Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012. - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 21:16   #601
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
jakbyś nie zauważyła, to nasza koleżanka w co drugim komentarzu się przechwala, że jej dziecko samo zasypia w łóżeczku, nie da rady tego zapomnieć
jak cie to az tak boli to poprostu tego nie czytaj proste!!!!!!!!!!!!!

a tak w ogóle to .. czep się swojej du..py!!!
Stary 2012-03-10, 21:16   #602
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Neska piękny avek mi trudno uchwycić moment kiedy młoda się śmieje

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:17   #603
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
nie kłócić mi się tu
zaczeła to ma odzew
Stary 2012-03-10, 21:19   #604
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Neska piękny avek mi trudno uchwycić moment kiedy młoda się śmieje
dzięks ale to jeszcze nie jest pełnia jego możliwości... ja to stoję nad nim z aparatem, gadam do niego i po prostu strzelam fote za fotą az w koncu trafię w uśmiech...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:23   #605
*Agatek*
Zakorzenienie

Pomalowałam sobie pazurki na czerwono i czuję się mega sexiii

Cytat:
dzięks ale to jeszcze nie jest pełnia jego możliwości... ja to stoję nad nim z aparatem, gadam do niego i po prostu strzelam fote za fotą az w koncu trafię w uśmiech...
też tak robię teraz dopiero z dnia na dzień coraz więcej świadomie się uśmiecha... W ogóle to jako jedyna urodziłaś w piątek 13stego żadna inna się nie odważyła!

Stary 2012-03-10, 21:28   #606
Mijus
Rozeznanie

Spokój dziewczyny!!!!

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Pomalowałam sobie pazurki na czerwono i czuję się mega sexiii

też tak robię teraz dopiero z dnia na dzień coraz więcej świadomie się uśmiecha... W ogóle to jako jedyna urodziłaś w piątek 13stego żadna inna się nie odważyła!
Ja też Mam wrażenie jakby to niebyły moje dłonie
Stary 2012-03-10, 21:29   #607
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Spokój dziewczyny!!!!

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

ja tam jestem spokojna cały czas nie bij co złego to nie ja
Stary 2012-03-10, 21:42   #608
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
no cóż moje dziecię samo sobie wybrało ten dzień
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:45   #609
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Spokój dziewczyny!!!!

ja przynajmniej odnoszę się z szacunkiem

Tak dziwnie mi, dłonie są też jakieś inne, mega sexy ale brakuje biżuterii która jest przyciasna...

Stary 2012-03-10, 21:45   #610
raqla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
nooo rodzice pojechali teraz sobie siedzimy z młodym i oglądamy teledyski u nas dziś pada mnie znowu głowa boli i spać sie chce a jeszcze jedna wizyta nas czeka moja koleżanka chce wpaść zobaczyc małego

co do pleśniawek to z siuskami to stare metody jak dziecko miało załóżoną pieluche tetrową to nie problem było język tymi siuskami objechac a teraz z pampersami to byś musiała czekać aż się zachce siku i je łapać najlepszy najszybszy sposób to iść do lekarza po recepte na nystatyne ja też walczyłam z pleśniawkami za pomocą aphtinu ale gó..wno to dawało więc posżłam do lekarza przepisał nystatyne już po pierwszym użyciu była poprawa a po 3 razie w buźce już było czysciutko i tylko zapobiegawczo jeszcze przez kilka dni smarowałam i do dnia dzisiejszego jest spokój ma pięknie czyściutką buźke żadnych pleśniawek itp
Cytat:
Napisane przez Oluska1988 Pokaż wiadomość
Nystatyna w zawiesinie Apthin jest za słaby jak już są zaawansowane a antybiotyk od razu pomógł karmisz piersią to też smaruj tym sutki. Jak ręką odjoł.
Cóż, będę chyba musiała zainwestować w nystatynę. A jak podajecie? Na gazik i palcem po języku? Czy jakoś inaczej?
raqla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 23:09   #611
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez raqla Pokaż wiadomość
Cóż, będę chyba musiała zainwestować w nystatynę. A jak podajecie? Na gazik i palcem po języku? Czy jakoś inaczej?

na pieluszke tetrową to nakładałam i smarowałam mu w środku policzki podniebienie i języczek
Stary 2012-03-10, 23:11   #612
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ranula Pokaż wiadomość
ultradiola jak to robisz ze nie odbijasz?moja mala jak.nie odbije to zaraz kwik i trzeba ja brac bo w lozeczku robi masakre albo za chwile uleje wszystko co wypila. a kladziesz od razu po jedzeniuczy cos jednak trzymasz albo czekasz troche?
od razu małego odkładam do łóżeczka jak zje. Nic mi nie ulewa i nie stęka po piersi dziecko rzadko z tego co słyszałam odbija.

dziewczyny co popijają karmi albo redsa wy karmicie piersia

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2012-03-10 o 23:12
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 23:17   #613
aga__tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

My walczyliśmy wieczorem ze swędzącą główką Julka i dziś to samo. Trze oczy próbuje sięgać do głowy i przestaje płakać jak mu się lekko drapie opuszkami po główce strasznie mi go żal. Jak nie przejdzie to w poniedziałek znowu czeka nas wizyta u lekarza.

ja też po karmieniu i jeszcze nie było sytuacji żebym musiała gdzieś cycka wyciągać. Ale jak jedziemy do teściów to zawsze obudzą Julka i on chce jeść

wow nieźle, gdzie taki wyhaczyłaś? ja też cieszę się jak głupia jak uda mi się coś kupić okazyjnie :brzyda l:

czyli alergia?? to na D to delicol?

U nas można zmienić imię w przeciągu pół roku, z tego co wiem w IE tak samo

A jak robicie tą zupę z cukinii? I koperkową? Napiszecie dokłądnie, bo z zup to ja rosół potrafię

hmm, Julek też od urodzenia tak śpi. I też nie wybudzamy, tak kazali. I wydaje mi się, że Julek w dzień nadrabia, mało śpi i dużo je. I przybiera ładnie
więc zdażają się dzieci, które przesypiają nockę całą od razu. A są takie, które jeszcze dłuugo nie prześpią. Znajomej córka ma 1,5 roku, śpi w swoim pokoju a co godzinę w nocy woła mamę i jeśli ta nie przyjdzie to jest ryk, wycie i tragedia...

dlaczego odmówiły :conf used:

za Lenkę i koniec połogu. My już świętowaliśmy

sama zrobiłaś sukienkę? Śliczna ale Oleńka będzie miała pamiątke
sama, dzięki, bardzo lubię i szydełko i druty
Nasza Ola też przesypia noce (a wlasciwie poranki, bo spi od ok 24 do 6 i dalej do 10( po 5min karmienia, bez odbijania)
biedatwo Twoje, moze mu minie do jutra?

Cytat:
Prasujcie nadal ciuszki???

Ja jestem po pierwszym razie, ale jestem po cc, więc sam dół został nieruszony. nic nie bolało i było całkiem fajnie , ale pewnie to marne pocieszenie
ja prasuje
a co do tego czy boli, to ja jestem drugi raz po cc... i moim zdaniem boli i jakoś niezbyt przyjemnie, bo to dluga przerwa jest niestety i wychodzi jakby pierwszy raz no i jeszcze suchosc dochodzi jako utrudnienie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
dziewczyny,a mozna zrobic chrzest bez chrzesnych w ogole?
bo my mamy troche taka trudna sytuacje,ze jestesmy w UK i chcemy chrzcic tutaj bo ja samolotem z malym dzieckiem nie chce na razie latac do PL a chrzesni tez nie moga tutaj przyleciec (ani nas na to nie stac zeby wykupic im podroz i hotel-mamy malutkie mieszkanko)
da sie tak? wiem ze to glupie ale swoja droga ja swoich chrzesnych na ulicy bym nie poznala moj maz to samo
ja slyszalam ze mozna, ale sie nie spotkalam... tzn chrzestni musza byc, ale chyba niekoniecznie na miejscu chrztu... zapytaj w kosciele najlepiej

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Boro my też jutro kończymy 7 tygodni będzie biba na maksa

piękna, ale masz talent zadraszczam

Mój mały po wczorajszym ważeniu ma 5180 przytył 1080 przez 4 tygodnie.

Ja tyż poporodowa dziewica,u gina byłam i wszystko ok więc zielone światło mamy ale ostatnio nie dogaduje się z małżem i nie mam jakoś ochoty więc pewnie jeszcze długo będę dziewicą

Pogoda beznadziejna, mały marudny, chciałam go wziąć na spacer ale pada i już mi się odechciało, więc on kwięka w łóżeczku a ja przyszłam nadrabiać wizaż ale jakoś weny mi brak na pisanie wiec idę sprzątać bo jutro mamy gosci.
mnie sie tez dzis odechcialo na spacery latac
milo ze Ci sie sukienka podoba

Cytat:
ja tez strzelam, ale jak mi sie uda zlapac usmiech, to zawsze do tego jakies inne dziwne rzeczy dochodza, np. mala raczka zaslaniajaca oczy chyba musialabym godzinami stac

Nie kłócić się - jakbyśmy nie pisały ciągle o tym samym, to byśmy nie miały aż tylu odsłon wątku
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 07:35   #614
uska000
Zadomowienie

dzien dobry mamusie ale mnie ominela akcja

wiec ja tez sie pochwale moj maly zasypia sam w lozeczku a dodatkowo w nocy budzi sie tylko raz, a placze tylko jak ma mokro albo jest glodny pobije mnie ktos a i tez spi z pieluszka albo z takim misiem z chustka

a teraz jade do szkoly buuuu

milej niedzieli

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 09:43   #615
paulaLbn
Raczkowanie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
od razu małego odkładam do łóżeczka jak zje. Nic mi nie ulewa i nie stęka po piersi dziecko rzadko z tego co słyszałam odbija.

yhm, karmi popijam dosc czesto, a reedsa kilka razy mi sie zdazylo zaraz po wieczornym karieniu, moj maly wstaje raz tak ok 4 wec jak spytalam poloznej to od czasu do czasu pozwolila,tylko od wypicia do karmienia musi uplynac przynajmniej 2 godz

Odwiedze was jutro, wiec nie pisac za duzo Lece sie ogarniac, bo dzis obiad u tesciow Tesciowka ma dzis obrone i pewnie mala imoreza bedzie po
Stary 2012-03-11, 10:33   #616
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

dzien dobry!

co za cisza dzisiaj? Wszystkie po sobotniej imprezie??
Stary 2012-03-11, 10:42   #617
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość
My dzis rowno 2 miesiacw cieszymy sie malenka
musze wyciagnac wage i zobaczyc ile urosla

Mój synek miał żółtaczkę baaaardzo długo - chyba z 6 albo 8 tygodni, tylko taka malutką, że był leciutko żółty, ale nie byl wcale naswietlany w szpitalu, tylko samo schodzilo - jak jest brzydka pogoda bez slonca to trudniej schodzi i juz - my go ustawialismy cale dnie w oknie i w koncu calkiem zniknela a cora w ogole nie miala

juz wrzucam i czapeczka do kompletu na Oleńce - chyba Wam jeszcze mojej malutkiej nie pokazywałam, to naprawiam błąd...
za 2 miesiące
Pocieszyłaś mnie, pisząc, że nie tylko u nas żółtaczka się tak długo utrzymuje
Komplecik cudowny. Można zrobić u Ciebie kilka zamówień?
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Byłam dziś u gina po połogu, mam jeszcze jakąś rankę, otarcie czemu sie dziwię bo niby skąd je mam nic nie było jeszcze a nastawialiśmy się na dzisiejsza wizytę że juz będzie o i du.pa bo muszę wziąć serię globulek i przyjść do kontroli jeszcze

dziś gin mi zlecił bad moczu, spr czy infekcji też nie ma jakiejś
krępuje mnie to strasznie, bo czuje sie brudna ile bym się nie podmywała na dzień
Też sie tak czuję i teżz dostałam tabletki dowcipne Ale to przez to zapalenie, które było przez za póżną cesarkę i potem mam czopki dowcipne, żeby florę bakteryjną odbudować. Poza tym dostałam plamienia/krawienia przez te tabletki raczej i jestem po nich nietomna w nocy - tak mi się spać chce
Cytat:
ja od zawsze miałam nierówno pod suficiorem
jakie Ty masz ciężkie dziecko kilogram cięższe od mojego!
Bo to jest MĘŻCZYZNA I to była waga z Dnia Kobiet
Cytat:
wow nieźle, gdzie taki wyhaczyłaś? ja też cieszę się jak głupia jak uda mi się coś kupić okazyjnie :brzyda l:
W soboty jest u nas w miasteczku giełda samochodowa. Ćwiatka placu przeznaczona jest wówczas na "rupieciarnie", czyli rzeczy z wystawek zagranicznych. I tam utrafiłam na ten nowiuteńki fotelik, na allegro za taki używany musiałabym zapłacić około 150zł, a za taki w takim samym stanie jak nasz to powyżej 300zł spokojnie. Obkupić się idzie jak złoto
Cytat:
Ju pi ja jej madafaka dostałam okres! (7 tyg po porodzie, 5 tyg od odstawienia od cyca)
Z tej okazji stawiam Wam po kielunku
A to zdrówko, zdrówko
Też myślałam, że dostałam, ale to było krwawienie po tabletkach chyba :/
Cytat:
Boroo co do alkoholu to ja ostatnio zgorszyłam mohery w restauracji zamawiając grzane wino z tż Myślałam że zadzwonią po pomoc społeczną
O jajks! Odważna jesteś

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:46   #618
ania_1988
Raczkowanie

GG do ania_1988

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

tak ja karmię piersią ale tylko karmi popijam i w piątek lampke wina wypiłam jeszcze.

A mnie mączą hemoroidy normalnie mam takie bóle że ledwo stoję wtedy... mąż mi po czopki pojechał bo zdycham... mam nadzieję że jakaś ulga będzie.

I dzisiaj Hania kończy 2 tygodnie piwko dla wszystkich
Stary 2012-03-11, 11:04   #619
MMONIKA9
Wtajemniczenie

dzień dobry laseczki u nas dziś piękna pogoda słoneczko świeci i jest cieplutko pogoda w sam raz na spacerek niestety micha zmogło więc muszę poczekać aż sie obudzi wtedy go ubiore i pójde sobie dłużej pochodzić obiadek mam już zrobiony wiec sobie mogę pozwolić na dłuższe wyjście może za pól godzinki się obudiz to jeszcze dam rade zachaczyć o kościółek we tamtym tyg byliśmy to mały całą msze przespał
Stary 2012-03-11, 11:08   #620
ania_1988
Raczkowanie

GG do ania_1988

Cytat:
dzień dobry laseczki u nas dziś piękna pogoda słoneczko świeci i jest cieplutko pogoda w sam raz na spacerek niestety micha zmogło więc muszę poczekać aż sie obudzi wtedy go ubiore i pójde sobie dłużej pochodzić obiadek mam już zrobiony wiec sobie mogę pozwolić na dłuższe wyjście może za pól godzinki się obudiz to jeszcze dam rade zachaczyć o kościółek we tamtym tyg byliśmy to mały całą msze przespał
zazdraszczam pogody ja wczoraj miałam zamiar się wybrać na pierwszy spacerek ale padałdeszcze i chłodno było a dziś taki snieg sypie że zamiast wiosny znów biało się zrobilo...
Stary 2012-03-11, 11:16   #621
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
a tak w ogóle to .. czep się swojej du..py!!!
Cytat:
[COLOR="rgb(255, 250, 205)"]ja przynajmniej odnoszę się z szacunkiem [/COLOR]
Odznaczyłam Was bladym, bo bardzo nieładnie. Mogłabym nie powiedzieć nic na ten temat, ale żeby dwie dorosłe kobiety MATKI tak jechały po bandzie to aż wstyd
Aż mi się ciśnienie podniosło normalnie... Monia a Ty przesadziłaś porządnie i to bardzzo przykre jak się do kogoś tak zwraca
Powinnyście się przeprosić albo przynajmniej tolerować.
Cytat:
Napisane przez ania_1988 Pokaż wiadomość
tak ja karmię piersią ale tylko karmi popijam i w piątek lampke wina wypiłam jeszcze.

A mnie mączą hemoroidy normalnie mam takie bóle że ledwo stoję wtedy... mąż mi po czopki pojechał bo zdycham... mam nadzieję że jakaś ulga będzie.

Oj marzy mi się ta Twoja lampka wina

I współczuję wszystkim tych panów h Nie wyobrażam sobie jaki to musi być ból

za Haniulkę i jej całe 2 tygodnie!

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
tia kurcze, a tu śnieg z gradem padał od 7:00 rano i taka szaruga za oknem była. Niby się rozpogadza i zaczyna być widać słonko - zobaczymy czy się rozkręci coś
Też bym wzięła małego do kościoła (w sumie bractwa dominikańskiego), ale się boje że będzie płakał :/

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 11:45   #622
nawojka8583
Zadomowienie

Czesc mamusie. Głowa mi pęka. Trzeci dzień z rzedu moja przylepka nie spi od szostej. Tzn śpi, ale tylko u mnie na rekach
Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
tia kurcze, a tu śnieg z gradem padał od 7:00 rano i taka szaruga za oknem była. Niby się rozpogadza i zaczyna być widać słonko - zobaczymy czy się rozkręci coś
Też bym wzięła małego do kościoła (w sumie bractwa dominikańskiego), ale się boje że będzie płakał :/
Oj to paskudnie dzis w tym naszym swietokrzyskim

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

agat_ka śliczna ta sukieneńka i czapeczka. Tez chcialabym umiec robic takie rzeczy
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 11:55   #623
NataliaM1103
Rozeznanie

Witam z ten piękny dzionek!!!

Wczoraj Bartosz miał kiepski dzień,ciągle skrzeczak ,wybudził się tez z krzykiem ze snu -ja podeszłam a on czerwony buzia otwarta i brak oddechu - co ja przezyłam,potrząsłam nim i wszystko było dobrze,ale strach ogromny!!

Dzisiaj od rana śmieje się jak szalony i ciagle gada,chwycił nawet grzechotkę w rękę a do tej pory tego nie robił!
Mam nadzieję,że to już koniec tego cholernego skoku rozwojowego i że wrocił mój kochany synuś

Dzisiaj jedziemy do teściów bo babcia tzta a prababcia Bartusia ma urodziny,byle był grzeczny heeh.To taka nasza pierwsza wyprawa towarzyska prócz chrzcin,szczepień i usg bioderek
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Monika fajnie wygląda Twój Michaś pod tą pieluszką
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uska podziwiam Cię,że masz jeszcze siły chodzic do szkoły i cieszę sie ,że ja mam już studia dawno za sobą!Chociaż pod września mam zamiar zrobic jakąs podyplomówkę albo samą magisterkę z innego kierunku.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
No i zapomniałam dodac ,że luznych kupek już nie ma,wszystko wróciło do normy ,no ale tych witaminek też nie podaję,skoro Wy tez nic prócz d czy k nie dajecie

Edytowane przez NataliaM1103
Czas edycji: 2012-03-11 o 12:26
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 12:05   #624
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Wczoraj Bartosz miał kiepski dzień,ciągle skrzeczak ,wybudził się tez z krzykiem ze snu -ja podeszłam a on czerwony buzia otwarta i brak oddechu - co ja przezyłam,potrząsłam nim i wszystko było dobrze,ale strach ogromny!!
okropne sa takie akcje
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 12:08   #625
*Agatek*
Zakorzenienie

Cześć

Modły zostały wysłuchane Kiniek spał 6,5 h od 23-5.30. Coś po 6 nie chciała usnąć, męczył ją katarek i dopiero po godzinie usnęła na następne 1,5 h a ja nawet sny miałam ale to zasługa tego, że wczoraj ją wymęczyłam zabawami na macie i w bujaczku się bujała trochę

A dziś usnęła w bujaczku na pół godzinki

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
dzien dobry mamusie ale mnie ominela akcja

wiec ja tez sie pochwale moj maly zasypia sam w lozeczku a dodatkowo w nocy budzi sie tylko raz, a placze tylko jak ma mokro albo jest glodny pobije mnie ktos a i tez spi z pieluszka albo z takim misiem z chustka

a teraz jade do szkoly buuuu

milej niedzieli
no, ominęła, żałuj

To ja dołączam do przechwałek: Moja zasypia w łóżeczku w nocy także budzi się raz, płacze jak za długo leży w łóżeczku bądź w bujaczku, płacze jak ma kolki, marudna jest gdy brzydka pogoda, śpi z pieluszką przytuloną do buzi, podnosi wysoko główkę i umie się przewrócić z boku na plecki

CO TO MOJE DZIECKO NIE POTRAFIII O JAAA CIEEEE
Cytat:
A to zdrówko, zdrówko
Też myślałam, że dostałam, ale to było krwawienie po tabletkach chyba :/
czuję się jak nastka a Ty z cyca karmisz nie?? to @ nie powinna przyjść...
Cytat:
Odznaczyłam Was bladym, bo bardzo nieładnie. Mogłabym nie powiedzieć nic na ten temat, ale żeby dwie dorosłe kobiety MATKI tak jechały po bandzie to aż wstyd
Aż mi się ciśnienie podniosło normalnie... Monia a Ty przesadziłaś porządnie i to bardzzo przykre jak się do kogoś tak zwraca
ja nic obraźliwego nie napisałam, tylko stwierdziłam fakty, a że ktoś do tej pory nie poznał mojego charakteru to jego problem I to nie zasługa miesiączki, no ale jak ktoś tu wspomniał o 'cioci' to niedługo będziemy wchodzić na forum i pisać:

uwaga mam okres!!!!!! mogę być kąśliwa!!!!

Stary 2012-03-11, 12:15   #626
agacia_cz
Zadomowienie

a ja głupia chciałam zaoszczędzić i sama włosy pofarbowałam i co? są niebieskie
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 12:15   #627
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:

Mi w tym roku wypadają urodziny w piątek 13
Mam wtedy zamiar stracić dziewictwo

Cytat:

współczuje pana h

No to piwko
Moja kończy dziś 3 tyg i juz przybrała 1 kg

Cytat:
to nie zasługa miesiączki, no ale jak ktoś tu wspomniał o 'cioci' to niedługo będziemy wchodzić na forum i pisać:

uwaga mam okres!!!!!! mogę być kąśliwa!!!!

To i ja sie pochwalę , moje 3 tygodniowe dziecko przespało całą noc Usnęło po 22 i wstało o 6
A to zasługa tego że ją wykąpaliśmy po 21, bo nam się przysnęło z tztem

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 12:20   #628
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj marzy mi się ta Twoja lampka wina

I współczuję wszystkim tych panów h Nie wyobrażam sobie jaki to musi być ból

za Haniulkę i jej całe 2 tygodnie!

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

mi też sie ciśnienie podniosło po drugim poście no więc sory ze cię wkurzyłam ale ja też potrafie być zawzięta i pyskata ale jak narazie tego nei okazywałam wiele postów agatka mnie drażniło jak sie powtarzała w kółko choć by z wyborem łózeczka co stawało sie juz strasznie nudne ale nic nei napisałam po prostu przemilczałam wiec ona mogła zrobić to samo ale nie musiała zwrócić uwage bo by nie wytrzymała no to ma ja nie mam zamiaru jej przepraszać bo i nie mam za co pierwszy koment zignorowałam i zostawiłam bez komenatarza jak ją tak bardzo to boli to niech omija moje posty i spokój!!! po za tym po co zaczynała

ja na ten temat już skończyłam i nie ciągne go dalej nie ma co tracic nerwów na takich ludzi

a ja nadal czekam aż mały sie obudzi dam mu mleczko i na spacerek mykam bo słoneczko cały czas się utrzymuje to aż grzech nie skorzystać

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość

współczuje pana h

No to piwko

To i ja sie pochwalę , moje 3 tygodniowe dziecko przespało całą noc
Usnęło po 22 i wstało o 6

no i pięknie
i brawa dla malutkiej z ajej 3 tyg
Stary 2012-03-11, 12:22   #629
MartuNiunia87
Rozeznanie

witam niedzielnie zaraz jedziemy do mamy na obiad, cały ranek lało a teraz nagle wiosna

Cytat:
Napisane przez paulaLbn Pokaż wiadomość
MartuNiunia87 mam pytanie czy pierwszego synka chrzciliscie w Gliwicach, bo pisalas, ze nie bylo problemu z tym, ze nie macie slubu, a my wlasnie szukamy ksiedza, ktory ochrzci nam Nikosia, wiec jakbym mogla prosic o namiar na kosciol

tak w Gliwicach na osiedlu Kopernika (oboje stamtąd jesteśmy) w Sankturaium Matki Boskiej Kochawińskiej Teraz będziemy też córeczkę tam chrzcić 8 kwietnia - w Wielkanoc (tyle, że teraz to już bez problema bo mamy ślub kościelny). Ogólnie ksiądz nie robi problemów, teraz wprawdzie jest inny proboszcz i trochę się księży tam zmieniło, ale moja szwagierka też już za nowej ekipy chrzciła syna (a oni na cywilnym żyją więc dla kościoła to jak bez ślubu) to też ksiądz dziecko bez problemu ochrzcił, jedynie tam coś napomknął im o ślubie, ale chrzcin na bank nie odmówią

Idę bo Martynka Głodomorek wstała właśnie na cycocha :P
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...

Edytowane przez MartuNiunia87
Czas edycji: 2012-03-11 o 12:23
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 12:22   #630
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość

współczuje pana h

No to piwko

To i ja sie pochwalę , moje 3 tygodniowe dziecko przespało całą noc Usnęło po 22 i wstało o 6
Cytat:

ahh i brawa dla Hani za jej 2 tyg

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości