O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 18:37   #4201
EdziaO
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV

dziękuję Wam bardzo

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
natalia mały musi miec czasu urosnąc
podglądam wasze szkraby

u nas ogord zaprojektowałysmy z mama same tzn ona kiedys tam a teraz było pzrewrócenie wszytskie do gory nogami
szperałysmy po necie co i jak a potem chłopów zaciagłyśmy do roboty i tak mamy fajny ogródek
o nawet nasz fotograf zauwazył i zdjecie zrobil jednego ala skalniaczka
a to kolorowe to co? bardzo fajnie

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 18:39   #4202
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Cycochy mam ogromne...jak balony

Zazdroszczę Ci tego 34

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Piękny...dla takich skalniaczków to mogę ogród prowadzić a co to jest to czerwone?
myślałam, że cycochów mi zazdrościsz
Eeeee ja tylko górę miałam zawszę taką chudą, dupka zawsze pełna była i w rozmiarze 38 a teraz to już nie wiem
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 18:40   #4203
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
a macie jakoś urządzone w ogrodzie?my teraz szukamy fajnych pomysłów, ale nie drogich[COLOR="Silver"]

.
Taa mamy, stary sad który mało już owocuje (wszystko do wycinki), brak ogrodzenia tylko jakiś świerki, (do wycinki - stawiamy ogrodzenie) warzywniak w kawałkach, no i do wyburzenia stodoła i szopy bo z mojego przyszłego okna w poddaszu chce mieć piękne widoki - a za moim ogrodem są pola i łąki juz sobie wyobrażam z okna prawie pół hektara zadbanego zielonego gaju a za nim łąki, lasy.... ahhh
tylko potrzebuje kogoś kto mi ten ogród rozplanuje
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 18:40   #4204
Promykas
Wtajemniczenie

Kefii piękny skalniaczek
Stary 2012-03-13, 18:43   #4205
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
myślałam, że cycochów mi zazdrościsz
Eeeee ja tylko górę miałam zawszę taką chudą, dupka zawsze pełna była i w rozmiarze 38 a teraz to już nie wiem
Fajnie tak...płaski brzuszek i piękny tyłeczek...ahhh kobieto...cudo z Ciebie...jeszcze powiedz, że wysoka jesteś
Stary 2012-03-13, 18:48   #4206
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajnie tak...płaski brzuszek i piękny tyłeczek...ahhh kobieto...cudo z Ciebie...jeszcze powiedz, że wysoka jesteś
Mam 170 cm wzrostu talię mam tak szczupłą z powodu różnicy między brzuchem a biodrami , że aż trójkącik mi się robi ciekawe czy po ciąży coś mi zostanie z płaskiego brzucha i wciętej talii jak u osy
Ja nie cierpiałam nigdy swego tyłka i bioder, a TŻ je uwielbia
Stary 2012-03-13, 19:06   #4207
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam 170 cm wzrostu talię mam tak szczupłą z powodu różnicy między brzuchem a biodrami , że aż trójkącik mi się robi ciekawe czy po ciąży coś mi zostanie z płaskiego brzucha i wciętej talii jak u osy
Ja nie cierpiałam nigdy swego tyłka i bioder, a TŻ je uwielbia
I mam kompleksy w tej chwili...mam 160 cm wzrostu...krótkie nogi z grubymi łydkami...odstający brzuch...ale nie łamię się Jak urodzę to zrobię wszystko, żeby wygladać seksi...nawet jak zostanie mi co nieco

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Chciałam to mam...mdłości do tego ta pieprzona zgaga...
Dziękuję Bąbelku, że wstrząsasz moim organizmem i dajesz mi znać, że wszystko dobrze u Ciebie

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Małomówne jesteście...idę pod prysznic
Stary 2012-03-13, 19:09   #4208
Elmiria
Raczkowanie

Cześć dziewczęta!

Niestety nie dam radę nadrobić tyle stron, ponieważ mam sporo do zrobienia na uczelnię, więc wpadłam dosłownie na chwilkę!

U mnie wszystko ok, czuję się w miarę dobrze, na apetyt nie narzekam, natomiast bardzo mi dokucza bół pleców na dole, wieczorem to już nie wiem, gdzie mam się podziać! Szczególnie jak wracam z uczelni, albo jak chwilę siedzę przy kompie pisząc pracę mgr, coś strasznego! Robię kocie grzbiety, by wzmocnić kręgosłup, ale na wieczór nic nie jest mi w stanie pomóc!

Wizytę mam 4go kwietnia, więc jeszcze sporo czasu Ale bobasio chyba ma się dobrze

Pozdrawiam was serdecznie
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 19:12   #4209
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
I mam kompleksy w tej chwili...mam 160 cm wzrostu...krótkie nogi z grubymi łydkami...odstający brzuch...ale nie łamię się Jak urodzę to zrobię wszystko, żeby wygladać seksi...nawet jak zostanie mi co nieco

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Dziękuję Bąbelku, że wstrząsasz moim organizmem i dajesz mi znać, że wszystko dobrze u Ciebie

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Małomówne jesteście...idę pod prysznic

Nati a ja mam 1001 kompleksów całe żcyie, takie my głupie baby jesteśmy , żeby faceci mieli choć po 2 takie kompleksy jak my mamy

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Mnie to sie chce spać , że cholera bierze ale czekam aż TŻ zadzwoni, bo dzwonił już z lotniska a teraz już z hotelu ma dać znać, to czekam , bo jak mnie obudzi telefon to ja potem na śpiku głupoty gadam

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta!

Niestety nie dam radę nadrobić tyle stron, ponieważ mam sporo do zrobienia na uczelnię, więc wpadłam dosłownie na chwilkę!

U mnie wszystko ok, czuję się w miarę dobrze, na apetyt nie narzekam, natomiast bardzo mi dokucza bół pleców na dole, wieczorem to już nie wiem, gdzie mam się podziać! Szczególnie jak wracam z uczelni, albo jak chwilę siedzę przy kompie pisząc pracę mgr, coś strasznego! Robię kocie grzbiety, by wzmocnić kręgosłup, ale na wieczór nic nie jest mi w stanie pomóc!

Wizytę mam 4go kwietnia, więc jeszcze sporo czasu Ale bobasio chyba ma się dobrze

Pozdrawiam was serdecznie

Ja to mam krzywy kręgosłup i już sobie wyobrażam jego ból za kilka tygodni jak brzucho będzie rósł
Stary 2012-03-13, 19:19   #4210
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Ja mam prawie pół hektara moge zaszaleć, więc będziemy razem gospodarować bo u mnie mimo że ogród jest to obrabiam go od nowa
to ja mam hektar prawie, ale na razie pół tylko chcę na ogród przeznaczyć
Cytat:

oooo- to masz duże pole do popisu a sama będziesz projektować? Czy masz specjalistów? Gusiak a Ty?
ja sama już mam masę pomysłów, zdjęć w necie się naoglądałam. Ogólną wizję mam. A dziewczyna mojego brata jet ogrodniczką i zna się na projektowaniu, więc poproszę ją, żeby mi podpowiedziała, jak utknę w martwym punkcie.

Cytat:
Zaraz idę poświęcę 5 minut dla siebie...prysznic...depil acja...maseczka...regulac ja brwi...później będę leżeć i pachnieć...jako mamusia muszę być piękna

Dzisiaj tuniki doszły...super są! Polecam! Jutro idę jako seksi mamuśka do pracy
kochana seksi mamuśko, nie mów, że to wszystko Ci 5 minut zajmie
Cytat:
Trzymam wszystkie kciuki kochana

Promykas...zazdroszczę Ci takiego rozmiaru
ja też. Promykas, musisz być mega laską

Cytat:
Taa mamy, stary sad który mało już owocuje (wszystko do wycinki), brak ogrodzenia tylko jakiś świerki, (do wycinki - stawiamy ogrodzenie) warzywniak w kawałkach, no i do wyburzenia stodoła i szopy bo z mojego przyszłego okna w poddaszu chce mieć piękne widoki - a za moim ogrodem są pola i łąki juz sobie wyobrażam z okna prawie pół hektara zadbanego zielonego gaju a za nim łąki, lasy.... ahhh
tylko potrzebuje kogoś kto mi ten ogród rozplanuje
to widzę, że u mnie jest podobnie, z tym, że sad wycięty już. I też łąki i pola widać z okna. Kiedyś pokażę fotki to same zobaczycie jak u mnie ładnie

Cytat:
przybijam ci piątkę, ja mam wszędzie za dużo, na razie nie będę szaleć, ale już potem się ostro biorę za siebie. Słowo seksi mamuśki

Cytat:

teraz to ja się martwię, że nie mam żadnych dolegliwości

Umówiłam się do gina, za tydzień dopiero na 22. Jak ja tyle wytrzymam
Stary 2012-03-13, 19:23   #4211
Promykas
Wtajemniczenie

Gusia nie aż taką laską zwykła baba ze mnie ot co
Stary 2012-03-13, 19:24   #4212
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:

Ja to mam krzywy kręgosłup i już sobie wyobrażam jego ból za kilka tygodni jak brzucho będzie rósł
Ja tez mam skrzywienie i juz mam straszne bóle, czasami takie że musze sie płasko położyć, boje sie ze jak kiedyś dojdzie brzuch to nie wyrobie.
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 19:26   #4213
Promykas
Wtajemniczenie

Dzdziewczyny zafasolkowane, przypomniało mi się, wiecie jak się liczy tygodnie? Jak mamy już np. 11tydz 1d to jesteśmy już w 12 tygodniu ciąży a nie w 11 , bo 11 mamy już skończony tak mi ginka dziś powiedziała.

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Ja tez mam skrzywienie i juz mam straszne bóle, czasami takie że musze sie płasko położyć, boje sie ze jak kiedyś dojdzie brzuch to nie wyrobie.
Ja mam krzywo dokładnie w miejscu, gdzie zapina się stanik
Jak długo stoję, chodzę, siedze przy biurku albo pochylam się np. przy gotowaniu to masakra jakaś
Stary 2012-03-13, 19:31   #4214
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość

Umówiłam się do gina, za tydzień dopiero na 22. Jak ja tyle wytrzymam
O której masz gina? Ja też wtedy idę...w którym jesteś tygodniu? Chyba tydzień za mną, nie? a mi dzisiaj skończył się 6 i liczę tak, jak napisała Promykas...od razu tak liczyłam, ale bałam się że mam złe rozumowanie...na szczęście jest dobrze...jutro zaczynam 7 tydzień czyli jak będę szła do gina to skończę 7 i zacznę 8....oj na bank zobaczę serduszko

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

dobra...teraz na serio uciekam pod prysznic
Za jakiś czas wrócę
Stary 2012-03-13, 19:33   #4215
Anjouka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
jak wytrzymuje? boję się negatywnego wyniku... poza tym bardzo często mam długie cykle a w tamtym miesiącu miałam sporo stresów i coś czuje, że to przez to mi się przesuwa, testu jeszcze nie kupiłam a jak bym miała go w domu pewnie już bym testowała
wiec powodzenia! )

Kocham moja Rzabke!

i Ciebie Maluszku!
Anjouka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 19:36   #4216
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
O której masz gina? Ja też wtedy idę...w którym jesteś tygodniu? Chyba tydzień za mną, nie? a mi dzisiaj skończył się 6 i liczę tak, jak napisała Promykas...od razu tak liczyłam, ale bałam się że mam złe rozumowanie...na szczęście jest dobrze...jutro zaczynam 7 tydzień czyli jak będę szła do gina to skończę 7 i zacznę 8....oj na bank zobaczę serduszko

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

dobra...teraz na serio uciekam pod prysznic
Za jakiś czas wrócę

Nati dobrze rozumowałaś i na bank będzie już serduszko maluszka nie moge doczekać się zdjęcia Twojej fasolki
Stary 2012-03-13, 19:37   #4217
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
18.15 A Ty na którą idziesz? Ja według moich wyliczeń jestem w 5 tygodniu, zaczynam 6 w czwartek.
Stary 2012-03-13, 19:41   #4218
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
18.15 A Ty na którą idziesz? Ja według moich wyliczeń jestem w 5 tygodniu, zaczynam 6 w czwartek.
Sprecyzujmy wyliczeń wg Promykas? Żebym wiedziała jak porównywać
Ja mam o 9.00 rano to najpierw będziecie mnie przeżywać a później ja Ciebie...ale czwartek 22.03 będzie pięknym dniem
Stary 2012-03-13, 19:42   #4219
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
dziękuję Wam bardzo

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

a to kolorowe to co? bardzo fajnie
to kolorowe to zrębki jest kora ktora jest brazowa i sa zrębki które sa specjalnie farbione
fajnie to wygladsa

Cytat:
Nati a ja mam 1001 kompleksów całe żcyie, takie my głupie baby jesteśmy , żeby faceci mieli choć po 2 takie kompleksy jak my mamy

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Mnie to sie chce spać , że cholera bierze ale czekam aż TŻ zadzwoni, bo dzwonił już z lotniska a teraz już z hotelu ma dać znać, to czekam , bo jak mnie obudzi telefon to ja potem na śpiku głupoty gadam

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

oj chyba jak kazda kobita kompleksy mamy ja mam mała róznice mieddzy talia a biodrami taki moj urok
a natalia nie ma co narzekac laska z niej jak trza

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 19:46   #4220
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Sprecyzujmy wyliczeń wg Promykas? Żebym wiedziała jak porównywać
Ja mam o 9.00 rano to najpierw będziecie mnie przeżywać a później ja Ciebie...ale czwartek 22.03 będzie pięknym dniem
dokładnie tak, wg tego, co Promyczek napisała. Czyli jestem tydzień za Tobą
Stary 2012-03-13, 19:49   #4221
Promykas
Wtajemniczenie

ok. mykam dziewuszki , dobrej nocy, idę do sypialni pooglądać seriale i wyłożyć się na wielkim łożu, dziś śpię na samym jego środku
Stary 2012-03-13, 20:09   #4222
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie tak, wg tego, co Promyczek napisała. Czyli jestem tydzień za Tobą
Tydzień za mną...ale emocje nadchodzą

Keffi
- cichutkoooo Teraz przytyłam okropnie
Stary 2012-03-13, 20:19   #4223
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

ja też już uciekam na łóżeczko. Takie mi zimno, ze nie mogę wytrzymać. Już nie wiem, czemu, bo w domu ponad 2-stopni

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

kolorowych snów
Stary 2012-03-13, 20:28   #4224
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też już uciekam na łóżeczko. Takie mi zimno, ze nie mogę wytrzymać. Już nie wiem, czemu, bo w domu ponad 2-stopni

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

kolorowych snów
To ja też uciekam Miłych snów lasencje
Stary 2012-03-13, 20:31   #4225
gosiaczek20004
Zadomowienie

cześć dziewczynki ja też jakaś taka padnięta jestem wieć pewnie zaraz sie położe ale wcześniej zdam relacje z wizyty u hematologa który stwierdził że nie widać nic nie pokojącego ale dał skierowanie na jeszcze jedno badanie jakis przeciwciał i mam z tym iść do reumatologa nie wiem o co chodzi ale jakoś jestem dobrej myśli jakoś będzie wszystko się ułoży

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

dobranoc dziewczynki słodkich dzieciowych snów wam życzę
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 20:56   #4226
istraa
Raczkowanie

Heja dziewczyny!!!

Nie mam szans Was nadrobić, mam nadzieję, że u Was wsio OK.
U mnie armagedon - dosłowny! Nie dość, że z babcią nie wesoło, to jeszcze Ewa chora, jakby tego było mało, to jeszcze mama (znaczy teściowa) się dzisiaj połamała

Mam nadzieję, że jak sokończy się ta zawierucha, to w końcu wrócę do Was na dobre!
Tylko mnie nie usuwać!!!!
Tęsknię za wami!
Stary 2012-03-13, 21:17   #4227
agrafka85
Rozeznanie

Hej dziewczyny
nadrabiać będę później, bo teraz chcę Wam opowiedzieć o wizycie

niedawno zlądowałam w domu wizyta u ginki uspokoiła mnie, bo doktorka powiedziała, że wszystko jest w jak najlepszym porządku

wg usg jest to 5 tydzień i 5 dzień ciąży, pęcherzyk ma 9mm, planowany termin porodu 8 listopad

przed wizytą miałam trochę stracha czy mój torbiel się nie odnowił, bo w zeszłym roku był on dosyć duży ale wyleczyłam go tabletkami anty, jednak na szczęście okazało się, że wszystko dobrze szyjka zdrowa, macica czysta i piękny pęcherzyk widać no i (.)(.) też zdrowe

badania też OK, tylko w moczu jakaś flora bakteryjna więc przepisała mi Uretin. Poza tym Folik i Asmag (magnez) mam łykać. Dała też skierowanie na kolejne badania: oznaczenie grupy krwi, na przeciwciała różyczki, na toksoplazmozę i coś jeszcze, ale nie mogę rozczytać

następna wizyta 17.04, uff, czuję się uspokojona

a teraz pochwalę się pęcherzykiem i naszym zawijaskiem niewiele widać, ale i tak jest piękny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg usg nr 1.jpg (22,9 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez agrafka85
Czas edycji: 2012-03-13 o 21:19
agrafka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 21:18   #4228
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Tydzień za mną...ale emocje nadchodzą

Keffi
- cichutkoooo Teraz przytyłam okropnie
natalia ja tez przytyłam

ja też uciekam jakies napięcia z męzem cały czas mamy

dobranoc

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 21:40   #4229
Camilla
Zakorzenienie

Dobry wieczór!

Jestem wykończona. Mielismy dzisiaj wizytacje z NFZ, w czwartek szefowa/teściowa jedzie na negocjacje wiec pewnie przyznają nam kontrakt, szczerze mówiąc obawiam sie tych tłumów pacjentów, jestesmy najlepszą placówką w naszym miescie, pacjenci na poczatku roku byli zszokowani ze NFZ nie podpisał z nami kontarktu. Bylismy z mężem u babki która zrobiła nam wizualizację kuchni, jak podliczyła ile nas będą kosztowac same meble (bez sprzetu AGD) opadły nam lekko szczeki ponad 6 tys. brutto. Rozejrzymy sie jeszcze za innymi ofertami.
Edzia podoba mi sie Twój domek, powiedz mi czy wnętrze łazienki masz z firmy KOŁO? Bardzo podoba mi się podwieszona szafką pod umywalką i sama umywalka (sama chce miec taka prostokątną ale małż marudzi że niewiele się na niej zmieści) no i pytanie czy na tej ciemnej podwieszanej szafce widac mocno kurz, paluchy i zacieki?
No i 3mam kciuki aby jutro pokazały sie z rańca 2 kreseczki. Który masz dzien cyklu? Kiedy piwnnas dostać @? Napisałaś że czujesz sie inaczej tzn? Ja mam dzisiaj 30 dc, na nic sie oczywiście nie nastawiam, pewnie za jakies 3-4 dni dostane @, piersi przeraźliwie mnie bolą podbrzusze tez juz lekko czuje od wczoraj.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Test Acon na d o z.pl kosztuje ponad 11 zł Nie mogę sie nadziwić że apteka w której tyle kupowałam i zamawiałam bo niby było tam taniej, do tego stopnia podrożała.

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 22:20   #4230
Malinka0907
Raczkowanie

Witam się z Wami dopiero teraz
Bylam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy... nawet bardzo mi sie spodobala, ale niestety nie mam mozliwosci dojazdu tam.
Szkoda...

Zapomnialam powiedziec wyniki mojego Małża są takie:
70% plemników żywych z czego 60%wykazuje szybki ruch postepowy, a ilosc ma w 1ml - 17milionow. W polu widzenia jest 25-30plemnikow.
To znaczy ze ma dobre wyniki czy nie? Pani lekarka powiedziala,ze ma udac sie z tymi wynikami do mojego gin bo twierdzi ze 17milionow to za malo.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Aaaa zapomnialam... jeszcze bylam dzisiaj na zakupach (14kwietnia ide na wesele) kupilam sobie sukienke,szpilki i legginsy i kosmetyki.
I bylam jeszcze u mamy na imieninach
Edzia trzymam kciuki
Żeby jutrzejszy test pokazał...
||

Lecę spac
Dobranoc

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/uesh6c7eohjscu7x.png
Malinka0907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości