|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV
dziękuję Wam bardzo
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
|
|
#4202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eeeee ja tylko górę miałam zawszę taką chudą, dupka zawsze pełna była i w rozmiarze 38 a teraz to już nie wiem
|
|
|
|
|
#4203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko potrzebuje kogoś kto mi ten ogród rozplanuje
|
|
|
|
|
#4204 |
|
Wtajemniczenie
|
Kefii piękny skalniaczek
|
|
|
|
#4205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
talię mam tak szczupłą z powodu różnicy między brzuchem a biodrami , że aż trójkącik mi się robi ciekawe czy po ciąży coś mi zostanie z płaskiego brzucha i wciętej talii jak u osy ![]() Ja nie cierpiałam nigdy swego tyłka i bioder, a TŻ je uwielbia |
|
|
|
|
#4207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak urodzę to zrobię wszystko, żeby wygladać seksi...nawet jak zostanie mi co nieco ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Chciałam to mam...mdłości Dziękuję Bąbelku, że wstrząsasz moim organizmem i dajesz mi znać, że wszystko dobrze u Ciebie ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Małomówne jesteście...idę pod prysznic
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4208 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta!
Niestety nie dam radę nadrobić tyle stron, ponieważ mam sporo do zrobienia na uczelnię, więc wpadłam dosłownie na chwilkę! U mnie wszystko ok, czuję się w miarę dobrze, na apetyt nie narzekam, natomiast bardzo mi dokucza bół pleców na dole, wieczorem to już nie wiem, gdzie mam się podziać! Szczególnie jak wracam z uczelni, albo jak chwilę siedzę przy kompie pisząc pracę mgr, coś strasznego! Robię kocie grzbiety, by wzmocnić kręgosłup, ale na wieczór nic nie jest mi w stanie pomóc! Wizytę mam 4go kwietnia, więc jeszcze sporo czasu ![]() Pozdrawiam was serdecznie
|
|
|
|
#4209 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nati a ja mam 1001 kompleksów całe żcyie, takie my głupie baby jesteśmy , żeby faceci mieli choć po 2 takie kompleksy jak my mamy ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Mnie to sie chce spać , że cholera bierze ale czekam aż TŻ zadzwoni, bo dzwonił już z lotniska a teraz już z hotelu ma dać znać, to czekam , bo jak mnie obudzi telefon to ja potem na śpiku głupoty gadam ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Ja to mam krzywy kręgosłup i już sobie wyobrażam jego ból za kilka tygodni jak brzucho będzie rósł
|
||
|
|
|
#4210 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już mam masę pomysłów, zdjęć w necie się naoglądałam. Ogólną wizję mam. A dziewczyna mojego brata jet ogrodniczką i zna się na projektowaniu, więc poproszę ją, żeby mi podpowiedziała, jak utknę w martwym punkcie.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Umówiłam się do gina, za tydzień dopiero na 22. Jak ja tyle wytrzymam
|
|
#4211 |
|
Wtajemniczenie
|
Gusia nie aż taką laską
zwykła baba ze mnie ot co
|
|
|
|
#4212 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzdziewczyny zafasolkowane, przypomniało mi się, wiecie jak się liczy tygodnie? Jak mamy już np. 11tydz 1d to jesteśmy już w 12 tygodniu ciąży a nie w 11 , bo 11 mamy już skończony
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() Jak długo stoję, chodzę, siedze przy biurku albo pochylam się np. przy gotowaniu to masakra jakaś
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i liczę tak, jak napisała Promykas...od razu tak liczyłam, ale bałam się że mam złe rozumowanie...na szczęście jest dobrze...jutro zaczynam 7 tydzień czyli jak będę szła do gina to skończę 7 i zacznę 8....oj na bank zobaczę serduszko ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- dobra...teraz na serio uciekam pod prysznic Za jakiś czas wrócę
|
|
#4215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nati dobrze rozumowałaś |
|
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty na którą idziesz? Ja według moich wyliczeń jestem w 5 tygodniu, zaczynam 6 w czwartek.
|
|
#4218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyliczeń wg Promykas? Żebym wiedziała jak porównywać ![]() Ja mam o 9.00 rano to najpierw będziecie mnie przeżywać a później ja Ciebie...ale czwartek 22.03 będzie pięknym dniem
|
|
#4219 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie to wygladsa Cytat:
a natalia nie ma co narzekac laska z niej jak trza |
||
|
|
|
#4221 |
|
Wtajemniczenie
|
ok. mykam dziewuszki , dobrej nocy, idę do sypialni pooglądać seriale i wyłożyć się na wielkim łożu, dziś śpię na samym jego środku
![]() |
|
|
|
#4222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Keffi- cichutkoooo Teraz przytyłam okropnie
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już uciekam na łóżeczko. Takie mi zimno, ze nie mogę wytrzymać. Już nie wiem, czemu, bo w domu ponad 2-stopni
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- kolorowych snów
|
#4224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miłych snów lasencje
|
|
#4225 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- dobranoc dziewczynki
|
#4226 |
|
Raczkowanie
|
Heja dziewczyny!!!
Nie mam szans Was nadrobić, mam nadzieję, że u Was wsio OK. U mnie armagedon - dosłowny! Nie dość, że z babcią nie wesoło, to jeszcze Ewa chora, jakby tego było mało, to jeszcze mama (znaczy teściowa) się dzisiaj połamała Mam nadzieję, że jak sokończy się ta zawierucha, to w końcu wrócę do Was na dobre! Tylko mnie nie usuwać!!!! Tęsknię za wami!
|
#4227 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
nadrabiać będę później, bo teraz chcę Wam opowiedzieć o wizycie ![]() niedawno zlądowałam w domu wizyta u ginki uspokoiła mnie, bo doktorka powiedziała, że wszystko jest w jak najlepszym porządku wg usg jest to 5 tydzień i 5 dzień ciąży, pęcherzyk ma 9mm, planowany termin porodu 8 listopad ![]() przed wizytą miałam trochę stracha czy mój torbiel się nie odnowił, bo w zeszłym roku był on dosyć duży ale wyleczyłam go tabletkami anty, jednak na szczęście okazało się, że wszystko dobrze szyjka zdrowa, macica czysta i piękny pęcherzyk widać no i (.)(.) też zdrowe ![]() badania też OK, tylko w moczu jakaś flora bakteryjna więc przepisała mi Uretin. Poza tym Folik i Asmag (magnez) mam łykać. Dała też skierowanie na kolejne badania: oznaczenie grupy krwi, na przeciwciała różyczki, na toksoplazmozę i coś jeszcze, ale nie mogę rozczytać ![]() następna wizyta 17.04, uff, czuję się uspokojona ![]() a teraz pochwalę się pęcherzykiem i naszym zawijaskiem niewiele widać, ale i tak jest piękny
Nasz ślub 1.08.2009 Nasz skarb 2.11.2012 Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-03-13 o 21:19 |
|
|
|
#4228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też uciekam jakies napięcia z męzem cały czas mamy dobranoc |
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Jestem wykończona. Mielismy dzisiaj wizytacje z NFZ, w czwartek szefowa/teściowa jedzie na negocjacje wiec pewnie przyznają nam kontrakt, szczerze mówiąc obawiam sie tych tłumów pacjentów, jestesmy najlepszą placówką w naszym miescie, pacjenci na poczatku roku byli zszokowani ze NFZ nie podpisał z nami kontarktu. Bylismy z mężem u babki która zrobiła nam wizualizację kuchni, jak podliczyła ile nas będą kosztowac same meble (bez sprzetu AGD) opadły nam lekko szczeki ponad 6 tys. brutto. Rozejrzymy sie jeszcze za innymi ofertami. Edzia podoba mi sie Twój domek, powiedz mi czy wnętrze łazienki masz z firmy KOŁO? Bardzo podoba mi się podwieszona szafką pod umywalką i sama umywalka (sama chce miec taka prostokątną ale małż marudzi że niewiele się na niej zmieści) no i pytanie czy na tej ciemnej podwieszanej szafce widac mocno kurz, paluchy i zacieki? No i 3mam kciuki aby jutro pokazały sie z rańca 2 kreseczki. Który masz dzien cyklu? Kiedy piwnnas dostać @? Napisałaś że czujesz sie inaczej tzn? Ja mam dzisiaj 30 dc, na nic sie oczywiście nie nastawiam, pewnie za jakies 3-4 dni dostane @, piersi przeraźliwie mnie bolą podbrzusze tez juz lekko czuje od wczoraj. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Test Acon na d o z.pl kosztuje ponad 11 zł Nie mogę sie nadziwić że apteka w której tyle kupowałam i zamawiałam bo niby było tam taniej, do tego stopnia podrożała.
|
|
|
|
#4230 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z Wami dopiero teraz
Bylam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy... nawet bardzo mi sie spodobala, ale niestety nie mam mozliwosci dojazdu tam. Szkoda... Zapomnialam powiedziec wyniki mojego Małża są takie: 70% plemników żywych z czego 60%wykazuje szybki ruch postepowy, a ilosc ma w 1ml - 17milionow. W polu widzenia jest 25-30plemnikow. To znaczy ze ma dobre wyniki czy nie? Pani lekarka powiedziala,ze ma udac sie z tymi wynikami do mojego gin bo twierdzi ze 17milionow to za malo. ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Aaaa zapomnialam... jeszcze bylam dzisiaj na zakupach (14kwietnia ide na wesele) kupilam sobie sukienke,szpilki i legginsy i kosmetyki.I bylam jeszcze u mamy na imieninach Edzia trzymam kciuki
![]() Żeby jutrzejszy test pokazał... || ![]() Lecę spac ![]() ![]() Dobranoc
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

a co to jest to czerwone?
a teraz to już nie wiem

ale czekam aż TŻ zadzwoni, bo dzwonił już z lotniska a teraz już z hotelu ma dać znać, to czekam , bo jak mnie obudzi telefon to ja potem na śpiku głupoty gadam