|
|
#631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Cytat:
ale duzo dziewczyn pisze, ze trudno go dostac ![]() Cytat:
efekty sa po regularnym chodzeniu na to, a ja tego nie robilam ![]() Tak rozmawiacie o tych stanikach, ze wam powiem, ze mam w planach na 14 kwietnia (wyjazd do Katowic = koncert = moje urodziny) kupic sobie jakis komplecik bo stanik musze sobie kupic bo mam 2 na krzyż, a jak juz kupowac to niech chociaz bedzie jakis komplecik
|
|
#632 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej moje kochane dziubki
![]() Cytat:
Zależy jak pójdzie bratu tż pakowanie w przyszłym tygodniu no i będzie trzeba dokończyc remont i wysprzątac Nie mam u siebie w domu zdjęc ale postaram się na dniach wziąc od tż i Wam co nieco pokażę Powiem Wam, że jest tak świetna atmosfera - cała rodzinka z obu stron zaangażowana, przyjeżdżają, pomagają... ![]() A ze spraw remontowych: do salonu kupiliśmy takie meble tylko w ciemnym kolorze (trzeba po prawej stronie zjechac suwakiem i są zdjęcia): http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ienny/140-Mezo , mają przywieźc przed świętami, i mamy taki mięciusi dywanik jak na tym zdjęciu tylko jeszcze z brązowo czarnymi elementami Do tego czarna skórzana rogówa i tv na ścianie Ale w sumie będzie wisiał na dużej pustej ścianie to tak nie będzie się wydawał wielki tż już się na niego cieszy ![]() Kuchnia, łazienka bez zmian - dokupujemy sprzęty, ręczniki, firankę itp także nuda Jeden pokój odmalowaliśmy na beż - neutralnie bo na razie nie będzie za bardzo wykorzystany i jeden na fiolet (przyszły pokój dziecka ), myślimy teraz intensywnie nad kolorem sypialni Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do stanika - gratuluję i piona za rozmiar ![]() Cytat:
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Aq, mebelki boskie
![]() Ja właśnie wydrukowałam wierszyki do zaproszeń i wezmę się za zawieszki na alko, ale tylko drukowanie, bo kokardki i całą resztę będę robić w Polsce.
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
aQ - meble super, tez mi sie bardzo podobaly no i ten ich kolor
firanki, ręczniki i inne duperelki są super, jaka tam nuda? telewizor wieeeelki ale tez extra! w ogole wszystko extra i dziekuje za rade odnosnie buzi wlasnie ostatnio stawiam na nawilzenie.---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- A w tych meblach najbardziej podoba mi sie to, ze przy szafkach klami nie sa po srodku co mnie niemilosiernie wkurza bo to takie niewygodne, ze masakra I jeszcze pochwal sie narożnikiem!!
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2012-03-13 o 18:39 |
|
|
|
#635 |
|
Wtajemniczenie
|
miałam mikrodermabrazję, na początku twarz jest zaczewrwieniona,ale później jest dobrze...chce wyglądać młodo i lubie ten zabieg choć jest piekielnie drogi..ale muszę wyglądać młodo dla tż, którego zazwyczaj pytają o dowód jak kupuje alkohol. Ja już dla tż-ta kupiłam dwa komplety bielizny
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Maseczka na twarz po mikrodermabrazji i nie bedzie czerwona
mi tak zawsze kosmetyczka robi
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Ala ja tez używałam podkładu , o którym pisze kamea nawet pisałam recenzje na kwc , ja nie mam juz problemu żeby go dostać , choć kiedyś byl u nas tylko w naturze, potem gdy zlikwidowali tam szafe manhattanu pojawiła się w rossmanie, w wielu rossmanach w warszawie jest wiec myślę, że we wrocku tez
Obecnie go odstawiłam na jakiś czas- nie było najjasniejszego odcienia i kupilam o ton ciemniejszy no i za ciemny oddalam mamie , teraz używam maybelline dream matt mouse - ale już nie ma takiego krycia jakie ma Manhattan ![]() kamea bo takie maja być, współczuje śmierci kotka
|
|
#638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() bedziemy sie wzajemnie wspierac kochanaCytat:
![]() Cytat:
jesli u ciebie wystaczy przyjsc miesiac czy tydzien przed i bedzie jeszcze jakas godzina wolna to czemu nie ,tylko pamietaj,ze jeszcze jest troche papierkow do zalatwienia i zapowiedzi.Cytat:
![]() kamea bardzo mi przykro z powodu kotka ,wiem jak czlowiek potrafi sie przywiazac do zwierzaka ,ale przynajmniej nie cierpiala tylko w spokoju odeszla. jlys bardzo fajne zawieszki ,zreszta wszedzie gdzie fiolet to mi sie podoba ![]() gaja sliczny bedziesz miala bukiet i jeszcze jak maja byc fioletowe margaretki to hmm Rozmawialam dzis godz.z tz ,codziennie tylko godz.rozmawiamy ,bo jest zmeczony po pracy i musi sobie obiad przyszykowac na nastepny dzien ,a dzis dodatkowo po pracy mieli dzien sprzatania ,bo wszyscy tam w domu sprzataja we wtorki i piatki. A bo wy nie wiecie tz mieszka z kuzynem ,jego zona i jeszcze dwoma polakami,a od kwietnai jeszcze z dwoma tajlandczykami i tajlandką ,wszyscy maja swoje pokoje ,a kuchnie ,jadalnie ,salon wspolny i jedna lazienka dla polakow i jedna dla tajlandczykow
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
siedze sobie teraz w domku sama , tż w pracy już
byliśmy dzis na małych zakupach, kupilam 4 pary butów 2 pary balerin od chinoli i 2 pary tenisowek ;-pkinia ech ja nie wiem jakbym zniosla rozlake z tż, ale też niewiadomo czy po slubie jakoś w przyszłym roku nas to nie będzie czekac- tż póki młody chce sie zastanowić nad swoją przyszłościa i skoro sa znowu przyjecia do wojska i policji...- ale ja sie ciesze bo wiem, ze to dl naszego dobra - decyzja jeszcze nie postanowiona ale intensywnie nad tym myśli- a raczej myślimy i rozważamy ![]() będzie dobrze ![]() kurde, tż wlasnie dzwoni do mnie i mówi : Kochanie pamiętasz co było rok temu? ja , że tak , to on , mi zaczął miłosć wyznawać , dziękować, że z nim jestem i , że nie może sie doczzekac az staniemy przed oltarzem itd..aż się wzsruszyłam
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-03-13 o 21:17 |
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zerknelam w podpis ,bo zaraz bym zapytala co to za dzien ,a toz to przeciez rowno rok temu Talolek ci sie oswiadczyl Jlys pewnie ,warto cos ruszyc do przodu ,zwlaszcza ,ze to moze zaprocentowac na wasza przyszlosc,a przeciez mlodzi jestescie.
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego o to chodzi właśnie- im wcześniej tym lepiej
nie chce potem obudzić się w okolicach 30 , że czegoś nie zrobiliśmy i żałujemy - a do tego czasu mamy baaardzo dużo czasu jeszczeno dokładnie rok temu
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-03-13 o 21:26 |
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
My dziś też mamy rocznicę
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Mam hot newsa! Jot od tego weekendu zaczyna się intensywnie kształcić na kucharza!
