie przez słodycze bożeeeeee, jaka ja durna jestem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 21:18   #2218
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:

Dzisiejsze fotki
Pięknaaa Madzia * ! Fajnie Ci w tym kolorku ! )

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Heja Hej wróciłam po wieczornym spacerze z TŻ oblecieliśmy jego cała rodzinę w odwiedzinach ;/ ! Jak ja tego nie lubie hahaha patrzą się na Mnie jak na debilkę i tylko pytają ile zarabiacie !!
Ale w końcu w własnym domku i łóżeczku ! Ahh jak dobrze ! A w poniedziałek Zakopane ! i na week z powrotem do Anglii , niestety pewnie już na święta nie wrócimy bo skoro teraz dostałam wolne to wątpie by na świeta mi dał ! ;/ WRRRR
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:25   #2219
monika01011986
Zakorzenienie

mam dla Was 3 zdjęcia które mi sie najbardziej podobają
Niektóre dziewczyny juz je widziały pewnie na fejsie

monika13.jpg

monika14.jpg

monika15.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-10, 21:28   #2220
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
mam dla Was 3 zdjęcia które mi sie najbardziej podobają
Niektóre dziewczyny juz je widziały pewnie na fejsie
Boskie!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości