Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-12, 23:00   #3241
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Najwyższy czas na sen
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 23:02   #3242
(kicia)
Zakorzenienie

ja też lecę spać dobranoc laseczki
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 23:12   #3243
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ojej ojej jak ja nie lubie foxtrota, lamaga jestem w tym tancu wybraliscie moj najmniej ulubiony taniec i TZ najmniej ulubiony taniec, oj konkurencji na parkiecie bysmy Wam nie zrobili, nasze dwa tance polamance

Jaka tam konkurencja... my to dopiero zaczynamy tańczyć, więc i sporo niedociągnięć jest. Ja w ogóle ma jopla na punkcie tańców standardowych. Żałuję, że tak późno zaczęłam. Wcześniej postawiłam na formację i to tam pokochałam ruch

Też zmykam, bo jutro roznosimy nasz sławetny śląski kołacz weselny. Mam nadzieję, że wyjdzie pysznie!!!!

Branoc!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 23:28   #3244
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no proszę kto to nas dziewczyny nawiedził po tylu miesiącach migusiem pokazuj kiecę

znalazłam biżu dzięki wrednej niutkowej
Tyyyy... fajoska!!!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja sobie sama dziś zrobiłam próbną fryzurę ślubną. Taką byle jaką, po prostu luźno upięty kok. Cholera tak jakoś fajnie wyglądają upięte włosy..szyja dłuższa, kolczyki lepiej wydać, nic się nie rozleci i gorąco nie będzie no i welon fajniej wygląda ...Coś mi się zdaje, że muszę mieć dwie fryzury

no wlasnie... moj dylemat ostatnich dni i tygodni...

Maruda Wszystkiego najlepszego!!!

Cytat:
maruda sto lat kochana i wszystkie naj naj

dorka za suknię no i najważniejsze masz z głowy, szkoda że Cię nie było tyle czasu bo emocje sięgały zenitu jak z dziewczynami szukałyśmy kiecek
tesknie juz troche za tymi czasami

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ale np. jeden posilek to np jablko, drugi marchewka itd?
Kurde dziewczyno też tak chce! Jutro TZ mnie obfoci i zaczne mniej jeść i cwiczyc. Zobaczymy co bedzie
a ja wagowo moglabym zostac taka jaka jestem, no moze 2-3 kg moglabym zrzucic, ale chcialabym sie pozbyc celulitu nienawidze go

cwicze - joge raz w tygodniu, taniec raz w tygodniu, chodze na silownie, czasem na fitness, min. 3 razy w tygodniu na basen, okazjonalnie siatkowka wodna, snowboard, latem rolki, a on ciagle jest

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Oooo znalazlam fotobudke naszego fotografa
Marylko a w jakim miejscie odbedzie sie Twoje wesele? Bo moj fotograf jest z Rzeszowa, oto cennik:

2h - 700 zl
3h- 1000 zl
4 h - 1300 zl
powyzej 4h - cena do ustalenia

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 23:31   #3245
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Oooo znalazlam fotobudke naszego fotografa
Marylko a w jakim miejscie odbedzie sie Twoje wesele? Bo moj fotograf jest z Rzeszowa, oto cennik:

2h - 700 zl
3h- 1000 zl
4 h - 1300 zl
z Rzeszowa? Można wiedzieć kto?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 23:37   #3246
__Paulinka__
Zakorzenienie

powiedzialam wlasnie TZ, ze zaczynam od jutra cwiczyć, zeby pare kg zgubic, a On na to, ze sie absolutnie nie zgadza bo On z kosciotrupem brac slubu nie bedzie jaaaasne. Zobaczymy co powie jak wyrzeźbi mi się cialko jak patrzalam na siebie teraz w lazience to przydaloby się tylek i nogi ujędrnić i wysmuklić. Do reszty nie mam zastrzezen

teraz ide spac

dobranoc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 23:42   #3247
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
z Rzeszowa? Można wiedzieć kto?
A znasz fotografow z Rzeszowa? Piotr G.

