|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9691 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Olivkaa200 to wystarczy zmienić tabletki i nie powinno być problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Dziewczynki miłego wieczorku lece szykowac sie na siłownie i lece pakować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
alez jest , Wazektomia ![]() Celina gorzej wogole nie miec...takie piersi to chociaż zbierze sie w stanik i dekoldzik jest...tak z zewnatrz to nikt nie powie co i jak ![]() Tz chcial bratu dogryźć bo on jak coś powie to sie oczy przekręcają a facet o 5 lat starszy od niego!!! ehh
![]() |
#9694 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie nie do mnie, ale używam plastrów więc odpowiem ![]() Od ponad 4 lat na nich jestem i w ciąży nie byłam i nie jestem ![]() ![]() Cytat:
W sumie mają trochę racji z tymi gąbkami ![]() Cytat:
Nie wyrobisz się już przed wakacjami? Cytat:
![]() ![]() Pisałam wyżej na temat plastrów - polecam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#9695 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9696 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-03-12 o 18:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9697 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I dobrze szwagrowi odpowiedziałaś! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#9698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No wszystko dobrze ![]() ![]() W końcu auta nie wzięłam, może i lepiej....poczekam jeszcze kilka dni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9699 |
Zakorzenienie
|
Świniaczku dziękuje za odpowiedz
![]() Ilove nie ma na co czekac ja tez robie w lipcu i mysle ze nie bedzie mi to w niczym przeszkadzało a w koncu bede mogla czuc sie komfortowo we wlasnej skórze ![]() Wracając z siłowni zaczepiła mnie pani pod wpływem i prosiła o 90gr ale czemu nie o 1zl a o 90 gr to nie mam pojęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9700 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9702 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9704 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do facetów - widzę, że zwracamy uwagę na to samo, pierwsze co widzę, to tyłek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pani pewnie zabrakło tyle na kolejny trunek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9705 |
Zadomowienie
|
Mune a powiedz mi co do tego eyelinera w żelu, czy on nadaje się też na kreski "wewnętrzne"? Bo ja tylko tak oczka maluje, dlatego używam kredki. To w płynie, zważając uwagę na to, że ta wewnętrza strona jest taka wilgotna się nie nadaję i kiedyś spłynęło mi na gałkę oczną. Ten żelik jest od razu suchy po nałożeniu? Przepraszam, że ja teraz o tym ale ostatnio taka przytrzymana jestem, tym bardziej, że TŻ miał dzisiaj operacje, to cały czas w stresie byłam.
#9706 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeszcze je włożysz z czasem w gąbeczki ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale śliczny kostiumik- wrzucaj niedobrzeńcu focie , i to szybciorem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też widziałam ciuszki VS i kostiumy na allegro - i ceny dobre można trafić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to teraz już dojdziesz do siebie piorunem. Czekam na focie- właśnie się miałam upominać bo mi się przypomniało , ze nas zanidbujesz
![]() |
#9707 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() po przeczytaniu wypowiedzi (chyba) Mune, postanowiłam pomierzyć kilka bluzek bez stanika. bosko wyglądają na ramiączkach, super wyglądają opięte, ale wygrywają bluzki bez ramiączek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aha.. i trochę mnie martwi, że cycuszki są tak daleko od siebie.. Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-03-12 o 23:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9708 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki
Co do antykoncepcji plastry polecam- cóż nie można brać kąpieli w płynach tłustych np w wannie bo się odklejają... ale na basenie kiedys byłam i dobrze sie trzymal, jak ktoś klei na ramieniu (ja się krępuję) to w ogóle super - nie powinien sie odklejac- ja zawsze kleiłam na podbrzuszu więc róznie bywało albo na plecach (wtedy lepiej) . Na mnie chyba też hormony dziwnie wpływają, ale plastry sa chyba w miarę wporzo- dużo się nie tyję podobno a no i wg mnie wlaśnie lepiej nakleić niż brać tabletki. Po 1 nie musisz pamietac za kazdym razem, tylko jeden dzien w tygodniu i czasami bywają rozne problemy trawienne (ja niestety mam często więc bałabym że się nie wchonęły tabletki) Aktualnie nie używam nic ale jesli bede miala sie decydować to pewnie plasterki. Co do nuva ring- to zastnawia mnie, że pozwolę sobie opisać dokładnie- czy mezczyzna swoim przyrodzeniem nie wpychą tego jakoś głeboko? albo jak wyciąga to nie może to jakoś "wylecieć" . No i trochę mnie obrzydza fakt trzymania tego z róznymi wydzielinami przez 21 dni. Sorry że tak obrazowo, ale zastanawiałam sie kiedyś. Bo mi mówili ze nie wyciaga sie podczas sexu... Ja konsekwentnie ćwiczę- dziś 2 godziny dawałam ostro ![]()
#9709 |
Wtajemniczenie
|
Toniu jak Ty bedziesz miała te cycki szeroko to ja jestem św Alojzy
![]() ![]() ![]() bluzeczka bez ramionczek, oj marzy mi się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Gwen nie wepchniesz bo pochwa ma swoją głębokośc i dalej nic nie pojdzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Mya no wziełam eseczke ![]() ![]() ![]() a Ty wracasz tu do nas Koteczku bo Cie wciąż tak malutko? ![]()
#9710 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mam kilka takich bluzeczek i jedną sukienkę.... pamiętam jak co chwilę musiałam poprawiać bo mi objeżdżał mój gąbkowiec a dzisiaj? cud miód i orzeszki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9711 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#9712 |
Wtajemniczenie
|
żebyśmy się nigdy tak nie zapętliły w naszej drodze do piękna
![]() http://kultura.wp.pl/gid,14315125,ga...?T%5Bpage%5D=1
#9713 |
Zadomowienie
|
nr 8 nie jest taka starszna.
Jooasi mój tattoo jest na 17 Maja...ale kto wie co z tego wyjdzie, idę najpierw na laser w piątek żeby rozjaśnić kontury. Bo później mi jeszcze coś będzie przebijać... Normalnie chodzę na tą siłownie ale chyba efektów nie bede miała, muszę ułożyć diete i zacząć trening silowy ![]() ![]() Glupoty ![]() ![]() No nic, muszę stroju szukać na lato ![]()
![]() |
#9714 |
Wtajemniczenie
|
każda z tych twarzy osobno nie jest taka zła, może z wyjątkiem pana nr 3 ale wszystkie razem wyglądają jak obca cywilizacja
![]() Gwen może Ty na forum tych pakerów weszłaś co to mięśnie prężą na scenie w trojkąciki ubrani i wymaziani na murzyna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- pan od tatoo Cie na laserek wysłał? to chyba boli troche ![]() ![]()
#9715 |
Przyczajenie
|
straszne są te zdjęcia, a co do implantów - ja robiłam i jestem mega zadowolona. Przez całe lata wstydziłam się moich piersi, mam szeroki ich rozstaw, więc mimo, że nie są bardzo małe, to jednak ich nie było widać. Zdecydowałam się na operację i jestem bardzo zadowolona, podniosło to moje ego i mam teraz znacznie mniej kompleksów (a już na pewno nie na temat piersi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9716 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja Wam powiem ze nie potrafiłabym chyba zaufać plastrom. Biorę tabletki teraz, owszem pierwsze 3 miesiące nie były lekkie....ale po 3 miesiącach organizm się przystosował i teraz jest super. Nigdy nie wgłębiałam się bardziej w temat plastrów - ale nie można np. brać kąpieli w wannie? lepiej prysznic? i jak nie da się przykleić to zakładamy nowy, tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9717 |
Zadomowienie
|
Sama się wysłałam. Ponoć to boli jak strzelanie gumką. Nie wiem zobaczymy w piątek. Nie zamierzam chodzić kilka razy. ale jestem w stanie zaryzykować 2-3 stówy bo na pewno znacząco mi zblednie. Nie chce zeby ciemny kontur prześwitywał.
![]() |
#9718 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Olivkaa200 używałam, teraz używam znowu tabletek
![]() Świniaczek jesteś moim mistrzem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mya proszę Cię, bo ja właśnie wszystkie gąbki wywaliłam.....aaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Toniu heh, i co nieźle z tymi bluzkami...co? ![]() ![]() Kicia na dół żelik jest idealny, ja właśnie go używam na dół ![]() świniaczek ech szkoda, że ja takich tekstów nie miałam w zanadrzu, a bardzo by mi się kiedyś przydały... ![]() Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-03-13 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9720 |
Zadomowienie
|
Poczekajcie az wam sie piersi ułożą
![]() ![]() Haha ja dalej już od rana wałkuję wszelkiem fora dietoćwiczeniowe- cholera spalanie tłuszczu to trudna praca. Żeby to co tracimy to był tłuszcz własnie. Ja nie wiem czy dam radę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.