Nasze blogi kosmetyczna - cz. V - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-11, 21:35   #1231
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
I jak z praca? Jak sie studiowalo wgl?
studiowało się świetne, uczyłam się tego co naprawdę lubię były oczywiscie przedmioty ogolne takie jak matematyka, statystyka czy rachunkowosc, ale jednak najwiecej bylo przedmiotow logistycznych, czy transportowych
a z praca trudno mi powiedziec, studiuje teraz dziennie mgr ale na kierunku ekonomia spec. ekonomika transportu i logistyka do wyboru byla jeszcze katedra, byla dostepna logistyka, ale nie wybralam jej- postawilam na rynek transportowy
oczywiscie wysylalam cv do roznych firm, ale nie odpowiadali- z reszta gdzie teraz odpowiadaja osobom bez doswiadczenia teraz w ogole ciezko jest z praca.
w trakcie studiow odbylam obowiazkowe praktyki, w przerwie miedzy lic a mgr zarejestrowalam sie w up w celu zdobycia stazu- udalo sie, od razu dostalam. Staz odbywalam w firmie tsl planowo do konca listopada, ale zrezygnowalam z niego i poszlam na dzienna mgr (moja kierowniczka poinformowala mnie, ze nie ma szans zebym pracowala u nich normalnie na umowe po zakonczeniu stazu, bo 'oni chcieli tylko kogos do pomocy przy pracy' wiec powiedzialam jej, ze bede na stazu tylko do konca wrzesnia niestety) naprawde bardzo fajnie mi sie tam pracowalo
aktualnie pracuje w calkiem innej branzy, ale mimo wszystko jak skoncze studia bede szukac pracy w zawodzie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:36   #1232
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
jak nie było w kluczu, to nie uznają, taki urok matury z biologii
wiem jakie są uroki matury bo sama ją pisała parę lat temu
i też pisałam mature z biologii ..

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:37   #1233
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
wiem jakie są uroki matury bo sama ją pisała parę lat temu
i też pisałam mature z biologii ..
i jak wrażenia? co teraz studiujesz?

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:37   #1234
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
no BA!
oczywiście )))
jaa jestem biedna myszka i mnie nie stac na buszowanie w MACu :P a tak serio to..nie jara mnie on jakos
ale na ploty to chetnie;P

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:38   #1235
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Ja chce na studia inzynierskie logistyka zaocznie, a pozniej chcialabym zrobic magistra finansow i rachunkowosci, byc moze dziennie bo na magistrze jest malo zajec i mozliwe, ze udaloby mi sie to pogodzic z praca na pelen etat.
Zorientuj się, czy się dostaniesz po logistyce na finanse - w rekrutacji na magisterkę liczy się czesto średnia z pierwszego stopnia, rozmowa + test wstepny albo np sama rozmowa lub sam test wstepny, do tego uczelnie czasem faworyzują własnych absolwentów, co do których wykształcenia (myślą, że) mają jakąś pewność. Gdzieniegdzie dostanie się na mgr to formalność, gdzieniegdzie grubsza sprawa.

Drozja - nie ma co sie poddawać. Jakbym tak myslała, to nie zdałabym żadnej sesji, gdzie jeden przedmiot to były podręczniki po 600 stron drobnym maczkiem + setki zadań
Stary 2012-03-11, 21:40   #1236
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
studiowało się świetne, uczyłam się tego co naprawdę lubię były oczywiscie przedmioty ogolne takie jak matematyka, statystyka czy rachunkowosc, ale jednak najwiecej bylo przedmiotow logistycznych, czy transportowych
a z praca trudno mi powiedziec, studiuje teraz dziennie mgr ale na kierunku ekonomia spec. ekonomika transportu i logistyka do wyboru byla jeszcze katedra, byla dostepna logistyka, ale nie wybralam jej- postawilam na rynek transportowy
oczywiscie wysylalam cv do roznych firm, ale nie odpowiadali- z reszta gdzie teraz odpowiadaja osobom bez doswiadczenia teraz w ogole ciezko jest z praca.
w trakcie studiow odbylam obowiazkowe praktyki, w przerwie miedzy lic a mgr zarejestrowalam sie w up w celu zdobycia stazu- udalo sie, od razu dostalam. Staz odbywalam w firmie tsl planowo do konca listopada, ale zrezygnowalam z niego i poszlam na dzienna mgr (moja kierowniczka poinformowala mnie, ze nie ma szans zebym pracowala u nich normalnie na umowe po zakonczeniu stazu, bo 'oni chcieli tylko kogos do pomocy przy pracy' wiec powiedzialam jej, ze bede na stazu tylko do konca wrzesnia niestety) naprawde bardzo fajnie mi sie tam pracowalo
aktualnie pracuje w calkiem innej branzy, ale mimo wszystko jak skoncze studia bede szukac pracy w zawodzie
Mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle z praca W razie czego bede miala drugi kierunek, o ile wgl zdam mature i zalicze inzyniera hehe
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:40   #1237
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
i jak wrażenia? co teraz studiujesz?
normalne.
nic nie studiuje a raczej truje się w kolejnej szkole policealnej.
potem może zrobie sobie nielegalnie licencjata z kosmetologii

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:42   #1238
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Zorientuj się, czy się dostaniesz po logistyce na finanse - w rekrutacji na magisterkę liczy się czesto średnia z pierwszego stopnia, rozmowa + test wstepny albo np sama rozmowa lub sam test wstepny, do tego uczelnie czasem faworyzują własnych absolwentów, co do których wykształcenia (myślą, że) mają jakąś pewność. Gdzieniegdzie dostanie się na mgr to formalność, gdzieniegdzie grubsza sprawa.

Drozja - nie ma co sie poddawać. Jakbym tak myslała, to nie zdałabym żadnej sesji, gdzie jeden przedmiot to były podręczniki po 600 stron drobnym maczkiem + setki zadań
Moja kolezanka po finansach i rachunkowosci poszla na magistra ekonomii na ta uczelnie, gdzie ja chce isc na finanse i mieli tam wlasnie test sprawdzajacy na ktorym niewiele napisala, ale nie tylko ona bo reszta tez, dlatego spokojnie sie dostala Jesli sie na dzienne nie dostane to na zaoczne raczej tak.
Stary 2012-03-11, 21:45   #1239
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle z praca W razie czego bede miala drugi kierunek, o ile wgl zdam mature i zalicze inzyniera hehe
no pewnie, ale tak jak mowi nicRu- zorientuj sie jak pozniej wyglada rekruatacja na drugi stopien, na inny kierunek, ale mysle ze finanse i logistyka sa blisko siebie- kolezanka po lic poszla na wydzial finansow i zarzadzania na kierunek rachunkowosc
ale lepiej zorientowac sie wczesniej

Stary 2012-03-11, 21:46   #1240
nicRu
maszyna, nie człowiek

Na zaoczne zwykle nie ma problemu, a w obrębie jednej uczelni tak jak pisałam - zdarza się, że faworyzują. Zreszta troche to rozumiem, bo jakbym studiowała na UJ anglistykę i nei dostała się na wymarzona specjalność z uwagi na średnią ocen, bo zawyżył ją ktoś ze Szkoły Tego i Owego, to poczułabym się oszukana. Napisałam trochę, bo z drugiej strony w Szkole Tego i Owego kogoś z UJ niekonienicznie - pomimo np. większych umiejętności - by faworyzowali. Ech, wady systemu bolońskiego.
Stary 2012-03-11, 21:48   #1241
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie, ale tak jak mowi nicRu- zorientuj sie jak pozniej wyglada rekruatacja na drugi stopien, na inny kierunek, ale mysle ze finanse i logistyka sa blisko siebie- kolezanka po lic poszla na wydzial finansow i zarzadzania na kierunek rachunkowosc
ale lepiej zorientowac sie wczesniej
Cytat:
Na zaoczne zwykle nie ma problemu, a w obrębie jednej uczelni tak jak pisałam - zdarza się, że faworyzują. Zreszta troche to rozumiem, bo jakbym studiowała na UJ anglistykę i nei dostała się na wymarzona specjalność z uwagi na średnią ocen, bo zawyżył ją ktoś ze Szkoły Tego i Owego, to poczułabym się oszukana. Napisałą trochę, bo z drugiej strony w Szkole Tego i Owego kogoś z UJ niekonienicznie - pomimo np. większych umiejętności - by faworyzowali. Ech, wady systemu bolońskiego.
Nie wiem czy bede miala mozliwosc magistra studiowac dziennie, a z zaocznymi tak jak mowisz zwykle nie ma problumu, wiec sie nie obawiam puki co
Stary 2012-03-11, 21:50   #1242
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja z kolei nie mam wyjścia, muszę dziennie
Stary 2012-03-11, 21:53   #1243
maffash
Zakorzenienie

Nom na UE pisze, ze na zaoczne warunkiem dostania sie jest tylko dyplom ukonczenia jakiegokolwiek kierunku.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Ja z kolei nie mam wyjścia, muszę dziennie
Ja bym bardzo chciala dziennie, ale licencjata/inzyniera nie dam rady pogodzic z praca na pelen etat.
Stary 2012-03-11, 21:53   #1244
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:

Dzięki za miłe słowa. Na pewno całkiem nie zrezygnuję. Mam wpisaną biologię w deklaracji, zmienić już nie mogę, na ile czas pozwoli na tyle się nauczę, ale na cuda nie liczę.

Przygotowuję się sama, bo nauczycielka mnie wkurzała (ja nie jestem z tych, których mówienie "nic nie umiesz, nie zdasz" i robienie obowiązkowych sprawdzianów z których miałam same 1, mobilizuje do nauki -wręcz przeciwnie), więc po którymś pytaniu "ty w ogóle chcesz zdać tą maturę?" powiedziałam, że w sumie to zmieniły mi się plany i jak nie zdam to mi się krzywda nie stanie.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:55   #1245
dzolls
Zakorzenienie

ja też mam maturę z biologii

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:56   #1246
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Tyle z was zdawało biologię, to może zorganizujcie mi tu na wątku jakieś korki grupowe?
Stary 2012-03-11, 21:57   #1247
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Tyle z was zdawało biologię, to może zorganizujcie mi tu na wątku jakieś korki grupowe?
Mogę się uczyć z Tobą, bo sama poprawiam

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2012-03-11, 21:57   #1248
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
ja też mam maturę z biologii
A ja miałam zdawać, ale rozmyśliłam się w czasie wakacji przed ostatnią klasą

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:58   #1249
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Nom na UE pisze, ze na zaoczne warunkiem dostania sie jest tylko dyplom ukonczenia jakiegokolwiek kierunku.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Ja bym bardzo chciala dziennie, ale licencjata/inzyniera nie dam rady pogodzic z praca na pelen etat.
Mój kolega godzi dzienne z pracą
A co do II stopnia, to uczelnie czasami zastrzegają sobie, że chcą studenta z kierunku pokrewnego, albo po prostu przygotowują test tak, żeby osoba nie mająca pojęcia o rzeczy nie dała się przygotować z 3 lat studiów na egzamin wstępny (ale to hipotetycznie )
W sumie choćbym chciała to mojego kierunku nie ma zaocznie, więc ta forma odpada (hipotetycznie jest, ale nie otworzą zaocznie dla 1 osoby).
Stary 2012-03-11, 21:58   #1250
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
jaa jestem biedna myszka i mnie nie stac na buszowanie w MACu :P a tak serio to..nie jara mnie on jakos
ale na ploty to chetnie;P
ajj tam, my tak sobie na nowe kolekcje jeździmy, choć tym razem zaszalałam, nie ukrywam, ale nie zawsze tak jest a i tak najbardziej czekam na ploty przy kawce ))

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:59   #1251
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Mój kolega godzi dzienne z pracą
A co do II stopnia, to uczelnie czasami zastrzegają sobie, że chcą studenta z kierunku pokrewnego, albo po prostu przygotowują test tak, żeby osoba nie mająca pojęcia o rzeczy nie dała się przygotować z 3 lat studiów na egzamin wstępny (ale to hipotetycznie )
W sumie choćbym chciała to mojego kierunku nie ma zaocznie, więc ta forma odpada (hipotetycznie jest, ale nie otworzą zaocznie dla 1 osoby).
i pracuje 8h dziennie? to kiedy chodzi do szkoly?
Stary 2012-03-11, 22:02   #1252
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Mogę się uczyć z Tobą, bo sama poprawiam

Ale ty już pewnie prawie wszystko umiesz, więc pewnie bym cię spowolniała. Możesz mnie nauczyć.
Ogólnie to ja mam np tak, że jak przeczytam coś na forum, albo ktoś mi coś napisze na gg, fb, we wiadomości, to najmniejsza pierdołę potrafię zapamiętać, a z książki to ni chu chu.

A pisałaś w zeszłym roku? Powiedz mi czy mi się wydaje, czy zeszłoroczna była naprawdę mega trudna i dużo zadań było powiązanych z chemią?
Bo wczoraj sobie przejrzałam zeszłoroczny arkusz chcąc się pocieszyć i utwierdzić w przekonaniu, że przecież na maturze nie liczy się wiedza, tylko myślenie, ale na tej maturze nie wymyśliłabym chyba nic sensownego.
Stary 2012-03-11, 22:05   #1253
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Ale ty już pewnie prawie wszystko umiesz, więc pewnie bym cię spowolniała. Możesz mnie nauczyć.
Ogólnie to ja mam np tak, że jak przeczytam coś na forum, albo ktoś mi coś napisze na gg, fb, we wiadomości, to najmniejsza pierdołę potrafię zapamiętać, a z książki to ni chu chu.

A pisałaś w zeszłym roku? Powiedz mi czy mi się wydaje, czy zeszłoroczna była naprawdę mega trudna i dużo zadań było powiązanych z chemią?
Bo wczoraj sobie przejrzałam zeszłoroczny arkusz chcąc się pocieszyć i utwierdzić w przekonaniu, że przecież na maturze nie liczy się wiedza, tylko myślenie, ale na tej maturze nie wymyśliłabym chyba nic sensownego.
Pisałam w zeszłym roku wg.mnie była trudna, ale nie mega jakoś mega trudna była chemia

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2012-03-11, 22:05   #1254
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dostosował godziny. Po prostu wychodzi na 2 h z pracy, a potem zamiast konczyc o 16 konczy o 18.
Stary 2012-03-11, 22:10   #1255
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dobra dziewczyny, ide obejrzec przepis na zycie
dobranoc

Stary 2012-03-11, 22:11   #1256
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Dla mnie zaręczyny oznaczają deklarację, że chcemy się kiedyś pobrać, a nie teraz, zaraz. Nie chcę od razu planować ślubu, ale nie chcę być też "dziewczyną " przez x lat. W pewnym wieku po prostu lepiej już być narzeczoną
Oj, ja ma całkiem inny pogląd. Zaręczyny to początek przygotowań do ślubu i jakoś nie mam parcia, aby mówić że to mój narzeczony. Ba, takie wieczne narzeczeństwa są dla mnie dość zabawne. 18- 20 lat zaręczyny, a o ślubie mowy nie ma. A w jakim wieku jest lepiej być narzeczoną niż dziewczyną?

Cytat:
Napisane przez lullaby22 Pokaż wiadomość
Od razu mam lepszy humor
No to oby tak dalej Pisz śmiało!

Cytat:
Moja babcia i mama chcą wnuków strasznie, a co ja mam powiedzieć, ani dzieci, ani faceci mi w głowie

Uwielbiam Berlin! Już od dawna planuję znów tam jechać (byłam już kilka razy) ale jakoś tak się nie składa
a dziewczyny? Też lubię Berlin!
Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Chociaż z drugiej strony z nami to też tak dziwnie - my od 3 lat praktycznie wiemy, że albo na ostatnim roku studiów albo po licencjacie już weźmiemy ślub i będziemy 'montować' rodzinkę a że ślub wyszedł trochę wcześniej... ja się nigdy nie musiałam dopraszać deklaracji ze strony mojego TŻa, bo sam z siebie mi powiedział na początku znajomości, że ma wobec mnie poważne plany, a potem wszelkie rozmowy na temat przyszłości wynikały same z siebie.
My ślub też mamy mniej więcej w planach. Ale za jakiś czas dopiero. I obojemy mamy podobne poglądy w tej kwestii. A rozmowy na temat przyszłości chyba są naturalne w związkach? Chociaż w sumie my gadamy o wszystkim i o niczym. Ale wiele rzeczy mamy przedyskutowanych, mieszkamy razem też kilka lat i wiem czego się mogę spodziewać..

Cytat:
Ja ogólnie jestem totalna improwizatorka kuchenna i wspieram sie tylko przepisami, tak wyszło :P
Bazuję na przepisie z takiej starej książki kucharskiej, bodajże kuchnia śląska, ale wychodzi mi różnie :P
Trzymam się ogólnie na oko proporcji - dziś np. 3 porcje ciasta, a ja dałam drożdży jak do 5, bo tylko do tego używam, więc by się zepsuły i uciekło z miski a sam przepis banalnie prosty:
drożdże (20dkg) utrzeć z cukrem, wsypać mąkę (2 szklanki), wlać ciepłej wody (3/4 szklanki), wbić jajko, wymieszać, podgrzać suszarką do włosów, złapać jak ucieka, ugnieść z oliwą, wyłożyć na blachy, posypać czym chcemy i sru do piekarnika, aż się ładnie upiecze
Muszę sobie gdzieś zapisać.. Też przeważnie improwizuję w kuchni- gotuję raczej z tego co mam, a nie robię zakupów pod to co chcę ugotować. Może pora to zmienić?
Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Lubicie Frugo?
Ja nigdy nie piłam, ale ostatnio w łapki wpadł mi kisiel o smaku czarnego soczku frugo
Kiedyś lubiłam, teraz jakoś mniej mi smakuje.
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że pizza jest specjalnością kuchni śląskiej
W końcu to mączne, nie?

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
to jak już się tak żalimy... ja bym chciała dzieciątko powoli... ale mojego Małżonka jakoś totalnie nie ciągnie... wygodniś się zrobił no a ile można żyć we dwójkę jak na studiach prawie luz, blues, praca, dom, meczyk, wyjście ze znajomymi (dzieciatymi, a wychodzą, szok nie? pytam zawsze ironicznie małżonka ale nie łapie ironii)...ehhh tak też się wyżaliłam a co...
Też znam dzieciatych, którzy wychodzą :P My mamy trochę o wiele starszych od nas znajomych i nie ma żadnego problemu, aby wyjść. Ba, oni zawsze są na wyjście chętni! Trzymam kciuki, aby Tż dorósł do ojcostwa!
Cytat:
Chciałabym na dziennikarstwo albo psychologię, ale to sa najbardziej oblegane kierunki, więc pozostaną pewnie w sferze marzeń.
Marzenia się spełniają!
Cytat:
Dziewczyny, nic nie rozumiecie, w klasyfikacji kobiet jest tak: kobieta bez faceta, kobieta majaca faceta, kobieta mająca pierdzionek <3, kobieta mająca męża To przykre, że w głowach niektórych wciąz to tak wygląda, ale jednak niektóre kobiety (wystarczy poprzeglądać wizaż) właśnie tak myślą

Powinnam się czuć lepsza bo mam pierścionek ze sklepu indyjskiego jako prezencik czy jeszcze nie ?
ja mam libankę od Tż! (ostatnio znajomy robił mi wywód, że pierścionek od Tż noszę, a ślubu nie bierzemy.. no cóż, pierścionek nie zawsze musi być zaręczynowy!).
A czasami czytając intymne na Wizażu, często się dziwię, jakie ludzie potrafią mieć poglądy!
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 22:17   #1257
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
a dziewczyny? Też lubię Berlin!

hahaha, też nie :P

Muszę sobie gdzieś zapisać.. Też przeważnie improwizuję w kuchni- gotuję raczej z tego co mam, a nie robię zakupów pod to co chcę ugotować. Może pora to zmienić?
A po co? Tak jest weselej i siłą rzeczy różniej
Ja zawsze mam to, co najbardziej lubię pod ręką, albo pomrożone, albo świeże (warzywa w sezonie i poza mam zawsze, albo świeże albo mrożone), czasem jak się na coś bardzo napalę, to robię zakupy ekstra do tego czegoś, ale nie zdarza się to często
Ah, no i ze względu na różne tryby pracy (rodzice i brat pracują, ja na uczelnię jeżdżę), są dni, że siedzimy wszyscy w domu, a są takie, że nie ma nikogo, mamy zapas torebkowego jedzenia - ja je lubię, nie każde, ale są fixy, które mi smakują. Teraz możecie linczować

curl it, baby!

Edytowane przez dzolls
Czas edycji: 2012-03-11 o 22:18
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 22:21   #1258
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Ooo, ja studiuję logistykę. I marzę o pracy w zawodzie, ale co z tego wyjdzie.. zobaczymy ;-)
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 22:21   #1259
lele
Zakorzenienie

Cytat:
A po co? Tak jest weselej i siłą rzeczy różniej
Ja zawsze mam to, co najbardziej lubię pod ręką, albo pomrożone, albo świeże (warzywa w sezonie i poza mam zawsze, albo świeże albo mrożone), czasem jak się na coś bardzo napalę, to robię zakupy ekstra do tego czegoś, ale nie zdarza się to często
Ah, no i ze względu na różne tryby pracy (rodzice i brat pracują, ja na uczelnię jeżdżę), są dni, że siedzimy wszyscy w domu, a są takie, że nie ma nikogo, mamy zapas torebkowego jedzenia - ja je lubię, nie każde, ale są fixy, które mi smakują. Teraz możecie linczować
Ja mam zawsze mrożone warzywa i coś z tego można zrobić Ale fakt, gdy bardzo chcę coś zrobić to kupuję, ale raczej kupuję to co lubimy, a później robię
Ja gotuję raczej sama, a w przypadku, gdy nie mamy czasu by coś przyrządzić zostają nam zamrożone wcześniej pierogi lub dzwonimy po pizzę. Ewentualnie jemy na mieście.

A i wiem już o czym chciałam napisać i zapomniałam. Chciałam bardzo podziękować za kilki garniera. Tak ustawiłam sobie w podpisie i na nic więcej nie liczyłam. A tu proszę jakimś cudem, jestem na liście poklikanych osób. Przeanalizowałam to sobie i to pewnie Wasza sprawka! Dziękuję
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 22:24   #1260
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Ooo, ja studiuję logistykę. I marzę o pracy w zawodzie, ale co z tego wyjdzie.. zobaczymy ;-)
ooo jak fajnie podoba Ci się?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości