|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
2% elastyna
5% keratyna 1% wit. all in one 1% d-panthenol 1% FEOG 2% mleczko pszczele 88% woda przegotowana Póki co śmierdzi jak zmielony skunks ![]() Popsikałam pod olej lniany, który sam w sobie robi mi MEGA błysk, zobaczymy jak będzie dalej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle jak dla mnie to istnieje idealny mąż (jeśli chodzi o zachowanie) - to mój brat jak znajdę drugiego takiego to będzie cud
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
enjoy, faceci chcący związku starają się o serce wybranki a nie o dupę. Sorry, brutalne, ale prawdziwe.
|
|
|
|
#3724 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Doradzasz zerwanie kontaktu, a sama odpisujesz na nic nie znaczącego smsa i jeszcze Cię dręczy, że nie odpisał na to, co odpisałaś...To wtedy nie myślę nawet o związku. Cytat:
![]() Bawił się Tobą. Dobrze, że uciekł, a nie ściemniał, że w przyszłym roku Ci się oświadczy, jak to na Intymnym kiedyś czytałam w jakimś wątku ![]() Cytat:
|
|
|
#3725 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a doradzam, bo wiem, że tak powinno się zrobić.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra. Niech będzie, że tak. Teraz muszę ze wszystkim się zgadzać, bo jak mi życie pokazuje cały czas, wy zawsze macie rację
![]() W każdym razie eks to jest temat zamknięty, nawet nie chce mi się o nim myśleć teraz, i o tym czy to na tym polegało czy nie. I tak jest dupkiem
|
|
#3728 |
|
Rozeznanie
|
endżoj:
weź w końcu definitywnie odetnij się od tego całego towarzystwa zwłaszcza facetów. Szkoda Ciebie Kobito. Tyle czasu wałkuje się już temat tego towarzycha. Taka fajna Dziewucha z Ciebie! Szkoda życia na takich dupków. |
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
enjoy - ja mówię o tym J. Z eksem to dołączyłam do Twojej historii w momencie, jak już było po wszystkim.
|
|
|
|
#3730 |
|
Nie depcze krokusów
|
I nie budziło to Twoich wątpliwości? To dość typowa ściema.
|
|
#3731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I mógł nie pisać tego smsa, skoro nie zamierzał już odpisywać. Przecież to jest normalnie jakaś porażka ![]() Budziło. I długo mu nie ufałam. A jak już zaufałam to wiadomo jak się skończyło ![]() Zresztą co ja gadam, przecież wy wiecie jaka ja naiwna jestem Da się to wyleczyć? Jakoś farmakologicznie czy coś?
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-03-13 o 23:51 |
||
|
|
|
#3732 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda
Ja po swoich różnych doświadczeniach mam o 80% mniej naiwności. Co nie znaczy, że wcale. ![]() Nie wiem, czy Wam pisałam, pewnie gdzieś tam kiedyś tak, ale mam skórę atopową. Przesrane z tym jest równo. Na szczęście mam tylko kilka "ognisk" i nie są one jakoś bardzo dokuczliwe. Niestety zrobiło mi się dość duże ognisko na plecach (prawdopodobnie jak wstawałam z wanny, to zostawała tam piana i ją wycierałam zamiast porządnie się spłukać). No i już jest z nim coraz lepiej, ale wygląda wciąż kiepsko. Stwierdziłam, że czas się ostro wziąć za siebie Byłam się trochę opalić, bo już od dawna wyglądałam jak trup z jeziora - to dla estetyki (dermatolodzy mają różne opinie, ale u mnie uv nie szkodzi a może nawet pomaga na zmiany atopowe), balsamy, maści, kremy - to dla zdrowia - jest coraz lepiej. I po tych wszystkich upiększeniach czuję się super, humor mega poprawiony ![]() Wniosek? Babskie sposoby poprawiania humoru działają u mnie tylko wtedy, kiedy domyślnie jest on nie najgorszy. To lipa A no i jeszcze, postanowione. Czas na kremy przeciwzmarszczkowe. Zamierzam stosować póki co tylko na powieki i na te mimiczne, które mam, żeby się nie pogorszyły. No i teraz paczę sobie na coś takiego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...a-powieki.html Tylko czy nie jestem za młoda na niego? W okół oczu właściwie nie mam zmarszczek, jak się dużo śmieję i mam przesuszoną skórę, to się coś tam pojawia, ale znika po kremie nawilżającym, więc tu bardziej zapobiegawczo by się nadało. No a na mimiczne, to kurcze w ogóle nie wiem co
|
|
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
. Wczoraj byłam z kumpelą na zakupach i na piwie. Kupiłam sobie pięknyyyyy pomarańczowy żakiet . A dzisiaj wielki dzień, bo nastąpi zakończenie tej smutnej i nudnej historii. Dzwonię do Niedoszłego i stawiam sprawę jasno. Prawdopodobnie więc od dzisiejszego wieczora będę go miała z głowy . Ha.
|
|
|
|
#3735 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubi - a jaki on ma skład?
Connff -
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
enjoy - Twój spray do włosów przeanalizowali: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2707
![]() Specjalnie go dałam do analizy, bo byłam ciekawa co robi tyle różnych ekstraktów, witamin itd w kosmetyku termoochronnym ![]() Malla - nie wiem, nigdzie nie podają. Jedynie: Składniki roślinne: torf TOŁPA®, ekstrakty roślinne z marchwi i kwiatów koniczyny, biotyna, witamina E Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-14 o 14:07 |
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Orientujecie się ile teraz płacą za staż?
Byłam dziś na przymiarce sukni, jest prawie gotowa tylko trzeba skrócić. Jak tak stałam w niej i welonie to naprawdę do mnie dotarło, że biorę ślub. Boję się, baa, jestem przerażona. |
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak Wy, ale ja zawsze jak w miejscu publicznym poleci Someone like you, to przerywam zdanie w pół i komentuję to mniej lub bardziej cenzuralnym słowem.
Zresztą, żeby daleko nie szukać, wczoraj siedzę w osiedlowej knajpie z koleżanką i narzekamy ogólnie na facetów, ja wspominam swoje krzywdy, ona swoje i nagle tadam - leci ![]() Na co my jednocześnie "i jeszcze ta ebana Adele http://s17.postimage.org/ntm3or7bj/o...62v1_KIHYQ.gif |
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze umieram przy "yesterday was the time of our lifes". Na samą myśl o tym wersie się rozwalam.
|
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chociaż nic nie czuję do eksa to jak pierwszy raz usłyszałam"I heard that you're settled down, that you found a girl and you're married now" to mi się jakoś tak nieprzyjemnie zrobiło Ale nie przejmuj się, już przestaje być hitem, więc niedługo nie będzie leciała w miejscach publicznych
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do eksa nie wiem czy jeszcze coś czuję, ale jakbym się dowiedziała, że się żeni, to by mi chyba rozerwało serce.
Zresztą i tak czasami mam wrażenie, że ten ból się nigdy nie skończy. |
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Malla - psikacz jest cudowny
Miałam go pod olej lniany na noc i cały dzień, zmyłam Babydream, nałożyłam na 30 min maskę Bingo o której już pisałam (spirulina+keratyna), do której dodałam na oko żelu aloesowego i 2ml witamin, po spłukaniu na mokre włosy jeszcze 4-5 razy psiknęłam i zabezpieczyłam różowym Gliss Kurem. Mama mnie nie poznała ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
No i co z tym dzwonieniem? |
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gwarantuję Ci, że się skończy |
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Z Reserved. No zbieram się powoli, ustaliłam sobie, że do 20 muszę zadzwonić . Ale spokojnie, nie ekscytujcie się. Przecież i tak nie odbierze. A jak nawet odbierze, to i tak się tak pogrąży, że wiecie... Mimo wszystko i tak się denerwuję |
|
|
|
|
#3746 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem ile teraz, ale jakieś 2,5 roku temu dostawałam coś koło 660zł (o ile dobrze pamiętam) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to w ogóle nic nie mówię, bo mam ochotę powiedzieć, że mam J gdzieś i nie mam zamiaru się nim przejmować, ale tak naprawdę to mnie aż coś... no nie wiem co, źle mi nie wiem po jaką cholerę mi pisał wczoraj, bo jak chciał żebym poczuła się jeszcze gorzej to mu się udało. Nie, nie rozkiminiam po co i dlaczego, bo nie ma sensu i tak tego nie zrozumiem, ale jestem zła, że napisał w ogóle.Jeszcze do tego, wzięłam sobie wolny dzień w pracy na piątek, żeby się móc odstresować, na zakupy iść, a tu się okazuje, że będę musiała pewnie przez cały dzień siedzieć w domu i czekać aż ktoś z agencji przyjedzie mi światło w łazience naprawić ). Mówią, że przyjadą między 11 a 13, ale znając życie mogę na nich nawet do 17 czekać. Super.
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-03-14 o 19:42 |
||||
|
|
|
#3747 |
|
Zadomowienie
|
Hihi
Właściwie nie wiem czy jest się z czego śmiać, ale jest mi jakoś o niebo lepiej, więc się śmieję. Zadzwoniłam. Odebrał, co mnie zaskoczyło. Na dobrą sprawę za bardzo nie dopuściłam go do głosu, bo powiedziałam, że tak naprawdę nie interesuje mnie co u niego, i że nie lubię gadać przez telefon, a nie chcę marnować czasu swojego i jego, który jest taki cenny. Powiedziałam, że ma dwie opcje, albo zaraz u mnie będzie i mi odpowie na kilka pytań, albo nie, ale jeśli nie, to z mojej strony może liczyć co najwyżej na "cześć" na ulicy jeśli będę w dobrym humorze. Cisza, cisza, cisza... i oczywiście, że on by chciał, ale wybrałam najgorszy dzień, że w ogóle dzisiaj nie ma takiej opcji, że na pewno nie da rady itp, i czy możemy się umówić na inny dzień. Mówię mu, że to już jest jego decyzja, ale ja mam jedynie wolne jutro. Powiedział, że zadzwoni i się umówimy. Ja powiedziałam: "no to cześć" i się rozłączyłam. No i to by było na tyle. Podejrzewam, że mam go z głowy . Jak chcecie, możemy pobawić się w obstawianie, czy się odezwie. Ja obstawiam, że nie zadzwoni, MOŻE wyśle smsa, że coś tam, coś tam. Hehe, ale mam ubaw, aż dziwne. Z humorystycznych ciekawostek: współlokator obstawia wyniki meczy piłki nożnej. Teraz ogląda i coś nie wychodzi tak, jak powinno. Z lepszych kwestii: - "Ku*wa, z*eba*y c*uju!!" - "Tak ku*wa, po co trafiać w bramkę, jak można nie trafiać, no po, po co?!!?!" Oczywiście siedzi w swoim pokoju, ale nagłośnienie mam dobre. Ale ubaw dzisiaj .
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2012-03-14 o 20:00 |
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Connff - w sumie to i tak za wiele się nie dowiedziałaś. Dobrze, że myślisz, że nie zadzwoni, bo przynajmniej jeżeli faktycznie tak będzie, to unikniesz rozczarowania. A co zamierzasz mu powiedzieć, w przypadku jakbyście się jednak spotkali?
Cytat:
Ja kiedyś byłam u siostry i jej facet z kilkoma kumplami oglądali mecz - on wielki fan Liverpoolu. I to było dopiero, chyba całe osiedle ich słyszało ![]() Co chwilę tylko jakieś fucki leciały i inne takie
|
|
|
#3749 |
|
Zadomowienie
|
Enjoy, absolutnie nic się nie dowiedziałam i absolutnie nic mu nie powiem. Jeśli jakimś cudem się spotkamy (a naprawdę jestem w 99% pewna, że już się nie odezwie
), to mam zamiar słuchać. Jak powie coś mądrego, to odpowiem .
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2012-03-14 o 20:15 |
|
|
|
#3750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oj, ja podejrzewam, że nie
Cytat:
![]() Cytat:
A z tym światłem, to może żarówkę wykręć, po za prąd zapłacisz dużo ![]() Niestety wiem, dlatego nie napisałam, że bym umarła. ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

jak znajdę drugiego takiego to będzie cud
Doradzasz zerwanie kontaktu, a sama odpisujesz na nic nie znaczącego smsa i jeszcze Cię dręczy, że nie odpisał na to, co odpisałaś...

Byłam się trochę opalić, bo już od dawna wyglądałam jak trup z jeziora - to dla estetyki (dermatolodzy mają różne opinie, ale u mnie uv nie szkodzi a może nawet pomaga na zmiany atopowe), balsamy, maści, kremy - to dla zdrowia - jest coraz lepiej. I po tych wszystkich upiększeniach czuję się super, humor mega poprawiony 
. Wczoraj byłam z kumpelą na zakupach i na piwie. Kupiłam sobie pięknyyyyy pomarańczowy żakiet