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 23:45   #3248
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
A znasz fotografow z Rzeszowa? Piotr G.
Mój też jest z Rzeszowa, ale nie ten

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-03-13, 00:00   #3249
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Dotk4z którą też się pięknie witam, bo się jeszcze nie znamy wszystkie piękne suknie popełniłyście
Witam

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Taka różnica jest po miesiącu....

za sekunde usuwam..
No i się nie załapałam .. Ale po zachwytach dziewczyn wnioskuje, ze efekty sa conajmniej zadowalajace

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Kopę lat i bacior na dzień dobry A tak na serio to często tu o Tobie pisałyśmy czemu tak nagle zwiałas i nie dajesz oznak życia
Co do pytania o wesele to u mnie jest dwudniowe Reszty pytan nie pamietam
A nawet na dobry wieczor tym bacikiem sie nalezy! :P Ale juz jestem i sie nigdzie nie wybieram

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Cieszę się, ze wam sie układa. Kto wie, może za rok wylądujecie w jakimś pięknym zakamarku
Po cichu liczę na Azję, a dokładnie Hong Kong Ale ciiiii .. zobaczymy co wyjdzie w praniu

Kolejne pytanie: czy i gdzie wybieracie sie w podroz poslubna??
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 00:18   #3250
melod_y
Zakorzenienie

Maruda- spóźnione ale szczere! Wszystkiego co najlepsze Kochana!

laski...
W sobote przyjeżdżają do Nas rodzice TZ... Kiedys wspominałam ze juz od dawna mieli przyjechac, ale niestety nie byl to "najlepszy" czas...
Chyba umre
Mam nadzieje ze tesciowa nie wyskoczy z tymi zaproszeniami kolezanek, albo z jakimis osobistymi pytaniami bo sie wścieknę

a... i wkurzyłam sie na TZ. Na chwile obecna olewam sprawy weselne i jesli chce to zalatwiac niech to robi sam.. mi juz nie zalezy na weselu, jedynie na slubie..

co do podrozy poslubnej na dzien dzisiejszy mysle o naszym polskim morzu. we wrzesniu mysle ze tlokow juz nie bedzie.. a gdzies dalej na razie nie planujemy nic.. aczkolwiek bardzo bym chciala

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 00:20   #3251
kasia_kuku
Zakorzenienie

A gdzie lecieć na przełomie lipca/sierpnia najlepiej? ( żeby też za gorąco nie było i żeby były ładne widoczki). Chodzi mi o sprawdzone Wasze miejsca

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-03-13 o 00:22
Stary 2012-03-13, 00:29   #3252
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
laski...
W sobote przyjeżdżają do Nas rodzice TZ... Kiedys wspominałam ze juz od dawna mieli przyjechac, ale niestety nie byl to "najlepszy" czas...
Chyba umre
Mam nadzieje ze tesciowa nie wyskoczy z tymi zaproszeniami kolezanek, albo z jakimis osobistymi pytaniami bo sie wścieknę
Powodzenia Żeby teściowa nie sprawiala klopotów i żeby wszystko poszło jak po maśle.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A gdzie lecieć na przełomie lipca/sierpnia najlepiej? ( żeby też za gorąco nie było i żeby były ładne widoczki). Chodzi mi o sprawdzone Wasze miejsca
Też się właśnie zastanawiamy .. Chcieliśmy na Jamajkę, ale mnie skutecznie odstraszyło prawdopodobieństwo huraganów. Dlatego pomyslelismy, zeby z podróża poczekac do stycznia i polecieć na Malediwy, ale tam krzyczą sobie 4 tysiące funtów w górę, a my i tak górny limit podnieśliśmy i ostatecznie jest on na 3,700 .. I sie zastanawiamy, bo te Malediwy naprawdę nas kuszą ...
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 00:31   #3253
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość

Też się właśnie zastanawiamy .. Chcieliśmy na Jamajkę, ale mnie skutecznie odstraszyło prawdopodobieństwo huraganów. Dlatego pomyslelismy, zeby z podróża poczekac do stycznia i polecieć na Malediwy, ale tam krzyczą sobie 4 tysiące funtów w górę, a my i tak górny limit podnieśliśmy i ostatecznie jest on na 3,700 .. I sie zastanawiamy, bo te Malediwy naprawdę nas kuszą ...
Dotk4 - ja nie pamiętam czy Ty byłaś od 1 wątku forum, ale ja nie mam ślubu ani w tym roku ani w żadnym jak na razie więc po prostu chce już coś zarezerwować fajnego bo inaczej harakiri popełnie jeśli zostanę w sierpniu w Polsce.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-03-13, 06:15   #3254
ona8686
Zakorzenienie

Czesc

Za grupa wsparcia jestem i ja

Pojawiła sie jedna koronkowa sukienka bardzo ładna jest

Cytat:

Nie wiem czy wypadł weekendowy mozna nazwac podróza poslubna Jesli tak, to pewnie w jakies urokliwe miejsce sie wybierzemy. Niestety to po ostatnich sytuacjach życiowych wyjazd za granice musimy odłozyc. Z którego powodu jest mi smutno. A ja od wrzesnia az do sierpnia urlopu wziąć nie moge, także będziemy musieli czekac cały rok.

Milego dnia wam życze

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 07:10   #3255
Cierpliwosc
Zadomowienie

witajcie z raaanaa!

A my w podróż poślubną pojedziemy do domku moich rodziców w górach. Będziemy sobie sami na odludziu, tylko ptaszki będą nam śpiewać a drzewa szumieć.
No o ile mi (nauczycielce) uda się załatwić jakieś wolne we wrześniu, bo chcemy zaraz po weselu pojechać:/

Milusiego dnia
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:06   #3256
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze jedno pytanie: jakim samochodem jedziecie do slubu??
my mieliśmy kombinować z wypożyczaniem ale chyba jednak szkoda nam kasy więc na 90% stanie na samochodzie mojego taty - czarnej Hondzie CRV (w załączniku )
Cytat:
Dziewczyny, tutaj macie fotki mojej sukni ślubnej. Zdjęcia robione były w grudniu. Ostatecznie będzie wyglądała nieco inaczej, bo dekold będzie w serduszko, a trenu nie będzie w ogole Zdaje sobie sprawę, że fotki nie są super wyraźne, wybaczcie
ślicznie wyglądasz w sukni
Witaj z powrotem tak w ogóle
Cytat:
piękna widzę ze od tego samego sprzedawcy, od którego ja kupowałam, dobry wybór
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
znalazłam fajną sukienkę w top secret w sam raz na poprawiny aż chyba pojadę i ją zmierzę tylko czy ją znajdę w lublinie
śliczna
ale ja byłam ostatnio w Top Secret i żadnej z tych pięknych sukienek które wklejacie nie było
Za to jeśli ktoś szuka na poprawiny sukienki to bardzo podobna do tej którą Kicia wkleiła była w River Island (http://riverisland.scene7.com/is/image/RiverIsland/619007_main?$hero$ ) były też fajne w New Look i w Stradivarius (http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1330430733940 , http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1325765006038 , http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1328545225382 ) aż żałowałam trochę ze już moją wcześniej kupiłam
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Dobrą motywacją jest też oglądanie zdjęć z okresu, kiedy się sobie podobałyśmy...ja mam takie z wakacji. Wyglądałam jak anja rubik, a było to 3 lata temu raptem
ja tez sie tak czuję.... jeszcze niedawno byłam taka chuda że nie miałam problemów z ubraniem czegokolwiek a teraz coraz gorzej jest... mimo że ćwiczę regularnie, staram się nie jeść dużo i w ogóle... normalnie to już chyba starość
Cytat:
na Majorkę lecimy pod koniec maja

Ja się witam przelotnie i chwalę się ze kupiłam wczoraj bieliznę (pas do pończoch pończochy, gatki oraz stanik do sukienki na drugi dzień - bo do sukni nie potrzebuję raczej stanika)
Oraz się chwalę że jadę odebrać dziś buty
Oraz mam dziś 50 dni do ślubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2010-Honda-CR-V-450x329.jpg (22,9 KB, 8 załadowań)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2012-03-13 o 08:08
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:12   #3257
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj znów pokłóciłam się z Tż o zaproszenia. Kurde jak mnie to denerwuje, że jemu większość rzeczy nie sprawia różnicy. Zrobiłam projekt stwierdził spoko. Wybrał jeden z dwóch, ale żeby coś więcej to nic. Czasem to na prawdę mam ochotę mu przywalić :P
Nie pejmuj tak to jest z naszymi Tżtami. Jak mi kiedyś przyjaciólka sie zaliła za jej R. nie interesuje sie slubem i weselem to myslalam sobie ale jej dobrze o wszystkim moze decydowac sama ja tez bym tak chciala zeby Tżcik akceptowal wszystkie moje pomysly no ale teraz jak przyszło co do czego to nie ukrywam ze brak zainteresowania z jesgo strony wkurza czasem i to strasznie...
Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Dziewczyny trzeba założyć jakąś grupę wsparcia dla ćwiczących. Te które się zadeklarują będą musiały co 3 tyg. wrzucać zdjęcie swojego brzuszka i wagę i wymiary jaka będzie wtedy motywacja żeby ćwiczyć, żeby się przed dziewczynami pochwalić

Ja nie mam jakichś większych zbędnych kg, no ale w tym dniu chcę wyglądać idealnie. Poza tym mój brzuszek i uda pozostawiają wiele do życzenia pod wzgl. kształtu i w czasie podróży poślubnej na plaży muszę mieć kaloryfer
Także dziewuszki do roboty.
...dziś po raz ostatni wieczorem zjadłam tosta z serem zapiekanym, wiosna idzie trzeba zacząć się zdrowo odżywiać !

Powiem Ci że samo przeczytanie Twojego posta wzbudziło we mnie ogromną motywację Ja wczoraj biegałam pierwszy raz w tm roku i myślałam ze ducha wyzionę w dodatku deszcz zaczął siąpić i zmokłam strasznie, kiedys uwielbiałam biegać, teraz wolę zumbę
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Znowu się pokłóciłam z mama Normalnie nie mogę z nią. Wszystko jej nie pasuje, bo "będzie wstyd". Idąc za czytanymi tutaj opiniami zaproponowałam Stocka na nasze wesele i moi rodzice kupili, żeby przetestować. I moja mama właśnie stwierdziła, że Stock i Soplica to najtańsze wódki, typowe czyste, których się pić nie da i będzie wstyd jak damy taką na weselu... Normalnie nie wiem już co z tym zrobić
Twoj tata i Tż też są za tą wódką? jak tak to razem spróbujcie ją przekonać. Wytłumacz mamie ze wybórem alkoholu powinni sie zająć mężczyżni gdyż to oni w większości przypadków są koneserami tego trunku i na weselu wódkę będzie piło na pewno więcej mężczyzn niż kobiet. A mamę dla załagodzenia sprawy zapyaj co myśli np o lampionach czy kolorze Twojego obuwia czy czymś w tym stylu żeby nie czuła sie pominieta...Nie denerwuj się

U mnie będzie wesele z poprawinami a z "atrakcji" to przewidziana jest fontanna czekoladowa i tuby z płatkami róz do ślubu też prawdopodobnie pojedziemy autem taty

Edytowane przez Agis88
Czas edycji: 2012-03-13 o 08:15
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:14   #3258
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Tyyyy... fajoska!!!

no wlasnie... moj dylemat ostatnich dni i tygodni...

Maruda Wszystkiego najlepszego!!!

tesknie juz troche za tymi czasami

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

a ja wagowo moglabym zostac taka jaka jestem, no moze 2-3 kg moglabym zrzucic, ale chcialabym sie pozbyc celulitu nienawidze go

cwicze - joge raz w tygodniu, taniec raz w tygodniu, chodze na silownie, czasem na fitness, min. 3 razy w tygodniu na basen, okazjonalnie siatkowka wodna, snowboard, latem rolki, a on ciagle jest

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Oooo znalazlam fotobudke naszego fotografa

2h - 700 zl
3h- 1000 zl
4 h - 1300 zl
O nie, na 2h by wystarczylo, ale ja mieszkam 300 km od rzeszowa
Cytat:
Witam

No i się nie załapałam .. Ale po zachwytach dziewczyn wnioskuje, ze efekty sa conajmniej zadowalajace

A nawet na dobry wieczor tym bacikiem sie nalezy! :P Ale juz jestem i sie nigdzie nie wybieram

Po cichu liczę na Azję, a dokładnie Hong Kong Ale ciiiii .. zobaczymy co wyjdzie w praniu

Hmmm...my to juz w sumie bylismy, ale ostatnio wymyslilam ze moze jednak wyskoczymy zaraz po slubie gdzies na tydzien, bo slub w czerwcu i wtedy sa najwieksze lasty. Nie nastawiam sie na zaden kierunek, byleby bylo slonko i dobra cena, mysle ze o tej porze najlepiej sprawdzi sie Teneryfa lub ewentualnie jakies greckie wyspy jesli bedzie cieplo. A pod koniec roku dopiero wybierzemy sie gdzies dalej. Ostatnio zachorowalam na Kapsztad
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:15   #3259
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej

to co dziewczyny kupować tą biżu a pomożecie mi poszukać odpowiedniej bransoletki do tych kolczyków
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:17   #3260
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja się witam przelotnie i chwalę się ze kupiłam wczoraj bieliznę (pas do pończoch pończochy, gatki oraz stanik do sukienki na drugi dzień - bo do sukni nie potrzebuję raczej stanika)
Za DDŚ, buty i bieliznęczekamy na fotki tak a propos
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:23   #3261
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

to co dziewczyny kupować tą biżu a pomożecie mi poszukać odpowiedniej bransoletki do tych kolczyków
Kindziu a nie myślałaś żeby napisać do artysty żeby Ci zrobiła na zamówienie bransoletkę do kompletu?
Bo widzę że do innych kompletów robi bransoletki, więc może to nie byłby problem
Np do tego: http://www.pakamera.pl/bizuteria-gro...i-nr602744.htm jest bransoletka: http://www.pakamera.pl/bransoletki-i...i-nr381982.htm
Mnie się zdarzyło pisać na Pakamerze żeby ktoś zrobił coś na zamówienie

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Za DDŚ, buty i bieliznęczekamy na fotki tak a propos

fotki zrobię jak będę mieć chwilkę czasu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2012-03-13, 08:24   #3262
madzia2306
Zakorzenienie

cześc
i papa
zmykam do pracy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:24   #3263
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
my mieliśmy kombinować z wypożyczaniem ale chyba jednak szkoda nam kasy więc na 90% stanie na samochodzie mojego taty - czarnej Hondzie CRV (w załączniku )

ślicznie wyglądasz w sukni
Witaj z powrotem tak w ogóle

piękna widzę ze od tego samego sprzedawcy, od którego ja kupowałam, dobry wybór

śliczna
ale ja byłam ostatnio w Top Secret i żadnej z tych pięknych sukienek które wklejacie nie było
Za to jeśli ktoś szuka na poprawiny sukienki to bardzo podobna do tej którą Kicia wkleiła była w River Island (http://riverisland.scene7.com/is/image/RiverIsland/619007_main?$hero$ ) były też fajne w New Look i w Stradivarius (http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1330430733940 , http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1325765006038 , http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1328545225382 ) aż żałowałam trochę ze już moją wcześniej kupiłam

ja tez sie tak czuję.... jeszcze niedawno byłam taka chuda że nie miałam problemów z ubraniem czegokolwiek a teraz coraz gorzej jest... mimo że ćwiczę regularnie, staram się nie jeść dużo i w ogóle... normalnie to już chyba starość

na Majorkę lecimy pod koniec maja

A bedziecie last min kupowac czy wczesniej rezerwujecie? Bo ja pamietam ze jak kiedys na samym poczatku czerwca chcialam na Majorke to bylo jakies 20 stopni plus deszcz, dlatego w maju a nawet w pierwszej polowie czerwca nie ryzykowalabym rezerwowania wakacji w europie. No chyba ze kupujecie last min to wtedy widzisz gdzie jaka pogoda.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:25   #3264
Kabriela
Zadomowienie

Tak jak obiecałam, miałam to zrobić jakoś wcześniej, ale nie mam aparatu- został w pracy, telefonem jakoś wychodzi słabo, zrobiłam kamerą w komputerze, więc wydaje mi się, że kolory są lekko przekłamane, jak tylko będę miała możliwość zrobienia lepszych zdjęć to wstawię...

Przedstawiam Wam własnoręcznie przeze mnie robione zaproszenie, na mój ślub.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image201203130001.jpg (35,3 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image201203130002.jpg (29,5 KB, 51 załadowań)
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:26   #3265
Kabriela
Zadomowienie

A tak w ogóle to dzień dobry i życzę Wam miłego dnia w ten jakże paskudny dzień....
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:30   #3266
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka Laski
We Wro znowu szaro i ponuro i pada jakas taka mgła. Deszcz to nie jest, ale czuć, że cos na facjatę leci, jak się idzie

Kindziu jak mi coś granatowego bransoletkowego wpadnie w ślepai, to będę się tu darła do Cię przez megafon

Kabriela bardzo fajnie sie prezentują zaproszonka. Oryginalne

Edytowane przez Gorska_Kozica
Czas edycji: 2012-03-13 o 08:32
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:42   #3267
Jamee
Zakorzenienie

Dzień doberek

Cytat:
Jeszcze jedno pytanie: jakim samochodem jedziecie do slubu??
A do ślubu jedziemy oplem vectra takim samym jak w załączniku

Cytat:
a stąd tylko teraz znajdźcie mi bransoletkę

http://www.pakamera.pl/bizuteria-kom...m-nr605854.htm
Kindzia czytałam, że u nich można robić biżu na zamówienie więc może zrobią Ci bransoletkę do kompletu

http://www.black-diamond.com.pl/nazamowienie.php

Cytat:
Dziewczyny, tutaj macie fotki mojej sukni ślubnej. Zdjęcia robione były w grudniu. Ostatecznie będzie wyglądała nieco inaczej, bo dekold będzie w serduszko, a trenu nie będzie w ogole Zdaje sobie sprawę, że fotki nie są super wyraźne, wybaczcie
Suknia piękna

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
znalazłam fajną sukienkę w top secret w sam raz na poprawiny aż chyba pojadę i ją zmierzę tylko czy ją znajdę w lublinie
Już ją wczoraj widziałam i się zachwycałam chyba musimy zrobić poprawiny żebym mogła sobie kupić jakąś fajną kiecę

Cytat:

W podróż poślubną zamierzamy wybrać się w przyszłym roku a nasz cel to Austria - miasto Villach choć może jeszcze w tym roku wyskoczymy gdzieś na weekend

Od dzisiaj z mamą bierzemy się do ćwiczeń. Wybrałyśmy a6w i zobaczymy jak nam pójdzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (13,2 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2012-03-13 o 08:45
Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:44   #3268
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A bedziecie last min kupowac czy wczesniej rezerwujecie? Bo ja pamietam ze jak kiedys na samym poczatku czerwca chcialam na Majorke to bylo jakies 20 stopni plus deszcz, dlatego w maju a nawet w pierwszej polowie czerwca nie ryzykowalabym rezerwowania wakacji w europie. No chyba ze kupujecie last min to wtedy widzisz gdzie jaka pogoda.
Już mamy wykupione first minute
Czytałam w przewodnikach, że na Majorce w maju-czerwcu jest najlepsza pogoda wiec się nie boję, anomalii nie da się przewidzieć A ja wolę 20 stopni niż 30 kilka, dlatego też np ślub mam w maju bo deszcze przeżyję, ale upału w dniu ślubu bym nie przeżyła

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2012-03-13, 08:47   #3269
kooocur
Zakorzenienie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:51   #3270
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

Kindziu - jest sliczna ta bizu... a moze napisz do artystki zapytanie czy i za ile dorobiłaby bransoletkę??

Cytat:
My lecimy na tydzień na Fuertaventurę mamy polecony hotel, jest przystosowany dla ludzi "aktywnych" ma salki fitness, wypozyczalnie rowerów itd. pewnie sobie wynajmiemy samochód na miejscu żeby objechać wyspę

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Bardzo ładne - myślę że gościom będzie bardzo miło i to docenią bo naprawde sa nietuzinkowe.

Pogoda dzis przepaskudna... ciśnienie siada tak, że zaraz mi głowę zmiażdży...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości