|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
![]() lae kochane sa pieski dla dzieci bynajmniej moja uwielbia moja Zuzie ![]() teraz jest biedna bo ja sterilizowalismy wiec sie nacierpiala ale powoli wszystko wraca do normy dzien dobry my juz na nogach a Zuzia nie w sosie i chodzi i zrzedzi ehhh a ja mam tyle sprzatania ze nie wiem za co najpierw sie zabrac
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
ufff... nadrobiłam
poproszę dane do maila a ja już wyzdrowiałam, córka też - pewnie lekarz jej pozwoli na powrót do żłobka - ciekawe na jak długo - oby się już wiosna rozkręciła, to nie będzie notorycznych przeziębień
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
ja juz nie spie od 5.. szlag mnie trafia juz..u Was tez tak ponuro ![]() ide dzis do dentysty dowiedziec sie czy na kontrole tez musze czekac do czerwca za wizyta bo w sumie zeby mam zdrowe aby mi musi wbic w ta karte ciazy ze zdrowa jak ryba jestem ( znaczy sie moje zeby )
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszło do Cię ... super że już jesteście zdrowiutkie i tak proszę trzymać się w pionie
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Niegrzeczna no jak juz wiadomo ze to samo miasto moze spotkamy sie na proodowce wkoncu mamy tylko jeden szpital :P musze zreknac na kiedy masz termin
a do jakiego gina chodzisz ??
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na wynik HCV musze tak długo czekać bo dopiero w ten czwartek to wyślą gdzieś tam, a w następny czwartek mam odebrać
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a chodze do Maciejewskiego a TY?
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bosze ja sie tak slinie strasznie ze sozk budze sie a tu mi slina cieknie po policzku na poduchę... podobno to oznaka bardzo głębokiego snu jest dużo kobit ma tak w ciąży
|
|
|
|
|
#1809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A z moim ciśnieniem też coś dziwnego się dzieje, bo miałam zawsze baaardzo niskie, ciągle chodziłam senna, zmęczona, taka otępiała. A teraz czuję się zupełnie inaczej, jakoś więcej energii mam i faktycznie dr mi zmierzyła i mam idealne teraz ![]() Cytat:
Nawet ostatnio poznała takiego 6-miesięcznego bobasa i też przez 15 minut był non stop szczek. Potem się trochę uspokoiła i była zaciekawiona, ale generalnie się boi...A ile ma lat Twoja sunia? Bo my już od jakiegoś czasu zbieramy się, żeby naszą wysterylizować, ale kilka lat temu prawie umarła po narkozie, przygotowywana do zabiegu i teraz się bardzo boimy...
|
||||
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Konczi a gdzie bym spała,przed 6 mnie synuś z łóżka ściągnał. Kurka jak męża nie ma rano w domu to mały śpi,a jak jest to wstaje przed 6 .Podejdzie do mnie i :mamo no mamo'' i po spaniu .U mnie dzisiaj pochmurno i ja też dzieki pogodzie nie do życia
|
|
|
|
#1811 |
|
Wtajemniczenie
|
niech mi ktoś wyśle na priva tego maila naszego i hasło bo ja niestety nie daje rady ze swoim samopoczuciem dzisiejszym nadrobić tego całego wekendu i nie mogie odszukać nigdzie maila tego a konczi sie zmyła gdzies i mi na gg nie odpisuje flondra jedna
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasza sunia bedzie miala w licpu 4 lata
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i może te dłuuugie spacerki ją przekonają!
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
konczi dziękuję bardzo
piękne laski jesteście ja muszę w domu jakiegoś zdjęcia poszukać, więc pewnie jutro wyśle
|
|
#1816 |
|
potworkowa
|
dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień
coś pogoda się nie może zdecydować, wczoraj sypało śniegiem i wiało jak fix, a dzisiaj spokój, cisza, słoneczko i tylko słyszę jakiegoś ptaszka ćwierkającego za oknem, normalnie wiosna ![]() mam dzisiaj wizytę u dentysty i już mam stracha
|
|
|
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki MAM JUZ MA AM tego maila
bosze jakie jesteście wszystkie śliczne dziewczynki takie piękne laseczki w większości szczuplizny nie to co ja hyhyhyhy no ale cóż życie
|
|
|
|
#1818 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
a tarczyca potęguje problem
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
gda nie obawiaj sie
zobaczysz bedzie dobrze te pieski sa naprawde madre
|
|
|
|
#1820 |
|
Raczkowanie
|
Heeeloł
nie bylo mnie cały weekend a tu nikt nawet nie zauważyl żartuję!Postaram się zaraz wszystkie prośby i te w wątku (który udało mi sie nadrobic ) i te z priva podopisywać do listy, Konczitko a ta lista to jest mam zaginionych tak?poproszę dane do maila please please
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
#1821 |
|
Wtajemniczenie
|
tez choruje na tarczyce a co jest nie tak z twoja twarza?
|
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Mogę też dostać tego maila?
Chętnie obejrzę Wasze buzie ![]() Dzisiaj na pewno nie nadrobię. Źle się czuję, na nic nie mam siły, a i tak do pracy przyjechałam. Musze się do lekarza zarejestrować... |
|
|
|
#1823 |
|
potworkowa
|
przez tą moją niedoczynność mam taki wysyp, że masakra
nie wiem, czy to dokładnie od tego, ale tak podejrzewam, bo już wcześniej miałam problematyczną cere, a teraz to już w ogóle, czoło zesypane całe, nos i policzki zaczerwieniona tylko podkład pomaga
|
|
|
|
#1824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale co 4 tyg krew badam i mam nadzieje ze bydzie oki bo wyniki mam dobre jak biore tabletki.ja tez zaciekawie nie wygladam bo ja za to blada teraz jak sciana i podklad ledwo pomaga ![]()
|
|
|
|
|
#1825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
U mnie wczoraj tak pięknie słońce świeciło, a dzisiaj budzę się, a tu szaro i ponuro. Ja dzisiaj zamknęłam gabinet ze względu na wizytę, więc mam dzień wolny z czego bardzo się cieszę. Dopiero dzisiaj dostanę wykaz badań do zrobienia, ale w piątek zrobiłam sobie zwykłą morfologię, żeby z czymś już jechać, więc zaraz lecę ją odebrać. Poza tym chyba przechwaliłam moje dobre samopoczucie, bo mnie dzisiaj obudziły mdłości i trzyma mnie cały czas. Cytat:
A jakiej długości miałaś wówczas cykle? Ja mam długie, bo po 30 dni. Zobaczymy co mi dzisiaj usg powie. ![]() Cytat:
Ja jestem niewysoka, bo mam jedyne 154cm wzrostu. Jednak te 40kg to masz rację, że było za mało. Dopiero na początku grudnia wygrałam walkę z bulimią, z którą walczyłam ponad pół roku. To powód mojej paniki o Maluszka. Mam świadomość, że mój organizm po tym co przeszłam jest wyniszczony i może to się odbić na dzidziusiu. Obawiam się, że chyba za bardzo otworzyłam się w tym momencie ( a Wizaż nauczył mnie, że nie powinno się tego robić), ale mam nadzieję, że nie spotkam się z tutaj z żadnym potępieniem, bo płynie od Was wielkie ciepło przyszłe mamuśki.
ANTOŚ 28.10.2012 Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2012-03-12 o 10:01 |
||
|
|
|
#1826 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
![]() ja mam nadzieję, że zbiję tą tarczycę do odpowiedniego poziomu jak zobaczyłam wyniki to e tam, tylko 0,004 podniesione, więc jest ok, a tu pani ginekolog że nie, że to dwukrotnie podwyższone
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty pewnie to samo a jaka dawke masz?:Pja na szczescie nie musze chodzic tylko telefocznie lekarka mnie informuje co robimy dalej bo ma moje wyniki przed oczami jak dzwonie do niej
|
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1829 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
biorę to samo, na razie 25, a po kolejnych wynikach pewnie będę mieć podniesione
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

A szczeka tyle samo co moja?
Ja już mam takie wizje - dziecko ryczy w niebogłosy, a pies szczeka jak najęty - DOM WARIATÓW będzie! 

)

a tarczyca potęguje problem 

żartuję!