Powiększanie piersi cz.7 - Strona 325 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 11:18   #9721
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
No nic, muszę stroju szukać na lato i pracy!
ja teraz też zaczęłam szukać pracy. w zawodzie nie mam na razie co szukać bo po 1. nie dam rady fizycznie a po 2. same niemoralne propozycje no to szukam takich niekierunkowych to albo potrzebują studentów albo emerytów/rencistów albo inwalidów. masakra jakaś.

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Mya proszę Cię, bo ja właśnie wszystkie gąbki wywaliłam.....aaaaaaaaaa . Wierzę Ci na słowo, że przywyknę i, że się wyrównają jak należy (dzięki za komentarz )

Toniu heh, i co nieźle z tymi bluzkami...co? ja wiem, że za wcześnie jeszcze stanior zdejmować, ale na 5 minut, to mi się chyba nic nie stanie
ja gąbczaki oddałam siostrze i się cieszy bardzo. ma trochę większe piersi od moich poprzednich i fajnie jej te staniki leżą bo mają co wypchać.

teraz w bluzkach bosko bez stanika tak fajnie sutki widać

a właśnie... jak pochodzę chwilę bez pasa i stanika to mi się jakoś tak te sutki wyrównują

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Poczekajcie az wam sie piersi ułożą wtedy bedzoe fajnie t chirt załozyc. Ja pamietam jak moje byly świeze i sterczaly w dwa boki - od siebie... a teraz zupełnie inaczej się układają i wyglądają
Haha
ja dalej już od rana wałkuję wszelkiem fora dietoćwiczeniowe- cholera spalanie tłuszczu to trudna praca. Żeby to co tracimy to był tłuszcz własnie. Ja nie wiem czy dam radę
no właśnie to jest niestety tak, że jak nie masz diety i ćwiczysz intensywnie to mimo, że tracisz na wadze to najpierw leci woda i mięśnie. chyba jakoś tak to jest. wiem, że jak źle się bierzesz za odchudzanie to na końcu leci tłuszcz. dobre jest ćwiczenie z mierzeniem pulsu. i na przemian interwał-stałe TT-interwał- stałe TT.
wczoraj czytałam o treningu HIIT. nie do końca pamiętam czy tam się puls mierzy ale zamierzam to stosować za jakiś czas bo nogi to mam takie bezkształtne dwa kloce i może to coś da
dziewczyny... macie jakieś sprawdzone sposoby na cellulit? bo teraz z tego siedzenia to mnie znowu tak mocno 'wysypało'. wcześniej chodziłam na te kapsuły z podciśnieniem, podczerwienią i ozonem... i rzeczywiście działało ale na razie nie mogę sobie na to pozwolić więc szukam jakiś kosmetyków i domowych sposobów. macie jakieś dobre?

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-03-13 o 11:21
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:24   #9722
gwendolinka
Zadomowienie

Ja mam sprawdzona metode na cellulit...ale nie polceam bo tu mnie zawsze okrzyczą ze proponuje
Dieta białkowa- podobno jak sie przy normalnym odżywianiu nawet wprowadzi dwa dni czystych protein to cellulit się znaczaco zmniejsza. Ja stosowałam po prostu całą dukanową- niekonsekwentie bo zawsze przerywalam, ale wlasnie wiem ze na cellulit jest taki cykl 2-5 , dwa dni białko , 5 dni zwyczajne jedzenie.
Mi sie zmniejszył dzieki tej diecie. Za to na south beach wyboje powróciły, teraz to w ogole mam jeszcze co innego

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:39   #9723
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam sprawdzona metode na cellulit...ale nie polceam bo tu mnie zawsze okrzyczą ze proponuje
Dieta białkowa- podobno jak sie przy normalnym odżywianiu nawet wprowadzi dwa dni czystych protein to cellulit się znaczaco zmniejsza. Ja stosowałam po prostu całą dukanową- niekonsekwentie bo zawsze przerywalam, ale wlasnie wiem ze na cellulit jest taki cykl 2-5 , dwa dni białko , 5 dni zwyczajne jedzenie.
Mi sie zmniejszył dzieki tej diecie. Za to na south beach wyboje powróciły, teraz to w ogole mam jeszcze co innego
no ja kiedyś ze znajomą rozmawiałam, która mi mówiła, że czasem sobie robi przez tydzień samo białeczko i zrzuca 2-3kg. a figurkę ma super
tylko nie wiem czy teraz mogę to stosować jak mi się organizm regeneruje. fakt, że białko jest budulcem ale czy przesadnie dużo protein nie zaszkodzi?

powiedz mi... badałaś sobie nerki i wątrobę?
Stary 2012-03-13, 12:11   #9724
rodzynki
Raczkowanie

WITAM laski ,oj dawno mnie tutaj nie było i jestem nie w temacie o czym tutaj gawożycie ale postaram sie jutro zajżeć (bo jestem na zwolnieniu) i trochę was podczytać całuje wszystkie cycolinki
Stary 2012-03-13, 12:11   #9725
gwendolinka
Zadomowienie

Nie ale nie mam zadnych dolegliwosci. Wg mnie lepiej robic systematycznie 2 na 5 niz caly tydzien białko. Zrzuca pewnie głownie wode bo tak działa...jesli stosuje sie 2x5 głownie leci cellulit i w dluzszym okresie chudniesz a to tylko dwa dni. I rybka, jogurty, piersi, itp nie jest ciezko wytrzymać

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-03-13, 13:00   #9726
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witajcie kochaneU mnie piekna pogoda słonko świeci Poćwiczyłam, posprzatałam, obiad ugotowałam czas brac sie za pracePo drodze zwiedziłam sklep i zakupiłam nowe ciuszki w których jak zwykle nie wiem czy bede chodzić

Mya tableki brałam 2 lata z kawałkiem i w końcu po zmianach odstawiłam po było to samo po każdych innych. O tym co pisałas nie słyszałamale podpytam ginekologa

Dziewczynki dziękuje wam za radyNe ma to jak nasze forum na kazdy temat można i porozmawiac i zawsze jakies wskazowki dobre sie uzyska

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez fryu Pokaż wiadomość
straszne są te zdjęcia, a co do implantów - ja robiłam i jestem mega zadowolona. Przez całe lata wstydziłam się moich piersi, mam szeroki ich rozstaw, więc mimo, że nie są bardzo małe, to jednak ich nie było widać. Zdecydowałam się na operację i jestem bardzo zadowolona, podniosło to moje ego i mam teraz znacznie mniej kompleksów (a już na pewno nie na temat piersi)
Hej Pochwal się u kogo robiłaś i jaki masz rozmiarek?
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:50   #9727
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Nie ale nie mam zadnych dolegliwosci. Wg mnie lepiej robic systematycznie 2 na 5 niz caly tydzien białko. Zrzuca pewnie głownie wode bo tak działa...jesli stosuje sie 2x5 głownie leci cellulit i w dluzszym okresie chudniesz a to tylko dwa dni. I rybka, jogurty, piersi, itp nie jest ciezko wytrzymać
to się chyba za to wezmę

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

3 tygodniowe cycuszki w galerii

wydają się mniejsze niż tydzień temu ale to chyba kwestia oświetlenia. w zeszłym tygodniu było bez lampy, a 2 tygodnie temu i dzisiaj z lampą
Stary 2012-03-13, 15:08   #9728
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

olivka biedna jesteś z tymi tabletkami ale męcz ginekologa niech szuka dobrych dla Ciebie .

w ogóle rozleniwiłam się i muszę jak najszybciej wrócić do jakiegoś sportu bo mi tyłek urośnie, a już niedługo (mam nadzieję) będzie ciepło.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:10   #9729
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

A może Nuva-ring. To jest silikonowy krążek z hormonkami. Sama sobie zakładasz raz w miesiącu i wyjmujesz po 3 tyg. Na 3 godz dziennie można go wyjmować- więc np. na sex choć nie trzeba bo tego nie czuć wcale. No ale to też są hormonki- więc na początku może być trudno podobnie jak z tabletkami, plastrami czy spiralką. A przez ile czasu próbowałaś tabletek- bo do hormonków organizm musi się przyzwyczaić i unormować, wieć minimum 3 msc trzeba wytrzymać by powiedzieć cokolwiek.
witam wszystkie

ja mam nuva ring od września. zmieniłam tabletki na ten krążek bo mi spadło libido. to jest podobno jeden z nielicznych środów antykoncepcyjnych które nie działają na libido
i poza tym nie czułam się po nim inaczej niż bez a na początku stosowania tabletek nie czułam się zbyt dobrze...
ja osobiście polecam
Stary 2012-03-13, 17:19   #9730
mune
Raczkowanie

Dziewczyny kochane, wiem, przymiarki zabronione... ale ja się nie mogłam opanować i wygrzebałam swój gorsecik. Chyba się zmieszczę docelowo, ale na razie nie chcę dopychać, więc się nawet nie dosunęłam, bo by się za bardzo zbliżyły, a nie chcę zruszać. Booooszzze jak mogłam tak żyć. Zobaczcie sobie, moje cyce w gorsecie są w albumie
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:54   #9731
martus76
Przyczajenie

Ja osobiście nie jestem za powiększaniem, ale za każdym razem jak widzę moją koleżankę, to nie mogę uwierzyć jaki to może dać efekt! Jak można to wrzucę zdjęcie, wyraziła zgodę
martus76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 18:08   #9732
celina777
Rozeznanie

Martus a jakie masz swoje piersi jeżeli mogę zapytać?
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 18:19   #9733
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Poczekajcie az wam sie piersi ułożą wtedy bedzoe fajnie t chirt załozyc. Ja pamietam jak moje byly świeze i sterczaly w dwa boki - od siebie... a teraz zupełnie inaczej się układają i wyglądają
Haha
ja dalej już od rana wałkuję wszelkiem fora dietoćwiczeniowe- cholera spalanie tłuszczu to trudna praca. Żeby to co tracimy to był tłuszcz własnie. Ja nie wiem czy dam radę
gwen mam pytanko a jak wygladaja twoje piersi w staniku i bluzce zakrytej?widac jakas roznice??"
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 20:04   #9734
kicia_nh
Zadomowienie

Mune a nie wiesz czy do górnej wewnętrznej strony powieki też się nadaje ten żelik? Oj chyba tu w Belgii będę musiała poszukać tylko czy uda mi się kupić to co trzeba...hmm....

Na fejsie koleżanka wrzuciła link do "Ody do cycków", zobaczcie jak chcecie, mi się podoba http://szpileczki.com/?s=14807

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez martus76 Pokaż wiadomość
Ja osobiście nie jestem za powiększaniem, ale za każdym razem jak widzę moją koleżankę, to nie mogę uwierzyć jaki to może dać efekt! Jak można to wrzucę zdjęcie, wyraziła zgodę
To wrzucaj, wrzucaj, pewnie, że tak

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 20:56   #9735
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Mune a nie wiesz czy do górnej wewnętrznej strony powieki też się nadaje ten żelik? Oj chyba tu w Belgii będę musiała poszukać tylko czy uda mi się kupić to co trzeba...hmm....
kicia, kurczę nie wiem, ja rysuję sobie dół i czasem górę, ale góra wewnętrzna to już trochę nie wiem.....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 21:01   #9736
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
gwen mam pytanko a jak wygladaja twoje piersi w staniku i bluzce zakrytej?widac jakas roznice??"
jak wyglądają? dobrze nie rozumiem pytania.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-03-13, 21:30   #9737
zabulek1
Wtajemniczenie

Witam

Ale mam zaleglosci Nawet nie zaczynam nadrabiac, bo Pan Weider na mnie czeka Juz 8 dzien dzisiaj
Stary 2012-03-13, 21:51   #9738
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam

Ale mam zaleglosci Nawet nie zaczynam nadrabiac, bo Pan Weider na mnie czeka Juz 8 dzien dzisiaj
Kochana, jakie efekty? Pytam, choć ja na razie nie mogę zbytnio góry unosić i wyraźnie to czuję jak próbuję. Żabulku, aż Ci zazdroszczę.
Stary 2012-03-13, 21:56   #9739
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Witam

Ja wczoraj 8 minut legs i buns zrobiłam i myślałam, że mi tyłek odpadnie

Dziś pierwszy raz na basenie byłam! W sumie, żadnych szczególnych odczuć nie mam, nic szczególnego w okolicy cycków nie czułam. Za to cały czas się we własny dekolt patrzyłam xD Dużo to ja tam w prawdzie nie mam ale mimo wszytko czułam się cudownie nie chodząc z pustym stanikiem
Jak często polecacie na basen chodzić?
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 22:02   #9740
zabulek1
Wtajemniczenie

Witaj Krokusiku
Efekty sa super , ja juz 4 podejscie robie Nigdy nie dojechalam do konca, bo mi sie nudzi po 10 powturzeniach O tyle to jest dobre, ze efekty widac i czuc juz po paru dniach Tylko jeden warunek- brzuch musi byc w miare plaski, bo jak jest za duzo tluszczyku, to szkoda czasu Miesnie nie przebija A jak brzuch w miare plaski, to ladnie i szybko mozna je zobaczyc i poczuc oczywiscie

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ja wczoraj 8 minut legs i buns zrobiłam i myślałam, że mi tyłek odpadnie

Dziś pierwszy raz na basenie byłam! W sumie, żadnych szczególnych odczuć nie mam, nic szczególnego w okolicy cycków nie czułam. Za to cały czas się we własny dekolt patrzyłam xD Dużo to ja tam w prawdzie nie mam ale mimo wszytko czułam się cudownie nie chodząc z pustym stanikiem
Jak często polecacie na basen chodzić?
OOO widze, ze szal cial przed latem I dobrze, bo tylko na dobre nam to wyjdzie
A na basenik to sama musisz wiedziec jak Ci sluzy Mozesz plywac nawet codziennie jezeli lubisz

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
WITAM laski ,oj dawno mnie tutaj nie było i jestem nie w temacie o czym tutaj gawożycie ale postaram sie jutro zajżeć (bo jestem na zwolnieniu) i trochę was podczytać całuje wszystkie cycolinki
Witaj
Co sie stalo, ze sie na zwolnienie wybralas? Mam nadzieje, ze nic powaznego:cmo k:
Stary 2012-03-13, 22:06   #9741
krokus26
Raczkowanie

Ja też kochane zaliczyłam 8 min tyłeczek i 60 min orbitrek. I tylko ćwiczonka na dolne mięśnie brzucha. Trzeba się ostro zabrać za siebie bo niestety po op przybyło tu i ówdzie. Ale determinacja spora. Trzymam za Nas kciukaski.
Stary 2012-03-13, 22:08   #9742
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Witam

podziwiam ja nie mogę tego robić ze względu na kręgosłup. przy drugim dniu wysiadam
Stary 2012-03-13, 22:26   #9743
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
ja Wam powiem ze nie potrafiłabym chyba zaufać plastrom. Biorę tabletki teraz, owszem pierwsze 3 miesiące nie były lekkie....ale po 3 miesiącach organizm się przystosował i teraz jest super.
Nigdy nie wgłębiałam się bardziej w temat plastrów - ale nie można np. brać kąpieli w wannie? lepiej prysznic? i jak nie da się przykleić to zakładamy nowy, tak?
W wannie można, ale bez płynu do kąpieli, bo jest tłusty, a tłuste spowoduje odklejenie plastra. Jeśli się nie uświnił niczym tłustym od środka, to da się prawie zawsze przykleić z powrotem, a jeśli się nie da, to po prostu nakleja się nowy, ale zmienia się go na kolejny w taki sam dzień jak zwykle. Nie ma szans, że plaster się będzie trzymał skóry, która była jakoś niewiele wcześniej (z godzinę) smarowana balsamem czy innym dziadostwem. To miejsce, gdzie trzeba nakleić plaster, trzeba od balsamów w ten konkretny dzień trzymać z daleka. No i nie można dwóch plastrów z kolei nakleić w dokładnie to samo miejsce - ja raz naklejam z prawej strony podbrzusza, raz z lewej, bo nie chce mi się miejsca szukać, ale ważne, żeby po prostu nie był w dokładnie tym samym miejscu, bo może dość ostro podrażnić skórę (podobno, tak napisali w ulotce , nie mam ochoty sprawdzać ). W sumie to chyba na tyle

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
Świniaczek jesteś moim mistrzem dobrze powiedziałaś szwagrowi

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
świniaczek ech szkoda, że ja takich tekstów nie miałam w zanadrzu, a bardzo by mi się kiedyś przydały...
Co ja się nakombinowałam, zanim wpadłam na to, co mu w pięty pójdzie to moje Chyba dobre dwa lata jak nie dłużej się nasłuchałam, jaka to ja wybrakowana i w ogóle, że jak cycków można nie mieć i różne inne debilne teksty. Mało razy spytał mojego TŻa, co on we mnie widzi skoro cycków nie mam? :| Porażka po prostu. Cel jednak został przeze mnie osiągnięty, bo odpuścił Przy mnie nic nie mówi na temat mojego bezbiuścia (nie jakiegoś wybitnego swoją drogą, mam 89 cm w biuście po wyrównaniu tej wypukłości dookoła sutka - tak jak ma Ilovesleeping) więc nie mi nerwów nie psuje Jak ja nie słyszę, to niech sobie gada do woli

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
podziwiam ja nie mogę tego robić ze względu na kręgosłup. przy drugim dniu wysiadam
Ja wysiadłam kiedyś tam po 8 dniu, z nudów Noż nudne to jak moda na sukces, wariowałam przy weiderze.

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 06:55   #9744
kicia_nh
Zadomowienie

izzi42 05.04 - 21
sherry.b 18.04 - 34
issabel1 24.04 - 40
ania1919 27.04 - 43
MILENKA2012 09.05 - 55
kicia_nh 11.07 - 118
Olivkaa200 12.07 - 119

Mune najwyżej jak któregoś dnia się do tego dorwę to sama sprawdzę Kredkę mam już na wykończeniu, więc może za niedługo

Dziewczyny ja Was cholera podziwiam za te chęci do ćwiczeń. Mi osobiście by się nie chciało. Jakbym miała chodzić na siłkę to co innego, ale na to czasu zawsze brak:/ Jedynie mając 16 lat ćwiczyłam brzuszki przez pół roku, po 150-200 dziennie taką miałam determinację. Jak po tych 6 miesiącach nie było dosłownie żadnego efektu to mi się odechciało. I tak do tej pory mi się już nie chce

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-14 o 21:29 Powód: zmiana daty op Izzi:)
Stary 2012-03-14, 08:51   #9745
celina777
Rozeznanie

...kiedy ja dołączenie do tej wyliczenki ach.....
Stary 2012-03-14, 11:28   #9746
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
...kiedy ja dołączenie do tej wyliczenki ach.....
Doczekasz się i Ty A zleci szybciutko, ja nawet nie zauważyłam kiedy 3 miechy minęły od mojej kontroli, jeszcze 4 miechy do operacji, ale zleci. Tym bardziej, że ja ostatnio to wszystko na biegu

Ale tu cichutko się ostatnio zrobiło Czasem ledwo da się nadrobić zaległości a czasem to nie ma czego nadrabiać:P:P

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-14 o 11:30
Stary 2012-03-14, 11:39   #9747
mune
Raczkowanie

Kicia ja właśnie też się dziwię, czasem jak mnie nie ma kilka dni to 50 stron, a czasem nic Ale od dłuższego czasu Ty jesteś niezawodna.
Aaa przypomniało mi się, przesuń proszę izzy na 5 kwietnia. W poniedziałek się spotkałyśmy przypadkiem, jak byłam na kontroli i będzie u niej mała obsuwa w terminie .
BUZIAKI dla wszystkich
Stary 2012-03-14, 11:42   #9748
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Doczekasz się i Ty A zleci szybciutko, ja nawet nie zauważyłam kiedy 3 miechy minęły od mojej kontroli, jeszcze 4 miechy do operacji, ale zleci. Tym bardziej, że ja ostatnio to wszystko na biegu

Ale tu cichutko się ostatnio zrobiło Czasem ledwo da się nadrobić zaległości a czasem to nie ma czego nadrabiać:P:P
Musi zleciec nie ma wyjścia ,niepotrzebnie się nastawialam na czerwiec dla tego mi trudniej a tu zonk ...nie można w czerwcu zrobić moich tylko jak będzie zimniej.
Cichutko tu strasznie dziś,ja robię porządki i zaglądam czasem a tu ciiiiiiiszaaaaa.....
Stary 2012-03-14, 11:46   #9749
mune
Raczkowanie

Celinko, zobaczysz jak zleci, tak jęczałam, a tu poszło migiem. Ja się zbierałam do tego kroku od 2010, czytałam to forum ale na cichacza , więc w zasadzie to 2 lata czekałam i tak zleciało

Aaaa zmierzyłam się, na razie ściśnięta na maksa w sportowcu, ale nie chce być mniej niż 91 wiem, jak obrzęk zejdzie, to będzie mniej, ale mnie to nie przeszkadza, zwłaszcza, że miałam wcześniej 82, hehe

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-14 o 11:52
Stary 2012-03-14, 11:51   #9750
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Ja też kochane zaliczyłam 8 min tyłeczek i 60 min orbitrek. I tylko ćwiczonka na dolne mięśnie brzucha. Trzeba się ostro zabrać za siebie bo niestety po op przybyło tu i ówdzie. Ale determinacja spora. Trzymam za Nas kciukaski.
Ja tylko tyłeczek, po 8 min - chyba czas i brzuszek ruszyć na razie będę myśleć

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-14 o 20:24
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości