|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Cytat:
Mnie to akurat bawi . Zresztą co by nie było, jak grają drużyny, którym kibicuję, to zdarza mi się zachowywać podobnie... Ej, dwa pytania na dziś: - macie jakieś ciekawe pomysły na zabawy na wieczór panieński? - macie jakieś ciekawe pomysły co zrobić z ręką, która drętwieje po wypadku, który miał miejsce półtora roku temu? Za odpowiedzi z cyklu: "odciąć" dziękuję, bo bez prawej to w ogóle nie dam rady w życiu
|
|
|
|
|
#3752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bawi mnie to, jak faceci się potrafią podniecać czymś takim Facet mojej siostry jak byliśmy w Londynie i poszliśmy do jednego pubu oglądać mecz, bo grał Liverpool - cały pub zapchany, ale nikt jakoś specjalnie meczem się nie interesował - oprócz niego. Jak Liverpool strzelił bramkę, to ten zaczął podskakiwać, drzeć się na cały pub i skoczył jakiemuś kolesiowi na plecy z radości - oczywiście jako jedyny tam. Myśleliśmy, że padniemy Co do ręki, to może wybierz się do lekarza?
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to, że później przegrał to już inna sprawa
|
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, dla mnie to jest inaczej jak moi kumple drą się i klną na cały pub a jak mój partner to robił. Wszyscy pubie się darli a ten kuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa tyyyy @(*#&^$)@#&^$&@!
aż się wszyscy patrzyli, no masakra, wstyd mi było okropnie ![]() Nawet rozumiem, że w emocjach ktoś może rzucić jakąś kurą na cały lokal (w końcu ja w momencie akcji o kluczyki podobno wywróciłam stolik wybiegając ) ale u niego to było nagminne, później się trochę hamował, ale widać było, że z ledwością. Pewnie teraz jest cały szczęśliwy, że może narobić wiochy na pół miasta jak jego zespół przegrywa Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-14 o 21:09 |
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny, ale napłodziłyście.
Ostatecznie kupiłam sukienkę i torebkę, dzięki za porady. Z sukienki jestem zadowolona, ale torebke chyba oddam, jakoś za bardzo zwykła i sportowa mi się zaczęła wydawać. Co do sweterka, fakt był porządny, i nie stawiam na ilosć, ale jakość i w tym wypadku jestem zadowolona.Fubi mnie serce krwawi, jak widzę niegustownie ubrane dziewczyny, bez pomysłu, gustu. Buty sa świetne, zakochałąm się. Nie kupiłabym BB z Garniera, możesz kupiś 10 ml próbki z BB. Na wizazu jest wątek, gdzie dziewczyny zamawiają grupowo na ebayu. Kupiłam tak Skin79 różowy i byłam zadowolona, mnie nie bielił, ale ja mam jasną karnacje, potem jeszcze jeden, po którym sie świecę. Generalnie miałam się rozwijać, poznawac ludzi, uczyć się, a mnie sie nic nie chce od jakiegoś czasu. Tzn chce, ale nie mam siły. Najchętniej bym tylko spała po powrocie do domu. Poza tym źle się czuję po odstawieniu tabletek. Czytałąm, że te wszystkie objawy, jak ból piersi, osłabienie jest normalne, ale przysięgam, że juz nigdy nie wezmę tabletki anty do ust. Myślę, że solarium poprawiłoby mi nastrój. Królowo świetne butki.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mogę z Wami. Czytałam to, co pisałyście, dzisiaj przed randką. I co? No i musiało w knajpce (podczas randki) polecieć somłon lajk ju. Wyobraźcie sobie teraz mojego "nagłego banana"na twarzy (bo przypomniałyście mi się) i konsternację randkowicza Ekhem. A randka była bardzo udana. Choć skutecznie zniechęcałam go do siebie (oduczyłam się już filtrowania i tych innych pierdoł), on walczył dzielnie. Dlatego wieli szacun dla niego Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-14 o 22:25 |
|
|
|
|
#3757 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Connff - chłopak pewnie w nocy oka nie zmruży i nie zadzwoni jutro, bo zaśnie
![]() Cytat:
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
krolowo - wiedziałam, że randka będzie udana
![]() Malla - ja sama nie rozumiem co się ze mną dzieje To już nie jest dbanie o siebie czy coś, tylko normalne regularne hobby po prostu, tak jak niektórzy zbierają znaczki, czy robią domki z zapałek.
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jaja
![]() Zaczepił mnie na fb jakiś koleś, no to ja jego też. To zaprosił mnie do znajomych. Ja się pytam czy się znamy, a on do mnie, że chyba nie, ale ja go pierwsza zaczepiłam. I sobie przypomniałam, że jakieś parę miesięcy temu przeglądałam znajomych znajomych i parę osób poknęłam, w tym jego Zgodziłam się, ale nie wiem - iść, czy powinnam sobie dać spokój?
|
|
#3760 |
|
Wtajemniczenie
|
Ekem, ekhem ...
Fubi, rozprostowałam dziś włosy suszarką i okrągłą szczotką. Masakra jakaś, one naprawdę mają lepszą kondycję. Chyba najlepszą w życiu (choć wiele jeszcze brakuje). Fajnie. To motywuje do dalszej pracy. Niech no tylko zsk przyśle mi moje cacuszka, ach. ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Ale niby dlaczego dać sobie spokój?
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-15 o 18:13 |
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale to zwykle tak bywa, że jak mamy gdzieś i w ogóle zachowujemy się naturalnie, to wychodzi najlepiej i dzieci z tego są ![]() Cytat:
Super uczucie, nie? Moje też nie były nigdy w lepszym stanie, chociaż do stanu pożądanego jeszcze im brakuje. Jak wczoraj oglądałam zdjęcia z października, to do żuchwy miałam włosy, a poniżej... piórka To co przyszło mi z ZSK to jakieś totalne cudo A co dokładnie stosujesz? enjoy - iść, ale nie z nastawieniem na zaręczyny i miłość od pierwszego wejrzenia, tylko z nastawieniem na miłe spędzenie czasu a potem się zobaczy ![]() Boże, jak mi się nie chce a mam w diabła roboty... Która to już godzina, będę do rana siedzieć Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-15 o 00:37 |
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo już czytałam w tym wątku nie raz, że powinnam dać sobie spokój z facetami na jakiś czas
![]() E tam, a może akurat go interesowało to o czym mówiłaś? ![]() Cytat:
A ja znowu miałam iść wcześniej spać, i znowu siedzę do późna, a potem ledwo co wstaję rano. Zresztą i tak jakbym się położyła to nie mogłabym zasnąć
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
'- Kochanie, jak wyglądam bez grzywki?
- Jakbyś nie miała grzywki.' To się dogadałam ![]() Śniło mi się, że zrobiłam 3 testy ciążowe i wszystkie wyszły pozytywnie ![]() 'Ciąża, pozytywny wynik w teście ciążowym symbolizuje ciążę, a ta wiadomość we śnie oznacza dobre idee, dzieła na horyzoncie zdarzeń'
Edytowane przez OtTakaJa Czas edycji: 2012-03-15 o 09:56 |
|
|
|
#3764 |
|
Nie depcze krokusów
|
OtTakaJa - "pozytywny wynik w teście ciążowym symbolizuje ciążę", cóż za mądra publikacja
![]() Obcięłaś grzywkę czy tylko się przymierzałaś? Ale cisza, Elve pewnie w lesie ![]() Miałam wczoraj wizytę poadopcyjną. Kotek został tak wypieszczony przez gości, że prawie do rana mnie męczył, bo mu się miziania zachciało... A tak w ogóle to weszłam się pochwalić, że Słodziak wysyła mi od paru dni codziennie serduszka na różne sposoby, ciekawe jak długo się to utrzyma
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-03-15 o 14:54 |
|
|
|
#3765 | ||||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Co do randki - wyszłaś z wprawy, trzeba chadzać częściej, to sobie przypomnisz o trzepotaniu rzęsami i takich tych tam ![]() Swoją drogą ja zawsze miałam problem z neutralnymi tematami randkowymi, temu wielu nie miało ochoty na drugą randę a ci, którzy mieli, nie są do końca normalni ![]() Cytat:
![]() Byle tylko nie był z TEGO towarzystwa... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Już nie. Teraz umieram. Cytat:
|
|
|
#3766 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Na mój widok niestety też ![]() Idź już sobie
|
|
|
#3767 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ło, to ja się nalatałam, z Blondynem też, ale już w okresie oficjalnozwiązkowym
![]() ok.
|
|
#3768 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle zajmuję się w wolnych chwilach podrywaniem pewnego kolegi Nie, żebym chciała z nim być czy cokolwiek takiego, po prostu sobie go podrywam A on tak raz przychylny, raz nieprzychylny.I z drugiej strony od dłuższego czasu jest ten gość, o którym Wam pisałam, że "trochę" się narzuca. Lubiłam go ale w tym momencie napisze mi "cześć" a w myśli mu odpowiadam "spie..." No po prostu tak mi się obrzydził, że denerwuje mnie sama jego obecność. I zastanawiam się, czy nadmierne podrywanie tamtego kolegi nie doprowadzi mnie do takiego efektu Jakie to jest wszystko skomplikowane Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-15 o 16:22 |
||||
|
|
|
#3769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upięłam ją do góry. Moim zdaniem wyglądam jak wariat. Cytat:
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Ale plany mogą ulec zmianie, aż się boję o tym powiedzieć mojemu lubemu, bo się strasznie nakręcił na dziecię Ale jeśli dostanę staż, który chcę i później będę miała możliwość zatrudnienia po nim to będę chciała poczekać z powiększaniem rodziny. Wszystko okaże się na przestrzeni dwóch najbliższych tygodni.
|
|||
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz będzie post z cyklu Fubi i jej 14letnie problemy.
Najlepszy przyjaciel eksa założył sobie konto na fb. Do tej pory ani jeden ani drugi nie miał konta. To jest mój wieloletni kolega (nie jakiś bliski ale jednak). I teraz co ja mam zrobić jak on mnie doda do znajomych? Wiecie, że moja aktywność jest raczej duża, zdjęcia z imprez, posty znajomych itd itp. Nie chcę być na kontrolowanym... Ale do niego nic nie mam, jest w porządku itd. Wiadomo, że jak eks założy konto, to od razu go zablokuję, ale tutaj mam zagwozdkę. Ja pitolę. Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-15 o 17:59 |
|
|
|
#3771 |
|
Zadomowienie
|
Fubi, ja tu nie widzę żadnego problemu. Jak Cię zaprosi, to przyjmiesz, i tyle. Sama napisałaś, że nic do niego nie masz i jest w porządku. No to... nie wymyślaj 14-letnich problemów
. W ogóle ten FB to same problemy. Ostatnio o dziwo znowu ktoś chciał mi się włamać na konto. Nie mam już nawet siły tego komentować. Czy u was też jest taka częstotliwość włamań, że 2 razy na miesiąc praktycznie, czy tylko ja jestem taka uprzywilejowana?
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po czym to widać czy ktoś się włamywał? Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-15 o 18:21 |
|
|
|
|
#3773 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubi - przecież możesz mu ograniczyć dostęp.
Connff - czym się te włamania objawiają?
|
|
#3774 | |
|
Rozeznanie
|
P
Cytat:
![]() Edyta: Malla była szybsza :P |
|
|
|
|
#3775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nawet nie chcę się uczyć. Nie czuję tego jakoś, nie chcę. Neutralne tematy przychodzą mi lekko, kiedy mam silną potrzebę posiadania chopa. Teraz jeszcze jej nie mam, temu tak poległam. Największą porażką było nasze pożegnanie. Ekhem, chrząk. Nie napisał dzisiaj. Myślę więc, że "z nami" koniec ![]() Malla, ja nawet nie pamiętam wszystkich swoich randek. Sporo tego było. Fubi, moja pielęgnacja nie zmieniła się. Dalej mam Barwę, różową Isanę, Waxa, męczę resztki Jantara, używam oliwy z oliwek. Chcę jeszcze skończyć swoją starą odżywkę Joanny (z apteczki babuni, mleko i miód). Mam na komórce wiadomość o kuriera. Jutro oddzwonię, odbiorę paczkę z zsk i zrobię sobie mgiełkę nawilżającą ![]() Mam w planach jeszcze zaopatrzyć się w coś na końcówki. Myślę nad jedwabiem. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-16 o 00:06 |
|
|
|
|
#3776 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Królowo - miałam się już nie pojawiać, ale...może Ty się do niego po prostu odezwij?
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3778 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale zobaczymy. Przyszły do mnie pierdołki do produkcji kosmetyków Kurier zostawił je sąsiadce ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() Moje końcówki od zawsze kuleją, nie mam wyjścia. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-16 o 00:07 |
||
|
|
|
#3779 |
|
Rozeznanie
|
elve:
a czemu masz się już nie pojawiać?
|
|
|
|
#3780 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Bo mnie Malla wygoniła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

. Zresztą co by nie było, jak grają drużyny, którym kibicuję, to zdarza mi się zachowywać podobnie...

), to mam zamiar słuchać. Jak powie coś mądrego, to odpowiem

A to, że później przegrał to już inna sprawa