to ta dobra wiadomość. Zła jest taka, że do ślubu ma może ze 3 weekendy wolne, więc dołączam do grona tęskniących mimo niewielkiej odległości. Będzie trzeba się zewrzeć w tygodniu i się sobą cieszyć, ale jak jak o 17:00 po pracy będę w domu? Toć to raptem 5h do spania ![]() Jlys, rocznica. Oooo! Kochany narzet! ![]() Kombinujcie pókiście młodzi! Kinia, to niezłą ekipę ma ten Twój tam! Masz większe bimbały? hura
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zalatwilam sobie partnera do tanca na te trzy zajecia ktore mi zostaly w karnecie i to nie byle kogo ,bo tancerza
Tz kuzyn ,ktory w tej szkole tanczy turniejowo ,zgodzil sie z checią.Chyba bede miaal stresa z nim tanczyc,bo jets vicemistrzem Polski z ktoregos tam roku i w mistrzowstwach swiata tez startuje.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-13 o 21:42 |
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Więcej się teraz nauczysz niz przez cały kurs tańca - tak Cię poprowadzi
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
hahahah no tak sie niestety zlozylo
![]() do tesciowej juz tak latac nie bede to mi nie bedzie ciast pod gębę poddawac![]() Cytat:
.gaja ,ale ,tzn.pameitam ,ze mowilas ,ze J sie na kucharza bedzie szkolil,ale skad ,gdzie jak>??? Wiecie ,tz mnie poprosil ,zebym zagladala do jego mamy od czasu do czasu ,ona tez jak wychodzilam to juz pytala kiedy przyjde,a mnei jakos tam wcale nie ciagnie do niej ,wiem ,ze nawet nie bede sie dobrze czula z mysla ,ze tz tam nie ma i nie przyjdzie zaraz. Z checia bym przychodzila jakby byla bratowa z małą ,a niedlugo bedzie roczek Marysi jak ten czas szybko zleciał.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-13 o 21:53 |
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
W policealnej szkole dla dorosłych. Zapisał się w styczniu, grupa miała ruszyć w lutym, nie ruszyła z powodu zbyt małej ilości chętnych. Teraz niespodziewanie przysłali plan na ten semestr, który zrobią w 3 miesiące. To znaczy, że Jot skończy swoją edukację dokładnie wtedy kiedy ja swoją. Ba, może dzięki nowemu punktowi w CV uda mu się znaleźć pracę w jakiejś restauracji jako pomoc kuchenna? Oby!
a jak nabierze wprawy to potem łatwiej będzie ze zmianą pracy, a im lepsza praca tym bliższa perspektywa kredytu i własnego mieszkania. Długi ciąg przyczynowo-skutkowy, ale co tam ![]() Z czego Ty chudnąć głupku? TZ Cię nie pozna i będzie tęsknił za bimbałkami ![]() Ooo, jaki dobry ten Twój - dba o mamę wpadnij tam raz na ruski rok, niech kobiecinie mniej smutno i samotnie będzie. Dla Was obu to będzie trudne doświadczenie. W kupie raźniej
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
tzn,ze tylko 3 miesiace caly te kurs na kucharza bedzie trwal??Szybko
Ale to jest za darmoche? Pewnie, bedzie mial fach w reku to zawsze latwiej. Wiesz ona taka samotna nie jest ,jezdzi pewnie codziennie do swojej siostry na wies,a tam w tej wsi jest i jej brat i jeszcze ze 20 innych osob z rodziny. Teraz tez jezdzi caly tydz. na jakies zabiegi do szpitala w ktorym pracowala ,wiec pewnie tez zostaje sobie poplotkwoac z kolezankami.W sumie tz tez w domu praktycznie tylko spal,bo jak nie w pracy to ze mna byl ,wiec jak wyjechal to tak tego bardzo nie odczuje .
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeee, 4 semestry, czyli dwa lata
108 zł za miesiąc, więc nie za darmo.Właśnie. Konkretny fach. J. tego nie ma po studiach, więc teraz musi się uczyć dalej. Skoro ona taka towarzyszka to czemu tak mocno tego biednego faceta przy sobie trzymała? |
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Aha to tak z tym jego kucharzeniem
![]() Gaja nie wiem moze dlatego ,ze męża straciła,a trzymac nie trzymala,bo ja go wiecej widzialam niz ona :P,a jelsi o mieszkanie ci chodzi ,to wiesz ona mowi "ja cie nie trzymam ,ale dom jest przeciez na ciebie przepisany".
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilismy z kina
fajny film byl
|
|
|
|
#652 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję cyckonosza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
generalnie miał być przepis zakazujący pannom w ciąży iść do ołtarza... ale ten pomysł umarł w zarodku, więc wymyślają inne dziadostwa tak czy siak, wydłużenie 3 miesięcy do 6 jest tylko wymuszeniem, skoro i tak piszecie, że przecież terminy rezerwuje się rok przed ![]() będziesz do nas zaglądać z sanatorium? ![]() Cytat:
sama radość ![]() ale TV fuj... jak dla mnie TV nie powinien być centralnym guru, ale niestety dzisiejszy świat tak wygląda ![]() kamea przyklro mi z powodu kotka trzymaj się ![]() Gajaa kwiatek we włosy jest super! tez bym chciała u siebie gratulacje dla TŻ za rozpoczecie edukacjijlys czym łączysz te zawieszki? na klej czy zszywacz czy szycie nićmi? pytam z ciekawości ![]() aQ skórzany narożnik?! o matko, moje marzenie! koniecznie musisz zaprezentować
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole to wam powiem. moja sasiadka urodzila niedawno corke. i tak sie z mama czailysmy zeby pojsc, tamci nie przychodzili i troche glupio. i dzisiaj mama gadala z mezem sasiadki i powiedzial ze mala ma wodoglowie i rozszczep kregoslupa i lezy caly czas w szpitalu i tylko dlatego nie przychodzili.. w szoku jestem
|
|
|
|
#654 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie Kochanie, nie zaręczyliśmy się ( ) poprostu oddałam do naprawy w tamtym tygodniu srebrny pierścionek który TŻ mi kupił 2 lata temu i miałam dziś odebrać, ale facet dziś otwierał dopiero po 11 bo mu coś wypadło i w końcu nie odebrałam ![]() Co do Waszych postępów remontowo-przeprowadzkowych to ![]() Gratuluję postępów
|
||
|
|
|
#655 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
65H?? cycata jesteś zazdroszczę![]() Cytat:
![]() Ehhh ten Twój Karol mnie rozbraja aaaa ratunku umyłam dziś buźkę tą ściereczką i żelem do mycia i od razu nałożyłam mydło siarkowe na twarz i zmyłam po chwili i mam takie podrażnienie że szok - ☠☠☠☠a akurat na dzień przed wyjazdem )
|
||
|
|
|
#656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Postaram się zaglądać - wykupię pakiet internetowy na telefonie ![]() Mama dziś do mnie: Jak ty wytrzymasz 3 tygodnie bez laptopa i internetu? A ja: To ze tam laptopa nie będę mieć to nie znaczy że internetu również - i pokazałam na telefon A ona: A już myślałam że przy okazji będziesz mieć darmowy odwyk od forum Co do TV to ja bym chciała żebyśmy w sypialni nie mieli telewizora w salonie może sobie być bo czasem fajnie coś oglądnąć jednak w sypialni chciałabym tego uniknąć ale jak znam TŻa to się to nie uda Sylvi przykra sprawa z maleństwem
|
|
|
|
|
#657 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przyznaję jest ciężko dostępny, nawet przez internet - kiedyś znalazłam na all za......55 zł (w rossmanie 25 )Zamiennie stosowałam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...d-w-musie.html, podobny, ale jednak słabszy Cytat:
Cytat:
![]() Piona za Manhattan ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jaki film? bo nie doczytałam chyba
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
John Carter sie film nazywa:P
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja ja mam kilka zakupionych i tak sobie na zmianę noszę
innych już nie zakładam no chyba dla narzeczonego Dziewczęta gratuluje rocznic Fari zabierz mnie z sobą nad morze Aaaa i zapisałam się na mikrodermabrazje. Tu na wiosce nie chce mnie się do Poznania specjalnie w tym celu poza robota jeździć zobaczymy jak moja twarz to zniesie wielki dzień w poniedziałek o 17
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-13 o 23:15 |
|
|
|
#660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Iwonicz Zdrój Kochana to na południe od Rzeszowa więc nad może będę mieć kawałek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

ja kupuję w rossmanie
ale duzo dziewczyn pisze, ze trudno go dostac 

efekty sa po regularnym chodzeniu na to, a ja tego nie robilam 

firanki, ręczniki i inne duperelki są super, jaka tam nuda?
wlasnie ostatnio stawiam na nawilzenie.

.

cycata jesteś