|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
Cytat:
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie zaręczyny oznaczają deklarację, że chcemy się kiedyś pobrać, a nie teraz, zaraz. Nie chcę od razu planować ślubu, ale nie chcę być też "dziewczyną " przez x lat. W pewnym wieku po prostu lepiej już być narzeczoną
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#1173 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Uważam po prostu, że to, że pierścionka nie ma, nie oznacza, że ślub jest jak najbardziej w planach, a takie podejście, że w ciągu 3 lat pierścionek musi być, jest dla mnie nieco dziwne ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1174 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W tym wątku wszystko tak pędzi, że nie zauważa się wielu postów ![]() Masz jakieś zdjęcia? ![]() U mnie na blogu przegląd aktualnych gazetek promocyjnych Rossa, Natury i SP z ciekawszymi okazjami
|
||
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak naprawdę to proponuje zakończyć temat bo już mi się źle a raczej smutno zrobiło z przyczyn osobistych.
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2012-03-11 o 15:02 |
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nie ma zdjęć, znaczy są - szczątkowe, na których głównie bryluje Oliwier Janiak i jury
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie jakies ciekawe serwisy z oferta prac dla nian?
|
|
|
|
#1178 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Konto usunięte
|
Siemanko
jak ktoś lubi psy to zapraszam na bloga zdjęcie mojego bernardyna A ja przed chwilą obejrzałam ostatanią część Harrego Pottera
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
Klientka w krawacie
|
Nie, ściąga kółko z karnisza
![]() Cytat:
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalozylam tam konto wczoraj Chociaz pracy bede potrzebowala od czerwca to juz sie rozgladam za czyms
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#1185 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
bardzo fajny jest, naprawdę![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32855134]Siemanko jak ktoś lubi psy to zapraszam na bloga zdjęcie mojego bernardyna A ja przed chwilą obejrzałam ostatanią część Harrego Pottera [/QUOTE]ale świetny ![]() u mnie od wczoraj nowa pomadka Wibo
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
witam
znacie podkłady Golden Rose? u mnie dziś 'słocze' linera z Catrice
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie zaręczynowy jest pierścionkiem codziennym i musi być użyteczny. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32854627] Zaręczyny = pewien ślub i konkretne czyny ku niemu.[/QUOTE] Zgadzam się... Ja też raczej nie uznaję czegoś w rodzaju ''zaręczyny-pajęczyny'. Po co zaręczyny, skoro ktoś nie dąży do ślubu albo w ogóle go nie zamierza brać?
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my z tż-tem mieszkamy sami , on ma kredyt na auto i szczerze starcza nam od 1szego do 1szego bez szalu jakiegos i nie wiem jakim cudem mialby tyle odlozyc serio ![]() dlatego ja nie przywiazuje uwagi do tego ile dana blyskotka moglaby kosztowac bo to jest dla mnie cos symbolicznego ![]() pomine fakt ze jestesmy ze soba prawie 10 lat i przykleku nie bylo alee jakos nie mam parcia na to polowa moich znajomych sie rozwodzi...jakos ludziom coraz mniej na sobie zalezy po malzenstwie...wiem wiem ze to indywidualna sprawa a nie regula ale przeraza mnie to
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze sa konkretne ogłoszenia na portalu gazety wyborczej
|
|
|
|
#1190 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień bobry i uwaga, będzie długi dzollsowy post do wszystkich
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32847950]Dobry! Właśnie wróciłam z Berlina i nie mam siły Was nadrabiać -.- Powiem, że jestem baaardzo zadowolona z wyjazdu, a szerszą relację ze zdjęciami zdam jutro [/QUOTE]Uwielbiam Berlin! Już od dawna planuję znów tam jechać (byłam już kilka razy) ale jakoś tak się nie składa ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32850294]U mnie jeszcze szybko w głowie zostaje melodia czy piosenka z reklamy Beko [/QUOTE]Albo "daj sie zaskoczyć, jakością biedronki, codziennie niskie ceny" Oprócz tego wszystkie przedszkolne piosenki po angielsku i 10 butelek, bo jak uczyłam angla w przedszkolu rok temu, to musiałam to śpiewać prawie że na każdych zajęciach Cytat:
![]() EJ właśnie, jak konkurs lajkowania? ![]() Potrzebujesz inspiracji czy wypoczynku? [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32855134]Siemanko jak ktoś lubi psy to zapraszam na bloga zdjęcie mojego bernardyna A ja przed chwilą obejrzałam ostatanią część Harrego Pottera [/QUOTE]Harry Potter jest w dechę, lubię, książki czytam zawsze w czasie sesji na uczelni, tak mnie to relaksuje i wiedza lepiej wchodzi ![]() Przygotuj się na to, że tak zawsze będzie, tu wariatkowo, a co jedna, to większa wariatka witamy i życzymy refleksu, żebyś umiała nadążyć ![]() edit: ja dziś też zrobiłam pizzę, ale to taka pizza-nie pizza, bo ja nei przepadam, więc to raczej ciasto pizzowe z warzywami i kurczakiem :P Wyszło jak zwykle przepyszne, jak chcecie, mogę Wam zrobić fotkę :P a co, narobię smaka
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-03-11 o 17:43 |
|||
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
dzolls pokaaz
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Dzolls..nie bylo
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam na bloga :P
|
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32854692]Dokładnie się z powyższym zgadzam, choć nie rozumiem pierwszego zdania w tym kontekście. ![]() Uważam po prostu, że to, że pierścionka nie ma, nie oznacza, że ślub jest jak najbardziej w planach, a takie podejście, że w ciągu 3 lat pierścionek musi być, jest dla mnie nieco dziwne [/QUOTE]Ja z kolei nie zgadzam się trochę z tym, że zaręczyny to już od razu ślub i planowanie wszystkiego. My się zaręczyliśmy, ale na początku (przed zaręczynami) planowaliśmy ślub po skończeniu studiów w przyszłym roku albo na początku 2014. Ale bez bliższego określania terminu czy robienia jakichkolwiek kroków w kierunku ślubu i wesela. A w dwa tygodnie po zaręczynach wybraliśmy termin tegoroczny, 5 dni później mieliśmy zarezerwowaną knajpę na weselę Nie zaręczaliśmy się z planem ślubu - ot, w przyszłości tak. Ale wyszło jak wyszło ![]() Chociaż z drugiej strony z nami to też tak dziwnie - my od 3 lat praktycznie wiemy, że albo na ostatnim roku studiów albo po licencjacie już weźmiemy ślub i będziemy 'montować' rodzinkę a że ślub wyszedł trochę wcześniej... ja się nigdy nie musiałam dopraszać deklaracji ze strony mojego TŻa, bo sam z siebie mi powiedział na początku znajomości, że ma wobec mnie poważne plany, a potem wszelkie rozmowy na temat przyszłości wynikały same z siebie.Wróciłam niedawno z sesji - okazało się, że malowałam dziewczynę, która organizowała sesję z tym egzotycznym kotem w Bydgoszczy (drojza? ), a zdjęcia robił jeden z tamtych fotografów jaki świat mały jest
|
||
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
dzolls z jakiego przepisu robisz ciasto?
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, założyłam bloga i zanim zacznę tworzyć chciałabym, żeby wszystko jako tako wyglądało
![]() Oczywiście mam problem :P Jak ustawić szerokość kolumn, by blog wyglądał mniej więcej tak jak u Uli http://adamantwanderer.blogspot.com/ , a nie tak jak np. tu http://pik-pok.blogspot.com/ ?
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie jestem totalna improwizatorka kuchenna i wspieram sie tylko przepisami, tak wyszło :P
Bazuję na przepisie z takiej starej książki kucharskiej, bodajże kuchnia śląska, ale wychodzi mi różnie :P Trzymam się ogólnie na oko proporcji - dziś np. 3 porcje ciasta, a ja dałam drożdży jak do 5, bo tylko do tego używam, więc by się zepsuły i uciekło z miski a sam przepis banalnie prosty:drożdże (20dkg) utrzeć z cukrem, wsypać mąkę (2 szklanki), wlać ciepłej wody (3/4 szklanki), wbić jajko, wymieszać, podgrzać suszarką do włosów, złapać jak ucieka, ugnieść z oliwą, wyłożyć na blachy, posypać czym chcemy i sru do piekarnika, aż się ładnie upiecze
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-03-11 o 18:18 |
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Lubicie Frugo?
Ja nigdy nie piłam, ale ostatnio w łapki wpadł mi kisiel o smaku czarnego soczku frugo |
|
|
|
#1199 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo nie jest, ale ta książka to jest normalnie wow
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

niby 25 minut ćwiczeń, a za każdym razem jestem padnięta - a to dopiero pierwszy poziom. na drugim jest podobno hardkor 

W tym wątku wszystko tak pędzi, że nie zauważa się wielu postów 

) i... jest cudowny.
Całkowicie się tego nie spodziewałam. Odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że w najbliższej przyszłości nie zamierzamy, ani nic, ale jak się zaręczymy to w ciągu roku czy dwóch ślub będzie. Ale jeszcze nie teraz. Przecież jestem jeszcze taka młoda.. Bardzo mnie to zdziwiło, że moi rodzice powiedzieli to co dziś powiedzieli (rozmowa była spokojna, dłuższa), bo oni nigdy nie byli z tych, którzy raz dwa by do ołtarza gonili innych! Musiałam się wam wygadać..